Annons

Annons: Tävla och vinn babysittern Bliss från Babybjörn

Den här veckan ligger ett riktigt fint paket i potten, för alla er som har eller väntar smått. BabyBjörn sponsrar med den nya babysittern Bliss med quiltat tyg i valfri färg. Tyget är Öko-Tex-certifierat, vilket innebär att det inte innehåller farliga kemikalier, och är helt ofarligt för ditt barn att suga på. Värde ca 1449 kronor. Allt du behöver göra för att delta är att svara på följande frågor i kommentarsfältet. Lycka till!

1) Vilken färg skulle du vilja ha av BabyBjörns modell Bliss
2) Vad förknippar du varumärket Baby Björn med? Beskriv / motivera kort.

 

Tävlingen är avslutad. Grattis till Charlotte som svarade 2017-07-22 @ 08:12:25. Hör av dig med dina uppgifter så kommer vinsten inom kort!


Tävlingen pågår t.o.m. den 24/7 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av BabyBjörn och beslutet går inte att överklaga. Ett presentkort i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Jag skulle bli så glad om jag vann den antracitgrå babysittern till min dotter i magen. Babybjörn får mig direkt att tänka på deras bärselar, något jag också kommer skaffa när bebisen har kommit.

 • Melinda skriver:

  Hej!
  1. Den antracitgrå skulle passa bäst hemma hos oss!
  2. Såklart är det bärselarna man tänker på i första hand. Bärsele har typ bleivit synonymt med BabyBjörn!

 • Emma Ö skriver:

  1. Jag skulle vilja ha en antracitgrå Baby Björn Bliss!
  2. Baby Björn förknippar jag med trygghet och närhet för små barn. Framförallt den klassiska bärselen som verkar vara knepet när barnet BARA vill vara nära…

 • Hejsan! Vilken kul tävling! Antracitgrå skulle jag välja om jag vann. Jättefin och klassisk färg! Jag förknippar Babybjörn med säkerhet och ett väldigt bra rykte runt om i världen. Har bott lite överallt och hela tiden ser man att föräldrar väljer Babybjörn. Plus att produkterna ser syngga ut och håller barn efter barn!

 • Camilla skriver:

  1) antracitgrå.
  2) innan jag blev gravid förknippade jag babybjörn mest med bärselar. Nu däremot är det mest babysitters jag tänker på. Alla föräldrar jag frågat om råd när det gäller vad jag ska köpa till lillen i magen sätter en babysitter från babybjörn högst upp på måste ha-listan.

 • Sandra skriver:

  1:Färgen midnattsblå skulle passa till min lilla kille!
  2: Förknippar de med deras bärselar som jag har en till min kille som ja hoppas han ska börja tycka om snart?

 • Ramona skriver:

  1. Antracitgrå är nog antagligen den mest praktiska färgen 🙂 särskillt som inte skönet ännu vets
  2. Kvalitet, mina föräldrar har ännu också kvar några mina gamla BabyBjörn prylar, dom är nu 30 år gamla men hur fina som helst även om också mina systrar i tiderna använde t.ex resesängen

 • Maria skriver:

  1. Jag vill gärna ha en antracitgtå
  2. Jag tänker på börsele. Köpte en för 36 år sedan till första barnet o nu är det dags för barnbarnet och då skulle det passa bra med en babysitter till lille Arvid.

 • Åsa Nilsson skriver:

  Vilken kul tävling! Är gravid i vecka 28 med första barnet och har ännu inte någon babysitter.
  1. Sandgrå! Känns mest praktiskt, och passar dessutom km med inredningen hemma 😉
  2. Först och främst kvalitet, framförallt gällande babysitters och bärselar. För det andra, trygghet. Jag litar till 100 procent på att min lilla bebis kommer vara trygg och säker i Baby Björns produkter.

 • 1. Jag skulle vilja vinna en Antracitgrå i Cotton.
  2. Jag tänker på kvalitet och mångårig kunskap.

 • Elin skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Säkerhet och kvalitet -helt enkelt det bästa för mitt barn!

 • Tove skriver:

  1. Jag skulle väldigt gärna vilja att vår lilla kille skulle få gunga skönt i en antracitgrå sitter (som också skulle passa väldigt bra hemma hos oss).
  2. Jag förknippar Babybjörn med närhet och säkerhet genom ergonomisk och bekväm bärsele! Även kvalitativa produkter som håller om och om igen.

 • Angelica skriver:

  1. Sandgrå – underbar färg!
  2. Baby Björn är för mig ett varumärket som står för kvalité, fin design, bästa ergonomin och produkter som gör vardagen så mycket enklare. Som när jag under ett år reste mycket ensam med min son och bar på väskor, resevagn och barnvagn. Hade aldrig klarat det om det inte vore för den lätta och smidiga resesängen fr Baby Björn.

 • Den sandgrå skulle mitt första barnbarn,mormors docka sitta i 🙂
  Baby Björn står för svensk kvalité och underbar design.

 • Lena skriver:

  1. Antracitgrå i luftig mesh!
  2. Svenskt varumärke som borgar för hög kvalité och vars segertåg över världen även bidragit till förhöjd jämställdhet. Även pappan kan bära barnet mot sitt hjärta.

 • emilie skriver:

  1. Skulle vilja ha en antracitgrå
  2. Jag förknippar Babybjörn med säker och kvalitativa produkter för barn, som också tänker på att det ska vara ergonomiskt för vuxna

 • Ann skriver:

  Tävlingen pågår till 17/7 kl 9.00?

 • Ida skriver:

  1. En sandgrå skulle passa lilla Liv här hemma
  2. Jag förknippar Baby Björn med kvalitet, säkerhet och tradition. Det går att lita på produkterna helt enkelt!

 • Caroline skriver:

  Åh! Den antracitgrå!
  Bärselar förknippar jag babybjörn med framförallt. Jag var en sån där bebis som aldrig ville vara någon annanstans än i pappas famn. Han bar mig i en babybjörn natt som dag, då jag alltid ville vara med vad han än gjorde! Att ligga på en filt eller sitta i babysitter kom inte på fråga, vilket jag hoppas att min lilla tjej kommer älska! Babysittern alltså 🙂

 • Estelle skriver:

  Gärna en antracitgrå.
  Baby Björn för mig är barndom.
  Bilderna på mig för tjugo år sedan i bärselen på pappas mage.
  Lyckan när min andra lillebror kom och jag äntligen var tillräckligt stor att få ha honom i bärselen på egen hand
  Och nu är det min tur att bli mamma.

 • Jenny ferm skriver:

  Antracitgrå och tyget mesh
  Välkänt namn och det man hör mest. Förknippar det dock med icke ergonomiska bärselar.
  Så vänd mig till positiv syn med denna babysitter

 • Malin K skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Definitivt kvalité och trygghet. Tog ner mamma och pappas gamla Babybjön babysitter till min son som föddes förra året som jag låg i för 30 år sedan. Med tvillingar på väg behöver vi såklart en till.

 • Janina skriver:

  Jag skulle vilja ha den antracitgråa till vår bebis i magen.
  Jag förknippar Babybjörn med funktionella och säkra barnprodukter. Vi älskade bärselen till vårt första barn. Där somnade hon väldigt gott många många gånger!

 • Malin skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Jag tänker på min egna babysitter jag hade när jag var liten, en röd och gul 🙂 Kvalitetsprodukt som kunnat användas även av mina syskon! Trygga och säkra produkter, och otroligt fina! Väntar vårt första barn och hoppas att även vår babysitter kan få gå i arv från syskon till syskon!

 • Barbro Larsson skriver:

  1. Sandgrå hade passat fint till min nyfödda lilla tjej.
  2. Säkerhet och kvalitet är de första ord som dyker upp. Genomtänkta produkter som står sig i många år.

 • Caroline skriver:

  1. Sandgrå skulle vara fint till våran tös som är beräknad 12/8!
  2. Jag känner mig trygg med deras produkter. Bärselarna är väl det jag förknippar med märket.

 • Nina skriver:

  1. Den antracitgrå skulle passa perfekt hemma hos min nyfödde systerson Sixten! Tänk att få ta med en sådan present till honomnär vi ska träffa honom första gången! ?
  2. BabyBjörn förknippar jag framförallt med bra, funktionell, snygg, innovativ och svensk design! Alltid stolt när jag ser någon kändisbild där de har en BabyBjörn-sele! Och att grundaren Björn Jakobson sedan grundat det häftiga konstmuséet Artipelag är ju så coolt!

 • Ella skriver:

  1. Sandgrå
  2. Trygghet och nöjd bebis!

 • Malin K skriver:

  1) midnattsblå! Så ljuvligt harmonisk
  2) genuin tidlös funktionell svensk design. Dessa som tillsammans gör att BabyBjörn fortsätter att vara just: first in mind – first in choice vid köp.

 • Sofia S skriver:

  Vilken bra vinst!
  1. Den antracitgrå babysittern är finast!
  ". Jag tänker på ett svenskt familjeföretag som andas kvalité och design. Framför allt tänker jag på bärselar och babysitters och på senare år även Björns konsthall Artipelag som är fantastiskt vacker.

 • Johanna skriver:

  1. Den antracitgrå skulle vara toppenfin till det lilla hjärtat som ligger i min mage och växer till sig.
  2.BabyBjörn förknippar jag med fantastisk kvalitet, mångårig kunskap, trygghet och snygg design.

 • Nathalie skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Jag förknippar Babybjörn med svensk design med bra kvalité och funktion, både för vuxen och barn/bebis.

 • Karin skriver:

  1) Antricitgrå, så fin!
  2) Funktion, kvalité och hållbarhet.

 • Catrine Månsson skriver:

  Antracitgrå
  Jag förknippar Baby Björn med ett självklart val av "utrustning" till de yngsta barnen. Är tryggt att använda och har alltid funnits (nostalgi). Medvetet val helt enkelt

 • Viktoria Larsson skriver:

  1. Den antracitgråa var verkligen snygg!
  2. Säkerhet och bekvämlighet. Det bästa vi hade med sonen när han inte ville somna!

 • Nicola hood skriver:

  1. Den puderrosa
  2. Vår son på 5 veckor har väldiga problem med magknip. Det enda som hjälper är vår sele från Baby Björn. Han sitter tryggt och säkert och kan slappna av så att magen får vila. Därför förknippar jag Baby Björn med fina, lugna stunder tillsammans med lillen. Kanske kan babysittern också hjälpa honom att slappna av och ge oss (och våra ryggar) lite avlastning emellan åt.

 • Amanda skriver:

  Skulle hemskt gärna ha den antracitgrå. Förknippar babybjörn med kvalitet, har till tidigare barn lånat en babysitter som hela bekantskapskretsens barn suttit i och som flyttat med över hela landet, men den är just nu upptagen av annat barn och vår lille är därför utan. Den skulle med andra ord bli väl använd av denna lille kille.

 • Johanna skriver:

  En antracitgrå skulle passa perfekt här hemma då den nuvarande babysittern snart brakar sönder.
  Jag förknippar Babybjörn med svensk, tidlös design, kvalité och smärta lösningar!

 • Sara skriver:

  1. En antikrosa vill jag ha till min lille kille.
  2. Babybjörn för mig innebär trygga, barnsäkra, snygga, tidlösa produkter i bra kvalitet.

 • Åsa skriver:

  1.Skulle gärna vinna en antracitgrå Babysitter
  2. Förknippar Baby Björn med kvalitet! Alla nyblivna mammor i min närhet vittnar om deras bärseles förträfflighet exempelvis.

 • Li skriver:

  1. Antracitgrå!
  2. Trygga, kvalitativa babyprodukter.

 • Sophia skriver:

  1.Jag skulle blir glad över en Sand Grey i min ägo
  2. Jag förknippar det med svensk och klassisk design – och den komiska hissbilden från filmen "the hangover" Classic!

 • Malin W skriver:

  Åh vilken klockren tävling då Mini är beräknad imorgon! 🙂
  1) Antracitgrå.
  2) Tradition & hållbarhet.

 • Christina skriver:

  1. Vi skulle gärna ha en Midnattsblå
  2. Säkerhet, trygghet och närhet. Bra produkter som ger både barn och föräldrar närhet till varandra, men samtidigt gör att barnet kan vara med på sina villkor och föräldrarna får ett bekvämt utrymme att röra sig i.

 • Linn W skriver:

  Perfekt timing, vi går också i väntans tider och jag är gärna med och tävlar!
  1. Vill gärna ha babysittetn i antracitgrå
  2. Jag förknippar BabyBjörn med kvalitet, hållbarhet och kunskap. Kvalitet och hållbarhet eftersom sakerna kan användas i många år av flera barn utan att tappa passform eller gå sönder. Kunskap eftersom produkterna är ergomiska och noga utvecklade för barnens (och föräldrarnas) kroppar och hälsa, vilket är viktigt för mig som brukare och köpare.

 • Caroline skriver:

  1. Jag skulle vilja ha den i antracitgrå bomull! Väntar barn nr. tre inom de närmaste veckorna och då vi sålde vår gamla babysitter skulle denna vinst sitta fint! 🙂
  2. Tänker svenskt, kvalité, hållbart och tidlöst. Produkter som aldrig går ur tiden och där stabilitet och säkerhet är i centrum!

 • Anna M skriver:

  Hej!
  1. Den midnattsblå!
  2. Fin design och hög kvalitet, oavsett vilken produkt som är i fokus! Vi har både resesäng och en bärsele, men lånade babysittern till vårt första barn och skulle gärna ha en egen nu till nr 2!

 • Sofia skriver:

  1) Antracitgrå
  2) Säkerhet (det absolut viktigaste för alla småbarnspäron) 🙂

 • Sarah skriver:

  1. Antracitgrå i bomull
  2. Jag tänker på snygga bebis prylar som är användarvänliga.

 • Idamari skriver:

  Jag väntar smått och har inte så många veckor kvar nu. Är det något jag blir tipsad om att införskaffa är det en babysitter.
  1: Antracitgrå
  2: Tänker på bärselar som är bra och bekväma!.

 • Cecilia skriver:

  1 Antracitgrå
  2 När jag var 17 år fick min syster en liten tjej och ibland bar jag henne i Babybjörns bärsele. Det är 25 år sedan.Det jag förknippar babybjörn med är framförallt kvalité och funktion. Om ett par månader får jag en liten tjej och att få sätta henne i en babysitter från Babybjörn visar bara att Babybjörns idé om att underlätta för småbarnsföräldrar håller än idag.

 • Johanna skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Jag minns babybjörn så väl från min barndom för pottorna och pallarna. Mina föräldrar har fortfarande kvar en pall på landet.

 • Anders skriver:

  1. Jag skulle välja den antracitgrå i bomull
  2. BabyBjörn får mig först och främst att tänka på bärselar som i sin tur får mig att tänka på säkerhet, enkelhet och frihet för oss bebis- och småbarnsföräldrar!

 • Ida skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Jag förknippar Babybjörn med svensk kvalité.

 • Christina skriver:

  Åh vilken härlig tävling!
  Jag önskar mig en Antracitgrå om turen är på min sida.
  Första tanken är helt klart ryktet företaget har i världen. Alla vill äga någonting från babybjörns sortiment till sin bebis, så även jag!

 • Anna skriver:

  Skulle gärna ha en Antracitgrå till min lilla som är på väg. Förknippar BabyBjörn med orden stabil och säker klassiker.

 • Nathalie skriver:

  1. Antracitgrå känns mest praktiskt
  2. Som förstagångsföderska så är det första jag tänker på bärselar. Så kul när man till o med hör turister prata om den där babybjorn ?

 • Hanna skriver:

  1. Jag tycker att den sandgrå är helt fantastisk! Skulle passa så fint med storebrors hundsäng 😉
  2. Jag förknippar BabyBjörn med kvalité och långsiktighet. Som gravid första gången är det ibland nästan skrämmande att tänka på allt som bör införskaffas och sen kanske knappt kommer användas. BabyBjörn känns som en säker och långsiktig investering som faktiskt kommer användas och dessutom hålla till eventuellt kommande bäbisar. Något som känns bra och viktigt både för ekonomin och miljön.

 • Therese skriver:

  1) Antracitgrå färg på babysitter
  2) BabyBjörn får mig att tänka på min egen uppväxt. Känns tryggt och tradition.

 • Charlotta skriver:

  Hej. Sandgrå till mitt kommande barnbarn. Jag har själv goda erfarenheter av trygga märket babybjörn, mest förknippar jag en babysitter med ögonkontakt, mamma/pappa och barn. Mvh. Charlotta

 • Charlotta skriver:

  Hej. Sandgrå till mitt kommande barnbarn. Jag har själv goda erfarenheter av trygga märket babybjörn, mest förknippar jag en babysitter med ögonkontakt, mamma/pappa och barn. Mvh. Charlotta

 • Pernilla skriver:

  Sandgrå
  Bärsele. För man känner sig som en Björn som tar hand om sin lilla baby.

 • Anna skriver:

  Vilken härlig tävling! En babysitter i färgen antracitgrå skulle passa oss och den efterlängtade lilla bebisen jättebra! Jag förknippar Babybjörn som varumärke med kvalitet och trygghet och tänker då främst på bärselen som jag sett uppskattas av många av mina vänner.

 • Bibbi skriver:

  1. Antikrosa skulle ju passar bra till lillgrabben!
  2. BabyBjörn förknippar jag med lättnad. När jag fick mitt första barn höll jag på att gå under av kolikskrik och en bebis som vägrade vagn. BabyBjörns sele blev min räddning och jag minns glädjen då jag lyckades ta mig ut till sophuset och ner i tvättstugan på en och samma dag. ? Selen har jag skänk vidare till en annan gråt-trött mamma eftersom vi inte skulle ha mer än ett barn. ? Erkänner villigt att jag hoppas att lillebror blir av den lugnare sorten som kan chilla lite i denna babysitter istället ?
  Allt gott!
  Bibbi

 • Anna skriver:

  1. En mörkblå hade varit fint
  2. Babybjörn förknippar jag med kärlek till sitt barn i renaste form. En kärlek som ger trygghet, värme och en massa skratt

 • 1. Antracitgrå Skulle jag vilja ha
  2. För mig är babybjörn kvalitet, nostalgi och saker som underlättar för föräldrar och får barn att må bra.

 • Annica Riva skriver:

  Men åh! Drömmigt, såhär halvvägs genom v 38…
  1) Antracitgrå! Skulle passa så fint här hemma.
  2) Trygghet, bekvämlighet och framförallt chanser till att få ha två händer igen (så sällsynt som nybliven förälder ju) både i bärsele och sitter! Håller tummarna, både för vinst och plats på förlossningen när det blir dags…

 • Sofie skriver:

  1. Jag skulle välja en Antracitgrå till vårt första barn som väntas kika ut inom några veckor. 🙂
  2. De produkter jag förknippar Babybjörn med är bärselena och även dessa babysitters. Generellt tänker jag på bra kvalitet och trygghet när jag tänker på babybjörn.

 • Magnus skriver:

  1: Jag och tjejen väntar vårt första barn om 3 veckor, en liten dotter 🙂 Antracitgrå skulle passa fint till lilltjejen
  2: Jag förknippar BabyBjörn med kvalitet och robusta produkter.

 • Lilli skriver:

  1. Antracitgrå i cotton, men egentligen spelar det ingen roll 🙂
  2. Trygghet, stilrent och säkert.
  Med hjälp av BabyBjörn flyter min vardag som småbarnsförälder på. Måltider, toabesök, egna ärenden, allt underlättas.

 • Anna Lundin skriver:

  Hej!
  1) Antracitgrå cotton
  2) Jag tänker på mitt barndomshem! Fanns en orange babysitter med babybjörnmärke på som jag tror att jag och de flesta av mina fem syskon gungades i samtidigt som pappa lagade mat eller mamma hjälpte något äldre syskon med läxor.

 • Kristina skriver:

  En antracitgrå vore underbart.
  Babybjörn står för trygga nöjda bebisar och fantastisk funktionalitet för föräldrarna. Och även produktutveckling, det som var bra för våra stora verkar nu ha tagits flera steg framåt vilket jag hoppas att vår sladdis ska få nytta av!

 • Emelie G skriver:

  1) Har svårt att välja mellan den antacitgrå och den sandgrå. Båda är väldigt fina och skulle passa fint i vårat hem.
  2) Jag förknippar Baby Björn med svenska produkter v hög kvalité och säkerhet som underlättar vardagen för många föräldrar.

 • Malin skriver:

  1. Sandgrå
  2. Jag förknippar babybjörn med den F-A-N-T-A-S-T-I-S-K-A babysittern min farmor köpte till mig som barn, och som sedan gick i arv till min bror. Den är så himla fin och retro i sin ljusblåa färgskala och trädjur att snurra på. Åh vad jag önskar att vi hade kvar den. En babysitter från babybjörn är ett måste!

 • Karin skriver:

  1) Sandgrå
  2) BabyBjörn för mig lovar en lättare och säkrare vardag. Som blivande tvåbarnsförälder skyddar babysittern bebisen från storasysters vilda framfart och ger mig en extra hand.

 • Helena S skriver:

  1. Antracit grå
  2. Jag tänker på svensk kvalitet och säkerhet. Produkter som känns trygga och säkra att använda till sin lilla bebis!

 • Hanna skriver:

  1. Antracitgrå babysittet skulle jag önska till lillen där hemma.
  2. BabyBjörn förknippar jag med säkra och funktionella produkter och det som fascinerar mig mest är att vart jag än i världen reser så ser jag alltid en bebis sittandes i en sele från BabyBjörn. Det är häftigt när ett svenskt familjeföretag gör internationellt avtryck.

 • Linnea skriver:

  Hej,
  1. Jag skulle önska mig en midnattsblå, då jag har en magkänsla av att mörkblått är det som kommer bli färgen på det mesta. Det hade varit en perfekt startskott till att börja införskaffa saker till vår första bebis som kommer i November!
  2. Jag förknippar Baby Björn med klassiska saker av kvalitet!

 • Ann-Sofie skriver:

  1. Sandgrå
  2. När jag tänker Babybjörn så tänker jag på säkra kvalitetsprodukter, tillverkade i Småland, och som verkligen förenklar livet för oss föräldrar! Är själv uppväxt inte långt från Lanna och lika kul varje gång man kör förbi när man är "hemma", särskilt nu när man själv har barn och faktiskt använder produkter från Babybjörn!

 • Jessica S skriver:

  1. Håller tummarna för den antracitgråa. Superfin!
  2. Jag förknippar BabyBjörn med svenska kvalitetsprodukter som håller länge och är trygga/säkra. Ett toppenmärke helt enkelt!

 • JohannaS skriver:

  1. Midnattsblå
  2. Funktionalitet ( lätt & smidigt), kvalitet ( material, hållbarhet & ergonomi) och estetik (stilren design)

 • Anna skriver:

  Jag hade velat ha den i färgen sandgrå.
  Jag förknippar Babybjörn med deras bärsele samt svenska produkter som funnits med länge.

 • Marie skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Det första jag tänker på är deras bärselar.

 • Annika L skriver:

  1. Sandgrå
  2. BabyBjörn är trygga och snygga produkter som förenklat och målat guldkant på vardagen åt barn och deras föräldrar i nära 60 år.

 • Josefin U skriver:

  1. Sandgrå (gillar alla i bomull)
  2. Kvalitet och tradition. Produkter som gärna lånas ut eftersom kvaliteten gör att de kan användas av många barn.

 • Erika K skriver:

  1. Antracitgrå.
  2. Jag förknippar ffa BABYBJÖRN med minnen. En babysitter som min lillebror satt i, mina vänner som bär sina bebisar i bärselar samt alla hakklappar jag och mina syskon använt när vi varit små.

 • Jennie Edling skriver:

  1. Sandgrå i bomull.
  2. BABYBJÖRN för mig står för funktion, kvalité men framförallt säkerhet. Bra produkter med bra funktion.

 • Therese skriver:

  1. Antikrosa, bomull
  2. Babybjörn bärsele miracle som verkligen gjorde ett mirakel det första året för både som och dotter som vägrat vagn!

 • Nina skriver:

  1) Sandgrå, bomull
  2) BABYBJÖRN är för mig närhet, trygghet, form och hållbarhet, och som nybliven tvåbarnsmamma är såväl bärsele som babysitter fullkomliga oumbärliga.

 • Lisa skriver:

  Åh så fina! Skulle absolut vilja ha en antikrosa, även om det är en pojke vi har – vad gör det dock?? ?
  Babybjörn för mig står för kvalitetsproduktet som håller i alla tider – både designmässigt men också fysiskt saker som kan är vad från barn till barn.

 • Lollo skriver:

  1. Antracitgrå.
  2. Att gå och vänta på sitt första barn är ett privilegium, spännande och underbart, men också fyllt av oro och osäkerhet. Då är Baby Björn en trygghet, en stark och omtänksam vän att luta sig mot. Baby Björn fanns där för mig när jag var liten, nu finns Baby Björn där för mig igen.

 • Hej !
  1 antikrosa
  2 kvalitet, säkerhet, och mina 3 barn har alla suttit i en babybjörn babysitter och det skulle vara så fantastiskt att kunna ge denna till min dotter som precis fått en flicka .

 • Ida Vittgård skriver:

  1. Om jag skulle ha turen att vinna skulle jag välja en antracitgrå cotton babysitter.
  2. Babybjörn förknippar jag med svensk kvalitet som funnits med under lång tid och utvecklats med tiden.

 • 1; Antracitgrå cotton är den färg jag skulle välja
  2; Jag förknippar babybjörn först och främst som ett starkt varumärke med hög kvalitet och säkerhet. Innan jag fick lilla Sigge tänkte jag främst på bärselar men nu många fler produkter speciellt en babysitter…

 • Jessica Ö skriver:

  1. Jag skulle givetvis välja färgen antracitgrå cotton, så snygg!
  2. Babybjörn förknippar jag med säkerhet och bärselen förstås. Den har man sett användas av småbarnsföräldrar ända sedan man var liten samt av den allra populäraste kändiseliten på andra sidan kontinenten 🙂

 • 1)en antracitgrå bomull
  2)kvalité,design och säkerhet i unik kombination
  håller många år i generation efter generation

 • Rebecka skriver:

  Vilken kul tävling, jag håller tummarna det hårdaste jag kan och hoppas på tur!
  1) Jag skulle välja den midnattsblå babysittern, så snyggt till vagnen som vi beställt i samma färg.
  2) Babybjörn förknippar jag med en bra kombination av lång erfarenhet, bra kvalitet och nytänkande lösningar. Det känns som ett varumärke som tänker långsiktigt samtidigt som de håller sig uppdaterade, vilket känns helt rätt.

 • Carolina skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Jag väntar nu mitt första barn som kommer att få sitta i samma babybjörns bärsele från 1990 som jag själv satt i som liten. Vilken känsla! En sådan bra kvalitet gör att kag förknippar babybjörn med trygghet och omtanke.

 • C skriver:

  Sandgrå bomull
  Första gången jag använde en Babybjörn produkt var när min då två veckor gamla dotter placerades i en bärsele. Det var som om världen förändrades genom ett trollslag, plötsligt var jag fri att göra vad jag ville efter att ha suttit fast i soffan med en gnällig bebis klistrad på mig. För mig kommer Babybjörn alltid vara förknippat med den frihetskänslan.

 • Frida Sömskar skriver:

  1. Jag skulle vilja ha den antracitgrå babysittern.
  2. Just nu förknippar jag Baby Björn med en förhoppning om att 3 veckor gamla Wera snarast möjligt ska bli medgörlig i att sitta i bärsele. Kanske är Baby Björn generellt en förhoppning om att livet med småbarn ska kunna bli lite smidigare och lite mysigare. Som förhoppningen att en babysitter kan vara svaret på Weras allt starkare preferenser för upprätta positioner och vilja att vara "lite mera med".

 • Helene skriver:

  1. Vad mysig och fin babysittern är i antracitgrå cotton
  2. Svenskt kvalité som håller år efter år. Ser fram emot att min kommande bebis skall den första tiden få upptäcka världen från en Baby Björn sitter.

 • Malin skriver:

  1) Antracitgrå
  2) jag förknippar såklart också babybjörn med funktionella och praktiska småbarnsprodukter. Men även med konsthallen Artipelag vilken initierats av Baby Björns grundare och är en av mina absolut vackraste platser, så kargt och vackert landskap och en fantastisk konsthall som smälter så bra in i den omkringliggande naturmiljön.

 • Emma skriver:

  1. Antracitgrå.
  2. Babybjörn får mig att tänka: Svenskt, kvalité, smarta lösningar och snygg-i-tiden-design.

 • Josefine skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Babybjörn står för kvalitet och tidlös design

 • Linnéa skriver:

  Hej!
  Om jag vinner så önskar jag färgen: antracitgtå.
  När jag tänker på babybjörn så tänker jag på termos, googla, youtuba osv.. ni vet namn där alla andra som gör samma sak ändå kallas ett namn. När vi säger babybjörn så tänker man direkt på värderar! Ett självklart köp för oss iaf 🙂

 • Linnéa skriver:

  Hej!
  Om jag vinner så önskar jag färgen: antracitgtå.
  När jag tänker på babybjörn så tänker jag på termos, googla, youtuba osv.. ni vet namn där alla andra som gör samma sak ändå kallas ett namn. När vi säger babybjörn så tänker man direkt på värderar! Ett självklart köp för oss iaf 🙂

 • Fredrik skriver:

  1, antracitgrå i cotton
  2, BabyBjörn känns som det självklara valet nu när vi väntar vårt första barn. För oss står varumärket för kvalitet och tidlös design och alla investeringar vi gör (eller vinner?), kommer få ärvas vidare bland vänner och släkt sen!

 • Erica skriver:

  1. Eftersom allt i mitt hem (inkl babysaker) går i svart/grått/vitt skulle en puderrosa vara en fin färgklick till min lilla tjej som kommer i november 🙂
  2. Babybjörn står för svenskt kvalitetstänkande med barnet i fokus. Saker som är gjorda för att hålla i generationer, och som stärker banden mellan barn & förälder. Känns tryggt och bra att köpa Babybjörn!

 • Marika lutz skriver:

  1 antracitgrå
  2 för mig är babybjörn detsamma som en bärsele. En babysitter från babybjörn kallas ändå bara för babysittter. Babybjörnen är helt underbar, har räddat oss många gånger från skrik och pip och dessutom får man ju två lediga armar som kan göra annat.

 • Lisa Torstensson skriver:

  1. Antracitgrå, tyget mesh
  2. Förknippar Babybjörn med pålitlighet och kvalitet, samt med de praktiska bärselena som verkligen underlättar vardagen för en småbarnsförälder!

 • Linn skriver:

  1. Antracitgrå!
  2. Har bott i USA och där är "Baby Bjorn" verkligen ett begrepp, haha. Där är det synonymt med bärsele och motsvarar bärselarnas Rolls Royce, men jag tror att fler och fler får upp ögonen för de andra produkterna i sortimentet också!

 • Martin Edling skriver:

  Hej
  1: Midnattsblå
  2: För att enkelt sammanfatta BabyBjörn: Säkra, praktiska och dessutom snygga!
  Mvh
  Martin

 • Maja G skriver:

  Babysitter Bliss i midnattsblått skulle passa vårt namnlösa nytillskott.
  2. Den är snygg, praktisk och säker. Precis som Babybjörns produkter!

 • Maria skriver:

  1. Vill vinna den antracitgrå! Supersnygg!
  2. Jag förknippar babybjörn med god kvalitet och tidlösa produkter! Snygg design och bra komfort!!!

 • Kristin skriver:

  Antracitgrå
  varumärket förknippar jag främst med erfarenhet och kvalitet, och självklart bärselar.
  till vårt första barn fick vi ärva en ärvd bärsele. den hade tjänat 4 barn med vårt och den är fortfarande i skick som nya!
  helt otroligt!
  och så bra för vår miljö!

 • Emelie skriver:

  Till plutten i magen skulle en antracitgrå vara toppen.
  Babybjörn har för mig varit förknippat med bärselar mest, något jag ser fram emot för att fortsätta vara nära min plutt även efter jul.

 • Eva-Lena skriver:

  1. Jag vill vinna en antracitgrå till mina barnbarn.
  2. Jag förknippar Baby Björn med produkter för barn av hög kvalitet.

 • Lena skriver:

  1. Sandgrå
  2. Första bilden som kommer upp är pottan med björnen på. Sen tänker jag säkerhet och svensk standard.

 • Sandra skriver:

  1. Sandgrå
  2. Jag förknippar Baby Björn med kvalité, trygghet och säkerhet. Bebisen som ska komma inom de närmaste dagarna skulle må gott i babysittern från Baby Björn.

 • Anna Marie skriver:

  1. Känner på mig att den antracitgrå skulle passa min första bebbe med due date om 35 dagar helt perfekt! 🙂
  2. Jag associerar BabyBjörn med min blivande nya bästa vän och räddare i nöden! Med säkra och trygga produkter av god kvalité tror jag att mina kommande spännande år kommer underlättas riktigt rejält och det ser jag fram emot mycket.

 • Emmy skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Babybjörn får mig osökt att tänka på trygghet, komfort och design. Ett märke utan genvägar, svensk tillverknkng när den är som bäst 🙂

 • Camilla skriver:

  1. Sandgrå
  2. BabyBjörn är för mig innovation, en genuin produkt där funktion på ett smakfullt sätt möter genomtänkt design med syftet att skapa tidslöst mervärde mellan ett barn och dess mamma eller pappa. Ett företag som tar fram produkter baserat på mänskliga behov – trygghet, säkerhet och kärlek!

 • Paulina Bratt skriver:

  Jag tror vår lilla i magen skulle vilja sitta i en antracitgrå!?
  Ett företag som håller övertid bra kvalitet och främst förknippar jag babybjörn med bärsele! ?

 • Elin skriver:

  Antracitgrå!
  Babybjörn får mig att tänka på svensk tidlös kvalité. Snygg att se på samtidigt funktionell. Är gravid igen nu efter att ha förlorat storebror förra året. Önskar denna lilla kille i magen bara det bästa och mest komfortabla han kan få en babybjörn babysitter!

 • Anna skriver:

  Midnattsblå skulle vår lilla krabat (som kommer i oktober) nog tycka om.
  Baby Björn förknippar jag med snygg design, kvalitet, och ergonomiska produkter. Framför allt tänker jag kanske på bärselar och på Madonna som gjorde märket internationellt känt!

 • Åsa skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Jag tänker på bärselar, en symbol och marknadsföring av den svenska jämnstäldheten där både mamman och pappan kan bära barnet nära sig. Stilmässigt tänker jag modernt, skandinavisk-amerikansk design.

 • Martina skriver:

  1. Antikrosa
  2. Babybjörn, skulle jag säga ett av de mest kända svenska varumärkena, i allafall i västvärden. Synonymt med bärselar i skandinavisk stil och svensk kvalité.

 • Ida skriver:

  1. Midnattsblå.
  2. För mig är Babybjörn lika med tidlös design och svensk kvalité som funkar år efter år. Babybjörn gör säkra produkter och jag skulle mer än gärna kamma hem en babysitter till nummer två som kommer i september!

 • Sara skriver:

  1. Antracit
  2. Baby Björn är för mig synonymt med ett svenskt företag som över långt tid har levererat säkra och ergonomiska produkter med en högt kvalité som ska hålla till mer än bara ett barn. Det märke de flesta småbarnsföräldrar vill ha till sina barn helt enkelt.

 • 1. Antracitgrå till min lille kille ?
  2. Babybjörn = kvalitet och tidlös design! ?
  Vi skulle behöva en Babybjörn hos oss så jag får lite avlastning. Min sambo köpte en babysitter till vår lille kille, ingen Babybjörn tyvärr, som jag önskade och nu har vår babysitter gått sönder. Både jag och lillkillen är ledsna. Han älskar att sitta och vara med och titta på allt och nu måste jag bära honom hela dagarna vilket gör mig till en mamma som ständigt har huvudvärk och både ont i axlar och rygg! Vi hade båda blivit så glada av denna som kommer att göra dagarna så mycket enklare för oss ?

 • 1. Antracitgrå/Cotton
  2. Svensk kvalité och tidlös design

 • Ida skriver:

  1. Sandgrå 🙂
  2. De ord jag associerar med Babybjörn är praktiskt, stilrent, ergonomiskt och trygghet – för att jag känner mig trygg med att använda deras produkter. De gör stilrena produkter som är praktiska och ergonomiska för användaren – barn, likaså vuxna.

 • Sanna Kanter skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Oumbärlig bärsele under koliktiden – min dygnet-runt-accessoar i 6 mån. Tusen tvättar, 4 barn senare och den är fortfarande hel, lika bra och välfungerande. Tack!

 • Anna Persson skriver:

  1.Puderrosa
  2. Framförallt med dem bösta börselarna!

 • Stina A skriver:

  Antracitgrå!
  Jag förknippar det med yogagirl och kronprinsessan Viktoria!

 • Angelica skriver:

  1)Antracitgrå
  2) Svensk kvalitet som står sig i världen och jag förknippar Baby Björn med en framgångssaga då ett litet familjeföretag lyckas och blir ett stort internationellt varumärke!! Alltid lika kul när msk lyckad!! ?

 • Josefine skriver:

  Åhvilken bra tävling.
  1. Antracitgrå i bomull
  2. Förknippar Baby Björn med massor av fina och praktiska saker jag gärna vill köpa till min kommande lilla bebis men inte riktigt har råd med.

 • Maja T skriver:

  1. Jag skulle vilja vinna en antikrosa babysitter. Skulle passa så bra hemma hos oss & vår nya bebis.
  2. När jag hör babybjörn så tänker jag på generationer. Jag sov i en resesäng som bebis på 80-talet. Mina syskonbarn hade skötväskan på 90-talet & min son har jag burit mil i bärselen one på 00-talet. Nu hoppas jag att min nästa bebis får gunga i er babysitter till hösten.

 • Cajsa skriver:

  1, antracitgrå nyans var ju helt underbar!
  2, förknippar framförallt med bärsele, när man vid första barnet testade & jämförde alla olika märken & man märkte vilken skillnad BabyBjörn gjorde, dä blev valet enkelt:-)
  Håller tummarna för babysittern!

 • Irene Börjesson skriver:

  Hej
  Åh, en sån trevlig tävling 🙂
  1. En Antikrosa babysitter Bliss hade passat mitt lilla nya barnbarn Alice perfekt!
  2. Säkerhet, praktiskt, genomtänkt och ergonomiska produkter Ord jag förknippar med Baby Björns produkter. Mina tre barn (födda 79, 81 och 90) har alla vuxit upp med trygga Baby Björn.
  Hoppas på tur 🙂

 • M skriver:

  1. Midnattsblå
  2. Angelina Jolie ? Hahaha Vet att hon pratat om Babybjörn i en intervju och sett henne använda Babybjörn bärsele, vart tydligen väldigt förvånad för varje gång jag ser eller använder något från Babybjörn så tänker jag på henne..

 • nathalie skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Tidlöshet, hållbarhet och kvalité.

 • Maja skriver:

  Den antracitgrå vore mitt val.
  Jag förknippar Baby Björn med en Astrid Lindgren-lik tradition av lek och trygghet,ärlighet och tydlighet i konstruktion och design, närvaro mellan vuxen och barn och jämställdhet mellan partners.

 • Malin O'Leary skriver:

  1.Grå
  2. Baby Björn har räddat det första året med mina två små- utan banysitthern och selen. Ena gången i Sverige och andra i Australien. Nu ska min bror få barn och det vore fantastiskt att få vinna min favorit baby produkt och ge till honom.

 • Natalie skriver:

  1. Jag skulle bli överlycklig om jag vann en babysitter i färgen Antracitgrå.
  2. Baby Björn förknippar jag med ord som kvalitét, säkerhet och hållbarhet – tre ord jag anser är viktiga då jag väljer produkter till bebisen i magen.

 • Rebecca Boström skriver:

  Ohh vilken perfekt tävling. Har precis fått barn och insåg att vår babysitter är utlånad och jag vet inte till vem ?
  1. Antracitgrå är ju så snygg. Den skulle jag vilja vinna.
  2. Kvalité. Man har lyckats hålla en hög kvalite samtidigt som man har en snygg och tidlös design som fungerar för alla. Det är därför man skulle vilja ha babybjörns produkter i hemmets alla hörn. Snygga, trygga och med hög kvalité

 • anna skriver:

  1 Antracitgrå tack, passar bäst då jag inte vet vilket kön lilla knodden i magen har
  2 Bärselar, tror att första gången jag hörde talas om baby björn var i ngn amerikans tv serie där dom drev med namnet så var tvungen att kolla upp det och insåg att det var ett svenskt märke 🙂

 • Charlotte skriver:

  1. Antracit cotton
  2. Baby Björn är ju så klart starkt förknippat med bärselar även för mig, men snabbt kom den där "Like a Swede"-reklamen på tanken där pappaledighet(föräldraledighet) illustreras så otroligt bra och kul! Och då förknippar jag Baby Björn med något som verkligen förenklar livet för föräldrar – oavsett om det är en bärsele eller en babysitter. Allt ska ju hinnas med och deras produkter ger en händerna fria, vilket är ovärderligt! Hade en bärsele från baby Björn med barn 1 och kommer att införskaffa en till barn 2 som är i magen nu. Håller tummarna för att det blir en babysitter från er också!

 • Caroline skriver:

  1. Chokladbrun
  2. Perfekt tajming på den här tävlingen då vi väntar vårt första barn om fem veckor. Det är en djungel med alla grejer som ska inhandlas; barnvagn, bilstol, babynest, babysitter osv. Det vore fantastiskt kul att få vinna en såhär fin babysitter från just Babybjörn, som jag förknippar med säkerhet och kvalitet. 🙂

 • Marcus skriver:

  1. Om vi vinner så önskar vi oss Babysittern i chokladbrun.
  2. Jag förknippar BABYBJÖRN med bärselar och pappor som bär sina barn. Så viktigt för barnet med ögonkontakt och fysisk närhet till även pappan.

 • Jennie V skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Babybjörn är för mig smarta kvalitativa produkter som förenklar vardagen med småbarn!

 • Kristina skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Babybjörns fantastiska bärselar! Burit mina tre döttrar i en sådan och nu är det mitt barnbarns tur.
  Tidlös design och kvalité.

 • Sarah MacFie skriver:

  1. Den antracitgrå var superfin!
  2. Jag tänker på kvalitativa produkter som kan användas i flera generationer.
  Hade blivit superglad om vår lilla oktoberbebis fick växa upp med den här fina babysittern <3

 • Eva L skriver:

  1) Sandgrå
  2) Det jag spontant kom att tänka på var standardprodukter för baby med god kvalité och enkelt design. Främst bärselen och pottor 🙂 Men jag vet att det finns mycket mer i sortimentet.

 • Anette Eriksson skriver:

  1: Puderrosa
  2: Produkter av god kvalitèt som funnits så länge jag kan minnas!

 • Cecilia skriver:

  1) Antracitgrå
  2) När jag ser eller hör märket Baby Björn tänker jag direkt på deras bärselar. Likadant när jag hör eller läser bärsele, så är det en från Baby Björn som jag ser framför mig. Dels tror jag att det kan ha att göra med att vänner och kollegor använt bärselar av märket, men också för att det är det märket på bärsele som vi själva valt efter att ha läst olika recensioner på nätet. Det känns tryggt och bra, med kvalité och neutrala färger. Inför bebisens födelse har vi dock köpt andra saker från Baby Björn också, ex. potta, så märket känns starkt förankrat hos oss.
  En babysitter har vi inte införskaffat ännu och vi hade därför blivit jätteglada för en vinst av den! Det är så mycket som ska införskaffas ändå, och jag föll verkligen för den antracitgrå babysittern från Baby Björn!

 • Sanna skriver:

  1.Antracitgrå
  2.Det första jag kommer och tänka på är Babybjörns fantastiska bärselar och deras bestick. Minns att min dotter hade deras fina röda barntallrik med matchande bestick. Så fina och så bra kvalité.
  Kram Sanna

 • Jerker skriver:

  1. Den antracitgrå skulle passa!
  2. Såklart är det bärselarna man tänker på i första hand. Bärsele är blivit synonymt med BabyBjörn!

 • Linn skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Produkter som aldrig går ur tiden varken kvalitetsmässigt, stilmässigt eller säkerhetsmässigt.

 • Linn skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Produkter som aldrig går ur tiden varken kvalitetsmässigt, stilmässigt eller säkerhetsmässigt.

 • Sanna skriver:

  1. Jag skulle välja Antracitgrå.
  2. Babybjörn förknippar jag med bärselar. Verkar enkla och smidiga att använda!

 • Charlotte U skriver:

  1) antracitgrå.
  2) funktion, kvalitet & design.

 • Annica skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Jag tänker på bärselar för min syrra köpte en sådan och efter det när jag hör ordet babybjörn att det är en bärsele

 • Cassandra Olsson skriver:

  1, Antracitgrå
  2, första varan som dyker upp i mitt huvud är bärsele, men tänker även på att alla varor har en tidlös design med hög kvalité!

 • Kjell skriver:

  1. Antracitgrå
  2. BabyBjörn En björntjänst som gör en glad

 • Jeanette skriver:

  1. Antracitgrå
  2. Kvalitet, svenskt, bra design, hög säkerthet, underlättar vardagen

 • Annica sundin skriver:

  1 antracitgrå
  2 den bästa pottan!

 • Kristin skriver:

  1. Antracitgrå vore en dröm -älskar färger långt från babyblått och princessrosa 😉
  2. Jag tänker på en fantastisk rolig föräldratid som mamma och jag vet att pappan håller med till 100% och det är väl det allt handlar om? ❤️ Att Babybjörn gör föräldratiden med våra små skatter så fantastiskt roliga genom att ni underlättar för oss och har produkter som både små och stora älskar! Livet helt enkelt! Så nu när det är dags för tillökning kommer ni hjälpa oss skapa roliga minnen för livet -igen! ❤️

 • Annica L skriver:

  1. Antikrosa
  2. Klassiker, Trygghet, Omtänke, Kvalite.

 • Anna skriver:

  1) En midnattsblå babysitter vore fint att kunna ge barnens kusin Ebbe 19 dagar, fint matchad till kökets midnattsblå pärlspont.
  2) Baby Björn var först på marknaden och är ett starkt, svenskt varumärke som andas kvalité, något att vara stolt över!

 • 1. Antracitgrå
  2. Stabilt, trygghet och högkvalite för både barnet och vårdnadshavare/ barnvakten.

 • Maria skriver:

  1. Antracitgrå vore superfint!
  2. BabyBjörn är både min egen barndom med pottor och bestick, men nu också mina tre mysbarn som åkt och åker bärsele från BabyBjörn. Finns nästan inget mysigare!

 • 1.Antracitgrå vore perfekt 🙂
  2.Till mitt första barnbarn,en liten tjej som kommer bli vräkt om en vecka.

 • Trendenser skriver:

  Tur att du är uppmärksam – till den 24/7 ska det givetvis vara. Ändrat nu!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.