Annons

Hemnetgodis på Bjärehalvön

Det märks tydligt att mäklarna bäddat för sommarlov i innerstan eftersom det är ovanligt glest med inspirerande lägenhetsobjekt till salu i storstäderna. Antalet sommarhus som dykt upp på marknaden sista veckorna är däremot desto fler och jag sprang på en veritabel husdröm på Bjärehalvön när jag bläddrade i morgontidningen. Exakt såhär drömmer jag om att bo som pensionär. Kolla in detta hus på Olastorpsvägen i Båstad. My God! Jag kan tänka mig att flytta dit och öppna Yoga-studio för silverrävar om sisådär 30 år, eller något. Jodå. Men jag får nog jobba på lite då. Priset är så högt att det inte står utskrivet…
Foto: Skeppsholmen

Kategorier:

Kommentarer

  • Sandra skriver:

    Ja tack! Hade jag haft möjlighet hade jag tagit över min morfars Skånegård på Österlen. Men jag saknade både xx miljoner samt tiden (tar lite tid att åka mellan Uppsala och Borrby för att piffa på en 3-länga…).

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.