Annons

Annons: Julstädat på Spinneriet med Bona

*Inlägget presenteras i samarbete med Bona

Att vårda det man redan har istället för att slita ut och köpa nytt känns viktigare nu än någonsin. Förra året ytbehandlade vi det gamla trägolvet i studion på Spinneriet i samarbete med Bona (läs mer om färgvalet på pigmenten här). Bonas Greenguard certifierade produkter  funkar lika bra i privata hem om du har en parkett som behöver fixas till. Det känns viktigt att underhålla den fina finishen även för framtiden. Inför julen har vi därför storstädat och rengjort golvet med deras smarta mopp. När man rengör trägolv ska man använda så lite vatten som möjligt för att undvika att att golvet slår sig och blir ojämnt eller fogar blir missfärgade. Bona Spray Mop är en smidig lösning med mopp och rengöringsmedel (refill) i ett och samma system. Den doserar rätt mängd vätska direkt och lämnar inga tråkiga ränder eller rester på golvet. Dessutom är den enkel att förvara mellan användningarna. Såhär blev resultatet! Nyfiken på att testa inför årets julstädning? Beställ en mopp från deras webbshop, den vi använde kostar 449 kr.Cleanern för oljade trägolv (den som står på golvet bredvid moppen) återfuktar ytan så det håller sig vackert och levande längre.  Moppen är också enkel att ha hemma, om man behöver snabbstäda under matbordet mellan måltiderna när man har små barn 😉 Såhär blev resultatet hos oss! 
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se

 
Inlägget är ett betalt reklamsamarbete med Bona

Kommentarer

  • Hannah skriver:

    Vilken magisk studio. Herregud vilken drömlika! Helt rätt att bevara den gamla industriparketten istället för att lägga in ett nytt golv. Det hade inte gett samma karaktär med en flong ny parkett och så är det i de flesta hus tycker jag. Originalgolv FTW!

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.