Annons

ANNONS: Tävla och vinn valfri stol från EcoFurn

Den här veckan har en läsare chans att vinna valfri stol från varumärket EcoFurn, värd 1295-1695 kr, i samarbete med Kila Möbler. Vilostolen EcoChair är helt ekologisk och produceras i fem olika träslag: björk, ek, furu, lärk och al med detaljer av hamparep. Den går att justera i två olika lägen och passar lika bra inne som ute då den håller sig bra i färgen över tid. Här kan du sitta och koppla av en stund med gott samvete då den gör minimalt avtryck på miljön. För att delta i veckans tävling ska du som vanligt svara på följande två frågor i kommentarsfältet inom en vecka. Lycka till!

 

1) Vad hette Kila Möbler vid sin start 1978?

2) Vilken stol skulle du välja om du vann och var skulle du placera den? Motivera kort. 

 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnaren Kristin som svarade 2017-04-10 kl 13:04:50 maila dina kontaktuppgifter (adress och telefonnummer) till [email protected] så kommer din vinst inom kort.

 

Tävlingen pågår tom 17/4 2017 kl 10.00 Du måste vara över 18 år för att kunna tävla. Vinnaren utses av en jury från Kila Möbler. Dess beslut kan ej överklagas. En stol ”EcoChair” ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • Ellen skriver:

  1) Kila Trä AB
  2) EcoChair Brun skulle jag välja. Min 4 åriga son sa häromdagen att vi måste köpa en stol som vi kan ställa vid fotbollsplanen som vi har på gården, så jag den "gamla" mamman kan vila för att sen orka spela mer, 2X45 räcket inte här hemma!

 • Maria skriver:

  Kila Trä AB
  Ecochair vilstol svart,under vårt lärkträd uppe där skogen börjar,alltid velat kunna sitta där och blicka ut över nejderna.Så vilsamt där och vackert med trädkronan som tak♥

 • Caroline skriver:

  1.Kila Trä AB
  2. En vacker Eco Chair i lärk, som bara blir finare och finare med åren (utan att man behöver göra något alls), skulle få pryda vår lilla trall på framsidan av vårt hus när den är klar. I den skulle till och med en trött och sliten mamma som jag få skina och samtidigt få sig en liten välbehövlig vilostund.

 • Lisa Anvegård skriver:

  1) Kila trä AB
  2) i min fantasi är jag redan där. Sitter på vår ännu inte existerande altan som jag längtat efter i 2 år. Vårt hus har försenats nästan ett år och vi har flyttar 6 ggr sen i juni 2016. Men i minfantasi sitter jag på min altan i er vilstol i björk och glömmer året som varit. Blickar ut över skogen och lämnar stadslivet bakom mig. Sen går jag in i vårt drömhus där vi valt ljusa träslag i nordisk tappning och så mycket vi kunnat tänkt på att välja svenskt och gärna miljövänligt. Er stol hade varit ljuvlig i denna dröm som förhoppningsvis blir verklig om en månad.

 • Linn skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle välja en i ek och jag skulle placera den under äppelträfet i mammas och pappas trädgård. De skulle behöva en vilostol mellan allt slit med att anlägga sin trädgård.

 • Pia D Berglund skriver:

  1.Kila Trä AB
  2. Jag skulle välja stolen i ek och sätta den vid vår sommarstuga på Vindö. Där kan jag titta på alla båtar som glider förbi och njuta av livet . Livet är underbart redan men en Eko Chair skulle livet förhöjas ytterligare ett snäpp.

 • Tilda skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle välja Eco Chair i ask och placera den under ett äppelträd och försvinna in i en härlig bok, till ljudet av fåglar och en lätt sommarbris.

 • Jenny skriver:

  1. Kila trä AB
  2. Jag drömmer om stol i lärk vid sommarhuset på Bohusläns klippor där jag sitter och ser ut över det salta havet

 • Niklas skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Eco Chair i svart furu, jag skulle ge bort den till mina svärföräldrar som förhoppningsvis köper hus i dagarna. Där de förmodligen placerat den i en slags läs- och myshörna under trädkrona, en första pusselbit till deras drömträdgård.

 • Margot Björck skriver:

  Hej!
  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle välja en vit i björk så att fru Björck (jag!) kunde slappna av i den på vår altan i underbara Bohuslän.

 • Lisa Isakson skriver:

  1. Kila Trä AB.
  2.EcoChair vilstol i svart. För åh vad snygg den är! Jag skulle placera den på min (i dagsläget tomma) balkong som ska inredas och dekoreras nu i april. Som inrednings-student med fokus på hållbarhet, skulle jag låta stolen bli balkongens stolthet! Det vore perfekt att kunna prova miljövänliga möbler hemma eftersom det är exakt sånt jag vill kunna rekommendera framtida kunder vid inredningsuppdrag 😀

 • Caroline skriver:

  1. KIla trä AB
  2) Jag skulle välja Ecochair vilstol brun och skulle placera den på vår nya uteplats som kommer att bli färdig till sommaren. Rummet under bar himmel där murgrönan klättrar. Där vi ska grilla, duscha i uteduschen och där allting doftar mynta och tomatplantor. Just nu har vi lastpallar som stolar och jag skulle gärna byta ut dessa mot en Ecochair. Den skulle passa fint i vår oas. 🙂

 • tina skriver:

  1.Kila Trä AB
  2.Jag skulle välja EcoChair i svart. Den är så fin i svart och hade passat perfekt på vår lilla frukostaltan utanför sovrummet. Tänk att börja dagen i den med en mugg kaffe i handen!

 • Birgitta skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle välja Ecochair vilstol ek. Min dotter älskar att vara i sin lekstuga och "koka kaffe" till mig, och då ska jag sitta utanför lekstugan och vänta. Den här stolen skulle passa perfekt att ha utanför lekstugan och vänta på kaffet i!

 • Stina skriver:

  1) Kila Trä AB
  2) Helt klart en EcoChair i svart. Den skulle få sin plats på den stenlagda uteplatsen i trädgården som är omgärdad av bambubuskar. Hade varit ljuvligt!

 • Marie skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. EcoChair i svart. Så fin den hade varit i vår tänkta loungedel på altanen.

 • Kristin skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag och min man planterade lärkträd i mitt föräldrahem i Södermanland förra året. Mina farföräldrar var skogsbrukare, så i skogen som tillhör torpet har det tidigare brett ut sig många ståtliga lärkträd. Eftersom lärken dessutom är Södermanlands landskapsträd så skulle det verkligen kännas som om cirkeln var sluten om jag hade turen med mig i tävlingen. Naturens kretslopp, från trädplanta till stol tycker jag skapar en genuin känsla, plus att vilstolen skulle finnas med genom generationer till generation. Sånt tycker jag är extra vackert och är något jag skulle njuta av i föräldrahemmet när jag samlar energi på uteplatsen till doften av pioner och ljudet från humlesurr och mina barns kittlande skratt.

 • Lovisa skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Min mamma har länge suktat efter en EcoChair i lärk och vi håller just nu på att iordningställa en ny liten oas/uteplats i ett skyddat hörn av trädgården där den skulle göra sig perfekt. Så om jag skulle vinna så skulle jag ge stolen till min fantastisk mamma.

 • Nickan skriver:

  1: Kila Trä AB
  2: Jag hade helst valt en eller två pallar i ek som skulle stå i vårt badrum. Den första pallen skulle användas till att lägga handduken på när man är inne i duschkabinen. Den andra som "pedistal" till blomman som också står i samma badrum.

 • Monica skriver:

  1. Kila Trä AB.
  2. Jag skulle ha den i en läshörna på altanen, där jag också skulle ha en grön oas av växter där jag verkligen skulle kunna njut lite och koppla av.

 • kajsa skriver:

  Kila trä ab
  valet blir en eco chair i ek den kommer jag placera i vår gemensamma innergård under trädet.
  där kommer den åldras och bli allas favorit. ………..

 • Elin Dahllöf skriver:

  1.Kila Trä AB
  2 Eco Chair i lärk. Den skulle få pryda vår lite skuggigare sida i trädgården där vi saknar möblemang. Ett krypin undan den värmande solen och lite mer dolt från insyn.

 • 1) Kila trä AB
  2) Jag hade valt en EcoChair i björk och gett den till min mamma. Hon har haft ett tufft år kommer behöva flera vilostunder i trädgården framöver. Det skulle betyda så mycket att ge henne denna vilstol som jag vet att hon drömmer om!

 • Mathias skriver:

  1. Kila TRÄ AB
  2. Jag gärna ge bort en ECO Chair i lärk till mina föräldrar så det kan njuta av den i sommar (och jag när jag hälsar på). Det är dom helt klart värda!

 • My skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag hade valt Eco Chair i grå, den har redan den härligt väderbitna patina som trä får när det står vid vattnet. Perfekt då jag hade ställt den ute på bryggan i sommarstugan nu när det äntligen börjar bli vårvärme!

 • Clas skriver:

  Wow, vilket fantastiskt pris!
  1.
  Kila Trä AB
  2.
  Den i lärk tycker jag är väldigt fin,
  jag älskar känslan av naturlighet och när en produkt är genuin!
  Med minimalt avtryck på miljö och natur,
  -att njuta i efter en lyckad fisketur!
  Hemma framför brasan när regnet smattrar,
  värmer jag mina tår när frugan tjattrar 😉
  Och när solen sen visar sig från sin bästa sida,
  lägger jag mig på trädäcket och tackar Kila Möbler och Trendensers Frida!
  Jag älskar både fiske och när solen på mig gassar,
  det är perfekt att vilstolen i olika miljöer hos mig passar!

 • Jennie skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle helt klart välja Ecochair vilstol svart och placera den vid mina svarta vindskydd (segel) som är gjorda i kapelltyg.

 • Maríe skriver:

  1) Kila Trä AB
  2) På vårt nyinköpta sommarställe så skulle det vara perfekt att sitta i en ecochair bland tallarna och blåbärsriset och blicka ut över havet och fyrarna. Få en paus och bara njuta!

 • Anna-Maria skriver:

  1) De hette Kila Trä AB
  2) Jag skulle välja den i lärk som inte behöver behandlas utan blir vackrare för varje säson. Den skulle få en riktigt bra plats i pergolan. Bästa stället att vila på med ett glas kallt vin efter en arbetsdag. Längtar dit!

 • Kila Trä AB
  Storfamiljens hus ute i skärgården blev vårt i höstas och saknar helt utemöbler. min dröm är att vakna, göra en stor termos med te, gå ut på klipporna bakom huset och göra min morgonyoga. Sedan sippa i mig värmen från ecochair med den ljuvliga havsutsikten framför mig. det skall bli min sommar..

 • Lena E skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Romantiskt vitt passar perfekt till mitt faluröda hus med vita knutar. Där kan jag sitta och beundra den vackra utsikten över ängarna när solen sänker sig sakta ner i horisonten. Till vintern tar jag in vilstolen och ställer den i läshörnan, där jag njuter av en lugn stund i sällskap med en skön deckare. En vilstol jag kommer att älska året runt, livet ut.

 • ceciliaw skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag hade valt den gråa vilstolen. Den skulle passa fint på vår gråa, väderbitna altan där jag skulle sitta och njuta av solen med ena ögat i en bok samtidigt som jag kan hålla koll på barnen i studsmattan med det andra.

 • Ellinor skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. EccoChair i brunt trä. Den ser mjuk ut trots träet. Jag skulle ställa den på vår uteplats under vår stora rönn att vila i mellan lekarna med 4-åringen och mitt älskade trädgårdsodlande!

 • Isa skriver:

  1. Kila Trä AB
  2.Denna stolen den ska vandra från den ena till de andra, på vår gård, till min stuga, på balkongen, en stol till amning, kaffet eller . festen. Låt den brukas utav alla, låt den stå, låt den stå, som en paus i alla vrår.

 • Isa skriver:

  Ps2. I färgen grå 🙂

 • 1.Kila Trä AB
  2. EcoChair i gråbetsad björk. Jag hade ställt den på vår lilla, lilla balkong mitt i stan. I den hade jag suttit, blundat, och låtsats som att jag satt invid havet och lugnet.

 • Sarah skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle sätta den ute på altanen, istället för en däckstol som jag ändå aldrig får tid att sitta i med en liten. I den här skulle jag koppla av med en kopp kaffe men ändå komma upp på fötterna i ett huj när det behövs. Så gott som hela tiden 🙂
  Jag skulle välja den i vitt för att matcha vårt sekelskifteshus med lika gammal och vacker trädård.

 • Lena skriver:

  1) Kila Trä AB
  2) En svart EcoChair skulle jag vilja ställa på vår nya altan där den skulle stoltsera som ett smycke i solen och sprida mysig hemtrevnad runt sig.

 • Sara Karlsson skriver:

  1) kila trä AB
  2) Nu flyttar vi snart från stan till landet! ViI byter trafik mot skog, balkong mot altan, stress mot lugn och plastmöbler mot trä (ecochair oljad al)!

 • Johanna skriver:

  1. Kila Trä AB grundades 1978,
  tillverkade utemöbler i furu så flotta.
  Idag har de ett fullt sortiment,
  för utemöbler & sängar är företaget känt.
  De många kända märken sälja,
  kan bland hela 16.000 produkter välja!
  2. EcoChair – så galet snygg!
  Vilken form och otrolig rygg!
  Mitt val skulle bli vilstolen lärk,
  så fin färg – som ett konstverk.
  Vet precis vart den skulle stå,
  finns en helt perfekt vrå.
  I min dröm som nu är sann,
  mitt lilla växthus så grann.
  Därinne skulle jag sitta,
  läsa en bok eller på trädgården titta.
  Luta mig tillbaka & bara njuta,
  låta kroppen in i stolen gjuta.
  Vilken sommardröm 🙂

 • Elin Eriksson skriver:

  1. Kila Trö AB
  2. Echochair i lärk.
  Spanade in denna stol på en mässa förra våran och har inte kunnat släppa den i tanken. Tappade bort lappen med namnet och blev så glad när jag nu återsåg den! Den skulle bli en bekväm badvaktsstol med schysst stil vid vår pool:)

 • Tina B skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Min stol skulle vara fin under det stora, vackra körsbärsträdet i vår trädgård, min favoritplats på våren. Har önskat mig en Eco chair i ek till min 50-års dag 25 april…

 • Anonym skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag drömmer om en Kila vilstol i grått. Håller som bäst på att planera vår nya trädgård och denna fantastiska stol skulle verkligen vara pricken över i. Stolen skulle placeras i vår köksträdgård till vilken jag utställning nu sitter och skissar på gråbetsade odlingslådor.

 • Johanna B skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag drömmer om en Kila vilstol i grått. Håller som bäst på att planera vår nya trädgård och denna fantastiska stol skulle verkligen vara pricken över i. Stolen skulle placeras i vår köksträdgård till vilken jag utställning nu sitter och skissar på gråbetsade odlingslådor.

 • Helena skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren skulle jag välja en EcoChair i svart. Herregud vad snygg den är och vad bra den skulle passa utanför vår 50-talsvilla. Vi har så mycket planer för vår uteplats men kommer aldrig igång. Denna stolen skulle bli det perfekta startskottet!

 • Anna skriver:

  1. Kila trä AB
  2. Ecochair vilstol i grått! Var idag och tittade på vårt kommande bostadsområde – drömmer mg bort till soliga dagar i en härlig stol på vårt trädäck!

 • Sara skriver:

  1. Kila trä AB
  2. EcoChair lärk önskar jag mig, jag skulle placera den vid vår fula entré. Kommer spendera en del tid där för att snygga till den med miljövänliga medel, tar mer än gärna små pauser i EcoChair! Lovar att den kommer få mycket kärlek ❤

 • Malin Björling skriver:

  Hej
  1, Kila Trä AB
  2, Eco Chair lärk är en favorit men jag har aldrig provsuttit i den. Tror den är bekväm i formen och med en lite dyna för mjukheten till.
  Har en härlig balkong på framsidan av huset på andra våningen med morgon/förmiddagssol och tillsammans med några blomurnor, ett litet bord och kanske ett parasoll skulle en Eco Chair inbjuda till härliga frukoststunder som drar iväg ända till lunchen och förbi.

 • 1. Kila Trä AB
  2. Eco Chair lärk Jag skulle vilka överraska sambon som har byggt en liten extra vinkel på altanen för att kunna njuta av kvällssolen, med en riktigt fin stol.

 • Emma F skriver:

  1. Kila Trä AB.
  2. På det nybyggda trädäcket med pipranka klättrandes runt om. I den bästa värld leker barnen fint och jag kan sitta med en tidning och kopp kaffe i en "EcoChair vilstol grå" och bara njuta! Nja hoppas kan man ju, både på vinst & att barnen kan leka fint o mer än 5 min ?
  Godkväll på er!

 • Lena skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Har suktat efter EchChair i några år. I lärkträ. Som jag ska järnvitriola. Mmmmm… vackert.

 • Jeanette R skriver:

  Kila Trä AB.
  https://www.kilamobler.se/produkt/parc-karmstol-lavagrateak/
  Ser så otroligt skön och kroppsvänlig ut!

 • Jeanette R skriver:

  Insåg just att det bara gällde Ecofurn, så då bli det självklara valet
  https://www.kilamobler.se/produkt/ecochair-vilstol-lark/

 • Jessica S skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag bara ÄLSKAR Ecochair vilstol brun. Den skulle jag ställa på den "köksaltan" som vi håller på att bygga i stugan i Höga Kusten. Där skulle jag njuta av eftermiddagssolen under ljumma och slöa sommardagar <3

 • Malin W skriver:

  1. KILA TRÄ AB
  2. Med bebis i juli kommer jag & magen njuta av lata dagar med kaffekopp och tidning innan det är dags, sen blir det en given plats för amning. Bästa placering på tomten under det stora Lönn-trädet med utsikt över Vättern. Jag tänker mig den svarta stolen. Åh. Längtar efter värme, stolen & bebis!

 • Mirva skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Önskar mig en vit EcoChair att ställa på vår stora solterrass. Solnedgång, en bra bok och mer än så behövs det inte.

 • Fanny Finnsson skriver:

  1.) KILA TRÄ AB
  2.) En grå vilstol från Ecofurn skulle få en angenäm plats på bergsknallen intill flaggstången på vår tomt. Där på höjden skulle det sitta fint att slå sig ner och blicka ut över tomten och höra flaggsnöret slå i vinden. Men jag skulle nog få köpa till en kompis så att man kunde få sällskap av maken sin.

 • Ingrid skriver:

  1) Kila trä AB
  2) Har sneglat länge på en EcoChair och skulle bli överlycklig om jag vann en i ek. Den ska få en hedersplats på balkongen till vår nya lägenhet när vi snart byter huset till förmån för "stan"

 • Malin skriver:

  1) Kila Trä AB
  2) Detta är första sommaren i vårt drömhus. Den vita EcoChair på baksidan av vårt hus, där jag kan sitta med min bok, ett glas rött och blicka ut över stillheten på ängen och bort mot skogen. Kanske har jag tur att rådjuret som brukar hälsa på skuttar förbi.

 • Therese skriver:

  Kila Trä AB
  En EcoChair i lärk skulle placeras på naturtomten i början av skogsbrynet med utsikt över blåbärs & lingonrisen.

 • Madeleine skriver:

  Kila Trä AB
  Tyckte den i grå var himla fin, skulle passa så bra på landet, under körsbärsträdet där glador flyger och världen är lugnet själv.

 • Katarina skriver:

  Kila Trä AB
  En ecochair svart skulle jag välja och ställa på altanen som poolstol. I den sitter vuxenbadvakten medan barnen stojar runt i den hiskeligt kalla plaskepoolen vi ställer upp varje år. Hittills har jag dragit ut en vanlig pinnstol då jag inte vill köpa en plastig badenbaden. Men jag badvaktar hemskt gärna i en skön, vacker och miljösnäll stol denna säsongen!

 • Renée skriver:

  1. Kila trä AB
  2. Jag skulle välja den svarta och den skulle stå på den precis framskottade altanen där jag skulle sitta och drömma om den kommande sommaren.

 • Carin skriver:

  Kila trä AB
  Jag har inte haft uteplats/balkong på 10år. Nu ser jag fram emot första sommaren på loftbalkongen. Den grå skulle passa perfekt på den lilla ytan med utsikt över Turning torso och föreningens odlingar uppe på taket på huset bredvid.

 • Cicci skriver:

  1) Kila Trä AB
  2) Jag skulle välja Ecochair vilstol i ek till uteplatsen. För första gången har vi en egen, inhägnad uteplats att odla på, inreda och njuta av. Denna stolen där hade blivit pricken över i!

 • Amanda skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag hade valt lärk till mitt och min sambos första hus som vi flyttar till i juni. Efter 28 år i storstan ska vi bli husmänniskor med vår egna trädgård! 🙂

 • Marie skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. En Eco Chair i lärk, passar ÖVERALLT.
  i sommarsol eller med fäll, när de e kallt.
  vi åldras ¨båda¨ snyggt, om jag får vila
  i min absoluta drömstol, från Kila.

 • Lisa A skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. På klipphällen framför stugan i skärgården. Där skulle jag sitta i en Eco Chair av ek med en bok i handen. Och hoppas att denna stol skulle leva kvar lika länge som farmor och farfars små strandstolar i ek och tyg. De som fortfarande används, varje sommar, sedan 50-talet.

 • Evelina skriver:

  1.Kila Trä AB
  2. Drömmen hade varit en EcoChair i grått. Den här första sommaren på gården vi precis har flyttat till vill jag spendera under äppelträdet med ett glas rosé och titta på när någon annan grillar och fixar middag på uteplatsen.

 • Mikaela Persson skriver:

  1, Kila Trä AB
  2, På min önskelista står EcoChair i grått och här skulle jag starta mina ljumma vår- och sommardagar på altanen som vi planerar att bygga nu i vår. Vi bygger altan för att vi väntar bebis i juli och det kommer bli perfekt att ställa barnvagnen där efter en promenad och så kan jag sitta bredvid med en kopp nybryggt kaffe och en god bok. Livskvalitet!

 • Kristian skriver:

  1- kila trä AB
  2 – jag skulle välja ecochair i grått. Vi har ett dilemma här hemma och det är att sambon bara köpt utemöbler som är snygga men sjukt obekväma att sitta en längre stund i. Så denna stol hade passat mig perfekt – att sitta och slappa i härliga sommardagar och inte göra någonting mer än att njuta av svensk sommar med en kall öl! Plus att stolen är snygg så den skulle gå hem även hos sambon och skulle få stå framme!

 • Ida skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle välja en Eco Chair i lärkträ och ställa på altanen i vårt nybyggda hus. Vi har ännu inte invigt altanen men jag ser fram emot många lugna timmar i solen under min föräldraledighet som påbörjas i maj. Förhoppningsvis kommer det finnas tillfällen för en kaffe i Eco Chair när den lilla/e sover och mamma behöver återhämta sig.

 • Emma Johanna ? skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle välja Ecochair vilstol ek. Jag skulle ha den på min terass uppe vid husvagnen i fjällen, där hade jag suttit å blickat ut över fjället med en kaffe i handen. ??☀️

 • Marielle skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle utan att blinka välja en svart Ecochair vilstol! Det skulle bli min nya favoritplats på min nya balkong som jag planerar att spendera all ledig tid på med en kopp te och bok framöver. Som jag längtar efter sådana stunder. När vintern kommer får stolen gärna flytta in- kommer göra sig superfint inne hos oss också!

 • Leons mamma skriver:

  1. Kila trä ab
  2. Den svarta! Den hade jag ställt utanför dörren på vår loftgång tillsammans med ett gäng vackra växter, gissa om vår fantastiska granne Gerd hade blivit avis!

 • Zara Nordqvist skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. En Ecochair i lärkträ! Både namnet och utseendet på träslaget fantastiskt och stolen har redan flyttat in i vårt badrum. Där kan jag sitta och konversera med mina barn medans de badar – helt perfekt faktiskt ?

 • Sara skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Den bruna i furu skulle jag välja. Vinner jag är det min pappa som precis gått i pension som får stolen i present. I den kan han vila bekvämt och snyggt efter ett långt arbetsliv med en deckare i händerna.

 • Sanna skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. På altanen där jag parkerar barnvagn+sovande bebis. I den skulle jag passa på att få lite välbehövlig vila själv också. Och när jag inte har tid att sitta i den kan jag ju vila ögonen på den en stund i alla fall!

 • Lena Linander skriver:

  1: Kila Trä AB
  2: Den svarta! Skulle sätta den på bryggan i sjön bredvid sommarstugan i Siggamåla som jag fått i arv av min pappa som precis gått bort. Skulle sitta där och "bara vara".

 • Lotte skriver:

  1: Kila Trä AB var namnet.
  2: Den vita EcoChair skulle smälta fin in på vår uteplats av Ölandssten, upp mot vårt vita plank. Och eftersom man sitter guddomligt i stolen skulle det nog bli många stunder näm man bara gör ingenting.

 • Stina skriver:

  1. Kila trä AB
  2. Jag skulle välja den i lärk. Skulle placera den utanför vårat egenbygga växthus när det blir färdigt.

 • Maria skriver:

  1. Kila trä AB
  2. Skulle välja en EcoChair i grått för att kunna ge den i födelsedagspresent till min fina mamma. Den ska hon sen kunna sitta i under sommaren vid sin sjö och läsa en bok och dricka en god kopp kaffe.

 • Emma L skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Skulle välja EcoChair i lärk. Den skulle bli en skön viloplats under varma sommardagar vid vårt hus i skärgården. Perfekta lilla oasen för att avnjuta en god bok eller lyssna på en inspirerande podd.

 • Monnah skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. EcoChair vilstol natur skulle få hjälpa oss vaggas in i dagdrömmarnas sköna liv så fort det går att sitta utomhus. Jag älskar björk sedan 30 år tillbaka och inga modesvängningar har ändrat detta.

 • Karin skriver:

  Kila Trä ab
  Jag skulle välja Ecochair vilstol Lärk och ställa den på min nya balkong som håller på att byggas.

 • Kila trä AB
  Jag hade gärna velat ha en sådan här fin stol i lärk och jag hade satt den under vårt stora magnoliaträd. Jag har nyligen köpt lyktor med solcellslampor som ska hänga fint och lysa upp på sommarkvällarna. En myshörna som också är väldigt miljövänlig, tummen upp!

 • Åsa Kjellberg skriver:

  Kila Trä AB
  Första gången jag såg denna underbara vilstol var på Gotland. Ecochair vilstol Lärk skulle få gråna vackert, samma nyans som vårt obehandlade trähus. Placeras brevid vår grånande badtunna, å där få vara en njutningsplats i en liten bambuoas. På vintern får den flytta in i uterummet och tillsammans med ett fårskinn från ovan nämnda ö har jag en plats att drömma om sommaren.

 • Emelie Petersson skriver:

  Kila trä AB
  Jag skulle välja den ecochair vilstol svart. Den skulle få stå på baksidan jämte äppelträdet så jag kan sitta i skuggan och titta på när barnen badar i en balja i sommar.

 • 1. Kila Trä AB
  2. Monet vilstol taupe är en favorit! Den skulle jag ställa i sovrummet och drapera med ett vitt långhårigt fårskinn. Där skulle jag sitta och koppla av och läsa mina böcker!

 • mariaemb. skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle välja Ecochair vilstol i lärk och den skulle utan tvekan få följa med ut till torpet. Där skulle den få bo på uteplatsen som är byggd mot klipporna. Skulle vara perfekt att vila i mellan varven då jag gissar att den här sommaren kommer bli väldigt annorlunda med en nyfödd liten bebis.

 • Karin skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. En grå Ecochair skulle få bo i mitt vardagsrum klädd med en fårskinnsfäll tills mina drömmars framtida uterum blir klart. Då skulle den få flytta dit och göra mig sällskap där. Varför ha en så fin stol endast ute en kort period varje år när man kan njuta av den inne hela året!

 • Kristin skriver:

  1.Kila Trä AB
  2.Ecochair vilstol brun – skulle ställa den på vår altan, lägga över en fårskinnsfäll och sitta där ute med en god bok och en varm kopp kaffe, så väl vår, sommar som höst.

 • Jenny skriver:

  1) Kila Trä AB.
  Ecochair vilostol brun, som jag placerar utanför vår altandörr på sommaren (och innanför på vintern) där jag och min 7 månaders gosse placerar oss varje morgon för att titta på havet eller isen. Idag står vid vid altandörren och tittar :).

 • Maria skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. En vit Ecochair med fotpall och något gott och kallt att dricka en varm sommarkväll skulle vara en dröm som skulle kunna bli sann.

 • Frida skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag hade valt en Eco chair i lärk. Vi håller just nu på att bygga vår dröm, ett stort uterum på 32 kvadrat där det garanterat finns plats för denna fining.

 • Johanna Åkesson skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle gärna vilja sitta i en Ecochair grå och njuta av en lugn stund för mig själv i en paus från husbygget. Denna stol skulle bli sååå fin utanför vårat sekelskifteshus, när det väl är färdigt.

 • Helena skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Click däcksstol grå, jag skulle placera den i vår relax.

 • Lina skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Skulle vilja ställa en EcoChair lärk i trädgården så att jag och sambon får varsin stol att sitta i. Grannens katt har nämligen paxat en av våra stolar, så jag brukar få sitta på en pall när lilla monstret är ute och njuter av solen. Fantastiska möbler!

 • Anna C skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle vilja ha en EcoChair i lärk. Vi flyttar snart in i vårt allra första hus och den skulle passa så fint med en fårskinnsfäll på den lilla uteplatsen med morgonsol. Där skulle jag sitta och mysa tidigt på morgonen innan familjen vaknar och bara njuta av lugnet, där samlar jag energi för dagen.

 • Märta skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. En vit Ecochair med fotpall skulle jag gärna vilja ha och vila mitt ben på, då jag har fått en knäfraktur.

 • Johanna skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. En EKO chair i lärk. Jag skulle ha den på vår altan uppe bland
  Trädtopparna. Jag har en bastu byggd 7 meter uppe på en stor
  Sten med altan mitt i skogen. Där skulle jag sitta efter ett långt bastubad och se ut över skogen och älven nedanför.

 • Helena skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Om jag vann skulle jag ställa min EcoChair under vår jättestora hägg. Där skulle jag sitta och titta när barnen studsar på studsmattan.
  Glad Påsk!

 • Eva skriver:

  Kila trä AB
  Svart eco chair
  Drömstolen till min mini täppa…

 • Kerstin skriver:

  1) Kila Trä AB
  2) Natur
  Jag tog för ett par år sedan över mina föräldrars hus. Min pappa var arkitekt och byggde om ett litet minihus till sitt drömhus. Han byggde bla till ett rum där väggarna är av glas – och anlade en liten damm utanför.
  Jag är konstnär och naturen är en stor inspiration – jag hade satt stolen vid dammen när vädret passar och i glasrummet när det passar bättre, det är nästan som att vara utomhus också 🙂

 • Kila trä ab. en vit echochair m fotpall. Sonen flyttade hemifrån o tog med sig våra utemöbler skulle verkligen behöva denna o slippa sitta ute på en köksstol

 • Resfredag/Annika skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag älskar att resa och får aldrig nog av känslan att befinna mig utomlands. Med hjälp av en https://www.kilamobler.se/produkt/jackson-dackstol-teak/ skulle jag inte behöva åka till andra sidan jordklotet för att njuta av semesterkänsla – det skulle räcka med att gå ut på altanten och sätta mig i en fantastisk däckstol!

 • Vera skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Eko Chair i lärk skulle jag vilja ha
  För den skulle förgylla min vardag
  Jag har redan tänkt ut den bästa platsen
  Vid den urgamla eken i trädgården
  Och böckerna bara ligger och väntar
  Jag ser de härliga kvällarna framför mig… och längtar!

 • Ida Wiberg skriver:

  A. Kila trä AB
  Om jag skulle få förmånen att vinna en stol skulle jag välja en i Lärk. Jag skulle placera den i vår bastu som är byggd just i lärk.

 • Emma skriver:

  1. Kila trä AB
  2. Lärk skulle bli mitt val
  Så viktigt, det där med material.
  Tanken behöver flyttas längre än vad näsan når
  Om vi skall kunna göra något åt hur världen mår
  Stolen skall under många år få stå på vår altan
  Här sitter jag och passar mina barnbarn.
  ….om måååånga år alltså 😉

 • Eva Johansson skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag skulle vilja ha Eco chair i grått. Älskar patinan i den gråa färgen.
  Placeringen blir på vår nya uteplats som ska byggas nu i sommar <3 Där ska jag sitta och längre och blicka ut över egendomen. Eller tja, blicken faller ganska snabbt på vår granne (den kommunala) skogen som har allt man kan önska sig. Blåbär, hallon, lingon, trattkantareller och massvis med fåglar. Ja det blir bra…

 • Monika Lindh skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. En Eco chair i vitt – på min altan där ölandsstenen ligger mot den röda stugan med vita knutar. Där passar en vit ny Eco Chair tillsammans med fammelfarnors gamla grannystol.

 • Ulla skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Ecochair vilstol brun. I den skulle jag sitta och vila mig och blicka ut över skogen på altanen till vårt nya hus som är klart våren 2018. Längtar … ☀️

 • Stina Polvi skriver:

  Kila Trä AB
  Ek vore fantastiskt vid grillen , för att softa under tiden och innan/efter på bästa stället på altanen , så läcker den är ??❤️

 • Annika O skriver:

  1. Kila Trä AB
  2.
  Ekologisk och smart till design och form,
  denna EcoChair i grått har tagit mig med storm!
  En självklar favorit att försköna min balkong,
  min älskade hörna under sommarsäsong.
  När kyligare väder sedan smyger sig på
  får den komma in i värmen, i vardagsrummet stå.
  Skulle bli en trogen vän i många år framöver
  att koppla av och hänga med – precis vad jag behöver!

 • Susanne Hansson skriver:

  1 Kila Trä AB
  2. Snyggaste stolen ever! Funkar både på sommar som vinter.
  I en Eco vilstol brun, där skulle min gotländska fårfäll vilja ligga???

 • Kim skriver:

  Hoppar in i sista stund och svarar följande;
  1.
  Kila Trä AB
  2.
  Nyinflyttade i ett radhus med en fasad som är i riktigt dålig kondition,
  byta plankor, skrapa färg och måla lär bli denna sommarens motion!
  Så jag skulle ställa Ecochair på gräsmattan en liten bit bort,
  i den skulle vi kunna pausa och vila riktigt gott!
  Drömma oss bort till när fasaden är i ordning och klar,
  och vår grå Ecochair står på altanen alldeles underbar!

 • Elaisa skriver:

  1. Kila Trä AB.
  2. Jag skulle sitta i den på altanen, njuta av vårsolen. Höra kvittrande av glada sjungande fåglar. Se naturen grönska. Jag skulle njuta till fullo. Vila kroppen i den allra skönaste och vackraste möbel jag tänka mig. Ett smycke, en designklassiker.

 • Elaisa skriver:

  2. Eco Chair i lärk är den stol jag skukle välja, fick ej med det i inlägget!

 • Maggan skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Den svarta som passar till vår svarta bänk vi gjort av lastpallar vid grillavdelningen på vår altan.

 • Anna Rosenlind skriver:

  1. Kila Trä AB
  2. Jag är barnsligt förtjust i vita trämöbler och skulle därför välja just den vita. I den skulle jag vila på min balkong efter jobbet med en god kopp kaffe vid sidan om. Sommarlängtan <3

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.