Annons

Annons: Lucka 11 – Little Eco

Bakom lucka nummer 11 gömmer sig ett presentkort på 1500 kr att använda hos Little EcoLittleEco är en barn och livsstilsbutik som erbjuder snygga ekologiska och giftfria produkter. De finns både som webshop samt fysisk butik i fantastiska Spinneriet i Lindome. Hos dem hittar ni ekologiska leksaker från märken som tex Plantoys, Woodenstory och Goki. Ekologiska kläder från tex Huxbaby och The Sleepy Collection. Ni hittar även matlådor, ekologisk hudvård och naturliga och giftfria städprodukter. För att delta i dagens lucka ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet. Du har 24 timmar på dig – lycka till!
 

1) Little Eco´s fysiska butik ligger i utkanten av denna storstad?
2) Vad skulle du handla för ditt presentkort om du vann?

 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Sara P som kommenterade 2017.12.11 kl: 20:49:24 och har utsetts till vinnare, maila dina kontaktuppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort!

Tävlingen pågår tom 12/12 kl 08.00 Vinnaren utses av en jury från Little Eco. Deras beslut kan ej överklagas. OBS! Du måste vara 18 år för att delta. Vinsten skickas endast inom Sverige. Trendenser tar ej ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet. Ett presentkort på 1500 kr ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. Läs mer HÄR.

Kategorier:

Kommentarer

 • Linda A skriver:

  En av mina absoluta favoritaffärer! Hela Spinneriet är en favorir förresten. D R Ö M
  1. Little Eco ligger i Lindome utanför Göteborg
  2. Jag hade köpt fina kläder från Huxbaby och Sleepy collection till barn plus min bebis i magen. Bara att hålla tummarna för att jag får ännu en anledning att ta en tur till Spinneriet till helgen 🙂

 • Maria♥ skriver:

  Göteborg
  Matlådor till hela familjen och de små Lunchbots och lite choklad oxo,provar nog en Chiapudding oxo. Helt inriktad på mat som ni hör=)

 • Elisabet skriver:

  Göteborg är staden där Lindome ligger.
  Jag köper den bedårande balanscykeln i trä till mitt treåriga förstfödda barnbarn. Full av bus och rörelseglädje yr hon runt i livet, den fantastiska lilla människan.

 • Lisa O skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle frossa i magiska prints från MRS MIGHETTO. En till min nioåriga dotter, en i doppresent till min nya systerson och så en till mig själv ?

 • Maria skriver:

  1. I utkanten av bästa Göteborg!
  2. ”Vi ärver inte jorden av våra föräldrar, vi lånar den av våra barn” – detta ordspråk har de senaste åren etsat sig fast hos mig. Och med detta har ett hållbarhetstänk blivit alltmer central i min vardag. Jag försöker dagligen bli bättre och i största möjliga mån att välja ekologiskt och giftfritt. Därför blev jag så glad när jag såg denna fina butik som tagit hänsyn till miljön.
  Ett av mina ”missions” är att helt övergå till ekologiska städ- och tvättprodukter så om jag hade vunnit hade jag satsat på produkter i denna kategori. LittleEco har ju precis allt man behöver för att komma igång – och så spännande produkter jag inte ens visste fanns! ?

 • Sanna skriver:

  1. Göteborg
  2. Vår son på snart 3 månader skulle tycka att barnvagnshållare Kejsa Igelkott vore perfekt i barnvagnen!

 • Ida skriver:

  Lindome, utanför Göteborg
  Barnens rum skulle få nya härliga sängkläder och de där fantastiska akvarelliga planscherna med djur från skogen, havet och från förr.

 • Elin skriver:

  Det ligger i Lindome utanför Göteborg.
  Jag skulle köpa den fina förvaringskorgarna Aya basket och Ella basket. De skulle passa perfekt i dotterns rum!

 • Caroline skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag älskar lamporna Air Balloon! Roliga, annorlunda!

 • Åsa skriver:

  Göteborg
  Härliga ”full English breakfast” från Plantoys, Bonnie-klänningen och Minimalist-tröjan till min 2-åring. Så mycket fint!

 • a) Göteborg.
  b) Till mina barn varsin pyjamas och till de två vuxna – varsin matlåda.

 • Toni Erdmann skriver:

  1. Lindome
  2. Grymt kul att upptäcka denna lilla pärla till butik?
  Ballonglampan: http://www.littleeco.se/air-balloon-lamp-dots-cam-cam är helt bedårande. Vilken lycka att få ge den till mina små tjejer i julklapp till deras gemensamma rum. Resten hade jag gladeligen lagt på den mkt spännande ekologiska hudvårdsbutik i sortimenten..mmmm! God Jul hade det blivit då??????

 • Jessica H skriver:

  1. Göteborg
  2. Vårdande naturliga kroppsvårdsprodukter som är snälla mot barn, vuxna och djur. Aleppotvålen använder jag till det mesta, kroppen, ullkläder och att tvätta hunden! Allt blir rent och doftar ljuvligt och det är så enkelt att beställa hem produkterna och frakten är jättebillig.

 • Ellen skriver:

  Lilla eco ligger i Lindome!
  Just nu trillar det in besked om bebisar och många vänners barn fyller år med jämna mellanrum så jag skulle använda presentkortet till en liten presentkassa så jag alltid hade något fint, ekologiskt och vackert att ge bort.

 • Elise skriver:

  1. Göteborg
  2. Åh, jag tänkte faktiskt att jag skulle ge presentkortet till min fantastiska vän och kollega som precis blivit mamma och är ensamstående! Så glad hon skulle bli!

 • Diana skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa presenter till alla mina kompisar som har eller väntar barn 🙂

 • Anna skriver:

  1) Lindome, Göteborg
  2) Jag skulle gärna handla badleksaker till min fyraåring! (Står på hennes önskelista). De gamla slängde jag i våras då de var gamla och i läskig plast. Sedan dess har det varit sura miner och det vore väldigt kul att leka med giftfria och trygga produkter.

 • Jenny skriver:

  1. Göteborg
  2. Svala ekolakan och en skön pyjamas till min dotter som har eksem som kliiiiiiiiiiiiar hela nätterna (allt för att få sova!).

 • malincatrin skriver:

  Göteborg
  Jag skulle investera i massor pyjamasar från The Sleepy Collection till dottern (och kanske även till mig själv). Bästa bästa bästa, kvalitén är superb, så mjuka och sköna. Och kanske en air ballon lampa.

 • Emma A skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle äntligen kasta ut barnens urgamla, halvmögliga (?) badleksaker och investera i ett antal giftfria söta badankor (och origamibåtar!!) från Oli & Carol! Det är verkligen på tiden. Utöver det skulle jag skänka bort H&M-pyjamasarna och välja ett par sköna pyjamasar från The Sleepy Collection. Underbart!

 • Malin Eklånge skriver:

  I utkanten av Göteborg ligger butiken.
  Jag skulle köpa ett härligt bäddset i jearsy och lite badprodukter till småttingar som kommer och sover hos oss 🙂

 • Maria skriver:

  1. Göteborg.
  2. Skulle köpa det fantastiska stora trätåget till min dotter som är så fascinerad av tåg att vi varje dag på väg hem från skolan, där vi lämnat bröderna, måste stanna och titta när bommarna går ner och tåget kör förbi.

 • Elvira skriver:

  1. Göteborg
  2. Det finns ju många godbitar, men jag tror att jag skulle köpa en ballonglampa till de små och tekannanfrån teministeriet till de stora!

 • Sara skriver:

  Den ligger i utkanten av Göteborg, så perfekt för oss att kunna åka dit och botanisera!
  ad skulle jag köpa? Jo i februari får lillan eget rum, och då skulle jag vilja fylla på med en fin ballonglampa, lite förvaring och såklart boken om Coco Chanel (och gärna några mer i samma serie) för jag vill allt lära min lilla tjej om starka framgångsrika kvinnor. Jag vill lära henne redan nu att hon kan nå dit hon vill bara hon bestämmer sig.

 • Lisa skriver:

  1) Lindome, Göteborg
  2) Skulle handla 2-in-1-balanscykeln till vår 6 månaders son. Han är ett aktivt litet barn och tror den skulle passa perfekt i julklapp. Vi har precis köpt hus med stora renoverings behov och känner inte att vi har en jätte stor budget för julklappar så det känns som den perfekta presenten.

 • Anna skriver:

  1. Göteborg!
  2. Väntar mitt första barn nu i december så detta skulle ju vara helt perfekt. Jag skulle köpa:
  Music mobile från CAMCAM, Bäddsett från BY HERITAGE, Förvaringskorgar från Liewood och härliga leksaker i trä.

 • Toni Erdmann skriver:

  Tillägg till mitt tidigare svar: 1. Göteborg ?
  Samt rättstavat också: ..Resten hade jag gladeligen lagt på det mycket spännande ekologiska hudvårdssortimentet??

 • Johanna skriver:

  Svar 1: Lindome i Göteborg
  Svar 2:
  Jag skulle välja att köpa lite kläder,
  som passar till vårt vintriga väder.
  Grå byxor och tröja i fleece,
  som står emot all kall snö och is.
  Tillverkad i ull – detta fantastiska material,
  dess funktionalitet gör det till ett enkelt val.
  Dessutom muddar vilket gör den praktiskt,
  att hitta så fina barnplagg är helt fantastiskt.
  Fortsätter sen ”shoppingen” på temat textil,
  Tyra Knitted Blanket i en fantastisk stil.
  Med dekorativa toffsar och i en härlig grå,
  är den underbar så det förslå!
  Länkar:
  http://www.littleeco.se/ull-fleece-byxa-engel
  http://www.littleeco.se/engel-ull-fleece-sweater
  http://www.littleeco.se/by-heritage-knitted-blanket

 • Ella skriver:

  1. Göteborg.
  2. Jag skulle köpa de ljuvligt fina mockasinerna till mig och min dotter, mor-dotter-matchning, till alla vinters kalas!

 • Titti skarp skriver:

  1.Göteborg
  2.åh då skulle jag verkligen handla lite på matbiten kryddor ,snacks och vad det finns för utbud vi har blivit mer medvetna vad vi stoppar i oss hela familjen så detta vore kalas

 • Monnah skriver:

  1 Utanför Göteborg
  2 Jag skulle fylla på städskåpet med giftfria städprodukter och presentlådan med ett par sköna kimonopyjamas, bästa gåvan till nyfödda gosingar.

 • Helena skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa Klean Kanteens fina flaskor till hela familjen. Och de fina spargrisarna från Plantoys.
  Var på Stora Holms julmarknad igår och där var Little Eco representerade. Så mycket fina saker, var svårt att inte shoppa loss totalt! 😉

 • Linda skriver:

  1) Göteborg
  2) Jag skulle köpa en Air Balloon Lampa till min son. Skulle även köpa andra söta inredningsdetaljer eftersom han ska få sitt första alldeles egna rum nu när han är ett år 🙂

 • Sophia skriver:

  1. Göteborg. (Lindome)
  2. Jag skulle köpa härliga badleksaker från Oli & Carol då min nu 7 månaders lilla tjej sitter stadigt och kan nu sitta (!) i sin badbalja. Så härligt att se henne plaska och intressera sig för vatten! Och såklart vill man då ha bra, giftfria och framförallt fina leksaker som hon kan leka med och stoppa i munnen:)

 • AL skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa giftfria, tuggvänliga, leksaker då jag har ett barn som stoppar precis allt i munnen och gärna tuggar på sina leksaker.

 • Lina Eckerström skriver:

  1,Göteborg ♡
  2, Jag hade nog köpt pyssel & spel till mina flickor. Memory är ju en favorit där barnen (och vuxna) får tänka lite extra. Sen hade nog allt lillasyster fått en Mrs Mighetto poster, hon är den enda i familjen utan såklart att hon ska få en med!

 • Frida skriver:

  1. Göteborg
  2. Svårt val!! Men jag skulle nog köpa ekologiska kläder och leksaker! Så mycket fint!!

 • Camilla K skriver:

  1. Lindome, Göteborg ligger butiken i.
  2. Så mycket fint men hade bland annat valt den superfina lyftkranen från Plantoys 🙂

 • Emelie skriver:

  Min hemstad Göteborg!
  Jag skulle köpa linnelakan åt min son som är en väldigt varm kille och svettas mycket! Skulle även köpa en traktor med släp i trä då han är helt tokig i traktorer och släp!

 • Frida skriver:

  1. Göteborg!
  2. Pyjamaser och rengöringsprodukter – den perfekta kombinationen! ?

 • Victoria skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa ett härligt bäddset i linne till vår nya familjemedlem som kommer i april nästa år. Så får den lilla en mjuk och trygg start i ekologisk och mjuk bäddning. Vid sängen skulle jag vilja hänga peacock musikmobil.

 • Ellen L skriver:

  1. Butiken ligger i Lindome utanför Göteborg.
  2. Jag hade köpt posters från Mrs Mighetto. Jag har sneglat på dessa i flera år, jag tycker de är så underbara och de hade passat både i barnrummet eller i vår matsal.

 • Per skriver:

  1. Lindome utanför Göteborg
  2.En" Van Walker", En ullfleecetröja och tvättmedel till den.

 • Marianne skriver:

  1. I Lindome utanför Göteborg.
  2. Ett parkeringsgarage och en pyjamas.

 • Sanna skriver:

  Göteborg är det!
  Och för presentkortet skulle jag köpa tre stycken olika Mrs Mighettoposters – min väninna har tre döttrar och deras lägenhet totalrenoveras just nu så att de alla får varsitt rum. Flickorna skulle älska att få dessa finheter till sina rum.

 • Eva L skriver:

  1) Göteborg
  2) Vilken beslutsångest, men skulle satsa på prylar som jag tycker är bra om de är ekologiska eller om det är något vi saknar/behöver. Till minstingen skulle jag därför köpa bitleksker och till den större något fint i inredningsväg till första egna rummet. Så mycket fina vimplar och inredning att välja mellan. Och om det finns slantar över tallrikar och bestick, för att kunna byta ut några av de vi har i plast.

 • Therese S skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa ett par "Mocks femme" som ser helt underbart sköna ut, samt grytunderlägg "Verso" som är hur snygga som helst!

 • Feifei skriver:

  1. Lindome utanför Göteborg.
  2. Min bästa vän blir förälder för första gången i februari, och de är just nu i full färd med att barnanpassa deras lilla mini-tvåa. Eftersom hela familjen kommer få samsas om ett sovrum ett bra tag framöver skulle jag köpa Grey Wave-bäddsetet till både vuxna och bebisen, så att alla i familjen får optimal komfort under de (eventuellt för få) sovstunder de har framför sig!

 • Monika Lindh skriver:

  I närheten av Göteborg, Lindome
  Här blir detförskoleoutfits för Saga 3 år – tights och överdelar!

 • Victoria skriver:

  1. Utanför Göteborg!!
  2. Jag skulle handla på mig massor med fin ekologisk hudvård. Älskar att boosta kroppen och mig med fin hudvård men eftersom jag lider av atopisk hud och är superkänslig för produkter som retar eller torkar ut huden. Blir därför alltid så glad när jag hittar bra produkter som dessa och skulle så gärna vilja testa dem!

 • Anna-Maria skriver:

  1. Göteborg
  2. Då fick det bli en luftballongslampa, några fins böcker& en stor korg att ha alla grejer! Sen skulle jag paketera in allt och ge som julklapp!

 • 1: Göteborg
  2: Jag hade köpt Hamamhanddukar

 • Malin skriver:

  1. Göteborg!
  2. Luftballongslampor -både till mina egna barn men också till kusinerna! Dessa är sååå fina!

 • Katarina skriver:

  1. Göteborg (Lindome)
  2. Städprodukter

 • Karin skriver:

  1. Utanför Göteborg
  2. Jag skulle köpa fler av OLIVTVÅL MED SHEASMÖR, TVÅLA & TVAGA som jag blev förtjust i efter att ha köpt vid Haga första gången. Jag skulle även köpt KORG XL – SVART LÄDER – VERSO som jag suktat efter länge och MORTEL – THE OAK MEN som jag även önskat mig i julklapp.

 • Sarah skriver:

  Little Eco ligger i utkanten av Göteborg och jag skulle handla en babyfilt och basplagg för de allra minsta. Bara det bästa är gott nog <3

 • Rebecka skriver:

  1. Lindome, Göteborg
  2. Jag skulle köpa en badrock från Liewood, pyjamas från The Sleepy Collection och några leksaker i trä till nya lekstugan. Upptäckte Little Eco på Spinneriet för ett par månader sedan och tycker att ni har ett fantastiskt fint och noga utvalt sortiment.

 • Lisa skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag älskar prasselboken från Liewood, ”In the ocean” affischen och Copehagen Rug från OyOy! Drömsaker till min 8 månaders sons rum.

 • Jonna skriver:

  1. Utkanten av Göteborg
  2. Ullfleece-hood (för fleece vill man ju undvika!) och flera låtsas-mat set från Playtoys eftersom kökslek är roligt under många år!

 • Annica L skriver:

  Göteborg
  Jag skulle byta ut barnens plastflaskor mot nya i glas från lifefactory.

 • Josefine Wiklund skriver:

  1.Lindome, Göteborg
  2. Då vi precis ska börja renovera vår dotters första rum (Hon är 7 månader) så skulle jag handla inredning och fina leksaker i trä.

 • Simone Hanna skriver:

  Svaret är Göteborg.Jag blir examinerad som undersköterska den 22e dec och med utan csn bidrag denna månad och då jag ännu inte fått jobb så blir de ekonomiskt jobbigt och julklappar ej köpta så vore detta helt underbart om man kunde vinna.sonen på 2 år önskar sig en tåg så tågbanan skulle han bli lyrisk av,min prinsessa älskar att leka att hon gör mat,så matleksakerna som man delar vore nåt för henne,min äldsta son alfabetet kloss så han kan lära sig då han har svårt med svenska språket hur de stavas,han är döv så blir mer utmaning så detta vore nåt för oss när vi ska träna Franko.Hoppas på vinst så vi kan fira jul i år med dessa gosaker under gran <3 Fam Hanna

 • PiaL skriver:

  1. Utanför Göteborg, i Lindome
  2. Jag skulle shoppa en hel massa leksaker från Plan Toys till min son som är ett och ett halvt.

 • 1. Göteborg
  2. Skulle köpt ekologiska hudprodukter och giftfria städgrejer.
  Hållet på att byta ut det vi har hemma till sånt som är snällare mot allt och alla!

 • Simone Hanna skriver:

  Svaret är Lindome ,Göteborg.Jag blir examinerad som undersköterska den 22e dec och med utan csn bidrag denna månad och då jag ännu inte fått jobb så blir de ekonomiskt jobbigt och julklappar ej köpta så vore detta helt underbart om man kunde vinna.sonen på 2 år önskar sig en tåg så tågbanan skulle han bli lyrisk av,min prinsessa älskar att leka att hon gör mat,så matleksakerna som man delar vore nåt för henne,min äldsta son alfabetet kloss så han kan lära sig då han har svårt med svenska språket hur de stavas,han är döv så blir mer utmaning så detta vore nåt för oss när vi ska träna Franko.Hoppas på vinst så vi kan fira jul i år med dessa gosaker under gran <3 Fam Hanna

 • Elin O skriver:

  Den ligger utanför Göteborg.
  Jag skulle köpa massa roliga fina giftfria badleksaker för mina barn och mig att busa och leka med i badkaret, garanterat uppskattat av alla!

 • Charlotte skriver:

  1Göteborg
  2 en poster från Mrs Mighetto och fina träleksaker till min dotter på 6 månader

 • Teresia skriver:

  1. I utkanten av fina Göteborg
  2. Förvaringskorgar Verso i olika storlekar. I vårat skärgårdshus har vi filosofin hållbar livsstil i all vår inredning. För mig står korgarna för just detta. Jag skulle ha en i hallen för hemstickade ullsockar, en i vardagsrummet för ved, en i sovrummet för extra filtar. Vilket fantastiskt hantverk!

 • Anna skriver:

  1. Göteborg.
  2. Köksinredning, eftersom barnen blir väldigt mättade till jul: http://www.littleeco.se/kok

 • Lise-Lotte skriver:

  1. I Lindome utanför Göteborg
  2. Jag skulle köpa inredning till min dotters nya rum. Det finns otroligt mycket fint att välja på som posters, lampor (ballonglamporna är fantastiska)och papperskorgar. Kan även tänka mig en härligt doftande ekologisk handtvål från Hing organics!

 • Eva skriver:

  1. Göteborg
  2. Matbehållare från Klean Kanteen som är så grymma och fyller mina behov i plastbantandet.

 • Ramona skriver:

  1) Göteborg!
  2) Om jag vann skulle nog presantkortet gå till barnrumsinredning, smart förvaring är alltid uppskattat så skulle nog bli några Ella – Dots korgar och MALLE FLAG CHAIN – CREME DE LA CREME MIX vimplar. Älskar att barnrums detaljerna är ganska diskreta och inte plastiga och färgade i regnbågens alla färger!

 • Inga-Maj skriver:

  1) i Lindome utanför Göteborg
  2) Jag skulle köpa träleksaker för hela slanten

 • Kristina skriver:

  1. Göteborg.
  2. Badanka. Utan anka kan man inte bada. Mysiga pyjamas är också ett måste.

 • Helen skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag väljer en ljuvlig segelbåt till badet, en mjuk pyjamas och söta mockasiner att värma små fötter.

 • Kristin skriver:

  1. Utanför Göteborg
  2. Jag skulle vilja köpa träleksaker; framförallt bakredskap, teservis, och frukter med skärbrädor gånger tre (X3) till mina trillingar Ville, Vilgot och Vincent. Det skulle passa perfekt att bli bjuden på kakor och ha fruktstund och koppla av då vårt liv med dem ofta känns som motsatsen –d.v.s. i 180 likt en cirkus vart vi än vi befinner oss. Jag skulle sväva på moln om jag vann då alla tre kidsen är så förtjusta i att leka i sitt kök och låtsas att det är mat i kastrullerna. Så bekymmersfritt, livet! ❤️
  Dessutom skulle jag vilja prova tvättnötter då mina kids från och till har irriterande utslag. Tvättmedel variant skonsamt och har inte fungerat. Gillar att Little Eco har helhetslösningen för föräldralivets alla utmaningar och äventyr! ❤️?

 • Linn w skriver:

  1. Göteborg
  2. Känns viktigt för mig att min bebis inte ska få i sig onödiga gifter och kemikalier genom sina leksaker, så jag hade därför köpt bitring, klossar och en prasselbok som jag tror skulle vara väldigt uppskattat! Hade även gått loss på städartiklarna och köpt bikarbonat och såpa till golven.

 • Johanna skriver:

  1. I Lindome i utkanten av Göteborg
  2. Jag skulle köpa Lillster strumpor till sonen, badleksaker till dottern och en Klean Kanteen flaska till mannen.

 • Josefin skriver:

  1. Göteborg 🙂
  2. Vad skulle jag inte köpa 😉 Allt är så fint och passar till mina två barn men framförallt hade jag köpt roliga och bitvänliga leksaker till min 8-månaders son. Han är som en minidinousarie här hemma som tuggar sig fram, allt ska i munnen och då är det så skönt att veta att det är giftfria leksaker som utsätts för hans något omilda behandling… Dessutom så överlever kanske några av storasyster saker om han får fler egna 🙂
  Dottern får fina saker till sin affär/café som hon dessutom kan bjuda lillebror på 🙂

 • Anges skriver:

  1. Göteborg
  2. Skulle byta ut alla plastlådor nya giftfria lådor, gärna de små i plåt, saknar små lådor att förvara mellanmålen i på utflykterna.

 • Li skriver:

  1. Utanför Göteborg.
  2. I slutet av januari kommer en lite bebis som skulle älska att få sova i mjuka, ekologiska pyjamasar!

 • Jessica S skriver:

  1. Butiken ligger i Lindome, i utkanten av GÖTEBORG.
  2. Jag är JÄTTESUGEN på att köpa några posters från Mrs Mighetto till min lille systerson som firar sin första jul och snart fyller 1 år ?

 • Matilda skriver:

  1. Göteborg
  2. Naya rug grey från Liewood samt Mrs Mighetto poster, wow så fint!!!!:)

 • Lina skriver:

  1 i utkanten av Göteborg
  2 jag skulle först och främst köpa STAPLA FORMER WOODEN STORY! Har tittat på den länge, så fin 🙂

 • Åsa K skriver:

  1. Göteborg!
  2. Water landing net och annat fint från Plantoys. Vi har kämpat i 1,5 år med dotterns vattenrädsla och vi har gjort stora framsteg! Vi hatt agitera små, små steg för att inte gå bakåt igen. I somras vägrade hon att ens gå in i badrummet och nu kan hon sitta i badkaret med vatten upp till naveln! ?? Giftfria badleksaler skulle bli bästa julklappen till modigaste lilltjejen!

 • Maria Andersson skriver:

  1. Göteborg
  2. Vid vinst skulle jag unna mig lyxiga bäddset från Little Eco
  Känns schysst med produkter som mot både kroppen och miljön är
  reko
  Om jag finge bädda min säng med sängkläder som dessa
  är jag helt övertygad om att jag skulle sova som en prinsessa!

 • Rebecca skriver:

  1.Lindome, utanför Göteborg
  2. Jag skulle ge bort det här presentkortet till min syster som är rätt så nybliven mamma och ensamstående. Då hennes son växer så det knackar så skulle jag tro att hon hade valt o köpa fina kläder åt honom. Det hade varit så kul o få ge bort det här till henne och min systerson i julklapp:)

 • Anna skriver:

  1. Utanför Göteborg. 2. Jag skulle handla sådant som min dotter har närmast och på kroppen. Pyjamas, bodys, olja, salva och annat som behövs vid skötbordet.

 • Sanna skriver:

  1.Göteborg
  2.Om jag hade haft turen med mig så skulle jag köpa "Fantastiska fakta om djur från förr – Maja Säfström" och "Fantastiska fakta om djur" av samma författare som hade varit en perfekta julklappar till min faktatörstande dotter. Skulle även klickat hem "Naya Rug – Grey – Liewood" som var fantastiskt fin och som skulle göra sig utmärkt i vår lägenhet.
  Kram Sanna

 • Pernilla skriver:

  1 – Göteborg
  2 – Söta prints från Mrs Mighetto
  och annat snyggt från Little Eco!

 • Lola skriver:

  1.Göteborg
  2.Så kul med posters i modern tappning som ändå behåller livfullheten och fantasin. Är så trött på sterlia svartvita djur med läskiga ögon, vad ger det för kreativa bilder i huvudet på en liten undrar jag? Så "snälla" fantasifulla posters är vad jag skulle köpa, Miss Emma, William och Secret Tunnel!

 • Carin skriver:

  1. Utanför Göteborg (På Spinneriet i Lindome ?)
  2. Om jag vann skulle jag köpt lekfilten från Littleheart och sedan fyllt den med nya, ekologiska leksaker från Little Eco, till exempel Sixten från Studiobundis, Moroten Cathy från Oli & Carol. Kanske också den fina luftballongmobilen.. allt är så fint! Hade varit fantastiskt att få vinna presentkort från bästa butiken! ?

 • Maja skriver:

  Lindome ligger 15 km söder om Göteborg.
  När dottern föddes för snart fyra månader sedan, har vi blivit än mer miljötänkande. Köpa begagnat både vad gäller kläder och andra saker. Eftersom jag nu inte vill köpa leksaker i plast till dottern passar Little Secos leksaker perfekt till henne.

 • Annika skriver:

  Den fysiska butiken ligger i Lindome, i utkanten av allas vårat Gättlaboooorg (göteborg) 😉
  Jag skulle troligtvis köpa de två tygdockorna "Superhero" från studiobundis. Älskar dom verkligen, men har lite svårt att motivera för maken att jag vill lägga 1500kr på två dockor, men han kommer förstå mig när han ser dom och inser hur bra de är när han ser att de är både ekologiska och giftfria!

 • Elin S skriver:

  1. Lindome, Göteborg
  2. Badleksakerna är ju så fina! Skulle fylla hela poolen med dem till min dotter på tre år som älskar att bada.

 • Chanette skriver:

  Svar: Lindome-göteborg..
  Jag skulle bla klot den spargrisen i trä. Riktigt läcker design på den.

 • 1, Göteborg!
  2, Bultbräda och skallra och massa andra trärena leksaker till min snart 1 månads gamla prins!

 • Ozzie skriver:

  1. Göteborg.
  2. Den fyrdelade matlådan är to die for! Vill så gärna ha hoummosen separat att dippa mina grönsaker i. Och desserten ska ju också ha ett eget fack så den är tip-top för mig.
  Sedan skulle jag köpa krämer från Weleda eftersom min baby har eksem och jag vägrar förgifta hennes lilla kropp med en massa konstgjorda kemikalier.
  En ekologisk och giftfri changing mat av samma orsak. För den lilla röda rumpan.

 • Nina skriver:

  1) Göteborg
  2) Jag skulle äntligen kunna köpa leksaker från Plantoys till mina två små biltokiga killar.

 • Cecilia Nilsson skriver:

  I Lindome utanför Göteborg
  Jag skulle köpa klossar Wooden Story och fordon från Goki Nature till min lille son. Jag tycker det är viktigt att välja saker som både är bra för honom och som är bra för naturen.

 • Emelie Frykberg skriver:

  1. Little Ecos fysiska butik ligger i utkanten av Göteborg.
  2. För presentkortet skulle jag köpa inredning till bebishörnan, kanske det stora trätåget från Goki nature, Ballon Music Mobile – Rose från Cam Cam och Saturn Teether – Marble eller Spice från Dove and dovelet.

 • Josefin skriver:

  1) Göteborg
  2) Jag hade slagit till på tre underbara posters från Fashionell, "In the ocean", "In the forest" och "In the past". O fina djur från green rubber toys för resten.

 • Rebecka skriver:

  1. Lindome söder om Göteborg
  2. Bilgarage och badleksaker!

 • Alexandra L skriver:

  1. Göteborg
  2. * Klean Kanteen – Isolerad matbehållare, verkligen något jag tycker vi saknar. Perfekt för utflykter och slippa att bara ha smörgåsar.
  * Kid Sportkork 355 ml – Farmhouse – Klean kanteen, jag vill verkligen blir bättre på att ha rena produkter och jag har hört så mycket gott om dessa.
  Jag har två döttrar så de skulle få ett var sitt set.

 • Sara skriver:

  1. Göteborg
  2. Nattlinnet backdrop och ett gäng Aleppo tvålar skulle inte vara helt fel att få!

 • Lina skriver:

  1. Utanför Göteborg
  2. Underbara ekologiska sängkläder står min önskelista. Och Klean Kanteen har min kloka dotter önskat sig.

 • Anonym skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa presenter till min dotter och andra barn i släkten.

 • Göteborg är svaret
  Skulle köpa inredning till dottern då hon ska få ett eget rum ?

 • Julia skriver:

  I utkanten av Göteborg!
  Jag har kikat på den roliga aktivitetskuben i trä till min lilla tjej, och min son skulle få dem fina lilla badbåten! Håller tummarna så mycket! ???

 • Stina skriver:

  1, Göteborg
  2, Bäddset och träleksaker till min lilla dotter.

 • annsophie skriver:

  1, Göteborg
  2, http://www.littleeco.se/adult-bed-linen-grey-wave-cam-cam bäddset så man fick den härliga sömn man behöver när man har fått valp i hemmet <3

 • Sara utan H skriver:

  1. Göteborg
  2. Älskar att de har så mycket hållbara, miljövänliga städartiklar. Det hade jag valt. Vårt hem skulle må bra av en rejäl eko uppgradering på städfronten, Vi har inte tänkt tidigare på detta men det känns lika viktigt eftersom det rör vår hemmiljö

 • Ida W skriver:

  1) Göteborg
  2) Blev jätteglad av att bara få tipset om att ni fanns. Hittade saker jag aldrig tidigare sett. Skulle vilja prova wc bomberna, både för egen del men också en riktigt kul gå-bort present. Vi får vårt andra barn i vår, saknade en nätkasse under bebistiden för vårt första så det skulle vi satsa på nu. Föll även för muslin dots i härlig senapsfärg, det skulle va en fin present till den nya bebisen som annars kommer få ärva det mesta. Och till vår dotter Rut som precis börjar förskolan och behöver inneskor så är ju mockasinerna toppen, terrazzo beton hade finast mönster. I övrigt var linnelakanen till spjälsäng så harmoniska och härliga, gör dessa till vuxensäng också snälla 🙂

 • Maria skriver:

  1. Utanför Göteborg
  2. Jag skulle köpa vita Hamam-handdukar och även tvättnötter.

 • Per skriver:

  Jag skulle köpa ekologiskt tvättmedel och babykläder. För vad är poängen med ekologiska babykläder om de tvättas i tunga kemikalier? Jag vill sluta cirkeln.

 • Per skriver:

  Glömde skriva Göteborg!

 • Nickan skriver:

  1: I Lindome utanför Göteborg.
  2: Wow, detta passar ju kanon bra. Det skulle bli flera saker eftersom mina barn är så stora att småbarnstiden är över för länge sedan. Jag skulle välja en dammvippa, tre Klean Kanteen vattenflaskor,
  4 stålsugrör och ett bottle brush set. Super att kunna plastbana en del med denna vinst!!!

 • Mari B skriver:

  glömde skriva göteborg

 • tova skriver:

  http://www.littleeco.se/air-ballon-lampa-dusty-rose-cam-cam
  Eftersom lampan är ett av de första orden de säger och en av de första saker de ser så den får gärna vara fin..

 • Tove skriver:

  1. Utanför Göteborg
  2. Plastmatlådor slits ut så himla snabbt när man som student har matlåda till lunch och middag. Hade varit skönt att byta ut lite unkna plastmatlådor mot de i rostfritt stål (kul att testa!) samt glasmatlådor. Utöver det hade jag fullt på mitt te-förråd med goa teer. Lite fina hamamhanddukar och goa eko-städprodukter på det så är storshoppningen avklarad.

 • Ingrid Ljungberg skriver:

  1 Göteborg
  2 Jag skulle köpa den fantadstiska Linus Knit Jumpsuit i merinoull till minstingen och ett par Engel ullfleece byxor till min stora. Jag älskar naturmaterial och mina barn älskar att vara ute och leka, så de behöver varma och bra kläder.

 • Karin E skriver:

  1. Utanför Göteborg
  2. Den flätade stora korgen med mörka läderhandtag! Supersnygg inne på vår nyrenoverade toalett.

 • Malin G-M skriver:

  1. Lindome utanför Göteborg.
  2. Nya sängkläder i linne, eller miljövänliga städartiklar.

 • erika skriver:

  Lindome i utkanten av Göteborg
  Varsin Poster med Miss Emma och Miss Penny till mina flickor att ha i sina rum.

 • Maya Eriksson skriver:

  1) Göteborg.
  2) Ryggsäcken och Byxorna "Cherry Cat" från Huxbaby.
  Perfekta julklappar till min kompis som har en nyfödd, en två-åring + en svart busig katt. Därav kattmotiven 🙂 Självklart får mamman den härliga klänningen "Lea Dress" från I Dig Denim.

 • Rolf skriver:

  Göteborg är storstaden
  Sängkläder är svaret på vad som köps av mig vid ev vinsttillfälle i denna utlottningstävling.

 • Pia-lena skriver:

  Staden är ju Göteborg.
  Och här är då listan:
  GOSEDJUR – FELIX RÄV – PEPPA
  BROCCOLIN BRUCY – OLI & CAROL
  BADANKA – LIGHT GREY – OLI & CAROL
  HAMAM HANDDUK – LIGHT BLUE – ATELJÉ STOCKHOLM
  HAREM BYXOR – MIMOSA – BUMBLE & BEE
  FLYTANDE TVÄTTMEDEL – GRÖNA GREDELINA
  SÅPBUBBLOR – 45 ML – SONETT
  Listan blev ju egentligen så mycket längre. Men den här är min "om jag vann presentkortet listan"

 • Maria skriver:

  1. Göteborg.
  2. Jag skulle välja en ulltröja; http://www.littleeco.se/engel-ull-fleece-sweater
  Den är kanonsnygg och ser underbart skön och varm ut!

 • Vera skriver:

  1. Göteborg
  2. Linus Knit jumpsuit väljer jag då
  För den verkar bra för lillan att ha på
  Kvalitet och miljötänk är så viktigt i dessa tider
  Det både ljus och hållbarhet sprider!

 • Tatiana skriver:

  1) I utkanten av Göteborg!
  2) En dröm vore det att vinna denna vinst! Jag har i flera år predikat för min familj och omgivning värdet av att handla ekologiskt och nu äntligen börjar det sätta sig 😉 Skulle köpa frukt och grönsaksbrickan i trä från Plantoys till sonen som helst rör om i grytor och kastruller och resten av presentkortet skulle gå till Mrs Mighettos underbara ABC-poster, väggdekoration Miss Astrid och vimpeln med Frankie och enhörningarna allt till svägerskans dotter Adriana. De bor i Qatar och varje gång de är här i Sverige och hälsar på beundrar de sonens Mrs Mighetto-poster.
  http://www.littleeco.se/ekologiska-leksaker-frukt-gronsaksbricka-plantoys-littleeco
  http://www.littleeco.se/frankie-and-the-unicorn-mrs-mighetto
  http://www.littleeco.se/abc-mrs-mighetto
  http://www.littleeco.se/walldecoration-miss-astrid-mrs-mighetto

 • Sofia skriver:

  1. Lindome, Göteborg
  2. Jag hade köpt julklappar till min kompis som precis fått barn (min första kompis med barn), bla massa fina leksaker till hennes tjej som är 3 månader gammal nu! 🙂

 • Micke skriver:

  1. Göteborg
  2. Skulle köpa en vagga i rotting samt ett tillhörande bäddset. Att LittleEcos tyger är ekologiska och giftfria är prio ett då det kommer till vår lilla bäbis. Att de dessutom är enormt snygga är en stor bonus!

 • Sandra skriver:

  1, Göteborg
  2, Jag hade köpt en inflyttningspresent till mina två små – Agnes och Viggo – för att vi snart ska packa oss ur ur vår lägenhet och in i vårt nya hus. De hade fått en varsin badcape, en i confetti grå och en i pastell, en varsin "Fantastiska fakta om djur"-bok och en varsin väggkrok (cloud och moln) till deras gemensamma blivande rum 🙂

 • Utanför Göteborg
  Jag skulle nog köpa lakan och någon kroppsprodukt, samt något från livsmedelsdelan.

 • Jenny Liljedahl skriver:

  1. Lindome, Göteborg
  2. LittleEco har superfina produkter! Men hade jag vunnit detta presentkort skulle jag ge det till en av mina närmsta och äldsta vänner. Hon väntar sitt första barn och i maj kommer en liten efterlängtad flicka. Min vän, Sofia, förtjänar allt det bästa i livet. Det finns ingen som är så godhjärtad och osjälvisk som hon är. Men vad ger man en person som förtjänar hela världen? Jo man börjar med att underlätta alla inköp till hennes mirakel ♡

 • Sofia skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle använda presentkortet till det fina babygymet i natur från LouLou så att min lilla dotter som kräver underhållning 24/7 har något att gå loss på 🙂

 • Elin skriver:

  1. Utkanten av Göteborg.
  2. Tråkigt (men nödvändigt) nog skulle jag nog använda presentkortet till att inhandla matlådor till mig och min syster för att äntligen byta ut våra gamla plastburkar!

 • Josefin skriver:

  Utanför Göteborg.
  Skulle köpa en hamam handduk från Ateljé Stockholm, bärkasse från gröna gredelina, deokräm från deolicious och skrubbvante från gröna gredelina.

 • Sofia skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa en Air Balloon lampa som jag tycker är sååå fin!! Skulle passa perfekt i kommande bebisens rum!

 • Karin skriver:

  Göteborg är staden som är stor
  utanför ligger Lindome där LittleEco bor.
  Om turen är med mig och jag presentkortet får
  är frågan om vad jag skulle handla inte särskilt svår.
  Det finns nämligen något jag både behöver och vill ha
  något som kan förvandla ett badrum till ett spa.
  Något som minst lika bra i köket passar
  och den bästa kuren mot blöta tassar!
  Om jag hade turen att vinna skulle alltså detta ske:
  Jag skulle köpa nya handdukar men ej i frotté!
  Istället är materialet ekologisk ull
  och handvävda är de för kvalitetens skull!
  HAMAM är givetvis märket jag skulle satsa på
  om jag detta fantastiska presentkort skulle få!
  http://www.littleeco.se/hamam-handduk-svart-liten-atelje-stockholm
  http://www.littleeco.se/hamam-handduk-svart-stor-atelje-stockholm

 • Lena Axelsson skriver:

  1. Göteborg
  2. Ekologiska sängkläder för våra lilla dotter att sova i

 • Barbro Larsson skriver:

  1) Utanför Göteborg
  2) På kvalité och miljötänk vill jag inte pruta, Little Eco miljösmarta leksaker ger mig full valuta. Så jag köper leksaker till de små barnbarnen 1 år, 3 år och 4 år. Vill sätta fart på deras fantasi och låta dem dras in i lekens magi!

 • Anonym skriver:

  1. Utanför Göteborg.
  2. Jag skulle absolut satsa på COCO CHANEL – SMÅ MÄNNISKOR, STORA DRÖMMAR! Denna serie barnböcker är en fantastisk samling av starka kvinnoporttt. En insats till att öka antalet kvinnor i historieböckerna samt ett sätt att ge barn möjligheten till att vidga sina världar med nya förebilder.

 • Björn Karlsson skriver:

  Svar: Göteborg.
  http://www.littleeco.se/firetruck-plantoys Min största dröm är att få bli brandman… jag hoppas verkligen att drömmen blir sann. Rädda katter från höga träd och elden släcka… vara ute och världen upptäcka. Jag tittar ofta på Stadens Hjältar och idolen Bella Brandbil… en tjej med mycket mod och en läcker röd bil! Tänk om jag en giftfri brandbil vann… då skulle jag upptäcka att drömmen om jultomten blev sann!
  -Marcus 3 år.

 • Karin skriver:

  Göteborg.
  Jag skulle köpa några flaskor och en termos eller 2 från Äta och Dricka sortimentet. Dessa produkter kändes nyskapande och samtidigt gjorda hållbart.

 • emma persson skriver:

  1. Lindome,Göteborg.
  2. Jag skulle köpa bland annat lite barnkläder, inredning och någon leksak till några små busungar. Perfekt julklapp <3

 • Erica skriver:

  1. ligger i utkanten av Göteborg
  2. Vi väntar en bebis som kommer att få ärva mycket från storebror, men skulle gärna handla lite nytt i form av sängkläder och några fina plagg.

 • Maje skriver:

  1. Lindome utanför Göteborg
  2. Tvådelade matlådor åt min familj som alla har med sig matlåda till jobbet och badsalt till mig själv! Så jag får koppla av efter julens stress och alla krav.

 • Cecilia Ny skriver:

  1) Göteborg
  2) Jag skulle köpa inredning till min lilla son som snart ska få ett eget rum. Då behövs något att piffa till rummet med efter att han sovit inne hos mamma och pappa hela korta livet.

 • Ernesa skriver:

  1. Lindome, Göteborg
  2. skulle bli köpa stort parkeringsgarage + minitrucks från playtoys samt en tågbana från plantoys

 • Julia skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa den fina korgen i storlek XXL för stilig förvaring av mina filtar i vardagsrummet. Och givetvis hade min partner fått planschen med skogens alla djur, en större vargentusiast får en leta länge efter.

 • Theresia Vidén skriver:

  1.Göteborg
  2. Jag skulle köpa tre paket till till mina tre syskonsöner som alla fyller 1 år efter nyår. Vill ge dom något fint och hållbart som håller med åren.

 • Lina skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa en tavla med Mrs Mighetto som jag länge har haft span på (det svåra är att välja motiv) samt givetvis någon av de fina badankorna då min dotter älskar att bada.

 • Tina skriver:

  1. Utanför Göteborg
  2. Skulle köpa en ny pyjamas till mig själv. Oftast och nästan uteslutande alltid så prioriteras barnen och mannen när det kommer till inköp. Såklart är det ju helt rätt (iaf. till barnen?) men om jag vann skulle det då bli en pyjamasbyxa och tröja till mig! Kan jag byta ut den som har hål på alla lämpliga och olämpliga platser☺️ Håller tummarna!

 • Elin skriver:

  1. Butiekn ligger I utkanten av Goteborg.
  2. För de pengarna skulle jag köpa ett täcke och bäddset till mitt lilla syskonbarn som precis kommit till världen. Ett härlig giftfri sovmiljö är en fin välkomstpresent till en ny familjemedlem!

 • Irene Eliasson skriver:

  Göteborg
  Jag har fyra barnbarn, som älskar att bada. Två av dom är bara 1 år, så dom stoppar allt dom hittar i munnen. Så jag skulle köpa giftfria badleksaker, så då får dom bita och suga på leksakerna hur mycket dom vill!

 • Linnea skriver:

  1. Utanför Göteborg!
  2. En bärsjal från Sjala till vår nyfödda lilla son!

 • Rebecka skriver:

  1. Lindome, Göteborg
  2. Vilket bra tänk denna fantastiska butik har! Min spralliga son skulle bli så glad för balanscykeln Wishbone. En cykel som precis som övriga produkter i sortimentet kan gå i arv till både syskon, kusiner och vänners barn.

 • Lisa skriver:

  1. Göteborg såklart!
  2. Jag skulle köpa bilmattan, en ballonglampa och planschen med valar till min lille systerson Helge! Han har fått eget rum nu och det skulle bli så fint med dessa underbara ting!

 • Carin skriver:

  1) butiken ligger utanför Göteborg
  2) vad vill man inte ha i denna underbara butik, mång fina ting som gör en mer eller mindre unik, våra barn är värda det bästa och badleksaker från little eco är något vi vill testa. Eller en fin bitring i trä så vår minsting inte säger blä.

 • Emelie skriver:

  1. Göteborg
  2. Ett garage! Med en fordonstokig tvååring fylls hemmet lätt av diverse fula och otympliga leksaker, oavsett hur restriktiv man försöker vara. Med trägaraget från plan toys möts äntligen våra önskemål vad gäller lekbarhet, hållbarhet och utseende.

 • Emma skriver:

  1. Göteborg
  2. Fina träleksaker till min lille kille som är 8 månader och verkligen börjar uppskatta leksaker.

 • Emma skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle göra min 3,5-åring, och blivande storasyster, mycket glad med det stora parkeringsgaraget från Plantoys. Och till lillasyster som är beräknad vilken dag som helst (!) slår vi i så fall till på en hjälmmössa och en stickad film, båda från by Heritage. Hoppas att vi vinner, Little Eco är verkligen vår favoritaffär! <3

 • Leons mamma skriver:

  1. Göteborg.
  2. Eftersom jag håller på att rensar bland alla giftiga produkter här hemma vore detta en drömvinst! Jag hade köpt städprodukter för hela slanten, blir det något över hade jag kompletterat med något plagg till mig och sonen. Det är skrämmande när man får upp ögonen för det här med gifthalter i allt vi har hemma, butiker som Little Eco behövs för att göra konsumenterna mer uppmärksamma!!

 • Ida skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle vilja förgylla sovstunderna för minstingen i familjen med ett ekologiskt bäddset i linne i grå/aprikosa toner.

 • Karin skriver:

  1, Göteborg
  2, Svårt att välja bland så mycket hållbart och fint! Min stora tjejs rum skulle få lite välbehövd kärlek med hjälp av ljuvliga Miss Emma, från Mrs Mighetto och vimpeln från CAM CAM. Till min lilla tjej de söta träbilarna från Goki och Wooden Story att tuta och köra på den charmiga bilmattan Copenhagen från Liewood.

 • Eva Olsson skriver:

  1 Göteborg
  2 wow! Vad bra! Jag skulle köpa leksaker och kläder till mina barnbarn ?

 • Sophie skriver:

  1. Göteborg.
  2. Jag skulle först och främst köpa en termosmugg från Klean Kanteen. Sedan skulle jag satsa på nya matlådor i olika storlekar och fina skålar i bambu.

 • Sophie skriver:

  1. Göteborg
  2. En ULL FLEECE HOOD – ENGEL till min fina dotter.

 • Karin Synnergren skriver:

  1) Göteborg
  2)Ljus för mysfaktorns skull,älskar att krypa upp i soffan med gubben och ha tända ljus överallt!

 • Victoria skriver:

  1 ) Göteborg
  2) Jag skulle köpa LINNE LAKAN SPJÄLSÄNG – APRICOT – HANDMADE BY LITTLEECO till min sambos bror och hans fru då de får barn vilken dag som helst. Perfekt födelsepresent då lilla bebisen kommer spendera merparten av första dygnen i sängen och ett giftfritt, mjukt bäddset skulle komman extra väl till pass. <3

 • Belinda skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle gå lös på leksaker till min lilla dotter på 8 månader. Hon föddes med en infektion, vilket inte gav henne den bästa starten i livet. Att få ge henne rejäla leksaker som gör gott för både henne och miljön värmer mitt hjärta!

 • Alexandra Hägg skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag använda presentkortet till en ullfleece overall till min dotter http://www.littleeco.se/engel-ull-fleece-overall mjuk och värmande i vintern samtidigt som den är snäll mot miljön oslagbar kombination och med omsorg kan den ärvas dessutom.

 • Tove skriver:

  Little Eco ligger i utkanten av Göteborg.
  Om jag vinner köper jag väldigt gärna sängkläder och giftfri mat- och dryckesförvaring.

 • Sofie skriver:

  1. Lindome utanför Göteborg
  2. Jag har ju blivit helt såld på Mrs Mighetto!! Otroligt vackra prints, alldeles drömska och förtrollande. Skulle köpa 4 prints – vilka vet jag ännu inte. Helst allihop:)

 • Lotta skriver:

  1. Göteborg
  2. Kläder eller barnleksaker

 • Hanna b skriver:

  1 Göteborg
  2 åh, lite av varje tror jag, finns så mycket fint. in the ocean affischen, kanin-korg-förvaringen mr mighetto dekoration tex.

 • Annika skriver:

  Göteborg,
  Jag skulle köpa STAPLA FORMER NATUR – WOODEN STORY. Har tittat på dom i flera veckor nu. De är så fina! Allt från det märket är fint.

 • Karin UF skriver:

  1. Göteborg
  2. Vilket sortiment!! ? Jag hade fortsatt kampen att bli av med dotterns eksem och köpt flytande tvättmedel från Gröna Gredelina och bäddsetet Sashiko Mint! Lycka!!

 • Elina Söderberg skriver:

  1. Utanför Göteborg.
  2. Jag hade köpt något till mitt kommande syskonbarn. Faster för första gången är specielllt och självklart vill man skämma bort barnet lite!

 • Hanna skriver:

  Jag hade köpt barnleksaker till min bästa kollega som väntar barn i början av nästa år. Hon är en kämpe i alla lägen och finns alltid där och lyssnar när man behöver det som mest. Hon är en riktig klippa, därför är hon värd dessa lyxiga produkter. Sen skulle jag unna mig själv lite ekologisk hudvård och lite bra och ha varor som matlådor. 🙂 Hoppas hoppas!

 • Jenny skriver:

  1. Lindome utanför Göteborg
  2. Jag skulle köpa några av de fantastiska bilderna från Mrs Mighetto! De är så fantastiska och perfekta i nya barnrummet!

 • Karolina skriver:

  1. Lindome utanför Göteborg
  2. Jag skulle handla fina leksaker till mitt syskonbarn.

 • Sofia Westin skriver:

  1. Utanför Göteborg
  2. Jag hade valt att köpa klänning och leggings i confetti från turtledove och tubsockor från lillster till dottern. Till mig själv hade jag valt leadress från i dig denim och en tvådelad matlåda.

 • Anna skriver:

  Hejsan!
  Little Eco, fin butik i fina Lindome, utanför Göteborg. Tack för tipset!
  Jag kan självklart hitta mer än en sak jag gärna skulle inhandla själv i butiken, men vill hellre att söstra mi ska få shoppa loss till hennes (och mina) små hjärtan. Tror inte det är en klapp som gör henne, eller barnen, besviken!
  God jul!

 • Eva L skriver:

  Utanför härliga Göteborg!
  Barnen ska omges av sånt som är reko
  därför väljer jag att handla eko.
  Toto- Rock and pebble stapelleksak
  blir rolig för barnen att bygga rak.
  Älskar lek, lär och design i samma vara,
  LittleEco gör det lätt att handla rätt, tack snälla rara! <3

 • Victoria skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag fastnade för de fina bäddseten så lite nytt till sängen skulle det bli!

 • Lina skriver:

  1. Göteborg!
  2. Olika typer av matlådor i rostfritt stål och Klean Kanteen flaskor hade varit helt perfekta julklappar.

 • Nadja skriver:

  1. Lindome utanför Göteborg
  2. Två mattor till vårat sovrum: http://www.littleeco.se/naya-rug-mini-dot-creme-liewood Skulle passa perfekt!

 • Helena S skriver:

  1. Göteborg
  2. Skulle slå till på fina fordon i trä, traktor och lastbil från goki nature och sen någon badleksak från plan toys. Fordon till stora killen och badleksaker till lilla killen så skulle alla bli glada och kanske framförallt jag när jag slipper plastfordon i gult och får nya fräscha giftfria leksaker till badet!

 • Birgitta skriver:

  1. Utanför Göteborg
  2. Jag skulle bla köpa tavlor, mrs Mighetto, och trägrönsaker och mat från Plantoys som barnen kan leka med i lekstugan i sommar.

 • Malin skriver:

  1, Göteborg
  2, skulle älska att ge ett gäng badleksaker till min badälsjande unge.

 • Victoria skriver:

  1. I Lindome, Göteborg
  2. Vår 4-åriga blivande kock ska äntligen få ett minikök när vi flyttar till hus om ett par veckor, och det skulle jag fylla med PlanToys fina mat från Little Eco!

 • Göteborg är staden där Lindome ligger.
  jag skulle handla grejer till mitt kök. Jag gillar att känslan av giftfria saker i köket. Jag vill inte hålla på med plaster i maten. Känns så fel.
  Så att få köpa lite nya saker dit skulle jag gjort

 • Frida skriver:

  1.Göteborg
  2 Ekologiska kläder och leksaker till barnen.

 • Anna skriver:

  1. Lindome, Göteborg.
  2. Några av dom vackra trä leksakerna till tjejernas lillebror som är 5 månader och mest får ärva.

 • Anna skriver:

  1 Göteborg
  2 Solskyddskräm, för vi är riktiga blekfisar i min familj, och det känns så dumt att använda en massa kemikalier för att skydda sig. Matlådor vill jag också ha!

 • Erika skriver:

  1. Butiken ligger i Lindome utanför Göteborg.
  2. Jag skulle köpa det fina babygymmet från 1st play som jag spanat på tidigare – så fint, enkelt och samtidigt roligt. Jag tänker att man lätt kan byta ut prylarna som hänger i det för variation. Och så är jag är svag för leksaker i trä, det känns gediget, miljövänligt och vackert på en gång!

 • Malin skriver:

  1. Göteborg
  2. En värmande ullfleece-overall till bebben i magen. Att ha en storebror som är född på sommaren gör ju att inget säsongsbundet går att ärva, så en varm overall som håller värmen på en nyfödd i januari hade varit toppen!

 • stella skriver:

  Göteborg är svaret 🙂
  Jag skulle köpt Origami Mobil – Birds! Så söt! Vi väntar vårt första barn, visste inte att denna butiken fanns! Vilket guldkorn!

 • Ninni skriver:

  1) Göteborg
  2) Jag skulle handla naturliga och giftfria städprodukter eftersom jag lätt får problem med handeksem.

 • Maria S skriver:

  1. Strax utanför Göteborg.
  2. Jag har börjat få en massa utslag och dålig hy och därför hade jag gärna velat testa och se om era tvättmedel, tvålar och krämer kan hjälpa. Utöver detta, tycker jag att luftballongslampan är fin, så tänker att det får bli en sån till min kompis som också!

 • Claudia skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle ha köpt någon leksak från Plantoys och sen ekologiska kläder för resterande belopp!

 • Maria skriver:

  1) Butiken ligger i Lindome utanför Göteborg
  2) Plötsligt kommer vi förvandlas från en enbarnsfamilj till en trebarnsfamilj. Ingen ska behöva frysa, allra minst de minsta två. Därför skulle jag önska två ullfleeceoveraller till tvillingarna som kommer födas vilken dag som helst.

 • Susanne skriver:

  1. Göteborg
  2. Ja skulle handla till barnbarnen i första hand. Något klädesplagg. Sedan skulle jag unna mig själv någon hudvårdsprodukt.

 • Elin skriver:

  1. Lindome, Göteborg!
  2. Jag skulle köpt julklappar till hela familjen! Till min son hade jag köpt boken "Fantastiska fakta om djur" för han älskar böcker, till vår kommande dotter hade jag köpt tuggleksaken broccolin Brucy (för den är hysteriskt rolig! och giftfri), till min kaffeälskande sambo kaffebryggaren från Stelton (som jag själv hade lånat till te!), till mamma hade det blivit badsalt från Gröna Gredelina och till pappa en flaskkork från the oak men samt två små hamam-handdukar till köket! Sedan hade man kunnat sova gott och vara säker på att familjen och jorden får det lite bättre!

 • Anna Marie skriver:

  1. Göteborg!
  2. Det är hisnande att tänka på hur många saker små barn ska lära sig och göra för första gången – simma, åka skidor, hoppa längdhopp, prata engelska, köra bil med mycket mera. Cykla till exempel! Den fina balanscykeln från Wishbone skulle vara en stor hjälp på traven för vår lille gosse. Det känns extrabra att den är tillverkad av hållbart trä och är fri från flera farliga ämnen.

 • Mattias skriver:

  1: Lindome som är beläget strax utanför Göteborg.
  2: Det första jag gör när jag kommer hem är att svida om till mysbyxor efter en lång arbetsdag i industribyxor. Skulle faktiskt investera i ett par svarta pyjamasbyxor till mig själv som jag beställer och kommer och hämtar, och då shoppar jag upp resten (och förmodligen mer) av presentkortet!

 • Annika skriver:

  1. Göteborg!
  2. Skulle välja ett par vackra flätade korgar från Verso design, och även lyxa till det hela med lite ekologisk hudvård = Både förvaring och bevaring alltså 😉

 • Anna skriver:

  1. Göteborg
  2. Efter att vabbat med en vinterkräksjuk liten kille märkte jag att vi behöver fler påslakan (tex det supersnygga blue wave). Det skulle jag kombinera med en härligt citrusdoftande aleppo-tvål och en ny eco-deo från Deolicious till till mig efter denna svettiga dag
  ?

 • Jan skriver:

  1.Göteborg
  2.Kaffe,te,choklad,tvål,kokosolja och torrschampo.

 • Jessica skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa ett fint nytt spjälskydd Littleheart till vårt nytillskott i familjen. Till stora tjej skulle det bli en pyjamas från The Sleepy Collection, de har de mjukaste finaste ekologiska pyjamaserna! Sen skulle det bli någon fin badleksak tex origami båt för att få vår tjej att tycka det är roligt att bada igen:)

 • Sofie S skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag hade investerat i lite härliga kläder. Så mycket fint!

 • 1. Göteborg
  2. Åh, de har så mycket man vill ha men det vi verkligen behöver är bra städprodukter som är giftfria! Alltid viktigt men extra viktigt nu när lilleman kryper och slickar på alla ytor! Jag blev extra glad att de dessutom har färdigt sköljmedel av ättika med eterisk olja i! Använder bara ättika just nu och mannen klagar på att tvätten ej luktar gott! Sen hade jag även köpt ett spjälsängs skydd. Det hade verkligen lilleman behövt ??

 • Sofia skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle handla till mitt barn på 1,5 år. Kläder i ullfleece för det tycker jag att han ska ha. Gummidjur för det tror jag att han vill ha. Och så fingerfärdig för det VET jag att han vill ha. Jättefin butik, tack för tipset!

 • Hanna skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle välja att köpa en 3 in 1 bike från Wishbone som skulle bli en perfekt julklapp till min 1,5-åring här hemma. Kul på (h)jul! Jag gillar att produkten går att modifiera och växa med barnet, samt dess miljövänliga framställning och avsaknad av gifter. Plus till LitlleEco som har denna i sitt sortiment.

 • Josefine skriver:

  1. Göteborg.
  2.
  Jag börjar bli trött på den konsumtion som råder
  och vad de flesta inte inser är att vi all lever på en nåder
  vi har snart inget kvar av vår planet att lämna över
  till de som den efter oss behöver
  att köpa genomtänkt det vi köper nytt, och så långt man kan, ekologiskt
  är det enda som från nu borde vara logiskt
  jag skulle därför välja till sonen postern "in the ocean"
  och till hans torra exemhud kräm eller lotion
  dottern skulle få postern ABC alfabetet
  då hon varje dag över på det så envetet
  resten skulle jag lägga på tallrik och mugg
  de med pandor, så fina, från liewood!

 • Linn skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle gå loss på all kroppsvård både till mig, man och våra tre barn. Giftbantar hemma på alla plan för för att MÅ BRA. Jag pga sjukdomen ME, dottern pga alopecia och sönerna pga av eksem.

 • MariaM skriver:

  1 i utkanten av Göteborg.
  2 Jag skulle handla solkräm, flaskor från klean kanteen och aleppotvål. O blir det lite över blir det något gott te 🙂

 • Linda skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa ett fint bäddset i linne till spjälsängen och några fina babyleksaker.

 • Matte #1 skriver:

  I Lindome som ligger utanför fina Göteborg
  2. Mattor till vår nya lägenhet t ex http://www.littleeco.se/naya-rug-mini-dot-creme-liewood De skulle passa perfekt i sovrummet

 • Kristin L skriver:

  Göteborg!
  Så länge jag får och den egna viljan inte tagit över helt 🙂 så väljer jag gärna fina vackra leksaker som inte skriker plast eller Frost. Så fina badleksaker eller träleksaker skulle jag välja till min Iris 2 år.

 • Annika P skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle välja en finfin poster från mrs mighetto till barnens rum, kroppsvård till mig och en gripleksak i trä som present till kompisens kommande första bebis ? Och kaffe… jag skulle köpa kaffe också!

 • Aleksandra skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag har haft stapla former från Wooden Story på min önskelista till min son ganska länge nu så det har varit det första jag hade lagt i varukorgen! Sedan så hade en pyjamas från The Sleepy collection också klickats hem! Samt body från Koolabah och en sweatshirt från Huxbaby. Håller tummarna för en vinst och tummen upp för ert fokus på ekologiska och giftfria produkter!

 • Martina skriver:

  1. Göteborg
  2. En korg XXL med ljusa läderhandtag skulle få flytta in i vardagsrummet om jag vann! En riktigt fin förvaring åt veden som helt plötsligt skulle bli ett smycke i rummet!

 • Sara P skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag älskar littleeco! Det är faktiskt den första butiken jag handlade från när jag blev förälder och medveten om alla gifter. Jag jobbar på att vi ska bli ”skitfria” men är det något jag inte får gehör från maken så är det nappflaskorna. Jag vill så klart inte se en enda plastflaska i vårt hem igen, så flaskor från lifefactory i orange och lila ?? Och eftersom att jag är sämst på att prioritera mig själv så: badsalt från Gröna gredelina, låter himmelskt att krypa ner i ett detoxbad på kvällen. Och så skulle jag ÄNTLIGEN köpa moccs femme till mig själv.

 • Ida F skriver:

  1) Göteborg
  2) Någon fin träleksak från Wooden Story och nya mjuka sängkläder från Littleheart skulle jag köpa för presentkortet ☺️ Älskar Littlehearts sängkläder och det känns alltid så bra att stoppa om det lilla täcket när det är så mjukt och skönt ☺️

 • Anna skriver:

  1. Lindome, utanför Göteborg
  2. Jag skulle spendera hela beloppet på mat- och picknicklådor, vattenflaskor, sugrören i stål samt några av de färgglada små skålarna. Det hade blivit en present till hela familjen!

 • Sandra skriver:

  1. Göteborg
  2. Matlådor!

 • Sanna skriver:

  1. Göteborg
  2. Så mycket fina saker! Jag hade köpt en MR Bill poster till min sons rum som ekar tomt på saker och badleksaker då bada är bland det bästa han vet. Att få krypa ner i badet med honom och se han skratta är ju underbart, att vi då kan känna oss trygga med att han tuggar på bra saker är ju ett riktigt plus!

 • Sophie skriver:

  1. Lindome utanför Göteborg.
  2. Jag skulle köpa kläder i Ullfleece till mina tre barn.

 • Johanna skriver:

  1) Göteborg såklart!
  2) linnesängkläder till spjälsäng i light blue!!

 • Li skriver:

  1. Göteborg
  2. Böcker av Maja Säfström och inredning samt någon fin träleksak.

 • Eva Å. skriver:

  1.De finns i Lindome utanför Göteborg.
  2.Svårt att välja STÄD, KROPPSVÅRD och/eller något från JULAVDELNINGEN.

 • Sofie J skriver:

  1. Utanför Göteborg (eller närmare bestämt i Lindome)
  2. Till lillebror, som just nu stoppar allt i munnen sin,
  skulle det bli bitleksaker i trä och en fin tambourin.
  Till storebror, som älskar utflykter på riktigt och i fantasin,
  skulle det bli matlådor och en flaska från Klean Kanteen,
  och böcker om en massa fantastiska djur,
  och kanske påslakan så de kan ta sig en lur.
  Allt finns samlat på LittleEco,
  som är så fantastiskt fint och reko!

 • Martina skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa hux bear cardigan till min son, hux bear jumper till min systerdotter, choklad till min pojkvän och så matlådor till mig

 • Liv v.L. skriver:

  1. Göteborg
  2. En mix av matlådor (som ju också funkar som förvaringslådor) i rostfritt!

 • Lo skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa en ulloverall till mitt sjalbarn så hon inte fryser när vi går långa promenader ute. Jag är även spekulant på de fantastiska balanscyklarna ?

 • Marike skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa sängkläder och en filt till spjälsängen för att välkomna för att välkomna första barnbarnet

 • Utanför Göteborg (Möndals kommun)
  Jag skulle köpa matlådor till min 20 -åriga son, hur gamla ens barn blir vill man alltid deras bästa. Så bra giftfria matlådor är ett måste för en som använder dem varje dag.

 • Amanda skriver:

  1. Göteborg
  2. Massor julklappar till dottern!

 • Marie Erickson skriver:

  Ligger i Lindome, utanför Göteborg (i Mölndals kommun)
  Jag skulle välja efter den finaste den färggladare leksaken som skulle vara hemma hos mig för att barnbarnen skulle leka med den. Och de kommer att säga att den leksaken lekte vi alltid med hemma hos farmor. En sådan leksak skulle jag välja.

 • Emma Kitti skriver:

  1. Det bästa stället ligger utanför Göteborg, i Lindome.
  2. Jag skulle använda presentkortet till att köpa härliga träleksaker av olika slag till mina vänners barn, som är yngre än mina egna barn. Det skulle vara perfekt till alla kommande födelsedagar.

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) Lindome utanför Göteborg.
  2) med två små flickor blir det aldrig för mycke förvaringskorgar, så det hade blivit Aya basket och Ella basket. De skulle passa perfekt!

 • 1. Göteborg
  2. Det första jag skulle köpa är nog en födelsedagspresent till min systerdotter som fyller år i slutet av januari. Hon har en del leksaker, men kläder i bra kvalité tackar nog inte hennes föräldrar nej till. Skulle med andra ord nog bli en sture sweatshirt tror jag.
  Sedan är jag själv en person med barnasinnet kvar och uppskattar att ha fina, men barnvänliga saker hemma. Perfekt när syskonbarn och vänners barn kommer förbi. Finns mycket jag kan tänka mig köpa, men musical tree var otroligt fin. Detaljer i hemmet likt den skulle det nog bli. Det är dekorativt, men samtidigt praktiskt när barn är på besök. Även bra ifall det i framtiden också bor ett barn hos mig. 😉

 • Louise skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle unna mig ekologisk hudvård för hela slanten – sånt jag aldrig unnar mig aldrig!

 • Mona skriver:

  1.Göteborg
  2. Jag skulle köpa lite gott och blandat… Allrengöring, pyjamaser till barnen och lite ekologisk hudvård…

 • Sandra skriver:

  Den butiken ligger utanför Göteborg 🙂
  Jag skulle köpa tröjor från Hux Baby för de är något av det finaste jag sett. Så vuxet med barnslig touch. Jag ska vara helt ärlig, det är inga billiga kläder så jag skulle hoppa jämfota om jag vann! 🙂 Tack för mig & GodJul! 🙂

 • Emma T skriver:

  1. Strax utanför Göteborg ligger Lindome
  (Som 18-åring med nytt körkort skulle jag åka till farmor och farfar på Tjörn och hamnade i…Lindome. Hur det nu gick till.)
  2. Ordning och reda är något jag trivs med. Magnettavlan från oakmen skulle hjälpa till på traven där. Och helt egoistiskt – när det finns så mycket fint till barnen – skulle jag också önska mig "tofflorna" från betón <3
  Men i slutändan skulle det troligen bli en fin affisch från mr mighetto till Stinas rum.

 • Birgitta J skriver:

  1) Göteborg 2) Jag skulle välja de giftfria badankorna, ett fint gummiunderlägg, ullfleece och en fin spånkorg till mitt barnbarn!

 • Hanna skriver:

  1. Utanför Gbg i Lindome
  2: förnya sovmiljön för mina barn!!! Lakan och pyjamasar ja tack!!
  Bort med trasigt och för små kläder

 • Sofia S skriver:

  1. Göteborg
  2. Så svårt att välja men det skulle nog bli lite kläder till plutten som ligger i magen just nu. Någon body och en pyjamas tror jag eftersom dom var så fina 🙂

 • Camilla skriver:

  Hej och tack för en fin tävling!
  Butiken ligger i goa Götlaborg.
  Om jag blir en lycklig vinnare skulle jag inhandla fina och mjuka sängkläder till den lilles spjälsäng. Vi väntar vårt första barn och är nu i starten att börja fixa och längtar så! ❤️

 • Louise Andersson skriver:

  1) Butiken ligger strax utanför Göteborg
  2) Om vann skulle använda presentkortet för att boa till vår väntade lilla mini. Blev särskilt förtjust i bäddsetet under the same sky och jag tänker på så många sagor och historier som man kan börja med att berätta vad som finns under samma himmel.

 • 1. Utanför Göteborg
  2. Jag skulle köpa massa fint till min dotter på 6 månader som nu ska få eget rum ???

 • MariaUlrika S skriver:

  1. Utanför Göteborg:-)
  2. En äppelhylla (appel house) ? eller en päronhylla ? och två fina prints; en med havsdjuren ? och den med dinosaurierna ?

 • Lina S skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle passa på att fylla på min 10-månaders dotters garderob med ekologiska kläder.

 • Jonas R skriver:

  1. Little Eco ligger i Lindome utanför Göteborg
  2. Jag hade köpt en stor magnettavla det vore väldigt praktiskt och är samtidigt snyggt. Hade lagt till några handdukar till köket också!

 • Åsa skriver:

  1. Utanför Göteborg
  2. Så mycket fint så inte lätt att välja, men skulle gärna sätta en Air ballon lampa dots i barnens rum.

 • Stina skriver:

  1. Göteborg
  2. Skulle handla snygga och ekologiska kläder till barnen. Skulle vara skönt att slippa klippa ut kuponger för jämnan 🙂

 • Maria larsson skriver:

  1. Göteborg
  2. Vi har precis fått vår fösta son och har inte köpt så mycket saker än. Vi föredrar ekologiskt så det hade varit underbart att vinna ett presentkort i er fina butik. Högst upp på önskelistan är ett fint bäddset till spjälsängen.

 • Anonym skriver:

  1 Göteborg
  2 Jag är förälskad i en poster från Fashionell som heter In the ocean. Den skulle jag köpa fler exemplar av och ge till nära och kära.

 • Johanna skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa nya härliga sängkläder till min son som snart behöver en ny större säng, och därmed nya sängkläder.

 • Lena skriver:

  Det är jag som är anonym ovan

 • 1. Göteborg
  2. Jag tror att jag skulle köpa ett stort parkeringsgarage från Plan Toys till alla dotterns bilar. Sen så skulle jag nog köpa inreding för resten, kanske en ny matta till barnrummet <3

 • Gunilla skriver:

  1. Göteborg
  2. Om jag vann skulle jag köpa nya pyamasar till mina syskon-barnbarn.
  Kyliga nätter blir ett minne blott
  för de kommer då att sova gott! 🙂

 • Caroline skriver:

  1. Lindome, utanför Göteborg
  2.Jag hade köpt Klean Kanteen- vattenflaskor till hela familjen!

 • Caroline L skriver:

  1. Göteborg
  2. En läckert grön termos som håller drycker både varma och kalla http://www.littleeco.se/termos-355-ml-bamboo-leaf-klean-kanteen Ett mjukt och fint bäddset finns också på önskelistan http://www.littleeco.se/adult-bed-linen-blue-wave-cam-cam Sen så vill jag även testa allrengöringen http://www.littleeco.se/ekologisk-allrengoring-citrus-grona-gredelina Sen får köper avslutas med en flaska babyolja
  http://www.littleeco.se/baby-allround-100-ml-tigerflicka-of-sweden

 • Jenny skriver:

  Göteborg
  Porslin från Liewood skulle jag vilja ha, dom är så söta.

 • Beata skriver:

  1. Lindome utanför göteborg som är staden ni säker.
  2. Jag hade köpt en barn och vuxenflaska av kleen kanteen i gult. Lite leksaker till köket från plantoys. Lite nytt städmaterial och kanske någon mjuk ecopressent till min sons lilla nya kusin.

 • Amelie skriver:

  Utanför Göteborg
  Jag skulle köpa fina och hållbara inredningsdetaljer och leksaker till vår dotters första egna rum. Saker som hon kan växa med.

 • Anna S skriver:

  1. Söder om västkustens pärla Göteborg
  2. Jag skulle köpa små presenter till mina ljuvliga gudbarn och vänners barn som är så härliga att skämma bort med bra hållbara presenter de kan leka eller använda länge och som deras föräldrar tycker om att ha framme.

 • Maria skriver:

  GÖTEBORG Jag skulle köpa sleepy collection både till mig och de små.

 • Sofie T skriver:

  1. Göteborg
  2. Älskar Little Eco! Skulle trava raka vägen till hyllan med fina träleksaker och spendera rubbet där!

 • Maria skriver:

  1. Göteborg.
  2. Goda chokladkakor, spännande teer, matlådor i glas och en matlåda med fyra fack i metall. Och ett par tvålar i present.

 • Peter skriver:

  Göteborg
  Kroppsvård att skämma bort min fru med.

 • Anna skriver:

  1. Lindome, strax utanför Göteborg
  2. Oj! Jag är gravid med första barnet och Little Eco är ju en guldgruva. Här skulle jag gå loss på en massa fina och schyssta grejer som kan ge vårt lilla barn en fin start på livet. Ett gäng kemikaliesäkra nappar, en bitvänlig sjöhäst och den urgulliga prickiga babypyamasen står högt på önskelistan!

 • Anna skriver:

  Butiken finns IRL utanför Göteborg och i övrigt hos oss alla!
  "Om man vägrar se bakåt och inte vågar se framåt, så måste man se upp".
  Tage Danielssons kloka ord får mig att välja Eko!
  På min önskelista finns "Adult Bed Linen"✨

 • Becky skriver:

  Göteborg
  Sleepy Collection skulle jag välja för vår lilla familj ???

 • Lotta skriver:

  Göteborg
  Vi är en familj som tycker om att vistas ute i naturen året runt. Därför skulle jag gärna ge en superullfleece från Engel till min lilla tjej så hon håller sig torr och varm och sedan köpa ordentliga, giftfria matlådor och muggar till hela familjen.

 • Anonym skriver:

  1. I Lindome utanför bästa Göteborg!
  2. Fina inredningsdetaljer till mina döttrars nya rum som de får när vi flyttar om en månad! Jag har länge varit förälskad i Mrs Mighetto, så några posters hade fått pryda väggarna. Och en balloon music mobile till min dotters babygym som pappan snickrat ihop!

 • Elsa Blomster skriver:

  1 göteborg
  2 en mysig ullfleece overall i merinoull till vår bebis som är beräknad till juldagen. Perfekt att hålla sig varm med i vinterkylan!

 • Jenny Aldenborg skriver:

  1:Göteborg
  2: Älskar pinten från mrs mighetto så hela slanten skulle nog gå till detta❣️

 • nina skriver:

  1. Göteborg
  2. Lätt "STORT PARKERINGSGARAGE + MINITRUCKS" då garage i flera våningar var det enda sonen pekade på i hela leksakskatalogen.

 • Larsson skriver:

  Presenter till familjen.

 • Mathilda skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa deras städprdukter som verkar så himla bra och miljövänliga, och någon fin träleksak till barnen – allt är så fint!

 • Emma skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa kläder till barnen. När barnen var mindre köpte jag mycket second hand kläder till dem, då det kändes bra att kläderna var tvättade flera gånger och kom till användning igen. Men ju större de blir desto svårare är det att hitta begagnat som inte är nött, fläckat och trasigt. Nya, snygga, mjuka och ekologiska kläder skulle göra både barnen och mig glada.

 • Lina skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag har en liten tjej som tycker det är så spännande att vara med sina föräldrar i köket. Jag skulle därför gått loss på den snygga leksaksmaten från plantoys så att hon själv kan få bli kocken.
  Som en bonus skulle jag också välja regnröret då hon blivit helt förtrollad av det ljudet när vi gått på Babyrytmik under hösten.

 • Matilda skriver:

  1. Göteborg
  2. Så svårt att välja med så mycket fina saker och leksaker. Vill göra som tomten i Kalle anka på julafton och läsa upp en tre meter lång önskelista, men leksaker i trä och naturgummi hade jag definitivt slagit till på. Sen också en korg i ljust läder att förvara leksakerna i. Allt det bästa för vår lilla knodd!

 • Marie skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa Little Ecos egna linnelakan. Min älskade lilla dotter ska nu byta från spjälsäng till nästa alldeles underbara Blocketfyndade antika barnsäng. Vad skulle väl vara härligare än att få bädda med nya härliga lakan. Älskar linnelakan och skulle ås gärna unna min dotter det samma.
  till min dotter. Ska precis byta från spjälsängen till

 • Maria v skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag skulle köpa på mig lite tunna filtar till sommaren från Cam CAM och panda badrock från liewood till mina två små. Längtar till sommaren då vi kan njuta av vårat hus och trädgård för första gången. Då kommer det gå åt massa filtar till den lilla och en mysig badrock som den stora kan knata omkring i.

 • Johan skriver:

  1. Göteborg
  2. Hade köpt förvaringskorgar och leksaker som vi kan ha stående hemma hos svärföräldrarna för alla de gånger vi är där. Passar bra in och gör att vi kan vara där oftare och längre!

 • Estela skriver:

  1) Little Eco butiken ligger i Lindome, utanför Göteborg.
  2) Skulle vilja köpa bultbrädan, klossarna och dem fina tvålarna från Tvåga. Annars är hela sortimentet verkligen så fin och värda vart enda krona.

 • Anna L skriver:

  Göteborg
  Kläder till sonen

 • Rebecka L skriver:

  1. Utanför Göteborg.
  2. Åh, hade inte varit lätt att välja, mycket både bra och fint fanns här! Men jag fastnade särskilt för Biobus tallrikar och skålar när jag läste om dem, så de hade jag gärna velat prova till min dotter. Även leksaker från Plantoys hade jag önskat, t. ex. grönsakerna eller frukterna att skära.

 • Pierre skriver:

  Göteborg
  Inredning! Lampa och sängkläder

 • Pia S skriver:

  1: Göteborg
  2: Lea dress klänningen precis min stil och kroppsvårdsprodukter .

 • Camilla Wiklund skriver:

  1. Utanför Göteborg. 2. Snygga förvaringskorgar och tvålar från Tvaga, och gärna linnelakan, både fint och skönt!

 • 1. Göteborg
  2. Jag hade köpt detta garage: http://www.littleeco.se/stort-parkeringsgarage-plantoys Min biltokiga 3-åriga dotter har önskat sig ett liknande i plast och visat det för mig flera gånger, men det skulle jag aldrig köpa. Vi har plastbantat i 1,5 år, så här hemma är det fortsatt plast-stopp. Detta underbara trägarage möjliggör att hennes dröm blir sann!

 • 1) Utanför Göteborg!
  2) Jag skulle köpt:
  Noaks ark
  Dancing kangaroo
  Grytunderlägg, svart
  Nätkasse, svart
  Walldecoration, Astrid
  Bilar från Plantoys
  O kanske nån hamamhandduk

 • Lena E skriver:

  1. Göteborg
  2. Hållbar inredning som barnen kan växa upp med och som även håller stilmässigt till vuxen ålder, men också njutbara hudvårdsprodukter som är mumma för kropp och själ. Allt för naturens väl.

 • Ellen skriver:

  1. Göteborg
  2.Jag skulle köpa detta fantastiska memory med djur som barn känner igen .Skulle vilja överraska barnen på förskolan där jag jobbar med ett nytt spel . Igår spelade vi memory som var väldigt gammalt typ tidigt 90-tal från Ica med frukter som var så konstiga att inte ens den spelande fröken visste vad det var :/ Tänk då och få spela med detta fina djur memory 🙂
  http://www.littleeco.se/animal-memory-plantoys

 • Ann-Sofie skriver:

  1. Göteborg
  2. Jag hade köpt stapellådorna Monocrome från Grimms då sonen äääälskar lådor, känns som att han skulle kunna hålla på och plocka i grejer och stapla i en evighet, sen hade jag köptt mjukdjuret Sixten från Studiobundis, känns tryggt med Oeko-tex och eko-ull och förhoppningsvis kanske sonen vill sova med Sixten och när han sen börjar förskolan om några månader så kanske han som har lite svårt att somna kan somna tryggt på middagsvilan tillsammans med Sixten <3

 • Cecilia skriver:

  1. Alldeles utanför Göteborg
  2. Jag skulle inreda barnrummet med alla underbara detaljer som Aya basket rabbit och Ballon music mobile?

 • Joana skriver:

  1. Göteborg
  2. Perfekta gåvan till mina föräldrar då de fortfarande har lite svårt att hitta bättre produkter då de köper presenter till vår dotter. Tänker att det är ett trevligt sätt att bjuda in dem till en ”ny” spännande värld!
  God jul!
  Joana

 • Anonym skriver:

  1. Göteborg. (Lindome)
  2. Orgami mobilen i deras sortiment är helt underbar, som mycket annat. Men den står på önskelistan…

 • Gunn skriver:

  1. Göteborg. (Lindome)
  2. Orgami mobilen i deras sortiment är helt underbar, som mycket annat. Men den står på önskelistan…

 • JohannaMSvensson skriver:

  1. I Lindome, utanför Göteborg
  2. Julklappar till min son: En Air ballon lampa från CAM CAM (för en mysigare lekhörna i vårt lilla vardagsrum), grå harembyxorBUMBLE&BEE (för bra värme och rörlighet i leken), en minitambourine PLANTOYS (allt som låter är extra skoj just nu), tvättlappar Sylvester LIEWOOD (nu när bad äntligen börjar bli lite roligt)

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *