Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort hos Kakelspecialisten

Den här veckan har en läsare chans att vinna ett presentkort á 3000 kr att använda i Kakelspecialistens webshop. Kakelspecialisten har tidigare endast huserat i sin butik i Årsta/Stockholm där det finns 140 uppbyggda inspirerande badrumsmiljöer samt möjlighet till tidsbokning med inredningsrådgivare – men har nu tagit klivet in i den digitala världen med sin nya webshop. Webshopen erbjuder fullsortiment med allt från kökskakel till marmor och inredningsaccessoarer. För att delta ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet nedan, inom en vecka. Lycka till!
 
1. I hur många kulörer finns Kakelspecialistens nya golvklinker Rawtech?
2. Hur ser ditt drömbadrum ut? Motivera kort.
 
Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnaren Julia Nordal som svarade 2017-10-24 kl: 12:06:53. Maila dina uppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort.
Tävlingen pågår t.o.m. den 29/10 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Kakelspecialisten och beslutet går inte att överklaga. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren

Kategorier:

Kommentarer

 • Anneli skriver:

  4 kulörer
  Mitt drömbadrum är i ljusa färger helt tvärtemot det badrum jag har idag.

 • Wilhelmina skriver:

  Vilken fantastisk tävling, såklart jag vill vara med!
  1. Det finns i fyra kulörer (äälskar "dust"!)
  2. Mitt drömbadrum går i en grå skala med vackra detaljer, gärna golv i hexagonformat klinker och väggar kaklade i halvstensförband… Just nu drömmer jag bara om att ens ha det kaklat i badrummet, har idag en sån "härlig" grönaktig plastmatta på både väggar och golv…

 • Amanda skriver:

  1.fyra kulörer
  2.Jag tycker kakel och klinkers är snyggast i grått och ett badrum med allt vägghängt så att det är enkelt att städa vore väldigt flott!

 • Sara skriver:

  1. Fyra kulörer
  2. Mitt drömbadrum är stort! Det rymmer både toalett,dusch, tvättmaskin och alla husets garderober. Det ska inte bli några tvätthögar liggandes!
  Näst viktigaste efter detta är att golvet är praktiskt. Jag vill ha en mellangrå lite "spräcklig" färg på klinkern, är det för mörkt/ljust så syna all smuts. Smutsen får finnas men inte synas.. 🙂

 • Hanna skriver:

  Klassiskt 10*20 vitt kakel i förband på vägg å gottlandsmarmor på golv ger ett klassiskt å lite retro rum att njuta å må i varje morgon. En duschvägg i glas som rymmer dubbla duschmunstycken för effektiva småvarnsduschar. 2 in 1 är en väg att gå för att slippa bråk. Retro plåtskåp för förvaring av diitt å datt håller ordning å förvaret jaga loppet fnatt. Kakelspecialistens hjälp med inredning tas tacksamt emot gör att nå perfektion.

 • Lisa skriver:

  1. Fyra kulörer
  2. Vi har just nu ett 70-talsbadrum och ett 90-talsbadrum, vet inte vilket som är värst!? Men mitt drömbadrum har ljusgrått marmorgolv och vita väggar och bra belysning. Sedan industridetaljer som påminner om en gammal läkarmottagning, plåtskåp för handdukar, svarta krokar, svart ram på spegeln, en gammeldags vägglampa och många gröna fräscha växter!

 • Brysselkakan skriver:

  1. Det finns i fyra olika varianter
  2. Mitt drömbadrum ska ha ett badkar. Sedan är det viktigt att det finns ett badkar. Och vi kommer prioritera ett badkar. Och jo, jag älskar att bada!
  Men i övrigt ska det vara stilrent, enkelt att städa och bara helt underbart. Och så badkar då!

 • Amanda skriver:

  1. Fyra färgnyanser.
  2. Vår dröm är att förvandla badrummet till en avkopplande oas med ett vackert golv. Stilrent med vackra värmande detaljer.

 • Agnes Falk skriver:

  1. Fyra kulörer.
  2. Mitt drömbadrum är minimalistiskt, ljust, stilrent och naturligt.

 • Therese skriver:

  1. 4 kulörer
  2. Helt, rent och kakel på både vägg och golv. Till skillnad från nu-plastmatta från 80-talet ?. Med smart förvaring som slukar en barnfamiljs alla miljoner saker som alltid hittar in i badrummet!

 • Iréne Lähdet skriver:

  1,Den finns i fyra kulörer
  2,Vill ha ett ljust badrum men inte helt vitt .Vi har hundar hemma som också måste få finnas .Gärna kakelplattor lite melerade.

 • Sandra Westman skriver:

  1. Rawttech finns i fyra kulörer.
  2. Jag ser framför mig tre huvudkomponenter för att skapa mitt drömbadrum; först och främst- det ska vara lättstädat med så mycket som möjligt av inredningen vägghängd t.ex. toalettstolen, tvål/schampoo pumpar samt rören dolda/inbyggda. Som nummer två på listan kommer helt klart att det måste vara ombonat! Dova färger, matchande textilier men också golvvärme, bra ljuskällor och kanske en ångbastu för att bidra till en välkomnande känsla. Till sist innehållet mitt dröm badrum inslag som man vanligtvis hittar i ”vanliga rum” så som t.ex. en fåtölj, musik, gröna växter kanske en fin vas med snittblommor. På så sätt tänker jag mig att känslan av att badrummet är en naturlig del av hemmet och en plats där man kan dröja sig kvar på och inte bara uträtta diverse behov.

 • Louise skriver:

  1. Fyra kulörer
  2. Ett rymligt badrum med tidlösa val
  Adderat med lummiga växter, så att känslan inte blir kal.
  Vackert kakel, gärna i grått eller vitt,
  allra helst önskar jag att ett kalkstensgolv vore mitt.
  Vägghängd toalett och dusch i rymlig modell,
  gärna med plats för ett badkar, en kylig kväll.
  I mitt nyinköpta renoveringsberoende hus
  Önskar jag två kaklade badrum med massor av ljus
  Med ett presentkort hos kakelspecialisten kan drömmen bli sann,
  Ett badrum med kakel hade snart stått klart om jag vann.

 • Rebecka skriver:

  1. 4 st kulörer
  2. I mitt drömbadrum får hela familjen plats att göra sig i ordning samtidigt! Badkar och dusch, dubbelhandfat och ett stort badrumsskåp med kommod som rymmer hela familjens faciliteter. Jag vill bevara vårt 30-talshus med tidstypiska detaljer så som kakel och blandare, för att skapa ett hållbart badrum både i design och materialval.

 • Hanna skriver:

  1. Fyra kulörer
  2. I vårt hus finns just nu inget badrum alls. Men drömmen är ett stort ljust badrum.Vitt kvadratiskt kakel, svarta fogar. Pärlspont där det inte är våtutrymme och ett mörkare klinkergolv med golvvärme för de där kalla vintermornarna

 • karin skriver:

  1. Fyra kulörer
  2.Drömbadrummet har ett badkar på tassar med utsikt över en sommaräng,

 • Sanna skriver:

  1. Fyra kulörer
  2. Stort, lyxigt och med ett badkar på tassar mitt i rummet! Massor av fluffiga handdukar, gröna växter och doftljus i mängder.

 • Madeleine skriver:

  1. Fyra kulörer
  2. Med en spegeldörr, matt, ljusgrå klinker med stora, fyrkantiga plattor, på väggarna finns matt vitt kakel även dem i stora plattor, viktigt också att det är extremt tunna fogar ? Till duschen ska det vara ett stort, maffigt duschmunstycke och där ska det även finnas en glasvägg (där det inte ska kunna bildas några kalkfläckar på ?) Handfatet ska vara utrustat med en sån där rörelsecensor för att undvika kladdiga handtag. Jomen nu är jag rätt nöjd ? Tack för drömmandet…?

 • Hanna skriver:

  4 kulörer
  Det har formen som idag, ganska stort.
  Men fler krokar och hyllor!
  Ett annat golv vore drömmen, idag är det mycket "institution" över det hele

 • Sofia skriver:

  1. 4
  2. Stilrent med en tvist bestående av kakel lagt i fiskbensmönster, samt två takhängda duschar (och gärna inte en läckande toalett som vi har idag).

 • Paulina skriver:

  1- 4 st kulörer
  2- ett badrum 2018, Kakel i engelskt "racerbils-grönt" 10*10 plator och infällda hyllor. Gärna en sittplats, badkar och marmorgolv. Golvvärme och fluffiga handdukar, underbart faktiskt!
  🙂

 • Sofie skriver:

  1. 4 kulörer
  2. Ett rum som inte känns som ett badrum. En mix av New england och art deco. Ljust men inte helt vitt. En stor härlig dusch måste finnas och belysning med dimmer.

 • Lyna skriver:

  1. Det finns fyra kulörer av Rawtechs golvklinker.
  2. Nu har vi verkligen chansen att skapa våra drömbadrum efter att precis ha köpt ett hus. Vi ska bygga ut den lilla gästtoan och sätta in en dusch och vi behöver göra om det stora badrummet. I det lilla badrummet drömmer vi om att ha en lite lyxigare känsla, där vill vi ha fiskbenskaklat i vitt blankt kakel med vita fogar och gråa hexagonklinkers på golvet. Övrig inredning som blandare och lamphållare går i matt borstad guld/mässing. I det andra, stora badrummet vill vi skapa en spakänsla med stora ljusgråa stenlika klinkers (Rawtech dust eller white) på golvet och stora fina vita kakelplattor på väggarna. Hoppas hoppas!! <3

 • Tatiana skriver:

  1. Den finns i 4 kulörer.
  2. Drömmen är ett stort badrum med vinklar och vrår med en avskild del för ett gammaldags badkar på lejontassar. Separat dusch med tjock glasvägg, vackra kranar/blandare i old school stil gärna i mässing. Golvet i marockanskt mönstrat klinker och väggarna i en grå avskalad varm ton där enstaka plattor får matcha golvet. Levande ljus i mäktiga kandelabrar får stå för ljuset. En klosett i nytappning som man drar i ett spak på snöre.

 • Monica skriver:

  Svar 1. Det finns 4 kulörer av Rawtechs golvklinker.
  2, Jag längtar efter ett nytt badrum men en massa sköna och fina vitvaror och färger, nya badlakan och handdukar, mysiga tvålar och golvvärme, ett måste i vår kalla nord.

 • Sara skriver:

  1 svaret på frågan är: 4 olika kulörer Rawtechs golvklinker.
  Motiveringen lyder:
  Rinnande vatten, en fungerande toalett och en dusch är de jag drömmer om att mitt badrum ska innehålla. Vi har länge haft problem med vårt lilla kryp in till badrum & med ett snedtak som gör att sambon på 2m får gå ner på knä när han ska titta sig i spegeln eller ställa sig i duschen, sätta sig på toaletten är jobbigt de med då han får sitta på sned. Så håller tummarna för vinst på ett badrum som vi slipper krypa in i och att alla vitvaror fungerar.

 • eva fridström skriver:

  1 Rätt svar 4 st
  2 då skulle jag välja pun White blank på väggar
  cementine B o B mix på golv och säga ADJÖ till matta för alltid på golvet . Bara varm mysig golvärme under .

 • Lotta skriver:

  1. Fyra kulörer
  2. I vårt renoveringsobjekt från 1944 vill jag ha ett badrum med svart/vit rutigt klinker och buteljgröna väggar och ett stort svart badkar i gammalstil m tassar. Här ska jag ta ett varmt bad när barnen ha somnat och njuta av att alltid ha fullt upp! ?

 • Barbro Larsson skriver:

  1. Fyra kulörer
  2. Mitt drömbadrum skulle ha spröjsade pardörrar som går att öppna ut mot naturen. Här skulle jag ligga i badkaret hur länge som helst och bara njuta av en underbar utsikt

 • Hanna skriver:

  1. Det finns i fyra kulörer
  2. Mitt drömbadrum är i svart kakel med inbyggd hylla, klätt i regnbågsfärgat svart mosaik, över ett platsbyggt badkar. Radio med spamusik, gröna växter och spottar med dimmer. Klart!

 • Naz skriver:

  Ett: det finns i fyra kulörer.
  Två: nu när vi ska renovera vårt hus så hade jag tänkt att mitt badrum ska se ut på detta vis:
  *ljusgrå/beige matt kakel genomgående i hela badrummet för den där lyxiga spa känslan. Stora kakel plattor, så att det ser ut som att allt smälter ihop till ett.
  *för att bryta av det matta drömmer jag om blanka lister i guld/mässing och även duschen och tvättblandaren likaså.
  *under tvättblandaren vill jag ha en vacker rund skål och en spegel som fondvägg. Den ska alltså täcka hela väggen.
  *det ska byggas tre trappor upp till badkaret som är nedsänkt i golvet och badrummet vill jag dekorera med gröna växter, små stenar och naturmaterial.
  Dimmer för stämningsbelysning och jag är i himlen ❤
  P.S hade jag fått drömma lite till hade jag haft ett stort fönster med vacker utsikt vid badkaret 🙂

 • Anonym skriver:

  1. 4 kulörer
  2. Ett stort badrum med generösa ytor och högt i tak i sekelskiftesstil. Golv i högvit Carraramarmor och en vit bröstpanel på väggen. Vita badrumsskåp i klassisk stil samt ett vackert badkar som gärna får ha en central plats i rummet och fungera lite som blickfång. Beslag och blandare i en klassisk sekelskiftesstil i antikmässing.

 • Alexandra skriver:

  1) Fyra kulörer
  2) Vi håller på och inreder vår övervåning och snart blir det badrum. Jag skulle vilja ha en matt varm platta på väggen och blev kär i Crossroad beige när jag såg den på kakelspecialistens hemsida. Jag vill matcha den med blandare i mässing, badkar med en mjuk rund form och en bohemisk matta.

 • Christina skriver:

  1. Fyra färger.
  2. Lättstädat, stramt, med exklusiva, personliga detaljer.

 • Sara P skriver:

  1. Fyra färger
  2. Lättskött men med en mysig känsla! Det ska gå att dimra lampor, dubbla duschar så jag och mannen kan duscha samtidigt, bra belysning, lättåtkomligt vid städ (alltså inte trångt vid ex vägg och toalett), gärna sensorer vid handfat och toalett pga bakteriefobi haha. Gällande kakel så gillar jag verkligen hexagon! Blir en så härlig rymd och är spännande att titta på!

 • Andrea skriver:

  1.Den finns i 4 kulörer.
  1.Vår familj har även ett badrum i källaren som vi inte använder pga att det behövs totalrenoveras.Det är gulmålat betong som förra ägaren målat med fel färg så stora flagor har lossnat på väggen.Det är ett stort projekt och vi har inte kommit oss för ännu.En vinst från denna levrantör skulle defenitivt få oss en spark i rumpan.Då skulle vi välja något i de ljusgrå/mörkgråa kulörerna och ett efterlänktat badkar där man kan verkligen kan slappa i,dubbla duschar och rund stor spegel med bra belysning ovanför handfatet.

 • Petra skriver:

  1. Fyra färger.
  2. Granit, trä, värme, levande ljus, bad och dusch. Stor spegel, patinerad pall, gröna växter i ampel. Havsutsikt och morgonsol. Enkelhet och lyx.

 • M skriver:

  1. Fyra kulörer
  2. Fasat vitt kakel, grått golv. Rund stor spegel över kommoden. Svarta detaljer som handuksvärmare, stege.
  Vill gärna ha in naturmaterial som tvättkorg i knuten säv, levande ljus!

 • Julia Nordal skriver:

  1. Den finns i fyra olika kulörer.
  2. Jag skulle vilja ha ett badrum som håller länge i tiden. Både i utseende och funktion. Jag drömmer om ett helkalat badrum med intryck utav naturmaterial, såsom pressad sten och marmor. Min vision är att ha ett grått klinker med stenutseende som går upp på duschväggen och ett kakel i marmor runtom. Sen i duchväggen vill jag ha två stycken djupare nischer med plats för schampo/balsam med kakel i Marrakech stil. Ett enheligt badrum med kakel och klinker i matchande nyanser.

 • Anna skriver:

  1. 4 färger
  2. det viktigaste i mitt drömbadrum är förvaring. skulle gärna ha en hel vägg med skjutdörrar som jag gömmer tvättmaskin, torktummlare, husets alla lakan och handdukar etc, tvättkorgar och torkställning bakom. Så jag slipper den stressen. Själva badrummet ska annars va enkelt att rengöra och simpelt. Utrymme för hela familjen. Märker att väldigt lite handlar om färg och form på kakel etc 😉 Försöker välja hållbara produkter så viktigt att drömbadrummet ska hålla länge och vara giftfritt.

 • tina skriver:

  1. Det finns i fyra färger!
  2. Det ska kännas inbjudande,hålla en stil som känns aktuell över tid, ha en varm känsla,och vara lättstädat! Förvaring är också viktigt….grå klinkers, vitt kakel och med träinslag i inredningen är drömmen.

 • Hanna skriver:

  1. 4 olika kulörer
  2. Mitt drömbadrum har grått kakel och klinker, skön golvvärme, badkar och färgglada handdukar från missoni.

 • Camilla K skriver:

  1. Den finns i 4 olika kulörer.
  2. Mitt drömbadrum ( som förövrigt ska göras nästa år! ) är ett stort badrum där det finns både dusch och stilrent badkar, vägghängd toalett. Stora fina växter och fluffiga handdukar. Kakel och klinker har jag tänkt gå i en mörk grå-grön färg i sten/granit.

 • Nikola skriver:

  1. 4st kulörer
  2. Kakel med stenmönster på golv samt 60cm upp på vägg, bryts sedan av med vita plattor, självklart laserskurna för minimal fog. Inbyggd tvättpelare som täcks av frostad glasskiva. Stora speglar med integrerad belysning!

 • Sophie skriver:

  1. 4 kulörer.
  2. Marmor, bra förvaring, badkar, vägghängd toalett. Ett tidlöst badrum som håller länge.

 • anna w skriver:

  1: 4 kulörer
  2: Mitt drömbadrum består av ett mörkt blankpolerat kakel, lyxigt men avskalat. Dubbelhandfat och rikligt med dold förvaring- vill inte skylta med tops hårsnoddar och tamponger. Regndusch med glasdörrar och ett separat "rum" för toaletten. Naturligtvis har vi även ett separat tvättrum.

 • Annica skriver:

  1. 4 kulörer.
  2. Mitt drömbadrum ska vara i svart och träfärgad. Det ska kännas fräscht och enkelt och städa. Gärna badkar och dusch så man kan välja om man vill bada eller duscha. Dubbla handfat och dubbel spegel. Sen ska det vara en glasdörr som leder till bastun.

 • Emma-johanna ? skriver:

  1. 4 kulörer.
  2. Mitt drömbadrum, jag ser framför mig ett mörkgrått hexagon kakel med lite skimmer i, väggar i vitt fiskbensmönstrat kakel. ?
  En enkel duschvägg i glas, kranar och andra detaljer i mässing.
  Inga artiklar synligt utan badrummet ska vara rent och snyggt utan plotter. ?????

 • Viktoria skriver:

  1. 4 Kulörer
  2. Mitt drömbadrum är ljust, täckt av stora plattor av marmor, mycket förvaring för ett städat intryck, två sinkar och grönt i fönstren. Det ska vara modernt men ändå ha inslag från naturen. Det ska framförallt ge ett intryck av lugn när man kommer in.

 • Isak skriver:

  1. 4 kulörer
  2. Kakel på väggar och golv som gör det lättskött och snyggt. Stilrena vitvaror och ett funktionellt skåp med detaljer som grön växt och ljus.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, 4 olika kulörer
  2, Mitt drömbadrum är raka motsatsen till mitt nuvarande badrum kan man säga. Stort, ljust, rymligt med både badkar & dusch. Gärna nåt marockanskt mönstrat golv. Bra förvaring och mysig känsla. Som sagt, motsatsen till vår fultoa här hemma. Haha.

 • Sara skriver:

  1. 4
  2. Mitt drömbadrum har två features som är måsten; den första är anspråkslös och är en infälld hylla i väggen i duschen för snygg förvaring av schampo och duschcreme, den andra tar lite mer plats och är ett stort fönster med ett badkar framför där man kan ligga och dra sig och titta ut över åkrarna.

 • Anna PS skriver:

  1: 4 kulörer
  2: Mitt drömbadrum är stort för att vara ett badrum, det är 20m2. Badrummet finns i vårt hus men det behöver kärlek i form av en total renovering. Vi har använt spakänsla som ledord för hur vi vill att badrummet ska bli. Jag ser Rawtech mud i Stl 60×60 på golvet och på väggarna en mosaik i färgen Lotus som jag hittade under trenden jordnära på kakelspecialistens hemsida. Golvet är för fint för att gömmas under mattor.
  Ett rymligt men smakfullt badkar står i ena kortsidan av det rektangulära rummet. Man ska kunna sjunka ner i en möbel av något slag efter badet och nära tillhands finns ett litet bord för en tekopp, bok eller nagellack. Handfatet är gjort av hamrad koppar. Det finns ljuslyktor på flera strategiska platser och stora gröna växter för att göra rummet mer ombonat.

 • Maria skriver:

  1. Fyra
  2. Marmor och mässing tillsammans! En vägghängd toalett, en rund spegel, en söt liten son i ett sittbadkar…

 • Helen W skriver:

  • 4 kulörer
  • ljusgrått stengolv med värme, vita kaklade väggar, stor dusch, badkar (mest för tolvåringen som älskar att ta sig ett bad), gröna växter och enhetliga handdukar!

 • Bea L skriver:

  1. 4 kulörer.
  2. Mitt drömbadrum har dova naturmaterial, dubbla duschar med takdusch, dubbla tvättställ, mjuka badlakan och en härlig (helst vedeldad) bastu med utsikt.

 • Annie lundblad skriver:

  1.4 kulörer; Coal, Dust, Mud och White
  2. Har ett tvättrum som jag fantiserar om att göra om till badrum i lite industriell look! Med coal i klinkern och varm grå väggar tror jag att det blir fulländat med hörnbadkar , vask , speglar och ljustakar

 • Joakim Vinnardag skriver:

  1) 4 kulörer!
  2) Drömmen är ett rum med mycket naturligt ljus från breda frostade fönster, STORA golv och väggplattor för en känsla av lyx och exklusivitet. Gärna ett mörkare golv och en ljusare väggfärg. Ett trevligt badkar på lejontassar (allra helst helt i koppar) är ett måste men vill även ha en dusch intill. Finns så mycket att göra med mitt badrum som är precis tvärtom.

 • Anna-Lena skriver:

  Svar: 4 kulörer
  Mitt drömbadrum: träklinkers på golvet, vitt rustikt kakel på väggarna. Badkar med lejontassar med vattenfallskran, vägghängd toastol, dubbla handfat med vattenfallskranar. Vägghängda kommoder i rustiksril med avställningsytor så det får plats bordslampor på varsin sida. Vägghängda vitrinskåp med belysning i. Stor spegel med belysning bakom. Belysning i taket som ser ut som en stjärnhimmel. Rottingfåtölj. Handdukstork och golvvärme. Tadaaa!

 • Catrin skriver:

  1. Fyra kulörer.
  2. Mitt drömbadrum ska innehålla ett fantastiskt golv att gå på, gärna Rawtech så klart. Vita ohyvlade plankor på väggarna som ligger vertikalt. En gammal kommod som bär upp ett handfat i koppar. En stor vägghängd spegel med lampetter på sidorna. En ljuskrona i taket som glimmar. En träpall att sitta på samt en stor växt på badkarskanten, där även en trearmad kandelaber lyser.

 • Åsa skriver:

  4 fina kulörer.
  Mitt drömbadrum är luftigt, andas enkelhet med mönstrat Marakesch klinker med golv värme under, ljusgrått eller kanske ljustgrönt och badkar på fötter med en vidunderlig utsikt mot Skånska viderna. Duschen med mosaik i glasgrått, dimmande stjärnbelysning och plats för många ljusstakar och min yoga matta! Inte att glöma den lilla bastun, det stora vasken för att slippa trängas och gott om förvaring så att intrycket blir avskalat. Istället har jag ett 90 tals badrum med aprikos klinker och vitmålade träväggar som buktar, ett litet fyrkantigt fönster och ett litet badkar där bara halva jag får plats. Men visst från man drömma!

 • INGRID skriver:

  1: 4 kulörer (white, dust, mud, coal)
  2: I mitt drömbadrum kliver man in i "havet".
  På golvet ligger mosaik Bisazza Paola. Rummets väggar är klädda med kakel B&W WHITE M7YC MATT i vitt, för att göra rummet lugnt. Till vänster om mig ser jag glasdörren till den gömda bastun i rummet intill. Till höger den vackra vita handfatskommoden med dubbla handfatsskålar i koppar med tillhörande kranar. En stor spegel täcker väggen ovanför handfatet. Längre fram till höger den platsbyggda duschen med väggar klädda i samma mosaik som golvet, Bisazza Paola, även den stora runda takduschen är av koppar. Sist men inte minst den stora drömmen, ett platsbyggt "badkar", liknande minipool, i kvadrat 2 x 2 meter, badkaret är helt täck i samma material som golvet och innerväggarna i duschen. Den sista optimala upplevelsen av att havet finns i badrummet, en illusion skapad av mosaik. Inbyggda spotlights i taket för att skapa stämning med levande ljus. Allt för att kunna drömma sig bort en stund och bara vara. Det är mitt drömbadrum. Rummet är nästa klart, materialet är dock ej beställt ännu.

 • Mia skriver:

  1. 4 st
  2. Kakel på väggarna och klinker på golvet (lättskött), badkar med dusch i (så får alla vad de vill ha), vägghängd toalett (lättstädat), fristående handfat (så man inte stöter i knäna), förvaringsskåp i hörnan (praktiskt), spegelskåp med speglar även på insidan (så man kan spegla nacken), fint ljus med två olika styrkor (så man kan tända svag lampa på natten), ljusa färger (vackert).

 • Maria skriver:

  1.fyra kulörer-
  2. Jag vill att allt i badrummet ska tåla vatten, så att det går att duscha överallt när man städar, därför är det bäst om alla ytor är i kakel eller klinker. Jag gillar naturliga färger på klinker bäst. Helst gråa toner som ser ut som berg.

 • Ann Charlott skriver:

  1. 4 kulörer.
  2. I mitt drömbadrum möts motsatserna. Känslan är lyxig men smart funktion minskar vattenmängden. Designen är modern men klassiskt elegant.Ljusa färger verkar svårstädat men glaserade ytor och enkla linjer underlättar rengöring – rena antitesen till vårt nuvarande badrum!

 • Emelie skriver:

  1. 4 st färger.
  2. Mitt badrum skulle vara gott om plats med mycket ljusinsläpp, gärna lite högt i tak. Lugna /ljusa pastell toner gärna med mjuka runda former i inredningen för att skapa lugn. Mycket naturmaterial och gärna fina detaljer i trä eller stenmaterial. Runda speglar över handfaten. Inbyggda högtalare så man kan lyssna på musik när man badar eller duschar.

 • Frida Forsberg skriver:

  1. Fyra
  2. Jag har mitt drömbadrum i vår lägenhet idag, med stora vita kakelplattor och grått skimrande klinker. MEN – vi har köpt hus och där är det snarare mardrömsbadrum som ska renoveras. Jag vill ha vitt, grått och dubbla handfat, stora speglar och ett badkar!

 • Maria skriver:

  1.Rawtech finns i fyra färger
  2.DRÖM: Antares 46T Brun på golv. Mosaik BM White mix Carrara glam på väggarna. Vägghängd toastol och tvättställ (lättstädat), stor takdusch, lagom stort badkar,
  "vattenfallskran" i tvättstället och dimbar belysning.

 • Toni Erdmann skriver:

  1. Fyra!
  2. Mitt drömbadrum har bland annat smaragdgrönt kakel, ett fönster som släpper in ljuset och ljudet av skogen utanför, tydliga inslag av trä och i övrigt rent och avskalat med varma toner som brunt och rost. En blandning av värmländsk storbonde-style möter lyxbadrum i Thailand?. Pricken över i:et vore dimbar belysning ett stort badkar med tassar med plats för vinglaset och mina favoritprodukter…Heja heja!

 • Monika Lindh skriver:

  1. Fyra fina kulörer
  Drömbadrummet nu när vi äntligen ska göra om det gamla slitna stora duschrummet (15 kvm) från 1978 till ett fungerande fint badrum – stooor dusch med massagefunktion med skjutdörrar och bänkar tar halva rummet i yta. Viloplats och golvvärme. Enkelt men funktionellt och för oss ren lyx

 • Max skriver:

  1. 4
  2. Ett stort och ljust badrum i rustika material. Rummet har sort ljusinsläpp men utan insyn och innehåller mycket gröna växter. Vattenfallsdusch och en bastu är ett måste och från badrummet leder en dörr ut till en grön uteplats med badkar.

 • Alexandra L skriver:

  1. 4 kulörer
  2. Mitt drömbadrum har både mysighetsfaktor och utrymme. Möjlighet till olika belysning och gärna med både badkar och dusch.
  Idag har vi helt vitt och opersonligt. Jag hade gärna tagit in lite färg och kanske mönster.

 • Jerker skriver:

  1. 4
  2. Bara i rött och svart… nästan som vårt senast renoverade badrum ser ut, som är så snyggt. Men nästa badrum kan bli ännu snyggare 🙂

 • Malin T skriver:

  1: Fyra härliga kulörer
  2:I mitt drömbadrum är det lugna och härliga kulörer med jordiga toner.
  rymd och ljus är A och O med såväl plats för hela familjen, som avkoppling för kropp och själ i ensamhet.
  Golvet får gärna ha en liknelse med cement, sten eller marmor och vara stora fina plattor i gråskala. väggarna en ljusare kulör och gärna en brytande duschvägg i grönt för att ta in naturens grönska.
  Duchen ramas in med en avskiljande glasvägg för att inte förstöra ljusflödet i rummet och badkaret med sina lejonfötter och guld tappkran står stilla i hörnet under en yuccapalm med lite kvarglömda badleksaker liggandes runt fötterna.
  Från det stora dubbelhandfatet i vit keramik sträcker sig en stor cirkelformad spegel med dimbar belysning. På de mörka vägghängda hyllorna (kanske VIPP) trängs tandborstar med skönhetsprodukter, förvaringsakar och doftljus som sprider en nytvättad doft i rummet.
  Den lurviga mattan bredvid korgstolen och det lilla bordet skapar en plats för mys och avkoppling tillsammans med de dimbara spottarna i taket och stearinljusen på bordet.
  Krokar finns det gott om så både små och stora kan hänga sina handdukar, även fast de kanske oftast hamnar på korgstolen ändå…

 • Emma F skriver:

  1. 4 kulörer.
  2. Grått klinker på golvet.. betonglikt. Gärna att det går upp på väggen. Då vi har snedtak blir det ändå en ljus känsla då taket är vitt. De tre andra väggarna i matt vitt!
  Har jag turen med mig skulle jag inreda vår bastu, som nu länge bara stått som ett stökigt förråd. Inte ens maken skulle inte kunna säga nej längre ??

 • Sophia skriver:

  Svar:4 kulörer.
  Mitt drömbadrum är stort och rymligt, med både badkar (med guld tassar) och duschörna. Kaklet har en ljusgrå nyans med en bård och golv i svart kakel. Blandare i guld. Kristallampa i taket och rosa haddukar i olika nyanser.

 • Jenny skriver:

  1. Finns i 4 färger.
  2. Jag fantiserar ofta om mitt drömbadrum och det ser ut så här: Kaklat i vita 15×15 med kvartsförband och smal fog på väggarna. Bastu för helgmyset. Golvet är grått och inte helt olikt Rawtech Dust. Stor, infälld spegel med belysning från Flos mini Glo Ball. Bra med plats i en vit, stängd badrumskommod med en sten/betongaktig skiva. Stort, spröjsat fönster med bra ljusinsläpp ( mkt viktigt för makeup resultatet)plats för stilleben av vackra parfymflaskor och grön växt. I övrigt fluffig frotte i sobra färger, badborstar från Iris Hantverk och fina korgar får dölja det som döljas måste. En dröm!

 • Maria skriver:

  1. Fyra kulörer.
  2. Mitt drömbadrum har ett fönster med fin utsikt, tillräckligt med plats för saker och rörelser och ett fint lättstädat golv! Varmt är det också, utan kalla drag.

 • Annelie Åberg skriver:

  Svar : 4 kulörer.
  Mitt drömbadrum går i grått , ljusare kakel på väggar och en riktigt mörkgrå färg på plattorna på det uppvärmda golvet. ett härligt stort vanligt badkar ska stå i ett hörn där jag och maken ska njuta med levande ljus och ett glas vin.

 • Lisa Jonasson skriver:

  1. Fyra kulörer.
  2. Stort och ljust men ändå kakel som går mot de mörkare nyanserna. Svart, grått, vitt.. ljusgrå.. Det ska rymma toa, dusch, tvättmaskin/torktumlare brevid varandra med en bänkskiva på och snygg förvaring. Mönster! Växter! Träinslag! Man får bara en massa ny inspiration när man läser din blogg och andras också. Golvvärme är ett plus!

 • Linn skriver:

  1. Det finns i fyra kulörer.
  2. I mina drömmar byter jag ut våra brunspräckliga 70-talsväggar till vitt fasat kakel. Halvkaklat med mörkgrå väggar. Golv i marmor och detaljer i silver. Enkelt och stilfullt!

 • Annika Andersson skriver:

  1. 4 kulörer
  2. Jag drömmer om ett kaklat badrum med golvvärme, fläkt, handdukstork och fräscht porslin. Idag har vi grisrosa våtrumstapeter och fuktskadade skåp…

 • Peter skriver:

  1. Det finns i fyra kulörer.
  2. Ett stor dusch utrymme där man kan stå kvar efter duschen och torka sig utan att behöva öppna dörrar och kliva ut och frysa!

 • Pernilla skriver:

  1. 4 kulörer
  2. Stort badrum med mycket förvaring. Vitt kakel och mönstrat golv, golvvärme. Dusch!!

 • Alexandra J skriver:

  1) Finns i 4 kulörer.
  2) Mitt drömbadrum är en plats där jag ska kunna koppla av och kunna ta det lugnt med ett långt bad. Jag tycker att ett badrum ska vara ljust och fräscht och självklart kalkat är finast.
  Håller tummarna för att jag ska vinna.

 • Anni skriver:

  1. Fyra kulörer
  2. Drömbadrummet är stilrent med kakel i gråa toner och snygga badrumsmöbler, har golvvärme så barnen och jag slipper frysa, badkar så ungarna kan plaska och tvättmaskin så jag som ensamstående kan tvätta utan att slå knut på mig själv!

 • Jenny Månsson skriver:

  1. Fyra kulörer
  2. Väggarna i mitt badrum är klädda i ett mossgrönt kakel som trots alla år de har på nacken är riktigt vackert. Någon har dess värre lagt in en plastmatta på golvet över den klinkers som låg där sedan tidigare. Resultatet blev inte bra. Med små medel (och hjälp av duktiga hantverkare) vill jag ändå skapa mitt drömbadrum. Skulle jag få möjligheten att lägga in svart och vitt klinkers i formatet av oktogoner (som det här: https://www.kakelspecialisten.se/webshop/sortiment/kakel-klinker/klinker/p/109128/terra-bianca-octa) så tror jag att drömmen snart kan slå in!

 • Marie F skriver:

  1. 4 kulörer
  2. Mitt drömbadrum har marockanskt kakel i naturfärger eller lite rost med vita väggar och en stor gammal guldspegel. Ett stort handfat så jag kan ha en grön växt jämte och gärna ett badkar. Sen skulle jag gärna ha en liten kristallkrona och kunna tända lite ljus när jag badar. Mysigt och guld är viktigt för mig! Så ser mitt badrum ut i mitt huvud, tyvärr inte i verkligheten, haha.

 • Malin Berlin skriver:

  Rawtech finns i fyra trendiga, neutrala och mysiga färger – Coal, Dust, Mud och White.
  Mitt drömbadrum står för precis dem orden. – Det ska vara ljust och öppet men ändå "muddigt" och mysigt. Det ska påminna om vår fantastiska natur – så mycket inslag av trädetaljer, stenar och gröna växter med kakel i ljus gråskala.
  Jag tror att ni fått upp en bild i huvudet nu – och ja, exakt så mysigt och avkopplande skulle det vara i mitt drömbadrum 🙂

 • Veronica Öberg skriver:

  1. 4 st
  2. Mitt drömbadrum är ett badrum utan fukt! Vi har nyss köpt ett litet parhus & ojdå, det gömde sig fukt i väggen!

 • Sofia Prans skriver:

  Fyra kulörer.
  Mörka dova färger, både på golv och väggar, stora plattor!

 • Sofie skriver:

  1. 4 kulörer
  2. Mitt drömbadrum hade sett rätt annorlunda ut från hur vi har det idag. Det skulle vara ljusa, stora kakelplattor på golv och väggar, troligtvis i någon grå nyans eller marmor. Till detta hade jag velat ha smarta "osynliga" lösningar för förvaring och hyllor. Inte så mkt krokar o annat. Frottéhanddukar i en varm kulör och ett härlig badkar för vinterns mörka och kalla dagar. Vidare skulle jag jobba mycket med belysningen för att kompensera att vi inte har något fönster/dagsljus där inne. Helt enkelt en skön oas som passar vår familjs olika behov!

 • Lisa skriver:

  Rawtech finns i fyra olika nyanser.
  Vi har precis köpt ett hus som är i STORT renoveringsbehov (senast någon renoverat var 1984). Vi har själva varit på kakelspecialisten ex antal gånger och ska både bygga nytt badrum samt toalett. På toaletten blir det Rawtech i kulören Mud. Men badrummet är vi inne på att lägga deras serie Nordik Coal då drömmen är ett gotländskt kalkstensbadrum med stor badkar men vi känner att det materialet blir för kostsamt och då har ju kakelspecialisten en liknande serie vilket känns kanon.

 • 1. Fyra kulörer
  2. Jag och sambon har nyligen köpt ett hus från 1910 där vi önskar modernisera varsamt. Ett badrum i "modern sekelskiftes stil" i kalla färger är därför en dröm just nu.

 • Sandra skriver:

  1. Det finns i fyra olika färger.
  2. Jag och min sambo har precis köpt vårt tredje hus i ordningen, tredje gången gillt och nu ska vi ha det som vi vill ha det! Ett stort badrum på nedervåningen med dubbel dusch och badkar, dubbel handfat, stor spegel och ytor! Tänker mig kakel och klinker i någon härlig gråbeige kulör i ett badrum, det andra ska ha något mer annorlunda, kanske ett kakel som går i någon mörkt grön kulör. Eller klassiskt som klinkersen marmi bianchi carrara! Vi ska bygga ut ett klassiskt 70 tals hus till ett sk ladhus med träpanel och falsat plåttak. Två badrum ska som sagt göras, huset ska byggas ut och fönster ska bytas ut, allt invändigt ska göras om. Därför skulle ett presentkort sitta fint som en bra start! Håller tummarna ✊?

 • Annika Nilsson skriver:

  1) 4 Kulörer
  2) Stort och med ett runt badkar! Ja, det är nog det jag drömmer om mest! Och massor av gröna växter!

 • Ebba skriver:

  1. 4st!
  2. Ljust och stora ytor med detaljer i guld. Mycket vitt men även i ljusrosa, då jag tycker de är viktigt att folk ser med utav rosa & relaterar till just bröstcancer och donerar mera pengar ???

 • Anonym skriver:

  1: 4 Kulörer!
  2: Har precis fått mitt drömbadrum uppritat då vi ska bygga hus. Mycket förvaring. Ljust. Naturmaterial, trä, varmt och inbyggda nischer!

 • Sofia skriver:

  1.fyra kulörer
  2.Drömbadrummet är i industriell stil med betongliknande golvplattor o vitt standardkakel.Svart tvättställsblandare o markerad duschvägg med svart ram. Badrummet mjukas upp med hängare i björk o fina textilier 🙂

 • Camilla skriver:

  1. Fyra kulörer
  2. Djungelupplevelse! Ett badrum med glänsande kakel och klinkers och stor inbyggd spegel längsmed en vägg. Badrummet ska vara fyllt till bredden med växter i olika nivåer och en ångdusch är ett måste. Lamporna ska vara utspridda och ha en rund och utformning.

 • Tommy skriver:

  Hej hopp
  Drömmen vore ett modernt, ganska stort och rymligt badrum. Betong, stål, glas och en snygg bastu är grunden.
  Stort fönster ut mot havet som vi har så nära oss. Sen lite handdukar och en skön badrumsmatta i någon varm och mjuk färg.
  Ha det fint
  Tommy

 • Liisa skriver:

  1. Rawtech finns i fyra vackra kulörer!
  2. Mitt drömbadrum skulle gå i olika grå nyanser på golvklinker och kakel på väggarna. Till det skulle jag vilja ha handtag till skåp, lådor och dörrar i mässing. Ett stort härligt badrum med bubbelbadkar, tvättställ med plats för två personer! En mysig relaxhörna med ett vitt marmorbord och sköna fåtöljer att sitta och mysa i och dricka något svalkande efter bad i bubbelpoolen! Många, fina gröna växter, finns många som trivs ypperligt bra i badrum, växterna renar även luften. En maffig kristallkrona i taket, med vackra prismor som reflekterar ljuset och mässingdetaljer som passar bra till handtagen! Självklart också toalettstol och en duschhörna med en vacker vägg av betongglas!
  Det är förstås en dröm, detta fantastiska badrum, men åh vad familjen skulle trivas och må bra där! Givetvis också våra gäster!

 • Erika skriver:

  4st
  Mitt drömbadrum är ett litet badrum i varma färger med bra belysning placerad i källaren där även jag kan få tid framför spegeln på morgonen vilket idag med två döttrar inte alltid är jättelätt!

 • Anna Janson skriver:

  1. Den finns i fyra kulörer
  2. Klassiskt/tidlöst Ljust badrum som man aldrig tröttnar på eller tycker är omodernt. Nordik stone grå 30×30 på golvet, vita fyrkantigt kakel på väggar, gtå fog. Miljötänk i val av badrumsmöbler. Mjuka upp med badrumsmatta, handdukar och växter. Funktionellt!

 • Malin Björling skriver:

  Hej!
  1, de finns i fyra kulörer
  2, Källaren i vårt hus har använts som arbetskök och diskrum när huset användes som pensionat och värdshus. Maten som tillagades skickades upp med mathissen till våning ett och två och disken skickades ner.
  Nu vill jag använda den delen till dusch/bad och tvätt och klinker, kakel och värmeslingor känns som ett riktigt måste. Vitt och fräscht på väggarna och något tjusigt grått på golvet. Den gamla mathissens "schackt" blir ett alldeles utmärkt tvättnedkast tror jag minsann.

 • Kristin skriver:

  1.
  Fyra kulörer: Coal, Dust, Mud och White. ?
  2.
  Träklinker dolphin på väggen tycker jag är helrätt.
  Och Yorkshire 10×20 ska resterande väggar vara inklätt.
  Rawtech coal golvklinker tycker jag är en snygg nyhet. ?
  Stora plattor passar perfekt eftersom robust grått är det snyggaste jag vet.
  Takdusch av kvalité -bort med duschmunstycket från Jula.
  Golvvärme får mig i höstrusket att tina upp en smula.?
  Grå badrumsmöbler med guldbeslag,✨
  -det här drömbadrummet är sååååå JAG! ?
  Kakelspecialisten! Ni får inspirationen inom mig att svalla.
  Och det bästa är att ni i sortimentet har något som passar alla! ??

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.