Annons

Veckans inredningsnyheter v.21 / 2018

Dags för den sista söndagssummeringen i maj månad. Trots rådande sommarkänslor och värmebölja är det de kommande höstnyheterna med dova färger som dominerat i inkorgen. Hoppas du hittar något du gillar.
Artilleriet är aktuella med en ny grön kampanj, där deras möbler porträtteras mitt ute i naturen. Tipstack till Weronica!
Mille Notti bjöd in till pressfrukost i veckan där deras kommande höstnyheter visades.
Carl Hansen & Son tar in ytterligare en produkt ritad av Kaare Klint i sortimentet, ursprungligen ritad till den danska premiärministern Thorvald Staunings kontor år 1930.
Normann Copenhagen samarbetar med Köpenhamns nöjesfält Tivoli i en gemensam kollektion som visades upp under 3 Days of Design. På bild lamporna Emperor.
Svenska By On släpper sin höstkatalog med den kommande kollektionen – Momentous Tangibles. Bilderna stylade av Sarah Widman samt plåtade av Bodil Bergqvist på Spinneriet.
Min fd kollega  Mattias Åkerberg och formgivaren Karin Ohlsson är aktuella med boken Ett hum om vin som släppts på bl a Designtorget och Bokus i veckan. Partisk som vän förstås, men fint omslag i sammet.
Layered lanserar sin nya mattkollektion Modern Oriental med inspiration hämtad från Marrakech. Pluspoäng på att de är producerade helt i återvunnen ull!
Engblad & Co släpper en Limited Edition kulör av deras populära tapet Miramar, denna gång i varianten “Oceanblå”.
Notiser
– IKEA släpper uppmärksammad reklam i samband med det kungliga bröllopet
– Ellos Home har nu öppnat sin andra konceptbutik i Sverige, på Korsgatan i Göteborg.
– HMs nya livsstilsbutik Arket öppnar i Stockholm fredagen den 1 juli, efter att ursprungslokalen på Biblioteksgatan brann ner i november.
– Det kungliga brudparet Meghan och Harry bad om bidrag till Surfers Against Sewage, en välgörenhetsorganisation som motarbetar föroreningen av plaster som bröllopsgåva
– Bostadsutvecklaren Serneke sålde en lägenhet för 66 miljoner kronor, men mörkade att det var deras egen VD som låg bakom köpet i den rådande nyproduktionskrisen.
Marbodal har tagit fram en rad nya smarta kökslösningar, bland annat ett väggskåp med hissfunktion för förvaring av mindre kökstillbehör. Veckans mest ombloggade lägenhet? Kolla in den här sekelskiftstrean på Sankt Eriksgatan i Stockholm, saluförd via Mäklarhuset! Skön söndag och stort grattis till alla mammor idag.
Foto: Artilleriet, Mille Notti, Carl Hansen & Son, Normann Copenhagen, By On, Layered, Marbodal och Mäklarhuset.

Kommentarer

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.