Annons

Annons: Svanenmärkta sängar hos Tibergs Möbler

Inlägget är reklam för Tibergs Möbler / Hilding

Sängen är ju den möbel man kanske spenderar flest timmar i, i sitt hem. Just därför tycker jag att det är viktigt att välja en modell som är Svanenmärkt. Det finns en sängtillverkare som sätter komfort, kvalitet och familjelivet i fokus. Och som tillverkar alla sina sängar i Sverige med extra omtanke om både miljö och människor. Det är Hilding.

Tibergs Möbler i centrala Göteborg har Sveriges största Hilding utställning. Just nu har de extra bra erbjudanden i sin butik.. Deras kunniga och utbildade personal hjälper dig gärna att hitta rätt säng för just dig.

Alla sängar tillverkas i Sverige av noggrant utvalda och testade material. Till exempel är alla sängstommar tillverkade av FSC-märkt trä.

Många av Hildings sängar har också en familjevänlig avtagbar och tvättbar klädsel och som enda sängtillverkare har Hilding flera ramsängar som rekommenderas av Astma- och Allergiförbundet. Hildings hjärta slår för familjen, och sängen finns i hjärtat av familjelivet.


Hildings sängar har bland annat:

 • Öko-tex godkänt tyg
 • Tillverkning i Sverige
 • 25 års garanti mot spiral och rambrott
 • Bäst i Test/Testfakta nov 2016 

  Läs mer här!

* Inlägget är reklam och presenterades i Tibergs Möbler

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  Den nedersta bilden med förvaring ser ju väldigt smart ut. Jag har kikat på Ekens som har en exakt likadan, eller är det skillnad på de märkena?

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.