Annons

Julkalendervinnare 2017 – Komplett vinnarlista

Nu har de sista luckorna i Trendensers julkalender fått sina vinnare utsedda av de annonserande företagen och jag kan presentera en komplett vinnarlista. Stort grattis till er och tack till de annonserande företagen som bidragit med så fina priser! 
 
1 december – Rum21 / Soffa – Vinnare Johanna (18:49:49) 
2 december – 200m / Hank – Vinnare Emma L (kl: 13:56:03) + Annica (kl: 14:05:52)
3 december – Royal Design / Flos Taccia small – Vinnare Anna Å (kl 08:30:15 ) 
4 december – NG Baby / presentkort – Vinnare Anonym (kl 09:03:23) 
5 december – Jotex / presentkort – Vinnare Kristin (kl: 09:06:31) 
6 december – Ire / Sittpuff – Vinnare Karin (kl:10:51:16) 
7 december – Bemz / presentkort – Vinnare Clas (kl:10:25:38) 
8 december – Miniroom / presentkort och produkter – Vinnare Camilla K (kl: 08:57:58) 
9 december – Palmgrens / Väska  – Vinnare Johanna (kl: 08:51:35) 
10 december Eldvarm / Lantern – Vinnare Kristin (kl: 08:46) + Kristina K (kl: 10:35) 
11 december Little Eco / presentkort – Vinnare Sara P (kl: 20:49:24)
12 december Rum för papper / produkt – Vinnare Henrik (kl: 12:11:57)
13 december Iris Hantverk / presentkort – Vinnare Johanna E (kl: 08:27:22)
14 december Gripsholm / produkter – Vinnare Elin Pettersson (kl: 11:25:47)
15 december Royal Copenhagen / tallrikar – Vinnare Elisabeth B 11:13:08 
16 december Tambur / presentkort – Vinnare Johanna (kl: 10:12:20)
17 december Designtorget / Clamp Tray – Vinnare Cecilia Nilsson (kl: 23:13:12) 
18 december Ogland / sängkläder – Vinnare Toni Erdmann (kl: 08:38:28)
19 december Kay Bojesen / Apa – Vinnare Sofie (kl: 08:59:27) 
20 december Asplund / Snö – Vinnare Tove (kl: 10:21:11)
21 december Mirro / presentkort – Vinnare Mattias Olofsson (kl: 16:31:10)
22 december Canon / kamera – Vinnare Theresia Vidén (kl: 20.57.09)
23 december  String / hyllsystem – Vinnare Jenny H (kl: 09:08:32)
24 december Norrgavel / Länstol – Vinnare Markus L (31/12 kl 00:23:31) 

* klockslag anges för att särskilja dem som tävlat med liknande namn
 
Om du inte redan har mailat in dina kontaktuppgifter – skicka ditt förnamn efternamn, adress, telefonnummer samt personnummer (för kontrolluppgift till Skatteverket på de vinster vars värde överstiger 1300 kr) till mailadressen: [email protected] så kommer ett paket till dig inom kort! Här hittar ni mer information om tävlingsvillkoren

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristin skriver:

  Vilken härlig blogg, kika gärna in hos mig och följ min blogg om du finner den intressant Kram.

 • Kajsa skriver:

  Stort grattis till er som vunnit.
  Skulle vara roligt att se hur det blev hemma hos er när den där soffan fotöljen apan och allt det andra kom på plats.

 • Hanna b skriver:

  Med risk för att låta bitter kommer här en reflektion: du har 1,6%manliga läsare som kammar hem 20,8% av julkalendervinsterna. Nu är det väl inte du som väljer vinnarna och jag tror inte det är någon övlagd plan från företagen heller men det är onekligen lite intressant.
  Grattis ändå såklart alla vinnare!

 • Jenny skriver:

  Vad trist stt så många måste ’klaga’, eller påpeka fastän det står tydligt i tävlingsreglerna att företagets val ej kan överklagas.. Det är klart det kan kännas trist att samma person vinner, men hen har ju gjort det av en anledning då eller hur? Inte säger man ju åt Useon Bolt va "du vann ju redan 100m så nu kan du inte delta i 200m eller någon av stafetterna, ej heller följande år.." Eller i någon annan form av tävling Helle.
  Det känns som att alltför många är ute efter ’gratis är gott", och inte förstår tanken bakom julkalendern. Tack Frida för att du orkar ställa iordning den, förhoppningsvis lär sig folk att det inte är frågan om utlottning utan rena tävlingsmoment. Däremot kunde kanske frågorna vara lite mer inriktade på tävling, vissa företag hade väldigt bra moment där de även kunde dra nytta av de tävlingsbidrag de fick.. Vilket ju egentligen borde vara syftet 🙂 att det sen är många män som
  Vunnit kan man bara spekulera i, men jag kan tänka mig att de män som läser här är väldigt intresserade av kust inredning,tillskillnadEftersom från den stora massan av Fridas kvinnliga läsare som kanske läser av helt andra orsaker.. Men vad vet jag 🙂
  Kram

 • Henrik skriver:

  Som man tror jag att man är mindre benägen att kommentera i onödan. Man läser, accepterar och går ifrån. Jag vet inte hur det verkligen är men jag och många män jag känner läser Fridas blogg. Har dock aldrig sett någon kommentera. Jag tror att män kanske har funktionen att kommentera när det är ett krav mer än att kommentera för sakens skull. Jag vet inte. Spekulerar bara. Män är mer att lyda order tror jag. Nu måste du kommentera om du ska…. Än kommentera för att du kan… Fattar ni? Jag vet inte. Men så tror jag. Tror det är massor av män som läser Fridas blogg och funkar precis som mig.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.