Annons

Rabattkod med 15% på hela Miniroom.se’s sortiment

Inlägget är ett reklamsamarbete med Miniroom.se


Nästa vecka är det skolstart och många barn ska återgå till rutinerna igen efter ett långt lov. Kanske är det hög tid att uppdatera både garderob och barnrum för dem som växt under sommaren. En större säng, ett nytt skrivbord för läxläsning eller en lampa för bättre belysning på kvällarna? Miniroom.se ger Trendensers läsare 15% rabatt på hela deras sortiment under en begränsad tid. Inklusive varumärken (och den populära Sebra-sängen som sällan är på rea)!

Ange koden: TREND så får du 15% rabatt på hela sortimentet mellan den 18-21/8 2019.
Några av mina favoriter: Sänghimmel (finns i flera färger) / Svan mjukdjur 100%ekologisk bomull / segelbåt takmobil / muslin-filt 100% ekologisk bomull och OEKO-TEX certifierad / trägalge / moln-vägglampa trä / bäddset blommigt / förvaringskorg / säng Sebra junior

Miniroom säljer också matlådor, ryggsäckar, produkter med barnets eget namn på.
Perfekt inför skolstarten!

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.