Annons

Annons: Tävla och vinn presentkort från Odds&Ends

I veckans tävling har en läsare chans att vinna ett presentkort värt 1500 kr från Odds and Ends att handla för i deras butik eller webbshop. Där hittar du heminredning och möbler från välkända varumärken som Skultuna och House Doctor men också från företag som är up and coming. Bland bästsäljarena i sortimentet hittar du bland annat Fjäderlampan från Eos. För att delta i veckans tävling ska du svara på följande två frågor i kommentarsfältet inom en vecka. Lycka till!
 
1) Var i Sverige hittar du Odds and Ends fysiska butik?
2) Vad skulle du köpa för ditt presentkort om du vann? Motivera kort. 
 
Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnaren Hanna som kommenterade 2017-07-04 kl: 08:59:06 Maila dina kontaktuppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort!
 
 

Tävlingen pågår t.o.m. den 10/7 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av Odds and Ends och beslutet går inte att överklaga. Ett presentkort i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Li skriver:

  1. Karlstad
  2. Vi ska flytta till hus och då behöver man ljus upp många rum, så Watt och vekes "Hope large smokey" skulle passa ypperligt!

 • Emma Weiss skriver:

  1. Karlstad
  2. Till vårt sovrum skulle Eos fjäderlampa bli pricken över i och till uterummet som vi bygger nu vill jag fylla upp med många mysiga ljuskällor och Tell Me Mores oljelampor skulle passa fantastiskt bra.

 • Birgitta skriver:

  1. Den finns i Karlstad.
  2. Förutsägbart svar kanske, men jag skulle välja fjäderlampan. Jag brukar planera mina inköp noga och tänka igenom om det verkligen är något jag behöver/inte tröttnar på. (inte alltid en bra egenskap, saker har ju en förmåga att ta slut också…) Fjäderlampan har jag funderat på lääänge, men fortfarande inte tröttnat på tanken av att äga den, så den skulle jag välja!

 • Julia skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag flyttar hemifrån den 1a augusti till en studentlägenhet som är en 2a på 35kvm. Om jag vann hade jag köpt den runda House doctor-spegeln på 110cm att hänga i kök/vardagsrum för att få ett intryck av att lägenheten är större!

 • Monica skriver:

  Svar 1: Karlstad
  2: Jag skulle nog slå till på Sika Swing
  Chair<3

 • Helen W skriver:

  Karlstad
  Då jag alltid har för mycket växter och för lite snygga krukor skulle jag först och främst köpa dessa snygga betongkrukor
  https://oddsandendsbyh.se/produkter/vaser-krukor/gra-xl-patt-kruka-pottery-pots/

 • Ida skriver:

  1. Karlstad (går förbi den varje dag på väg till jobbet)
  2. Underlägg Lands End från Skultuna. Har tittat på dem så länge och skulle så gärna vilja slå till.

 • Alexandra skriver:

  1. Karlstad
  2. Har helrenoverat ett 60-talshus och har nu kommit till trädgården. Cementkrukan från House Doctor hade passat alldeles utmärkt på vår uteplats.

 • Elin O skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle köpa Eos fjäderlampa till min dotters rum, fjädern i hatten för rummet plus att hon skulle bli så glad!

 • Anna H skriver:

  1. Karlstad
  2. Affari of Sweden Florens Towel och Daniel Sword guld utan text samt något doftljus

 • Caroline skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle unna mig en ny stor tvättkorg till huset! Den vi har nu har rest med oss genom alla våra lägeheter dessa nio år tillsammans så det är dags för en ny. Jag gillar Chacka tvättkorg från House Doctor. Jag skulle också köpa mig en kudde från Storefactory med läderhandtag. Kuddar kan man aldrig ha för många av tänker jag och just denna modell är väldigt prisvärd.

 • Therese skriver:

  1. Karlstad
  2. Helt klart fjäderlampan! Suktat efter den gråa ett bra tag nu, den hade passat som en smäck i mitt nya sovrum! Priset är ju rätt saftigt men med presentkortet blir det ju ett måste att köpa den!

 • Nathalie Olsson skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag fick ansvaret att ta hand om förvaringen (suck..) i min pojkväns nya lägenhet, men har haft svårt att hitta snygga boxar som ser lite lyxigare ut. House Doctors boxar hade varit så snygga i hyllan som nu står tom och väntar att fyllas! Jag hade köpt flera boxar i olika modeller, vilket hade gjort förvaringen både rolig och snygg.

 • Sarah Schiller skriver:

  ~ 1. Där solen alltid skiner; härliga Karlstad ~
  2. • Skultunas Liljan har jag länge suktat efter, den är en klassiker som aldrig går ur tiden. Som student får man prioritera, men med ett presentkort hade jag fått möjligheten att njuta av en liljan och även kunnat köpa en till och ge den ena till min fina mamma •

 • Karlstad skriver:

  1. Karlstad
  2. Muubs Korg hög. En fin flätad korg för förvaring och upphägning av toarullar. Idag sitter toarullen på väggen där man får vrida ryggen halvt ur led för att få tag i ett ark. Detta hade varit mycket snyggare och funktionellt.

 • Melinda skriver:

  1. Karlstad!
  2. Den här: https://oddsandendsbyh.se/produkter/belysning/bordslampor/note-bordslampa-house-doctor-gront-glas/
  I mitt 60-talshus skulle den göra sig otroligt bra i hallen, den där detaljen som gör att det blåser en aire av lyx!

 • Camilla skriver:

  1. Karlstad
  2. Ljusring och hyllor från Storefactory! 🙂

 • Sara P skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle köpa kuddar i nougat och ostronpink från Frejas boning och lampa smoke från watt och veke. Vårt nya sovrum är vitt vitt vitt från förra ägaren, känner ingen lugn och ro där inne.

 • Linnea skriver:

  1. Den ligger i vårt kära Karlstad ?
  2. Jag hade valt ut lite smått och gott att styla lägenheten med inför kommande försäljning. Några vackra ljuslyktor, som oljelampa från house doctor och ljusring till fönstret m.m. Samt några snygga krukor och härliga kuddar. Ja, jag skulle nog kunna gå lös ordentligt där inne då det är min favoritbutik i stan ??

 • Jenny Eriksson skriver:

  1.Karlstad.
  2. Om jag vann skulle jag köpa någon form av belysning. Jag och killen är nyblivna sambos och ett nytt gemensamt hem ska dekoreras. Belysning är a och o för att få till den där "hem" känslan, känslan av värme, trygghet och avslappning.

 • Emma skriver:

  1. Där jag bor, Karlstad
  2. Jag behöver smycka mina vita nakna väggar med fina prints och kanske nåt mindre konventionellt typ nåt konsthantverk.

 • Elin skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle valt middags- och pastatallrikar från Olsson & Jensen för att de är supersnygga och för att jag är så trött på all sliten porslin och barntallrikar som vi har här hemma. Skulle sedan bjuda sambon på festmåltid!

 • Ellen skriver:

  Jag hade köpt lite lampor till min nya lägenhet. När man precis avslutat ett väldigt långt förhållande och som student ska flytta till en egen lägenhet så känns det iallafall som att man behöver mycket fint ljus! Jag fastnade för den gröna bordslampa från house doctor

 • Ellen skriver:

  Blev så exalterad över lampan att jag glömde skriva att den ligger i Karlstad!

 • Anna skriver:

  Karlstad
  Jag skulle köpa Hylla vit 70 Storefactory. behöver något litet istället för sängboord, och detta kan va första saken på väggen i sovrummet. har dragit mig för att spika upp något.

 • Malin Björling skriver:

  Hej!
  1, Karlstad
  2, Chhatwal & Jonsson Block Stripekuddarna skulle göra sig bra i vårt vardagsrum så ett par tre stycken sådana skulle jag nog beställa om jag hade tur och möjlighet.

 • Åsa skriver:

  1. Karlstad
  2. En rund spegel från House Doctor vilket jag länge velat ha över en byrå i vårt vardagsrum men inte kunnat prioritera att köpa pga studier och den ekonomi det medför.

 • Katharina skriver:

  1. Karlstad
  2. om jag vann ett presentkort på 1500 kr så skulle det räcka till båda nya fina kuddar till vår TV soffa OCH till nya porslinsskålar från Olsson och Jensen, så slipper vi äta yoghurt och müsli ur dricksglas.. 🙂

 • Sara N skriver:

  1. I Karlstad
  2. Har länge spanat och klurat på ljusringarna från storefactory. De skulle passa helt perfekt i vår nya inglasade tillbyggnad. Fantastiskt fint med levande ljus i fönstren när det börjar mörkna på kvällarna.

 • Jessica S skriver:

  1. Den fysiska butiken ligger i Karlstad.
  2. Jag är på jakt efter två lampor att hänga över en arbetsbänk i vårt nyrenoverade kök på landet, och blev HELT kär i lampan Joy clear från Watt & Veke med tillhörande Spider grip i svart och mässing. Skulle helt klart lägga in presentkortet i ett sådant köp ?

 • Sara D skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle köpa ett gäng kuddar för att fräscha upp vår gamla tråkiga soffa. Storefactorys Utby kuddar är ju bara så snygga!

 • Erica skriver:

  1. I Karlstad!
  2. Soffan har fått en ny grå/grön klädsel och förtjänar definitivt ett gäng nya kuddar, gärna i orange!

 • Angelica skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag hade köpt dom väldigt fina oljelamporna tell me more till köksbordet samt den superhärliga taklampan Skira PR home att ha i sovrummet.

 • S. Berg skriver:

  1. Karlstad
  2. Vi har precis köpt hus och på min inköpslista står det just nu: Ny taklampa/hallen, ny taklampa/allrum, ny taklampa/kök, ny taklampa i sovrum 1-4….så ja, presentkortet skulle gå till nya taklampor;)

 • Elin S skriver:

  1 Karlstad.
  2. Den gudomligt fina och maffiga sollspegeln från Frejas boning. Hur fint skulle det bli över spisen i vardagsrummet?

 • Carin skriver:

  Karlstad
  Jag har tittat på EOS fjäderlampa länge. Nu har jag precis flyttat och är sugen på att förnya mig. Jag gillar dock design så det tenderar att bli dyrt. Vilken lycka att få vinna något fint då!

 • Amanda skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag och min sambo har en väldigt fin blandning när det gäller bestick här hemma. Det är blandat lite hur som helst och det skulle vara så härligt om alla besticken matchade varandra. Därför fångade Svart Presentpack Bestick Broste vår uppmärksamhet. Skulle vi ha ett presentkort skulle vi kunde köpa 2- 3 set och nästan få ett gratis. Perfekt! Då skulle vi kunna slänga alla våra gamla varierande bestick från när vi flyttade hemifrån till något som känns som vårt.

 • Caroline skriver:

  1. Karlstad, Haga
  2. Skulle köpt den gråa Abbey-lampan från PR Home som jag varit inne i butiken och kollat in ett antal gånger – så snygg!

 • Anna skriver:

  1.Karlstad
  2. Jag skulle äntligen unna mig att köpa den tidlösa klassikern Flower Pot från Skultuna!

 • Louise skriver:

  Då min man och jag snart flyttar till ett radhus innan födelsen av vårt första barn så skulle jag slå på stort och unna mig den efterlängtade EOS Vita lampan i grått till barnrummet.

 • Leons mamma skriver:

  1. I soliga Karlstad 🙂
  2. Massvis med snygg förvaring! Jag har nyligen rensat skåp och hyllor här hemma och hade velat inreda med snygga korgar och lådor som även funkar som komplement i inredningen. Blir det någon peng över spenderar jag det på klassiska krukor till de gröna växterna, det går aldrig ur tiden!

 • Emma G skriver:

  1. Karlstad
  2. SIKA DESIGN RENOIR SWING CHAIR ANTIQUE, den hade varit perfekt för att läsa godnattsagan för min lille prins i.

 • Adela skriver:

  1. KARLSTAD 😉
  Å jag skulle göra fina inköp från deras webshop till mitt 3e rum i lght som ska inredas till ett flådigt arbetsrum! Dit in behövs det mesta och jag läääängtar till att sätta tänderna i det! 🙂
  Så mycket fin i shopen, så det skulle inte bli några problem, jo möjligtvis att välja 🙂

 • Åsa A skriver:

  1. I Karlstad – har varit där flera gånger. Kul att den dyker upp här!
  2. Till min dotter som flyttar till sin första egna lägenhet i augusti skulle jag köpa EOS vita fjäderlampa. Dennhar hon önskat sig länge.

 • My skriver:

  1. På Kungsgatan 2a i Karlstad!
  2. Jag hade köpt en mysig ullfilt att gosa in mig under nu när sommarkvällarna inte är så varma som man minns dem, men man ändå envisas att sitta ute (för det är ju ändå sommar!)

 • Malin Vbg skriver:

  1. Kungsgatan 2a i Karlstad.
  2. Om jag vinner skulle jag köpa Skultuna ljusstake Liljan silver, 2 stycken. De är barndom för mig då min mormor och morfar haft sådana som stod framme hos dem och som tändes vid speciella tillfällen. DÅ vi bodde långt ifrån varandra så var jag inte där så ofta, men jag förknippar dem med min barndom och längtar efter att kunna äga ett par själv. jg tycker de är väldigt fina.

 • Sarah skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle vilja pryda min balkong med en grå betongkruka från House Doctor! Så fint mot det svarta smidesräcket.

 • Lotta Jonsson skriver:

  1) Karlstad
  2) Magnetlisterna för posters! Fick upp ögonen för dessa för första gången i webbshoppen, enkla och fina.

 • Susanne Nilsson skriver:

  1) Karlstad
  2) Att vakna och se Eos vita fjäderlampa sväva ovanför huvudet skulle kännas som att vakna och sväva bland moln:)

 • Evelyn Hansson skriver:

  1, Karlstad ?
  2, skultuna kin-setet då jag i flera år gett bort det i present till vänner för att hinta vad jag själv vill ha, dock utan lycka! Nu är det dags att köpa mig min egen present. ?

 • 1. På Kungsgatan i Karlstad!
  2. Jag hade direkt lagt lite kuddfodral från Tell Me More i varukorgen och en fin oljelampa eller två. Håller alla tummar jag har!

 • Molly skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle satsa på belysning till vår nya lägenhet som definitivt behöver lite ljus. Gärna Watt & vekes Alberta lampa i dark grey!

 • Karlstad
  och jag skulle såklart välja fjäderlampan! Jag håller på att lämna ett liv och en lägenhet bakom mg, och då rensar jag utbså mycket jag kan av mina saker- har drömt i månader om allt det nya, men vet att det kommer bli skralt och ekande i nya hemmet. jag har ett sparkonto som heter "fjäderlampan", men det kommer ta månader..har alltså redan bestämt att den kommer bli smycket i sovrummet. I Grått. Det kommer bli så vackert..

 • Erica Axelsson skriver:

  1. Karlstad
  2. För att skapa djup i vår lägenhet (som enbart har fönster åt ett håll) skulle vi köpa spegeln "Spegel 110 cm Clear Rund House Doctor" och sätta upp på väggen mittemot fönsterna. Spegeln är just nu slut i lager på webbshopen, men den är värd att vänta på!

 • Madelene skriver:

  1. Karlstad
  2. Kuddar och krukor till uteplatsen.

 • Sandra skriver:

  Kungsgatan 2a i Karlstad
  Jag hade slagit till på en Ghost klädhängare från Muubs. Vi behöver få in lite naturmaterial i vårt hem.

 • 1. Kungsgatan 2a i Karlstad
  2. Jag älskar Tell me more vase, så det skulle jag välja!

 • Martina skriver:

  Kungsgatan 2a, 65224 Karlstad
  Jag skulle köpa en eos lampa till min dotters rum och för de pengar som blev över skulle jag köpa en massa ljuslyktor till mig själv för att lysa upp höstmörkret.

 • Therese skriver:

  1. Kungsgatan i Karlstad
  2. En rund spegel från House Doctor till vår hall som snart är nytapetserad.

 • Anna Robertsson skriver:

  1. I Karlstad,
  2.
  Soppat lägenhet med blivande man,
  vacker, rymlig och grann,
  om det vore så att jag vann
  skulle en vacker spann
  från Skultuna bli det jag fann

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) Karlstad
  2) Vi har precis målat om badrummet så det skulle bli nya handdukar, tvål och snygg förvaring!

 • Hannah skriver:

  1. Karlstad
  2. En bordslampa till sovrumsfönstret (kanske Note från House Doctor med brunt glas). Väldigt nödvändigt då mörkret snart kommer, om någon månad, och den förra lampan råkade ut för en olycka..

 • Amanda skriver:

  1. Karlstad.
  2.En large ljusgrå Eos lampa har jag velat ha länge till vårt sovrum, så hade varit perfekt att använda presentkortet till det!

 • Helena skriver:

  1. Karlstad.
  2. Till mitt nya hem skulle jag gärna köpa de fina vattenhyacintkorgarna och den fina korgen Muubs. Jag blev också förtjust i den fina laddnindskabeln i läder så den skulle också få följa med till mitt nya hem.
  Tack för den fina tävlingen!

 • Lisa skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag tänkte beställa en ny soffa lagom till höstmyset (Förlåt, gud förbjude att prata om det nu, först SOMMAR) och det vore ren och skär lycka att få fylla den med några av de fina kuddarna. Jag är extra förtjust i Chhatwal Bond Blue White och Chhatwal & Jonson Ikat Kerela!

 • Cecilia skriver:

  1. Karlstad
  2. Denna snygga förvaring för tidningar! Jag är en tidningsjunkie och har ingen plats för dom hemma så denna skulle jag nog köpa!
  https://oddsandendsbyh.se/produkter/forvara/the-rack-tan-small-caia-of-sweden/

 • Malin K skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle utan svekan köpa två fina 40cm hyllorna från Storefactory! Insåg precis att de skulle passa perfekt som små nattduksbord! Jag behöver bara plats för ett ljus, mobilen och en liten vas. Tack för att ni hjälpte mig att få upp ögonen för detta svenska märke!

 • Linnea Tirmén skriver:

  1) Karlstad
  2) Liljan från Skultuna. Den påminner om min farmor. En så fin ljusstake, men jag skulle nog köpa den i silver.

 • Viktoria skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag hade köpt middagstallrikar, assietter och skålar från Olsson & Jensen för presentkortet 🙂

 • Lisa S skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle välja spegeln från House Doctor som har 110 cm i diameter! Så himla vacker! I det enkla bor det vackra! Den skulle få pryda väggen i min hall! Lisa S PS mycket trevlig hemsida, måste jag bara säga! Det var min fösta,spontana reaktion!

 • Victoria skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag renoverar mitt gamla flickrum till ett vackert gästrum att komma hem till när jag hälsar på föräldrarna och är på jakt efter en fin taklampa. Fjäderlampan från eos hade jag velat unna mig för presentkortet!

 • Maria skriver:

  Karlstad
  Skulle välja lite smågodis;
  HILKE COLLECTION DONNA M MÄSSING
  och en laddare med stil,
  HEY WALDEMAR LADDARE SKINN. Peng kvar? Ja då blir det Led Ljus,älskar att det lyser när jag kommer hem på höst och vinterkvällarna.
  Maria♥

 • 1. Karlstad
  2. Kuddar till min soffa i vardagsrummet, behöver bli lite ombonat och få massor av ny energi.

 • Hanna skriver:

  1. Karlstad!
  2. Jag skulle använda presentkortet som en del till att köpa en sideboard med hylla (Caroline) som finns i sortimentet. Den har jag velat ha länge. Jag har köpt en egen lägenhet som jag flyttar till om ett år (nyproduktion) efter en jobbig separation. Vore verkligen fint att få unna mig några riktigt fina möbler i min alldeles eeeegna lägenhet <3

 • Catarina skriver:

  1. Karlstad
  2. Vi har köpt hus och jag ska ÄNTLINGEN få inreda ett barnrum till vår son. Jag skulle köpa EOs fjäderlampa för mysig, fluffig känsla!

 • Kristin skriver:

  1. Karlstad
  2. Vi flyttar in i vårt "nya" hus 1/8, det är en bevarad tidskapsel från 70-talet varför vi har en hel del arbete framför oss. det fanns sååå mycket fint jag vill ha, men en sak som kanske är lite udda som jag föll för var toalettpappershållaren.
  Muubs Korg Hög
  vi har för första gången välsignats med ett stort badrum varför jag faktiskt har plats att unna mig att dra på med skrymmande möbler och denna med funkton och förvaring i 1 var helt underbart fin 🙂

 • Emma skriver:

  1. Karlstad
  2. Vi har precis fått vår andra dotter och flyttat in i nyrenoverat hus. Jag skulle gärna köpt mig en fin "present" till huset i form av en stor fina bordslampa från House Doctor som ska stå i korridoren som jag går vaggandes upp och ner just nu med lillasyster.
  Tack för en inspirerande blogg och grattis till nytillskottet!
  Kram från en i samma sits

 • Sanna skriver:

  Butiken finns i Karlstad.
  Jag skulle köpa ett print av Anna Bulow som heter On Her Mind och plussa på med ett par handdukar i blått från Affari,

 • Nicklas H skriver:

  1. Karlstad
  2. Nya lampor skulle behövas i vårt nya hem så en vacker lampa som kan förgylla vårt vardagsrum hade det blivit.

 • 1. Karlstad
  2. En av alla snygga speglar som skulle passa på vår gästtoalett.

 • 1. Kungsgatan 2a i Karlstad
  2. Då vi precis flyttat in i nybyggt hus skulle presentkortet gå till belysning och vackra tavlor.

 • Nina Bergqvist skriver:

  1) På Kungsgatan 2a i Karlstad.
  2) Eftersom jag behöver en ny tvättkorg och förvaringslådor så skulle jag välja
  Den lilla tvättkorgen Chacka House Doctor,
  2 st Box läderhandtag grå platt stor House Doctor
  och en Box läderhandtag grå platt liten House Doctor.

 • Sophia skriver:

  1. Karlstad
  2. För presentkortet skulle jag slå till på kuddfodral från Chhatwal & Jonsson. Har spanat på dessa väldigt länge men haft svårt att motivera priset för mig själv, perfekt tillfälle att äntligen få unna sig!

 • Anna W skriver:

  1: Karlstad
  2: alltid i behov av snyggare och mer funktionell förvaring. Trist men sant. Hade köpt ett gäng boxar och lådor till våra skjutdörrpartier och förvaring inne i byrolådorna för bättre ordning.

 • Linnea skriver:

  1. Butiken ligger i Karlstad
  2. Jag försöker att lite obemärkt snygga till min pojkväns lägenhet och en lampa från watt & veke hade blivit väldigt snygg att hänga ovanför sängbordet som sänglampa. Eller så hade jag köpt en rund spegel från house doctor till spegelväggen jag själv försöker bygga upp

 • Maria Lilja skriver:

  1. Karlstad
  2. Har suktat länge efter en ljusgrå fjäderlampa från EOS. Skulle bli så fin i mitt sovrum med stukaturer i taket.

 • 1. Butiken ligger i Karlstad.
  2. Om jag vann skulle jag köpa Liljan-ljusstakar från Skultuna i mässing. Har letat efter dem på loppis och suktat efter mammas såna i flera år. Det är hållbar design som jag kommer använda resten av livet! Presentkortet räcker nästan till två!

 • 1. Den fysiska butiken ligger i Karlstad
  2. När estetik och funktion i allra BÄSTA kombination skall få råda, är det denna trevliga klädhängare som jag i min hall vill skåda! 😉 https://oddsandendsbyh.se/varumarken/muubs/muubs-kladhangare-ghost/

 • Isabel skriver:

  1. I Karlstad
  2. Har precis tagit examen från Brobygrafiska OCH fått jobb OCH bostad, sådan lycka! Dock har jag ett glapp nu precis under sommarmånaderna innan lön, och står därmed helt lampor. Jag har haft spaning på House Doctor mega baslampa i glas, och tror den skulle passa helt perfekt i mitt nya lilla vardagsrum. Allt gott,

 • Katerina skriver:

  1. Karlstad
  2. Wow, wow, wow vad mycket fint. Blir glad bara av att surfa in på sidan. Tror jag skulle välja Skultuna Boule Vas Stor Mässing, men ett lätt val är det inte…

 • Jenny skriver:

  1. karlstad
  2. Jag skulle köpa en spegel från house doctor för att fullända halen och göra att den ser mer rymlig ut.

 • Ann-Sofie skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle faktiskt välja det som är på bilden, EOS fjäderlampa men i ljusgrått till min sons rum. Har en board på Pinterest för inredning till hans rum med massa fint jag vill köpa där just fjäderlampan finns med, tyvärr räcker inte riktigt föräldrapenningen till allt fint jag skulle vilja köpa och inreda med så hans rum känns just nu lite halvfärdigt bara men denna lampa skulle vara en suverän början då jag tycker den gör så mycket för ett rum.

 • Annica skriver:

  1. Karlstad.
  2. Skulle köpa en massa inredning till hemmet. Svårt och välja någon specifik men vas skulle jag klicka hem. 😉

 • Sanna skriver:

  1. Karlstad!
  2. Jag vet att min mamma tycker att den krackelerade serien från Olsson och Jenssen är superfin så jag skulle köpa henne något därifrån, förmodligen den fina salladsskålen. Jag själv skulle nog vilja ha en liten hängande fönsterlampa från Watt and Veke, skulle vara så himla fin i mitt studentrum!

 • Hanna skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag hade velat köpa vägglampan Desk från House Doctor i grönt att ha över min soffa. I min etta är det lite trångt om plats och på grund av avsaknaden av ett skrivbord, kryper jag gärna upp i soffhörnet och pluggar. Då skulle det underlätta att ha bra belysning som dessutom tillför någonting unikt inredningsmässigt med dess fina färger!

 • Annika skriver:

  1. Karlstad
  2. Precis en sådan fjäderlampa som på bilden i storlek small och ett timglas! Fina inredningsdetaljer till min dotters rum som jag håller på att göra om! Hon har ärvt vår gamla lampa och skulle bli jätteglad för denna.

 • Anonym skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle köpa 2st magnetlist valnöt och en hey Waldemar laddare i skinn så vet barnen vilken som är min?

 • Rebecka Karlsson skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle köpa 2st magnetlist valnöt och en hey Waldemar laddare i skinn så vet barnen vilken som är min?

 • Anna C skriver:

  1. Butiken ligger på Kungsgatan 2A i Karlstad.
  2. Jag skulle köpa en fin inflyttningspresent till vårt nya hus vi snart får nycklarna till. Just Eos-lampan står högt upp på önskelistan till sovrummet. Annars skulle jag gärna vilja ha den fina svarta stegen från Affari och det vackra grytunderlägget lands end från Skultuna. Håller tummarna! 🙂

 • Emma skriver:

  Butiken ligger i Karlstad.
  Hade jag haft äran att vinna så hade jag valt att gå loss på krukor från Pottery Pots. Kanske låter som oerhört tråkigt val men jag tycker verkligen att rätt kruka kan lyfta en hel växt och ett stilleben. Då vi inte äger så många krukor längre pga låga fönsterbänkar och små klåfingriga fingrar som nu vuxit upp så hade det suttit som handen i handsken. Eller blomman i krukan 😉

 • Gunilla.M.B skriver:

  1= Butiken ligger i Karlstad
  2= Skulle köpa härliga, tuffa fönsterlampor och byta ut dom tråkiga vi har i finrummet . Känns som dom har hängt med sen 1700 – talet ! Man börjar bli lite "less" !

 • Ellinor skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle köpa ett par fina signerade posters av Anna Bülow. Sen skulle jag också slå till på några snygga påskrukor som jag förälskat mig i.

 • Helena skriver:

  1. Karlstad
  2. Vi planerar att flytta till andra sidan jordklotet och jag skulle så gärna vilja ta med mig lite klassiska svenska inredningsdetaljer som får plats i de få flyttkartonger som vi tar ned oss. Så hade köpt Skultunas kruka i mässing och även ett par matchande små ljushållare. Så fina!

 • Linda skriver:

  1: Karlstad
  2: Jag hade slått till på Muggar från OLSSON & JENSEN( kaffet smakar godare i snygga muggar) och ett mässingunderlägg från Skultuna att ställa pajen på när jag ska duka upp i trädgården och fira att jag fyllt 40 ?

 • C skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag hade köpt en stor spegel från House Doctor, har länge suktat efter en sådan!

 • Pia Troy skriver:

  1) Kungsgatan 2a, Karlstad
  2) Jag blev helt kär i Muubs höga korg med toarullar i! Vilken toppenide 🙂 Den och en vägglampa från House Doctor eller möjligtvis en skinnväska – kan inte riktigt välja

 • Malin Olesand skriver:

  1.Karlstad
  2. Wow, tack till Odds & Ends som valde att hålla en tävling hos dig! Nu hittade jag en plats på webben som kan fylla mitt hem.

 • Jerker skriver:

  1 Karlstad
  2 Lampan på bilden. Jag är så less på våra gamla fula taklampor som alla är köpta på loppisar, och sett sina bästa dagar redan innan de kom hit. Det vore så kul med något snyggt och modernt, som omväxling… 🙂

 • Andrea skriver:

  1) På Kungsgatan i Karlstad 🙂
  2) Jag skulle beställa ett sånt där snyggt grytunderlägg från Skultuna i mässing (Skultuna Land’s end heter den som säljs på deras hemsida!)

 • Kristina skriver:

  1. Karlstad.
  2. Olsson & Jensen taklampa mässing. En riktig ljuspunkt saknar vi. Nästan endast glödlampor utan skärm i vårt hem.

 • Kristin skriver:

  1. Karlstad
  2. Så mycket fint! Och så mycket jag skulle vilja ha. Men eftersom vi spenderade helgen med att förgäves leta efter fina sängbord så skulle jag nu passa på att satsa på det vackra border ELVA AUBERGINE BROSTE.

 • Maria Kihlström skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag älskar snygga saker med en faktisk funktion. Skulle därför välja att ladda med stil med laddaren från Hey Waldemar (skulle passa så bra i min plug lamp) och sedan vita eos lampa till sovrummet för att vakna med ett fluffigt moln som utsikt!

 • Emma Johansson skriver:

  a) Kungsgatan 2a i Karlstad
  b) min kille och jag har ett distansförhållande just nu, (han bor i asien och jag i sverige). Vi planerar just nu att köpa hus till våren 🙂 eftersom hans kontrakt i asien gårut i höst.
  Vi gillar båda inredning så jag skulle ta med honom på en minisemester till karlstad nu i sommar när han kommer hem och tillsammans med honom välja det som kommer få vårt liv att lysa upp!

 • Amanda Eriksson skriver:

  1. Den finns i Karlstad
  2. Jag skulle absolut köpa Luna urna, gärna flera stycken. De skulle passa så himla bra in på våran lilla lilla terass.

 • Birgitta Nilsson skriver:

  1. Finns i Karlstad
  2. Skulle köpa fjäderlampan från EOS som jag vet att min dotter så gärna vill ha. Fick bli en fin present och överraskning till henne.

 • Ellen skriver:

  1) Karlstad
  2) Då hade jag lagt till lite och köpt en Desk vägglampa från House doctor. Tror jag hade valt den gröna för att den skulle passa så bra till min matta.

 • Caroline skriver:

  Butiken finns i Karlstad.
  Jag skulle köpa en taklampa till över matbordet i köket. Vi har idag en lampa som vi använde för att piffa vårt förra radhus inför försäljning. Köpt bara för att det var som tvunget och inte alls med kärlek. Den har följt med hit och suttit där i fem år nu och VERKLIGEN gjort sitt.

 • Linn A skriver:

  1) Butiken finns i Karlstad.
  2) Jag hade nog använt presentkortet till att slå till på ett sideboard från Caroline Ek. SÅÅÅ snyggt!

 • Helena Zetterman skriver:

  1. På Kungsgatan 2a i Karlstad.
  2. Finns ju så mycket fint! Skulle nog ändå allt köpa den stora runda spegeln på 110 cm från House Doctor. Den skulle ge liv och rymd till en lite bortglömd plats i hemmet.

 • Mia Ritz skriver:

  1. Butiken finns i Karlstad.
  2. Jag skulle köpa dekor, kanske en vas eller två, huset behöver ju uppdateras lite då och då. Förvaring är ju också bra att ha när man har många barn, kanske någonstans att förvara mina garn. Om jag skulle vinna skulle jag bli en mycket lycklig kvinna!

 • Ulrika skriver:

  1. KARLSTAD
  2. Jag skulle köpa Olsson & Jensen Quilt Grå till min gamla säng som behöver få ett lyft.

 • Annika W skriver:

  1. Karlstad
  2. 5050 kudde kitt Frejas Boning – 2 set. Jag flyttar snart och alla gamla soffkuddar har gjort sitt, så de tar jag inte med mig. Det vore underbart att bona soffan med en mängd nya härliga kuddar! Perfekt till höstmyset.

 • Maya Engström skriver:

  1.Karlstad
  2. Som Volontärarbetare har jag mitt "hem" lite överallt i världen. Men nu har jag fått ett eget hem. Men, "Det är så mörkt här" säger mina vänner,
  jag tror att med Fjäderlampan skulle jag och min Änglar känna mig riktigt hemma!

 • 1. Karlstad
  2. Jag skulle köpt lite smått och gott. Vi håller på att göra en matsalshörna i vardagsrummet och den vill vi göra mysig så nån ljuslykta, vas och nån mysbelysning skulle jag vilja köpa.

 • Annika Andersson skriver:

  Karlstad
  Jag hade köpt lite nya lampor till vårt stora köksfönster. Två av denna sorten tex https://oddsandendsbyh.se/produkter/belysning/hangande-lampor/watt-veke-joy-smokey/

 • Carolina skriver:

  1.Karlstad
  2. Inredning till barnkammaren till vårt första barn som kommer i Mars 2018<3

 • Patricia skriver:

  1. Karlstad (ska bila runt i Sverige i sommar, möjligen ett stopp förbi butiken?)
  2. Har precis blivit förtjust i snygg förvaring. Att låta den bli en del av hemmet. Eftersom min lägenhet inte är superstor behöver jag hitta smarta lösningar hela tiden. Innan handlade det mycket om lådor under säng, etc. Men nu vill jag lyfta fram förvaringen, jag tycker den kan bli en vacker del av inredningen. Så varför inte några supersnygga boxar från House Doctor? Och vackra vaser från Pottery Pots där jag kan förvara mina penslar och pennor och såklart en blomma. Om jag skulle få några kronor över skulle jag satsa på en vacker filt från Affair of Sweden. Perfekt höstmys efter sommaren:)
  Ha en fin sommar!

 • Inger skriver:

  Karlstad.
  Vi har lyxproblemet att fylla dryga 70kvm vardagsrum, där en 16 meter lång vägg verkligen skulle behöva ett vackert blickfång. Jag skulle vilja välja en plansch från Anna Bülow och en vacker magnetlist/ram till den.

 • Lina skriver:

  1) Den ligger i Karlstad
  2) Har nyss flyttat och försöker verkligen sätta prägel på en just nu ganska tom lägenhet. Behöver belysning av alla dess slag, och Eos vita fjäderlampa i stl large skulle göra sig perfekt i sovrummet 🙂

 • Johanna skriver:

  1 Karlstad
  2 jag köper de supersnygga kuddarna från men at work. Jag tror att de är precis vad vår soffa behöver!

 • Paulina skriver:

  1. Butiken ligger i Karlstad!
  2. Jag har länge suktat efter en eos fjäderlampa så jag skulle ÄNTLIGEN införskaffa mig en sådan till vårt nya radhus i Kolla Parkstad som vi ska flytta in i 🙂

 • Jacqueline skriver:

  1 Karlstad
  2 Servis från Olsson och Jensen inför höstens alla mysiga grytmiddagar, passar perfekt till boeuf bourgignon!

 • Martin C skriver:

  1.Butiken ligger i Karlstad.
  2. Hade köpt "SVART XL PATT KRUKA POTTERY POTS" till min sambo. Hon har länge letat efter stora neutrala o stilrena krukor. Dessa hade då fått äran att pryda våra nu rätt så tomma fönster! // Martin C

 • Maria skriver:

  1.karlstad
  2. Jag skulle köpa mig lite inredning, så som kuddar, tavlor, dekoration, alternativt ett soffbord. Jag och min man har varit tillsammans sedan vi var 16 och 18 år (är 30 och 32 idag med 2 barn och 1 hund). Vi har fortfarande kvar inredning från vårt första boende. Jag skulle vilka förnya lite och uppdatera hemmet så det passar mer vår stil som vi har idag!

 • Karoline skriver:

  1 butiken ligger på Kungsgatan i Karlstad
  2 jag skulle köpa ett vitrinskåp från Lindeberg och en Cementkruka från House doctor

 • Karoline skriver:

  1 butiken ligger på Kungsgatan i Karlstad
  2 jag skulle köpa ett vitrinskåp från Lindeberg och en Cementkruka från House doctor

 • Emilia skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag får ingen riktig hemmakänsla i vår lägenhet så ett presentkort från Odds&Ends hade garanterat gjort susen! Då hade jag kunnat piffa till lägenheten med lite smått och gott. Där är så mycket fint vilket varumärke man än väljer att titta närmre på. ?

 • Emelie skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag har alltid drömt om att få sitta och njuta i en härlig trägunga på altanen i vår sommarstuga i norra Finland och blicka ut över havet. Hittade den perfekta gungan "Sika Design Renoir Swing Chair" som jag skulle använda presentkortet till.

 • Sahra Green skriver:

  Karlstad
  Solspegeln..att ha i sommarstugan så jag även på regniga dagar kan glädjas åt solens vackra strålar?

 • 1. Karlstad
  2. Vill införa mer harmoni och jordnära toner samt material i mitt hem. Passar min livsstil och mitt humör just nu då yoga, meditation och eftertanke har en allt större plats. Hade satsat pä oljelampor och vaser från Tell Me More. Perfekta detaljer för att skapa trivsel i en harmonisk, rustik och naturlig anda.

 • Sarali skriver:

  1. I Karlstad.
  2. Presentkortet skulle vi använda till att investera i stilfulla amplar och krukor här hemma till våra Hoya- och pelargonsamlingar. De kommer inte till sin rätt i sina nuvarande boningar. Det skulle verkligen lyfta hemmet

 • Stella skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle köpa mig flera förvaraingboxar och sedan ljuslyktor från Skultuna. Förvaringsboxarna är snygga och praktiska opch ljuslyktorna ger en hemtrevlig känsla; allt som behövs för min första lägenhet!

 • Monika Lindh skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle få in mer reflekterande ljus genom att boosta vägg med speglar – tre uppsättningar SPEGEL SILVER BROSTE – vilken effekt!

 • Linnea skriver:

  Butiken finns i Karlstad.
  Jag och min kille ska flytta ihop och han vann valet om färg på säng. Därför önskar jag att jag vinner presentkortet så att jag kan matcha sängen med en eos-lampa som jag önskat mig länge

 • Martina Schöld skriver:

  1) Karlstad
  2) Efter en jobbig flytt är ännu inte den inglasade balkongen klar, och därför inte heller någon mysig plats att vara på nu när man äntligen kan sitta där ute dygnet runt, några kuddfodral från CHHATWALL & JONSSON hade verkligen livat upp!

 • Stina skriver:

  1. Odds & Ends fysiska butik ligger i Karlstad.
  2. Om jag vann skullejag köpa en WATT & VEKE ALBIN SMALL GREY lampa. Perfekt att ställa som mysbelysning i på byrån i vardagsrummet!

 • Paola skriver:

  1) Karlstad
  2) Förvaringslådor från House Doctor, Box läderhandtag – sååå superläckra. Som jag har suktat efter dem! Jag pluggar i Karlstad och har varit i butiken ett antal gånger, men aldrig köpt något … Hoppas det är dags nu! Då blir det extra kul när höstterminen börjar 🙂

 • Emelie skriver:

  1. Karlstad
  2. Någon form av belysning, kanske BARBARA SMALLSQUARE eller en fjäderlampa till min lilla etta som jag flyttade in i December men som fortfarande knappt har några lampor.. 🙂

 • Lena skriver:

  Karlstad
  Jag skulle köpa led ljus för hela pengen. Underbart att komma hem en mörk eftermiddag och lägenheten strålar av tända "stearinljus"

 • Sanna Nilsson skriver:

  Butiken ligger på Kungsgatan 2a i Karlstad.
  Om jag vann skulle jag köpa en fjäderlampa (pendel small vit från Eos Vita) till morsan för hon har tjatat om den i 400 år. Sen skulle jag köpa 3 st svarta ljusstakar i olika storlekar från Ekeberga Storefactory till mig själv för jag varit så schysst mot morsan.

 • Eva L skriver:

  Karlstad
  Posters. Tycker det är så svårt att hitta snygga posters att rama in. Men här hittade jag flera som jag skulle vilja klicka hem. Vilket jag håller tummarna för att få göra 🙂

 • Sara skriver:

  1. I Karlstad
  2. Jag skulle köpa två såna här att ha i fönstren i mitt nya radhus som jag och min då 10-månaders din ska flytta till i november. Fönstren går från golv till tak men pga litet barn så kommer jag nog inte kunna ställa nåt i dom utan får köra på hängande lampor istället.
  https://oddsandendsbyh.se/produkter/belysning/hangande-lampor/watt-veke-barbara-smallsquare/

 • Viktor eriksson skriver:

  1..Karlstad 2.jag och min sambo är rörande överens om att vi utan tvekan skulle köpa SIKA DESIGN RENOIR SWING CHAIR TAUPE. Fin att ha ute på vår altan som saknar den ombonade mysiga känsla vi vill ha . Och super att koppla av i för oss och barnen

 • Maria skriver:

  1. Karlstad.
  2. Jag skulle köpa en alpackapläd då jag älskar det varma, mjuka, gosiga och naturliga. Pläden skulle säkert trivas hemma hos mig ihop med andra ullsaker.

 • Ida skriver:

  1. Karlstad
  2. Vi har precis tapetserad om sovrummet i en underbar rosa färg och behöver en taklampa. Kan dock inte bestämma mig för om jag skulle välja en vit eller grå fjäderlampa storlek large eller round takskärm skira PR home, men även denna bordslampa är underbar desk bordslampa house doctor grön och skulle passa perfekt på vår byrå.

 • Anna E skriver:

  1. I Karlstad
  2. Jag har blivit smått tokig i växter på sista tiden – kan inte hålla mig från att köpa nya, ta sticklingar och så fröer av allehanda slag så till den milda grad att jag inte hinner med och heller inte haft möjlighet att köpa fina krukor att sätta ner alla plastkrukor i ännu. Därför skulle jag satsa till 110% på era fina krukor om jag vann presentkortet. Cementkruka L från house doctor står högst på önskelistan följt av de svarta Patt krukorna från Pottery potts i alla varierande storlekar.

 • Tatyana skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag skulle köpa Eos-lampan till vår äldsta dotters sovrum. Den skulle göra rummet mysigare och hon kanske äntligen vill sova i sin egen säng.

 • Jenny Hallenius skriver:

  1. Karlstad
  2. Åh vi som ska flytta till Karlstad om en månad – hur perfekt?! Det här skulle bli ett fint bidrag till att shoppa loss på Odds and Ends. Finns ju så mycket fint! Kanske blir det en stol:
  https://oddsandendsbyh.se/produkter/mobler/stol-kawa-house-doctor/
  Eller ett par lampor över köksön:
  https://oddsandendsbyh.se/produkter/belysning/hangande-lampor/watt-veke-joy-smokey/

 • Tove skriver:

  1. Karlstad
  2. Var i en mysig liten inredningsbutik häromdagen med min pojkvän där han såg oljelampor likt de från "tell me more". Så visst ska han få en sådan i lite försenad födelsedagspresent. Till mig själv hade jag unnat mig den fina salladsskålen från Olsson & Jensen ("grå krakelerad") samt en härlig meraki bodylotion för min torra hud och slutligen några fina gråa krukor från pottery potts.

 • Sandra johansson skriver:

  1. Karlstad 2. Med två småbarn blir vårt nyrenoverade badrum snabbt fullproppat med smutstvätt då vi endast har 2 små tvättkorgar i plast där inne ( de var de enda vi lyckats hitta som såg någorlunda bra ut . Det skulle göra så mycket att få in de underbara tvättkorgarna från HOUSE DOCTOR där istället .

 • Anders skriver:

  1. I karlstad
  2. I augusti väntar min sambo o jag vår första bebis. Gissar att många vakna stunder väntar nattetid så en fin golvlampa får gärna lysa upp vår tillvaro. Jag skulle välja club golvlampan från house doctor.

 • A.S skriver:

  1. Karlstad
  2. Om jag vann presentkortet så skulle jag köpa bordet Ox svart iron från house doctor som skulle passa perfekt hemma hos mig. Plus att mitt brorsbarn råkade välta sidobordet jag hade innan och man måste ju ha ett fint ställe att vila koppen på när man hänger i soffan.

 • Birgitta skriver:

  1. Karlstad
  2. En ny taklampa till vårt allrum

 • Amanda skriver:

  Svar: Karlstad
  Behöver få mer färg i min färglösa studentlägenhet, skulle köpa de fina guldiga skultuna vaserna!

 • Julia skriver:

  1. Karlstad
  2. The ring ljusstake från House Doctor Mässing och HIlke Collection vit marmorunderlägg – älskar kombinationen av mässing och marmor i mitt hem! 🙂

 • Ulrika skriver:

  Karlstad
  Jag har varit intresserad av en fjäderlampa från eos så länge men är lite för återhållsam med mina pengar så skulle jag lyckas vinna så skulle jag absolut passa på.

 • Johanna skriver:

  1. Karlstad
  2. Jag ska i dagarna flytta in i min fina nya lägenhet med stora fönster och öppna ytor. Skulle definitivt köpa betongkrukan L patt kruka pottery pots och Skultuna Factory-ljushållaren. Älskar den råa industriella stilen blandaat med mjuka material och gulddetaljer!

 • Elaisa skriver:

  1. Karlstad!
  2. Har länge sneglat, suktat och önskat att Skultuna Land’s End grytunderlägg i mässing skulle finnas på just mitt matbord! Det eleganta, tjusiga blommönstret på underlägget känns så exklusivt och lyxigt! Då skulle alla trötta, nötta och utslitna korkunderlägg åka rakt ner i sopkorgen och det vackra underlägget från Skultuna skulle få pryda matbordet!
  Vi håller på att inreda en tvättstuga (mitt livs första tvättstuga!) och då skulle House Doctors Tvättkorg Chacka vara helt perfekt! Tycker den nästan är för fin för smutstvätt så jag skulle nog fylla den med annat, till exempel nytvättade, väldoftande frottéhanddukar!

 • Alex skriver:

  1.
  Karlstad
  2.
  Alberta dark grey Watt & Veke. Jag älskar mysig belysning och skenet ifrån denna lampan är precis vad som passar i vårt vardagsrum. Vi saknar belysning ii fönstret och jag har länge klurat på vad jag vill placera där. När jag såg denna visste jag att den vore perfekt!
  Watt och veke står för snygg design och god kvalité, perfekt för mig som gärna har saker länge.

 • Annika Nilsson skriver:

  1) Karlstad
  2) Sängöverkast! Jag har varit på jakt efter ett vackert sängöverkast länge nu – börjar tröttna på det gamla som är ärvt av mamma och dessutom är avklippt och uppsytt, eftersom det trasmade sig i ena kanten när dammsugaren försökte äta upp det ;)!

 • Buliken hittar man i Värmlands Karlstad och är ett måste när jag besöker stan!
  Vinner jag presentkortet skulle jag investera i kulörer. Vårt hem behöver mer färg och jag skulle gå bananas med kuddar, posters och andra vackra ting som gör vardagen så mycket lyxigare.

 • 1. Den enda fysiska butiken ligger i Karlstad!
  2. Vi står mitt i en flytt till ett nytt större boende, samtidigt som vi väntar vårt första barn. Ett presentkort på Odds and Ends hade helt enkelt kommit mycket väl till pass, främst till att köpa en fin taklampa till vad som ska bli barnrum! Tex en fjäderlampa från Eos hade gjort sig väldigt bra då det är högt i tak.

 • Mia skriver:

  1. I Karlstad. 2. Den varma pläden MUUBS PLÄD LAMA BABYALPACKA för 1430kr. – från Peru, värmer sju gånger mera än lammull- perfekt present till min älskade frusna mamma då hösten börjar krypa sig på.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.