Annons

Vad är det för växt?

Jag brukar undvika att posta andras bilder när jag inte vet vem som har tagit dem och kan credda ordentligt, men i det här fallet får jag göra ett undantag. Under en Pinterest-runda sprang jag på den här fina krukväxten med hjärtformade blad men lyckas inte hitta vad den heter. Vet att det är många växtkunniga som läser bloggen. Någon som kan hjälpa mig? Vad är det för sort?
Foto: okänd fotograf / Pinterest

Kategorier:

Kommentarer

 • Anna-Maria skriver:

  Porslinsblomma!Hoya kerri ?

 • Anonym skriver:

  Underbar! Har aldrig sett porslinsblommor med sådan form. Bladen hänger så fint på tråd också.

 • Emelie skriver:

  IKEA brukar sälja dessa vid alla hjärtans dag. Men då är det bara ett litet blad som står i en kruka. Köpte ett till min mamma och den vänta till sig precis som på bilden.

 • Anne-Lee skriver:

  Hjärtporslinsblomma

 • Lea, lagomkul skriver:

  Åh så söt! Och perfekt, jag satt och scrollade lite växter igår, har en tanke om att fixa mina växter under semestern – vi får se..

 • Carin skriver:

  Den vill jag ha i mitt fönster! Någon som vet om den är svårskött?

 • Lovisa skriver:

  Så fin växt! Supergullig och samtidigt stilren. Tack för tips!

 • Fröken Tö skriver:

  Hoya kerrii ’Sweetheart’, Hjärtporslinsblomma. En helt underbart söt växt som kan stå och stampa länge innan den sätter fart och börjar växa!Vill ha lätt fuktig jord och inte stå i direkt solljus, en väldigt lättskött växt! Ha en fin dag!
  ?? ?

 • Angelica skriver:

  Tror bilden ev kommer från inspobymatilda på IG…

 • Christa skriver:

  Hjärtporslinsblomma! Fantastiskt söt växt. 🙂
  //C
  http://fondofhome.blogg.se – nyinvigd inrednings-/renoveringsblogg

 • torres skriver:

  Mycket vacker porslinsblomma <3

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *