Annons

Annons: Rabatt på Miniroom – till alla prinsar och prinsessor

inlägget innehåller reklamlänkar / adlinks 
För att fira prinsessan Estelles födelsedag erbjuder Miniroom 15% på sitt sortiment under perioden 23/2-28/2, om ni anger koden TRENDENSER när ni kommer till kassan. Jag fick äran att plocka ut några favoriter som jag hade velat ge Estelle (eller någon annan liten) i födelsedagspresent nu i vår och här kommer mina bästa presenttips till barnrummet. Hoppas det kan ge lite inspiraition!
Sänghimmel / Bäddset / Poster ”Pirum Parum” / Vimplar / Träfigur björn / Melaminmugg / Växasäng i trä OBS! denna version är en limited edition av Sebra som endast säljs på Miniroom.se / Badcape / Leksaksmöss / Förvaringsboxar / Noshörning 

Kommentarer

 • Lovisa skriver:

  Men vilka fantastiska sängkläder! Finaste jag har sett på länge!

 • Estela skriver:

  Jättefina tips! ❤️

 • Li skriver:

  Jättefina saker, tack för tips!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *