Annons

The Apartment Copenhagen

Mina branschkollegor BradfordBillgren och Robertz är i Köpenhamn just nu och bor i The Apartments (enda) hotellrum. Ni måste passa på att kolla deras instagram stories. De dryper av Köpenhamnstips. Bilderna försvinner efter 24 timmar men jag ser v e r k l i g e n fram emot deras blogginlägg som lär komma i dagarna. I väntan på dem njuter jag av gamla arkivbilder från inredningen, som byts med regelbundenhet. Det är det här jag menar med de danska (färgstarka) fashionistornas inredningsstil som växer på bred front.
Foto: Theapartment.dk

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  Så fint! Har du (eller nån läsare) någon aning om var den mörkblå väggbonaden/gobelängen med vita fåglar är ifrån? Det var kärlek från första ögonkastet för min del. =)

 • Ellen skriver:

  wow, jag blir så inspirerad av att våga lite mer färg och mönster gällande matta i vardagsrummet.. Så härligt!

 • Pia skriver:

  Otroligt snyggt! Vi köpte danska möbler när vi bodde i Grekland, så rena, på något vis! ??

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *