Annons

Inspiration – Styling av vitrinskåp

Förra året köpte jag Björksnäs från IKEA till vårt uterum. Inspirerad av vitrinskåpet som står i orangeriet på Hotellet Ett Hem i kombination med detta DIY-projekt hade jag först tänkt behandla det med samma färg som väggen det står mot – men kom av mig i beslutet någonstans på vägen. Nu är målet i första hand att komma i ordning med stylingen av hyllorna på insidan – innan jag går vidare och bestämmer mig om utsidan. Ikväll har jag ritat upp hur jag ska fylla det. Sickan, jag har en plan. Här är några exempelbilder som jag har haft till min hjälp. Kanske kan de inspirera flera? 

Hotellet Ett Hems orangeri. Kommentar överflödig. Min målbild. Foto: Foursquare
 
Helenas DIY-projekt  av IKEA Björksnäs. Snygg lösning för att dämpa ner träet. 
 

Vitrinskåpens vitrinskåp. Från Norrgavel. Detta står hemma hos Nirvan Richter. Fint med omålade hyllplan. Och med grönska på toppen!
 
IKEA Björksnäs från Livet hemma. Gillar den stora korgen (från Råman-kollektionen?) liksom glascylindern med kronljus och de många staplarna med vitt porslin.
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Nisse Hult skriver:

  Wow. Där kan man sitta och kolla på den sen i sina nyinköpta jeans som man klippt hål för knäna vid! Underbart!

 • Susanna skriver:

  Himla fint fra Ikea. Elsker møbler der man kan vise frem sine skatter.

 • Helena Nord skriver:

  Men tack fina du för länkningen <3 och tack för inspirationen.
  /Helena

 • Anonym skriver:

  Har du sett den ifrån kollektionen "Stockholm 2017" som är i rotting 🙂

 • Karolina skriver:

  Jag har ett vitrinskåp i ek (från Mio ursprungligen men av mig köpt på Blocket) som jag målat i Norrgavels äggoljetemperafärg- som de säljer i butik. Det blev ett helt annat skåp, gillar det massor och tror att det skulle passa Björknäs också.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *