Annons

Annons: Lucka 12 – Rum för papper

Bakom dagens lucka hittar vi Rum för Papper, en av mina favoritbutiker i Göteborg som erbjudit Sveriges bredaste sortiment av ark och kuvert sedan 1996! Numera har de dessutom webbshop. En läsare har chansen att vinna ett skrivblock med skinnomslag + 2 st. extra skrivblock, som är ett samarbete mellan P.A.P och Rum för Papper, till ett värde av 2253 kr. Skrivblocket är i A4 format och i färgen ”Pete Cognac”. P.A.P:s skinnomslag tillverkas utanför Göteborg och Rum för Pappers skrivblock tillverkas med miljövänliga medel från pappersproduktion till slutprodukt i Småland. För att delta i dagens lucka ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet. Du har 24 timmar på dig – lycka till!
 
1) Förutom anteckningsblocken, vilken är din nördiga favoritpryl från Rum för Papper? Spana in sortimentet och berätta.
2) Vad skulle du fylla ditt block med om du vann? Motivera kort.
 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Henrik som tävlade 2017-12-12 kl: 12:11:57 Maila dina kontaktuppgifter (adress, telefonnummer och personnummer) till [email protected] så kommer din vinst inom kort.

Tävlingen pågår tom 13/12 kl 08.00 Vinnaren utses av en jury från Rum för Papper. Deras beslut kan ej överklagas. OBS! Du måste vara 18 år för att delta. Vinsten skickas endast inom Sverige. Trendenser tar ej ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet. Ett ”Pete Cognac” skrivblock med skinnfodral ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer HÄR.

Kategorier:

Kommentarer

 • Anonym skriver:

  1.Traveler’s Notebook Regular Size står högt på min önskelista. Sån härlig bok att samla reseupplevelser i! Skriver alltid resedagbok och sparar dem. Sen läser jag dem när jag är deppig och får lite hjälp att komma ihåg att det finns så mycket glädje i livet!
  2. Har haft en kämpig höst, inser att jag troligtvis varit på väg in i en depression som vände i sista stund. Jag ska använda blocket som tacksamhetsdagbok, vardagens glädjeämnen!

 • Inga-Maj skriver:

  1)alla fina kort,det skickas alldeles för sällan riktiga kort idag,bara sms och mejl.
  2)ska börja om och anlägga ny trädgård,ska fylla blocket med inspirationsbilder och det färdiga resultatet

 • Karin skriver:

  Jag gillar Traveler’s Notebook Regular Size för jag skriver skissar och målar lite akvarell när jag är ute och reser. Denna känns som något som jag bara måste önska mig:)
  Om jag vann blocket skulle jag använda det i jobbet – alla block man får på jobbet är så tråkiga och detta fodral med block i skulle göra att man känner sig proffsig.

 • Annie skriver:

  1. Pennfacket (Zassa)
  2. Inget!! Skulle ge den i julklapp till min älskade man som är en papp/läder/penn-fantast. Kan inte riktigt svara på vad han skulle skriva, men användas flitigt skulle den iaf (gärna ihop med pennfacket).

 • Joachim Elmquist skriver:

  1: Pennor från Caran dÁche är min nördiga passion.
  2: Jag jobbar som förpackningsdesigner och blocket skulle fyllas med skisser.

 • Maria skriver:

  1. Jag sitter alltid och skriver och ritar, de flesta tror att jag är smått galen 🙂 En riktigt bra penna står högt upp på listan. Jag tycker även det japanska origamipappret är väldigt fint så med det skulle jag också vilja göra något!
  2. Jag skulle ha använt den som en slags resedagbok. Reser ganska mycket och gillar att skriva ner det man har sett och gjort och låta andra lämna meddelanden eller kanske skriva ner en kort intervju med intressanta människor.

 • Anna skriver:

  Wow, sååå vacker!
  1. Matchande pennfodralet Zassa står högt på önskelistan så kan man alltid ha med sig några pennor i handväskan, och veta var de är?
  2. Jag skulle fylla blocket med små skisser av vardagen, som en liten illustrerad dagbok, med det vackraste omslaget?

 • Titti skarp skriver:

  1.jag är galet förtjust i fåglar så denna är nog min lilla älsklingskalender Rifle Paper Väggkalender 2018 – Midnight Menagerie
  2.saknar den där fina boken att skriva ner varje dag vad jag gör så denna skulle uppskattas i stället för mina tråkiga linjerade collegieblock suck så vore kalas kul att vinna

 • Therese S skriver:

  1. Jag är en riktig listmänniska, och på papper ska det vara, inte några listor i mobilen, så jag skulle använda RP Get it Done – Zebrapad för att ha koll på allt.
  2. Jag skulle inte använda det själv, utan ge bort det till min son. Han har nu hela hösten slitit, och kommer fortsätta slita hela våren för att komma in på sin drömutbildning på gymnasiet nästa höst. Han älskar vackra block och skrivböcker, och har flera gånger nämnt just skinn/läderomslag. Tyvärr är det inget jag har råd att köpa till honom. Vilken fantastisk lycka att kunna ge honom detta som belöning för allt slit, och pepp inför kommande termin! (Det skulle alltså fyllas med skolarbete.)

 • Ella Gadderus skriver:

  1. Det kanske inte är en "nördig favoritpryl" men jag skall ordna med familjealbumet, så "Bookbinders Design Fotoalbum" är perfekt!
  2. När jag fyllde år fick jag en skrivarkurs av mina föräldrar (som tycker att jag skall bli författare). Optimistiska som de är.
  Har inte haft tid eller motivation att ens börja kursen ännu, skulle älska att gå in i denna utmaning med ett "Pete Cognac" skrivblock under armen.
  GOD JUL!

 • Elin skriver:

  Jag älskar Malin Signhals bilder på koltrastarna. Skulle gärna vilja ha dem på en vägg hemma att glädjas åt.
  Mitt block skulle jag fylla med planer och drömmar. Kanske blir 2018 det bästa året hitills?

 • Frida skriver:

  1- jag har en fetisch för ordning och reda, kalender är min räddning!
  2- jag skulle fylla detta block med mina tankar och idéer om hur man spara är till sina mål. Inget går upp mot att förverkliga ev dröm!

 • Ingrid Hansson skriver:

  1. Valet är enkelt, lätt deras poster med motivet RP Cape. Den är så stilren och snygg!
  2. Jag skulle fylla mitt block med renskrivna anteckningar från föreläsningar. Jag ska börja plugga medicin i Uppsala i vår och är otroligt taggad på att fylla ett fint block med fina anteckningar!

 • Ingrid Hansson skriver:

  1. Valet är enkelt, lätt deras poster med motivet RP Cape. Den är så stilren och snygg!
  2. Jag skulle fylla mitt block med renskrivna anteckningar från föreläsningar. Jag ska börja plugga medicin i Uppsala i vår och är otroligt taggad på att fylla ett fint block med fina anteckningar!

 • Ingrid Hansson skriver:

  1. Valet är enkelt, lätt deras poster med motivet RP Cape. Den är så stilren och snygg!
  2. Jag skulle fylla mitt block med renskrivna anteckningar från föreläsningar. Jag ska börja plugga medicin i Uppsala i vår och är otroligt taggad på att fylla ett fint block med fina anteckningar!

 • Ingrid Hansson skriver:

  1. Valet är enkelt, lätt deras poster med motivet RP Cape. Den är så stilren och snygg!
  2. Jag skulle fylla mitt block med renskrivna anteckningar från föreläsningar. Jag ska börja plugga medicin i Uppsala i vår och är otroligt taggad på att fylla ett fint block med fina anteckningar!

 • Anna-Maria skriver:

  1. Pennfacket Pennie från P.A.P är så himla fint, där skulle mina favoritpenna få en perfekt plats!
  2. Det blocket skulle jag fylla med skisser på trädgårdsideer och anteckningar om hur jag kan utveckla mina blivande lektioner!

 • Ella skriver:

  1. Pennor kan jag verkligen "nörda" in på, olika pennor till olika projekt och olika möten 🙂
  2. Om jag skulle ha turen att vinna så skulle jag skissa på planer för min trädgård till nästa år. Lyx att få sitta i soffan med en kopp te och ett fint skrivblock och skissa på planer framåt.

 • Johanna skriver:

  1. Älskar att skicka vykort och då är de från Rifle Paper stora favoriter. Motiven är helt underbara, som små tavlor.
  2. Har lovat mig själv att skriva,
  till fullo in i litteraturen kliva.
  En deckare ska nu ta form,
  en som tar läsaren med storm.
  Nu gör jag research och letar fakta,
  kunniga personer kontakta.
  Skrivblocket skulle få ingå i mitt projekt,
  så otroligt vackert – helt perfekt!
  Anteckna intervju, redigering och idé,
  en helt ny karaktär som gör entré.
  Skinnomslaget är dörren till min kreativa zon,
  en värld full av härlig fiktion.

 • Carin skriver:

  1. En riktigt lång och bra skärlinjal – nödvändigt vid roligt modellbygge!
  2. Tankar och skisser på mitt nästa drömprojekt – en Stuga i Skärgården!

 • Sofia skriver:

  1. En lamy reservoarpenna skulle jag köpa ?
  2. Jag skulle skriva kärleksdikter ❤️

 • Diana skriver:

  1. Dessa: http://rumforpapper.se/pennor/pentel-signpen-brush-tip.html
  Jag är helt galen i tuschpennor och älskar att måla!
  2. Jag skulle fylla den med egna recept och virkbeskrivningar 🙂

 • Rebecka skriver:

  1. Bindewerk Kalender Stilus är helt klart min favorit i sortimentet.
  2. Jag skulle så gärna vilja ge den fina vinsten till min man. Han jobbar hårt och jag vet att det skulle förgylla hans dagliga möten med ett vackert anteckningsblock.

 • Helena Å skriver:

  1. Min favorit är laptopfodralet Kungssten från P.A.P. Genuint hantverk in i minsta detalj och skinn som bara kommer bli vackrare med åren. Perfekt till en Mac inuti – modern teknik laddad med lika mycket estetik och känsla.
  2. Jag skulle fylla blocket med små dagboksanteckningar från vardagslivet med mina små barn och kila in ultraljudsbilderna, små teckningar och andra skatter i omslagets fickor. Våra två barn har varsin Mina första år-bok, men de är ju deras! Det här blocket hade blivit min egen framtida skattkista för småbarnsåren, med anteckningar om de första stegen, om när min dotter kallade lillebror för "vänttråkare" och så vidare. Och så Hej mamma jag elskar dej-teckningen i omslaget.

 • Anonym skriver:

  Men oj vilket pris! Älskar allt som har med papper och skriva, färg och forma att göra. Hittade så bra sak hos dem som jag inte visste fanns-Notebook Strap!Alltså hur bra är inte det?

 • Anonym skriver:

  Men oj vilket pris! Älskar allt som har med papper och skriva, färg och forma att göra. Hittade så bra sak hos dem som jag inte visste fanns-Notebook Strap!Alltså hur bra är inte det?

 • Julia skriver:

  1. Book darts, wow, jag visste inte att det fanns ett så stiligt alternativ till alla neonfärgade post its jag fäster i min kurslitteratur hela tiden!
  2. Jag studerar till psykolog och i vår börjar jag ha samtalsterapi med min första egna patient. Tills självförtroendet och yrkesstoltheten satt sig i ryggraden kan jag nog behöva gömma mig bakom ett anteckningsblock med ett riktigt psykologigt skinnomslag, känna mig som Freud 2.0

 • Maria skriver:

  Men hallo, allt postades härovan innan jag var klar=) Anonym 08:56:39….Hursomhelst så skulle jag ha det själv i mitt jobb där jag dagligen förgyller andras liv på skolan, det här setet skulle förgylla mitt!♥

 • Alexandra skriver:

  a) Washi som är en tejp man kan dekorera med. Mina barn älskar att pyssla med washi.
  b) Jag håller på och skriver en fantastybok så jag skulle använda dagens vinst till anteckningar, funderingar och formuleringar et cetera

 • Katarina skriver:

  1. En bra penna som Ohto Words Rollerball, bulletpoint, är ett måste.
  2. Jag fyller blocket med alla mina "att göra listor" de blir ju så mycket roligare att göra när de är nedskrivna snyggt och prydligt.

 • Teresia skriver:

  1. P.A.P. Bokomslag, är galet förskjust i hantverket och den fantastiska känslan i det mjuka skinnet
  2. Små tankar och minnesanteckningar i stort och smått. Livet händer varje sekund och att kunna läsa och minnas är en stor skatt. P.A.P.:s vackra skrivblock skulle ligga framme och vara lättillgänglig för alla som vil skriva eller läsa.

 • Kristina skriver:

  1. Malin Signahl Poster Fjäril svart posters .
  2. Skulle notera alla mina dotters steg i hennes uppväxt och spara det livet ut.

 • AL skriver:

  1. Midori Brass Numrerade Gem
  2. Livets händelser – både stora & små.

 • Kristina skriver:

  1. Malin Signahl Poster Fjäril svart posters .
  2. Skulle notera alla mina dotters steg i hennes uppväxt och spara det livet ut.

 • Elise skriver:

  1. Älskar Rifle Paper Väggkalender Midnight Menagerie!
  2. Jag skulle använda den till anteckningar kring boken jag håller på att skriva om mina många år med sjukdomen anorexia nervosa. Perfekt för att anteckna alla scener jag kommer på att jag behöver gestalta!

 • Kristin skriver:

  1. Ballograf Epoca Deskset. När jag var liten och skulle sätta in pengarna från spargrisen på banken, minns jag att det vid varje disk stod ett ljusblått deskset vid varje disk. Då var det mest en praktisk pryl för att pennorna inte skulle försvinna med hjälp av den metalliska kulformade kedjan. Jag minns att mamma var tvungen att lyfta mig för att jag skulle nå den och kunna skriva med pennan. Idag är desksetet för mig något helt fantastiskt. Nördighet tycker jag oftast är förknippat med vackra minnen från en svunnen tid som idag skapar lycka och värme i kroppen. Precis det står Ballograf Epoca Deskset för mig idag! ❤️
  2. Jag har precis startat eget, nya utmaningar och äventyr väntar. Jag har precis fått mina första visitkort och är stolt som en tupp! Jag kommer att arbeta med trädgårdsdesign, vilket innebär att jag kommer göra både trädgårdsplaner, översiktsplaner och planteringsplaner till kunder. Jag kommer skapa drömträdgårdar och förverkliga människors utedrömmar. Skisserna och starten till dessa drömmar skulle jag skapa i blocket om jag vann. Det skulle vara miljövänligt från skiss till förverkligad dröm, -kärlek från första stund, precis som Rum för Papper´s produkter är ända ut i pennspetsen! ❤️

 • hannab skriver:

  1. kalendrar! digitala versioner har inte fångat mitt hjärta såsom att anteckna med en riktigt go penna i en fin kalender.
  2. däremot antecknar jag lite i mobilen, för tillfället alla fina roliga knasigheter mina barn säger och det skulle jag gärna föra över i ett vackert block och spara till framtiden.

 • Claudia skriver:

  1. En bra reservoarpenna! Jag skulle vilja börja skriva med sådana, men behöver då en riktigt bra en! Skulle dock noggrant undersöka vilken innan 🙂
  2. Jag jobbar i vården och skriver mycket anteckningar. Vi har ofta bara vanliga A4 block, skulle så gärna vilja anteckna mer stilrent! 🙂

 • Maje skriver:

  !. Gillar det mesta,
  postern med kaffekoppar av Sandra Juto är bland det bästa.
  2.Älskar ju och skriva så det blir inga problem med att fylla den, men sånt som jag vill skriva mer om och som dyker upp bara så där. Vill jag kunna göra en notering om för att inte glömma bort det…

 • Kerstin skriver:

  Denna produkt, Book Darts http://rumforpapper.se/book-darts.html känns rätt i tiden i och med den återvinningsbara funktionen. Skönt att skippa papperslappar och Post Its och satsa på något som fungerar flera gånger om och i alla möjliga sammanhang. Ett bra tänk med både form och funktion!
  Om jag hade turen att vinna skulle anteckningsblocket få följa med mig i min nya karriär inom skolan och fånga alla mina noteringar om hur skolan ska utvecklas så att alla elever ska få sina bästa dagar där!

 • Marielle skriver:

  1) Det skulle bli en Lamy Reservoar penna.
  2) Jag har alltid en notebook med på mina jobb möten dagligen, skulle bli perfekt.

 • Sofia skriver:

  1. Bookbinders Design fotoalbum, jag älskar att pyssla och bevara fina minnen.
  2. Jag har precis flyttat hemifrån och skulle använda anteckningsblocket för alla favoritrecept jag vuxit upp med. Pappas (farmors) sill skulle få en sida lagom till jul. Skinnomslaget skulle även bryta av fint till kökets kallare kakel.

 • Gullet skriver:

  1. Med ett bra falsben slår man hela (bokbindar-)världen med häpnad!
  2. Viktigheter som varken jag själv eller någon annan kan tyda. (Måste börja öva upp handstilen…)

 • Elisabeth B skriver:

  1.Enkelt val, det är såklart P.A.P. Pennfack Zassa. Utmaningen är vilken färg jag skulle välja för den är så fantastiskt fin i både svart och tan. Gillar att den har alternativa användningsområden, utöver förvaring av pennor skulle den få agera ståndsmässig sminkväska i handväskan.
  2.Citat som sporrar mig, strålande idéer som inte får gå förlorade och min ”bucket list”.

 • Lina skriver:

  1. Ballografpennan. Pennor liggandes överallt på gott och ont, men tänk så fiffigt att alltid kunna ha en fin på köksbordet.
  2. Att-göra listor! Jag älskar att skriva listor både på jobbet och hemma, men använder bara gula post-it lappar.. praktiskt men inte så snyggt att lämna framme.

 • PiaL skriver:

  1. Laptop cover Kungsten från P.A.P. är så klart favoriten! Så snyggt redan som nytt, men som bli ännu snyggare med användning i takt med att lädret slits.
  2. Jag pluggar nordsamiska, så jag skulle fylla blocket med alla möjliga och omöjliga kasus och verbformer som måste pluggas in.

 • Vera skriver:

  1. Malin Signhals koltrastar!!!
  2. Livets listor samt en och annan fågel. Älskar att teckna och älskar fåglar! Rum för papper är den bästa butiken i Gbg för en OCD-människa som jag 🙂

 • Daniella skriver:

  1. Skulle skaffat mig en fin kalender för att organisera mina studier.
  2. Jag skulle använda den i mina studier då jag studerar till ingenjör.

 • Victoria skriver:

  1. Min digitala generation till trots så klarar jag mig inte utan en riktig fysisk kalender. Eftersom den får följa med mig varje dag i 365 dagar så satsar jag gärna på en lite finare kalender, såsom den fina Bindewerk i svart läder. Dessutom är jag en riktig sucker för vackra vykort från Rum för Papper.
  2. Jag skrev dagbok varje dag i flera år när jag var tonåring och mådde väldigt bra av att avsluta dagen med en liten reflektion. Har länge tänkt att jag borde börja igen och en fin bok att skriva i vore perfekt inspiration. Jag skulle därför fylla anteckningsblocket med små reflektioner, tankar och funderingar från livets alla hörn så att jag slipper hålla dem alla i huvudet.

 • Julia skriver:

  1. Lami joy kalligrafisett! Jag älskar att skriva och särskilt med kalligrafipennor. Vilken lyx och lycka att ha ett så nördigt kit.
  2. Vi ska snart påbörja vårt tredje och sista IVF-försök för att få bebis. Det är en väldigt känslomässig period. Både av euforisk glädje i de små stegen som går bra och ständig oro och stress i hormonkarusellen man går igenom. Jag skulle behöva skriva ned vad som händer, både psykiskt och fysiskt. Och skulle det bli tredje gången gilt så kommer det blocket följa mig resten av mitt liv och ges till mitt barn när det är stort nog att läsa och förstå hur efterlängtad hen var.

 • Anna skriver:

  1. Lamy Joy Kalligrafiset. Det var länge sedan jag skrev kalligrafi men önskar att få tid att göra det igen.
  2. Jag skulle fylla boken med texter skrivna med kalligrafipenna eller så ger jag den till min man som fyller den med alla sina idéer för trädgård och hus. Då blir det både skisser och text.

 • Anonym skriver:

  1.Angelica Sollander – Poster, The Callosity Whale
  En vacker och lite sorgesam poster-Me like a lot!
  2. Vackra dikter och ord sagda av dig,
  skriver jag ned och bevaras för mig

 • Nickan skriver:

  1: Ett bra sett med skalpell, skärlinjal och skärmatta. Det skulle jag har en oerhörd nytta av när jag gör egna kort och annat papperskul. Det är vad jag nördar in mig i. Skulle vara skönt att slippa skärbrädan, verktygslådans mattkniv och en skadad plastlinjal!
  2: Blocket skulle fyllas av viktigheter som framkommer på mina styrelsemöten med scouterna och annat scoutigt när vi planerar för nya skogsäventyr för scoutkårens barn och ungdomar.

 • erika skriver:

  Rifle Paper Väggkalender 2018 – Midnight Menagerie för att hålla ordning på familjelivet
  I blocket skulle alla att göra listor till detta kontrollfreak skrivas eftersom jag upptäkt att jag blir mindre stressad av att skriva listor

 • Linn skriver:

  1. Washi-tejp i alla tänkbara färger och röster. De är så kul att dekorera anteckningsböcker med och göra det lite extra färgglatt och vackert:))
  2. Jag skulle ge denna till min man och mig i julklapp. Han vet inte om det än men den 29/12 har jag ordnat ett barnledig dag till oss två. Då har vi en heldag tillsammans som kommer innehålla god mat, långa samtal och planering inför 2018. Blocket ska fyllas med önskningar, semesterplaner, veckomatsedlar och årets mål. Är så taggad på detta som ska bli en årlig tradition.

 • Caroline Ulkner skriver:

  1. Jag gillar ju att ha ett pennfodral i min väska som inte har så många småfack. Så ett i läder från Bindewerk hade kanske satt pricken över i på mitt organiseranörderi, om det så gäller ordningen i just väskan 😛
  2. Vi skulle ha blocket som vårt renoveringsblock att skissa och fylla med idéer, ritningar, önskelistor och prioriteringslistor. Hur snygg som helst och kan alltid få vara framme nära till hands!

 • Maarit skriver:

  1. Jag tycker att Pabuku korten är speciella och vackra. Mycket fint.
  2. Blocket fylls nog på med livets rafs…

 • Marianne skriver:

  1. En bra penna.
  2. Jag skulle skriva allt möjligt i det.Blocket skulle ligga i köket så det alltid finns tillhands .

 • Maja skriver:

  Korten är ju helt magiska! Att få skicka riktiga vykort till någon man håller av, vilken lycka!
  Jag skulle fylla blocket med min förlossningsberättelser. Sen med alla bus min dotter förhoppningsvis kommer att göra och sen ge detta till henne när hon tar studenten. ?

 • Anna skriver:

  1. Jag är väldigt förtjust i Bokomslaget Rasmus från PAP
  2. Det här blocket skulle jag ge bort till min man i födelsedagspresent. Han pluggar till arkitekt och ska nu efter jul påbörja sitt examensprojekt så hela blocket skulle förmodligen fyllas med skisser och idéer. Dessutom är han besatt av block och pennor av bra kvalitet och har alltid ett block och en penna på sig (helt otroligt!), så han skulle bli så glad för detta 🙂

 • 1.) Jag är ofta inne i butiken i Viktoriapassagen; klämmer och känner noga och länge, nu senast köpte jag mig min favoritkalender från Leuchtturm1917, men spanar även gärna in alla fina vykort från Rifle Paper!
  2.) Som doktorand bär jag med mig en hel del störtfula randiga kollegieblock – det här hade verkligen blivit en uppgradering!

 • Robert Johnsson skriver:

  1. Bokmärket Foxy. Just nu har jag en bit av ett gammalt inredningsmagasin-omslag som bokmärke.
  2. Jag är både hobby-författare och hobby-designer. Att springa runt med en sån här och pilla ner idéer hade varit hur bra som helst.

 • Hanna skriver:

  1. Washi Tape! Bästa uppfinningen med en kreativ femåring i huset som producerar konstverk på löpande band och som leder till en ständigt uppdaterad konstutställning!
  2. Ungarnas utveckling och dagliga framsteg. Två meningar om dagen om vad de sagt och gjort. Gjorde aldrig det med femåringen och minnet sviktar, så med vår nyföding vill inte jag missa de små vardagliga ögonblicken.

 • Sandra skriver:

  1. P.A.P. Pennfack Zassa så jag kan hålla ordning på mina pennar som ligger överallt. Men jag såg även Rifle Paper Väggkalender 2018 – Midnight Menagerie som ser helt fantastisk ut!
  2. Jag älskar att skriva random saker och kluddra medan jag pratar i telefon, men sen är jag en sån som älskar att skriva ner recept. Det är en härlig känsla att ta fram recept som är nedskrivet för hand.

 • Jonna skriver:

  1. Skärplatta i A2 med tillbehör (linjal och skalpell). Jag pysslar med än gärna och söker diverse DIY-projekt på Pinterest, men få människor är lika dåliga som jag att klippa rakt med sax!
  2. Jobb. Eftersom man spenderar så mycket tid på jobbet, vill man ha fina saker även då. Jobba med marknadsföring, men mycket projektledning, med olika projekt samtidigt och gör alltid notiser och ritningar på vanlig papper/penna metod.

 • Rebecka skriver:

  1. Rifle Paper gör fantastiskt fina kalendrar och notepads. Jag som älskar att skriva listor på pappersformat skulle må så gott av att ha en sådan på mitt kylskåp.
  2. Jag älskar som sagt att skriva för hand, det gör både gott för minnet och det blir så mycket roligare att läsa. Därför hade jag haft stor användning av detta skrivblock i jobbet.

 • Monika Lindh skriver:

  Här skissar jag idéer, mönster, texter, notes osv. Istället för alla lösa lappar på skrivbordet är det skönt att kunna samla det viktiga i en snygg mapp – som man gillar att öppna dessutom.

 • Ida skriver:

  1. Vi använder Washi-tejp till det mesta här hemma så det önskar jag mig av tomten. Perfekt till att sätta upp barnens kreativa alster på väggen. Vi har en ständigt uppdaterad utställning i köket!
  2. Jag skulle använda anteckningsboken på jobbet för att strukturera tankar och idéer och känna den där extra motivationen sim behövs när man ska tillbaka till arbetet efter föräldraledigheten. Puh!

 • Sanna skriver:

  Ett poster med en val av Angelica Sollander är min nördiga grej. Jag ska precis börja skissa på en bilderbok om en flicka och en val. Skulle vara underbart med en val hemma på väggen som sällskap medan texten föds…
  Skrivboken skulle jag använda som dagbok. Den skulle jag fylla med tankar och känslor och jag skulle bära den med mig överallt.

 • Lisa skriver:

  1. ÄLSKAR pennor i alla färger och former. Kan stå i en bokahandel/Rum för papper/pennbutik och prova pennor alldeles för länge. Har alltid ett gäng i väskan och min favvo är Pilot Pocket Brush Pen, för att det är så tillfredsställande att se penselstiftet dra över pappret.
  2. Jag har också alltid en fin anteckningsbok i väskan som jag fyller med bra grejer. Om någon säger något fint eller bra till mig, om jag ser något bra citat eller tjuvlyssnar på något fint samtal på spårvagnen eller om jag snubblar över något annat inspirerande, skriver jag in det i min lille bok direkt. Älskar att läsa igenom och bli påmind om fina ministunder i vardagen. Brukar fylla ungefär en per år, så nu börjar det bli dags för en ny!

 • Karin skriver:

  1. http://rumforpapper.se/ordna/midori-brass-case.html Här har vi riktig vardagslyx för en konstnär som aldrig lämnar hemmet utan pennor och skissbok!
  2. Jag skulle fylla boken med skisser, idéer, historier och rena rama mästerverken! Det är förvånande hur stor del av mitt liv som får plats i mina skissböcker!
  https://eklundkarin.com/portfolio/1161/

 • Emma Persson skriver:

  1. En väggalmenacka. Tycker fortfarande om att skriva in alla roligheter familjen ska göra i en traditionell väggalmenacka.
  2. Det skulle jag ge till min sambo som varje dag är flitig och läser italienska för skoj skull. Han behöver anteckna glosor!

 • Feifei skriver:

  1. PAP Pennfacket Zassa! Jag fick mitt första pennfodral när jag var 10 år, klarblå plast med valar och delfiner på. Numera är hälften av delfinerna bortskavda och det känns som att det är läge att uppgradera det nu sisådär 20 år senare.
  2. Jag och min man skriver alltid små gulliga meddelanden till varandra, t.ex. om en går tidigt till jobbet och kommer hem sent så möts den andre av en fin lapp iallafall. Dessa skrivs på post-its och vill inte gärna fylla hela lägenheten i neongult, neonrosa och neongrönt, men tar också emot att slänga lapparna. Denna anteckningsbok skulle vara en perfekt samlingsplats för våra tankar och tacksamhet till varandra, och något vi kan bläddra i och minnas tillbaks på tillsammans. Förhoppningsvis kan vi fylla många såna fina böcker under vår livstid tillsammans.

 • Malin Agerin skriver:

  1. Pilot Pocket Brush Pen. Det killar i hela kroppen när jag ser den pennan. Ingenting går upp mot en svart bra penna, som går att använda till allt: kalligrafi, teckna, dra snygga linjer (gud hoppas ingen av mina vänner ser det här).
  2. Jag läser till bröllop, och event-planerare och förbannar mig själv lika mycket varje gång jag helt plötsligt får en ide men inte har med mig papper och penna. Att få bära med sig detta i ett så snyggt fodral kommer göra att jag aldrig går utan det igen.

 • Henrik skriver:

  1. Origami Craft Pad. Skulle älska att vika små shoppinglistor och sånt till min fru.
  Min fru är illustratör. Hittar hon papper och penna så blir där ett verk.Det är kul att följa en dag i hennes liv genom hennes små teckningar. På DN har Stefan Löfven fått en Jean-Paul Gaultier-korsett. På kylskåpet finns en shoppinglista med bilder istället för text.
  Imman i spegeln i badrummet, har hon dragit in New Yorks skyline i.
  Mina dammiga bilrutor har blivit ett hav med fiskar och ett kraschlandat UFO.
  Middagen som vi andra enbart ser som en plankstek, har hon skapat en målarpalett av med broccoli, tomatel, blomkål. m.m.
  Allt är så fint genom hennes ögon och hon gör min värld så fin också.
  Hon skulle få skrivblocket och skinnfodralet

 • Pernilla skriver:

  1. PTM Travel Journal – för de framtida resorna
  2. Jag skulle fylla den med mina barns visdomsord, deras härliga tankar och funderingar. Så att jag har det sparade till framtiden.

 • Y.W. skriver:

  1.
  1. Caran d’Ache 849 Paul Smith Kulspetspenna. To die for!
  2. Jag är författare och världen kommer till mig i ord, fraser och one-liners. Bär konstant ett block där jag antecknar en mening, ett minne eller ett möjligt scenario.
  Givetvis är det bara tråkiga kollegieblock. Det har inte ens slagit mig att det jag lever på och är så passionerad av, skulle kunna vara bundet inom någonting så vackert och skyddat.

 • Johanna skriver:

  1. Bindewerk Kalender Classic 2018, svart läder. För att analoga kalendrar är bäst.
  2. Jag och min bästa vän utbyter sedan något år tillbaka anteckningsblock. Det började som en present från mig till henne, men har nu blivit en grej. Vi pratar med varandra i delade dokument. Idag bor hon i UK och det vore fint att få skicka med henne ännu en anteckningsbok när vi ses till jul.

 • Joste skriver:

  1. Ett Lamy Joy Kalligrafiset skulle passa mej perfekt. Att bara sitta i lugn och ro, skapa vackra texter och njuta av att vara i nuet.
  2. I dessa vackra böcker skulle jag samla livets alla gyllene ögonblick. De stunder som fyller mig med värme och lycka och som visar hur fantastiskt livet kan vara när det är som bäst.

 • Anna skriver:

  1. Fotoalbum! Jaja, jag har alla bilder på externa hårddiskar, men jag vill hellre bläddra i ett riktigt fotoalbum! Nej, jag vill ha jättemånga!! http://rumforpapper.se/ordna/fotoalbum-230×280.html
  2. OK, shoot me…! Men jag är egenföretagare och skulle fylla pappren med arbetsanteckningar. Jag vet att jag är så tråkig så att folk somnar runt omkring mig.

 • Birgitta skriver:

  1. Förvaring kan jag nörda in på. Jag skulle vilja ha flera pennfack av modell Zassa så jag kan få ordning på mina pennor av olika sorter.
  2. Jag skulle fylla boken med våra recept. Vi har ett anteckningsblock som vi skriver våra favoritrecept i, men sidorna ramlar ut, så det skulle jag fylla sidorna med!

 • Margareta skriver:

  1. Pennfacket!
  2. Jag skulle fylla den med tankar och reflektioner, jag har en dröm att en dag skriva en bok och jag har börjat samla på mig formuleringar och texter för att kanske en dag sammanställa dem 🙂

 • Matilda skriver:

  1. Jag har precis flyttat in i en ny lägenhet och skulle gärna pynta väggen i sovrummet med postern RP Cape! Skulle vara så fin bredvid mitt sminkbord med belyst spegel.
  2. Nu när jag flyttat hemifrån (och får börja laga mat mer än vad jag gjort hos mamma och pappa…) skulle jag behöva ett anteckningsblock där jag samlar alla goda recept jag hittat!

 • Jenny skriver:

  1. All fin washitejp. Speciellt "marine creatures"
  2. Jag skulle skriva brev till kära som bor på andra sidan klotet.

 • Katharina skriver:

  1. Ballograf Epoca deskset, en penna som aldrig försvinner, och som dessutom ger mig en så skön nostalgitripp tillbaka till när jag var liten och följde med mamma och pappa till posten och det stod en sådan penna i varje kassalucka. Snygg så det förslår är den också!!
  2. Om jag vann så skulle jag fylla blocket med alla sköna små citat, tankar och funderingar som mina två söner kommer med, och som jag är så rädd för att glömma bort. På så vis har jag dem fint samlade och kan läsa upp det för dem när de blir stora och vill lyssna ?.

 • Jessica S skriver:

  1. Jag ÄLSKAR Rifle Paper och känner just nu ett brännande behov av deras bordskalender inför det nya året.
  2. Jag ska börja ett nytt jobb den 15 januari och kommer då att behöva anteckna en massa för att lära mig de nya arbetsuppgifterna. Skulle kännas kanon att få anteckna i detta lyxiga block ✨

 • Stina L skriver:

  1. Alltså, älskar rum för papper och de som jobbar där, blir alltid inspirerad och oavsett vad jag frågar får jag kunnig hjälp, min nördiga favoritpryl får nog vara Kaweco Bläckpatroner. Och att det går att köpa lösa ark fina papper.
  2. Skisser, teckningar och idéer skulle jag fylla boken med.

 • Li skriver:

  1. Travelers notebook!
  2. Tankar och funderingar som min 3-åriga son kommer med. Vore en fantastisk present till honom på hans 18-årsdag!

 • Åsa skriver:

  Präglingsmaskinen! Wow vilken rolig pryl.
  Jag skulle fylla den fina anteckningsboken med alla ideer som trillar omkring inne i huvudet. Perfekt att få dem på pränt och kunna stryka allteftersom de förverkligas. Ideer föder nya ideer.

 • Sofie S skriver:

  1. Älskar alla former av anteckningsböcker. Helt klart en svaghet hos mig. Men annars är pennfacket Pennie ett pryl jag föll för. Ordning och reda utan att ta för mycket plats.
  2. Nästa år kliver jag upp och tar mer ansvar i familjeföretaget. Ett snyggt block att skriva ner tankar och andra viktigheter på är ju drömmen att ha på skrivbordet. Något som inte har prioriterats av mina pappa direkt…

 • H skriver:

  1. Favorit: alla typ av lyxiga kulspetspennor!
  2. Jag gillar listor och skriver mycket listor så skulle nog fortsatta att skriva listor i boken; det är underbart att spara sina anteckningar ibland och kunna ta ett återblick.

 • Sandra skriver:

  1. Jag är en riktig sucker för Ballograf-pennor. Har haft en Ballograf Epoca Deskset i flera år på kontoret och tycker alltid det är lika kul att skriva med en penna som sitter fast och som inte kan slinka ner i väskan 🙂
  2. Om jag vann blocket skulle jag använda det tillsammans med det fina skinnomslaget på mitt läkemedelsföretag där jag konstant sitter i möten.Tack för mig! 🙂

 • Sanna skriver:

  1.Har en svaghet för washi tape och älskade att det fanns så otroligt många olika. Dessa är så smidiga att dekorera och pyssla loss med vilket jag älskar att göra tillsammans med dottern.
  2.Skulle fylla den med tankar, idéer och drömmar som jag har och vill förverkliga.
  Kram Sanna

 • Cirsi P skriver:

  1. En japanborr. Vacker och alldeles oemotståndlig för en pappersnörd som jag!
  2. Alla skaparidéer som kommer till mig i tid och otid. Tänk vilken fin plats att samla dem alla på! Och vilket nöje att skriva ner dem i något så magnifikt.

 • Sanna skriver:

  1. En ballografpenna som hade fått pryda skrivbordet! Vem älskar inte pennor!
  2. Den hade fått bli min nya idé/mål block där jag kan skissa fram saker till hemmet eller skriva ner pyssel, mål, drömmar som jag vill göra med min familj. De har en tendens att glömmas eller hamna på ett papper som försvinner. Perfekt att ta med där allt ligger skyddat.

 • Anna skriver:

  1.Det häftigaste för mig och min familj hittade jag i Pappersbrukets Doorhanger i Ivory. Supercool grej och en snackis.
  2.Jag skulle fylla det med "viktiga papper" när jag är på möten. Jag tror jag skulle samla många vuxenpoäng med det 🙂

 • Jag arbetar som präst och i i denna fina butik köper jag ett evigt och kärt arbetsredskap jag använder varje gång jag har en gudstjönst eller förrättning. En fin grå Liten pärm! Små pärmar är tydligen inte populära längre, och definitivt inte den vackra sorten.
  Men vann jag det här skulle jag skriva mina små texter i den. Jag hjälper en musiker till vän att få ihop låttexter just nu, många ord blir det och kanske blir de vackrare med vackra redskap.

 • Malin Björling skriver:

  Hej!
  1, mitt val är inte nerdy at all, utan ett alldeles magiskt print "Malin Signahl Poster Flowers in February" så skirt, så subtilt och tjusigt så.
  2, I blocket som jag skulle ge bort till min kära systerdotter skulle det kunna komma att skrivas logaritmer, bråk och en massa hemsk matematik som hon precis har börjat studera på en högre nivå. Omg, ett så vackert block utan sköna, slingrande ord i

 • 1. Min favoritprodukt, och på min önskelista, är P.A.Ps Laptop cover. Jag har ofta datorn löst i min ryggsäck för att vara ergonomisk, men man kan väl vara både praktisk och snygg tänker jag…? 🙂 Dessutom slipper man skav på locket, riktigt bra!
  2. I blocket ska jag jobba på min affärsplan för digitala event, jag drar igång ett företag i januari och är sjukt nervös, glad, förväntansfull, orolig och supertaggad!! Det här kommer att bli så himla bra, men en rivstart med härliga kontorsprodukter skulle inte sitta fel <3

 • Lisa skriver:

  1. Ballograf-kulspets deskset kan man ju inte ha för många av! Har tre men skulle nog kunna tänka mig fler i några härliga färger!
  2. Jag skriver Bullet journal sedan ett tag och skulle använda blocket till det!

 • Charlotte skriver:

  1 på jobbet har jag ett pennfack där jag förvarar alla bra att ha saker (pennor, USB, läppsyl) som jag har med på alla möten för att inget ska glömmas. Pennfacket Zassa skulle passa perfekt!
  2 jag har en dottern på 6 månader och jag har tänkt skaffa ett block där jag kan skriva in minnen/uttryck mm under hennes uppväxt. Om jag hade ett så här fint block skulle det få ligga framme och underlätta för att komma ihåg att skriva ner alla vardagliga händelser

 • Rolf skriver:

  Pennfacket Pennie verkar lagom stort för att ha som skydd i en innerficka för att slippa bläck från läckande kulspetspennor.
  Jag fyller blocket säkert med komihåganteckningar

 • Sofia skriver:

  1. Fotoalbum från Bookbinders Design. Snygga fotoalbum växer inte på träd längre.
  2. Allt! Jag antecknar alltid på papper men det brukar bli baksidan på kvitton och liknande. Det här fantastiska blocket skulle bli ett rejält lyft.

 • Anna J skriver:

  1. Set för kalligrafi. Ska man skriva ska man skriva med stil.
  2. Kärlek och författardrömmar!

 • Ingela skriver:

  1. Det är svårt att välja på Birdie brevkniv och Book darts. Båda är ju så praktiska.
  2. Ideér och planer för mitt nya företag.

 • Elisabeth A skriver:

  1. Någon av väggkalendrarna kanske, alla lika fina.
  2. Eftersom jag nyligen slutat arbeta så har jag massor av tid och mitt liv är fullt av nya spännande projekt. Alla projekt har sin agenda och det här skrivblocket med omslag skulle vara ett otroligt vackert sätt att hålla ordning på tillvaron för mig.

 • Alfrida skriver:

  1. En av de fina reservoar- eller kalligrafipennorna, att skriva med i mitt block.
  2. Vackra minnen och böner inför framtiden. Inget jobb, inga listor, inga måsten, bara det jag vill minnas och bevara!

 • 1/ En ballograf penna att skriva med stil
  2/ Jag skulle skriva om mitt barnbarn,alla framsteg hon gör.

 • Catharina skriver:

  1. Jag är en verktygsnörd som skulle älska att experimentera med präglingsmaskinen.
  2. Har teckning och måleri som min stora hobby och letar alltid efter nya motiv. Jag skulle fylla blocket med skisser. Det vore en dröm att få skapa något i ett så vackert omslag.

 • Erica Pettersson skriver:

  1. Pennfacket Zassa från P.A.P. är min favoritpryl, speciellt i rött. Har spanat på det länge och tar chansen att "prova" varje gång jag går förbi det i butik.
  2. Blocket skulle jag fylla med anteckningar om andraspråksinlärning och pedagogik då jag pluggar till SFI-lärare!

 • Carin skriver:

  Bresprättaren Birdie. Min mamma undrar vad jag ska ha den till eftersom de enda brev jag får är från Postkodlotteriet ungefär. Men den är ju snygg att bara ha liggandes!!
  Fylla den med Carin. Tankar vad jag skulle vilja göra (stort och smått), saker jag gillar, citat som jag läser och vill kunna påminna mig om, saker jag gör som är bra. En feel-good-bok för alla de grådassiga dagarna i livet.

 • Sofie Thunman skriver:

  1. Anteckningsblock av alla de slag har varit mitt nörderi sedan jag var barn, och det håller i sig. För nån vecka sen köpte jag tre nya, fast jag redan har ett lager OCH vi är i flyttartagen. Oops.
  2. Jag skulle fylle det med idéer jag vill förverkliga i mitt företag när jag är tillbaka från mammaledigheten i mars. Sen skulle det nog få bli en hel del listor på saker jag måste komma ihåg, på grund av amningshjärnan är REAL.

 • Karin skriver:

  1. Koh-I-Noor 2mm skisspenna skulle jag absolut välja som ett komplement till skrivblocket. Man kan ju inte skriva med en vanlig gammal penna i ett sådant block.
  2.Jag skulle ge mitt block (och pennan) till min bror Konstnären så han kan fylla det med vackra ord och bilder som senare förhoppningsvis förvandlas till konst och hamnar i någons vardagsrum. Så blir det för fler att titta på.

 • Erica skriver:

  1. Präglingsmaskin – skulle tom leta användningsområden för att få använda den.
  2. Jag skulle använda detta till att skriva ner allt roligt som vår 3-åring säger och hittar på…har tänkt på detta ett längre tag men fortfarande inte köpt ngn bok att skriva ner det i. Hamnar i telefonens anteckningar i dagsläget.

 • Sara skriver:

  En Bookbinders Design Väggkalender, så jag kan hålla stenkoll på mina åtaganden och roligheter.
  Jag skulle ha något så tråkigt som föreläsningsanteckningar, men detta fina skulle förgylla min vardag till 1000.

 • Caroline L skriver:

  1. Det blev omedelbar kärlek när jag såg denna vackra väggkalender rumforpapper.se/rifle-paper-vaggkalender-2018-appointment.html Det kan hända att jag har två väggkalendrar i samma rum, men är dr fina så…..
  2. Jag vill göra en minnesbok för människor som stått mig nära, men nu har lämnat jorden. Det är så ofta jag skulle vilja prata med dem om stort och smått. Att få ner tankarna på papper tror jag är läkande. Till det duger inget kollegieblock, fint och värdigt ska det vara.

 • Ernesa skriver:

  1. Skulle gärna beställa hem ett par posters att pryda mitt hem med
  2. Detta anteckningsblock hade jag gett till en man som har allt, min pojkväns far. Säker på att inget hade imponerat bättre.

 • Stina Polvi skriver:

  Alla olika papper,bladet marmorerade. Fint med fina ark <3
  Jag har närt en dröm, att någon gång få skriva, sedan barnsben. Nu är det block, papper överallt, det vore fint att kunna fånga allt i ett 🙂 <3

 • Amanda skriver:

  1. En massa olika vackra pappersark i olika kulörer. Älskar papper.
  2. I detta anteckningsblock hade jag skrivit ner alla mina mål, år för år. Jag har idag en mål-bok, i den enklaste ”design” du kan tänka dig. Visserligen fungerar den utmärkt, då det viktiga är det som står inuti. Men det hade varit fantastiskt att få skriva ner mina mål i denna…

 • Terese skriver:

  1. P.A.P pennfack Zassa fyllt av olika skisspennor ligger redan fint inslaget under granen, till honom. Min fina pojkvän som älskar att skissa allt från himmel till jord.
  2. Skulle fylla blocket med min kärlekshistoria. Göra tankar till ord, ord till meningar, och fylla blocket med honom. Glädje, humor, allvar, kärlek och vardag. Den dagen alla sidor är fyllda skulle jag ge den till honom. Fint inslagen som en kärleksförklaring, en kärlekshistoria om vår kärlek.

 • Eva skriver:

  1, Bindewerk Kalender Stilus 2018, Svart Läder
  2, jag skulle dag för dag nedteckna allt det jag har att vara tacksam för, små händelser, upplevelser och nära och kära som fyller mig med glädje och tacksamhet – sådant man allt för sällan stoppar upp och ger sig tid att tänka på…

 • Emelie Victorin skriver:

  1. Förutom all material vi köpte till vårt bröllop i somras så är det denna pryl: Leuchtturm 1917 Notebook A5. Som är en självklarhet om man håller på med bullet journal.
  2. Att använda till nästa års bullet journal. Att planera framtiden då den för tillfället kan avgöras på små saker.

 • Tove skriver:

  Favoritprylen är bokomslaget i skinn från PAP – tillsammans med skrivbok. Jag skriver en hel del både privat och i jobbet, och jag är dålig på att använda väska varpå omslaget ganska snabbt skulle bli sådär läckert patinerat 😉 Boken skulle bli ett försök till bullet journal i första hand, men om jag känner mig själv rätt skulle det även bli inslag av analyser för jobbets räkning, och rena dagboksinlägg, samt ett och annat recept och idéer för barnböcker som hela tiden slår mig att jag borde göra något av. Hade jag kunnat rita hade det säkerligen även förekommit en del illustrationer – vem vet, jag kanske lär mig?

 • Sofie skriver:

  1) Angelica Sollander – Poster, The Humpback Whale, är otroligt vacker och blev direkt en favorit! Och lär nog bli årets julklapp till mig själv.
  2) Till att börja med skulle jag, om jag vann, fylla blocket med tankar och idéer inför stundande c-uppsats. Men förhoppningen är att det längre fram fylls med anteckningar som kan hjälpa mig uppfylla drömmen om att skriva en bok.

 • Tove skriver:

  …Förutom anteckningsboken tycker jag mycket om PAPs pennfack!

 • Anonym skriver:

  1. Bookbinders Design Fotoalbum 230×280. Jag gillar faktiskt att ha vackra fotoalbum att bläddra i, inte bara kolla på digitala bilder i datorn.
  2. Jag skriver Haiku-dikter, och ritar små bilder till. Ett vackert block i skinnomslag som jag kan ta med mig till inspirerande platser när jag vill skriva.

 • Mia skriver:

  1. Bookbinders Design Fotoalbum 230×280. Jag gillar faktiskt att ha vackra fotoalbum att bläddra i, inte bara kolla på digitala bilder i datorn.
  2. Jag skriver Haiku-dikter, och ritar små bilder till. Ett vackert block i skinnomslag som jag kan ta med mig till inspirerande platser när jag vill skriva.

 • Elin skriver:

  1) Anteckningsböckerna från Leuchtturm 1917, perfekta för snygga bullet journals!
  2) Skulle fylla det med kod och anteckningar/idéer! Ska byta karriärsbana och ge mig in på programmeraryrket, hade verkligen varit inspirerande att kunna anteckna med sådana fina premisser!

 • Helena skriver:

  1. Jag älskar ALLT från Rifle paper, och deras väggalmanacka är helt fantastisk. Vardagslyx som räcker ett helt år!
  2. Försöker mig på att lära mig brush lettering, så jag skulle ha det som fantastiskt fin utrustning att träna på.

 • Annika skriver:

  1. Ballografpennorna!! så fina, enkla och klassiska.
  2. Jag är student och skulle ha den till mina studier. Den skulle bli en riktig motivations-höjjare och något att ha länge. Har alltför länge köpt de billigaste kollegieblocken som trasar sönder i väskan, så detta skulle bli en efterlängtad "hålla ordning och reda på alla papper och anteckningar" pryl. Den skule nog också skydda mina anteckningar från ettåringens nyfikenhet 😛

 • Liza skriver:

  1. Det handsydda pennfodraler med en val på hamnar på min ”vill-ha-lista”, Så himla fin!
  2. Jag är en tvättäkta ”skriva listor”-människa, jag skriver listor över det mesta, handlingslistor, att-göra-listor, kalaslistor, jul-lista vill-ha-lista, aktivitetslislista, prioritetslista, och ja, you name it! Så jag skulle absolut samla alla mina listor i blocket.

 • Pia-lena skriver:

  En Birdie , )
  Skulle fylla den med adresser. Kör fortfarande på adressbok, den är kanske lite sliten .

 • Moa skriver:

  Jag ÄLSKAR rum för papper ? jobbar i närheten av grönsakstorget och är inne och gottar runt nästan på veckobasis. 1) Min nördigaste grej har hittills varit shoppinglistorna från Rifle Paper men förra helgen var jag inne och fick (som vanligt) kanonservice med att skära upp A4 ark i olika vita nyanser för att testtrycka save the date kort så de har tagit över platsen som nördigaste produkten. Finns ingen som förstår vikten av rätt vit nyans bättre än rum för pappers personal ??
  2) Kommer med största sannolikhet på påbörja advokatkurserna nästa år för att förhoppningsvis ta min advokatitel 2019 och det fantastiska blocket hade passat alldeles utmärkt för mina kursanteckningar ✨

 • HKH skriver:

  Små små dikter om små små saker som man gör.
  M+R pennvässare

 • Karin S skriver:

  1. Bindewerk Pennfack är så fint!
  2. Skulle vara fantastiskt att komma till lektionerna med detta fina block under armen istället för mitt slitna spiralblock. /gymnasieläraren

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) en väggkalender från rifle paper så jag kan ha lite koll på dagarna
  2) har under min föräldraledighet haft tankar på att skriva en barnbok, kanske skulle mina tankar och idéer till den fylla sidorna!

 • Irene Eliasson skriver:

  Pennor i alla möjliga modeller! Jag är som ett barn på julafton, när jag får öppna en ny pennförpackning och börja måla!
  Jag skulle låta den ligga framme, och där skulle jag skriva ner mina tankar och funderingar jag haft under dagen. Jobbar på förskola, och där får man höra många roliga och kluriga uttryck. Dom skulle jag absolut skriva ner där!

 • My skriver:

  1. Utan tvekan Book darts! Det är inte bara det snyggaste utan även det smartaste sättet att hålla reda på var man är i en bok, oavsett om det är en kriminalare eller kurslitteraturen.
  2. Jag hade snabbt fyllt upp den med föreläsningsanteckningar, det snyggaste sättet att ordna anteckningarna på (och en smidigt sätt att transportera dem skyddat från läckande bläckpennor och kaffefläckar)

 • På min önskelista står. PAPLaptoo cover 23.
  Anteckningsblocket skulle jag använda varje dag i mitt arbete

 • Lena skriver:

  1) jag är tokig i papper – tunt, tjockt, att vika eller skriva på. Så mycket man kan göra, bara fantasin sätter gränser. Givetvis hade jag velat ha en präglingmaskin för att ge mina papperskort ett djup.
  2) Anteckningsblocket får hänga med mig på alla mina möten och sätta en guldkant på vardagen.

 • Stina Ahlgren skriver:

  Jag älskar fotoalbumen från bookbinders design!!
  Jag skulla använda blocket till att skriva ner allt roligt som barnen säger på ett o samma ställe! Så man kan ta fram när man blir äldre och glömmer;)

 • Malind skriver:

  1. Jag skulle välja en penna, men som att jag är väldigt bra på att förlägga pennor samt väldigt generös med att låna ut till mina elever försvinner dem spårlöst. Så valet blir en Ballograf. Den måste vara omöjlig att bli av med.
  2. Där skulle jag fylla med anteckningar från möten, idéer om lektionsinnehåll, förslag på laborationer, listor på saker som ska föras, pedagogiska diskussioner och allt det som inte får plats i min lärarkalender.

 • Eva Olsson skriver:

  En kalender. Har använt en på mobilen/Ipodden i år men jag får det inte att fungera.
  Den är så snygg så den skulle få ligga framme och jag tänker använda den till allt möjligt som måste antecknats ner och komma ihågs
  Minnet är bra men väldigt kort ?

 • Lotta skriver:

  1. Alla fina kort som man kan skicka, dem är bara så fina.
  2. Jag skulle ge bort blocket i julklapp till min pappa som älskar att laga mat. Där kunde han skriva ner alla sina recept.
  God Jul på er alla!

 • Nadja skriver:

  1. Flowers in June är en jättefin poster som jag gärna skulle ha på nån av mina väggar.
  2. Alla recept som man hittar på nätet och tycker att de var så goda, men när man sen ska göra dem så kommer ju frågan: Vad var det de hette? Var fanns den osv.

 • Linda Rehn skriver:

  1. Min favorit är Bookbinders skissböcker i A6, i blandade glada färger eftersom jag är en riktig blocknörd!
  2. Jag skulle använda den på jobbet och tillsammans med en härlig svart filtpenna skissa på nya, kreativa idéer!

 • Louise B skriver:

  1. Min favorit är helt klart pennan Ohto Words Rollerball. Så himla vacker och elegant penna och jag gillar verkligen fina pennor, tycker det piggar upp arbetsdagen.
  2. Jag skulle ge mappen till min älskade sambo som är klar med sina studier i vid årsskiftet. Han är min största inspiration i livet och har kämpat på med både studier och jobb i snart tre år. Så kämpe och så otroligt duktig på det han tar sig an i livet.
  Jag tror han hade blivit väldigt glad över mappen och jag kan riktigt se hur han tar med sin mappen till framtida möten innehållandes avtalskontrakt osv.
  Hoppas på tur!

 • 1. Angelica Sollander poster The Panda till min adoptivdotter Meja (från Kina) son älskar pandor (och blåvalar)
  2. Den skulle ligga framme i hallen och hålla ordning på månadens räkningar på ett snyggt sätt.

 • Lisa skriver:

  Ett fotoalbum att spara alla bilder från vårt bröllop i vår skulle jag vilja ha. Skulle även skriva alla listor, kom ihåg och annat fint i skrivblocket inför den stora dagen!

 • Frans B skriver:

  1) Jag gillar väggkalendern från Bookbinders design, en väggkalender är ett måste i vår familj för att lösa vardagslogistiken!
  2) Under hösten som pappaledig har jag dokumenterat våra dagar med några små meningar varje dag. Det skulle jag fortsätta göra men i en många gånger snyggare anteckningsbok.

 • Astrid skriver:

  1. Det fina kortet "pleased to meed Fennel Love". Så sött!
  2. Det är snart dags för mig att lämna boet och flytta till studentboende så jag skulle fylla mitt block med listor över allt jag behöver i flytten! Lista för köket. Lista för mitt enda andra rum. Lista över saker att leta på loppis osv osv.

 • 1. Japanborr – för jag gillar att tillverka alls möjliga saker själv. Med hjälp av borren och bokskruvar kan jag inte bara göra mina egna böcker med utbytbara sidor, utan också tillverka andra saker.
  2. Som konstnär älskar jag att ha få, men utvalda, vackra vardagssaker. Jag kommer – om jag vinner – att använda Pap-mapen och anteckningsboken nästan varje dag som min ateljébok där jag skriver på koncept och idéer, utkast till stipendieansökningar m.m.

 • Cecilia Ny skriver:

  1) Pentel-signpen-brush-tip penselpenna, för pennor är något jag älskar i alla färger och former.
  2) Det vore underbart med lite nya block till vårens nya studier.

 • Martina skriver:

  1. En poster med en val av Angelica Sollander. Så fina!
  2. I blocket skulle jag samla allt som inspirerar; bilder, foton, citat och tankar som far genom huvudet. Ett sånt fint block skulle vara en behaglig kontrast till vardagens sms och e-post.

 • Mi skriver:

  1.Det lilla pennfacket Pennie för att det är i perfekt storlek för att ha i väskan.
  2. Har alltid en anteckningsbok i väskan, med inköpslisor och ärenden som ska göras, och för att sitta och rita och skriva i tex på bussen eller när man väntar på någon.

 • Katja skriver:

  1. Deras vackra japanska origamipapper Chiyogami. Jag har alltid drömt om Japan, att få ta del av den vackra körsbärsblommningen på våren, få leta efter ett fint tyg och sy upp en egen kimmono. Men än har jag inte varit där. Tänk att få sitta under ett utslaget träd, doften av körsbärsblommorna och ha ett papper i handen. En penna. Och skriva om allt jag ser.
  2. Har precis börjat skriva prosa igen. Behöver vackra papper till vackra ord. Det skulle vara en underbar start på det nya året.

 • Åsa Kjellkvist skriver:

  1. Angelica Sollanders val-posters. Jag fick en sådan (The Colloaity whale) när jag var i en jobbig situation och tvingades göra flera, svåra, livsavgörande val. Den påminner mig varje dag om att mina val har fört mig dit jag är idag. Den väcker många känslor hos mig.
  2. Jag skulle skriva ner roliga saker som barnen säger och gör. Anteckna datum och sånt jag vill minnas. Som idag när 4-åringen förklarade för lillasyster att man sjunger "sakta Lucia" för att hon har ljus i håret och kan brinna upp om hon går snabbt. ? Båda mina barn har haft kolik av värsta sort, så några "mitt första år-böcker" har jag inte mäktat med att fylla i. Den här skulle få ligga framme i köket så att vi föräldrar kan fylla på den dagligen.
  Allt gott!
  Åsa Kjellkvist

 • Eva Hammarstedt skriver:

  Jag älskar pennor, och speciellt penselpennor som man både kan texta, göra kalligrafi med och sätta ihop till vackra citattavlor eller kort så Pentel Colour Brush Penselpenna är absolut min nördiga favorit.
  Jag skulle fylla min bok med lettering och citat och illustrationer och kalligrafi.

 • Mikaela skriver:

  1, Kaweco Liliput Reservoar i Koppar! <3 Som Finsnickeri student vet man aldrig när en idé dyker upp, har därför alltid minst en penna i väskan, varför inte en skönhet som denna? Dessutom studerat Metallformgivning så koppar ligger mig varmt om hjärtat.
  2, skulle fylla blocket med skisser på kommande möbler och idéer jag vill förverkliga. 🙂

 • Eva Å. skriver:

  1. Kanske inte en pryl,men användbart ändå Origamipapper.
  2.Snyggt att ha framme även för anteckningar istället för att skriva på det som ligger närmast. Som nu.Förr stod telefonen på ett ställe inte nu därför tar jag det som ligger närmast till hands.

 • Ingegerd skriver:

  1. En riktig favoritbutik för en Penn- och pappersnörd som jag själv. Skulle välja fina kalligrafipennor, fint papper och en kalender för 2018.
  2. Jag skulle i första hand använda den för att dokumentera hur trädgården växter fram, planering och erfarenheter.

 • Linda skriver:

  1) präglingsmaskin
  2) jag skulle ha den själv, älskar läder. Jag skulle skriva ner och ha mina idéer samlade där som jag antecknar för lite olika kommande projekt.

 • Binti skriver:

  1.Lamy CP 1 Blyerts låter ju fantastiskt för någon som har en fäbless för pennor. 2.Har tänkt att intervjua mina föräldrar
  inför deras 70-årsfödelsedagar nästa år. Det hade varit ett fint ställe att samla lite av deras liv i.

 • Maria skriver:

  1. Sax Super, en bra sax är nästintill avgörande vid vissa projekt.
  2. Anteckningar och notiser om vad man kan ge i present. Idéer för paketinslagning, dekorationer med mera.

 • Malin skriver:

  1. Washi tape i alla dess färger och former. Det är bara fantasin som sätter gränser på vad man kan använda den till.
  2. Detta vackra block skulle bli min ständiga följeslagare som hjälper mig minnas saker från alla möten på jobbet. Det skulle skapa lite extra lyx i vardagen på Volvo.

 • Anna-Lotta skriver:

  1. Jag älskar Rum för Papper och går alltid in där när jag är i Göteborg. Senaste inköpet var fina och starka klämmor som både fungerat för att hänga upp affischer på väggen och mina höststövlar på en krok i hallen (för att inte skoskaften ska vika sig).
  2. Doften av skinn. Ett tomt ark. Snart ljudet av nyvässad blyertspenna mot pappret. Lyckokänslan av att äntligen tagit mig tid att sätta mig ner och skriva ner och skissa på några designidéer. En plats för mina kreativa tankar att få luft under vingarna och flyga högt.

 • Matte #1 skriver:

  1. Postern Hallo darling fångade mig, den var fin och skulle sitta perfekt på vår sovrumsvägg.
  2. Recept så klart – med allt det goda mamma brukar göra:)

 • Lisa skriver:

  1. Skärlinjalen. Blir galen av att dra streck med pennan och sen klippa. En skärlinjal är ju ett fantastiskt verktyg!
  2. Jag skulle fylla anteckningsblocken med bra saker jag gjort under dagen.

 • 1. Jag älskar fina pennor! Kaligrafipennor, kulspetspennor och särskilt Ballograf Epoka Deskset!
  2. Blocket skulle fyllas med anteckningar från möten och föreläsningar. Det vore en dröm att bära med mig detta och få känna allas beundran när jag tar fram det.

 • Mari B skriver:

  1. det är ett laptop cover (P.A.P. Kungssten Laptop Cover). så snyggt.
  2. jag skulle fylla det med massor utav anteckningar på allt och inget, även något kladd man ritat, eller barnen ritat. Det skulle bli välfyllt i vilket fall.

 • Susanne skriver:

  1. P.A.P. Kungssten Laptop Cover 13" skulle vara fint att ha men jag skulle säga ja tack till många andra saker också.
  2. Jag tror jag skulle styla med att ha med det på möten på jobbet. Då skulle det matcha Lap top fodralet 🙂

 • qat skriver:

  http://rumforpapper.se/bindewerk-kalender-stilus-2018.html är min favorit tror jag.
  Jag skulle fylla den med brev till mina brevvänner som sitter i livstidsfängelse och deathrow i usa. Papper är alltid guld värt för mig eftersom jag skrivr så mycket. Och nu i jul försökr jag skriva lite extra för att lätta upp livet lite för dem.

 • Ninni skriver:

  1) jag skulle köpa postern ’the humpback whale’ till min sons nyrenoverade rum.
  2) jag skulle inte fylla det själv, däremot skulle jag ge det till min man som skulle fylla det med alla sina oumbärliga listor.

 • Amanda skriver:

  1. RP Market Shopping Pad
  2. När man studerar till lärare är det massor saker man lär sig som inte är värda att skriva ner till tentan, men som är guldvärda till arbetslivet! Skulle fylla detta fina blocket med det!

 • nina skriver:

  1. Jag har på väg att skriva den klassiska ateljé-linjalen i plexiglas med stålkant. Men så såg jag präglingsmaskinen och ändrade mig. Oh så fina saker jag skulle kunna göra med den.
  2. Jag skulle ge den till min bästa vän så att hon kan skriva ner anteckningarna från hennes universitetsutbildning. Hon är värd all glamour hon kan få.

 • Anna Bäckman skriver:

  1. Jag fastnade för de gulliga handsydda pennfodralet "Whale". Kan användas till mycket annat än pennor.
  2. Skulle använda det på mina yinyoga-klasser – för att ha ett snyggt fodral till mina anteckningar om vad klassen ska innehålla. Så tråkigt att komma med en vanlig plastficka som jag gör nu.

 • Sophie skriver:

  1 En reservoarpenna, mina pennor går snabbt åt.
  2 Studieanteckningar,vore snyggt med ett skydd
  åt mina block, som dessutom blir finare med åren.

 • Tess skriver:

  1, ballograf deskset. Jag älskar dem! Har hur många som helst 🙂
  2, jag skulle äntligen skriva ner min bok. Det är svåra tankar. Som blir jobbigare på papper. Men jag tror att det kan hjälpa många. Livet genom anorexin, en bok om hopp.

 • Maggan skriver:

  1. Notbook strap, vill helst ha en av varje färg. Är en riktig penn-och färgnörd, har tex Epoca bank desk set-pennor i 17 olika färger.
  2. Listor, skriver alltid listor bla på saker jag ska göra, saker jag gjort, sommarutflykter jag vill göra, komihåglistor, diy-ideer m.m.

 • Micke skriver:

  1. Bokbinderinål! Så härlig med manuell boktillverkning
  2. Skulle göra en vacker receptbok av anteckningsblocket

 • Marie skriver:

  1. Jag älskar Juto Poster Adolf.
  2. Jag skulle ha med mig i väskan hela tiden och skriva ner små betraktelser och reflektioner som så ofta "poppar upp" och som behöver skrivas ner direkt för att inte glömmas av.

 • My skriver:

  1. Kaweco Liliput Reservoar en riktigt fantastisk penna
  2. Alla min to do och livspussel 😉 haha behöver ju såklart något snyggt att skriva det i .

 • Anna E skriver:

  1. Setet för kalligrafi ger mig en himla go känsla i kroppen. Kanske för att det påminner om mamma.
  2. Jag ska gifta mig! <3 Så blocket skulle passa ypperligt för alla planer som ska smidas, gäster som ska bjudas, saker som ska fixas och köpas och för alla små och stora idéer som poppar upp och som absolut inte får glömmas bort utan att skrivas ned.

 • Sara skriver:

  1. http://rumforpapper.se/pennor/pilot-pocket-brush-pen.html
  2. Kalligrafi, citat, ordspråk, roliga meningar som syskonbarnen säger. Fint samlat i ett underbart anteckningsblock!

 • Malin skriver:

  1.Koltrastarna av Malin Signhals -WOW!
  2. Alla mina små jobblappar, anteckningar och diverse tråkiga notiser på smartphonen skulle få flytta in i denna fantastiska skapelse! Det skulle bli en fröjd (inte bara för ordningen utan också för ögat 🙂 )

 • Jenny skriver:

  1. Jag tycker om fina papper att skriva ”to do”-listor på och är riktigt förtjust i RP lined paper notepad.
  2. Jag skulle ge det till min pojkvän som jag vet skulle fylla det med alla hans idéer, som kan handla om allt mellan musik, kemi och mat!

 • Nathalie skriver:

  1. Nördigaste favoritprylen är Washi-tejp. Fint att sätta på värmeljus i en enkel genomskinlig glasljushållare eller tejpa upp posters i ex. ett kaklat badrum.
  2. Jag skulle fylla det med to-do listor, klotter och diverse egna projektanteckningar.

 • Camilla Wiklund skriver:

  1. Kalligrafi-setet, jag tycker kalligrafi är så vackert! 2. Jag skulle skriva dagbok, det har jag inte hjort på 10 år, men jag saknar det och tror det här utvecklande och hälsosamt.

 • Ronja skriver:

  1. alla olika sorters pennor!
  2. Jag hade antecknat viktiga saker och sen hade jag tecknat och övat upp på min handstil..

 • Lisa s skriver:

  1. Bookbinders designs väggkalender. Så cool i all sin enkelhet!
  2. Jag skulle skriva stödord o tankar och använda den nu när jag skall börja skriva en bok om resan jag gjort från att ha varit sjuk i en mycket svår depression och Mycket svår ångest till att idag leva ett fantastiskt liv fyllt med livskvalitet och glädje! Vill så gärna visa att det går! Skulle bli så glad att ”få arbeta med denna”!

 • funkisistan skriver:

  1) de olinjerade A5 blocken från pappersbruk. Funkar till allt! handla-listor, to do-listor, ritblock till dottern, brevpapper till dottern, vika flygplan (ja jag har bannar pappan i familjen)
  2) jag har ju startat min lilla blog http://www.funkisistan.wordpress.com och hoppas att jag en dag skall kunna livnära mig på den. Idag arbetar jag med annat men alla idéer som poppar upp under tiden, (som idagsläget skrivs ner på vad jag hittar. Bland annat ett par A5 block från pappersbruk. De tenderar dock att försvinna för någon behövde dem…)nu, nu om jag finge vinna detta fin pris kan jag samla alla mina tankar på ett ställe..

 • MariaUlrika S skriver:

  1. Rifle paper co almanacka icon; den önskar jag mig i julklapp iår;-)
  2. Inredningsplaner och kom-ihåg-anteckningar om vad som barnen sagt för kul och gjort för att minnas när de blir stora och så dagliga kom-ihåg-viktigt-att-göra noteringar förstås ??

 • Emma Thun skriver:

  1. Det är ingen nördig pryl som är favorit utan kärleken till run för papper består i att gå i butiken och känna på olika papperskvaliteter och lägga samman kulörer, att drömma om girlander och pyssel…
  2. Det skulle hamna jobb i blocket. Betydligt trevligare än det jag använder nu….

 • Anna L skriver:

  http://rumforpapper.se/pennor/pilot-pocket-brush-pen.html använder jag varje dag
  poem, to-do-lists och drömmar

 • Pierre S skriver:

  Har nog inget därifrån men det drömmer jag om. Lite mer finess!
  Min kära ska få ha den. Så snygg att ligga framme! Och så trött på henne tussiga pappershögar här och var ; ) Hoppas hon skriver något fint om mig

 • tina skriver:

  1. Jag skulle välja Pennfacket Zassa…klassiskt pennfodral i skinn,så fint!
  2. Ett skrivblock som är så snyggt att det får ligga framme på bästa platsen är toppen för alla slags anteckningar som alltid dyker upp, recept, kommihågtider, och tankvärda ord i allmänhet!
  Vilken dröm att vinna dagens kalendervinst!

 • (1) Att gå in på Rum för papper är farligt för plånboken och jag går aldrig därifrån utan någon ny fin sak. För ett par årsedan blev jag förtrollad av en svart sax i deras skyltfönster, en sax super från whiteley. En sax som både är vacker att titta på men också fantastisk att klippa med.(2) Som student tycker jag att fina block är en bra motivation för att göra studierna lite roligare. Om ett år ska jag skriva masteruppsats i offentlig förvaltning och jag skulle spara ett av blocken tills dess!

 • Daniella skriver:

  Jag är tokig i de fina gemen i olika former som finns inne i butiken. En sån liten detalj, men det är så mycket roligare att samla ihop papper och skolarbeten med ett snurrigt gem!
  Jag hade som nyårslöfte att äta mer vegetariskt i år så jag hade velat skriva ner alla nya roliga recept som jag har testat och vill testa. Då kommer det vara lättare att fortsätta att laga vegetariskt i framtiden och så kan jag låna ut boken till vänner och familj som jag tror kan behöva lite inspiration också

 • jessica skriver:

  absolut ett vackert passfodral att ha under resan.
  Jag skulle fylla det med alla anteckningar från mina möten på jobbet.

 • Lena E skriver:

  1. Japanskt origamipapper Chiyogami är så vackert och jag kan göra många olika fina saker med dem.
  2. I boken skriver jag upp dagens positiva gärningar och morgondagens goda intentioner. För att påminna mig själv om att göra livet trevligt för alla i min omgivning. – I morgon ska jag ge ett leende till alla som jag möter!

 • Sarah skriver:

  1. Malin Signahls vackra posters, eller vad som helst av Pappersbruks produkter. Så vackra!
  2. I boken skulle jag samla alla de skisser jag har i huvudet som vill komma ut på papper och som jag så småningom drömmer om ska hamna i en egen webshop <3

 • Kim skriver:

  1.Bindewerk Pennfack. Så vackert och väcker ett sånt vill-ha-begär hos mig.
  2. Jag skulle vilja ljuga och säga att jag skulle fylla boken med vackra dikter eller annat men i ärlighetens namn skulle jag ha den till att skriva listor och korta reflektioner kring livets mindre viktiga saker (men ändå tillräckligt betydelsefulla för att få komma på pränt).

 • Ann-Sofie skriver:

  1. Jag älskar att pyssla så min favorit är nog skärmattan med tillhörande skärlinjal och en skalpell att skära med!
  2. Jag skulle använda den på bussen när jag pendlar till och från jobbet och skriva ner båda viktiga och mindre viktiga grejer. Att göra listor skulle med största sannolikhet få samsas med idéer som dyker upp eller en textrad som satt sig i huvudet som behöver få komma ner på pränt.

 • Charlie S skriver:

  1. Det vackra origamiarken så klart – som utgör en vacker kontrast till de vanliga julinspirerade mönstren.
  2. Jag skulle göra det till en ständig följeslagare, dvs dels skriva ned jobbtankar men också för att skissa på design- och inredningslösningar för det hus jag håller på att bygga.

 • Sara G.Ö skriver:

  1. Så mycket fint i sortimentet! Kalendrarna, origamipappret och pennorna för att nämna några. Men min absoluta favoritprodukt måste nog ändå bli reservoarpennan Caran d’Ache Ecridor Retro. Min morfar skrev alltid med såna, så den väckte fina minnen till liv.
  2. Jag skulle använda den som en drömdagbok, något jag funderat på länge men inte fått till att bli. Låta den ligga på sängbordet, och när jag vaknar så kan jag då snabbt dokumentera det jag drömt om. Fin pryl att ha som inredning dessutom!

 • Hanna skriver:

  1. Den vackra väggkalendern Rifle Paper 2018 för att underlätta vardagen med att samla familjens olika aktiviteter på ett ställe.
  2. Jag har en bebis här hemma och boken skulle fyllas med min sons viktiga händelser och framsteg i livet.

 • josefin K skriver:

  1. Japansk oregami papper skulle jag välja för att jag älskar att hålla händerna aktiva och skulle vika fina skulpturer att hänga i granen.
  2. Boken skulle fyllas med tråkiga saker som behöver ett snyggt yttre såsom försäkringspapper, viktiga kvitton, fakturor mm Men skulle givetvis blandas upp med små teckningar och foton från mina barn.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *