Beautiful Business Awards 2013

Igår kväll fick inte mindre än två inredningsföretag ta emot utmärkelser på Beautiful Business Award i Stockholm. Med över 700 personer i publiken, Alice Bah Kuhnke, Miss Li och Annie Lööf på scenen och massor med spännande och driftiga företagare i det nominerade startfältet prisades förebilder inom kvinnligt entreprenörskap. Annica och Marie Eklund på Bolon utsågs till "Årets företag" och jag, Frida Ramstedt från Trendenser, fick ta emot utmärkelsen "Årets uppstickare" i form av diplom och stipendium. Tack! För mig som är civilekonom i grunden är det såklart extra kul att få pris för hur jag driver och utvecklar mitt företag. Stort tack till PWC, Tillväxtverket och Driftig.nu
Foto: Maria Richardsson från Nordic Design Collective (tidigare pristagare från 2010)

Veckans DIY - Pappershus i miniatyr

Låt mig börja med att poängtera att det inte råder solskensharmoni över alla projekt jag presenterar under min DIY-kategori (även om idéerna kan te sig relativt lättgjorda på bild). Det ligger en hel del svordomar och svada bakom de pilligheter jag tråcklar ihop. Så, med det sagt, misströsta inte om pysslet tar en stund att färdigställa även för dig. Men trots att jag misstänkte att så skulle bli fallet var jag bara tvungen att ge mig på DesignoForms söta pappershus häromdagen. Jag tog mig an projektet som en sann pysselsadist och efter fyra misslyckade försök och lika många ark kartong i papperskorgen fick jag till slut ihop ett par. Två hus gör visserligen ingen by, men kan vara väl så fint i ett stilleben. Veckans DIY-tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
 

Mani på Monstera

Traditionen att köpa färska snittblommor på fredagar har fått konkurrens av grönare mått. I vår frossar jag i stora, vaxiga blad. De står ju så mycket längre och skapar en härlig känsla av grönska inomhus (inte minst nu, när minusgraderna kryper på därute igen). Just nu har jag mani på Monstera. Finns både som krukväxt och snitt. Dessa köpte jag på Blomrum i Göteborg. Trevlig helg på er!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Happy Days!

Den här nya väggkalendern från Ylva Skarp fick hänga med mig hem från Stockholm i förra veckan. Det är en ringbunden kalender med 28 textade veckodagar, printade på kraftig kartong. Samtliga sidor har en unik skrift med Ylvas tjusiga handstil. Genom att vända blad varje dag har man alltså en ny "poster" att se fram emot, i 4 veckor. Jag ska använda mitt pressprov som rekvisita på en plåtning nu i veckan, men i väntan på att kalendern ska få jobba vilar den i vårt vardagsrum. I love it! Den känns lite som en levande tavla. Dessutom passar namnet "Happy Days" väldigt bra som beskrivning på min tillvaro just nu.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Min första styling för Ellos

Minns ni det här inlägget? När jag spenderade ett par dagar i mina drömmars fotostudio tidigare i höstas. Well. Nu är jobbet publicerat och jag får berätta var jag befann mig någonstans. I Borås. Hos Ellos! Jag har nämligen fått uppdraget att styla deras stora webbkampanj för vårsortimentet inom kategorin "Hem" som lanseras på Ellos.se i dagarna. Tänk pasteller och geometriska mönster galore!
Fondväggen som jag lät måla upp på kulissen tål ju även att testas hemma. Idén funkar lika bra i en köksmiljö som i sovrummet. Dessa bilder och mycket mer (fast proffsplåtat av Bodil) kan ni se på Ellos kampanjsajt från och med idag. Där hittar ni alla fyra miljöer som vi jobbade med och en översikt på de produkter som jag valt ut som mina favoriter i det nya vårsortimentet. Hoppas ni gillar!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Formex våren 2013 - Trender och tendenser

Formex är ett myller av montrar, människor och stilar. Utbudet är så brett att det känns omöjligt att ge en helt klinisk och objektiv bild av allt som presenteras hos de 800 utställarna. Om jag istället använder min egen smak som kompass och försöker mig på en avrundande summering av trender och tendenser inom den "stil" jag bevakar så är det här mina fem tydligaste spaningar inför våren 2013.
Odlingskärlek. Överallt syntes referenser till odlingar av olika slag. Bered dig på att begrepp som "urban farming", "apartment gardening", härodlat och GIY (Grow It Yourself) kommer att vara frekvent förekommande i magasin och vokabulär framöver. Denna bild tog jag i Mateus monter.
Matta pasteller. Mjukt aprikos och persikofärgat möter smutsrosa, mintgrönt och turkost. Gärna i geometriska och retroinspirerade mönster med pudrigt torr yta. Denna bild tog jag hos Bloomingville.
Återvinnande design. Svenska Moderådet pratar om "Remake" som årets starkaste gräsrotsrörelse. Miljömedvetenhet och uppfinningsrikedom i skön förening. Som dessa gungstolar av söndersågade och återvunna gamla pinnstolar, försedda med läderband. Denna bild tog jag i Mimous monter.
Bomullskvistar. Förutom att tulpaner och lökväxter verkar omåttligt poppis i vår, så tyckte jag mig räkna ihop tillräckligt många bomullskvistar för att våga benämna dem som årets stylingväxt. Neondetaljer mot neutraler och husformade hyllor får bli min sista spaning. Den senare så vanligt förekommande bland utställarna att jag utser hushyllorna till årets mässrekvisita (2012 minns jag som den korrugerade plåtens år och 2011 såg jag lastpallar i varenda monter). Nedan bild tog jag hos Ferm!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Formex våren 2013 - Fresh!

Svenska Moderådet står bakom årets trendutställning på Formex i vår, och paraplytemat är Fresh! Nystart, omstart, uppstart. De menar att det är precis vad vi behöver efter månader av höstmörker och prat om lågkonjunktur. Jag plåtade mig igenom utställningen och bjuder här på några snabba bilder. En mer utförlig rapport från mässan kommer ni att kunna läsa i nästa iPad-magasin som släpps i slutet på januari.
Utställningen består av små hus som fått olika namn för de olika typer av fräschör som de ska symbolisera. Instant fresh (vårfräscht och väldoftande), Re-fresh (återanvända och fräscha upp), Freshmen (nyheter och nya designtalanger) och Fresh-er (odlingar och vårprimörer).
Som mässbesökare känner man sig allt annat än "fresh" idag efter gårdagens 12-timmarspass i hallarna, men nu är jag på't igen. Det gäller att vara snabb så att man hinner beta av allt. Jag som annars är en vän av höga klackar har (som ni ser) fått konvertera till mer bekväma lågskor.
De mest bestående intrycken förutom färgpaletten orange, solgult och knallrosa? Mängderna av färska blommor, alla nya vaser och krukor i olika former liksom textilier med akvarell-/ vattenfärgseffekter - som syns i många utföranden i vår. Tillsammans med Alcro har Moderådet också tagit fram en egen färgpalett för våren 2013. Här ser du vilka kulörer de tror på i år.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Formex våren 2013 -The Odd Colony

Formex inleddes i sedvanlig ordning med en stor pressfrukost i B-hallens restaurang, tidigt i arla ottan. Även den här gången var det Oddbirds som hade fått i uppdrag att sammanställa den omgivande utställningen, vilket de som vanligt gjort med den äran. I år var temanamnet "The Odd Colony" .
Här dignade det av torra pasteller, prunkande detaljer, doftande tulpaner och hyacinter, mylla, odlingskärlek och roliga detaljer. Lusten att låta de gröna fingrarna få komma ut och klia den egna jordlotten på ryggen var slående. Nytänk, tradition och glädje är säsongens ledord!
Restaurangen var byggd som en trappavsats. Och den lösningen ger jag faktiskt mitt enda minus. Under pressfrukosten blev det nämligen KNÖKFULLT (bildbevis här) och hur intressanta föreläsningarna än var där på morgonkvisten så hade jag svårt att spetsa öronen eftersom vi satt hopklämda som ett gäng båtflyktingar här på den smala lilla läktaren.
Ovanpå och runtom trappavsatserna fanns ett antal små butiker som dignade av vackra saker att titta på. Ska du dit imorgon? Ta ett varv här. Oddbirds är jätteduktiga på att plocka ihop det bästa från utställarna och lyckas alltid lyfta nyheter från såväl självklara aktörer till små och ännu oupptäckta godbitar.
Jag blev personligen väldigt förtjust i den gröna blomsterbutiken som bjöd på frodigt tittgodis från golv till tak, liksom i den fina belysningen i form av de små lamporna i taket. Bra jobbat tjejer!
Nedan ser ni en närbild på ljusslingorna, liksom namnen på några av de företag som bidragit med viktiga detaljer till interörerna. Mer information om utställningen hittar du här.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Formex våren 2013 - Sunny Day + Fresh!

Imorse gick startskottet för vårens Formexmässa i Stockholm och jag är givetvis på plats med kameran (om än något långsammare i år, som en konsekvens av att jag just nu har en liten inneboende med Zlatan-ambitioner). Årets temanamn är Fresh! Och det första som mötte oss besökare imorse var den här microutställningen i entréhallen, signerad Tina Hellberg. Som ett snabbt smakprov av vad som komma skall när man promenerar vidare in i hallarna. I år är det mycket färg, blommor och fågelkvitter.
Det senare i dubbel bemärkelse. Runtom entréutställningens bänkar hänger faktiskt hörlurar som spelar fågelkvitter på repeat, och som man kan dra ner över öronen när man vill ta en kort paus från mässans sorl. Men för min del hinns det inte pausas, jag är inne i pressrummet och vänder just nu men ska strax ut och ta några bilder till, sen kommer en uppdatering från pressfrukosten, den stora trendutställningen av Moderådet och montrarna vad det lider. Håll utkik!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Front + Stelton = Sant

Igår fick jag nys om att svenska Front har designat en helt ny glasserie för Stelton. Serien heter Frost och har en "frostad" yta vilket ger en trompe l’oeil-effekt som gör att drycken ser nedkyld ut, hela tiden. Namnet ska också anspela på den svala, nordiska designen. Riktigt fina. Tipstack till Stefan!
Foto: pressbild från Stelton

Viltra Designstudio

I december fick jag och Bodil i uppdrag att fota nya bilder till Viltra Designstudio, som b la gör kökshanddukar med svenska motiv som ska ställas ut på Formexmässan i veckan. Jag valde ut två bilder från slutresultatet och inser att den svarta dalahästen (som syns på båda) verkar vara min favorit.
Viltra Designstudio är ett svenskt designföretag grundat 2010 av Hanna Dalrot och Erik Westerdahl. Hanna pluggar på Beckmans och Erik har precis gått ut Konstfack. Produkterna säljs bland annat på Nordic Design Collective och Designtorget. Ska du på Formex i veckan kan du kolla in Viltra i monter B09:03!
Foto: Bodil Bergqvist, styling Frida Ramstedt

Arkitekthus

Det är många som frågar om våra husplaner. På den fronten, intet nytt. November och december har ju varit två ganska döda månader på Hemnet vad gäller tillgängliga objekt och vi pendlar fortfarande mellan att leta efter ett litet lättskött radhus till att skissa på storslagna bygga-eget-planer. Om vi skulle satsa på det senare så lutar det åt något modernt och funktionellt, i stil med Arkitekthus. De är en av mina trogna årsannonsörer här på bloggen och har ett stort galleri med fina inspirationsbilder på nätet som ni inte får missa. De bad mig dela med mig av mina favoritmodeller från deras husutbud. Here it goes!
Det här huset signerat arkitekterna Claesson Koivisto Rune kräver visserligen sin tomt (det kanske inte passar i ett tätbebyggt kvarter?). Men. Ljusinsläppet! Kolla bara in sovrumsfönstret från golv till tak. Dessutom är jag omåttligt förtjust i fasader av lärkträ. Hur snyggt som helst!
Gert Wingårds suterränghus vore ju heller inte fel. Efter att ha sett Hustoppen på Kanal 8 ska jag villigt erkänna att jag har blivit lika förtjust i hans personlighet som hans design och smak. Bara takterassen på den här villan är större än vår nuvarande lägenhet i innerstan.
Efter att ha sprungit på åtskilliga visningar har vi också konstaterat att en eldstad av något slag ska prioriteras i vårt kommande boende. Finns det något mysigare än en sprakande brasa? Den här planlösningen i Thomas Sandells hus gillade jag därför massor. Fler bilder hittar ni här!
Foto: Åke E:son Lindman, Arkitekthus.se
 

Nyhet från Filippa K och Rörstrand

Jag brukar ju av tradition visa årets mönsternyhet från Filippa K och Rörstrand, men på senare tid har jag kommit av mig litet. Den här nyheten hade jag helt missat. Men okej, bättre lite sent än aldrig right? 2013 års edition kallas Aborigin och lanseras i butik vecka 5. Nyhetssläppet består av en mugg, skål och assiett i sedvanligt grafiskt svart/vitt Filippa K manér. Aborigin ska hyllar Australiens ursprungsbefolkning och deras tradition av dot painting. Har vi ett prickigt år framför oss tro?
Foto: pressbilder från Rörstrand

Veckans DIY - Pyssel till hemmakontoret

Idag har jag varit i Linné och fotograferat en lägenhet på Kastellgatan, som Sarah Widmans stylat för Alvhem. Jag fastnade för den fiffiga pappersdekorationen på hemmakontoret som Sarahs assistent Eva-Lotta hade gjort till väggen ovanför skrivbordet. Ett enkelt sätt att piffa upp en tom vägg. eller fylla ut ett moodboard. Är du på jakt efter ett pyssligt helgprojekt? Vik en väderkvarn vettja'!
Här ser du en närbild på "väderkvarnarna av papper" som sitter på väggen. Eva-Lotta har gjort dem både i enfärgat och i randigt papper. Googla Origami + Windmill så får du upp både filmer och instruktioner. Stanna halvvägs och skippa bara pinnen som man egentligen ska ha för att få den att snurra.
Vik gärna flera, i olika storlekar, och varva med tidningsurklipp, kloka citat och fina vykort. Om du tröttnat på dem som finns att köpa på stan, missa inte att kolla in Göteborgs Konstmuseums egen lilla shop. Där har Sarah tydligen hittat massor med fina posters och små bilder. Det får bli veckans tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

My cup of tea

Den här kanelsmakande drycken har varit mitt livselixir sedan jag pluggade på universitetet och satt uppe sent på nätterna med näsan djupt begraven i kurslitteratur. Nu är livet visserligen ett annat och utmaningarna likaså, men en stor kopp te med ett litet klokt budskap gör mig fortfarande på gott humör. Ikväll konstaterar jag att "förändring är det enda konstanta". Med det som mantra ska jag ta itu med årets iPad-magasin. Jag har ju (det tvivelaktiga) nöjet att förproducera ett tvåsiffrigt antal tidningar innan jag går på mammaledighet i mars. Wihou. Men det ska gå. Det mesta brukar göra det om man bara ger sig sjutton på't. Och ni missade väl inte artikeln om Trendenser i Resumé häromdagen? Hurra!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Fönsterfrågor

De senaste veckorna har jag fått så himla många mail med frågor från läsare som bett om råd kring hur man ska inreda sina fönster att jag nästan börjar misstänka att Svenska Gardinförbundet manat till lobbyverksamhet. Vilka växter och krukor ska man välja? Vilka gardiner är det som gäller? Och hur myser man till det nu när vi städar bort julbelysningen i januari? Handen på hjärtat. Jag är fel person att fråga. Som bevis på det tänkte jag bjuda på hur det ser ut i fönstersmygen här hemma på kontoret. Tomt. Väldigt tomt. Vi har varken gardiner eller krukväxter just nu. Påvert, inte sant? Men jag antar utmaningen. Jag ska hålla utkik, leta idéer och försöka bjuda på lite mer fönsterinspiration i vår!
Foto; Frida Ramstedt, Trendenser.se

Reklam som väggpynt

Jag har alldeles glömt att visa er mitt senaste väggpynt. Reklambilder från Renault Försäkrings kampanj med Lovisa Burfitt, som jag bett min svägerska printa ut åt mig på matt papper. Jag fick en pressrelease från dem i augusti förra året och laddade hem illustrationerna snabbt som attan, men de högupplösta bilderna verkar fortfarande ligga öppna för nedladdning på deras sajt? Dagens tips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Vykort från Falkenberg Strandbad

I helgen checkade vi in på Falkenbergs Strandbad för två dagars avkoppling och god mat. Jag gav nämligen Niklas en hotellhelg i julklapp i år och medan han fick sina två SPA-behandlingar (jag stod över min, eftersom jag är gravid) roade jag mig med att testa den nya kameran i lokalerna. Sen fick den snällt åka ner i väskan igen, därav den något snäva vinkeln från The Retreat Club. Det finns mer bilder att se av hotellet, restaurangen och stranden om ni kikar in på deras webb. För att förekomma eventuella spekulationer om bloggmutor så betalade jag samma pris som alla andra gäster, jag visar bara detta för att det är ett härligt weekendtips. Vi gillade stället massor! Lite Amerikansk östkustkänsla, fast på västkusten.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Tavellist för tidningar

Jag var på IKEA igår och köpte fyra tavellister om 115 cm stycket, med planen att ha fina tidningar ståendes på dem istället för inramad konst eller böcker (som kanske brukligt är). Just därför blev jag så glad idag när jag hittade det här inlägget hos Annie, som tänkt samma lika. Tack för inspirationen angående avståndet. Nu vet jag hur jag ska sätta upp mina. Även om jag planerar fler. Jag tänkte försöka täcka en vägg, från golv till tak. Fler bilder på denna lösning hittar du här. Trevlig helg!
Foto: lånad med tillåtelse av Allis-pretty.blogspot.com

Introduktionsfilm Bloggskolan

Vi är jätteglada för det stora intresse ni har visat för den digitala kursen Bloggskolan som jag, Underbaraclara och internetforskaren Annakarin Nyberg lanserade tidigare i höstas. Det har trillat in många frågor via mailen under mellandagarna, några av dem finns redan besvarade i det här inlägget, men på begäran bjuder vi även på en kort introduktionsfilm som förklarar lite mer av kursinnehållet och varför vi har tagit fram det. Ja, jag ser helt knasig ut i den frysta bilden här nedan, men det bjuder jag på. Klicka på play istället, så kommer filmen igång! Bloggskolan kostar 249 kronor och du registrerar dig här. Kursen sker helt och hållet via internet, du kan beta av de 10 filmerna och läsa igenom materialet i den ordning du själv vill och det är inget prov i slutet. Målet är istället att din blivande eller befintliga blogg ska utvecklas och bli ännu bättre efter varje kapitel du bockat av. Lycka till!

Film från Bloggskolan.natkurs.se

DIY Papperstulpaner

Idag testade jag att pyssla ihop de här små papperstulpanerna, mest för att få en orsak att använda mitt nya objektiv. Men det var lätt fixat och de är fina att använda som "toppers" på cupcakes och tårtor. Speciellt om man tröttnat lite på små vimplar och miniatyrflaggor som bakverkspynt.
Vill man kan man ju använda grillpinnar istället för tandpetare och klippa pappersbladen i naturlig storlek så blir det fint och färgglatt pynt att sätta i en vanlig vas. Här finns en DIY-beskrivning.
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se
 

Barnrumsinspiration

Jag har fått många mail med frågor om barnrum och hur jag tänker kring inredning för de små, nu när jag själv väntar en liten. Min förhoppning är att kunna bjuda på fler egenplåtade bilder på fina barnrumsidéer längre fram i vår. I väntan på det kan jag rekommendera min Pinterestmapp "interior ideas for kids rooms" som jag kontinuerligt fyller på med andras foton som jag springer på längs vägen. Just nu är jag själv inne i en väldigt ljusgrå, pastellig och neutral (?) fas men där finns också idéer för er som gillar kontrastrik svartvit inredning och mer färgstarka hem. Direktlänk till min Pinterest-mapp hittar du här!
Fotokällor - bilder från min Pinterest: 1) Kenziepoo 2) Espirit Boheme 3) Petit Poulou 4) The Pippa & Ike Show 5) The Happy Home 6) Plaza Interiör

Veckans DIY - klockvägg

Idag har jag hängt med Sarah Widman och fotograferat en sekelskifteslägenhet som hon stylat på Kastellgatan. Lägenheten i sin helhet kommer ut till försäljning via Alvhem nästa vecka men jag kan inte hålla mig från att visa en bild på arbetsrummet. Sarah hade hängt upp en hel vägg med klockor. Kul idé om man vill samla på sig fina urverk på loppisrundorna nu i mellandagarna. Veckans DIY-tips får det bli!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

Instaweekend

Om man skulle ge sig på en summering av de gångna veckorna kanske? En Instaweekend i julhelgsformat. Under ledigheten har det ju varit så mycket enklare att ta kort och uppdatera den vägen än via bloggen, därav har jag mängder av bilder i min mobil. Här är ett litet axplock som symboliserar vad jag pysslat med under de röda dagarna. Har du Instagram kan du följa mig om du söker på användarnamnet "Trendenser".
1) Årets bästa julklapp var Apples nominering av Trendensers iPad-magasin till App of the year i Newsstand 2012. Tack! 2) Mammas kakor, godis och glögg har förgyllt julfirandet i norr... 3-4) ...liksom snön! Bättre julväder kunde vi inte ha fått. Många promenader under snötyngda granar i Gammliaskogen har det blivit 5) Väl hemma i Göteborg igen gjorde vi en rejäl förrådsrensning nere i källaren. Jag kastade och rensade och bytte bland annat 20 kilo gamla skolböcker mot en kraftig rabatt hos antikvariatet i vårt kvarter. Vad jag köpte? Första utgåvan av Tom Fords fina fotobok! 6-7) De senaste dagarna har jag mest skrotat runt i morgonrock och filat på mina nyårslöften för 2013 och gjort bokslut på 2012. Terapi i både bokstavs och sifferform. 8-9) Det nya året skålades in i Västra Villastan i Kungsbacka, dit vi också hoppas kunna flytta under nästa år. Stort tack till Jonas och Annica för ett roligt kalas!

Vinnarna i adventskalendern 2012

Nu så, nu börjar de flesta företag vara tillbaka igen efter julledigheterna och jag kan presentera en summering av sponsorernas val av vinnare i respektive lucka av 2012 års julkalender. Alla utom den sista. Vålamagasinet måste få lite mer tid på sig att läsa igenom alla svar på lucka 24. Men det håller ju å andra sidan spänningen vid liv ytterligare några dagar för er som hoppas på den. Är du en av de lyckliga vinnarna som listas nedan? Hör av dig via mail och ange din postadress och ditt telefonnummer. Grattis!
 
1 december - Vinnaren av IKEA's PS Karmstol. Grattis till Ingrid Hedström som svarade kl 21:01:48
2 december - Vinnaren av Beach house bäddset. Grattis till Camilla!
3 december - Vinnaren av Olsson Gerthels designpaket. Grattis till Jonna som svarade kl 16.23.49
4 december - Vinnaren av The Home Companys lampa. Grattis till Emelie som svarade 2012-12-04
5 december - Vinnaren av HansK's klädhängare. Grattis till Jessica!
6 december - Vinnaren av Palmgrens fina korg. Grattis till Flowers&TheCity!
7 december - Vinnaren av MoltazDesignShops presentkort. Grattis till AnnaJ som svarade kl 18:38:35
8 december - Vinnaren av Nordic Design Collectives presentkort. Grattis till Jenny!
9 december - Vinnaren av Hemtex bäddset. Grattis till Nicklas som svarade kl 10.43.46
10 december - Vinnaren av Kyss Johannas PAP-fodral. Grattis till Rebecka M som svarade kl 22:40:22
11 december - Vinnaren av Boretts matta. Grattis till Viktoria som svarade kl 10.56.57
12 december - Vinnaren av Decadents fina väska. Grattis till Jenny!
13 december - Vinnaren av Granits bakkit. Grattis till Lisa-Marie på UpTheWooodenHills!
14 december - Vinnaren av Cole & Sons tapeter. Grattis till Emelie A som svarade kl 17.46.56
15 december - Vinnaren av Sodastreams Source. Grattis till Nicklas soms varade kl 08:30:31
16 december - Vinnaren av Members presentkort. Grattis till Anna som svarade kl 10.51
17 december - Vinnaren av Doftas fina paket. Grattis till Anna P som svarade kl 09.40.50
18 december - Vinnaren av Nordsjö Designs presentkort. Grattis till Lena som svarade kl 13:23:38
19 december - Vinnaren av Eva Solos Te-kit. Grattis till Jessica som svarade kl 18:42:12
20 december - Vinnaren av Vitras hyllor. Grattis till Annika som svarade kl 19:37:16
21 december - Vinnaren av LA Brukets presentkort. Grattis till Sara O som svarade kl 10.03
22 december - Vinnaren av THG Homes ljusbricka. Grattis till Anna E som svarade kl 17.43.06
23 december - Vinnaren av Arteks pall 60. Grattis till Maja som svarade kl 14:49:39

Annons
Annonsera