Annons

Reklam: Min önskelista från Ellos sommar-REA

Just nu har Ellos en helt galen REA i sin webbshop och i ett annonssamarbete med dem har jag plockat ut min personliga önskelista. Jag är ingen rutinerad rearäv, men det finns ett par saker jag alltid brukar passa på att handla till rabatt och det är bra basprodukter och förbrukningsvaror till hemmet och träningskläder / funktionsplagg med riktigt bra kvalité. Det senare hör kanske inte till ämnet för Trendenser men känns högaktuellt för mig personligen eftersom jag snart får börja träna igen efter förlossningen (men tyvärr är långt ifrån att komma i mina gamla storlekar och plagg). Jag vet ju att det är många av er läsare som gillar träning och hälsa och även flera av er som nyligen fått barn och därför kanske är sugna på att investera lite i er själva – så min önskeoutfit kanske kan inspirera flera? Lagret är begränsat så skynda fynda innan dessa godbitar tar slut! 
 
 – Jag känner mig totalt ur form men vill ändå känna mig fin när jag tränar, fastnade därför för dessa figursmickrande träningstights från Röhnish. Nu 699 kr (ord pris 999 kr)
 
– Snyggt löparlinne från Adidas. Nu 279 kr (ord pris 399 kr)
 
– En fin sport-BH i återvunnet material. Nu 333 kr (ord pris 475 kr)
 
– Träningsskorna Trainflex från Reebook nu 559 kr (ord pris 799 kr)
 
– Fräscha handdukar till träningsväskan från Dirty Linen. Nu 102 kr (ord pris 145 kr/st)
 
– En stötdämpande Amnings-BH från Boob design. Nu 374 kr (ord pris 499 kr)
 
– Sist men inte minst ska jag investera i en kettlebell (OBS! dessa ingår INTE i rean) men jag behöver verkligen en för min hemmaträning så den åker upp på min önskelista ändå. Denna väger 8 kg och kostar 599 kr
 
* Inlägget inehåller reklam för och presenteras i samarbete med Ellos.se 

Kommentarer

 • Helena Larsson skriver:

  Hej Frida! Inspirerande med schyssta träningskläder!
  I måndags upptäckte jag att jag vunnit med min Botkyrkatext hos Mapiful.jätteroligt!!Har mailat Anna men inte fått något svar men kanske är det så,att den som väntar på något gott…!?
  Mvh Helena

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.