Annons

Veckans kontor – publikrekord, poddprep & pepp

Det doftar nymalt kaffe och slamrar metalliskt från en espressomaskin på caféet där jag sitter och jobbar just nu. Jag har arbetat så koncentrerat och fokuserat med min bärbara dator de senaste timmarna att jag inte noterat det tidigare. Eller att det mörknat utanför och knappt är några gäster kvar i lokalen vid det här laget. Jag ska strax packa ihop och bege mig hemåt jag med, men innan jag tar helg tänkte jag bjuda på en liten inblick i sådant jag sysslat med utöver bloggen den här veckan. 

Foto: David Johansson, Fastighetsbyrån.se 
 
Publikrekord i Malmö. I tisdags tog jag tåget till Skåne och föreläste för 500 personer på Malmö Live, vid Swedbank och Fastighetsbyrån Öresunds kundevent. Publikrekord! 
 
– Norrlandsturné på G och poddinspelningsförberedelser. Nästa vecka flyger jag och Max upp till Umeå eftersom jag ska föreläsa för Uminova eXpression/Umeå universitet och HSB Norr. I samband med det passar jag på att gästa podden Entreprenörsresan. En stor del av min arbetstid den här veckan har därför ägnats åt att förbereda presentationsmaterial och läsa igenom intervjufrågor.
 
Decemberpepp. Medan jag satt och matade in oktobers fakturor i Visma alldeles nyss så pep det till i min mobil. Ett sms med en inbjudan till boklansering, mingel med flera av mina kvinnliga entreprenörsidoler och ett besök hos Nyhetsmorgon i början på december. Om jag ville haka på? Eh. Två sekunder senare hade jag bokat resan och en hotellnatt här. Är så peppad! Tack för mig och trevlig helg. 

Kategorier:

Kommentarer

  • Anna skriver:

    Tack för ett inspirerande föredrag!

  • Emma T skriver:

    Hoppas på en liten notis när podden finns ute 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.