Annons

DIY: Spegelkub av IKEA Lots

Att det är hett med piedestaler, speglar och kuber nu har väl knappast undgått någon inredningsintresserad vid det här laget, men som alltid när en trend är i vardande så är utbudet ganska smalt och… dyrt. Därför fastnade jag för detta smarta DIY-tips av IKEA-speglarna LOTS som monterats till en box. Tipstack till Mormorsglamour. 
Bild: Livet Hemma Fotograf: Ragnar Ómarsson

Kategorier:

Kommentarer

 • Mormorsglamour skriver:

  Visst var den fin <3
  Kram
  Helena

 • Helena skriver:

  Oj oj – flashback till sent 80-tal! 🙂
  Jag hade två spegelkuber i mitt flickrum, älskade dem.

 • Emelie skriver:

  Vad roligt att du uppmärksammar detta! Jag har faktiskt provat mig på denna DIY. Resultatet och beskrivning över hur jag gjorde finns här för den som är intresserad 🙂
  http://34kvadrat.baaam.se/2017/02/27/diy-sa-skapar-du-ett-eget-sidobord-i-spegelglas/

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *