Annons

DIY: Wire art

Pinterest är verkligen en outsinlig källa till inspiration. Man springer på saker man aldrig sett och klick, klick. Några sekunder senare har man fyllt en mapp med bilder. Så var det för mig med ”Wire art”. Ståltrådskonst? Det ser ju förföriskt enkelt ut, men är förmodligen scheissesvårt. Någon som testat? Får man inte ihop det kan man beställa färdiga från konstnärer via Etsy. Så fint!
Foto: Gavin Vorth / 1 / 2 /

Kommentarer

 • Erica JT skriver:

  Hej! Har ett önskemål om inlägg, eller kategori. Gissar att jag inte är den enda som lever med en vuxen man som fortfarande är en gamer (dataspelare) – lär väl om inte annat bli vanligt framöver. Vi ska snart flytta till hus, & han drömmer om att få ett eget rum där till sin dator & sitt spelande. Jag vill dock ha något att säga till om gällande inredningen, annars kommer det blir som en pojkrums-grotta. HUR INREDER MAN ETT GAMERRUM SNYGGT!?!?!?!?

  • Trendenser skriver:

   Ha ha. Utmaning antagen! Ett kapitel i min bok (som släpps 25/3) kommer att handla om hur man kamouflerar teknikprylar. Så hav förtröstan 🙂 Jag knåpar ihop ett inlägg med tips under våren på detta tema!

 • Linnéa skriver:

  Snyggt! Typ luffarslöjd 2.0 🙂

 • Emeli skriver:

  Som jag minns det från gymnasietiden, då ståltråds skulpturer/figurer skulle böjas till, så är det galet svårt att få det snyggt. Man har en bild i huvudet och tycker att fingrarna gör som de ska, men resultatet blir inte en fin ballerina utan en stelopererad knotig gammal gubbe….

 • Charlotte skriver:

  Har en syster som gör så fina ståltrådsansikten #mittsette.se kolla in hennes stålsystrar ❤️

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *