Annons

Annons: Lucka 18 – Ogland

Idag har en läsare chans att vinna ett bäddset från OglandOglands premium sängkläder är producerade av 100% ekologisk Egyptisk Giza bomull och är unikt certifierade med Fairtrade, GOTS och Demeter. Tillverkningsprocesserna är de renaste som finns och alla som arbetar med produktionen har rättvisa arbetsvillkor. Bäddsetet som ligger i vinstpotten är EDGE, färg Ogland White eller Egypt Sand, 2 Singel påslakan 150×210 (alternativt ett dubbel påslakan 220×220) 2 Örngott 50×60, till ett värde av 4580 kr. För att delta i tävlingen ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet, inom 24 timmar. Lycka till!
 
1) Vilka tre certifieringar har Ogland?
2) Vad är kvalitet för dig? Motivera kort.
 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnaren Toni Erdmann som tävlade 2017-12-18 kl: 08:38:28 Maila dina kontaktuppgifter (adress, telefonnummer och personnummer) till [email protected] så kommer din vinst inom kort!

Tävlingen pågår tom 19/12 kl 08.00 Vinnaren utses av en jury från Ogland. Deras beslut kan ej överklagas. OBS! Du måste vara 18 år för att delta. Vinsten skickas endast inom Sverige. Trendenser tar ej ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet. Ett bäddset från Ogland ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer HÄR.

Kategorier:

Kommentarer

 • Marika skriver:

  Hej
  1) Fairtrade, GOTS och Demeter
  2) Kvalitet betyder för mig när det som görs, görs hållbart. Att jag kan leva med det länge och att jag vet att det skapades med respekt för vår jord.

 • Solbritt skriver:

  1. Demeter, GOTS och Fairtrade
  2. Kvalité för mig är när något görs så att det är hållbart, vackert och gjort på ett rent och riktigt sätt.

 • Solbritt skriver:

  1. Demeter, GOTS och Fairtrade.
  2. Kvalité är för mig när något är gjort på ett rent och riktigt säll så att det håller länge.

 • Annie skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. Kvalité för mig är dels hållbarhet, man ska kunna njuta av bäddsetet i många, många år, men även att det är producerat med miljön i åtanke. Dels kvalité i upplevelsen, i detta fall mjuka och otroligt sköna o härliga lakan att krypa ner i, men även att kunna bädda fint med dem.

 • S.g.ö skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalite för mig är när något jag haft lääänge borde bytas ut, men jag vill ändå fortsätta använda det!

 • Livia skriver:

  Helt enastående fina sängkläder! ?
  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Komfort / Hållbarhet / Finess. Tre ord som, i min värld, tillsammans utgör innebörden av kvalitet.

 • Karin skriver:

  GOTS, Fairtrade och Demeter
  Kvalite är för mig det som håller länge – är det textilier – det som håller tvätt efter tvätt och har samma form som när man köpte det
  Kvalite och är också en stil som står emot modets växlingar – saker man kan ha länge trots att mode/vad som är är "rätt".

 • AL skriver:

  1. GOTS, Demeter & Fairtrade.
  2. Det första jag tänker på vad gäller kvalitet är hållbarhet, att produkten är tillräckligt välgjord för att hålla länge.

 • 1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet är något som ska finnas för både konsumentens och planetens skull. Kvalitet i form av hållbarhet är något som är snällt mot plånboken, men också skyddar planeten från det hemska slit och släng-samhället. Men kvalitet handlar också om komfort, en välfungerande produktionskedja, och mycket mer. Därför är kvalitet något som gynnar samtliga!

 • 1. GOTS, Fairtrade, Demeter.
  2. Kvalitet är att produkten ska tåla att användas i decennier och fortfarande efter 30 år kan andas genuitet, kännas fin och man fortfarnade känner glädje att använda den. Förhoppningsvis är den också hållbart producerad

 • Therese skriver:

  1. Demeter, GOTS & fairtrade
  2. Kvalitet för mig är hållbarhet & att det är tillverkat på ett bra sätt.

 • Malin skriver:

  1: GOTS, Fairtrade & Demeter
  2: Kvalite för mig är när man kan skapa en produkt med så lite klimatpåverkan som möjligt, och som är gjord för att hålla länge, tvätt efter tvätt, och natt efter natt. Kvalité hittar man också i upplevelsen av användningen, den saken som man aldrig vill göra sig av med (även fast man kanske ibland borde)för att den är alldeles för skön och omtyckt för det.

 • Ida skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet är för mig hållbarhet, att produkten varar länge både i stil och användbarhet.

 • Åsa skriver:

  Vilken drömvinst (bokstavligen talat)! 🙂
  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. När jag tänker på kvalitet är det ord som hållbarhet, men också klass och finess som dyker upp. Jag tänker mig att det ligger en ansvarsfull process bakom tillverkningen och också att designen är genomtänkt och välarbetad. Ett bättre alternativ helt enkelt!
  Med vänlig hälsning/Åsa

 • Demeter, GOTS och Fairtrade
  Känsla, hållbarhet och garanti är kvalitet i högsta grad för mig

 • Anonym skriver:

  1. Demeter, GOTS och Fairtrade.
  2. "Det är alltid bäst att köpa färre saker och istället satsa på kvalitet". Det sa alltid min mormor och jag följer hennes råd.Bra kvalitet varar länge.

 • Louise Franzén skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. En känsla av hotell med kvalitet, känsla och estetik.

 • Katarina skriver:

  Gots, demeter, fairtrade
  Kvalitet för mig är en känsla av varaktighet och exklusivitet. Motsatsen till slit och släng och trend. Hållbarhet, miljö, varaktighet är kvalitet.

 • Kristina Olson skriver:

  1.Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet är omtanke om naturen-färre saker som varar länge – men också en njutning för mig.

 • Marielle skriver:

  1) GOTS, Fairtrade, Demeter
  2) När man investerar i något på längre sikt, som håller och som blir bättre med tiden.

 • Anna skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. Kvalitet just i fråga om sängkläder handlar i första hand om trådtätheten, men andra faktorer har naturligtvis också betydelse, i synnerhet ekologi. Det är ju viktigt att sängkläder ger rätt känsla och det är enorm skillnad mellan till exempel Gant och Beach House. Känslan, och inte bara hållbarhet och certifieringar (som jag alltid tittar på) är det som slutligen avgör, och där är vi olika som personer.

 • Fey Larsson skriver:

  Hej!
  Svaret är självklart Fairtrade, GOTS och Demeter!
  Den här vindten är en ren DRÖM måste jag få börja led att skriva. Kvalité för mig är precis det som Ogland står för. Der är så sällsynt idag att företag faktiskt tänker på att ALLA människor och djur, samt natur ska ha det bra. Hur ska man kunna njuta av ett gosigt, varmt och skönt sänglakan, när man vet att andra/annat har fått lida för det? Det är inte så mycket kvalité enligt mig.
  När man kan kombinera Fairtrade med något som faktiskt inte bara är hållbart utan även otroligt snyggt, mysigt och bekvämt, så har man uppnått högsta möjliga poäng inom just kvalité enligt mig. Då kan man bädda in sig i sängen om kvällarna, glömma alla bekymmer och dravel som hänt under dagen och veta att i sin säng kan man sova med 100% gott samvete. Underbart!
  God jul och Gott nytt år önskar jag er alla ❤️

 • Toni Erdmann skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet för mig betyder att något är väldigt genomtänkt, hantverks-och designmässigt, och att produkten ska hålla länge så att man tillslut säger: ”det var värt varenda öre”. Att det finns en glädje hos de som är med i skapandeprocessen är också oerhört viktigt tror jag, man märker som konsument om det man köper har skapats med passion och glädje eller ej.Självklart skall produkten vara snäll mot människan och miljön samt att företaget tar ansvar och behandlar alla sina medarbetare med största respekt.

 • Maria C skriver:

  Fairtrade, Demeter och GOTS (Global Organic Textile Standard)
  Kvalité för mig är synonymt med hållbarhet – ur både ett miljötänk (produktion och val av material) men även rent bokstavligen; att produkten i fråga är slitstark och håller i åratal, vilket även det återigen visar en hänsyn för miljön. Vidare associerar jag även kvalité (med material i fokus) med en investering av något som är enkelt men stilrent, sagolikt mjukt och behagligt, samt tidlöst och exklusivt – och med exklusivt menar jag att produkten dels är noga utvald och att den inte förekommer i en massproducerad upplaga.

 • Alex skriver:

  1.GOTS, Fairtrade & Demeter
  2.HÅLLBARHET- Hållbarhet är kvalité i alla aspekter. Från hållbarhet i bomullsodling, produktion till färdig produkt som man kan slita på genom livet.

 • Titti skarp skriver:

  GOTS, Fairtrade och Demeter
  kvalitè för mig är hållbart och väldigt omtyckt av mig en sak jag gillar som har det där extra

 • Lena skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter
  2. Kvalitet för mig är en produkt med lång livslängd som tål att användas igen, och igen och igen.

 • Malin J skriver:

  1. GOTS, Fairtrade & Demeter
  2. Hög kvalitet är när man kan använda en produkt år efter år och trots detta känns de nästan nya! Det är också när man ser ett tydligt miljötänk i hela produktionskedjan och även förstår att producenten värnar om mänskliga rättigheter. I Oglands fall ser man detta redan från bomullsfältet och ända till sista sytråden.

 • Eva skriver:

  1) Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2) Hållbarhet vad gäller miljö, hälsa, arbetarskydd och slitstyrka.

 • Katarina skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. I detta fallet betyder kvalitet: Fantastiskt material, hantverk med miljötänk och dessutom vackert för ögat.

 • Rebecca skriver:

  1.Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalité för mig är produkter som görs på ett bra och miljövänligtsätt. Sen att du kan använda produkterna länge är verkligen kvalité och miljövänligt.

 • Math skriver:

  1. Fairtrade, Demeter och GOTS
  2. För mig är det när produkten/varan/tjänsten är hållbar i alla led. Både för den som jobbar med framställandet/tjänsten och för konsumenten. OM det är uppfyllt så är kvalitet i nästa led att varan håller form, färg och är enkel att rengöra för en lååång tid framåt.

 • Toni Erdmann skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. När det finns en glädje och passion i tillverkningsprocessen kombinerat med en genomtänkt och hantverksmässig briljans – det är kvalitet för mig? Att produkten sedan skapas med allra största respekt för människan och miljön är en självklarhet tycker jag.

 • Linda A skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet för mig är något som är hållbart både utifrån ett användarperspektiv, men också utifrån ett tillverkningsperspektiv. Det ska vara snällt mot både människor och miljö – i HELA kedjan. Ofta tyckerjag också att kvalitet är synonymt med att vara tidlöst.
  Detta bäddset från Ogland hoppas jag får flytta hem till oss och välkomna ytterligare en liten människa till vårt liv (och vår säng…) Är helt säker på att det håller kvaliteten och stilen genom amning, kräks och allt annat som hör därtill 😉

 • Christer Sjödin skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter.
  Kvalite, det är när något är tillverkat på ett bra och miljövänligt sätt. Det gäller speciellt sängkläder som jag vill ska vara bra både för mig och miljön!

 • Pernilla H skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet för mig är att varan är hållbar. Håller färg, form och utseende under en lång tid. En kvalitetsprodukt ska kunna gå i arv

 • Kajsa skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet är när produkten är lika fin, skön och hel som nu om ett år eller om fem år. Kvalitet är hållbarhet, både för miljön och i slutändan mig och alla andra.

 • Carina skriver:

  Faritrade GOTS demeter. Kvalité är för mej hållbarhet o att det klara ögats slitage

 • Johanna skriver:

  Svar 1: Fairtrade, GOTS och Demeter
  Svar 2:
  Finns det något bättre än en nybäddad säng?
  Som att lägga sig på en blommig äng.
  Mellan krispiga lakan krypa ner,
  mjuka lakan som kroppen omger.
  Men det kan inte vara vilka sängkläder som helst,
  är på hög kvalité fullkomligen frälst.
  Sjävklart tillverkade i bra material,
  för mig är certifierad textil ett sjävklart val.
  En tillverkningsprocess som tar hänsyn till vår miljö,
  där de inte kemikalier och skräp runt sig strö.
  Dessutom sängkläder som känns lika rätt,
  trots att de genomgått år av tvätt.
  Helt enkelt tillverkade på ett sätt som känns tryggt,
  och sjävklart att det i sängen blir visuellt snyggt!

 • Caroline skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitét på sängkläder är för mig att kunna tvätta och torktumla, år efter år efter år, utan att känna att det blir någon skillnad! Jag tycker att sängkläder har en tendens att bli lite missfärgade efter ett tag, vilket verkligen skulle kännas kvalité och premium om de inte gjorde.

 • Jasmine skriver:

  Fairtrade, GOTS & Demeter
  Kvalitet är en raritet i dagens samhälle som mest handlar om massproduktioner, slit och släng, barnarbete, dränering av naturresurser, bidrag till sopberget etc.
  För mig är sann kvalitet där du med stängda ögon kan avgöra att det är någonting alldeles speciellt du tar på, hör, upplever eller smakar på.
  Att det tar dig någonstans djupt och unikt inom dig och väcker dina sinnen till liv
  En produkt som kan begagnas år efter år utan större avtryck, i vare sig slitage eller på vår planet och hur många år som än passerar, förblir vackert – är skapad med sann kvalitet.

 • Toni Erdmann skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet för mig är när det finns en glädje och passion hos företaget /människorna som tillverkar produkten! Att det också finns en tydlig vision och kunskap kring att skapa produkten i kombination med en design-och hantverksmässig briljans. Glädjen och passionen måste alltid finnas med när man skapar något, först då kan magi skapas. Att företag alltid har miljön och människan i åtanke vid tillverkningsprocessen tar jag som en självklarhet. Håller tummar stenhårt!?

 • Lisa O skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. Kvalitet handlar alltid om att uppfylla kunders krav. När det gäller sängkläder är mina mest prioriterade krav:
  a) Naturliga material som andas och känns sköna mot kroppen.
  b) Så lite kemikalier som möjligt inblandade i produktens hela livscykel.
  c) En tidlös design i mjuka färger som bidrar till ett harmoniskt och avkopplande sovrum.

 • Funkisistan skriver:

  1) GOTS, Fairtrade och demeter
  2) kvalitet klarar påverkan från tidens tand,
  kvalitet känns när du håller det i din hand
  Det produceras hållbart
  Tänk så underbart
  Att krypa ner bland magiska egypt sand
  I skuggans av faraonernas magiska land
  Växer bomullen i Giza vid Nilens västra strand
  Det är unikt
  I sovrummet blir det sig aldrig likt
  När du en gång provat ett bäddset från Ogland

 • My skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. När något känns hållbart. dels i handen när man håller i det men även in tillverkningsprocessen.

 • Hannah tullgren skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2. Först och främst så innebär kvalité bra och noga gjorda materialval men kvalité tycker jag också är när produkter håller över lång tid, att jag om 10 år fortfarande kan titta ner i lådan med sängkläder och inte vilja ha något annat än det som ligger just där!

 • Nina skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Att produkten fortsätter att vara i bra skick länge och inte ändra färg, form, känsla.

 • Catrin skriver:

  1. Fairtrade, Demeter och GOTS.
  2. Kvalitet för mig är att tyget känns bra mot kroppen på flera sätt. Inte bara känslan mot bar hud utan också att det är fritt från gifter och kemikalier och framställt på ett humant vis. vidare ska ett bäddset klara många tvättar och ändå hålla en god form och färg.

 • Ella skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. Kvalitet för mig är lika med hållbarhet. Både design och funktion. Hållbarhet är mer och mer i fokus för oss när vi är medventna om att vi behöver vara rädda om jordens resurser. En hållbar produkt kan gå i arv och få längre användningstid. För mig är kvalitet något som jag alltid har i fokus. Det mest i mitt hem är genomtänkta köp och jag har mina saker i många år. Hållbarhet, återbruk och återvinning ligger mig väldigt varmt om hjärtat.

 • Emmy skriver:

  1. Gots, Fairtrade, Dementer
  2. Kvalite är när jag vet att hela processen från råvara till färdig produkt hemma hos mig är gjord med omtanke om allt inblandat inklusive naturen och där produkten bara blir bättre med åren!

 • Daniella skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. Kvalitet för mig är när varan i sig är hållbar, alltså ej förstörs i tvätten eller förstörs lätt av andra orsaker, heller inget man liksom kan "svetta" in utan att få bort i tvätt.

 • Carin skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet är en livsstil – less is more – av det noga utvalda. Oavsett om det gäller en apelsin eller ett örngott – känslan av något välbalanserat helt. En värdering som man för vidare. Ett
  ögonblick. En evighet.

 • Maria skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalité, då tänker jag helt enkelt att det ska vara något som våra barn ska kunna ärva och njuta av.

 • Malin Björling skriver:

  hej!
  1, GOTS, Fairtrade och Demeter
  2, kvalitet för mig är när ett företag gör rätt hela vägen. Från odling, produktion och ut till kund med bra arbetsförhållanden, bra miljötänk och mycket stort kundvärde vad gäller känsla och design.

 • Fair Trade, Gots & Demeter.
  Vad är kvalitet? För mig sängkläder som är rustade för många års användning, klassiska i sitt material och formgivning & framförallt snäll mot moder jord och människans hud.

 • Lisette skriver:

  1. GOTS, Fairtrade & Demeter.
  2. Kvalité = något som håller sig snyggt länge!

 • Anonym skriver:

  1. GOTS,Demeter och Faitrade
  2. Kalitet , Då håller det länge både i färg och form.

 • Josefin skriver:

  1) GOTS, Fairtrade och Demeter
  2) Kvalitet är hållbarhet. Hållbar produkt och hållbart för jorden.

 • Josefin skriver:

  1) GOTS, Fairtrade och Demeter
  2) Kvalitet är hållbarhet. Hållbar produkt och hållbart för jorden.

 • Marianne skriver:

  1. GOTS,Demeter och Faitrade
  2. Kalitet , Då håller det länge både i färg och form.

 • Per skriver:

  1.GOTS, Fairtrade & Demeter.
  2. Bra kvalitet håller i många år.

 • Elin O skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter.
  Kvalite för mig är något som både syns, känns och tanken bakom produkten. Avseende lakan känns god kvalite direkt mot huden men också att lakanen är lika fina tvätt efter tvätt, tanken bakom visas i att de är hållbart producerade och att jag inte behöver oroa mig för gifter i miljön eller mot min hud. Sen vill jag givetvis att den där krispiga känslan som känns även syns i min bäddning så jag inte behöver dölja dem med ett överkast utan kanske enbart en snygg filt på sängen!

 • Diana skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet när något som är hållbart, användbart och funktionellt! Gärna något man kan återanvända.

 • Malin s skriver:

  1) GOTS, Fairtrade och Demeter
  2) kvalitet för mig är när en produkt håller så hög klass att varken funktionen eller utseendet förändras över tid. Den är hållbar helt enkelt. Bra också om den är hållbar för miljön såklart, det signalerar bra kvalitet för mig.

 • Malin skriver:

  1. GOTS, Fairtrade & Demeter
  2. Kvalité för mig är dels att jag vet hur det tillverkats, har ett barn gjort detta? Finns det gifter i som är farliga för mig och min familj, eller vår miljö? Om det finns ett tänk i material och framställning, så är kvaliten per automatik oftast så pass bra att det man investerat i håller år efter år. Att sen krypa ner i en säng med rent och gott samvete ger dessutom kvalité för både kropp och själ.

 • Nadja östman skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. Tillverkat med respekt för moder natur, och uppfyller mina krav för den specifika produkten. Denna produkt vill jag tex skall vara mjuk att sova i. Som moln, och skall bli skönare och snyggare för varje tvätt.

 • Anna J skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. Kvalite för mig är hållbarhet både i själva textilien, att den håller i färg och form genom mycket användande samt att produkten inte känns tråkig efter några år (omodern).

 • Clas skriver:

  Wow, vilket pris!
  1.
  Fairtrade, GOTS och Demeter
  2.
  Det är en livsinvestering som känns bra när en produkt har världens bästa kvalité.
  När jag kommer hem är de en anledning till jag kopplar av och inombords börjar le.
  Att det mjuka håller från tvätt till tvätt år efter år,
  och att jag genom mitt köp påverkar produktionen och rättvisa arbetsvillkor!
  Och när man kryper upp i sängen efter en hård arbetsdag och behöver koppla av.
  Känns det som om de mjuka lakanen äkta kärlek mig gav.
  En extra mjuk känsla uppstår när jag på julaftonsmorgonen sitter där bland pepparkakorna, glöggen och knäcken.
  Så jag hoppas verkligen Tomten i år har ett mjukt paket från Ogland i säcken!

 • Birgitta skriver:

  1. GOTS, Fairtrade & Demeter
  2. Kvalitet för mig är lakan som håller i många många år.

 • Julia skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet är för mig en känsla snarare än en konkret egenskap hos en produkt. Men känslan får bara möjlighet att uppstå när produkten är etiskt producerad ur såväl miljösynpunkt som arbetsförhållandesynpunkt, tidlös i sin design samt hållbar många långa år framöver.

 • Josephine skriver:

  1. GOTS, Fairtrade, Demeter.
  2. Kvalitet är hållbarhet och upplevelse.

 • Josephine skriver:

  1. GOTS, Fairtrade, Demeter.
  2. Kvalitet är hållbarhet och upplevelse.

 • Nickan skriver:

  1: GOTS, Fairtrade, Demeter
  2:Kvalitet för mig är många saker men i just detta fall är det ordet HÅLLBART… Att produkten håller länge, att produkten producerats på ett hållbart sätt, att produkten kan återvinnas på ett sunt sätt. Det är en sorts av kvalitet för mig som jag värdesätter mycket!!

 • Marie M skriver:

  Hej, mina svar är;
  1. Fairtrade, Demeter och GOTS.
  2. Kvalitet för mig är hållbart, år ut och år in. Något som tål användning och som inte nöts lätt i exempelvis tvätten. En bra produkt ska inte behöva bytas ut på många många år. Det är bra för miljön och för plånboken.

 • Anna skriver:

  GOTS, Fairtrade och Demeter
  Kvalité är för mig hållbarhet i både textil och design.

 • Pernilla skriver:

  1. GOTS, Demeter och Fairtrade
  2. Kvalité för mig är att något är hållbart och tål många tvättar, inte tappar form eller färg.

 • Ellen skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter.
  Kvalitet för mig handlar om hållbarhet och bra material. Med sängkläder gäller det att kunna tvätta ofta utan att det blir slitet och fult.

 • Barbro Larsson skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. På kvalité och miljötänk vill jag aldrig pruta, Ogland till exempel ger mig full valuta!Väljer därför alltid noga vem som ska bli min leverantör, då kan jag vara miljömedveten i det jag gör!

 • Marie skriver:

  Känslan av kvalitet är för mig en härlig blandning med hållbarhet (och då inte bara hur länge den håller utan även på vilka villkor den tillverkats etc), miljö,design och snygghet så klart!

 • Elisabeth B skriver:

  1. GOTS, Demeter och Fairtrade.
  2. Kvalitet för mig handlar om produkter som är miljövänliga och har producerats utan att någon annan farit illa i processen samt står emot tidens tand utan att förlora färg och form.

 • annsofi skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter.
  tillfredsställa, och helst överträffa, mitt behov och förväntningar men viktigast är hållbarhet miljötänk mänskliga rättigheter är lika viktigt i kvalitet

 • Verena skriver:

  1) Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2) Kvalitet för mig är hållbara och användbara produkter.

 • ella skriver:

  1.Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Biodynamiskt odlat, fairtrade, ekologiska, hållbara,inga giftiga eller farliga kemikalier, gmo’s, nanopartiklar…

 • Lotta skriver:

  1. Gots, Demeter och Fairtrade
  2. Kvalitet är när både kroppen och hjärtat sover gott. Mjukt och skönt (och SÅ fint) för kroppen och hjärtat fyllt med trygghet om att även jorden kan känna hopp. De sakerna tillsammans får i alla fall mig att sova gott om natten.

 • Maria K skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet för mig är ett kvitto på att en bra och snygg produkt med lång livslängd har kommit till under bra förhållande, från ax till limpa. Eller i detta fall från bomullsodling till mjukt fint lakan.

 • PiaL skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. Kvalitet för mig är när man kan använda och bruka produkten utan att behöva vara rädd om den. När det kommer till sängkläder gäller det att man kan tvätta de flera gånger och de fortfarande ser ut som nya.

 • Anne skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. kvalitet för mig är något som känns riktigt bra att använda, år ut och år in.

 • Sandra P. skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter.
  Kvalitet betyder naturliga material som andas och känns sköna mot kroppen.

 • Vera skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Dementer
  2. Kvalitet är att produkten håller i längden, samt att den är schysst tillverkad och ekologisk! Särkilt viktigt när det gäller sängkläder, som en ju spenderar mycket tid i. Ingen produkt kommer så nära kroppen som sängkläder! Då måste det finnas hjärta i tillverkningen, och det hjärtat hittar jag hos Ogland <3

 • Ida skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. God kvalitet är hållbarhet och en möjlighet att njuta länge.

 • Elisabet skriver:

  Svar: Fairtrade, GOTS och Demeter
  Kvalitet är hållbarhet för mig:
  Hållbarhet = lång livslängd
  Hållbarhet = ekologiska material
  Hållbarhet = miljövänlig tillverkning
  Hållbarhet = människovänlig tillverkning
  Allt detta uppfyllt = hållbart!

 • Anonym skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Enligt SAOL betyder kvalitet inre värde; god egenskap; sort, god beskaffenhet och det ramar väldigt väl in vad kvalitet innebär även för mig. Det inre värdet är vetskapen om att produkten är hållbart tillverkad, inte bara utifrån miljöperspektiv utan också med respekt för den enskilda människans villkor. De goda egenskaperna, sorten och beskaffenheten är känslan av materialet och insikten att något kommer hålla så länge att det med gott samvete kan ges vidare till barn och barnbarn.

 • Emelie skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Enligt SAOL betyder kvalitet inre värde; god egenskap; sort, god beskaffenhet och det ramar väldigt väl in vad kvalitet innebär även för mig. Det inre värdet är vetskapen om att produkten är hållbart tillverkad, inte bara utifrån miljöperspektiv utan också med respekt för den enskilda människans villkor. De goda egenskaperna, sorten och beskaffenheten är känslan av materialet och insikten att något kommer hålla så länge att det med gott samvete kan ges vidare till barn och barnbarn.

 • Teresia skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet handlar för mig och en hållbar livsstil och att göra så små avtryck som möjligt. Att kunna leva med och älska saker länge länge.

 • Johanna skriver:

  Demeter, GOTS och fairtrade.
  Kvalitet för mig är goda produkter som gör gott. När något är producerat med hänsyn till miljö och människa, med tanken att konsumenten ska kunna njuta av produkten i många år framöver.

 • Sofia skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter
  2. Kvalité för mig är att produkten är hållbar & är tillverkad på ett miljövänligt sätt.

 • Emma Persson skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet är mjukt och skönt, miljövänligt material och lång hållbarhet.

 • Kristina skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Schyssta materialval som håller och en "hållbar" design; dvs, formgivning som klarar av ett par år utan att kännas inaktuell/omodern.

 • JohannaMSvensson skriver:

  Demeter, GOTS, Fairtraide.
  Kvalitetet för mig är hållbarhet både vad gäller slitage och design samt en tillverkning som visar hänsyn till natur,miljö och personal som arbetar med varan.

 • Katharina skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet för mig är när jag vet att varan jag köpt är tillverkad med ett hållbarhetstänkande. Både med hänsyn till miljön och produkten i fråga. Att jag kan använda varan år ut och år in, inget slit och släng. Det är kvalitet för mig.

 • Anonym skriver:

  1) Vilka tre certifieringar har Ogland?
  Fairtrade, GOTS och Demeter
  2) Vad är kvalitet för dig? Motivera kort.
  Förutom att kvalité är något som är mjukt, skönt, som håller flera år, och är tidlös så är det även viktigt att det framställts på ett bra sätt för både natur och människors arbetsmiljö.

 • Karin UF skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet för mig har 3 delar: produkten (miljövänliga och bra råvaror/innehåll) , processen (etiskt ansvar och arbetsvillkor) och livslängden (ska hålla länge, tvätt efter tvätt om textil). Checkar man två men inte tre så blir det inte hög kvalitet ?

 • Lina Lundmark skriver:

  1) Vilka tre certifieringar har Ogland?
  Fairtrade, GOTS och Demeter
  2) Vad är kvalitet för dig? Motivera kort.
  Förutom att kvalité är något som är mjukt, skönt, som håller flera år, och är tidlös så är det även viktigt att det framställts på ett bra sätt för både natur och människors arbetsmiljö.

 • Lena skriver:

  1. GOTS, FairTrade och Demeter
  2. Hållbart i alla led, inte bara för mig utan för alla som jobbat med hantverket fram till att jag som konsument för njuta av ett härligt material som håller genom många många tvättar.

 • Martin skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet för mig handlar om hållbarhet. Är varan producerad på ett hållbart sätt för människa och miljö? Håller varan för dess tänkta syfte, det vill säga är det välsytt och håller för tvätt? Håller det för "ögats slitage", eller är utformningen för ytlig och trendig? Vad händer nät varan är utjänt? Kan den återgå till jorden eller behöver den tas om hand och bearbetas? Med dessa aspekter i åtanke är det då också mycket enklare att bedöma om något är dyrt eller kostar mycket pengar, vilket för mig är två helt olika saker.

 • JohannaMSvensson skriver:

  1. Demeter, GOTS, Fairtrade
  2. Kvalitét för mig är hållbarhet avseende slitage och design samt hjärta för miljö, natur och personal vid tillverkning av varan.

 • Emma skriver:

  1. Fairtrade, GOTS, Demeter
  2. Kvalite för mig är något som är hållbart, vackert eller allmänt bra i ett längre perspektiv. Som t ex fåtöljen i klassisk design som generationer kan ärva av varann, den ekologiska och kravmärkta julskinkan som producerats i en världens bästa livsmedelsindustrier och belastat miljön minimalt eller de vackra lakanen som är sköna, hållbara och schysst tillverkade.

 • Anna skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. För mig är kvalitet att varan är:
  *gedigen med en lyxig känsla
  *hållbar och ej visar tecken på slitage trots flitig användning
  *producerad under schyssta villkor för både miljön och de som tillverkat varan

 • Mikaela skriver:

  Demeter, GOTS och Fairtrade.
  Kvalitativa produkter är för mig produkter som överträffar mina förväntningar.

 • Anna skriver:

  1. GOTS, demeter och Fairtrade. 2. En vara är av god kvalitet för mig när den håller över tid, oberoende av trender och efter lång användning och tvätt samtidigt som den är producerad med omtanke om miljö och våra medmänniskor.

 • Cirsi Pöyhönen skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet är hållbarhet, omsorg om material och tillverkningsprocess och en viss tidlöshet.

 • Anonym skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet är hållbarhet, omsorg om materialval och tillverkningsprocess och en tidlöshet som gör att produkten funkar genom åren.

 • Simone Hanna skriver:

  Fairtrade,Demeter & GOTS
  Kvalite är en vara som håller vad de lovar,något som är slitstarkt,bra vara om de nu är i fint,slitstarkt tyg till att ha de bästa träet.Något som håller väldigt lång tid och inte slits ut så snabbt.tåligt skulle jag säga men att veta att de är ekologiskt,svanmärkt osv är kvalite för mig för då vet jag att de tillverkat den på ett miljö sparande sätt och inte skadar naturen. Detta setet hade verkligen gjort vårt sovrum till wow faktor och just nu har vi inte kvalitets sängkläder men ifall vi hade turen att vinna detta skulle vi bli överlyckliga och bara gosa ner oss och njuta <3

 • Rebecka skriver:

  1. GOTS, Fairtrade & Demeter.
  2. Kvalité för mig är dels att produkten är tillverkad ur ett hållbart perspektiv med tanke på miljö men även på vilken plats och vilka personer som är med under tillverkningen. Att produkten sedan har en lång livslängd (älskar tanken på KPA; kostnad per användning) samt att man ändå får en känsla av att produkten är genomtänkt och "känns" lyxig!

 • Per skriver:

  GOTS, Fairtrade och Demeter
  Certifikat är kvalitet för mig. Det betyder att ingen i ett u-land utnyttjas för min komfort. Om det kostar mer av den orsaken, so be it.
  När en människa sliter i 16 timmar och knappt kan ställa mat på bordet åt sina barn medan jag köper slit och släng, är absolut inte O.K. någonstans.
  I övrigt kan kvalitet betyda allt från material till tillgänglighet. Men certifikat är en kvalitetsstämpel jag inte vill handla utan. Det betyder att produktionens bakgrund är granskad. Det är en ÄRA att få sätta certifikat på sina produkter. Det borde alla sträva efter.

 • Sandra Nilsson skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet för mig är precis det som Ogland gör. Kvalitet är produkter som görs på ett korrekt sätt, både för miljön och människan, kvalitet är något som håller länge, utan att ändra form och färg. Kvalitet är något jag alltid strävar efter, man tjänar så mycket på det i längden!

 • Linda Olsson skriver:

  1. Sängkläderna är certifierade med Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet är för mig att kunna slappna av med ett gott samvete och att kunna lita på och vila i insikten om att saker och ting håller och varar under en lång tid.

 • Frida skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2. För mig innefattar kvalitet hållbarhet både miljömässigt och ur ett socialt perspektiv. Ett genomtänkt materialval och komfort bidrar också. Det är oerhört tacksamt att certifieringar som ovan finns för att garantera att vi gör rätt val i butikerna.

 • Agnes skriver:

  1. GOTS, Fairtrade & Demeter.
  2. Något som är hållbart, känns bra i hjärtat och tål livets flesta prövningar (smuts, barn, spill etc.).

 • 1. GOTS, Fairtrade, demeter
  2. Kvalitet är sånt som är hållbart på alla sätt och vis. Dvs msn behöver inte köpa nytt hela tiden, det funkar i längden att tillverka utan att förstöra djur, natur och människor.

 • Gunilla.M.B skriver:

  1= GOTS,Fairtrade och Demeter
  2= Hållbar produkt av hög kvalité , allergivänlig , mjuk och behaglig , lätt-tvättat , tåligt

 • Julia skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Dementer
  2. Kvalitét för mig är ett bra hantverk där alla inblandade känner sig sedda. Ofta speglar detta av sig i produkten som är hållbar både till livslängd och stil.

 • Anna skriver:

  1. GOTS, Demeter & Fairtrade.
  2. Kvalitet för mig innebär att produkten/varan har producerats på ett bra sätt, under bra förhållanden samt att varan håller hög standard och därför håller under lång tid.

 • Malin skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet innebär att något är gjort för att hålla länge och tåla mycket, samtidigt som det är producerat på ett sätt som är skonsamt mot miljön.

 • Alexandra skriver:

  2. GOTS, Demeter och fairtrade.
  2. Kvalitet för mig är när något håller över generationer – och är något man faktiskt vill ärva – för att det fortfarande håller stilen. Exemplevis använder jag nu de påslakan mina föräldrar använde när jag var liten på 70-talet.

 • Cissi skriver:

  1. Fairtrade, GOTS, Demeter
  2. Kvalitet för mig är hållbarhet, tidlösa objekt där hänsyn tas till miljö.

 • Tove skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet är summan av ett objekts, subjekts eller en aktivitets egenskaper. Ju bättre egenskaper desto högre kvalitet. I produktsammanhang är egenskaper som pålitlighet, skönhet, lämplighet och miljöpåverkan viktigast för mig.

 • Johanna skriver:

  1. Fairtrade, GOTS, Demeter
  2. Kvalitet är mycket känsla för mig. Det kan vara gammelmormors hemvävda lakan som tvättsts 1000-tals gånger och bara blir mjukare. Eller just certifierade så jag vet hur de tillverkats. Känslan att ha mjukt och hållbart närmast kroppen är kvalitet för mig.

 • Anna skriver:

  1. GOTS, fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet för mig är en vacker design, välarbetad produkt och hållbarhet utifrån både produkt och miljöhänseende. Kvalitet i livet är att få njuta i nuet och uppskatta det man har. Oglands vackra sängkläder uppfyller alla kvalitetsaspekter och ser underbart sköna ut!

 • Sofia skriver:

  1) Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2) Vilken dröm att få vila i dessa sängkläder..! 😉
  Kvalitet är känslan av en (kanske lite lyxigare) investering. Något jag tänker mig ska finnas kvar för lång tid framöver, och ett hållbart val för både ekonomi och värld. En upplevelse av att kvaliteten ska kännas/märkas i både vardaglig användning och sätta en guldkant på vardagen i vårt slit-och-släng-samhälle.

 • Nicola hood skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet för mig betyder flera saker. Delvis att produkten håller länge, utan att slitas ut eller försämras. Men också att ingen far illa under tillverkningen. Varken människor eller naturen ska behöva lida för något som jag använder.

 • Lilly Kihlbom skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet. Något jag kan njuta av under många år, som blir finare och finare och som sved lite i plånboken. För det som inte svider lite, det kan omöjligen uppfylla alla krav för miljön och arbetsförhållanden som alla produkter borde. Jag tycker det är superviktigt att köpa mindre och istället riktigt bra.

 • Kristina skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Något att lita på.

 • Mia skriver:

  1) GOTS, Fairtrade och Demeter. Fantastiskt!
  2) Jag blir genuint varm i hjärtat när jag upptäcker varumärken likt Ogland som tar fram produkter med hänsyn till vår miljö. För kvalitet för mig är just lika med lyx och hållbarhet.
  Och som ett kvalitetsmässigt sänglinne är fabrikatet elegant, tyget är svalt och andas, skänker känsla av lyx och håller i såväl färg som form genom åren. Materialet är noga utvalt ur ett miljövänligt perspektiv och bidrar till en hållbar utveckling. Dessutom är det framställt genom rättvisa arbets- och levnadsvillkor för de som står bakom tillverkningen. Det är först då som jag kan sova gott om natten, för som Margaret Mead en gång i tiden sa: "We won’t have a society if we destroy the enviornment" ?

 • Elin skriver:

  1.Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. För mig är kvalitets en fråga om respekt. Att använda produkter med hög kvalitet och tidlös design som tillverkas utan önödiga gifter är att visa respket för naturen. Produkter märkta med fairtrade är repkt för människan som tillverkar produkterna. Att konsumera produkter som håller år efter år är även respekt för mig själv.

 • Tommy skriver:

  Hej hopp
  GOTS, Fairtrade och Demeter
  Kvalite är något som håller länge.
  Som med sängkläder, då ska de kännas nya varje gång jag bäddat rent i sängen. Det ska vara som at lägga sin på moln och ge mig en skön natts sömn…
  Ha det fint
  Tommy

 • Ellen Eklund skriver:

  1) Demeter, Fairtrade & GOTS
  2) Kvalitet för mig är att kunna använda produkten och att den håller bra efter att ha tvättats flera gånger. När det gäller sängkläder ska de kännas lika sköna att krypa ner i efter 1 tvätt som efter 35 tvättar. Något som jag värderar in i en produkts kvalitet är även hur den har tillverkats; har produkten haft ett hållbarhets och miljötänk så ökar den produktens kvalitet för mig.

 • Louise skriver:

  1.Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2.kvalitet håller länge och uppfyller sin funktion hela tiden. Det är även kvalitet för världen och miljön, inte bra för mig och min direkta användning.

 • 1. GOTS, Demeter & Fairtrade.
  2. Vi har just köpet ett stort gemensamt täcke och jaa, inga gamla påslakanset passar så vi är i stoort behov av något snyggt och lyxigt som även passar vår nya sänggavel. Snart får vi vårt första barn och det skulle vara kul att få lyxa till sovrummet lite extra 🙂

 • Maria R skriver:

  1) Demeter, Fairtrade, GOTS
  2) Kvalitet för mig är omtanke och långsiktighet, både med avseende på material och design samt på miljömässiga aspekter och produktionsförhållanden.

 • Julia skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet är för mig som för många andra hållbarhet. Jag ska kunna tvätta lakan om och om igen utan att de tappar formen, bleknar eller sömmar gått upp. Självklart innebär det också att produktionskedjan är miljöanpassad och individerna som arbetar har trygga och säkra arbetsplaser.

 • Camilla K skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2. Kvalité för mig är när något kan användas mycket men ändå hålla sig fint nästan som ny år ut och år in 🙂

 • Jonas R skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalité för mig skapas genom kärlek och passion för det man gör. Varje detalj granskas och vägs noga för att hitta det bästa alternativet. Då kan resultatet inte bli annat än bra!!

 • magnabus skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2. Kvalitet är ett ledord där jag främst tänker på långsiktighet och hållbarhet i alla led, både som tillverkare och som användare. Funktionell och god design kan också finnas med under begreppet kvalitet.

 • Maria skriver:

  Hej!
  Här är mina svar:
  1. Ogland är certifierade med Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. För mig är kvalitet en kombination av olika saker, det handlar bl a om produktens livslängd och hållbarhet, om tidlös design och bra materialval samt hur väl den uppfyller mitt behov/användningsområde. Kvalitet för mig betyder också att produkten är etiskt producerad med tanke på såväl bra arbetsvilkor som ur miljösynpunkt och att den till slut kan återvinnas. Kvalitet är känslan som produkten ger.

 • Gunn skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. Kvalité är saker som känns genuina. Man kan avgöra genom att känna, klämma, lukta, dra kinden mot, även på patinan på återanvända saker, och känslan i hjärtat…

 • 1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet för mig betyder hållbarhet. Vad gäller val av material, tillverkning och produktion. Produkter som kan vara med en länge, och kan ses som investeringar!

 • Hanna skriver:

  1.GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet är detsamma som hållbarhet. Textilier som man vågar leva i, som tål att tvättas och som bibehåller form, färg och känsla trots frekvent användning. Motsatsen till slit och släng, hållbarhet för såväl natur som användare. Kvalitet andas tidlös design och är skönt och snällt mot huden. Vetskapen om att det är handgjorda produkter skänker en extra dos lyx.

 • Inger-Anne Room skriver:

  Svar:Gots,Demeter,Fairtrade…alla dessa tre..får en att sova gott!

 • Susan skriver:

  1 GOTS, Fairtrade och Demeter
  2 Kvalité hållbarhet där vi påverkar miljön så lite som möjligt. Även socialhållbarhet är kvalité och där företag kan göra skillnad för ett bättre samhälle och klimatet i det långa loppet.

 • Susanne skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2.Kvalitet för mig är något jag tycker om, trivs med och kan glädjas åt under en lång tid. Tillverkningsprocessen skall vara ansvarsfull och ta hänsyn till arbetsförhållanden och miljö.

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) GOTS, Fairtrade, Demeter
  2) kvalité för mig är det som håller länge och som man vill ha länge, det som står emot modets växlingar.

 • Ulrika Armano skriver:

  1. Fairtrade, GOTS, och Demeter
  2. Kvalité för mig handlar om värdet av en vara, men GOD KVALITÈ innebär att jag skulle vara beredd att betala mer än vad varan kostade då varan överträffar mina förväntningar. Och för att en vara ska överträffa mina förväntningar ska dess historia/resa beröra mitt hjärta!

 • Lisa skriver:

  1. GOTS, Faritrade och Demeter
  2. Kvalitet är hållbarhet över tid.

 • Jessica S skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet är för mig att någonting är hållbart tillverkat och att produkten håller länge. Inte bara att materialen håller länge, utan också att stilen/färgen/uttrycket håller över tid. Ofta är dessa kvalitetsprodukter lite dyrare i inköp, men slår man ut det över tid blir det nästan alltid billigare. Och dessutom blir man nästan alltid mer nöjd med en sådan produkt. Win-win alltså! ✨

 • Ann-Sofie skriver:

  1.Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet för mig är att jag vet att det är hållbart över tid, som tex de gamla lakanen jag ärvt från min mormors mor och som är lika fina än idag, tvätt efter tvätt!

 • Maria skriver:

  1.GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitét för mig är hållbarhet ur olika perspektiv, exempelvis hållbart på ett sätt att varan inte går sönder efter en kort tid, att man använder de bästa materialen och lägger ner tid på att tillverka varan. Att det finns en tanke bakom varan och produktionen, att det är en unik vara och inte massproducerat i miljontals exemplar.

 • Alexandra L skriver:

  1. Gots, Fairtrade och demeter
  2. Kvalitet är något som är tillverkat med största möjliga hänsyn till miljö och arbetsförhållanden som dessutom är hållbart och slitstarkt.

 • Anna F skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Hållbarhet både för användaren, miljön och i ett tidsprespektiv.

 • Tove Tillander skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2. Kvalité för mig är riktigt bra saker som känns lyxiga, som är producerade med omtanke för miljön, som håller länge och därför inte behöver bytas ut, vilket gör mig som konsument trygg i att jag kan ha gott samvete för naturens skull! ❤️?

 • Lena Axelsson skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter
  2. Hållbarhet
  Att prokuten håller länge och ör tillverkat på ett skonsamt sätt både för personal och miljön

 • gots global organic textils standard
  demeter och fairtrade cotton
  för mig är kvalit´t 2: Sköna material som håller formen och färgen länge. Tidlös design.

 • Sofia skriver:

  1. GOTS, fairtrade och Demeter
  2. Både materialen och formgivningen måste hålla hög kvalitet. Då håller produkterna länge och de blir inte omoderna.

 • hanna b skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. kvalitet för mig är en produkt som är ur alla synvinklar hållbart, produktionsmässigt, stilmässigt och att ska användbar i generationer. känns materialen dessutom behagliga för ens sinnen är det ju rena lyxen.

 • Carin skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter
  Gedigna och slitstarka material, i viss mån klassisk design och funktionalitet. Oftast med en högre prislapp, men är det äkta kvalitet så lönar det sig i längden.

 • Ellen Carlström skriver:

  Faittrade, Gots och dementer
  Jag tycker att kvalité är det som håller länge både som visuellt vackert jag inte tröttnar på och som håller för slitage.

 • De tre certifieringarna är GOTS, Demeter och Fairtrade.
  Kvalitet är när något håller stil, form och färg efter åratal av användning och många tvättar.

 • Sofie T skriver:

  1. GOTS, Demeter iofs Fairtrade (Well Done!)
  2. Hållbar produktion, komfort, slitstarkt och snyggt.
  Oglands uppfyller allt, det känns tryggt.
  Det har är precis vad jag önskar mig i julklapp
  Så gött om jag mina nuvarande sängkläder slapp!

 • Sanna skriver:

  1. 1. GOTS, Fairtrade och Demeter är de tre certifieringarna.
  2. För mig är kvalité produkter som håller riktigt länge, produkter som lever vidare och kan användas av generationer och även därefter återanvändas till något nytt. Det ska fortfarande behålla sin forna stil, färg och form under de år som går.
  Kram Sanna

 • Sanna skriver:

  1. Demeter, GOTS och Fairtrade
  2. Kvalite för mig är något som är hållbart och står sig länge men även något som är ansvarsfullt producerat och där man märker en tanke kring produktutvecklingen. Bra kvalite har många timmar gjorda i tidigt skede, någon som tänkt en gång extra kring produkten, människan, miljön och samhället.

 • Therese skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. Kvalitet för mig är när något håller i flera år utan att tappa form eller färg. Fin kvalitet kan i sin tur göra så färre produkter konsumeras för att man länge är nöjd med det man köpt som håller den fina kvalitet man sökt. Bra och fin kvalitet för mig ger också ro och ett lugn som inte går att hitta bland produkter med sämre kvalitet. Kvalitet idag för mig har även gått över till ett mer aktivt val av material, så att planeten vi bor på inte ska gå ännu mer till skada och människor i världen inte ska få jobba under hemska förhållanden. Det är ett häftigt och viktigt skifte som sker just nu, där kvalitet från att enbart ha fokuserat på material och i viss mån märke gått över till att mer och mer fokusera på hållbarhet för planeten och människoförhållanden. Viktigt! ❤️

 • Maria Andersson skriver:

  1. Faritrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet är något man både känner och ser
  Något som håller länge och genom åren bara ger mer och mer

 • Linn skriver:

  1. GOTS, Demter och Fairtrade
  2. Kvalitet är för mig något hållbart. Både för mig och vår miljö!

 • Åsa B skriver:

  1. Fairtrade, Gots och Demeter
  2. Kvalitet är när jag natt efter natt kan krypa ner i mitt mjuka påslakanset från Oglands och somna med gott samvete.

 • Linnea skriver:

  1) Fairtrade, Demeter, GOTS
  2) Sängkläder med kvalitet känns sköna mot huden och håller formen tvätt efter tvätt

 • Ebba Fridström skriver:

  1 Fairtrade gots & Demeter
  2 Kvalite är när det håller länge länge länge
  och håller formen fin .

 • Maria H skriver:

  1.Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. Kvalite är när det hållbart både för mig och miljön och har ett klassiskt utseende,

 • Agnes Hallén skriver:

  1. Fairtrade, Demeter och GOTS
  2) När något har kvalitet är det hållbart och gediget. Det sviker inte utan gör en nöjd- och håller en nöjd.

 • Madeleine skriver:

  1. GOTS, Fairtrade & Demeter
  2. Kvaltet är för mig likamed hållbarhet. En produkt med kvalitet är fortfarande fin efter lång användning och är då även hållbar för miljön.

 • Leons mamma skriver:

  1. GOTS, Fairtrade & Demeter.
  2. Kvalitet för mig numera är 100% naturliga material, skulle aldrig få för mig att köpa något syntetiskt material! Det som man har närmast kroppen ska vara ekologiskt och miljövänligt!

 • Louise aronsson skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och demeter.
  2. Kvalitet för mig är något som man använder med glädje, år efter år. Just sängkläder får mer än gärna vara god kvalitet. Jag är en riktig nörd som bäddar rent en dag i veckan och manglar alla sängkläder. Att lägga mig i en välbäddad säng med sängkläder från ogland, ja, det är livskvalitet deluxe

 • Sanna skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalité för mig är hållbarhet, omtanke, naturlighet och ekologi.

 • Anette skriver:

  Fairtrade,GORS och Demeter. Kvalitet för mig är något som man kan använda många,många gånger och sedan när jag ledsnat på det lämnar jag det till återvinning där någon annan tar till vara det❤️

 • Anette skriver:

  Fairtrade,GORS och Demeter. Kvalitet för mig är något som man kan använda många,många gånger och sedan när jag ledsnat på det lämnar jag det till återvinning där någon annan tar till vara det❤️

 • Emelie Frykberg skriver:

  1. Ogland är certifierade med GOTS, Demeter och Fairtrade.
  2. För mig handlar kvalitet om en produkt, en produktion och ett företag eller organisation som är hållbara och rättvisa mot miljön och de människor som lever här på jorden. Kvalitet är något som håller bäst i längden, oavsett om det handlar om ett förhållningssätt eller en produkt. Kvalitet, för mig, är också att få krypa tillbaka nyduschad i krispigt fräscha lakan och äta frukost i sängen med min älskling.

 • Carin skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalité för mig är att produkten håller, att den känns fräsch och behåller ungefärlig ursprungskvalité även under tid. Att den är gjord för att hålla och inte bytas ut efter kort tids användande. Det känns verkligen som vår tids problem; slit- och slängsamhället, att färre vill lägga pengar på hållbara produkter eller ens vet vad som kännetecknar god kvalité.

 • Karin Synnergren skriver:

  1)GOTS, Fairtrade och Demeter
  2)För mej har kvalitet lite olika betydelse.
  Om det är en kvalitetsvara jag köper,ska den vara hållbar,märket vara pålitligt och komfortabelt.
  Sen har jag kvalitets tid med min gubbe,vilket jag uppskattar mycket 😉

 • Emilia skriver:

  1) Fairtrade, GOTS och Demeter
  2) Kvalitet för mig är kombinationen av att produkten är producerad på ett sätt som är miljömässigt och socialt hållbart och att produkten håller för användning (fortfarande håller form och färg efter ett antal tvättar).

 • Gabriella skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter
  När man köpt en vara, produkt eller tjänst och upplever att man hade gjort om det valet flera gånger om: det är kvalitet för mig.

 • Mari B skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2. Kvalité för mig är att produkten håller länge, och inte blir slitet efter användning.

 • Mia skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Vackert och hållbart

 • Nadja skriver:

  1. GOTS, Fairtrade & Demeter
  2. Vackert och framförallt hållbart. Som när äldre personer pratat om bävernylon förr, hur hållbara barnens overaller var och att de inte är det i dag.

 • Mona skriver:

  1.fairtrade ,Gots och demeter. 2. Inte bara att njuta av vackra lakan,utan oxå veta att det är ekologiskt o inte minst att det är rättvisa arbetsvillkor.

 • Sussie N skriver:

  Demeter, Fairtrade och GOTS
  Kvalitet för sängkläder samma kvaliteter som jag uppskattar hos människor:
  Mjuka, starka, hållbara och underbara att omfamnas av:)

 • Frida skriver:

  1.GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet för mig betyder att produkten håller länge, är giftfri och tillverkad under bra förhållanden.

 • Gun A skriver:

  1. GOTS, Demeter och Fairtrade (cotton)
  2. Kvalitet har många aspekter, att materialet odlats på ett hållbart sätt, att produktionen är hållbar och att tillverkningen håller hög kvalitet. Att materialet tåler att användas och att tvättas och bli patinerat och inte slitet. Men mest av allt är kvalitet att kunna använda en produkt med alla de aspekter ovan för att ge sig själv en upplevelsen 7-8 timmar per dygn varje dag. Det kan nästan kallas livskvalité.

 • Åsa skriver:

  1. GOTS, Demeter och fairtrade
  2. Kvalitet är för mig en produkt som håller över tid och står över trenders tvära kast. Att köpa kvalitet är ett medvetet val och en investering, något att njuta av både då det synas och används i vardagen.

 • my skriver:

  1. Fairtrade, Demeter och GOTS
  2. Kvalitet för mig betyder att man får ett tydligt stiluttryck utan att tumma på produktens hållbarhet och slitstyrka samt komfort. Dessutom måste en högkvalitativ produkt i mina ögon vara tillverkad med humana förhållanden och miljö i åtanke.

 • Maria W skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet är komfort, hållbarhet i livslängd och i produktionen med tanke på miljön och så ska de vara snygga.

 • Sofie skriver:

  1. Gots, Fairtrade och Demeter.
  2. Hållbart med genuina materialval,
  med en helhet som är fenomenal.
  I kvalitet är ekologiska val en viktig del,
  för människor och miljö har ett viktigt samspel.

 • Johanna skriver:

  GOTS. Demeter och Fairtraid.
  Kloka ord från min far i tidig ålder va, Du tjänar pengar på att köpa kvalitet. Summan kanske är högre men färre. Ha hellre en av bra kvalitet än flera i sämre. Sen ser du till att vårda det lilla du har. Dessa ord har jag levt efter trots-hur är det möjligt-frågan när det nämns i sammanhang hur lite jag faktiskt äger som människa. Men sängkläder, har inte fått det av tickat. Men egyptisk bomull har alltid varit beslutet, målet och drömmen. Så tummarna hålls hårt nu.

 • Pia-lena skriver:

  GOTS, Demeter och Fairtraid.
  Kvalitet för mig, att det håller i tvätten.

 • H skriver:

  1. Global Organic Textile Standard – Gots, Demeter, Fair-trade Cotton
  2. Hållbarhet samt att varan är tillverkad så miljövänligt som möjligt, utan onödiga kemikalier. Sen kommer också komfort och design.

 • Hannah skriver:

  Gots, Fairtrade och Demeter.
  För mig är kvalitet beständiga, tåliga och tidlösa prylar som inte sliter på vår miljö och orsakar slit och släng.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, GOTS, Fairtrade och Demeter
  2, Som så många andra svarat så är kvalitet nåt hållbart för mej. Ekologiskt & gjort under schyssta arbetsvillkor.
  Det hade vart en dröm att få sova i dessa lakan.

 • Helena skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2. Kvalitet för mig är tidlöshet. Sådant som åldras och bara blir bättre med tiden. Viktigt är även ekologiska material och rättvisa förhållanden vid tillverkningen. Bra kvalitet kan ärvas från generation till generation.

 • Christoffer skriver:

  1. Demeter, GOTS, Fairtrade
  2. Kvalité för mig är att kunna bli tillfredsställd och överträffad utöver mina förväntningar.

 • Anna Bäckman skriver:

  1. GOTS, Demeter och Fairtrade.
  2. Komfort, hållbart över tid samt ekologiskt.

 • Jenny Thorsen skriver:

  Fairtrade, Gots. Demeter.
  Kvalité för mig är genomtänkta materialval där hänsyn till miljö och human arbetskraft i produktionsledet.
  Höjden av lyx för mig skulle vara att krypa ner i detta bäddset i mitt nya sovrum som snart ska byggas ?

 • Hanna skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter.
  Kvalite är för mig hållbart.
  Ur aspekterna miljö, plånbok och hållbarhet.
  Älskar att ärva vackra saker lika som jag önskar att mina barn kan ärva mig!

 • Matte #1 skriver:

  1. GOTS, Fairtrade & Demeter
  2. Kvalité för mig är något som håller länge och som bara blir finare och skönare med tiden.

 • Lisa skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Hållbarhet;att produkten kan användas och älskas i generationer!

 • Ernesa skriver:

  GOTS, Fairtrade, Demeter
  Kvalitet för mig är tyg som håller mer än en tvätt samt slitstyrka och hållbarhet.

 • Camilla Sandmark skriver:

  1.GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2.Det är när en produkt håller genom tid och rum. Lika bra nu som för 100 år sedan.

 • 1. GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2. Kvalité är när saker och ting håller och inte gör en frustrerad och besviken. Kvalité är när man får det man förväntar sig + mer. Kvalité är alltså med andra ord något som ger en glädje livet ut och i för de kommande generationerna.

 • Helena skriver:

  1, GOTS, Demeter och Fairtrade
  2. Hållbar kvalitet, stil och känsla.

 • Erika skriver:

  GOTS, Fairtrade cotton och Demeter
  Kvalitet för mig är hållbarhet i alla led.

 • Elina Söderberg skriver:

  1. GOTS, Demeter, Fairtrade
  2. Kvalitet för mig är när det lagts ner tid och energi på något, när något känns påkostat, även om det inte nödvändigtvis behöver vara dyrt.

 • Emelie Andersson skriver:

  1. GOTS,Demeter och fairtrade.
  2. Kvalitet för mig betyder material som är valda med tanke och omsorg, som blir finare, skönare och vackrare med åren.

 • Tove skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Något som tar hänsyn till moder jord och håller länge.

 • Malin S skriver:

  1. GOTS, Demeter & Fairtrade.
  2. Det bästa som finns är att krypa ned i en renbäddad säng och sängkläder är en sak där kvalitén verkligen gör skillnad.
  Jag blev så glad när jag läste om Ogland som dessutom värdesätter hållbarhet för både miljön och människan, jag har länge letat efter sängkläder av hög kvalitét med de här märkningarna.

 • Tatiana skriver:

  1) GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2) Varaktighet, arv, hållbarhet, omsorg och glädje! Det är vad god kvalitét representerar för mig. Glädjen som går i arv i generationer över en produkt vars hållbarhet inte påverkas. Att föra den glädjen vidare genom en väl arbetad produkt är en eloge för tillverkaren.

 • Jane Thorlund skriver:

  GOTS, Fairtrade och Demeter
  Kvalitet för mig är främst en känsla. En känsla av tyget i detta fall, och en känsla jag får i kroppen av att ta på det.
  Det är hållbart, och förändras inte nämnvärt trots mycket tvättning och användning.

 • Elisabeth skriver:

  1. GOTS, Demeter & Fairtrade
  2. Kvalité är ett ord med många bottnar. Men för mig handlar det mycket och hur en produkt känns och upplevs i kombination med hur den är framtagen.
  I detta fallet tycker jag inte bara kvalité handlar om att Oglands sängkläder ska vara magiskt sköna och hålla sin fina länge – för det är jag övertygad om att det är och gör. Utan det handlar om att produkten ska vara framtagen på bästa möjliga sätt, både ur miljö och tillverkningsaspekt. Det är för mig kvalité och det som gör att man hade sovit extra gott! Det ska inte bara vara bra för kroppen utan även för själen.

 • Ellen skriver:

  1.GOTS, Fairtraide , Demeter
  2. Rättvist producerat är en självklarhet , lokal producerad i möjligaste mån , ekologisk naturligtvis ????

 • Maria S skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Beror ju självklart på vad det gäller men i fallet bäddset är det att det är ett tåligt och bekvämt material som man kan tvätta på ett vettigt sätt samtidigt som det är framtaget på ett hållbart vis. Fin design tycker jag också kan göra så att en produkt känns mer kvalitativ.

 • Karin E skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalite är hållbarhet över tid och mot vår natur. Det är hållbara relationer i tillverkningsprocessen och som garanterar rättvisa löner.
  För mig skulle ett bäddset från Ogland innebära hållbarhet genom en god värdefull sömn och lakan att njuta av i många långa år.

 • Eva L skriver:

  GOTA, Fairtrade och Demeter.
  Kvalitet är för mig lika mycket att det finns ett långsiktigt och ärligt förhållningssätt som att produkten är naturligt vacker, genomtänkt och hållbar sett till hela livscykeln. Den ska tålas att älskas och nötas länge. God kvalitet känns bra i hjärtat.

 • Eva L skriver:

  *GOTS! märker att jag stavade fel i inlägget ovan…

 • Malin N skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet är när jag med gott samvete för miljön kan njuta av härliga sängkläder natt efter natt.

 • Emma F skriver:

  1. Fairtrade, GOTS, Demeter
  2. Kvalitet för mig är att något håller länge. Då blir det också snällt mot klimatet och jordklotet. Som örngotten min farmor tog med sig med sitt monogram då hon gifte sig på 1940-talet och som vi fortfarande sover med. I lika fint skick. Så är det ju med kvalitetstextilier att de håller för generationer.

 • Anonym skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter. Det kärleksfullt och ärligt tillverkade, som bryr sig om arbetaren som producerat, miljön som levererat, varans resa till den som har glädjen att få den.

 • Johanna skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet för mej är hållbarhet! Som småbarnsförälder med barn som samsover med oss i vår säng behöver man byta lakan och tvätta dessa OFTA! Ett bäddset med bra kvalitet kostar mycket pengar, men med tanke på hur mycket man faktiskt använder dem så lägger jag gärna pengar på det… OM kvaliten är tipptopp??

 • Karolina skriver:

  1. GOTS, Fairtrade, Demeter
  2. För mig är kvalitet = Hållbarhet

 • Claudia Kerttu skriver:

  GOTS, Fairtrade, Demeter
  När jag bara behöver investera i nytt var 10 år, hållbart och kvalite!

 • JOHANNA MARIA skriver:

  GOTS, Demeter, Fairtrade.
  Kvalitet är hållbarhet, gällande produkten men också gällande miljö och arbetsvillkor!

 • Susanna skriver:

  1) GOTS, Fairtrade, Demeter
  2) Kvalitet handlar om känslan, om äkthet, långsiktighet och om omtanke om människan och naturen.

 • Mi skriver:

  1. GOTS, Demeter, Fairtrade.
  2. Kvalité är för mig motsatsen till slit och släng, något som man inte köper för stunden utan som håller och finns där i många, många år.

 • Åsa skriver:

  GOTS, DEMETER OCH FAIRTRADE COTTON är de tre certifieringarna.
  Kvalitet är att trots att man använder produkten mycket behåller den färg och form. Designen ska vara tidlös. Material ska vara noga utvalt. Det ska kännas och synas på produkten att man lagt ner mycket tid och tanke för att framställa den.

 • Linda skriver:

  1. GOTS, Fairtrade, Demeter
  2. För mig kan kvalité sammanfattas med hållbarhet. Både att produkten ska hålla i många år men oxå att framställandet görs på ett hållbart sätt av hållbara material.

 • Lena skriver:

  1) Fairtrade, GOTS och Demeter
  2) varor som är producerade på ett sett som hushåller med jordens resurser och som inte är ”slit och släng”. Dessutom blir ju lakanen bara bättre och bättre för varje natt.

 • Karin skriver:

  1. GOTS, Demeter & Fairtrade.
  2.Något av kvalitet är något som kan ta med lite av dina minnen och bevara dem länge. Kanske någon i framtiden kommer att tänka på dig när hen använder detta något. Som jag tänker på min farmor när jag använder hennes broderade kökshandukar eller på min morfar när jag tar på mig hans fina mössa varje morgon.

 • Jan skriver:

  1) Demeter, Fairtrade och GOTS.
  2) Känslan framför allt!

 • Jenny skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet är hållbarhet i alla led i tillverkningen och att produkten verkligen håller för användning över tid. Patina snarare än slitage.

 • A.P skriver:

  1) GOTS, Fairtrade och Demeter
  2) Kvalitet innebär att det är en produkt som håller tvätt efter tvätt länge, tidlös design och klassiska färger gör att det används under en längre tid och bidrar till bättre hållbarhet och mindre konsumtion vilket också är en form av kvalitet. Men framför allt är det en produkt som är schysst tillverkad utifrån både människan och miljöns perspektiv – rent mjöl i påsen gör att man kan sova gott om natten!

 • 1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet är när en vara håller länge utan att förändras till det sämre. Det är värt mer pengar att köpa hållbart. Det både känns och syns att det är kvalitet.

 • Kim skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter.
  Kvalité är för mig hållbarhet. Både att slutprodukten har en lång livslängd och bibehåller sin kapacitet, men även en hållbar produktion. Jag vill inte bara att produkten ska hålla länge, jag vill att världen här vi lever i ska hålla och må bra.

 • Helle skriver:

  1. Fairtrade. GOTS. Demeter.
  2. Kvalite för mig är när jordklot och människa kan ta varandra i hand!

 • Sophia Hansen skriver:

  1. GOTS, fairtrade och demeter.
  2. Kvalitetet är hållbarthet – Hållbart för miljön, hållbart i form av att det tyget behåller samma struktur och passform även efter år av användning och hållbart i form av en tidlös design som fortsätter att användas, år efter år.

 • Frida skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter
  2. Kvalitet är för mig något som är tillverkat med omtanke om både vår natur och den eller de personer som skapat produkten. Samt något som varar länge och som kan gå i arv till nästa generation!

 • Linda skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2. Att produktionen av en produkt sker på ett hållbart sätt samt att produkten håller i många år är kvalitet för mig.

 • Lotta skriver:

  1. GOTS, fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet är hållbarhet, det känns och det syns. Att produkten behåller färg och form.

 • Magdalena skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet för mig är hållbarhet och att produkten behåller sin kvalitet genom flera år. Även att produkten är tidlös och klassisk är hållbarhet för mig. Hållbarhet för mig är att köpa en produkt som jag tar med mig en lång tid och att den nästan bara blir bättre med åren.

 • Eva Olsson skriver:

  1 Fairtrade, GOTS och Demeter
  2 Kvalitet för mig är när något är hållbart, inte förändras vid anvädning och lever upp till priset som jag har betalat.

 • Anna-Maria skriver:

  1. GOTS, Demeter och Fairtrade
  2. För mig är kvalitet ngt som är hållbart, och inte bara slitstarkt utan också miljövänligt i material och användning.

 • Fairtrade, GOTS & Demeter
  Att sova skönt är Aoch O, bara kvalitetssängkläder kommer in i mitt bo. Gillar att ligga kvar länge och i sängkläderna gosa älskar därför att snooza.Egypt Sand i singelmått skulle passa fint in och få oss att sova gått

 • Alice skriver:

  1. GOTS, Demeter + Fairtrade
  Att vakna en frostbiten vintermorgon i krispiga och perfekt svala lakan är kvalitet. Sträcka ut sig i en bomullshimmel. Kvalitet är en känsla, ingenting objektivt eller absolut.

 • Maria skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet för mig är delvis hållbarhet: Framförallt att produkten är tillverkad på ett sätt som är hållbart för miljön och med rättvisa och säkra villkor för dem som arbetar, men också produktens hållbarhet för att undvika resursslöseri med "slit och släng".
  Kvalitet beror också på materialval och hantverksskicklighet. Fina naturmaterial som Egyptisk bomull mår jag bra av, bättre kvalitet kan det inte bli på ett bäddset!

 • Maria skriver:

  1) Fairtrade, GOTS och Demeter
  2) Kvalitet för mig handlar om att leva upp till förväntningar om produkten; både gällande funktion, hållbarhet och estetik.

 • Anna skriver:

  1) GOTS, Demeter och Fairtrade
  2) Kvalitet för mig är ett ärligt och långsiktigt förhållningssätt, dels mot miljön men också mot kunden. Ett långsiktig förhållningssätt innebär enligt mig att produkterna ska tillverkas för att kunna användas mycket och länge. Med ärligt förhållningssätt menar jag att ta ansvar för realiteter såsom miljöpåverkan, genom exempelvis miljöcertifieringar.

 • Sofia skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalité innebär att tyget håller tvätt efter tvätt i flera år utan att tyget nämnvärt bleks, slits eller går sönder. Kvalité för mig är även när man tillverkar tyger med tanken att även miljön ska hålla i många år. Hållbarhet och kvalité går hand i hand!

 • Frans B skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Textilier med kvalité kan ärvas vidare från mig till mina barn och kommande generationer. De ska bibehålla funktion, form och vara tillverkade på ett miljömässigt bra sätt så att de får följa vidare med oss.

 • Jk skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Det är ett val – ett var att unna sig något alldeles extra fint och speciellt som man tycker tillräckligt om för att vilja investera i, vårda och ha länge…lite som en kärlekshistoria! Ett val jag verkligen jobbar med att våga göra oftare, bättre för både tillvaron och miljön!

 • Elin A skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet gör att du aldrig blir besviken. Det håller över tid både för ögat, för känslan och för miljön. I detta fall kännetecknas kvalitet även av att man fått en natt av riktigt god sömn!

 • Theresia Vidén skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Hållbart genom många år. Även bekvämt!

 • Birgitta skriver:

  1. Fairtrade, GOTS, Demeter
  2. Textilier som räcker länge, helst kan gå vidare i nästa generation, och som är tillverkade med "miljötänk".

 • Maje skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Att det håller bra och länge och är snyggt. Och inte som många lakan hos mig att de krymt så de inte täcker längre det som de ska….Det är trist!

 • Johanna skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter
  Kvalitet för mig är hållbart. Känslan är också jätteviktig. Passform är också ett nyckelbegrepp.

 • Amanda skriver:

  Svar: 1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Att det är kvalité på flera nivåer, kvalité för mig men också för naturen. Kvalité i kvalitetstid!

 • Camilla skriver:

  1. Faitrade, GOTS, demeter
  2. För mej är kvalitet något som håller länge, kan tvättas igen och igen och ändå hålla färg form och känsla. Utöver det är kvalitet för mig att varor är etiskt producerade och tar hänsyn till både miljö och människor.

 • Emma skriver:

  1. GETS, Dementerar och Fairtrade.
  2. Kvalitet är något som uppfyller sin funktion, känns bättre ju mer det används och som med varm hand kan lämnas över till nästkommande generation.

 • Pia S skriver:

  1: Demeter , GOTS och Fairtrade
  2: Hållbart , välgjort och ska kännas skönt då det ska användas i många år .

 • Louise skriver:

  1. Faitrade, GOTS, demeter
  2. Kvalitet för mig är en lyxig känsla som håller sig lika fin över tid. Framförallt är det också enkla produkter som inte behöver ta till en massa krusiduller, utan är perfekta och tidlösa klassiker som de är.

 • Anna F skriver:

  1. Faitrade, GOTS, demeter.
  2. Jag älskar kvalité. Bra kvalité för mig är hållbarhet,, tanke på våra med människor och vår jord. Det är producerat med stor omsorg även ska det ha en lång livslängd, det ska hålla och bli skönare tvätt efter tvätt och det ska kännas extra lyxigt att lägga sig under täcket och få en lugn och skön nattsömn. Att man känner att man vill ha med sig sitt täcke vart man än går ✨

 • Eliisan skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet är för mig något som håller över tider och stilar, inget slit och släng som kasseras när ett nytt mode kommer.
  Att det är ett hållbart, genuint arbete, någort som är gjort med omsorg och omtanke.
  Att arbetet är gjord med bra och rättvisa villkor och löner för de som tillverkat varan.
  Det sägs att som man bäddar får man ligga,
  och med det underbart mjuka och sköna
  bäddsetet EDGE från Ogland,
  vi somnar sött och får drömma
  vackra drömmar i rosenrött,
  och vaknar utsövda och pigga!
  Sängkläderna är gjorda av den
  bästa och finaste egyptiska bomull,
  som ger oss en vila så följsam
  och angenäm, samt en sömn
  så lugn, avslappnad och fridfull.

 • Ida skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Att lägga sig ner på nytvättade, svala lakan och somna gott med rent samvete, det är kvalitet för mig.

 • Emma Kitti skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. För mig betyder det att något har tillverkats på ett hållbart sätt och att föremålet kommer att hålla sig fint under lång tid.

 • Ellendellen skriver:

  1. GOTS, Demeter & Fairtrade.
  2. Kvalitet är någon som upplevs ljuvligt för sinnena.
  En tillfredställande känsla när man vidrör det och en doft som ger en lugn.
  En tidlös funktion och ett hållbart hantverk för både miljön och människorna.

 • Therese Forsberg skriver:

  1. Demeter, Fairtrade och GOTS
  2. Kvalitet för mig är hållbarhet och känsla. Hållbarhet utifrån flera perspektiv, både vid framställandet av produkterna men också att det ska ha en lång livslängd, utan att det går sönder men också att det är tidlös design, härlig känsla, så det passar oavsett modets växlingar.

 • åsa skriver:

  1. GOTS, Demeter och Fairtrade
  2. Designat med tanke på miljö, form och funktion, hantverksmässigt tillverkat i utsökt material av någon som älskar sitt arbete.

 • Hanna skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet för mig är en produkt som har tillverkats på ett miljö-, ekonomiskt- och socialt hållbart sätt. En produkt som håller över tid, både sett till utseende och antal varv i tvättmaskinen.

 • Anita Nilsson skriver:

  1, Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet är när man kan njuta av något under flera år och det är av samma fina utseende/funktion som när det var nytt.

 • Ingegerd skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet är stil i ordets rätta bemärkelse.

 • Jenny skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2. För mig är kvalitet att det har tillverkats på ett hållbart sätt och att man får glädje av det under en lång tid. Det är en lyxig känsla!

 • Tess skriver:

  1, Fairtrade, GOTS och Demeter
  2, Kvalite är känsla av lyx, vackert material och säkrad produceringskedja end to end

 • Annika skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter
  Hållbart för köparen. Ska tåla tvätt och slitage. Snällt mot kroppen.
  Hållbart för alla händer involverade. Goda arbetsvillkor.
  Hållbart för miljön. Moder jord ska inte ta stryk av produktionen.

 • Ann-Sofi A skriver:

  Kvalitet håller – etiskt, ekologiskt, stilmässigt och över tid!

 • Ann-Sofi A skriver:

  1 Fairtrade, GOTS, Demeter
  2 Kvalitet håller – etiskt, ekologiskt, stilmässigt och över tid!

 • Anneli skriver:

  Kvalité för mig är hållbarhet, man ska kunna njuta av bäddsetet i många år

 • Anton skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Riktiga kvalitétslakan är sådana man skyndar sig att torka och bädda om med efter man tvättat dem för att man helt enkelt inte kan tänka sig att sova i några andra.

 • Lena skriver:

  1. Fairtrade, Demeter och GOTS
  2. Åtta timmars ostörd sömn i sängkläder som är nytvättade, sköna och där man kan sova med gott samvete.

 • Anders skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalite är när någon har lagt ner lite extra tid för att göra något lite extra bra. Mer hjärta och själ och mindre industrihjärna.

 • Sophie skriver:

  1 GOTS, Fairtrade och Demeter
  2 Kvalitet följer tidens utveckling, är hållbar både i stil,produktion och material.

 • Zara skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. När det finns en genomtänkt hållbarhet både gällande tidlös design, miljö och omtanke om både människor i tillverkning av produkten och hos den som slutligen ska köpa och tycka om resultatet.

 • Maria skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet innebär en produkt eller tjänst gjord med noggrannhet (uppmärksamhet för detaljerna), ofta hållbarhet och för mångfaldig användning.

 • Nora skriver:

  1) Fairtrade, GOTS och Demeter
  2) För mig är kvalitet en produkt som representerar en viss hållbar standard. Produkten ska vara hållbart producerad, med goda arbetsvillkor och med miljön i åtanke. Dessutom ska produkten vara hållbar i den betydelse att produkten håller över tid. Varaktig, slitstark och därtill upplevas lyxig.

 • Lotta skriver:

  GOTS, Fairtrade och Demeter
  Känsla, hållbarhet och omsorg om detaljer.

 • Helena skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet för mig är hållbarhet och bra formgivning med perfektion ända ner till detaljerna. Även minimal miljö- och hälsopåverkan (både hos anställda och kunder) är viktigt för att jag ska anse att en produkt håller hög kvalitet.

 • GOTS
  Demeter
  Fairtrade
  Kvalite är något där produkten andas lyx, hållbarhet och shyssta tillverkningsförhållanden. En produkt där man vet att allt gått rätt till, där man kan använda produkten utan skuld eller skam – och som fortfarande är skön/bekväm/härlig.
  Att sova i dessa sängkläder t.ex, skulle för mig vara ljuvlig kvalitet. Att veta att de är rättvist tillverkade, inte innehåller massa "skrot" och dessutom förmodligen kommer hålla mycket längre än dagens icke-kvalitets-sängkläder – skulle göra otroligt mycket. Man skulle sova med stil, gott samvete och en skön känsla genom hela kroppen! Och det är vi isåfall två om, gissa den känslan liksom!

 • Isabel skriver:

  1. GOTS, Fairtrade, Demeter.
  2. Kvalitet för mig är en god natts sömn.

 • Christoffer skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. När något kan användas, älskas och ärvas, när något är gjort med omsorg, kärlek och omtanke, det är kvalitet.

 • Emma Anderberg skriver:

  1. Fairtrade, Demeter och GOTS
  2. Kvalitet är när det efter 17 års äktenskap börjar bli dags att investera i nya lakan då de fina bröllopslakanen faktiskt börjar bli slitna…

 • Jennie AE skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet för mig är en produkt som är tillverkat i bra material, under bra förhållanden och som håller i färg & form även efter flertalet tvättar.

 • Jan skriver:

  GOTS, Fairtrade och Demeter.
  Kvalitet är saker som håller länge om inte gåt sönder så lätt. De ska också vara bra på de flesta sätt.
  Hoppas jag vinner, fyller år idag.

 • Hanna skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Något som jag kan och vill använda under en lång tid, helst resten av livet, det är något av kvalitet.

 • Mikaela skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalitet för mig är något som kan användas varje dag året om och tåla livets alla påfrestningar i vått och torrt, som blir vackrare med tiden och känns lika underbart första användningen som den niohundratjugosjunde!

 • MariaEmb skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter.
  2. Kvalité för mig är en produkt som är välgjord både gällande utseende, material, upplevelse och användarvänlighet. En kvalitetsprodukt har även tagit hänsyn till produktionsprocessen både vad gäller miljö- och sociala aspekter. Inte minst är det, om vi pratar om inredning, någonting som håller – länge!

 • Ida skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet är att veta att det man köper är framställt på ett sätt som är det bästa möjliga för naturen och människorna som arbetar och lever i den och som dessutom går att använda i flera generationer eftersom designen är tidlöst vacker.

 • Mathilda skriver:

  1. GOTS, Fairtrade & Demeter
  2. Att känna trygghet i sitt val – det är kvalitet för mig. Tryggheten i att veta att villkoren är bra, att jag kan använda det precis som jag vill och att det är något som kan användas i många många år.

 • Katarina skriver:

  1.GOTS, Fairtrade och Demeter
  2.Kvalité för mig är en produkt tillverkad i eller av bra material som är hållbar även efter flera års användning utan att det förlorat formen. Även att den tagit hänsyn till miljön under tillverkningen

 • 1. GOTS, Demeter & Fairtrade
  2. När nästa generation kan ärva

 • Linda Olsson skriver:

  1. GOTS, fairtrade och demeter. 2.Kvalité för mig är att varan kan användas år efter år, utan att utseendet eller användningsområdet påverkas negativt.

 • Annika O skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter!
  2.
  Kvalité är för mig design och form,
  där hållbarhet och miljöaspekt är norm.
  Den vardagslyx jag vill mig unna,
  men inte alltid har råd att kunna.
  Så jag önskar sova gott med Oglands idé,
  vackra sängkläder gjorda med kvalité!

 • Ronja skriver:

  GOTS, Fairtrade och Demeter
  Kvalitet för mig är när något är hållbart, både material mässigt och klimat/natur mässigt! Det ska även kännas mjukt och skönt emot huden om det gäller tyg.

 • Rebecka skriver:

  1. GOTS, Demeter och Fairtrade
  2. Kvalitet för mig är genuint hantverk, bra råvaror och material. Människor som kan sin sak och som bryr sig om både den som ska använda produkten och miljön. Något som håller länge och kan gå i arv generation efter generation, det är kvalitet för mig.

 • Malin R skriver:

  1. GOTS, Demeter och Fairtrade
  2. Kvalitet för mig är något som håller i generation efter generation
  och som sed mera också kan bli en del av en härlig familjetradition <3

 • Linnea skriver:

  1. GOTS, Fairtrade, Demeter
  2. Kvalitet för mig är när en välanvänd produkt är hållbar och får en lång livslängd!

 • GOTS, Fairtrade och Demeter .
  Kvalitet för mig är när man unnar sig själv riktigt sköna sängkläder, handdukar, underkläder mm. Det som just du själv mår bra av!

 • GOTS, Fairtrade och Demeter .
  Kvalitet för mig är när man unnar sig själv riktigt sköna sängkläder, handdukar, underkläder mm. Det som just du själv mår bra av!

 • Carro skriver:

  1. Fairtrade, GOTS, Demeter.
  2. Omsorg om detaljerna!

 • Camilla Wiklund skriver:

  1. GOTS, Demeter, Fairtrade
  2. Kvalitet för mig är produkter som bara blir skönare, snyggare och bättre ju mer de används

 • Monnah skriver:

  1. GOTS, Fairtrade, Demeter
  2. Kvalitet är något som inte handlar om namn, rykte eller status
  Det är hållbarhet, generationstänkande och tidlöshet,
  något bortom femton minuter i rampljuset.

 • Åsa skriver:

  1. Fairtrade, GOTS & Demeter.
  2. När något bara blir bättre med åren, slits vackert och med kärlek och är gjort med omtanke om vår miljö och människorna i processen, hela vägen.

 • Anna skriver:

  1) Demeter, Fairtrade och Gots.
  2) För mig är kvalité:
  Schysst material
  Schyssta arbetsförhållanden
  Schysst design
  Schysst transport
  = Hållbarhet i dubbel bemärkelse

 • Eva Å. skriver:

  1.GOT
  Demeter
  Fairtrade
  2.Att materialet från grunden är odlat med tanke både på naturen och de som hanterar varorna. Bra hållbarhet tyg och färg. Oftast är lakan som skönast när de är använda ett tag.

 • Åsa skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demeter
  2. Kvalitet – när det gäller sängkläder – sköna, ska ej behöva strykas, knapparna el knytena ska inte lossa efter ett par ggr, lätta att bädda och att de som sytt och vävt dem kan leva på sin lön.
  Nu håller jag tummarna"

 • Maria skriver:

  Demeter, Fairtrade och GOTS
  Hållbart både vid användande och tillverkning, den sköna känslan när man rör vid det och när det gäller sänglinne trådtätheten.

 • Lena E skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. När något kan ärvas i generationer utan att det går sönder är det riktigt bra kvalité. Men kvalité handlar också om hållbarhet i tillverkningen, att det tillverkas på ett bra sätt med tanke på människor, djur och natur. Bra arbetsförhållande och löner, inga inhumana eller plågsamma djurförsök och inte heller några skadliga kemikalier och utsläpp av onaturliga ämnen.

 • Maria Larsson skriver:

  1. GOTS, Demeter och Fairtrade
  2. Kvalitet = pålitlighet. Att jag som konsument ska kunna lita på att produkten håller, är miljövänlig, prisvärd, utseendet mm. Men sen är det också beroende på vad jag köper. En cykel som ska hålla i flera år, eller en ostbit som ska ätas inom en vecka.

 • Anna L skriver:

  1. GOTS, Fairtrade och Demeter
  2. Kvalitet ska genomsyra hela tillvaron. Allt ifrån livskvalitet, relationer till till exempel sina sovmöjligheter. Helt enkelt optimera för sig själv och satsa kvalitetsmässigt.

 • Emma T skriver:

  GOTS, Fairtrade & Demeter
  Kvalité är på sätt och vi ett mått på livslängd. God kvalité lever länge och den dåliga kvaliténs korta livslängd kan bero på funktion som inte håller, men lika väl kan det vara designen som inte funkar någon längre tid, så för riktigt god kvalité måste funktion och form bli samspelta <3

 • Caroline L skriver:

  1 Fairtrade, GOTS och Demeter 
  2.Kvalitet är för mig i första hand hållbarhet. Att tillverkningen är miljövänlig och att sunda arbetsvillkor råder. Varan ska vara prisvärd och utmana konkurrenter. Kvalitet kostar och jag vill ha valuta för pengarna. Att gratis är gott är ju ingen hemlighet, jag skulle somna på dessa lakan med ett nöjt smil. ?

 • Anna skriver:

  1. GOTS, Demeter & Fairtrade.
  2. God kvalitet förbättrar min livskvalitet! God kvalitet för mig kännetecknas av väl uttänkt design, god sömnad, mjuka hållbara material samt tål tvätt efter tvätt för att klara en lång livslängd, gärna också med vetskapen att både de inblandade personerna och miljön har haft det bra vid tillverkningen.

 • Therese skriver:

  GOTS, Demeter och Fairtrade Cotton.
  För mig är kvalitet en genomtänkt process med ett prisvärt resultat. Jag tror att det är ett vinnande koncept i längden, oavsett sammanhang!

 • Göran skriver:

  1. Gots, demeter och fairtrade
  2. Kvalitet är för mig en känsla som bygger på hur produkten är designad och framförallt tillverkad. När man kan känna på en produkt och man direkt ser att alla detaljerna är på plats och man bara vet att detta är något man kommer leva med många år framöver

 • 1. Fairtrade, Demeter och GOTS
  2. Kvalitet då det kommer till produkter är enligt mig sådant som håller i många år. Både materialet liksom designen i sig ska därmed kunna bestå i många år eller så länge det går beroende på produkt.

 • jessica skriver:

  Fairtrade, GOTS, Dameter
  Hållbarhet, varken textil, sömmar eller knappar ska gå sönder. Dyra i inköp gör inget om de håller länge.

 • Ninni skriver:

  1) GOTS, Demeter och Fairtrade
  2) Kvalitet för mig är hållbarhet, både vad det gäller material och design.

 • Camilla K skriver:

  Fairtrade. GOTS och demeter.
  När man redan vid inköpet tittar, känner och vet att detta är något jag kommer att ha i många år framöver. Att unna sig denna lyxiga känsla är KVALITET för mig

 • Anna Adolfsson skriver:

  GOTS, faitrade och demeter.
  Kvalitet för mig är just att produkten är framtagen på ett bra sätt både när det gäller vår miljö och atbetsvillkor. Kvalitet är också en produkt som håller över tid trots mycket användning och som man är lika glad för att plocka fram varje gång.

 • Eva skriver:

  Fairtrade, GOTS och demeter.
  Kvalitet för mig är när något håller länge. Både rent materialmässigt (dvs att materialet inte går sönder) men framförallt designmässigt (dvs att jag inte tröttnat på produkten).

 • Agnetha skriver:

  1: GOTS, Fairtrade och Demeter.
  2: Kvalite för mig är när något både är hållbart producerat och hållbart designat. Med hållbar design avser jag då en design som du inte tröttnar på utan som håller även för ögats slitage över tid.

 • Gunbritt Dahlin skriver:

  Fairtrade, GOTS och Demeter
  Kvalitet för mig är att produkten ser lika bra ut efter en tvätt som innan.

 • Arlen skriver:

  1. Fairtrade, GOTS og Demeter
  2. Bra kvalitet är något som håller i längden, något som er gjort med ett ordentligt hantverke och samtidigt är så vackert och/eller funktionellt att man inte bara kan behålla det för alltid, men man vill också.

 • Emma skriver:

  1) Demeter, GOTS & Fairtrade
  2) Kvalitet är omtanke – av sin omgivning, sig själv och sitt hem. För mig signalerar även hög kvalitet att den som skapat produkten lagt sin själ i den, varit smart i tillverkningen och haft en avsikt att just denna produkt ska vara en viktig del i en annan människas/familjs liv.

 • 1)Fairtrade,GOTS och Demeter
  2)Hållbart,funktionellt och miljömedvetet

 • Jennifer skriver:

  Demeter,GOTS och Fairtrade.
  Kvalitet är något som håller i många år, något som tål slitage men som ögat inte tröttnar på. Det innebär också rätt taktil känsla. Utöver det är det också viktigt med en hållbar produktion och ekologiska material.

 • Jennifer skriver:

  Demeter,GOTS och Fairtrade.
  Kvalitet är något som håller i många år, något som tål slitage men som ögat inte tröttnar på. Det innebär också rätt taktil känsla. Utöver det är det också viktigt med en hållbar produktion och ekologiska material.

 • Carina skriver:

  1. Fairtrade,Demeter och GOTS.
  2. Kvalitet gör att det känns gott för både kropp och själ. Något som kan användas med gott samvete.

 • Binti skriver:

  1Demeter,GOTS och Fairtrade.
  2.Det är när känslan av att det har gått rätt till i alla led både för människor och jord går hand i hand med den visuella upplevelsen.

 • Lisa Ahlenius skriver:

  1. Fairtrade, GOTS och Demete
  2. Kvalitet för mig är hållbarhet och känsla. Hållbarhet i hela kedjan från hur material framställs, arbetsförhållanden för de som gör det, miljöpåverkan och hur länge produkten håller i slutändan. Detta bidrar till känslan men det måste även vara producerat av bästa råvaran, Egyptisk bomull i detta fall, för att man ska få den lyxiga känslan av riktig kvalitet när man kryper ner mellan lakanen på kvällen. DRÖM att få vinna detta fina set!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.