Annons

Avsnitt 1: Trendenser On Tour – På Spinneriet

* i samarbete med / innehåller reklam för Nya Nissan LEAF

Det gamla talesättet säger ju ”att man inte ska gå över ån efter vatten”. Jag tänker att det även gäller inspiration. Ändå är det så lätt att bli hemmablind och söka sig onödigt långt bort i jakt på nya intryck, trots att vi har så mycket fint precis runt knuten. I samarbete med Nissan och deras elbil Nya Nissan LEAF skulle jag vilja uppmuntra oss alla att bli lite mer närsynta och öppna ögonen för allt härligt vi har i vår nordiska närhet. Tillsammans med dem har jag utvecklat en programserie i videoformat där jag kommer ta med er på en resa till inspirerande platser i närheten av där jag bor, här på Västkusten. Nya Nissan LEAF drivs med 100% el, vilket gör att man kan köra helt utan utsläpp. Dessutom är den smidig att köra och enkel att ladda. 

Varje torsdag under sex veckor kommer ni att få följa med mig till nya ställen. Hoppa in och häng med redan från avsnitt 1. Vi börjar såklart med en rundtur i huset där jag har min studio. Välkomna till Spinneriet, i Lindome! 

 

Klicka här för att spela filmen i ett eget fönster
Obs! Glöm inte att slå på ljudet.



 

Film: Sephsson 
Foto: Jonas Häll 
Ansvarig utgivare: Ridebrainnetwork.com 
Inlägget är ett reklamsamarbete som presenteras av Nya Nissan LEAF.

Kommentarer

  • Eva skriver:

    Allt kan köpas för pengar.Det är ju inte så att du behöver uppmuntra folk att köra runt och konsumera,Du vill gärna ge en bild av hållbarhetstänk.Får inte ihop detta.
    Elbilar och batterier tar enorma resurser
    vid produktion.Forskning visar att det är bättre med en ren dieselbil.

  • Linnéa skriver:

    Snygg video och snygga miljöer! Tyvärr tyckte jag att din röst dränktes lite för mycket av bakgrundsmusiken när jag tittade på klippet…

  • MCP skriver:

    Wow så himla bra, många av våra bekanta har gått över till elbilar så nästa bil blir en Nissan elbil, så slipper småbarn o djuren andas in avgaserna i markhöjd samt vi som fikar på uteserveringarna på sommaren ??

  • Marie skriver:

    Vilken inspirerande film!! Allt du gör är så proffsigt Frida! Verkligen kul att få se mer av din studio och de platser där du tankar nya intryck. Vad spännande det ska bli att se resten av filmern.

  • Maria skriver:

    Mycket bra reklamfilm, Frida. Elbilar är det som är nummet ett ur miljösynpunkt. Ligger helt rätt i tiden. Tysta och sprutar inte ut några avgaser.

  • Claes skriver:

    Ja , det är ju förknippat med utsläpp att tillverka batterier men metoderna blir bättre och bättre , allt måste börja nånstans annars blir det ingen utveckling alls. Jag tror stenhårt på en framtid med elbilar !!

  • N. skriver:

    Så kul att få en tydligare bild av Spinneriet!
    Gnällspikar finns det gott om. Skit i dem!

  • Sofia skriver:

    Otroligt proffsig film! Och vad kul att få se Spinneriet som iaf jag hade lite dålig koll på även om jag har sett många bilder därifrån ffa via din blogg. Sist men inte minst: vad snygg du är trots hårt arbete, flera småttingar hemma etc. ???

  • Martin skriver:

    @eva Jag har en foliehatt över. Lägger den i carporten. Du kan hämta den när du vill. Behöver inte oroa dig om storleken. It’s a one size fits all morons.

  • Estela skriver:

    Härligt med tips, tack så mycket Frida. Ser fram emot dem andra videorna. ❤️

  • Carolina skriver:

    Allt du gör blir ALLTID så himla proffsigt! Du har en fingertoppskänsla utan dess like! Så jättefina ställen det finns på Spinneriet, var ett tag sen jag var där nu. Ser fram emot att komma dit igen och se fler filmer. Bara en grej, jag tyckte också (som en här ovan redan har nämnt) att din röst försvann lite väl mycket av musiken. Eftersom det inte var textat, var det ibland svårt att höra vad du sa. Men åter igen – SÅ PROFFSIGT! Du är fantastiskt inspirerande bara du!

  • Josefin skriver:

    Åh va kul med filmer! Ser framemot fortsättningen.
    Vilken fin jacka du har på dig. Vart kommer den ifrån?

  • Anonym skriver:

    Ljudet blev bättre när man lyssnade med mobilens headset på.
    Otroligt fint filmat av Sephsson!

  • A-son skriver:

    Kul! Härlig film. Det här ska följas.

  • Kristin skriver:

    Superbra koncept! Ska definitivt följa följande serier! Men, vilken hackig bild stundtals? Har filmaren snubblat på inställningarna? Oavsett, ser fram emot kommande avsnitt!

  • Åsa Aabakken skriver:

    Spinneriet skall besökas nästa gång jag är i götet. Det är mycket större än jag trodde. Trevlig helg ♥️♥️♥️♥️

  • fanny skriver:

    Wow vad fint, längtar efter kommande avsnitt!

  • Frida skriver:

    Tack för all positiv feedback!
    Kristin: Det är inga hack i filmen, men det kanske beror på streamingen / om det är många som tittar samtidigt. Testa igen! 🙂

  • Robert skriver:

    Bra video och snygg bil 🙂 Ser fram emot kommande avsnitt!

  • Li skriver:

    Jättefin film. Kul att se mer om Spinneriet.

  • Johanna Bradford skriver:

    Väldigt snyggt och inspirerande!

  • Wow Frida! Så inspirerande och proffsigt på alla sätt och vis!
    Kollade från solstolen här i Thailand och inte minsta hack i skivan inte!
    Kram
    Anette

  • Leonor skriver:

    Fantastiskt fin film, blev riktigt inspirerad! Älskar spinneriet⭐️
    Ska bli kul och se fler filmer
    ?Leonor, Fröken Turkos

  • John skriver:

    "Forskning visar att det är bättre med en ren dieselbil," skrev någon Eva ovan. Det är helt och fullt fel. All forskning visar att det enda stället en fossildriven bil är ens jämbördig med en elbil är i Indien och Colorado, där elen kommer i hög grad från kol. Och även där är elbilen alltså inte sämre. Sett både till livstidsutsläpp och till utsläpp ur avgasröret är elbilen totalt överlägsen i vårt land, där elen är fossilfri.

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.