Pipor och posters

Idag har jag och Bodil svept som en septemberstorm över Magasinsgatan med omnejd för att plåta av mina allra bästa butikstips i kvarteret till mitt kommande Ipad-magasin. Inne på Grandpas blev jag återigen påmind om dessa fina posters. Typsnittet Garamond tolkat i... skelettdelar. Eller benpipor. Kostar bara 300 kronor stycket. Grafiska posters modell perfektion för en läkare eller sjuksyrra?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Grattis Hanna!

Idag firar vi att min fd. praktikant Hanna tar sin examen. Om än lite på distans. I väntan på att få träffas och skåla i fysisk form skickar jag mina grattiskramar med ett fång blomster via bud, hela vägen från Victoriapassagen till Växjö. Hanna är fantastiskt duktig! Notera till exempel kökslampan som skymtar på bilden, som hon fixat genom att näcka skärmen av ett loppisfynd!
Foto: Hannasinspo

Dagens detalj(er)

Jag vet. Jag är Sveriges sämsta bloggare just nu. Inga uppdateringar på evigheter och bara en massa jobb. Förlåt! Jag kilade förbi och hälsade på Tant Johanna imorse (vi har kontor i samma byggnad!) och vi pratade en stund om det här fenomenet. När man som bloggare hamnar i inläggskoma. Det verkar som man inte gör någonting alls men i själva verket sliter man som en liten Gnu - fast offline. Jag härmar henne och bryter isen med en dagens. Från kontoret. Här är det moodboards in the making för ett hotellrum som ska inredas, korrekturläsningar av boken som går i tryck imorgon bitti, Ipad-tidningsproduktion med Bonnier, klädplanering inför en stor intervjuplåtning med Aftonbladet imorgon och manusknattrande för en reklamfilmsinspelning tillsammans med Volvo i Stockholm, på fredag. Otroligt kul. Jag lovar att uppdatera med nya friska tag så snart jag är i fas. Hejhej!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Ny väggkonst från Göteborg

Ni har väl inte missat den Göteborgsbaserade grafiska formgivaren Anna Larsson som gett sig in i posterbranschen med prints och egen webbshop. Alldeles pinfärsk är den senare. Öppnade i helgen om jag förstått det hela rätt. En endimensionellt kryddhylla till köket, någon?
Foto: lånad från shop.annalarsson.se/posters/the-spice-rack

Dukningstips för student och examen

Idag gick min studentdukning upp på IKEA Livet Hemma. Missa inte den om du är på jakt efter inspiration till kommande student- och examenskalas. Som omväxling till det traditionellt blågula valde jag att låta bordet gå i studentmössans tecken, svartvitt och grafisk (surprise, surprise). Idén med det uppklädda kexet och brieosten inspirerades jag av via Pinterest. Fiffig plockmat till studenten, inte sant?
Styling: Frida Ramstedt Foto: Bodil Bergqvist för IKEA Livet Hemma

Fredagsgodis

Jag har ju helt glömt bort att tipsa om jobbet som jag och Bodil fotade så hemlighetsfullt för IKEA häromveckan. Det ligger nu uppe i skarp versionLivet Hemma. Vi dukade till dop och barnkalas och fixade söta tilltugg för både stora och små. Min favorit? Marshmallows på pinne, doppade i smält choklad och karamelligt strössel. Det kanske kan fresta en fredag som denna?
Foto: Bodil Bergqvist

Nyhet: 10 gruppen + Rörstrand = Sant

Tiogruppen, det kända svenska textilkollektivet från 70-talet, ger sig in i porslinsbranschen i samarbete med Rörstrand. I höst kommer de att lansera en kollektion muggar, som bär 10-gruppens karaktäristiska mönster. Här är en liten glimt av resultatet. Raka, rena, och grafiska dryckesdon som rymmer 30 cl. Formen får mig väl inte att hoppa upp och hjula av förvåning, men dekoren känns väldigt Tiogruppen. Muggarna som kommer att kosta 169 kr styck ska finnas i butik från och med 3 september.
Foto: Rörstrand pressbild

Hur många inlägg per dag?

Även om jag har förmånen att få jobba heltid med min hobby just nu, så kan jag omöjligen se själva bloggandet som ett jobb. Jag gör ju det här för att jag tycker det är så himla himla roligt och för att jag är näst intill sjukligt intresserad av inredning, form och design. Och jag har fortfarande inte riktigt fattat att jag med bloggen som motorväg för andra sidouppdrag, föreläsningar och frilansjobb numera kan försörja mig på mitt intresse som bara är 110% kul. Det kommer alltid kännas overkligt. Så mot bakgrund av just det (att jag fortfarande skriver lite happ som haver från hjärtat) blir jag alltid lika perplex när någon frågar vad jag har för inläggsstrategi? Det ska tydligen finnas tumregler för allt. Därför vänder jag på frågan istället. Om du fick välja. Hur många inlägg skulle jag posta per dag? Hur många mäktar man med egentligen? 1, 2, 3 eller fler? Är det för mycket, eller för lite, just nu. Skriv gärna en rad. I'm all ears!

Leka med maten

Idag lägger vi sista handen vid bokprojektet för Marbodal och jag ägnar min tid åt att leka med maten. Vissa av de inskickade läsartipsen saknar foton. Så då får jag rycka in med min stora kamera. Och det gör jag med glädje. Såhär illustrerade jag till exempel Paolas recept med egna kryddblandningar för fågel, fisk och mittemellan. Jag är snart tillbaka som vanligt igen. Simma lugnt så länge!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Urban Deli

Vilken underbar sommarvärme Stockholm har bjudit på idag! Jag var på besök i huvudstan för att hålla en trendföreläsning på Hornbachs invigning i Sundbyberg, inte för att gå på kungakalas, men jag kan bara tänka mig vilken solig inramning lilla Estelles dop måste ha fått. Själv smet jag in på det här stället för att svalka mig från hettan under eftermiddagen. Efter väl förättat värv tog jag en tidig middag på Urban Deli, tillsammans med min fd kollega Cattis, och avhandlade en halv livstids branschskvaller över ett glas rött och en tallrik charkuterier. Älskar taklamporna. Visst är de fina?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Bakplåtspappersknepet

På tal om enkla men fiffiga dukningsidéer måste jag dela med mig av "bakplåtspappersknepet". På de flesta antikvariat kan man fynda gamla växtböcker, notböcker, matteböcker och annan litteratur med vackra uppslag, vars pärmar fallit sönder i sömmarna. Perfekt rekvisita om du ska bjuda in till trädgårdsfest eller studentkalas i vår. Riv ut, tejpa ihop och använd sidorna som duk! Istället för bordstabletter kan du lägga transparent bakplåtspapper (blekt eller oblekt) under tallrikarna och vips har du ordnat både tjusig dekoration och en effektiv konversationsstartare i ett. Veckans tips!
Dukningstips bakplåtspapper trädgårdsfest
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Bakom kulisserna på fotograferingen för Marbodal

I fredags plåtade vi bilderna till bokprojektet som jag gör i samarbete med Marbodal. Min fotografkollega Bodil skickade precis över resultatet via Dropbox och jag tänkte dela med mig av några glimtar här eftersom alla foton inte kommer att få plats i tryck. Häng med bakom kulisserna!
Min kompis Ida och hennes lilla son Kalle kom på besök och agerade levande rekvisita i festbilderna. Se så bedårande söt han är. Sekunden senare uppfinner Kalle en ny sport: "Kast med liten jordgubbe". En gren som företrädesvis utövas i riktning mot intet ont anande fotografer.
Mitt uppdrag har varit att samla ihop allt från enkla dukningstips till roliga recept och idéer som kan göra livet i köket lite mer trivsamt. Här är ett utsnitt från kapitlet om festbordet.
Dagen bjöd på både delikatesser och skratt. Jag och Bodil har alltid vansinnigt roligt ihop när vi jobbar. På bilden nedan kan ni se hur det gick när vi försökte vi ta en seriös omslagsbild. Inte helt lätt.
.
Ett par timmar senare var det däremot betydligt enklare att hålla sig för skratt. Visningsköket var nämligen inte fullt inkopplat vilket resulterade i att brandlarmet gick igång när vi startade microvågsugnen. Mitt i plåtningen fick vi därför oväntat besök. Av brandkåren. Man kan säga att vi tog begreppet "kör så det ryker!" till en helt ny nivå.... Om två veckor går boken i tryck. Så nu gäller det att ha eld, i baken!
Foto: Bodil Bergqvist för Trendenser och Marbodal 2012

Svartvit lördagskompott från min kamera

Idag bjuder jag på en svartvit fototriss direkt från min kamera. 1) Jag ska strax inta horisontalläge i soffan och plöja Tham Videgårds bok, som syns på mitt lördagsstilleben i köket (måste läsa in mig på dem inför en leverans av bildtexter till en kommande artikel i Femina som jag och Bodil har gjort i veckan). 2) En sneak peek från ovan nämnda hemma-hos-jobb ser ni i bild nummer två. 3) Sist men inte minst, på begäran, en bild som visar Lovisa Burfitts intåg på vår tavelvägg!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Mitt-i-veckan-helg och svar på kavajfrågan

Alltså, hur skönt är det inte med mittiveckanhelg? Jag pilade ner på stan och firade med ett fång rosa pioner, en mindre skog kryddväxter (till en plåtning imorgon) och en liten present!. Många har frågat om min kavaj i ett tidigare inlägg. Den kommer från samma ställe som den jag har på mig här: Hunkydory! Men jag köpte dem för flera år sedan. Hösten 2010 (den svarta) och våren 2011 (den beiga). Jag älskar detaljerna på deras plagg. Nu, slut på modebloggandet - mot kvällens middag!
Hunky Dory Kavaj
Foto: Niklas Ramstedt, Trendenser.se

17 maj och norska inredningsbloggar

Jag tänkte passa på att fira grannlandets nationaldag med att tipsa om några riktigt bra norska inredningsbloggare som jag gillar. Det finns många som är väldigt vassa men här är är ett litet urval från min bokmärkesmeny. Kanske nya uppslag för någon? Norsk klickfest idag!
http://homebylinn.blogspot.se/
foreverlovecom.blogspot.se
http://foreverlovecom.blogspot.se
http://hallingstad.blogspot.se (..okej okej hon bor i Danmark nu, men hon är norsk!)
stuen inspiration
http://tinterior.blogspot.se
Ray ban solglasögon
http://fargebarn.blogspot.se/
http://designhund.blogspot.se

Instaweek?

Det pågår en livlig debatt i bloggosfären kring ytlighet vs. realism och den stress som alla fina bilder skapar. Kritikerna hyllar mobilbilder via Instagram som vardagsrealistiskt alternativ till den perfektionism vi dagligen matas med i bloggflödet. Nja. Jag vet inte. Jag kan väl tycka att Instagram är lika overkligt som systemkamerafoton. Som någon sa "Man kan ju få en kladdig kebab att se arty och poetisk ut med den appen, bara man fotar i motljus och lägger på rätt filter". Hursomhaver. Idag har jag varit på Bonnier, och där tycker de att jag ska börja med Instaweek. En fredagssummering av veckan med några väl valda från Iphonen. Vad tycker du? Vill du hänga med i fickan, eller är det bara ointressant? Som test lägger jag upp foton från mina senaste 24 timmar. Ha en skön mittiveckanlördag!
1. Sen resa till Stockholm igår kväll 2. Incheck med Niklas på Sheraton (dit vi har pendlat 1-2 nätter i veckan senaste halvåret, men som jag aldrig pratar om) 3. Möte på Bonniers huvudkvarter 4. Utvecklingsarbete för den kommande Ipad-tidningen 5. Lunch på Grill! 6. Och nu väntar skål och bubbel med vänner för att fira en nyhet som jag hoppas kunna berätta mer om inom ett par veckor!

Äntligen!

Efter ett halvårs väntan och lite trix med transporten är hon äntligen här. Lovisa Burfitts vackra flicka med silverskor som nu ska få en plats på vår tavelvägg i vardagsrummet. Lycka! Ni kanske minns när jag slog till på orginalverket tidigare i höstas? Stort tack till bästa Kajsa Cramer som hjälpte mig att skjutsa hem tavlan från Lidköping när hon var i krokarna på ett annat ärende häromdagen. Åh. Nu ska här spikas!
Foto: Niklas Ramstedt, Trendenser.se

Nude beige

Jag tömde minneskortet i kameran alldeles precis, och räddade de här hudfärgade bilderna från att rassla till i papperskorgen. De är alla tagna i var för sig helt olika sammanhang, men de har en gemensam nämnare. Den mjuka och behagliga färgskala som jag gillar, just nu. Nude beige, anyone?
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Monday mood

Måndag, skrivtorka och dött kamerabatteri (och en kvarglömd laddare på förra veckans fotojobb). Så kan livet bakom kulisserna också se ut. Jag fintar mig förbi Murphys snubbeltråd genom att saxa tankar till morgondagens plåtningsprojekt istället. Idag gör jag moodboards på ett armeringsjärn som jag hittade nere i soprummet. Lutat mot en vägg funkar det perfekt när man vill mappa upp idéer utan att förstöra urklippen (eller tapeten) med tejp. Det får bli dagens tips! Önskar er en fin start på veckan.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se (medelst kladdig Iphone-kamera)

Att fira helg!

Efter en snabb tur upp till Stockholm igår för att gå på ett spännande möte tillsammans med Niklas (!) idag är vi nu tillbaka Göteborg och har parkerat oss i soffan med varsitt glas champagne. Vilken vecka detta varit. Tack snälla för all positiv feedbackfilmen. Jag firar med bubbel och vila! Innan vi åkte hem från huvudstan smet jag in på Mäster Samuelsgatan och köpte upp mig på ett av de allra sista exemplaren av Byredos Tree House. Doftljuset som har blivit min näsdrog. Jag kan inte fira helg utan det, så nu gäller det att elda sparsamt i väntan på att de får in nästa leverans. Ha en skön lördag!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

En film om en dag i mitt liv

För ett par månader sedan fick jag en förfrågan om att vara key note speaker på Meet The Blogger, ett konvent för 300 europeiska inredningsbloggare, som går av stapeln i Amsterdam den 9 juni. Innan min ängsliga sida hann säga nej hörde jag min röst svara ja. Skitläskigt, men man måste ju våga kliva utanför sin comfort zone om man ska komma någon vart här i livet right? Plötsligt var allt bokat och klart och jag förväntades spela in en reklamfilm (på engelska!) för att berätta mer om livet som bloggare och de "hemliga" projekt jag arbetar med just nu. Sagt och gjort. Jag ringde Fredrik Streiffert som till vardags jobbar på Aftonbladet och filmar Sofi Fahrmans reportage från NY och bad om hjälp. Här är resultatet. Är du nyfiken på vad jag pysslar med om dagarna? Klicka på filmen så får du veta mer!


Lördag hela veckan!

Livet som frilans mot tidningar och kunder med lång framförhållning kan bli en aning förvirrat ibland. Jag firade ju traditionsenlig jul inte mindre än fem gånger mellan augusti till september förra året. Och i vår har jag dukat för fest lika många gånger som jag ätit lunch (typ). Just nu är det lördag hela veckan med barnkalas, studentexamen och dop på schemat. Det är inte alla dagar man kliver upp klockan sju för att äta tårta och blåsa ballonger. Men, vem är jag att klaga för det är ju kul! (...även om jag kanske skulle behöva äta en och annan morot också, jisses så blek jag ser ut på bilderna!). Här är några behind-the-scenes som Bodil plåtat. Resultatet kommer upp på Livet Hemma om några veckor.
Styling: Frida Ramstedt, Trendenser.se Foto: Bodil Bergqvist

Dagens detaljer

Idag gillar jag en trasslig illustration från Röhsska (ser ni Ö:et?), Saatchis kaxiga bok och mässing mot svärta. Det här är också en triss i närsynta detaljbilder från dagens uppdrag. Ett hemma-hos-jobb för en inredningstidning som jag och Bodil plåtar i detta nu, hos en fd. kollega från Forsman & Bodenfors
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Pastellkarameller

Nu har IKEA publicerat ett av de jobb som jag och Bodil Berqqvist gjort tillsammans i vår. Bodil har plåtat och jag har stylat. Här är resultatet. Jag har nämligen insett att det blir väldigt svettigt att göra allt på egen hand, och vi har dessutom himla kul ihop, så då är det ju dubbelt så roligt att ta uppdrag som lag. Den här gången bestod uppgiften i att tolka vårens pastelltrend. Här hittar ni fler bilder!
trendenser pastell för ikea inspiration
Styling: Frida Ramstedt/Trendenser.se Foto: Bodil Bergqvist för IKEA Livet Hemma

Bloggforum 2012

För tre år sedan började jag arrangera årliga träffar för Sveriges inredningsbloggar. I år ville jag göra konferensen större och öppna upp även för mode- och matbloggare. Jag tog med mig tanken till Anna som är VD på Milk och pitchade in idén med pickande kaninhjärta. "Kanonbra!" svarade hon. "Vi kör!". Och det gjorde vi. Nästan hela vägen ner i diket. Men, det gick vägen till slut och vilket event vi fick till!
(Foto: Karolina Strandberg, Itsahouse.blogspot.com)
Nedan kan ni se några glimtar av resutatet. Skulle jag hälla ut alla bilder och hållpunkter från dagen skulle ni storkna. Men här, en bukett av pepp. Några av föredragshållarna fångade på bild.
(Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se)
Eftersom det kostar en slant att hyra halva Clarion Post Hotel, ordna mat och fika och anlita duktiga talare behövde vi ekonomiskt stöd från olika samarbetspartners. Stort tack till er alla!
(Foto: Maria Soxbo, Husligheter.se)
Söndagen inleddes med inspirerande föreläsningar. Karin Adelsköld var moderator. Drygt 90 bloggare satt i publiken liksom ett 50-tal läsare, journalister och bevakande media.
(Foto: Karolina Strandberg, Itsahouse.blogspot.com)
Temat för dagen var att slå hål på fördomar. Både vad gäller synen på bloggare, och synen på hur det är att vara entreprenör på nätet. Vi fick oss många skratt längs vägen.
(Foto: Bodil Bergkvist)
I publiken satt mestadels kvinnor, men faktiskt också en och annan man. Kul!
(Foto: Gunnar Heja Abbe)
Förutom inspirerande talare bjöds vi även på press- och modevisningar av b la Elin Nyström från Göteborg som grundade Stylein endast 26 år gammal. Idag omsätter hon 10 Mkr och säljer sina plagg över hela världen, bland annat på NK. Otroligt inspirerande story och ödmjuk tjej.
(Foto: Gunnar Heja Abbe)
Föredragen höll på från kl 14-19, sedan väntade mingel i baren och kl 20 serverades middag för dem som stannade kvar på hotellet över natten. Maten var komponerad av mästerkocken Marcus Samuelsson....
(Foto: Gunnar Heja Abbe)
... men vid borden skådades även andra diton. Monika Ahlberg kokboksförfattare, programledare på TV4 och mamma till Rosendahls trädgårdscafé liksom fjolårets TV4-mästerkock-vinnare Louise! Jag är väldigt glad över att ha fått lära känna er båda. Två väldigt passionerade människor.
(Foto: Maria Soxbo, Husligheter.se)
Dag två delades bloggarna in i mindre grupper med individuella pressvisningar och workshops för mode, mat och inredning. Här ser ni inredningsbloggarna skapa färgkartor för Nordsjö Idé & Design.
(Foto: Maria Soxbo, Husligheter.se)
Vid lunchtid hämtades vi med buss på hotellet och åkte till min kvarterskrog på Geijersgatan där jag bor. Restaurang Familjen bjöd oss på Havets Wallenbergare och fin inredning i smakfull kombination.
(Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se)
Själv smög jag med modegruppen på eftermiddagen för att passa på att säga hej till Ellinor NygårdsMonki. Minns ni hennes blogg Ytligheter? Det var ju en av de allra första stora svenska modebloggarna, redan i tidernas begynnelse. Nu jobbar hon i de här coola lokalerna på Monkis huvudkontor.
(Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se)
De bjöd på smarrigt eftermiddagsfika och en visning av deras kommande höstkollektion.
(Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se)
Dagen avslutades sedan gemensamt då alla tre grupper slogs ihop igen och fick en presentation av Göteborg & Co. samt av min granne i Victoriapassagen Jeanna Kanolds som bjöd på praliner och extraenergi innan alla skulle åka hem. Stort tack till alla samarbetspartners, liksom till alla engagerade talare och inte minst till alla er bloggare som kom, sågs och minglade. Sist men inte minst stort tack till Anna på Milk för att du hjälpt mig ro idén och det här jätteprojektet i land. Nu måste vi bara förtränga hur mycket jobb det blev, sen drar vi upp riktlinjerna för nästa års uppföljning. Jag hoppas vi ses igen då!

Inspirationsbaksmälla

Jag hade tänkt skriva ett långt inlägg här, med fina bilder och en summering av Bloggforum 2012. Men. Jag. Är. Helt. Slut. Så det får vänta litet. Drygt två månaders förberedelser och roddande med arrangemanget samt två dagar av inspirationsföreläsningar och pepp, pressträffar, mingel och glada ansikten har helt enkelt tagit ut sin rätt. Jag måste vila huvudet och ladda om. I väntan på det - läs gärna vad andra har skrivit och sagt om träffen. Både på bloggar, Twitter, i GP och i SVT Västnytt!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Bloggforum 2012

Idag gick så äntligen Bloggforum 2012 av stapeln. Temat för årets träff var företagande och entreprenörskap och dagen fullspäckad av inspirerande föreläsningar från heltidsbloggande förebilder inom mode, mat och inredning. Här kommer några snabba glimtar från eventet innan jag måste rusa vidare till kvällens aktiviteter. Stort tack till Bodil som kom hit och hjälpte mig plåta till bloggen idag!
Dagens moderator var komikern och programledaren Karin Adelsköld, känd från SVT och teknikbloggen lillagumman.se Jisses så hon bjöd på sig själv. Tack för ett fantastiskt jobb!
Jag, Underbaraclara och forskaren Annakarin Nyberg hade också premiär på vår gemensamma föreläsningsturné "Bloggar & Business" och gjorde vårt bästa för att slå hål på myterna om företagaren.
Dagens huvudtalare var ingen mindre än Blondinbella, som inledde sin föreläsning med att plåta publiken och sedan rev av ett otroligt inspirerande och peppande föredrag, som krossade mina fördomar om henne (ja, jag erkänner) till små smulor. Nu väntar middag och mingel!
Foto: Bodil Bergqvist och Frida Ramstedt, för Trendenser.se

Dagens dukningar

Idag har jag varit på IKEA Kållered och dukat festbord, hållit en trendföreläsning och spelat in kortfilm om kalastips tillsammans med floristen Sarah Widman i samband med IKEA Kållereds 40-årsfirande. Roligt, roligt! Känner mig en aning matt i lacken efter en lång dag, men vill visa några snabba bilder innan jag slänger huvudet på kudden. Stort tack till alla som kom dit och lyssnade, och till er som kom fram och ställde frågor efteråt. Hoppas ni fick med er både idéer och lite pepp hem i påsen!
Frida Ramstedt
Nu var det ju inte möblerna som stod i fokus, utan dukningsidéer och föreläsningen ägde rum i den stora IKEA-restaurangen (!) som sväljer hundratals gäster, så ni får kisa lite för stolarna. Nedan följer en bildkavalkad med närsynt fokus på det som stod ovanpå borden.

Jag gjorde tre dukningar på tre olika teman. Storstadsbonden, Pastellkarameller och ScandinAsian. Inte helt oväntat blev den sistnämnda (och grafiska) min favorit. Jag måste gå i färgterapi! 
Det nya glasen FRASERA blev snabbt en av mina favoriter. Jag gillar fasettslipningen! För att skapa en alternativ bordsduk lekte jag med kalligrafibläck och stänkte plumpar på en vit pappersrulle som fick agera löpare/bordstablett. Hur enkelt som helst. Testa själv!
Ett annat lite mjukare tema var Pastellkarameller. Den dukningen var därav inte helt oväntat barnkalasanpassad med ätbara dekorationer och pyssliga detaljer som stora och små kan fixa ihop.
Min superduktiga assistent för dagen, Jenni Tolf, hjälpte mig vika origami (halva natten) igår och pysslade dessutom ihop de här fina ljuslyktorna av gamla urbrunna doftljusglas med rinnig målarfärg på toppen. Fint inte sant? Vill du se alla dukningar så står de kvar i varuhuset kalashelgen ut!
Foto: Jenni Tolf och Frida Ramstedt, Trendenser.se

Imorgon föreläser jag på IKEA Kållered

Imorgon föreläser jag på IKEA Kållereds födelsedagsfirande. Är du nyfiken på trender eller behöver dukningstips inför studande middagar, grillfester, dop och bröllop? Kom och lyssna. Föredraget startar kl 18. Här anmäler du dig! (Scrolla ner så hittar du länken intill min bild!)
http://www.ikea.com/se/sv/store/goteborg_kallered/activities
Imorgon håller jag en föreläsning om trender och dukningar på IKEA Kållered, i samband med varuhusets 40-årskalas. Behöver du dukningstips och idéer inför studande middagar, grillfester, dop och bröllop? Kom gärna och lyssna. Föredraget startar kl 18 och är gratis för Family-medlemmar (föranmälan krävs och medlemsskap kan ordnas på plats). Vore superkul om du kom! Här anmäler man sig!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Min helg i en bild

Om jag ska sammanfatta den gångna helgen i en enda bild så får det bli denna. Vi smet från stan till landet och bjöds på porlande bäckar och vitsippor, strålande sol och kvalitetstid. I år kom våren med Valborg! Nu ska jag packa upp och landa. Imorgon väntar nya äventyr med Bodil!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Annons
Annonsera