Annons

ANNONS: Tävla och vinn en Kubus-ljusstake från 200m2.se

Den här veckan har en bloggläsare chans att lägga vantarna på ByLassens designklassiker Kubus, i samarbete med webbshopen 200m2.se – en inredningsbutik och webbutik med ett utvalt sortiment av nutida & klassiska möbler & accessoarer. Vinstvärde: 1279kr För att delta i veckans tävling ska du svara på följande två frågor i kommentarsfältet nedan. Du har som vanligt en vecka på dig. Lycka till!

1) Vart hittar du 200m2 fysiska butik?
2) Var skulle du placera ljusstaken om du vann? Motivera kort. 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnaren Catrine Månsson som kommenterade 2017-03-27 Kl. 09:30:33 maila dina uppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort! 

Tävlingen pågår tom 3/4 2017 kl 09.00 Du måste vara över 18 år för att kunna tävla. Vinnaren utses av en jury från 200m2.se. Dess beslut kan ej överklagas. En ljusstake ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren.

Kategorier:

Kommentarer

 • C skriver:

  1. Butiken finns i Linköping
  2. Ljusstaken skulle jag ställa i vardagsrummet som är ett genomgångsrum till köket, då får jag njuta av den både när jag går till och från köket och på kvällen när vi sitter och myser i soffan!

 • Johanna skriver:

  1. På Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. Vår son vill året runt ha ljus tända när vi äter, så den skulle få stå på vårt köksbord. Sen skulle vi tillsammans styla den efter årstid, med allt från påskägg till julpynt, men framförallt med de små skatter han släpar hem från skogen…

 • Caroline skriver:

  1. Linköping
  2. Jag skulle placera den i vår hall så att alla som kom hem till oss skulle få mötas av denna snygga ljusstake.

 • Gunilla skriver:

  1. Linköping
  2. På köksbordet tillsammans med de växtlökar som är i sädong

 • Catrine Månsson skriver:

  Butiken hittar man i Linköping
  Placeringen avgör jag när jag vinner och får hem den fina Kubus.

 • Katharina skriver:

  1. Man hittar 200m2’s fysiska butik i Linköping.
  2. Om jag vann Kubus Ljusstaken så skulle jag ställa den på den långa köksbänken hemma hos min pappa, som en överraskning, eftersom den varit med på hans önskelista i många år nu och jag är helt säker på att han skulle bli överlycklig!

 • Tarja skriver:

  1.Linköping
  2. Kubus-ljusstaken skulle passa perfekt på min köksö!

 • Daniel Hansson skriver:

  Butiken finns i Linköping.
  Om jag vann ljusstaken så skulle den få stå på vårt matbord i vardagsrummet. Den passar bra på ett matbord eftersom den är snygg utan att göra för stort väsen av sig och är lätt att se igenom så att den inte skymmer personerna på andra sidan bordet.

 • Johanna skriver:

  1. Linköping
  2. Matrumsbordet passer finfint för vår del, men den kan även få smyga runt i hemmet. Vem vet var den passar allra bäst förrän vi provat…

 • 1: Butiken som jag kommer att besöka inom snar framtid ligger i Linköping
  2: klassiker som kubus ska ju ha en spot där den får glänsa. Så hos oss skulle den få stå på middagsbordet och vara med på alla middagar 🙂

 • Ulrika Dybler skriver:

  1)Butiken finns på Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2)Om jag vann ljusstaken skulle jag flytta runt den i vårt hem beroende på var vi är och myser.

 • 1. Linköping
  2. Jag skulle placera den på mitt matbord. Den skulle bryta fint mot matbordets ovala form och gustavianska stil.. Eklektisk stil anser jag vara den bästa, särskilt blandning mellan gammalt och nytt, grafiskt och organiskt, metall och trä.

 • Hanna skriver:

  1. Butiken ligger i Linköping.
  2. Den skulle få stå inne i vårt snart nyrenoverade sovrum på ett sideboard bredvid en stor kählervas.

 • Sofia Kågström skriver:

  1: Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2: Ljusstaken kommer att sprida ett mysigt sken på byrån i vårt allrum i vår fjällstuga. Där inbjuder den välkomnande till våra gäster och vi får samtidigt njuta av den från vårt middagsbord.

 • Helene F skriver:

  Butiken hittas i Linköping!
  Jag skulle placera ljusstaken i min inre hall som är det enda rummet i mitt lilla torp utan direkt solljus. Ljusstaken skulle bli en del av ett stilleben som är det första som fångar ögat när man kommer in genom ytterdörren – skulle bli fantastiskt fint!

 • Caroline skriver:

  1. Linköping
  2. Jag har haft lite det lite lurigt att hitta en ljusstake till vårt köksbord som är kvadratiskt. Men jag tror att bordet och kubens geometri skulle passa väldigt bra ihop, också tillsammans med en lite lägre blomsterkvast i en snygg vas.

 • Birgitta skriver:

  1. Linköping
  2. Jag skulle sätta den på min köksö som är placerad så att man kan betrakta den från många håll, bra för brandsäkerheten också!

 • ksjsa skriver:

  Denna trevliga butik finns i linköping.
  Om jag har tur att vinna denna dröm skulle jag första kvällen placera den på marmor hyllan över öpna spisen. Då syns dän från många vinklar här hemma……….
  Då den är så lätt attt flytta skulle den nästa kväll vara på köksbordet och nästa kväll någon annanstans……..

 • Rebecca skriver:

  1) Den härliga butiken ligger på bokhållaregatan i Linköping.
  2) Jag skulle placera den på mitt egendesignade soffbord i betong jämte en hög med coffetable books och en fylld daggvas med vackra snittblommor! Den skulle lysa upp vardagsrummet perfekt med alla ljus!
  Tack för en bra tävling!

 • Carin skriver:

  Linköping
  Jag har fått en yta i form av en bänkskiva i mitt lilla badrum. Toppen att äntligen ha möjlighet att kunna ställa in ett doftljus, en liten planta och liknande i badrummet. Där skulle den få stå (mittemot toaletten ?). För övrigt är den är ju inte direkt svårplacerad i vilket rum som helst.

 • Alexandra skriver:

  1. Linköping
  2. Jag skulle placera den på en hylla i vardagsrummet

 • Pauline Kvibäck skriver:

  I Linköping hittar man butiken!
  Jag skulle ställt ljusstaken i ett av utrymmena i ett av de två Valje-bokhyllor som jag ställt ovanpå varandra och målat in i samma färg som väggen. Vid användning skulle den få stå på mitt grå köksbord från Hay. Finfint!

 • Ulrika Norling skriver:

  1. Den fysiska butiken finns i Linköping men webbutiken är minst lika fin!
  2. Har drömt om en Kubus länge och placerat den i huvudet på olika platser i hemmet. Har kommit fram till att den skulle göra sig bäst på vardagsrumsbordet med tillbehör efter säsong.

 • Linda skriver:

  1/ Linköping
  2/ Denna skulle få följa med till Falkenberg i sommar och förgylla en annars väldigt enkel omgivning som ett förtält. Lite lyxig inredning passar även där tycker jag!

 • Erika skriver:

  Hej, vilket fint pris!
  1. Butiken finns i Linköping.
  2. Hos mig skulle ljusstaken fått stå i mitt vardagsrumsfönster – vi har renoverat en lägenhet i riktigt dåligt skick, och bland blod, svett och tårar var en av de trevliga överraskningarna att de fönsterbrädor som jag först trodde var i något laminat i själva verket visade sig vara kolmårdsmarmor insvept i trämönstrad kontaktplast (!). På den nu rengjorda och upputsade marmorbrädan skulle det bli väldigt trevligt med en sådan här urfin klassiker!

 • Camilla skriver:

  1. Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. Jag placerar den gärna i mitt köksfönster där den också syns utifrån!

 • Johanna skriver:

  1) Butiken ligger på Bokhållaregatan 1 i Linköping.
  2) Jag skulle placera ljusstaken på min nyputsade fönsterbräda i köket, på så vis kan den sprida stämning både inom- och utomhus!

 • Fanny skriver:

  1. I Linköping 🙂
  2. Tror jag hade placerat denna skönhet i sovrummet faktiskt. Vi har precis byggt ut och vårt sovrum är helst färskt, vi har än in flyttat in där. Men jag tänker att den skulle göra sig SÅ fin på byrån intill altandörren i sovrummet. Verkligen!

 • Clas skriver:

  Wow, vilket pris!
  1. I Linköping hittar jag den fysiska butiken
  2. En mysig "belysning" i form av den här designklassikern skulle jag placera i mitt vardagsrum där jag tillbringar så mycket tid. Den skulle stå på ett sideboard tillsammans med ett svartvitt foto från mitt bröllop och några orangeröda nypon. Den skulle bli som dressingen i hamburgaren, som en stylad lägenhet i ett inredningsmagasin, som Frida när hon bloggar, som fjäderboan i mello. Ja ni fattar! Den skulle bli något alldeles EXTRA och det vill man ju ge sig själv alla dagar i veckan! 🙂

 • Katarina skriver:

  1. På Bokhållaregatan 1 i Linköping.
  2. På köksbordet absolut! Denna har jag sneglat på länge då den matchar våra fina köksstolar gjorda av gamla flygplatsstolar. Jag och min man går alltid upp en halvtimme innan barnen för att i lugn och ro sätta oss med och dricka kaffe i skenet av tända ljus. Just denna ljusstaken skulle bli stående på bordet permanent. Så enkelt och praktiskt och därmed lyxigt för en mitt-i-livet-familj att bara förvandla vardagslyxljusstaken till adventssljustake! Jag tror jag älskar den!

 • 1) Linköping 2) Har fått en kopia i väntan på att jag ska kunna köpa en original ljusstake, denna skulle jag byta ut om jag vinner!

 • Ylva skriver:

  Linköping
  På svarta stenskivan som delar vårt matbord, brandsäkert o den syns från hall, kök o vardagsrum o förstås matrum, urmysigt!!!

 • My skriver:

  1. Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. Den hade fått stå på soffbordet i vardagsrummet, och lysa upp alla kvällar med fredagsmys (eller tisdagsmys)!

 • Niklas skriver:

  1. Linköping
  2. På toaletten. Få platser behöver snyggas till med mysig belysning och snygg design så mycket som toaletten 🙂

 • Victoria Hultdin skriver:

  1. Bokhållaregatan 1
  582 24 Linköping
  2. Jag skulle placera kubus ljusstake på vårt slagbord från 1800-talet. Bordet står uppe i vår fjällstuga utan el.
  Där skulle kubus lysa upp vår tillvaro bland tronande fjäll och harmonera fint mot svajande fjällbjörkar.

 • Marie skriver:

  Bokhållaregatan 1, Linköping
  Jag skulle placera den i fönsterkarmen i vårt sovrum. Så snart bebis flyttat in i sitt eget rum ska vi nämligen måla om och piffa till där!

 • Olivia skriver:

  1. Linköping
  2. Åh den är så fin! Jag hade placerat den på soffbordet i vardagsrummet för att kunna njuta av den jämt! Då syns den nämligen från alla rum och jag kan bli glad varje gång jag går förbi och ser den:-)

 • Butiken finns i Linköping
  Jag skulle gärna ställa den i mitt sovrum jämte en ängel och ett foto av min superhjälte/mamma som tyvärr förlorade sin kamp mot sjukdomen.

 • Maria Kreutz skriver:

  1. Bokhållaregatan 1, Linköping
  2. Jag skulle ställa den tillsammans med min danska soffgrupp från Arne Jacobsen som en gång i tiden stod på SAS-hotellet i Köpenhamn. Vore kronan på verket!

 • Charlotte skriver:

  1. Butiken finns i Linköping
  2. Ljusstaken, som funnits lääänge på min önskelista, skulle få pryda vårt stora vita matbord så jag kunde glädjas åt den varje dag både till vardag och fest! Och den skulle ha en självklar plats på det festdukade bordet till min stundande 40-årsfest! 🙂

 • PiaL skriver:

  1. I Linköping
  2. Ljusstaken skulle få hedersplatsen på ett sideboard i TV-rummet. Perfekta stället där man även ser den från köket!

 • Sofia skriver:

  1) Linköping
  2) I matsalens fönster där fönsternischen och hakarna skapar en bra grund för ett fint stilleben. Skulle ställa den på en hög med inredningsmagasin. Bredvid skulle jag placera min höga kaktus som är gammal och knotig och alla små terracottakrukor med frön av olika slag.

 • Alexandra skriver:

  1. Butiken ligger i Linköping
  2. Ljusstaken skulle stå på storarumsbordet som har samma form som ljusstake vilket skulle balancera utrymmet fram till den halvmåneformade lampan som hänger ovanför.

 • Amanda skriver:

  1. Bokhållaregatan 1 i Linköping.
  2. Den skulle få hamna i min systers ägo. Med små barn är inte sådana saker första prioritet och det tycker jag hon och hennes man är värda. Jag tror de skulle placera den i deras lilla genomgångsrum/bibliotek så att det blir extra mysigt att sitta i en av fåtöljerna och läsa en bok.

 • Lisa skriver:

  1. Linköping
  2. Den skulle stå på stringhyllan i vardagsrummet, då syns den även från matbordet 🙂

 • Renée skriver:

  1. I Linköping hittar man butiken.
  2. I mitt egna "lekrum" där jag målar, drejar, snickrar och ibland bara sitter filosoferar.

 • Lisa skriver:

  1. Butiken finns i Linköping
  2. Jag har stora fina fönster som tyvärr är lite tomma, ljusstaken skulle göra sig perfekt där!

 • Anna skriver:

  1. Linköping
  2. I köket

 • Monika Dahl skriver:

  1. Bokhållsregatan i Linköping
  2. Hallen när man kommer in. Den behöver ett lyft och den skulle bli perfekt. Ser det framför mig .

 • Anna skriver:

  1. På Bokhållaregatan i Linköping
  2. Den skulle passa perfekt på avlastningsbordet framför fotoväggen jag håller på att skapa.

 • Kristina skriver:

  1. På bokhållaregatan i Linköping!
  2. Till vardags pryder den vita sideboarden i vardagsrummet, till fest kommer den till stora matbordet, och på jul i fönstret med grankvistar undertill.

 • Kristina skriver:

  1. På bokhållaregatan i Linköping!
  2. Till vardags pryder den vita sideboarden i vardagsrummet, till fest kommer den till stora matbordet, och på jul i fönstret med grankvistar undertill.

 • Camilla skriver:

  1. I Linköping.
  2. Utan tvekan på mitt matbord. En ny lampa över matbordet har länge stått överst på listan, men vem vill ha en taklampa när man kan ha en Kubus….

 • Anonym skriver:

  .Linköping
  2. Kubus-ljusstaken skulle placeras på mitt nyinköpta matbord. Jag var modig och köpte ett svart bord.

 • Pia D Berglund skriver:

  1. Linköping
  2. Kubus-ljusstaken skulle placeras på mitt nyinköpta matbord. Jag var modig och köpte ett svart bord och behöver matchande saker till bordet.

 • Pernilla skriver:

  Butiken ligger på Bokhållaregatan1 Linköping.
  Om jag har lyckan att vinna Kubas-ljusstaken så ska jag ge den till min dotter som idagarna flyttar in i sin nya egna lägenhet. Vet att hon önskatsig den länge.

 • Helena skriver:

  1. I Linköping!
  2. Jag vet faktiskt inte, den skulle nog få flytta runt i huset. I köket som adventsljusstake, i vardagsrummet på soffbordet, på sidobordet… Den är så himla fin, har stått på min önskelista i många år nu, så nu håller jag alla tummar och tår för vinst!!!

 • Zara Nordqvist skriver:

  1. På Bokhållaregatan i Linköping.
  2. På bordet i björk där vår familj spenderar merparten av vårt liv!

 • Agneta kåhl skriver:

  På Bokhållaregatan i Linköping. Ljustaken skulle få sin plats på brickbordet i hallen. Har inte "fått till det där" men med denna tror jag det skulle bli PERFEKT!?✌✌✌

 • Annica skriver:

  1. I Linköping.
  2. Den skulle få stå i vardagsrummet. Så alla ser den som kommer hit och besöker oss. 🙂

 • Matilda skriver:

  1. Linköping
  2. Till sommaren skulle jag vilja ha den på min nybyggda altan en varm sommarkväll.

 • 1. Linköping
  2. Kubus-ljusstaken skulle stå på vårt brickbord i
  vårt vardagsrum. Ett blickfång från hallen.

 • Lois skriver:

  1. Linköping
  2. Snart, snart är vårt kök renovera och då skulle kubusen få stå på min nya, gamla, fina skänk!

 • Carolina skriver:

  1. På Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. På vårt antika och unika soffbord tillverkat av gamla upphittade hustaksdelar av min morfar. Då skulle rustika känslan äntligen bli komplett! Har velat köpa liknande till bordet men denna känns så rätt!

 • Susanne skriver:

  1. Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. På min köksö finns en "paradplats" som är det första blicken vandrar till när man kommer in i vår hall, och som man ser i ögonvrån när man sitter i tv-soffan och såklart kan ses hela tiden man lagar och äter mat och umgås i köket…där skulle min Kubus få glänsa i all sin prakt!

 • Emm skriver:

  1. Linköping 2. Jag älskar Kubus ljusstake, jag skulle ha den i mitt nymålade kök för jag drömmer om att ha det sådär riktigt fint och Kubus ger stämning och elegans

 • Ingela skriver:

  Butiken finns i Linköping
  Jag skulle placera den på bänken i hallen. Där får den stå och lysa och vara välkomnande för alla som kommer.

 • Sarah skriver:

  1. I Linköping
  2. På min stora String-hylla, där hade den gjort sig bra och synts från rummets alla håll.

 • Charlotte M skriver:

  1) Deras butik ligger på Bokhållaregatan 1 i Linköping.
  2) Högar av inrednings- och designmagasin ligger i olika staplar på mina golv. Ovanpå någon stapel skulle Kubus-ljusstaken få stå – när den inte används. När den blir dags för att tändas, inbjuds skönheten till bords.

 • Emma skriver:

  1. 200M2 fysiska butik befinner sig på Bokhållaregatan 1 i Linköping.
  2. Det är lite märkligt, men var igår och spanade in denna ljusstake. Vägde den i mina handflator och ville så gärna ha den. Den hade passat perfekt på vårt vita matsalsbord (Hay Loop) bredvid min loppisfyndade runda glasvas fylld med hortensior, sånadär små som är alldeles gröna. Har letat efter något att pryda bordet med som kontrasterar mot det vita och den runda vasen. Slutade med att jag ställde tillbaka den på hyllan i butiken och tänkte på den lilla pojken som ligger i magen. Tänkte stilla att jag kanske kan hitta något på loppis i sommar istället…

 • Emma skriver:

  1. 200M2 fysiska butik befinner sig på Bokhållaregatan 1 i Linköping.
  2. Det är lite märkligt, men var igår och spanade in denna ljusstake. Vägde den i mina handflator och ville så gärna ha den. Den hade passat perfekt på vårt vita matsalsbord (Hay Loop) bredvid min loppisfyndade runda glasvas fylld med hortensior, sånadär små som är alldeles gröna. Har letat efter något att pryda bordet med som kontrasterar mot det vita och den runda vasen. Slutade med att jag ställde tillbaka den på hyllan i butiken och tänkte på den lilla pojken som ligger i magen. Tänkte stilla att jag kanske kan hitta något på loppis i sommar istället…

 • Elin Trossholmen skriver:

  1. Linköping
  2. Den fina ljusstaken skulle bli mitt s i regeln 60/30/10 + s. Mitt vardagsrum håller på att stylas och den svarta detaljen är det som saknas. Kubus hade passat perfekt!

 • Johanna skriver:

  Svar 1:
  200m2 är Linköpings bästa butik,
  är på inredning och märken rik.
  På mysiga Bokhållaregatan 1,
  hittar du affären med alla rätt.
  Till dig själv eller som gåva,
  där hittar du allt kan jag lova!
  Annelie & Marie finns där för tips och råd,
  med deras kunskap skapas stordåd.
  Svar 2:
  Skulle placera Kubus i mitt fönster,
  med sina fyra ljus skapa vackra mönster.
  Fönsterbrädan av grå marmor-sten,
  skulle få agera ljusstakens scen.
  Bli hemmets stora favorit,
  att tända den blir en daglig rit.

 • helena skriver:

  1. Linköping
  2. På mitt soffbord i vardagsrummet

 • Eva skriver:

  1) Linköping
  2) Om jag vinner denna fina ljusstake kommer jag garanterat att skynda på byggprocessen som ska ge oss ett nytt och stort matbord. Då kommer jag att placera ljusstaken som bordets mittpunkt. En liten byggmorot alltså 🙂

 • Anette skriver:

  1) Linköping
  2) Ljusstaken skulle jag placera på köksön som jag drömmer om att bygga i köket i huset som vi förhoppningsvis vinner budgivningen på!

 • Pernilla skriver:

  1 Linköping
  2 På soffbordet. Har alltid tända ljus där.

 • Mirva skriver:

  1. På Bokhållaregatan 1 i Linköping.
  2. Jag skulle placera det på vår nya vita eldstad. Hur snyggt!

 • Malin Jonsson skriver:

  Butiken ligger i Linköping på gatan med dom bästa inredningsbutikerna i stan.
  Om jag vann skulle jag placera ljusstaken på mitt gamla antika slagbord i uterummet. Allt annat skräp som står där nu får åka ut i garaget

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) Linköping
  2) på vårt soffbord i vardagsrummet. Saknar en vacker ljusstake där!

 • Carro skriver:

  1. Linköping
  2. I fönsterkarmen skulle jag placera denna skönhet. Då ser jag den inifrån och alla andra den utifrån!

 • Lisa skriver:

  1. I Linköping
  2. På mitt soffbord skulle den göra sig finfint! Saknar en fin ljusstake i vardagsrummet att tända på kvällen eller till morgonkaffet!

 • Anna skriver:

  1. I Linköping
  2. Den skulle stå i min hall på väg till vardagsrummet, precis så jag ser den när jag sitter i soffan om kvällarna. En riktig drömljusstake!

 • Sanna skriver:

  1. På Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. Denna skulle pryda vårt stora fönster i vardagsrummet. Det är fint att ha högre föremål och växter i det fönstret, samt att den passar bra till fönsterbrädan i sten.

 • 1. Den finns i Linköping!
  2. Jag skulle placera den på mitt soffbord med marmorskiva! Den är fantastiskt vacker oavsett var den placeras!

 • Frida K skriver:

  1. I Linköping
  2. Jag skulle placera min på soffbordet över en bunt favorit böcker. Denna skulle få bli ett naturligt och snyggt blickfång.

 • Hanna skriver:

  1. På Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. Jag skulle placera det på mitt nyinköpta matbord! Jag har inte haft något matbord, men nu har jag möblerat om för att få plats med ett. Ljusstaken skulle verkligen vara pricken över i.

 • Lena skriver:

  1:Bokhållaregatan 1 58224 Linköping.
  2:Om jag vinner den fabulösa ljusstaken så kommer den placeras i närheten av mig.
  Så jag konstant kan beundra den.

 • Titti skarp skriver:

  1. i Linköping
  2. så snygg den skulle jag ha på ett bord ute på altan sommartid där vi alltid håller till sena kvällar
  hoppas på tur

 • Clara skriver:

  1. I Linköping
  2. Jag själv har redan denna fina ljusstake och varje gång min mamma hälsar på så säger hon alltid hur fin hon tycker den är. Så om jag vinner skulle jag ställa den på matbordet hos mamma och pappa.

 • Emelie skriver:

  I Linköping
  I fjolårets upplaga av julklappsleken med tjocka släkten fanns en liknande ljusstake med, den var helt klart favoriten hos både mig och min bror. När äggklocka till slut ringde var det hos min bror ljusstaken stod, nu kanske det är min tur ?

 • Sandra skriver:

  1. Den ligger i Linköping!
  2. Jag skulle placera denna ljuvliga ljusstake på ett alldeles perfekt ställe! Jag har nämligen ett burspråk i vardagsrummet. Burspråket och jag har aldrig kommit överrens förräns min kära snickare platsbyggde en djup fönsterbräda/elementskydd som jag kan bygga vackra stilleben på och dessutom slippa denna trista döyta. Så precis där skulle denna kubus placeras, som dessutom står väldigt högt upp på min önskelista. Håller tummarna hårt!

 • Sofia skriver:

  1; Linköpng
  2; Jag skulle ställa den på mitt gamla skåp i vardagsrummet för det skulle bli så fint att blanda de gamla sakerna med något nytt och fint som kan lysa upp.

 • Kristina skriver:

  1. Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. En sån fin ljusstake gör sig jättefin i alla rum. Skulle ha den på köksbordet med fina blommor jämte. Tänk till frukost det första man gör är tänder den och få den här mysiga och härliga känslan till sitt morgonkaffe. Eller till en god midodag kanske bara sådär mitt i veckan men stämningen blir så mycket mer. Man umgås och är mycket i köket så det där lilla extra som att tända den vid olika tillfällen gör så mycket mer.

 • Simohne skriver:

  1. Linköping
  2. Ljusstaken skulle få vandra runt här hemma och få stå i centrum vid olika tillfällen. En sån pärla är lättplacerad.

 • Erika Nilsson skriver:

  1. Linköping
  2. Lättplacerad som den är, den skulle få flytta runt och stå lite här och där!

 • Jennie skriver:

  1.i Linköping
  2. Denna fina ljusstake hade jag placerat på min fina snöbyrå i hallen.

 • Karolina skriver:

  1. Linköping
  2. På våra breda fönsterbrädor av kolmårdsmarmor, i burspråket, mitt i bästa utsikten från våra fåtöljer där vi sitter och läser, pratar och fikar.

 • Sofia skriver:

  1. Linköping
  2. I vår nyinredda gillestuga som behöver lite mys!

 • Boel skriver:

  1. Linköping
  2. Jag hade placerat den i fönstret i köket och på så vis hade den både skänkt oss oxh förbipasserande på gatan utanför glädje!

 • Anonym skriver:

  1)Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2) Hmmm vart skulle man placera en sådan ögongodis som denna ljusstake? Då jag och killen äntligen tagit steget att bli sambos och dessutom köpt våra första bostadsrätt efter år av sparande så får den nog står på vårt nya matsalsbord. Där den kan beundras av inte bara oss utan även våra kommande middagsgäster.

 • Jenny Eriksson skriver:

  1)Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2) Hmmm vart skulle man placera en sådan ögongodis som denna ljusstake? Då jag och killen äntligen tagit steget att bli sambos och dessutom köpt våra första bostadsrätt efter år av sparande så får den nog står på vårt nya matsalsbord. Där den kan beundras av inte bara oss utan även våra kommande middagsgäster.

 • monika lindh skriver:

  På BOKHÅLLAREGATAN 1 i Linköping
  Den där komma hem till sitt syskon som står lite ensamt i ena hörn äggen fönster och finna sig plats i det andra fönstret i hörnet.

 • Sofia skriver:

  1. Linköping
  2. Mina ljusstakar brukar få flytta med dit de behövs, beroende på var familjen äter och umgås. Så skulle det säkert bli med stiliga kubus också.

 • Åsa skriver:

  1. Linköping
  2. Den skulle få stå på köksbordet så att vi kan tända ljusen när vi äter tillsammans.

 • Jerker skriver:

  1. Linköping
  2. På vårt köksbord, så där finns något vackert till alla de måltider vi äter där <3

 • Annika Andersson skriver:

  1. Linköping
  2. På mitt fina skåp som jag ärvt av min farmor. <3

 • Jenny kell skriver:

  1 Butiken ligger i Linköping
  2 Placeringen är given. . . Svart byrå där annat svart ting står.

 • Katarina skriver:

  1. Butiken finns i Linköping
  2. Vi ska precis renovera vårt gamla 50-tals hus och sätta in ett nytt fräscht kök och nya golv. Kubusljusstaken skulle få stå på köksbordet, den passar alla årstider, och vi tänder alltid ljus när vi samlas på kvällen till middagen efter långa dagar i skola och på jobbet.

 • Lena K skriver:

  1: Bokhållaregatan 1, Linköping
  2: På köksön som är husets ❤️och som syns från alla rummen i bottenvåningen!

 • Karin M skriver:

  1. Linköping – min tidigare hemstad. Kanonfin butik som tyvärr inte fanns där när jag bodde i Linkan.
  2. På våra efterlängtade utemöbler på nya altanen kommande vår- och sommarkvällar. Får nog komma ihåg att ta in den på natten dock 🙂

 • Martina skriver:

  1) I Linköping
  2) I husets hjärta (vår köksö) lika fin tänd på måndagsmorgonen innan jobb eller på helgens långfrukost.

 • Robin skriver:

  1. Linköping
  2. Dem 4 ljusen hade gärna fått lysa upp barbordet i köket där jag och min sambo brukar njuta av en kopp kaffe eller dela 12 bitars sushi.

 • Frida M skriver:

  1. På Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. En självklar plats för Kubus blir på vardagsrumsbordet som vi så ofta sitter kring och planerar och njuter av livet!

 • Caroline skriver:

  1. Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. Den skulle få vandra mellan köksbordet och vardagsrumsbordet!

 • 1: Butikken ligger i Lindköping, i Bokhållargatan 1.
  2: Lysestaken ville nytes med tente lys hver morgen ved frokostbordet, for å få en fin start på dagen.
  Den ville også blitt flyttet på rundt omkring og selvfølgelig nytes ved advent, der man tenner et lys hver uke.

 • Pernilla skriver:

  1. Linköping
  2. På min nymålade altan skulle den få sprida fint ljus vår och sommarkvällar nu framåt.

 • Catharina skriver:

  1. Linköping
  2. Den skulle få pryda sin plats på vårt soffbord, där vi pga en vild liten kattunge tyvärr inte längre kan ha snittblommor som dekoration. Ljusstaken skulle passa perfekt där.

 • Lovisa skriver:

  1. I Linköping, på Bokhållaregatan 1.
  2. Den skulle få bo på mitt soffbord som länge har saknat det där "lilla extra", vilket jag tror ljusstaken kan tillföra!

 • pernilla skriver:

  1. Linköping
  2. På min mammas altan

 • Helena skriver:

  1. På Bokhållaregatan i Linköping, favoritbutiken när jag är på besök i Lkpg.
  2. På min fönsterbräda tillsammans med min Klong Patina i koppar, tror de blir perfekta tillsammans!

 • Gunilla.M.B. skriver:

  1= På Bokhållaregatan 1 i Linköping.
  2= Den ska stå på matbordet i köket , där vi oftast äter , familjen eller med gäster . Där kan den beundras av ALLA och samtidigt skänka ljus och värme !

 • Madeleine skriver:

  1.Linköping
  2. Denna fantastiska ljusstake hade jag flyttat runt på – en liten stund på köksbordet, sedan en vända vid tv,n för att sedan även fått följa med ut och stå på mitt lilla café bord på kvällskvisten med en passande glascylinder runt sig för att förhindra ljusen att rinna ?

 • Kim skriver:

  1. Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. I garaget. Låter aningen föraktfullt mot en klassiker. Men glöm det. Här finns inga bilar, inga tomma flyttkartonger eller högar med smutsiga trasor. Här står istället en gammal hyvelbänk. Här är min kreativa studio. Där, på skissblocket på sideboarden i metall, bredvid farfars gamla favoritfåtölj. Där kommer Kubus få ta plats för att bringa ännu mer ljus till fantasin och det som senare blir till unika idéer.

 • Linda skriver:

  1. På Bokhållaregatan 1 i Linköping (har hört mkt om butiken via bloggen Mitt vita hus, så känner igen den sedan innan).
  2. Åh, jag skulle ha den på soffbordet. Är i behov av ljusstakar som inte är så sköra då min 18 månaders lilla tjej vill känna o klämma på ALLT. Och med en 5 veckors bebis på bröstet (surfar runt ammandes mitt i natten) inser jag att glas o porslin får vänta på sig i några år till… suck!
  Hoppas på vinst! Brukar inte kommentera så passar på att tacka för fin blogg ??

 • Anna skriver:

  1) I Linköping finns den fysiska butiken
  2) Den klassiska svarta Kubus skulle jag gärna ställa på min nyinvesterade TV bänk med vit marmorskiva. Levande ljus ger ett behagligt sken och en mjuk övergång för ögonen till det skarpa TV ljuset. Att Kubus sedan är en stilig solitär och en vacker kontrast till den ljusa stenskivan kommer att göra mig glad varje dag!

 • Emma A skriver:

  1. Linköping
  2. Har suktat efter denna i flera år nu, som adventsljusstake. Men när jag tänker efter vore det ju himla onödigt att bara ta fram en sån här underbar klassiker under en månad av året så jag skulle placera den mitt på köksbordet (där jag också sitter och jobbar ganska ofta) för att kunna njuta av den varenda dag!

 • Emma skriver:

  1. Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. Jag skulle ge denna fina ljusstake till mina fina vänner i Barcelona som gifter sig om några veckor, de älskar Scandinavisk design. Svårt att välja färg men en i mässing eller svart 😛 Hoppas hoppas…

 • Ida skriver:

  1. Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. Den skulle få bo på mitt skrivbord där den skulle förgylla min tillvaro mitt i allt tenta-plugg, räkningsbetalande och bloggläsande 🙂

 • Sara skriver:

  1. Den finns på Bokhållaregatan 1 i Linköping.
  2. Ljusstaken skulle få en hedersplats på vår snygga sideboard i den nya lägenheten vi flyttar in i vid midsommar. Perfekt för att skänka mysbelysning ljusa sommarnätter.

 • Anna skriver:

  1. Linköping.
  2. Lätt. I vårt uterum som inte finns än men som ska vara klart i maj. Där ska vi sitta och kura skymning med naturen precis utanför och levande ljus som enda belysning.

 • Nicklas skriver:

  1. butiken finns i Linköping
  2. Om jag vann ljusstaken skulle den få stå i vårt mysiga nya uterum som vi planerar att få klart tillsammans med en utbyggnad av vårt hus i höst. Där skulle den bidra med mycket stämning är jag säker på.

 • Bosse skriver:

  1. I Linköping
  2. Ljusstaken skulle jag placera på vår djupa fönsterbänk i vardagsrummet där jag och min fru sitter oftast på kvällarna när vi är hemma och bara tar det lugnt. Då skulle vi se den hela tiden och den skulle spegla sig fint i fönstret när det börjar skymma ute.

 • Katarina Tor skriver:

  Bokhållaregatan 1 i Linköping
  Först, till mig själv, på mitt bord bland bestick
  för att stötta mig i mina romantiska ögonblick
  Sen slås den in och ges bort i present
  min mormor har ett för tunt sortiment
  När mormor går bort ärvs den ner till min mor
  jag vet att hon tar den till sitt hemmakontor
  Och kanske tillslut blir den åter min
  åren har gått men den är lika fin
  Återigen får jag förmånen att
  njuta av ljusen från Linköpings skatt

 • Jimmie skriver:

  1. Linköping
  2. I vår hall. Passar perfekt in där, svart/vitt rutigt golv och vita väggar.

 • Tilda skriver:

  1. Bokhållaregatan 1, Linköping
  2. Jag skulle ställa den på matbordet i min första lilla lägenhet. Matplatsen är hjärtat av lägenheten och där skulle den göra sig otrolig rättvisa. Älskar de raka linjerna och vinklarna som ger ett modernt och elegant intryck.

 • Olle Torkelsson skriver:

  På Bokhållaregatan i Linköping.
  Jag skulle ställa den på vår nya skänk som är ett auktionsfynd, den är fin men aningens mossig. Just därför behöver den balanseras av en modern och vacker ljusstake.

 • Anna skriver:

  1. L I N K Ö P I N G
  2. Har drömt om i flera år (utan att överdriva) att ha den på mitt soffbord.

 • jessica skriver:

  1 Linköping
  2 Den ska få stå i ett fönster som behöver både lite ljus och lite vackra ting, Två flugor i en smäll-

 • Camilla skriver:

  Lindköping
  På min stora köksö tillsammans med matt svart granit och mässing skulle denna bli perfekt.

 • 1. På Bokhållaregatan i Linköping
  2.
  Detta krävde en rejäl fundering
  var är ljusstakens bästa placering?
  Hos oss – en familj med två barn under tre,
  näää… det känns lite läskigt måste jag medge.
  MEN mina föräldrar har just börjat om på nytt,
  nu när de nått pension har de söderut flytt.
  De har lämnat de vänner de haft i över trettio år
  och förhoppningen är att de en ny umgängeskrets får.
  Komma närmare barn och barnbarn var flyttens motiv
  och även att fä en slags nystart i deras gemensamma liv.
  Från Västerås till Karlskrona är det 47 mil
  och deras nya lägenhet har absolut en modernare stil.
  Hoppas få vinna den till deras nya lägenhet.
  De älskar design och inredning är det bästa mamma vet.
  De skulle få placera den där de tycker det är optimalt,
  men jag skulle råda dem att ha den synligt och centralt!

 • Pernilla skriver:

  1) Linköping
  2) Den skulle få bästa platsen på ett soffbord med spegelglas för att framhäva den grafiska strukturen. En vas snittblommor bredvid så är vardagsrummet vårfräscht!

 • magnabus skriver:

  1. Butiken finns i Linköping.
  2. Den fina, fina ljusstaken Kubus skulle alltid få stå på vårt stora, stora vita köksbord i vårt stora, stora kombinerade kök och allrum i vårt vackra, vackra fritidshus i bästa, bästa Höga Kusten <3

 • Katrin L skriver:

  1. I Linköping
  2. I fönstret vid köksbordet. Det blev tomt efter alla fina blomster jag fick vid min 30årsdag. När uterummet är klart får den flytta med ut dit!

 • Ramona skriver:

  1. Linköping
  2. Skulle ge den till min lillasyster, för hon så förtjust i just denna ljusstake

 • Kristofer skriver:

  1.Linköping
  2.Köksbordet, för här spenderar vi mest tid!

 • Emma Johanna skriver:

  1. Linköping. ?
  2. Har länge tittat på den här ljusstaken, min syster har den och jag älskar den! Jag vill så gärna ha en jag med ?
  Jag hade placerat den där jag alltid ser den, mitt på soffbordet! Då ser jag den från sovrummet, från köket och det första jag kommer se när jag kommer ut från hallen.
  Håller mina tummar hårt och hoppas ??✊? Det finns bara en person som verkligen borde vinna den har tävlingen och det är jag. ❤️

 • Barbro skriver:

  1. Linköping
  2. I kombinerade TV och datarummet där vi spenderar mest tid med att arbeta, roa oss, umgås och även se på TV och mysa så alltid någon som kan njuta av den fina ljusstaken!

 • Daniel skriver:

  1. Linköping
  2. I burspråket i min lilla mysiga studentlya skulle den få stå och ge mig energi genom sitt mysiga ljus.

 • Malin skriver:

  1. Svar: Linköping
  2. Den skulle stå i det rum vi befinner oss i.

 • null skriver:

  1. Linköping
  2. Jag skulle börja med att ställa den på vårt kommande nya bord som svärfar svetsat ihop åt oss som ska vara i köket, där vi än så länge äter frukost på golvet !
  Sen skulle den få flytta runt i vår lägenhet efter årstid o humör=)

 • 1. Linköping
  2. Jag skulle börja med att ställa den på vårt kommande nya bord som svärfar svetsat ihop åt oss som ska vara i köket, där vi än så länge äter frukost på golvet !
  Sen skulle den få flytta runt i vår lägenhet efter årstid o humör=)

 • 1. Linköping
  2. Jag skulle börja med att ställa den på vårt kommande nya bord som svärfar svetsat ihop åt oss som ska vara i köket, där vi än så länge äter frukost på golvet !
  Sen skulle den få flytta runt i vår lägenhet efter årstid o humör=)

 • Josefin O skriver:

  Bokhållaregatan 1 i Linköping.
  Jag skulle definitivt placera ljusstaken på vardagsrumsbordet som liknar Gubi – TS Table på 200m2´s hemsida. Passar ypperligt till de svarta metallbenen samt skulle den synas från hela lägenheten och medföra en härlig känsla i rummet, där den möjligtvis skulle kunna kombineras med någon annan inredningsdetalj från butiken.

 • Stina skriver:

  Den fina butiken 200 m2 finns i Linköping. Jag har många gånger gått och kikat på deras snygga och roliga inredningsdetaljer.
  Om jag vann skulle jag ställa ljusstaken mitt i vardagsrummet på soffbordet bredvid en kaktus i en rosa kruka och en hög med inredningstidningar. Hoppas det blir verklighet!

 • Belinda skriver:

  1. Linköping
  2. På matsalsbordet för att få ett fint sken till årets alla middagar. Vi har ingen lampa ovanför matsalsbordet ännu, och får tända många ljus varje gång vi ska äta där. Då ska det läggas till att jag är sambo med en elektriker. Lite "skomakarens barn" hos oss 🙂

 • Gunilla Egelstad skriver:

  Linköping
  Hemma hos sonen och hans fästmö som flyttat in i sitt radhus.Bebisen skulle kommit för snart en vecka sen så snart kan de fira med denna och tända ljus!

 • Kristin skriver:

  1. Linköping
  2. På uteplatsen under sommaren så man kan sitta ute länge i ljusskenet!

 • Emma L skriver:

  1. I min hemstad Linköping (Bokhållaregatan).
  2. Denna stilfulla designklassiker hade jag gladeligen placerat på mitt 60-talsskåp i vardagsrummet. Då skåpet var illa medfaret har jag slipat det och målat det ljusgrått. Skåpet har jag ärvt av min mormor och det är mig extra kärt. Med en Kubus därpå skulle den lilla hörnan ge en sober återblick av 60-talets form och design.

 • Cicki skriver:

  1. Linköping
  2. Att något så enkelt kan vara så fint! Jag skulle placera ljusstaken på mitt stora köksbord om jag vann, den skulle göra sig väldigt fint där, och skapa en fin och mysig stämning året om eftersom den passar till alla tillfällen.

 • Jessica skriver:

  I Linköping och jag skulle placera den på min fina lilla teakbyrå som jag ärvt av min mormor och morfar <3

 • Helena skriver:

  Håller tummarna för en supervinst!
  1. Butiken finns i Linköping!
  2. Jag skulle ställa den fina ljusstaken på vår fina marmorbänk i vardagsrummet! Den skulle passa perfekt där! 🙂

 • Madde skriver:

  1. Linköping
  2. Denna fina ljusstake skulle få stå på ett sideboard i vardagsrummet, brevid en vas med våriga tulpaner!

 • Jeanette skriver:

  Svar: Linköping
  Vi har ett matsalsbord som är från 1800-talet. Jag skulle sätta ljusstaken på det bordet.

 • Lena Andersson skriver:

  Bokhållaregatan 1 Linköping
  Jag skulle placera den på min sons nya vita köksbord
  För han har pratat mycket om denna fina ljusstake

 • Louise skriver:

  Butiken finns på Bokhållaregatan i Linköping.
  Jag skulle placera den på mitt blocketfyndade matbord i teak, en plats där jag ser den från lägenhetens alla rum och får njuta till max.

 • Lena skriver:

  1. Bokhållaregatan 1 i Linköping
  2. I hallen till vardag eller fest
  Kubus skulle välkomna var gäst
  På köksön i husets mitt vid allas sida
  Kubus skulle familjemys sprida
  Senare på kvällen vid tv:ns brus
  Kubus skulle sprida ett härligt ljus
  Och varför skulle inte en så fin skatt
  även kunna pryda byrån och hälsa godnatt!

 • Jessica S skriver:

  1. I Linköping.
  2. Den skulle verkligen bli pricken över i:et i mitt nyrenoverade kök på landet.

 • Kim skriver:

  I Linköping
  I fönstret vid spisen. Det känns (trist nog) som om det är där jag spenderar mest tid och då behöver jag omge mig av vackra saker att se på.

 • Elaisa skriver:

  1. Bokhållaregatan i Linköping!
  2. Vår hall är långsmal och väldigt mörk, inser att den inte ger ett särskilt välkomnande intryck för gäster! Själv traskar man fram och tillbaka genom hallen av gammal vana, utan att tänka något närmare på det.
  Har ett gammalt, ärvt, ovalt pelarbord med en vit spetsduk på, i ena hörnet av hallen. Den stilrena, svarta ljusstaken Kubus skulle passa helt utmärkt på det bordet! Med fyra vita, vackert brinnande stearinljus i ljusstaken så skulle vi genast ha en välkomnande, hemtrevlig och mysig hall!

 • Amanda skriver:

  Bokhållaregatan 1 i Linköping
  Skulle haft den på matbordet! Så mysigt att tända till middagarna!

 • Matilda skriver:

  1. I Linköping.
  2. Jag skulle ha den i sommarstugan. Det mesta som har hamnat där är tyvärr halvfula och omoderna grejer som jag tröttnat på att ha framme i lägenheten, så det vore lyxigt att för en gångs skull få inreda med något riktigt fint!

 • Birgitta skriver:

  1. Linköping
  2. På altanbordet då vi har surströmmingspremiär. Annars på väl synlig plats i huset.

 • Stina skriver:

  Butiken ligger i Linköping ☀
  Den vore perfekt på vårt rustika köksbord så vi kan njuta av den ordentligt ☺❤

 • Staffan skriver:

  1. Linköping
  2. På fikabordet när jag serverar kubiska muffins, morotskakor och liknande.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.