Annons

Get the look: Södra vägen 6a

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
 
Mycket av det som syns i lägenheten som är till salu på Södra vägen finns att köpa vintage i auktionsapparna. Ett annat tips är att ställa in sökord på bevakning hos Blocket så får du en notis när någon lagt upp en annons. Vill du hellre investera i nyproducerade modeller av dessa designklassiker så har jag letat reda på köplänkar/adlinks till återförsäljare online och satt samman ett kollage över stilen. Hoppas det kan vara till hjälp!
 
Svanenmärkt soffa Norrgavel, ullmatta flätad 200×300 cm Jotex, kuddar i hellinne från Himla / Ellos, rund grå vas Cervera, bords-/glaslampa Cervera, soffbord Flower, Svenssons, vägglampa Royal Design, bord på hjul Svenssons, fåtölj Bruno Mathsson International Royal design, ljusstake Ilse Crawford, Nordiska Galleriet, svenskt fårskinn från Gotland Ellos.

Kommentarer

  • Frida skriver:

    Hej! Länken till lampan leder bara till royaldesigns huvudsida – du får gärna uppdatera så den går till lampan för jag har tyvärr inte kunnat söka fram den på egen hand. Mvh Frida

  • Bella skriver:

    Vilken sinnessjukt dyr inredning dom hade?men väldigt fint

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.