Annons

Annons: Tävla och vinn ett klassiskt skinnfat från Palmgrens

Den här veckan har en lycklig läsare chans att lägga vantarna på anrika Palmgrens klassiska skinnfat av svensk design storlek 26x26cm som finns i en mängd olika färger. Du väljer själv vilken nyans på lädret du vill ha! Värde 995 kr. Fint att använda som smyckefat på sängbordet eller som nyckelsamlare på en byrå i hallen. För att delta i tävlingen ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet till detta inlägg inom en vecka. Lycka till!

 

1) Hur många storlekar finns Palmgrens skinnfat i?
2) Var i ditt hem skulle du placera Palmgrens fat om du vann? Motivera kort. 

 

Tävlingen är avslutad. Palmgrens har bestämt sig och utsett TVÅ vinnare. Stort grattis till Joanna K som svarade 2017-05-08 @ 17:34:19 och Anna som svarade 2017-05-09 @ 09:03:06 Hör av er med era adresser så kommer vinsterna inom kort!


Tävlingen pågår t.o.m. den 15/5 kl 9.00. Du måste vara över 18 år och bo i Sverige för att kunna delta. Beslutet kommer att fattas av en jury på Palmgrens och beslutet går inte att överklaga. Eventuell vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • PiaL skriver:

  1. Faten finns i tre storlekar.
  2. Jag skulle ha mitt fat på en byrå i hallen, för förvaring av nycklar, mobil och hörlurar. Både praktiskt och snyggt!

 • Marie skriver:

  1. Finns i tre storlekar, litet, mellan & stort.
  2. Fatet skulle få stå i hallen på vår svarta byrå så nycklar och annat viktigt skulle få rum där. Fatet är stiligt, snyggt och praktiskt.

 • Estelle skriver:

  Faten finns i tre storlekar. Liten, mellan och stor.
  För länge sen hittade jag en klockren keramikskål på loppis för en femma. Den sprack för ett tag sedan, så jag har sen dess kikat efter en ersättare. En hållbar i skinn hade varit perfekt på hurtsen i hallen.

 • Filippa skriver:

  Faten finns i tre färger. Och jag skulle vilja ha den i min nyrenoverade hall men nycklar. Fint att ha i hallen. <3

 • Frida Charlotta skriver:

  Dessa gedigna fat finns i tre storlekar, litet, mellan och stort för allas kärlekar.
  I soffan framför tv:n åker mina smycken alltid av, gömda och försvunna är inte ovanligt därav.
  På bordet brevid tycks de inte hamna, men detta underbara och anrika fat skulle juvelerna omfamna!

 • Li skriver:

  1. 3 storlekar; liten, mellan och stor.
  2. I hallen skulle den få samla upp allt smått och gott som annars hamnar i fickor och lådor…

 • Helena skriver:

  1. Fatet finns i tre storlekar. Litet, mellan och stort.
  2. Detta fat skulle hamna på mitt skrivbord där jag sitter många timmar om dagen. Perfekt för att lägga smycken i (har armband som stör när jag skriver på tangentbordet). Mitt läppbalsam, viktiga dosor till datan och mina hörlurar. Har en väldigt vit och steril arbetsplats och detta fina fat skulle verkligen mjuka upp hela skrivbordet.

 • Faten finns i tre storlekar:)
  Jag skulle ha fatet i hallen så att det är något av det första man ser. Ett så vackert fat skall ha en framträdande plats:)

 • Helena skriver:

  1. Faten finns i 3 storlekar.
  2. Jag skulle placera fatet i köket. Både vacker och säker förvaring för smycken som tas av när man lagar mat.

 • Sandra skriver:

  Den finns i tre storlekar.
  Jag skulle så gärna vilja ha en i min lilla bil. Jag spenderar så mycket tid På resande fot och skulle helt ärligt ha min i bilen där jag kan lägga ifrån mig nycklar och telefon. Hejs svejs från vackra skogsvägar ?

 • Mikaela skriver:

  1. Fatet finns i tre storlekar.
  2. Jag skulle ha den i hallen som en snygg uppsamlingsplats av nycklar, smycken och annat tjaffs som annars hamnar lite överallt.

 • Mia skriver:

  1. De finns i tre storlekar.
  2. Jag skulle ha den på byrån i sovrummet för att förvara de smycken jag använder dagligen. Praktiskt och snyggt!

 • Sofia skriver:

  1. Faten finns i tre storlekar
  2. Jag skulle ha den i vår hall. Snygg och praktisk förvaring för alla familjens nycklar. Även en snygg inredningsdetalj som blir det första man ser när man kommer hem.

 • 1. Finns i 3 storlekar (litet, mellan, stort)
  2. Jag skulle placera den i hallen för nycklarna eller så skulle jag har den på mitt sängbord att förvara smycken, tofsar och läppbalsam med stil.

 • Hanna skriver:

  1. Tre storlekar (litet, mellan, stort)
  2. Ett skinn i Cognac skulle bo bra i hallen och ta god hand om sambons nycklar. En praktisk (sambons motto i livet), snygg och funktionell (min motto) lösning på ett konstant nyckelsökarproblem hos oss.

 • Leons mamma skriver:

  1. Tre storlekar.
  2. Ett så snyggt fat vill jag ha i min åsyn på soffbordet i vardagsrummet – det rum där vi spenderar mest tid! Beroende på hur stort det är så hade vi kunnat ha sonens Playstationkontroller där i, eller varför inte en uppsamlingsdepå till alla miljarder leksaker som alltid verkar ha fötter och bosätta sig i vardagsrummet 😉

 • Gunvor skriver:

  1. Det finns i 3 storlekar (litet, mellan, stort)
  2. Ett svart, rottingpräglat skulle vara perfekt på soffbordet som uppsamlingsplats för alla saker man lägger ifrån sig där och som sedan "försvinner" (fjärrkontroll, datormus, virknål och nystan, läsglasögon …)

 • Linnea Tirmén skriver:

  1. Tre storlekar
  2. Jag skulle ha Palmgrens skinnfat i hallen på vårt skoskåp. Perfekt att samla upp dagens skörd av diverse stenar och annat från barnens fickor.

 • Maria B skriver:

  1. Tre storlekar.
  2. På vår köksö. Som en present till min käre make som vanligtvis lägger sina pinaler (nycklar och plånbok) överallt och sedan inte minns var han lagt dom…

 • Lill skriver:

  1. Small, Medium, Large. Tre storlekar! Och i en mängd härliga kulörer.
  2. Har precis byggt en platsbyggd hylla i hallen i en härlig grå ton. Ovanför hänger en gigantisk spegel och en liten bukett med färska blommor står ofta framme. Har länge letat efter något annat vackert som kan bidra till det lilla stilleben jag försöker bygga av vaser, doftljus. Jag gillar det praktiska och vackra. Gärna när en fin sak fyller mer än en funktion än att vara just fin. Därför tänker jag att det skulle vara perfekt med ett skinnfat i en härlig ton där jag kan lägga nycklar och kanske en rolig inbjudan till någon av sommarens härliga fester. Ett sätt att säga "välkommen hem" till mig själv, men också ha en snygg ordning på oredan som lätt uppstår. Håller tummarna!

 • Nickan skriver:

  1: Tre storlekar nämligen litet, mellan och stort.
  2: I vårt allrum på min gamla farmors linneskåp lägger min man alltid sina nycklar till hemmet, bilen och jobbet. Det skulle bli mer ordning och se snyggare ut om de kunde läggas på ett skinnfat.

 • Sofie skriver:

  1. Finns i tre storlekar
  2. Jag skulle ställa fatet (salvia croco) i vårt (snart klara) nymålade vardagsrum, för att bryta av mot den beige väggfärgen som vi vågat testa. Tänker att det skulle minska risken för 2009 latte rum!

 • Erika skriver:

  Hej,
  Kul med tävling!
  1. Tre storlekar.
  2. Jag skulle ställa detta fina fat på min frus nattduksbord – hon är en fena på att tappa bort sin vigselring men jag tror att en liten uppsamlingsplats som denna skulle vara en stor hjälp, bara vi nu lyckas hitta ringen igen 🙂

 • Helena skriver:

  1. tre storlekar
  2. Jag skulle ha fatet i köket på hyllan där jag alltid tar av mig mina ringar, halsband och tömmer fickorna på mynt. Hade varit otroligt skönt att ha det samlat och lättillgängligt! Och snyggt förstås!!!

 • Lisa skriver:

  1. Tre storlekar
  2. Jag skulle ha detta fina fat på tv-bänken då den är perfekt att lägga massa krimskrams i, ett plus att den är ursnygg!!

 • Anonym skriver:

  1.Faten finns i tre storlekar:
  2. Jag kommer att ha den i hallen så att vi kan få ordning på alla nycklar och dylikt i något snyggt och elegant.

 • Pia D Berglund skriver:

  1. Finns i tre storlekar.
  2. Jag skulle ha den i hallen så att nycklar och dylikt kan få en given och elegant plats.

 • Beata skriver:

  1. Finns i tre storlekar
  2. Skinnfatet full av fina paraliner skulle placeras på soffbordet framför min "gottegris" till blivande make.

 • Maria S skriver:

  1. Faten finns i tre storlekar.
  2. Två mellanstora fat finns redan i vårt hem, ett i hallen för nycklar och småprylar och ett på mitt sängbord där jag förvarar mina smycken. Om jag skulle vinna detta fat skulle det placeras i vardagsrummet och rymma alla (fula) fjärrkontroller.

 • Maria S skriver:

  1. Faten finns i tre storlekar.
  2. Två mellanstora fat finns redan i vårt hem, ett i hallen för nycklar och småprylar och ett på mitt sängbord där jag förvarar mina smycken. Om jag skulle vinna detta fat skulle det placeras i vardagsrummet och rymma alla (fula) fjärrkontroller.

 • Marielle skriver:

  1. De finns i tre storlekar, liten, mellan och stor.
  2. Jag skulle låta det pryda mitt nattduksbord för att låta vardagssmyckena sova där under natten i tryggt förvar.

 • Maria♥ skriver:

  Tre storlekar
  Sovrummet, dumpa ringar och örhängen i som alltid åker av när jag kommer hem=)

 • Anna C skriver:

  1. Faten finns i 3 storlekar
  2. Jag skulle ställa det i sovrummet och låta framförallt min vigselring bo där. Jag lever ett aktivt liv och tränar mycket, varje dag. Sen gillar jag inte heller att sova med smycken. Detta innebär att ringen åker av och på flera gånger varje dag och just nu bara hamnar på en byrå i närheten eller i jeansfickan. Den förtjänar så mycket bättre! Ett vackert fat i läser vore helt perfekt. Den och makens ring kan ligga där tillsammans medan vi lyfter skivstänger tillsammans. Plus att det vore skönt att slippa leta rätt på ringarna när katten lekt med dem. 🙂

 • Patrik skriver:

  1. 3 storlekar
  2. Det skulle få stå i hallen i vårt nya hus. Jag är värdelös på att hålla ordning på mina nycklar, plånbok, mobil etc. och detta driver min fru till vansinne eftersom det är hon som får hjälpa mig att leta vore dag. Detta vore därför en perfekt present till henne och mig. Jag skulle få någonstans att lägga mina saker och ha ordning på dem. Hon skulle slippa min stress och slippa leta, plus en superfin inredningsdetalj till vårt nya hus som jag vet hon skulle älska. Hon älskar svensk design, hållbarhet och vackra material. Denna skulle uppfylla alla hennes krav på nya inköp till huset.

 • Märta skriver:

  1. Faten finns i tre storlekar.
  2. Perfekt till fjärrkontrollerna som annars ligger på glasbordet och skramlar

 • Kristian skriver:

  1 – tre olika storlekar
  2 – skinnasken skulle placeras på en bänk i vårt kök. perfekt att kunna lägga ringar och smycken i när man lagar mat. har en tendens att lägga min ring lite överallt i köket – mindre populärt hos sambon!

 • Joanna k skriver:

  1) 3 st
  2) Åh, har precis köpt min första egna lägenhet och kan äntligen investera i inredning som får hänga med i år och inte på korta andrahandskontrakt. Väljer en skandinavisk look med vackra kvalitetsmaterial som blir vackrare med tiden och denna skulle passa perfekt i vardagsrummet på det ljusa sideboard i trä som min morfar byggt till mig.

 • P Hedenström skriver:

  3 st
  Skulle vilja ha det vackra fatet någonstans där det gör nytta och också kommer till sin rätt med den vackra designen. Skulle ställa den på mitt skrivbord med mina klockor i, tror det vackra lädret skulle bryta av fint mot stålet!

 • Madeleine skriver:

  1. Det finns i tre storlekar, liten, mellan och stor.
  2. Jag ska äntligen få mitt eget sovrum efter ett år utan sovrum pga ändrade familjeförhållanden. Vill att det ska gå i ljust, trärent och skinn så detta fat skulle passa perfekt där inne.

 • Michelle skriver:

  1. Tre storlekar!
  2. Jag skulle ställa fatet på vår platsbyggda hylla i hallen där det just nu står ett keramikfat och agerar uppsamlingsplats för samtliga familje-medlemmars mobiltelefoner!

 • A. skriver:

  1, 3st olika storlekar
  2, jag skulle ge fatet till min mamma som tack för att hon alltid ställer upp i vått och torrt. skulle vara fantastiskt att få ge henne en så fin, klassisk och tidlös present för att visa lite av min tacksamhet

 • Anna skriver:

  1. Fatet finns i 3 storlekar
  2. Jag skulle placera det fina fatet på vardagsrumsbordet för uppsamling av fjärrkontroller vilka alltid ligger överallt

 • Louise skriver:

  Faten finns i 3 storlekar.
  Jag skulle ha mitt fat på jobbet! Jag spenderar säkert mer av min vakna tid på kontoret än hemma men nöjer mig med fula hållare för pennor och tidskriftssamlare i plast som alla sett sina bättre dagar… Nu ska det bli ändring p och jag vill piffa till kontoret lite för att få maximal dos av positiv energi på dagarna, är säker på att det kommer leda till att jag blir effektivare och kommer hem tidigare om kvällarna!

 • 1. 3 storlekar, liten, mellan och stor
  2. Jag skulle vilja att det prydde min vita String-arbetsplats. Där kan jag lägga pennor och annat viktigt, samlat och snyggt!

 • Johanna skriver:

  Svar 1:
  Faten finns i tre olika storlekar.
  Svar 2:
  Jag har flera mål i livet. Ett av mina allra största är att ha ett sommarhus på Gotland. Finns ingen plats på jorden där jag känner mig så hemma som där. På mitt skrivbord ligger en rund vit sten från en strand på Fårö. Jag har den där som en ständig påminnelse av varför jag ska jobba vidare och inte ge upp när saker känns lite trista och tunga. Den samsas om platsen med ett par andra stenar, från Abisko och Sälen. Andra platser jag älskar.
  Asken skulle jag därför placera på skrivbordet, och självklart fylla med mina "pepp-stenar".

 • Olivia skriver:

  1. Tre storlekar
  2. Jag skulle placera det på mitt skrivbord på jobbet för att kunna njuta av det hela dagarna och dessutom ha något att förvara mina visitkort i!:)

 • Julia skriver:

  1. Tre storlekar
  2. Jag skulle definitivt ha det i hallen för nycklar och kortfodral eftersom jag alltid har olika jackor och väskor (särskilt nu när vädret växlar så mycket) och lätt glömmer bort vart jag har de.

 • Jessica S skriver:

  1. Fatet finns i tre storlekar.
  2. Jag skulle ha mitt fat på byrån i den precis nybyggda hallen på landet, för att samla de där småsakerna som man alltid lägger ifrån sig när man kommer in: nycklar, kortfodral, klocka osv.

 • Mia skriver:

  1. Tre olika storlekar!
  2. Helst skulle jag vilja ha ett i varje rum där allt småplock kunde samlas så det ser fint och städat ut i resten av rummet 🙂

 • Johanna skriver:

  Fatet finns i tre storlekar, lite, mellan och stor.
  Jag har suktat efter detta fatet länge! Vill ha det på mitt nattduksbord för att förvara smycken i 🙂

 • Sara Bäckström skriver:

  Fatet finns i tre storlekar.
  Jag önskar mig ett naturfärgat fat att ställa på byrån i sovrummet. Där skulle jag lägga mina silversmycken tillsammans med ett och annat pärlhalsband från barnen.

 • Anna-Maria skriver:

  Det finns i tre storlekar, small, medium och large. Om jag vann ett fat så skulle det samla små prydnadssaker som mitt alabasterägg, vackra stenar eller så fyller jag det med Mariannekarameller. Jag tycker det funkar till mycket!

 • Kim skriver:

  Det finns i tre storlekar, litet, mellan och stort!
  Jag skulle absolut ha det på byrån i hallen. Till nycklar, solglasögon och annat "småpill" som just nu ligger över hela byrån. Så praktiskt och snyggt!

 • Karin skriver:

  1. Tre olika storlekar
  2. Den skulle vara välkommen att flytta in i vår hall. Bästa och snyggaste presenten till min sambo som aldrig har koll på var han lagt sina nycklar. Han har nyckeln till mitt hjärta också och den får han ju inte slarva bort… eller hur!

 • Charlotte M skriver:

  1) 3 storlekar – litet, mellan och stort.
  2) På en väl synlig plats i hallen, så jag lätt kan lägga i saker som alltid "får egna ben".

 • Sofia S skriver:

  1. Tre storlekar – litet, mellan och stort.
  2. Jag skulle ha fatet vid vår nya arbetshörna. Det skulle verkligen bli ett blickfång på skrivbordet och rymma pennor, gem och lappar. Vips så kommer det bli ordning och reda med stil! Det kan inte gå fel med en klassiker som Palmgrens.

 • Elin andersson skriver:

  1. Faten finns i tre storlekar.
  2. Om jag vinner hamnar det i hallen som dekoration men oxå som förvaring för nycklarna eller något onödigt som bara hamnar i fönstret, hallen vi tänkte skulle ta 1 månad att göra är nu snart klar efter 6. Vi har lärt oss att allting tar visst lite längre tid med en snart 1 åring.

 • Johanna skriver:

  1. Finns i tre storlekar.
  2. Jag vill ha fatet på mitt nattduksbord. Där skulle det vara det första jag ser när jag vaknar på morgonen och det sista jag ser på kvällen innan jag somnar.

 • kajsa skriver:

  Faten finns i tre storlekar
  Jag skulle ha fatet i badrummet och förvsra smink i.
  lyx lyx

 • Louise skriver:

  1. Tre storlekar
  2. Jag har svårt att bestämma var jag fatet vill ha,
  Antingen i hallen, på skrivbordet eller kanske på nattduksbordet det kan va
  Vackra smycken däri kan vila,
  Men det vore också toppen att ha nycklar däri när jag på morgonen mot jobb ska ila
  En sak som är säker är att jag ska vårda det ömt,
  Då jag mycket länge efter detta fat har drömt.

 • Carolina skriver:

  Tre storlekar. Fatet får följa med på mina jobbresor. Enkelt att packa ner och ställa på hotellets sängbord så att det känns lite mer hemtrevlig när jag tar av mig smyckena, kryper ner i sängen och saknar min familj efter en lång jobbdag. Ha det fint! /Carolina

 • 1. 3st Storlekar; från Liten, via Mellan till Stor
  2. På nattduksbordet att lägga små, små smycken som annars så gärna försvinner och kanske ett litet läppbalsam eller en härlig parfym.

 • Maria skriver:

  1. 3 st.storlekar
  2. Jag skulle ge bort det i present till min fina syster som fyller år snart. Det hade passat så fint i systers sovrum så hon kan lägga smycken o glasögon i?

 • Jonna skriver:

  1. Fatet finns i tre storlekar
  2. Jag skulle ha det i hallen, så att det är det första besökare ser när de stiger innanför dörren. Hade passat perfekt där med nycklar i ?

 • 1. Det finns i tre olika storlekar.
  2. Jag skulle placera fatet på soffbordet i mitt vardagsrum och placera lite fina ljuslyktor och något doftljus på det. Eftersom jag spenderar mycket tid i vardagsrummet så vill jag ha fatet där så att jag kan se det ofta.

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) tre storlekar
  2) på hallbyrån för förvaring av allehanda prylar som läggs av när man kommer innanför dörren såsom nycklar, smycken, mobil m.m. Praktiskt och snyggt!

 • Jenny skriver:

  1. Den finns i tre storlekar.
  2. Jag skulle placera det på vårt sideboard i sovrummet och lägga mina vardagssmycken där. Då skulle det vara slut på att leta vart jag lagt ringar och klicka..!

 • Maria skriver:

  1. Tre storlekar
  2. På sängbordet med ringar & örhängen ??

 • Hanna skriver:

  3 storlekar
  På min nya byrå i min nya hall… som jag förhoppningsvis sbart flyttar in i med mina fina barn, efter en separation.

 • LottaE skriver:

  1. Tre storlekar
  2. På första parkett i min nya walk in closet.Tänker mig att det blir den första i en samling av flera färger och storlekar.

 • Olivia skriver:

  1. Tre storlekar! Liten, mellan och stor.
  2. Jag hade gett mitt skinnfat till min fina mamma som snart fyller år. Om jag fick önska skulle den stå på byrån i hennes sovrum där hon kan förvara sina glasögon och vardagliga smycken, samlade på ett fint ställe. Jag har länge tänkt överraska henne med just dessa skinnfat som en kul grej då vi heter Palmgren i efternamn! Sen är dom ju fantastiskt fina också…

 • Anders skriver:

  1. 3 olika storlekar
  2. Centalt placerad i bokhyllan,för att hålla ordning på mina manschettknappar,som ibland fastnar i dammsugaren…praktiskt och ögongodis i ett!

 • Johanna skriver:

  Skinnfaten finns i tre storlekar.
  Jag skulle ge min designintresserade son, Isak 16 år, fatet. I juni flyttar vi till ny lgh och det hade varit kul att ge honom. Här i kunde han lägga sin klocka om nätterna.

 • Angelica skriver:

  1. Tre storlekar
  2. Det skulle förgylla mina morgnar då jag direkt skulle veta att mina nycklar just låg där i fatet på hallbyrån.

 • Lisa skriver:

  finns i tre storlekar 🙂 Jag skulle placera fatat på mitt sängbord! Där har tofsar, smycken och andra småsaker en tendens att försvinna… jag tror att ett sådan här snyggt fat hade kunnat lösa mitt problem
  /Lisa

 • Anna skriver:

  1. Faten finns i tre storlekar.
  2. Jag har länge gått och sneglat på skinnfaten från Palmgrens men på studentbudget har jag inte slagit till ännu. Eftersom jag i sommar flyttar till ett nytt boende i en ny stad med min pojkvän hade det varit så underbart att ha ett skinnfat på byrån i vår nya hall. Då hade jag dessutom sluppit ovan att varje dag lägga nycklarna på hallmattan för att komma ihåg dom!

 • Emelie skriver:

  Hej!
  1. Fatet finns i tre storlekar.
  2. Snart sker inflyttning till första lägenheten på 30 kvadrat och min pinterest är full av smarta och snygga förvaringsideer. Något jag fastnat för är att sätta upp en stringhylla där jag kan ha böcker, smycken och lite smått som funkar. Där kan jag se fatet passa in så bra!

 • Kerstin skriver:

  1. Faten finns i liten, mellan och stor storlek. Superfina alla tre!
  2. Jag skulle ställa fatet bredvid min dator på skrivbordet så jag kan placera mina smycken där medan jag skriver.

 • Jenny Svensson skriver:

  1. Fatet finns i tre olika storlekar.
  2. Fatet hade gjort sig perfekt på mitt sängbord. Där hade jag förvarat min klocka och smycken om natten. Perfekt uppsamlingsplats om man är lite slarvig som jag är!

 • Jenny Svensson skriver:

  1. Fatet finns i tre olika storlekar.
  2. Fatet hade gjort sig perfekt på mitt sängbord. Där hade jag förvarat min klocka och smycken om natten. Perfekt uppsamlingsplats om man är lite slarvig som jag är!

 • Ulrika Bogstedt skriver:

  1, Faten finns i 3 st storlekar: Liten,mellan och Stor,
  2, Fatet hade gjort sig perfekt på mitt sängbord för smycken eller kanske i badrummet. Kan inte bestämma mig så jag hade nu flyttat runt det lite för att få den perfekta feelingen.

 • Johan Tell skriver:

  1. Faten finns i tre storlekar.
  2. Jag skulle ha mitt fat på skrivbordet, för förvaring av nycklar, mobil och passerkort. Både snyggt och praktiskt!

 • 1. Det finns i 3st storlekar!
  2. Perfekt att lägga en sak i som jag annars alltid lägger bort.. Mina hörlurar! Skulle vara så fint – och praktiskt – i min lilla hall 🙂

 • Marta skriver:

  1.Fatet finns i tre storlekar.
  2. Vi har precis blivit klara med vår nya Walk-in closet där vi har två likadana byråer med lådor mitt emot varandra som avslutas med en glasskiva på toppen (en sida är min, den andra min mans). Ovan dessa har vi hängt upp hyllor för att visa fram fina kläder, väskor osv. Här hade ett fat från Palmgrens passat perfekt att lägga av sig ringar, klockor och annat man använder varje dag, och även blivit ett smycke i sig.

 • 1.Faten finns i tre storlekar
  2.Ett så snyggt fat får bli en dekoration i vardagsrummet.

 • Catrine Månsson skriver:

  Finns i 3 storlekar (liten, mellan och stor)
  Den skulle passa på vår Asplund byrå i hallen och däri skulle jag nog ha mina nycklar

 • Tre storlekar.
  Jag skulle ha fatet i min pilasterhylla och fylla det med läsglasögon, bokmärke och med mitt gamla stressägg från 70-talet. Snyggt i läshörna!

 • Tre storlekar.
  Jag skulle ha fatet i min pilasterhylla och fylla det med läsglasögon, bokmärke och med mitt gamla stressägg från 70-talet. Snyggt i läshörna!

 • Anna skriver:

  1. Faten finns i tre storlekar (liten, mellan och stor).
  2. Jag får inte lägga mina nycklar på hallbordet för min skrockfulla pojkvän. Ett fat från Palmgrens skulle inte bara vara fantastiskt snyggt, utan även råda bot på skrocken!

 • Linda skriver:

  1. De finns i 3 storlekar
  2. Jag skulle ta med den till skrivbordet på mitt nya jobb! Jobbdagen blir helt klart roligare med fina omgivningar och dessa hade varit perfekta för att förvara hörlurar och mobil i under dagen. Jobbet hade fått en extra flärdkant med dessa på bordet.

 • Johanna skriver:

  1. 3 storlekar
  2. Jag skulle ställa den på nattduksbordet och ha mina smycken som jag använder varje dag.

 • Tina skriver:

  1. Tre storlekar (litet, mellan och stort).
  2. Skinnfaten är så stiliga. Jag skulle sätta fatet (färg: Cognac) i bokhyllan i vardagsrummet ovanpå en trave med inredningstidningar.

 • Carolina skriver:

  1. 3 storlekar
  2. Jag skulle placera den i den nya Stringhyllan vid vår skrivbordshörna utanför köket. Det är vår "designhörna" med ett Börge Morgensen-skrivbord från svärföräldrarna och en Arne Jacobsen-stol köpt på auktions-site. Där skulle den göra sig fint och där skulle jag lägga av mig ringarna på kvällen.

 • Eva Bentell skriver:

  1. Tre storlekar
  2. Jag skulle ge det till min älskade slarviga dotter för att hålla koll på alla spännen, snoddar, ringar och smycken som strös över hennes rum.

 • Sarah Ö skriver:

  1. Tre olika storlekar
  2. På min stringhylla som bla. agerar nattduksbord, för att kunna lägga ifrån mig armband och ringar över natten. Plus för superfin detalj, såklart!

 • Lisa skriver:

  1. Tre storlekar
  2. Fatet skulle jag ta med mig till jobbet för att snygga till mitt annars så tråkiga skrivbord. Perfekt att lägga mina visitkort i tex.

 • Eva skriver:

  Hej!
  Fatet finns i tre storlekar.
  Jag skulle nog sätta den i köket där vi har en avlastningsyta och samla ihop allt småplock som ligger utspritt, tex pennor, handelslistor, mynt mm.

 • Solbritt skriver:

  Svar 1: 3 storlekar
  Svar 2: Jag skulle sätta det på mitt skrivbord där jag har allting liggandes utspritt över bordet. Perfekt med ett snyggt fat där allt är samlat.

 • Emma skriver:

  1. Tre storlekar finns dessa i.
  2. Jag skulle placera denna i hallen så jag slipper ett ständigt vardagsproblem, att tappa bord nycklarna då jag aldrig minns vart jag lägger dom. En snygg och praktiskt lösning helt enkelt!

 • Maria Lilja skriver:

  1) 3 storlekar
  2) På min lilla mintgröna skänk i vardagsrummet. Jag brukar ta av mig smyckena när jag sitter och tittar på tv om kvällen. Snyggt att visa upp sina smycken i en vackert fat.

 • Louise skriver:

  Faten finns i tre storlekar!
  Jag skulle så himla gärna velat ha ett fat i naturfärgat skinn att ställa på bänken vi äntligen lyckats borra upp på väggen under vår tv. Jag har en misstanke om att någon slängt in stenar när de byggde väggen – det var sjukt svårt att komma igenom och vi fick testa med tre olika borrar innan vi lyckades. Bänken är ljust grå, i samma färg som väggen bakom, och ett sånt fat hade passat så himla fint där, speciellt när det efter ett tag fått fin patina.

 • Caroline skriver:

  1. 3 storlekar
  2. På ett skåp i badrummet där de flesta smycken och klockan oftast åker av.

 • 3 storlekar
  jag vill ha min mobil liggande där precis innanför dörren.

 • AnnCatrin skriver:

  1. Den finns i tre storlekar.
  2. Vi skulle behöva införa nya rutiner i vår hem då nycklar har en benägenheten att läggas lite var som helst. Den nya rutinen kanske vi kan få till om det första vi får ögon på när vi kommer hem är denna vackra skål!

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. Faten finns i tre olika storlekar
  2. I badrummet skulle mitt fat få stå för det är alltid där som jag tar av mig mina smycken innan det är dags att gå till sängs.

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. Faten finns i tre olika storlekar
  2. I badrummet skulle mitt fat få stå för det är alltid där som jag tar av mig mina smycken innan det är dags att gå till sängs.

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. Faten finns i tre olika storlekar
  2. I badrummet skulle mitt fat få stå för det är alltid där som jag tar av mig mina smycken innan det är dags att gå till sängs.

 • Emelie skriver:

  1. 3 storlekar
  2. I badrummet på båten, perfekt förvaring för alla smycken i sommar ☺

 • Andrea skriver:

  1) Skinnfatet finns i tre storlekar
  2) Jag skulle placera det på vår vita skänk i hallen där både jag och fästmannen ofta lägger ifrån oss småsaker vilket ser ganska rörigt ut. Men med en såhär snygg inredningsdetalj vill man ju gärna ha lite småprylar att lägga ifrån sig!

 • Paulina skriver:

  1. 3 storlekar!
  2. Skulle ha det på mitt componibili nattduksbord och förvara mina smycken i.

 • Fredrika skriver:

  1. Skinnfatet finns i tre storlekar.
  2. Fatet skulle stå på vårt skrivbord i betong, brevid en fiolficus i miniatyr. Där skulle det bli ett perfekt uppsamlingsfat för diverse pärlor och annat smått jag använder när jag gör smycken och andra projekt!

 • Annika Andersson skriver:

  3 storlekar
  Jag skulle ställa det på sekretären i hallen. Perfekt för att lägga nycklar och mobiler i när man kommer hem.

 • Annica skriver:

  1. 3 olika storlekar.
  2. Skulle ha den i hallen på min byrå. Kunna ha mina nycklar där. 🙂

 • Helena skriver:

  1. tre
  2. Fatet skulle stå på soffbordet och jag gissar att det inte skulle ta många minuter förrän lilleman lagt lego i det!

 • Pernilla skriver:

  1. 3 olika storlekar
  2. På skänken i köket. Där skulle alla småpryttlar få bo, såna som inte har någon naturlig plats annars utan valsar runt i huset. Cerat, busskort och så vidare.

 • Camilla skriver:

  1) De finns i tre storlekar.
  2) På ett litet bord bredvid soffan i vardagsrummet. Perfekt att förvara min burk med läppbalsam, fjärrkontrollen till min Apple TV och min mobiltelefon under tiden jag ser på serier eller spelar tv-spel.

 • Jessica . B skriver:

  1) Dom finns i 3 storlekar
  2) Skulle förstås ha mobiltelefoner i skinnfatet ( skålen ) Gärna skålen med " ormskinn" – för maken har haft ormar ! Mobilerna brukar få ben – så med denna hålls mobilen/ mobilerna på plats – hoppas jag . Alternativet är : fjällkontrollen till TV´n !!

 • Anneli skriver:

  Faten finns i tre olika storlekar. S,M,L
  Ett fat i cognac skulle göra sig underbart fint direkt innanför dörren i hallen så alla kunde se den snygga designen .
  Där skulle dom få lägga ifrån sig sina mobiltelefoner och undra var jag hade fått den fina skålen ifrån …

 • Ulla skriver:

  1. Skinnfatet finns i tre storlekar.
  2. Jag skulle placera detta på en byrå i vår nya hall. Där är det mörkgrå klinkers och ett golv i ask så kanske den svarta skulle passa bra. Där ska vi lägga våra nycklar och annat smått och gott som det ibland är svårt att hålla reda på.

 • Linda skriver:

  Den finns i 3 storlekar.
  Jag skulle ha den på nattduksbordet för att förvara min nya fina klocka i nattetid 🙂

 • Carin skriver:

  1. Tre storlekar – Litet, Mellan, Stort
  2. På bordet vid Hallspegeln – perfekt att ta av sig extra allt på hemmaplan – och njuta av att veta var det finns!

 • Susanna skriver:

  1. Tre perfekta storlekar
  2. Skulle vilja lägga mina allra härligaste varje dag-saker så som mina ärvda & älskade smycken, min signaturdoft i miniformat och mina läsglasögon.
  Förmodligen hamnar det vackra fatet på byrån i badrummet jämte doftljus och blombuketten som alltid finns där.
  D

 • Maria skriver:

  1. Fatet finns i 3 olika storlekar
  2. Jag skulle placera det någonstans på vår snart (läs augusti) totalrenoverade A la 50/60tals bottenvåning. Förmodligen i hallen eller badrummet ❤️

 • Ida skriver:

  1. Fatet finns i 3 storlekar 🙂
  2. Jag skulle använda fatet i min hall, som en uppsamlingsplats för alla ens "bra att ha grejer" som man vill ha nära till hands men lätt försvinner. Tex läppglans, nycklarna, tuggummin… Perfekt med snygg förvaring som kan stå framme och inte behöver gömmas undan när man bor i en liten trång lägenhet där förvaring är A och O 🙂

 • Josefin skriver:

  1. Det finns i tre storlekar.
  2. Jag hade placerat fatet i en hylla i vardagsrummet. Min sambo har svårt att hålla ordning på sina nycklar och sin plånbok sen vi flyttade för ett par månader sen, så det hade varit skönt för både honom och mig om hans saker fick ett bo till slut.

 • Liina skriver:

  1. Det finns i tre storlekar.
  2. Jag skulle placera det på jobbet på mitt nya kontor, där skulle jag ha mina nya visitkort. Det skulle bli en så snygg detalj!

 • Aino skriver:

  1 Tre storlekar
  2 Vårt badrum, till mina dagliga ringar, halsband och klocka så att jag slipper leta varje morgon..

 • 1. 3 storlekar
  2. Det skulle jag placera på vår blivande köksö som vi håller på att bygga. Skulle vara perfekt för diverse små saker.

 • Anonym skriver:

  1. Finns i tre storlekar.
  2. Jag skulle placera den på vår köksö och då kunde diverse saker förvaras i, lika väl som tex frukt och fikabröd.

 • Caroline skriver:

  1. Tre storlekar
  2. Har precis skruvat upp en liten hylla i min hall för att få någonstans att lägga nycklarna så att jag slipper leta efter dem varje dag. Och ett skinnfat vore perfekt att komplettera med så att jag får något att lägga nycklarna i och som får plats på min lilla hylla.

 • Eva skriver:

  1. Tre storlekar.
  2. Ett skinnfat från Palmgrens skulle vara perfekt att lägga smycken i. Snyggt på mitt bord med kalkstensskiva!

 • Carin skriver:

  1) Litet, mellan och stor; 3 stycken
  2) Jag skulle placera det på min bardisk/avdelare mellan kök och stora rummet. Då ser och når man det från två håll. Småttigt som alltid springer och gömmer sig som penna, ett litet block, en fin tändsticksask skulle jag lägga på det.

 • Emma skriver:

  1 Fatet finns i tre storlekar.
  2 Jag skulle ha fatet i mitt sovrum och i det skulle jag förvara mina armband från Dyrberg Kern. De ligger i ett snyggt fat och de gör mig glad när jag ser dem. ?

 • Anna skriver:

  3 storlekar!
  Skulle samla mina sytrådsrullar där! Fatet skulle då stå på mitt skrivbord med trådrullar i alla möjliga färger. Skulle bli jättefint 🙂

 • Sandra skriver:

  1. Tre storlekar!
  2. På frukostbordet med frallor eller muffins i! Lyxfrukost!

 • Lena skriver:

  På hallbyrån. Där kan gästerna lägga ifrån sig mobilerna. Supersnygga fat.

 • jesica skriver:

  1. Tre storlekar
  2. Som blickfång direkt man kommer in i hallen. På sidobordet, för förvaring av nycklar etc.

 • Birgitta skriver:

  1. De finns i tre storlekar.
  2. På sommarhalvåret skulle jag placera den i uterummet och lägga i fröpåsar som ska sås om igen. På vinterhalvåret skulle jag använda den till förvaring av värmeljus, placerad väl synlig (!) förstås!

 • Emilia Persson skriver:

  1. 3 stycken.
  2. I detta fat med skinn som lukt, skulle jag i köket placera med massa god frukt!???

 • Mrs Parker skriver:

  1. De finns i tre storlekar; Litet, mellan och stort.
  2. Vilka underbara skinnfat, blev ren och skär kärlek när jag läste tävlingsinlägget, har missat helt och hållet att de finns! Och jag som är så förtjust i skinn! Maken brukar beklaga sig över att mina smycken (bijouterier), "ligger och dräller överallt"! Han har så rätt i det, när jag skall använda just det halsbandet, eller just de örhängena, springer jag omkring och letar överallt!
  Så det här otroligt snygga skinnfatet skulle vara helt perfekt att förvara mina smycken i, allt på samma ställe, och jag slipper detta evinnerliga letande! Det Bordeaux–färgade fatet skulle vara väldigt fint på en gammal ärvd sekretär i sovrummet. Och maken får lite lugn och ro, slipper se frun i huset springa omkring, febrilt letandes!

 • Tina Ryum skriver:

  1. Fatets tre storlekar: Litet, Mellan, Stort.
  2. Fatet ska få stå på lilla ekbordet intill soffan, däri ryms tre vackra ting: marmorägget, kopparpinglan och flätade näverhjärtat – egenfixat ’stilleben’ & vacker prydnad.

 • Sandra A skriver:

  Skinnfatet kommer i tre storlekar. I mitt fat skulle mina finaste vardagssmycken och klocka få en självklar plats på sängbordet.

 • Elaisa skriver:

  1) Litet, Mellan och Stort är de tre storlekarna som finns.
  2) Jag har ett väldigt stort intresse av att baka, helst sött kaffebröd men även matbröd. Är även förtjust i gamla fina kaffeserviser, gärna i romantiskt blommönster. När min släkt kommer på besök på somrarna finns sju sorters kaffebröd framdukat, alla är lika förtjusta i detta! Ett sådant här underbart tufft, tidsenligt och otroligt tjusigt skinnfat skulle vara höjdpunkten på sommarens kaffebord, en virkad vit spetsduk i botten och fylld med härligt doftande, nybakade kardemummabullar! Väldigt gärna i färgen cognac! Såå glädjande det skulle vara att få glänsa med det här "rasande läckra" skinnfatet!

 • Ida skriver:

  1. tre stycken storlekar.
  2. Vi har den minsta med klockor i och skulle vilja placera den grönspräckliga skinnfatet på kontoret och ha som visitkortssamlare, tycker den gröna färgen bringar så mycket energi. Härligt att fästa blicken på något energirikt när man måste hämta inspiration.

 • Rebecca skriver:

  Hej
  Fatet finns i tre olika storlekar.
  Jag skulle ställa mitt fat på vår nyinköpta byrå "snö" i hallen. Barnens kläder har äntligen fått organiseras. Nu fattas bara ett fat som kan ta hand om våra nycklar. ?

 • Jonas R skriver:

  1, 3 storlekar
  2, Skulle ställa den i hallen, för nycklar/plånbok eftersom jag alltid lyckas tappa bort dem!

 • Emma skriver:

  Fatet finns i tre storlekar.
  Jag skulle pryda mitt skrivbord med detta vackra fat. Perfekt förvaring av smått och gott, stort och litet.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *