Annons

Budgettips: Glaskupol

Idag dammade vi rekvisitalagret och jag blev plötsligt påmind om den här glaskupolen* som jag fick behålla efter ett stylingjobb jag gjorde för Ellos i höstas. På bilden står den tom, men glasdomer och kupoler är jättefina att använda i stilleben eller att ställa på byråer för att samla fina saker på display. De flesta på marknaden kostar en slant men den här är ett riktigt kap eftersom den trots sin rejäla storlek bara går loss på 349 kr! Gillar man inte den svarta foten kan man enkelt måla om den eftersom den är av trä. Timglasen har jag samlat på mig genom åren men liknande finns HÄR för 99 kr. Också ett budgettips!
Foto: Frida Ramstedt, Trendenser.se *innehåller affiliate-länk från Adtraction

Kommentarer

  • Maria skriver:

    Hej Frida!
    Vad är det för svart fin vas?!
    Ha en fin fredag!
    /Maria

  • KikkiSandström skriver:

    Åh jag älskar glaskupoler och annat vackert som vi så väl behöver i våra hem just nu. Har nybloggat om ifall lusten kommer före fägringen, eller tvärtom – vad tror du? https://kikkisandstrom.se/lust-och-fagring-stor-fast-tvartom

  • Lämna ett svar

    Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

    Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

    Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.