Annons

#VÄXTBYTARDAG2017

Oj vilken fantastisk respons det blev på idén att ordna en växtbytardag i min studio på Spinneriet. Så himla kul! Jag hade inte räknat med att så många skulle höra av sig och vilja komma, därför har information om tid och plats dröjt lite. Vi hade egentligen bara tänkt ha öppet över lunch men nu har vi fixat mer fika, fler plantor och möjlighet att ha ett pass även kvällstid. Blomsterlandet har gått in som huvudsponsor för dagen och finns på plats med sticklingar och information om lämplig jord. Arvidssons som är en lokal odlare i Fjärås kommer demonstrera hur man tar skott på olika slags krukväxter och visa hur man kan plantera i WetPots smarta bevattningssystem för enklare underhåll. Vi kör drop in så kom när det passar och ta tillfället i akt att luncha på restaurang Lilla Spinneriet eller besöka butikerna som håller till i huset. Hos dem kan du kolla in allt från vintagemöbler och ekologiska barnkläder till keramik, kök och smycken. Vi bjuder på kaffe/ te, småkakor och grön inspiration. Varmt välkommen på torsdag!
 
Datum: Torsdag den 30 mars, 2017
Tider: Drop in mellan kl 11-14 och kl 17-19
Var: Trendensers studio i Spinneriet – Spinnmästarevägen 2, Lindome
Hur: Ta med en stickling och byt till en ny!
Inträde: Kostnadsfritt. Din inträdesbiljett är din medhavda växt! 
 
* Presenteras i samarbete med Blomsterlandet som bekostar arrangemanget

Kommentarer

  • Roligt! Heja dig för riktigt bra initiativ 🙂 Kram K

  • N skriver:

    En sådan fin idé!

  • wilma skriver:

    Hej,
    Jag tar studenten i vår och har börjat få frågan om vad jag önskar mig i studentpresent. Jag vill ha något stilsäkert och klassiskt och undrar om du har någon idé om saker jag kan önska mig? Har redan idéer om uppläggningsfat fr Royal Copenhagen Mega, men behöver lite mer saker. Helst "minnes saker" om du förstår. Tipsa gärna! KRAM

  • Linn skriver:

    Åh det missade jag! Hade hoppats på lite längre framförhållning, får börja gå in här varje dag 🙂

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.