Intervju i Family Living

I det senaste och allra sista numret av tidningen Family Living (som ligger ute i butik och i Readly-appen just nu) är jag och designhistorikern Maria Perers intervjuade om vår syn på faror och fördelar med instagram för inredningsintresserade. Du hittar artikeln på sidorna 100-101. Det är inte mitt citat som är uppdraget i rosa, men jag bjuder på några andra dräpare. Högt i tak får man väl ändå säga. Lästips!
Faksimil / pressklipp från Family Living dec-jan 2019 

Kommentarer
Postat av: Pippi på papp

Bra och tänkvärd artikel. Jag som så sent som för bara några månader sedan skaffade ett instagram-konto har funderat en del på det ni så klokt sätter ord på. Jag gillar det du säger om att ”tävla i enkelhet istället”. Samtidigt gillar jag att få inspiration via instagram men behöver själv ta till mig i lagom portion på ett sätt som känns inspirerande och kul och inte övermäktigande och stressigt.
För övrigt tycker jag att det är grymt trist att en av mina favorittidningar lägger ner.

2019-01-02 @ 20:54:50
Postat av: Lovisa

Spännande! Måste läsas!

2019-01-03 @ 16:23:03
URL: http://www.inredningbycadla.se

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL