DIY: Wire art

Pinterest är verkligen en outsinlig källa till inspiration. Man springer på saker man aldrig sett och klick, klick. Några sekunder senare har man fyllt en mapp med bilder. Så var det för mig med "Wire art". Ståltrådskonst? Det ser ju förföriskt enkelt ut, men är förmodligen scheissesvårt. Någon som testat? Får man inte ihop det kan man beställa färdiga från konstnärer via Etsy. Så fint!
Foto: Gavin Vorth / 1 / 2 /

Kommentarer
Postat av: Erica JT

Hej! Har ett önskemål om inlägg, eller kategori. Gissar att jag inte är den enda som lever med en vuxen man som fortfarande är en gamer (dataspelare) - lär väl om inte annat bli vanligt framöver. Vi ska snart flytta till hus, & han drömmer om att få ett eget rum där till sin dator & sitt spelande. Jag vill dock ha något att säga till om gällande inredningen, annars kommer det blir som en pojkrums-grotta. HUR INREDER MAN ETT GAMERRUM SNYGGT!?!?!?!?

Svar: Ha ha. Utmaning antagen! Ett kapitel i min bok (som släpps 25/3) kommer att handla om hur man kamouflerar teknikprylar. Så hav förtröstan :) Jag knåpar ihop ett inlägg med tips under våren på detta tema!
Trendenser

2019-01-09 @ 21:47:48
URL: http://oboews.blogg.se
Postat av: Linnéa

Snyggt! Typ luffarslöjd 2.0 :)

2019-01-09 @ 22:42:53
Postat av: Emeli

Som jag minns det från gymnasietiden, då ståltråds skulpturer/figurer skulle böjas till, så är det galet svårt att få det snyggt. Man har en bild i huvudet och tycker att fingrarna gör som de ska, men resultatet blir inte en fin ballerina utan en stelopererad knotig gammal gubbe....

2019-01-10 @ 09:05:50

Prenumerera gärna på min blogg på bloglovin':

bloglovinKommentera inlägget här:
Genom att registrera dina personuppgifter (namn och epost samt ev URL) i kommentarsfältet på Trendenser.se samtycker du enligt GDPR till lagring av dessa i bloggens arkiv. Här kan du läsa mer om Trendensers personuppgiftspolicy och regler för kommentarsfältet.
http://trendenser.info/personuppgiftspolicy.html
http://trendenser.info/kommentarsregler.html

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress:

URL:

Kommentar:

Trackback
Annons

+ follow Frida Ramstedt on APPRL