Annons

Mina julklappar 2018

Inlägget innehåller reklam/affiliatelänkar
 
Av tradition brukar jag ju visa er vad som legat under granen. Det känns lite skevt i år, med tanke på klimatstressen. Jag, min pappa och min syster gav inte ens varandra något – vi ska försöka ses mer under 2019 istället. Samtidigt fick jag så fina gåvor från samarbetspartners och presskontor i år som jag är väldigt glad för och det är väl lika bra att stå för det. Kollaget är alltså klappar jag fått från företag, därav reklammärkning/adlinks för säkerhets skull.
Årets julklapp från Trendenser AB blev kudden Bolster från Klässbols linneväveri i Värmland, som jag gav till mig själv efter avslutat verksamhetsår. Vilken kvalité! / Boken Ett jävla solsken är en historia om en kvinnlig förebild från förr som jag fick av min annonssäljare. Lästips! / grannarna Fine Little Day på Spinneriet gav mig halsbandet Barr i silver. Så fin! / Sophie by Sopie skickade den här fina ringen/ nystartade svenska Inabo gav en present till mina frusna tår i form av dessa snygga inneskor och till sist fick jag Byredos nyhet Chai av Antonia på Modin Åkerlund. TACK! 

Kommentarer

  • Carina skriver:

    Jag blir lite trööött ? nu skriver alla bloggar om klimatet oj att alla vaknade samtidigt ? det finns traditioner som jag tycker är värda att bevara jag vill nog ha en två julklappar känner mig ändå trygg i mina val när det gäller klimatet o hållbart ingen kritik men en tanke ?

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.