Annons

TRENDENSERS JULKALENDER 2016

Traditioner är till för att följas och i år är det 9 år sedan jag lanserade konceptet med en julkalender på min blogg för första gången. För dig som inte hängt med tidigare betyder det att jag öppnar en ny lucka med fina vinstchanser – varje dag fram till julafton, i samarbete med utvalda samarbetspartners och företag. I årets kalender har jag fokuserat extra mycket på hållbara produkter och hett eftertraktade designklassiker som vi kommer minnas från året som gått. Jag vet att jag alltid säger det, eftersom luckorna tenderar till att trissas upp, men 2016 års kalenderinnehåll är nog det bästa i historien. Tillvägagångssättet är samma som alltid. Varje lucka är öppen i 24 timmar, man tävlar i kommentarsfältet genom att besvara ett par frågor med en kort motivering och man har lika stor vinstchans i alla luckor eftersom det är en jury från respektive företag som utser vinnarna – inte jag (så det finns ingen orsak att taktiktävla eller hålla sig ). Nytt för i år är att jag även kommer att köra en separat Instagram-kalender med helt egna vinster eftersom trycket från företagen har varit så stort för att få delta. I år har du alltså dubbla vinstchanser, varje dag och nedan hittar du en teaser på några av de sponsorer som är med i årets omgång. Stort tack till er!

* Inlägget presenteras i samarbete med julkalenderluckornas respektive sponsorer

Kategorier:

Kommentarer

 • Sofia skriver:

  Vad spännande! Lika kul varje år tycker jag och stort plus att du kör en kalender även på instagram!

 • Emma skriver:

  ? Bolmgrens Julkalender 2016 ?
  Lucka 1 går att öppna! In och kika vad som döljer sig där! ❤️

 • Hannah skriver:

  Hurra! blev lite orolig när det inte dök upp någon information om detta i år. En jul utan Trendensers designkalender är ingen jul 😉 En klassiker i sig!

 • Kathrine skriver:

  Hurra! Det här året måste väl ändå vara mitt år. ☺️

 • Annika skriver:

  Woho, kul!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *