Annons

LUCKA 9: ELLOS

Bakom dagens lucka döljer sig ett presentkort på hela 5000 kr att använda i Ellos webbshop. De har ett stort sortiment av både hemtextil, gardiner, mattor, inredning och möbler – men också av sin egen Concious Choice collection med inredningsprodukter av ÖKO-tex certifierad bomull och lin. För att delta i deras lucka ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet till detta inlägg, inom 24 timmar. Lycka till!
 
1) Vad skulle du vilja se mer av i Ellos Conscious Choice? Motivera dina idéer kort. 
2) Berätta vad du skulle köpa för ditt presentkort på Ellos.se om du vann 5000 kr att handla för.
 
Tävlingen är avslutad. Grattis till Johanna som svarade 2016-12-09 kl 10.29.50 Hör av dig med dina uppgifter så kommer vinsten dig tillhanda inom kort. 
*Tävlingen presenteras i samarbete med Ellos och pågår tom 10/12 kl 09.00 Vinnaren utses av en jury från Ellos. Deras beslut kan ej överklagas. Trendenser kan ej ta ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet. En produkt ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Sara skriver:

  1. Jag skulle köpa de vrmfodrade chelseabootsen i skinn, perfekt i vinter då de är BÅDE snygga och varma.
  2. Jag ska nästa vecka flytta in i min alldeles första egna lägenhet och har därför massa luckor att fyllla. 5000 kr skulle kunna ge mig massa fin inredning att fylla min drömlägenhet med.

 • Madeleine skriver:

  1. Skulle vilja att man kan sortera matta + conscious choice så man inte behöver leta igenom 800 artiklar för att se om det finns en. Sen önskar jag mer ekologiskt till större barn. Efter 128 brukar det bli svårt att hitta ekologiskt. GOTS-märka så mycket av sortimentet som möjligt. Klimatkompenserad transport skulle vara något med. Har tusen till idéer men slutar här.
  2. Skulle handla nya sängkläder då våra börjar bli synkiga.

 • Sarah skriver:

  1) Jag saknar fler varor i den kategorin överlag. Fler valmöjligheter och större variation på designen i denna kategori. I framtiden önskar jag att det istället för några få utvalda Conscious Choice fanns några få utvalda "dåliga val" för den som vill handla med dåligt samvete.
  2) Jag skulle lägga alla pengar på mattor. Tycker att Ellos har ett fantastiskt utbud av fina mattor.

 • Hanna Nilsson skriver:

  1. Det jag skulle vilja se mer utav i Ellos Councious Choice collection är accessoarer för dam. Detta då där i nuläget endast finns två, och enligt mig är just accessoarer det som får en look att kännas fullständig. Kanske fler skärp med annan look på, lite väskor, halsdukar m.m. Det hade i alla fall jag uppskattat!
  2. Om jag vann ett presentkort på Ellos på 5000 krono hade jag till en början blivit så himla överlycklig! Hade nog börjat gråta som den känslosamma person jag är… Men sedan hade jag börjat shoppa loss! Då hade jag framförallt köpt saker till hemmet, då jag snart flyttar och Ellos heminredningsdel har fantastiskt många fina saker. Däribland påslakansetet grötö i satin, samt taklampan "diamond".

 • 1, jag saknar ekologiska handdukar. Bra och gott för kroppen och för miljön!
  2, jag skulle shoppa loss på lampavledningen och slå till på en brödrost!

 • Ellen Aguirre skriver:

  1. Mattor, svårt att hitta miljövänliga alternativ.
  2. Och ja, nya mattor är det pengarna skulle gå till. Enkla men snygga, som klarar vardagen i en småbarnsfamilj.

 • Ninni skriver:

  1. Mönster. Det är svårt att hitta mönstrade textilier som är ekologiska i vårt vanliga svenska utbud. Ekologiskt betyder inte grått och dova färger heller, så jag saknar också färg.
  2. Jag hade köpt belysning! Det är svårt med belysning, och att flytta från en tvåa till ett helt hus har gjort att vi saknar belysning i alla rum. Det är bristfälligt, och vi famlar väldigt mycket i mörker..

 • Emma G skriver:

  1. Textilier till barnrum, framförallt till sängen, känns väldigt viktigt att lakanen är av bästa kvalitet och ekologiska så många timmar små barn tillbringar i sängen samt att det är så nära deras känsliga hud.
  2. Kitchen aid har stått på önskelistan länge, nu har jag ett stort kök där den både skulle vara en snygg inredningsdetalj men framförallt hjälpa till i mina brödbak. Finns der något bättre än hembakat?!?!

 • Jenny skriver:

  1. Jag hade gärna sett en kollektion för barn; tycker det är ibland svårt att handla till dem och veta vart materialen kommer ifrån och hur det färgats mm..
  2. Jag fyller 40 snart så jag hade nog unnat mig själv en riktigt fin present. Kanske lite skönhetsprodukter och underkläder!

 • Åsa A skriver:

  1. Mer kvalitetstextilier, sängkläder i Egyptisk bomull, fin frotté, fina mattor, miljövänlig kvalité går alltid hem hos mig (och många andra).
  2. En tjock fin ryamatta till vardagsrummet och snygg belysning, älskar Ellos lampsortiment.

 • Angelica skriver:

  1. Jag skulle önska fler mattor, fler sängkläder till stora barnsängar (junior) och fler handdukar.
  2. Jag skulle använda presentkortet till mattor då vi har superkallt på golvet i hela huset!

 • Elin skriver:

  1. Jag saknar härliga ekologiska handdukar, både till badrum och kökshanddukar, lättare att göra medvetna val om det finns fler ekologiska och rättvisemärkta alternativ
  2. Jag skulle köpa nya sängkläder i linne från ellos egna kollektion och en ny lampa till badrummet!

 • elin skriver:

  1. Jag saknar produkter för kroppen: tvålar, shampo, lotions och kosmetik. Det känns oerhört viktigt att det vi applicerar på kroppen är ett medvetet "Conscious Choice". Detta är en bortglömd del av ekologitänket… Ju närmare kroppen desto mer ekologiskt borde vi tänka. På så vis kan vi bli ekologiska hela vägen igenom: vad vi äter, vad vi applicerar på kroppen, vad vi klär kroppen i, hur vi lever och hur vi konsumerar.
  2. Om jag skulle vinna skulle jag sikta in mig på att hitta ett fint soffbord och en lampa.

 • EmmaH skriver:

  1. Gärna överkast, kanske gardiner och barnrumstextiler!
  2. Vi flyttar snart och egentligen har vi huuur mycket som helst att köpa då vi går från lgh till hus men jag har också två täta graviditeter bakom mig (13 mån emellan dem) och är i ett desperat behov av att hitta tillbaka till MIG, och min stil. Så.. Får jag drömma – massa nya fräscha kläder, ja hela garderoben skulle ha bytts ut. En och annan lampa skulle nog också få följa med, inredning är svårt att motstå 😉

 • Lovisa skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer handdukar, både till kök och badrum! Dels pågrund av att vi själva är brist av ett par snygga i bra kvalité här hemma, men också för att det är något som alla använder sig av och nära kroppen. Jag hade absolut föredragit att torka mig med en handduk som jag vet inte innehåller massor av kemikalier och gifter, så det är absolut ett tips om ni vill förbättra något!
  2. Jag skulle dels ha köpt den här -> http://www.ellos.se/ellos-home/ryamatta-tanger-160×230-cm/449990?N=1z141w7Z1z141ll&Nao=0&selArt=830054&pr=0C1B2S3T mattan, eftersom jag skulle behöva något snyggt som värmer mitt kalla golv i vår nya lägenhet! Så nu håller jag bara tummarna extra hårt så att jag förhoppningvis kan få stoppa ner mina fötter på den här godingen framöver när jag vaknar upp!

 • Therese S skriver:

  1. Jag skulle vilja ha sängkläder för mindre sängar, till bebisar och småbarn. Känns väldigt viktigt med miljövänligt till barnen, speciellt som de tillbringar många timmar i sängen.
  2. Jag skulle köpa en ny matta till vardagsrummet, det har stått på önskelistan länge och Ellos har så många snygga!

 • Emma skriver:

  1. Jag hade önskat mer ekologisk bomull över lag, inte bara Better Cotton.
  2. Jag hade köpt Ellos fina sänggavel i linne för vår 180 säng som jag har spanat på länge. Den hade passat så bra till våra nya tapeter.

 • Malin Håkansson skriver:

  1) Jag skulle vilja se basplagg som linnen, T-shirt och långärmade tröjor med hållbara textilier, det är så rätt i tiden nu också att tänka hållbarhet.
  2) För mitt presentkort på Ellos skulle jag vilja köpa fina julklappar till mig familj, för Ellos har verkligen något för alla och även hemmet. Kanske skulle unna mig någon liten snygg topp också 🙂

 • Mimmi Jakobsson skriver:

  1. Kuvertlakan saknar jag!!
  2. Då en omfattande renovering börjar se sitt slut så skulle jag gå loss på all möjlig inredning och textilier till vårt och barnens nya sovrum!! ??

 • Jenny skriver:

  1. Det vore toppen att kunna lägga ett "ekofilter" ovanpå sin söknikng för att kunna tudligt se vilka varor som är ett bra val i det urval man sökt på, må det vara hemtextil, barnkläder eller acessoarer. I kategorin önskar jag moderna roliga snitt och mönster på både kläder och textil. Eko är mera än tidlöst i naturfärger.
  2. Jag skulle köpa nya linnelakan till våra sängar eller beslysning til vårt kök, lampan "planet" by Rydens närmare bestämt!

 • Monnah skriver:

  1) Jag tänker att Modern Basic-kollektionen skulle kunna utvecklas och helt fokusera på att bli en "Conscious Collection" med hållbara basplagg i klassiska snitt. För att kunna hålla kollektionen öppen för alla utan att bli alltför "vidlyftig" kan ni fokusera på olika kroppstyper, alltså att man ska kunna välja plagg utifrån att man har rak, kurvig, rund form (vilket ju existerar även om man bär på olika många kilon).
  2) Vi flyttar till vårt nya hem nästa vecka och jag har redan spanat in den vackra mattan Ekeby till vårt vardagsrum. Jag skulle även gärna komplettera min egen garderob med ett lyxigt Hunkydoryplagg!

 • Helena Aspengren skriver:

  1. Jag hade gärna sett mer alternativ för barnrummet. Härliga kuddar, sängkläder eller gardiner av bra ekologisk kvalité. Viktigt att vara rädd om både miljö och våra små.
  2. För presentkortet hade jag handlat gardiner, textiler och belysning till barnrummet som håller på att omvandlas till en lite större tjej. Från bebisrum till barnrum. Älskar era mattor och belysningssortiment.

 • Sofia skriver:

  1) Ett barnsortiment skulle va kul! Både kläder men också textilier till barnrum, sängkläder, pyjamas, spjälskydd osv, och även badlakan osv 🙂
  2) Ett av vårens projekt blir förhoppningsvis att renovera sovrummet. Skulle vara underbart med ett presentkort på Ellos att shoppa sängkläder, belysning, matta och fina dekorationer 🙂

 • Annie skriver:

  1. Mer barnkläder och leksaker. Detta då det känns särskilt viktigt för små barn och deras känsliga kroppar.
  2. Såklart lite barnsaker, men skulle även gärna uppdatera familjens sängkläder och badlakan.

 • Anna-Lotta skriver:

  1. Jag skulle vilja se bäddmadrasser, för både barnsängar och vuxna, kuddar, täcken, gärna i naturmaterial. När vi tillbringar så pass många sköna timmar i sängen är det ju självklart att den ska vara fri från giftrester. Jag skäms lite över att jag inte tänkt på det förut. Men, man lär sig med tiden, och man får börja göra medvetna val, ett i taget 🙂
  Jag skulle också vilja ha tydligare eko-märkningar, kanske en lite guide vad de står för. Jag vill lära mig mer om detta.
  2. Det börjar bli dags att köpa nya sängklader, så jag skulle bli överlycklig om jag kunde köpa Oeko-Tex-certifierat till oss. Jag skulle köpa vita dra-på-lakan (världens bästa uppfinning!), påslakan och örngott. Jag gillar enkelheten med vita sängkläder och ljusa handdukar, då kan jag fylla upp en hel tvättmaskin med vittvätt och jag sparar på både miljön och min tid. Och så ger ju vita lakan lite lyxig hotellkänsla 🙂 ✨✨??

 • Elina skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer återvunnet material med närproducerade rötter. Kan vi minska transporterna (även för halvfabrikat som ingår i färdig produkt) blir det bättre för miljön.
  2. Jag skulle vilja ha en mysig fåtölj att läsa alla mina böcker i såhär i kylan.

 • Nora skriver:

  1. Jag skulle gärna se fina ullmattor som var concious choice. Ullmattor är så himla mysigt och härligt, och svårt att hitta varianter som inte är uppblandade med polyuretan osv.
  2. Om jag vann skulle jag handla lyxiga lakan och sängkläder i lin.

 • Vera skriver:

  1. Ekologiska mattor!
  2. Jag skulle köpa en blandning av nya kläder och möbler till vardagsrummet. För jag vet att jag kan lita på Ellos vad gäller båda kategorierna. Skulle särskilt leta efter snygga lampor som de är bra på. En lampa kan verkligen lysa upp ett helt rum och göra att man ser det i ett nytt ljus!

 • Emelie skriver:

  1) På hemavdelningen saknar jag andra material än bomull. Flera andra företag jobbar med återvunnen plast t.ex, även bambu och tencel.
  2) Jag skulle slå till på soffbordet accent och en stoppad sänggavel!

 • Rikard skriver:

  1. Skulle vilja se riktigt bra handdukar i ekologiska material. Känns som ett riktigt bra komplement till bäddtextilierna. Man går från en reko-säng till en reko dusch 🙂
  2. Skulle definitivt köpa en ny kostym. Är ingen kostymkille och min gamla har axelvaddar som påminner om en svunnen tid… Ellos Men har en fin ullkostym i mörkgrått som skulle vara super på ett bröllop här i vår 🙂

 • Hannah skriver:

  mer till barnen! Då kan man köpa till hela familjen!
  vilken vinst! Ja, jag skulle köpa mig loss med 5000 kr…det finns nog över så att jag kan köpa nåt till dig som tack!

 • Amina skriver:

  1. Gärna handdukar i återvunnet bomull
  2. Jag skulle nog satsa på en Moccamaster nu efter att ha bott i Italien så kommer inte vilket kaffe som helst duga längre… Och så skulle pengarna även räcka till några fantastiska kuddfodral från DAY som man annars kanske inte skulle unnat sig, men åh vad jag tror de kan lyfta mitt vardagsrum.

 • Ida skriver:

  1. Mer barnartiklar som sängkläder, lakan, Bäddset men framförallt leksaker.
  2. Jag skulle använda pengarna till att göra om vårt kontor till ett barnrum

 • Elin skriver:

  Mer ekologiskt, speciellt handdukar eftersom jag skulle behöva nya handdukar men vill gärna köpa ekologiska!
  För detta presentkort skulle jag handla en del saker till min och min killes första gemensamma lägenheten, skulle behöva textil såsom påslakan och handdukar

 • Sofia B skriver:

  1) Mattor. Är svårt att hitta fina och miljövänliga mattor som känns ok att barnen leker på etc.
  2) Åh, jag skulle INTE ha några problem med att spendera 5000 på Ellos fina hemavdelning. Jag skulle köpa en andra Morrisvagn, handdukar och badlakan samt lite lampor.

 • Therese skriver:

  1 Önskar att det fanns en kategori leksaker. Det är ju inte bara kläder, textil, skinn och den typen av material som kan ingå utan även leksaker. Plast, trä, framställning av produkter, märkningar, hållbar utveckling. Träleksaker som är FSC märkta mm.
  2. skulle faktiskt shoppa loss till mig själv:-) och även lite till vårt sovrum som skall renoveras efter jul

 • Bibbi skriver:

  1. Jag skulle egentligen se mer varor med miljötänk överlag. Men det jag sökt efter länge nu och inte funnit är täcken och sängmadrasser. Även påslakan som finns med väldigt begränsat i färg och mönster.
  2. Jag skulle köpa nya sängkläder samt en snygg lampa att ha i vardagsrummet som jag har märkt är väldigt mörk i denna årstid.

 • Isabell skriver:

  1 Jag skulle vilja att ellos Conscious Choice gjorde mer barnprodukter/babyprodukter. De små nyfödda är ju extra känslig mot allt så ett självklart val för mig hade varit om Ellos Conscious Choice tillverkade med babysängkläder och kläder i överlag som är riktad till barn.
  2. Jag skulle absolut beställa allt som har med Ellos linneutbud att göra, samt några leksaker till min son 🙂

 • Frida skriver:

  1: lite mer textiler till barn !
  2: jag skulle köpt en matta och en hel del nytt till barnen . Nyss flyttat till en lägenhet ensam med mina tre barn. Mycket behövs om man säger så .

 • Yasmine skriver:

  1. En sak jag har sökt länge är överkast och prydnadskuddar. Dessa är nästan alltid till 100% tillverkade med otroligt skadliga tyger då de ofta är glansiga. Även brandfarliga. Mycket av dessa tillverkas också i länder där man utnyttjar barn och människor. Miljön är det sista de tänker på.
  2. Min sambo och jag har bidragit med bonusbarn till varandra.
  Det betyder att vi har väldigt mycket som behöver köpas till barnens rum. 5000 på ljuvliga Ellossortimentet skulle vara som ett skänk från ovan.

 • 1. Jag skulle vilja se mer av blusar med märkningen conscious choice. Jag skulle vilja köpa blusar/toppar med både kort och lång ärm, gärna i sidenlikt material.
  2. Åh det finns så mycket fint att köpa hos Ellos. Jag skulle dock köpa mig en ny matta och om det finns pengar över skulle jag köpa en barvagn eller sidobord. Älskar att Ellos öppnat i Mall of Scandinavia 🙂

 • Kicki skriver:

  1) Jag saknar kroppsprodukter (som H&M har i sitt sortiment)för det är något som man använder dagligen och därför så viktigt att det finns en tanke bakom.
  2) Min äldsta son ska få sitt första boende snart och några fina stolar av Thonetmodell, en mjuk matta och en taklampa får bli en start för honom om jag har turen att vinna.

 • Jennifer F skriver:

  1. Jag hade velat ha mer av allt, men framförallt mer conscious choice till barnen.
  2. Jag skulle nog mest köpa grejer till barnens rum. Mycket småsaker som förvaring och "pynt". Men kanske även lite nya sängkläder till mig och mannen 🙂

 • Maria skriver:

  1. Jag vill se mer möbler och köksutrustning i concious konceptet.
  2. Håller på att miljögiftsbanta våra textilier, så nya lakan, överkast och badlakan skulle det bli… eller gardiner.

 • Malin skriver:

  1. Badrumsartiklar. Både textilier i form av badlakan, handdukar och mattor men även tvättkorgar, lådor och förvaring för hygienartiklar och kanske även smycken.
  2. Vi befinner oss mitt i ett husbygge som när det står färdigt ska inredas med noga utvalda textilier till alla sovrum. Viktigt i valet är kvaliteten och miljöaspekten, varför Ellos Consciuos Choice passar perfekt!

 • Karin J skriver:

  1: Jag skulle gärna se att det även finns festkläder och finare jobbkläder, det är idag relativt lätt att köpa vardagskläder som känns hållbara för samhället men det är fortfarande svårt att hitta finare kläder som är producerade på ett hållbart sätt.
  2: Jag skulle köpa en matta till köket, det är nu kalt under bordet.

 • Anna Lundqvist skriver:

  Eftersom jag älskar allt vad doftljus heter så hade jag velat se det.
  Jag hade satsat på en ny soffa för det är något som verkligen behövs här hemma

 • Sofia Westlund skriver:

  1. Jag hade gärna sett sammetsgardiner från conscious choice.
  2. Jag skulle köpa mig ett par gardiner, en jättefin vas som jag sett och något fint och glittrigt till min dotter. Gillar verkligen Ellos heminredning.

 • Elvira skriver:

  1) Jag skulle gärna se fler mattor och handdukar i conscious collection – två typer av textil som är lite svårare än andra att hitta ekologiska varianter av!
  2) Jag skulle frossa i textil: mattor, sängkläder, kuddar! Och så skulle barnen få välja varsin julklapp.

 • Mia skriver:

  1 Jag önskar ett större utbud av textilier och mattor, produkter som det finns många av i våra hem.
  2 Jag skulle köpa nya sängkläder och överkast, samt kuddar och plädar till vårt vardagsrum.

 • Ella skriver:

  1.Jag skulle gärna se mer bäddset. Textilierna i sängen är textilier som vi har nära huden många timmar per dygn. Gärna större utbud av detta.
  2. OM jag skulle ha turen att vinna skulle jag köpa Shepherds fina lammskinn, kudde och innetofflor. Så fina och sköna att mysa med hemma under vinterhalvåret

 • 1. Jag skulle vilja se ett större utbud utav sängkläder till både vuxna och barn i Ellos Conscious Choice då vi spenderar större delen av våra liv i sängen och då anser jag att miljötänk är viktigt när man väljer sängkläder. Hade också velat tipsa om att göra en baskollektion med kläder till vuxna med tex Linnen, t-shirts, trosor ect, hade känts bra att få bära.
  2. Om jag vann denna fantastiska vinst hade jag köpt sängkläder till min bebis som kommer i februari, det saknas lampor i bebisrummet men även i vardagsrummet så det hade jag köpt ( älskar lamporna från ellos home, så lyxiga men prisvärda) och sist men inte minst hade jag unnat mig själv ett par bruna boots från vagabond ????

 • Anna skriver:

  1. Barnrumstextilier till lite äldre barn. Det finns gott om ekologiska bebisalternativ på marknaden men få till en grabb på nio! En tweenieskategori!
  2. Supernyfiken på belysningen från Ellos, skulle satsa på den!

 • Viktoria Larsson skriver:

  1. Jag har två saker jag skulle vilja se mer av: först och främst inredningsdetaljer så som saker i trä och annat fint. Skulle även vilja se mer saker till barn då det gäller inredning. Tycker det är viktigt att man inte tar in för mycket skräp hos de små. Saker som är utan farliga kemikalier 🙂
  2. Jag skulle köpa Soffbord Axx Stort 75×75, och resten skulle gå till inredning och fixning av min sons rum. Börjar bli dags för honom att flytta in i eget rum men mycket som fattas innan det går.

 • Jessica S skriver:

  1. Jag skulle gärna se mer av mattor, gardiner, badtextil och överkast. Gärna inredning för barn också.
  2. Jag skulle köpa härligt böljande överkast, gärna flera för att kunna ha lager på lager. Vore helt underbart att få lyxa till sängen lite.

 • Anonym skriver:

  1. Handdukar, både för badrum och kök, och överkast.
  2. Nya köksstolar

 • fanny skriver:

  1. Ännu mer bas-grejer så som baskläder, handdukar, textilier etc så att man kan ha en bra och hållbar grund i sitt hem och vardag
  2. En hel bas-uppsättning av kläder och textilier för att kunna slänga ut all strunt med kemikalier där hemma! 🙂

 • Helena skriver:

  1. Påslakan saknar jag och gärna lite mer mönster, blir inspirerad av bilderna på bäddtextilier på Ellos.se så lite mer mönstrat.
  2. Är i behov av stora mattor så en Ullmatta Ekeby 200×290 cm skulle det bli att ha under matsalsbordet. En del skulle jag spendera på bäddtextiler. Resten skulle bli barnkläder och säkert någon inredningsdetalj till barnrum, finns så mycket fint.

 • Linnea Boman skriver:

  1. Jag hade gärna sett mer mönster och varmare färger. Färgklickar är alltid pricken över i:ET i varje rum!
  2. Jag skulle köpa en moccamaster då vår kaffemaskin är sönder och nu har vi varit utan kaffe tok för länge!

 • Sarah skriver:

  1. Jag skulle gärna se ett utbud av bra och fina textilier till barn och baby. Sängkläder, handdukar, mattor, mm.
  2. Om jag vann skulle jag köpa en ny fin matta att lägga under bordet vid soffan. En mysig matta som är skön att ha fötterna på när man sitter kalla höstkvällar i soffan!

 • Johanna Erkers skriver:

  1. Jag skulle hemskt gärna köpa ekologiska handdukar – och gärna ansiktshanddukar i BAMBU. Jag brukar köpa det utomlands och de är fantastiska. Nämner några fördelar:
  Bambufiber är ett mycket mjukt och antibaktriellt ekologiskt material. Handdukar av bambu är mjuka och skonsamma mot hud och hår. Dess antibaktriella egenskaper dödar bakterier vilket ger hygieniska fördelar.
  Bambu är en växt som växer extremt snabbt och klassificeras som en av världens mest snabbväxande. Odlingen av bambu sker utan någon kemisk besprutning till skillnad från t ex vanlig bomull.
  2. Jag skulle överraska min mamma och hjälpa henne att få ett mysigt och ombonat hem. Hon har kämpat ensam med tre barn och har aldrig prioriterat "fina" saker till hemmet. Det vore den bästa julklappen!
  / Johanna

 • Li skriver:

  1. Kanske mer barnartiklar; leksaker/bestick/tallrikar i trä?
  2. Vi håller på och renoverar mycket hemma just nu, och ett löfte till sambon: Lampor som han inte slår huvudet i! Så sådana skulle det nog bli…

 • Petra skriver:

  1. Jag har svårt att hitta miljövänligt överkast och prydnadskuddar (både till säng och soffa). Mer mönster vore också härligt.
  2. Vårt sovrum är i akut behov av inredning. Vi har inte ens sänglampor just nu. Jag skulle därför köpa överkastet och sängkappan Elmira i tvättat lin och två svarta sänglampor, Edgar. De skulle bli en fin kontrast till vår antika sänggavel.

 • 1. Gärna möjlighet till EKO-filter när man söker och vill handla, eller EKO-märkning på allt som är EKO-märkt hos Ellos. Handdukar och köksredskap hade jag gärna sett mer av i Ellos Conscious-sortiment.
  2. Definitivt hade jag valt fårskinn för hela slanten – att lägga i varsin korgstol i friidhuset. Mjukt, skönt, naturligt och varmt!

 • Elin S skriver:

  1. Jag skulle vilja se fler kuddar, överkast, plädar och liknande. Tänker att man vill ha miljövänliga alternativ till en plats ( sängen) där man tillbringar mycket tid.
  2. Jag skulle nog köpa en fåtölj till vårt vardsgsrum! Drömmer om en fin läsfåtölj och tjocka böcker i vinter.

 • Kajsa skriver:

  1. Jag skulle gärna se badrumstextilier. Så härligt min fina material när man ska ta hand om sig själv.
  2. Jag skulle investera i riktigt fina bäddtextilier, och någon härlig matta!

 • Anna skriver:

  1. Jag skulle vilja se ekologiska handdukar, både till kök och badrum. Dessa produkter tvättas ofta och det är då särskilt viktigt att de inte innehåller några miljöfarliga ämnen som följer med tvättvattnet ut.
  2. Jag och min ska till våren flytta från en liten lägenheten till ett ganska stort hus och vi kommer ha många rum som ska inredas. Vi har inte i närheten av tillräckligt med möbler och textiler för att göra det hemtrevligt och mysigt så ett bidrag till detta hade varit väldigt uppskattat.

 • Hilda skriver:

  Jag skulle vilja se mer hemtextilier; handdukar, gardiner, överkast, dukar osv. Samt skönhet! Ex. Tvål, makeup osv. Som är miljövänligt!
  Om jag skulle vinna presentkortet skulle jag köpa ullmattan Bollnäs i vit – den finaste mattan jag har sett som även är i bra material! För de extra slantarna skulle jag plastbanta mitt kök! Något jag länge velat – men som är svårt med studentbudget!

 • Christine C skriver:

  1. Mer ekologiska produkter saknar jag. Tycker det är viktigt att vi tänker på miljön och vad vi te.x sover i, torkar och med, barnen stoppar i munnen mm.
  2. Jag skulle köpa en matta till sonens rum och kläder till båda barnen. Något vi är i behov av då de växer så det knakar.

 • Pauline skriver:

  1. Om man går i samma kategori som de redan har, så skulle jag tillägga EKO badrums-medel, typ vackra tvålar!
  2. Alltså – ALLT! Du anar inte hur mycket jag lagt i min varukorg och drömt mig bort, OTALIGA gånger! Oftast handlar det om belysning, men vackra vägghyllor och dekorationer har fått sin beskärda del.

 • Ulrika JK skriver:

  Mer mattor, gardiner och sovkläder (för detta är jag på jakt efter ?), men också täcken och innerkuddar. Det senare är supersvårt att hitta miljövänligt av och dessutom till ett hyfsat pris. Skulle jag vinna ett presentkort skulle jag köpa matta, gardiner, underlakan och sängkappor!

 • Moa Nordin skriver:

  1. Det finns 2 saker som skulle kunna bli bättre enligt mig, och det är dels hygien/kroppsprodukter såsom duschcreme, deodorant och dylikt. Det känns viktigt att vårds sin kropp på ett bra sätt! Sen även bra handdukar som är snälla mot huden 🙂
  2. Jag är precis påväg att flytta hemifrån, och har köpt alla "grundmöbler", därför skulle detta presentkort gå till dekor, kanske lite tavlor och några snygga soffkuddar bland annat!

 • Nadja skriver:

  1: Hade velat se mer snygg inredning till barnen rum som även är eko-märkta. Barnen framtid hänger ju på hur vi tar hand om miljön.
  2. Har gett bort alla köksartiklar när vi renoverade så nu behöver det köpas nytt, gärna eko och hållbart. Räknar med att behålla detta livet ut.

 • Emma skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer färgglada barnkläder. Det är ganska mycket svart, vitt och grått just nu. Mer färg och roliga mönster. Hållbart måste inte vara så stramt.
  2. Jag har länge spanat på en lampa från Star trading. Det är en massa stora glödlampor som sitter ihop i ett knippe. Väldigt cool och samtidigt mysig.

 • Caroline skriver:

  Handdukar är något som saknas tycker jag.
  Jag skulle ta tag i det som man går och tänker på hela tiden; fixa till badrummet, någon ny matta, gardin. De där smådetaljerna som kör att det känns mer komplett.

 • Andrea N skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer handdukar och plädar från Concious Choice.
  2. Jag skulle köpa påslakan i linne och belysning!

 • Margot skriver:

  1. Jag skulle önska att snart alla varor låg i den kategorin men vet att det är en lång väg att gå. Utmärkt initiativ dock. Tycker att man skulle arbeta ännu mer med varor som är producerade i Sverige. Jag minns i min barndom hur Borås, Ellos hemstad, var full av textilproduktion. Önskar både för miljön och arbetstillfällen att det kunde bli så igen.
  2. Naturligtvis skulle det bli något ur Conscious choice sortimentet. Man skall leva som man lär!

 • Maria skriver:

  Skulle gärna vilja hitta handdukar till kök och badrum i sortimentet, både enfärgade och mönstrade i klassisk design som håller länge.
  Om jag vinner vill jag köpa en förvaringsbyrå till hallen och en bokhylla till vardagsrummet, så att hela familjens prylar har en plats att hitta tillbaka till.

 • Titti skarp skriver:

  1.mattor i olika kulörer och gardiner
  2. det vore en dröm att vraka inne på ellos har länge drömt om nåt nytt så jag skulle satsa på nåt marmor bord och inredningsgrejer och få ut det gamla här hemma
  hoppas på tur i lucka 9

 • Ellen skriver:

  Jag tycker att det vore kul om mer prylar var concoius choice, tex inredning. Det är mycket tyg som är det och det är toppen, men att kunna köpa tex en lampa, papperskorg och snygga prydnadssaker som är bättre för miljön så hade jag gjort det.
  Om jag hade fått presentkortet så hade jag köpt flera linnelakan, då jag har fått dille på det materialet. Så skönt i sängen! Känns lyxigt och hållbart.

 • Alexandra skriver:

  1. Lite mer barn och babykläder
  2. Istället för att fokusera på hemmet skulle jag skämma bort mig själv med nya underkläder, ett par strumpor utan hål i och en ny pyjamas. Tänk att gå och lägga sig på julafton hel och ren.

 • Anna skriver:

  1. Handdukar, både för badrum och kök, och överkast.
  2. Nya köksstolar

 • Sofie skriver:

  1. Barnrumstextilier – sängkläder, handdukar, mattor etc. För min del började mitt miljötänk när mitt barn föddes och jag letade för fullt efter ekologiska och miljövänliga alternativ för att minimera risken att mitt barn utsattes för farliga saker. För många unga människor idag föds tanken på en hållbarare värld först när man bildar familj, då det är först då som man inser att man vill lämna en frisk, vacker, hållbar värld efter sig.
  2. I maj beräknas ett litet syskon att komma till världen och många av storebrors kläder kommer att ärvas till syskonet. Dock behöver vi köpa nya möbler för att göra om vårt kontor till barnrum och såklart vill vi även unna storebror lite nya saker och kläder. Så det är bland annat det som presentkortet kommer att användas till.

 • Zara Nordqvist skriver:

  1. Mitt svar blir inte så unikt?men efterlyser mer eko-varor! Så viktigt att få gemene msn att anamma detta, och ju större eko-utbudet desto mer tillgängligt.
  2. Jag längtar efter att få unna mig nya härliga sängkläder och handdukar till badrummet! Kommer hela tiden längst ner på listan, och det är något som verkligen behövs hemma hos oss! Håller tummar stenhårt!!

 • Brysselkakan skriver:

  !. Eftersom det nästan 100% av min vakna tid snurrar tankar om mattor i mitt huvud så blir det just det jag vill ha mer av! Mattor med bra miljöval! Och också mer som producerats i Sverige!
  2. Om jag vann skulle det då kanske bli just en matta men också påslakan står på önskelistan. Och ny frotté!

 • Selma Sabet skriver:

  1. Det jag saknar är vackra plastblommor och där vill jag slå ett slag! ?
  Man förstår om man är inkapabel till att hålla blommor vid liv som jag ?
  2. Jag och kärleken har länge sökt efter den perfekta mattan, ?
  Men varje gång kommer vi hem tomhänta och säger -attans! ?
  Så skulle vi detta ellos- presentkort vinna!??
  Så skulle det snabbt på matta, gardiner och kanske lite wgna kläder försvinna! ???

 • JohannaR skriver:

  1.Mer barnkläder och även tillbehör till barn såsom sängkläder och filtar, skor och leksaker. Väskor och accessoarer saknar jag för vuxna. Önskar större utbud av skor för vuxna.
  2. Vi väntar vårt första barn så jag hade köpt saker till Peanut som bland annat spjälsäng, någon fin belysning, mysig matta och söta kläder från Concious choise collectionen

 • Helena N skriver:

  1. Lite mer klädesplagg, typ morgonrock.
  2. Då skulle jag investera i en ny matta!

 • Ellen Källberg skriver:

  Produkterna inom Conscious choice är i fina färger, men det vore roligt med mer mönster även när det gäller miljömedvetna val. Jag vill ha giftfria textilier nära kroppen, så gärna handdukar, underkläder, och linnen/toppar.
  Mina pengar har under lång tid gått till att praktiskt lösa situationer hemma, exempelvis det behövs en läslampa – då köps en lampa med den funktionen. Jag längtar efter att kunna addera stämningar med hjälp av fina filtar, vackra lampor och mjuka mattor… INTE för att lösa problem, utan för att skapa ett hem. Presentkortet skulle ta mig en bra bit på vägen.

 • Cornelia skriver:

  1. Hurra för att Concious Choice, helt rätt i tiden och framtiden! Jag skulle hemskt gärna se att det fortsatte på det inslagna spåret! Morgonrockar, gosiga filtar, mjuka tofflor… Nästa steg liksom, från det att man klivit upp ur de fina och bra sängkläderna. Det är så nära kroppen och man vill fortsätta vara snäll mot den + miljön.
  2. Åh, jag skulle uppdatera allt möjligt hemma… Med x antal år studier bakom mig och en 2 veckor gammal examination i ryggen har kläder och hemmet fått ge vika för kursböcker och hyror… DRÖMMEN att få inleda 2017 med en massa fina och hållbara tjusigheter 😀

 • Anna W skriver:

  1. Jag skulle gärna se fler snygga tröjor i Conscious-serien, dvs tröjor som är stilrena och klädda. Tycker mig sakna det i det nuvarande sortimentet.
  2. Jag älskar erat inredningssortiment och skulle slå till på en Dexter vägglampa och ett fint påslakanset… Och kanske en härlig morgonrock 🙂

 • Frida Blom skriver:

  1. Jag skulle mer än gärna se lite träningskläder i Ellos conscious choice! Upplever att jag konsumerar träningsplagg mer än mycket annat, och det känns inte hållbart. Då jag helst väljer det mest miljövänliga alternativet vad gäller mode och inredningstextilier, hade det varit härligt att få möjlighet även när jag springa och svettas!
  2. Jag hade handlat julklappar till familjen om jag vann. Min syster har önskat sig fina sängkläder av tomten, och det hade varit SÅ himla härligt att få överraska henne med det!

 • Michelle skriver:

  1. Mer linneprodukter, de flesta sådana faller under kategorin premium quality, vilket jag såklart också vill ha. Barnrumsinredning tycker jag också skulle slå stort, de flesta sv oss vill ha just consious choices när vi inreder barnrummet. Sängkläder, sänghimlar och mattor.
  2. Jag skulle köpa just barnrumsprodukter för presentkortet, jag har två barn, 14 och 2 år gamla och den lille ska precis få eget rum (jag får vardagsrummet) och båda barnen skulle behöva nya fina saker till sina rum, i dagsläget har de min mammas famla mattor och sängkläder och gardiner, ärvda och slitna. De skulle bli så lyckliga.

 • Julia H skriver:

  1. Jag skulle gärna se gardiner i detta sortimentet. Letar just nu efter de "perfekta" linmegardinerna i dämpade färger.
  2. För 5000kr skulle jag vilja köpa något som hela familjen får ta del av. Efter några småbarnsår är vi i stort behov av en ny stor matta i vardagsrummet och ett nytt soffbord. Soffbordet vi hade med glasskiva gick i tusen bitar efter att vår yngsta puttade det i golvet ? så ett tåligt soffbord står på min önskelista.

 • 1 – mer alternativ för barnen, både stora och små. Väljer gärna bättre alternativ framför de billiga men ibland finns det inte :/
  2 – tänkte först skriva att jag såklart skulle köpa kläder & leksaker till barnen de tre.. men nejnej, mamman i detta hem behöver verkligen fylla på både garderob och badrumshyllor med produkter till bara sig själs =)

 • Anna Janson skriver:

  1. Jag skulle gärna se produkter i sortimentet som tar hänsyn både till bra framtagning av råvara (ex ekologisk bomull), hållbar produktion som är snäll för miljön samt de som gör produkten samt att slutprodukten innehåller så lite kemikalier som möjligt. Ex fler produkter som är gotsmärkt.
  2. För mitt presentkort skulle jag köpa linnehissgardiner då våra fönster på övervåning fortfarande saknar gardiner ett år efter inflytt pga lite plats att fästa. Sen även belysning då det saknas lampor i hemmet. Även en fin matta i ull skulle nog slinka med.

 • Emma skriver:

  1. Textilier för kök och badrum i klassiska tidlösa färger och mönster.
  2. En ångstation för att få fina släta blusar och skjortor (är hopplöst dålig på att stryka) och nya Conscious choice sängkläder till hela familjen vore toppen!

 • Catrin skriver:

  1. Badrumstextilier vore toppen, sköna och miljövänliga handdukar i snygga färger. Badlakan som känns bra att använda dagligen med ett bra miljötänk skulle vara fantastiskt bra.
  2. På ELLOS finns så mycket snyggt att handla. Främst en skön fåtölj står på min önskelista. Blir det pengar över så varför inte en läslampa! Myshörnan är därmed klar.

 • Emma Bengtsson skriver:

  1. Eftersom kollektionen är inriktat på sängar, så hade det varit fördelaktigt om detta kunde fyllas ut lite. Mer specifikt hade jag velat se lakan och pyjamas – på så sätt hade hela sovupplevelsen varit komplett!
  2. Jag hade investerat i sängkläder i linne. Min pappa har köpt det, och varje gång jag är där "råkar" jag alltid somna i hans säng!

 • Marielle skriver:

  1. Handdukar – miljövänliga.
  2. Skulle investera i sängkläder till mig själv. Massa fint att välja på.

 • Katja skriver:

  1. Något mer inom Conscious choice fler härliga färger.
  2. Jag skulle vilja investera i nya påslakanset/överkast gärna mer miljö hållbart material och kökshandukar och nya kuddar.

 • 1. Jag saknar fler textilier, handdukar blandannat, det är ganska fattigt som det är just nu och inga mönster. Jag gillar mycket mönster och färger och det måste väl gå att få ekologiska textilier med mönster?
  2. Jag hade rivit ut allt i mitt lilla badrum och ersatt med nya textilier, duschdraperi, handdukar, tvålar, doftljus, dekorera och fixa så att det blir mysigare.

 • Conny skriver:

  1:Skulle vilja kunna välja färger som inte är
  "inne" just på handdukar, mattor mm
  2: Det skulle bli lite nytt till badrum och sovrum

 • Ingrid Dahl skriver:

  Något jag inte kunde finna, är ytterplagg för våra små. Det skulle jag gärna se mer av, kollektionen blir mer komplett då.
  Om jag skulle få shoppa loss, är det mycket som skulle få följa med hem till oss. Unna mig något litet, men mest till barnen blir det förstås.

 • Karin Synnergren skriver:

  1.Ekologiska handdukar vore bra.
  2.Fick badrummet förstört pga vattenläcka,så nytt till badrummet skulle passa bra!

 • Linda Gustavsson skriver:

  1. Jag vill se mer mönster och starka färger, till exempel sängkläder i blommigt och prickigt!
  2. Om jag fick shoppa skulle det bli ett par svarta byxor till mig själv. Sedan skulle det bli kläder och kanske någon leksak till barnen. Mannen behöver en ny rakapparat så det skulle nog också slinka med:-)

 • Desirée skriver:

  1. Gärna lite mönstrade sängkläder att matcha med det enfärgad hade varit trevligt.
  2. Jag hade köpt det där som gör det lilla extra till hemmet. Kuddfodral, matta, lite dekoration samt kanske ett litet bord. Det som blir "pricken över i:et";)

 • Lina skriver:

  1. Jag vill se badtextilier, mer inom bädd, påslakan och mattor. Jag försöker alltid köpa ekologiskt och det behövs mer utbud inom dessa områden generellt. Mattor är svårt att hitta miljövänliga. Där skulle Ellos kunna bli en föregångare.
  2. Jag skulle framförallt köpa nya mattor. Det är något vi behöver i vårt nybyggda lite stela opersonliga nya boende.

 • Felicia skriver:

  Jag skulle vilja se mer av fina kuddfodral. Kanske med lite fina citat eller gulliga figurer på!
  Om jag vann skulle jag shoppa saker för att piffa upp sängen, till exempel överdrag och fina kuddar!

 • Alfrida skriver:

  1. Jag skulle önska fler tips på hur jag kan göra färre men smartare inköp, fler användningsområden för en och samma vara, hållbarhet både i tid och stil.
  2. Jag skulle byta ut våra bäddtextilier som börjar bli väl nötta, denna gång ska jag vara mer medveten i mina val.

 • Anna Linnea skriver:

  1. Fler skor! Och Hem-kategorin har stor utvecklingspotential, önskar både möbler och hemtextil.
  2. Jag skulle vilja använda presentkortet till att köpa hallmöbler och belysning när jag har lagt mitt nya golv. Finns mycket fint att välja på!

 • Veronica Öberg skriver:

  1. Jag skulle önska att det fanns ett större utbud av trendiga plagg i denna kategori.
  2. Om jag vann skulle jag bli så glad och handla massvis av mattor!

 • Lovisa skriver:

  1. Jag saknar concious mattor!
  2. I och med att jag nyss flyttat hemifrån finns ett stort behov utav möbler och heminredning inom de flesta kategorier haha. Presentkortet skulle användas väl!

 • Emelie skriver:

  1. Jag skulle vilja lyxiga, tjocka frottéhanddukar och badlakan i neutrala färger som håller över tid och mode. En produkt som man har närmast sin kropp på det sättet skulle jag vilja hitta i Conscious Choice serien
  2. Det senaste halvåret har vi totalrenoverat ett gammalt arkitektritat 60-talshus, med minst sagt eftersatt underhåll. En aktivitet som kostar pengar, och då vårt första barn föds om en måndag hade jag utnyttjat presentkortet till fina barnprodukter som tyvärr inte har inhandlats ännu.

 • Julia skriver:

  1. Kökstextilier såsom dukar, servetter och kökshanddukar!
  2. Jag saknar snygg belysning hemma och skulle definitivt satsa på belysning till både kök/vardagsrum och sovrum. Ellos har så mycket snygga lampor!

 • Jeppe&Jullan skriver:

  1) Jag hade gärna sett ett koncept för barn. Sängkläder, madrass, täcke, kudde och skydd för spjälsängen. Något annat jag saknar är överkast, duschdraperi, handdukar och kökshanddukar.
  2) "-I år ger vi bara julklappar till barnen, okej?"
  Det konceptet är inte alls min grej.
  Kära tomten – jag tycker outtalade regler är trista,
  den här småbarnsmamma vill också skriva önskelista!
  Ryamattan Tanger Parkas
  Kisuris W Parka till mig själv – så fin!
  Basplagg till Jesper, 5 år och Julia 1,5 år.
  Ljsslinga Simone
  Finns det pengar över skulle det bli något som ger guldkant på vardagen för hela familjen. Kanske ett sällskapsspel eller någon fin barnbok?
  Ellos utbud är fantastiskt och att få shoppa för femtusen vågar jag inte ens hoppas på. Men vilken skillnad det skulle göra för oss.
  GOD JUL!

 • Eva skriver:

  1. Jag saknar prydnadskuddar och filtar etc. att mysa med i soffan!
  2. Vad skulle jag inte köpa?! Har nyligen flyttat till hus och spanat in en hel del hos Ellos som jag vill köpa! Exempelvis har jag och min make spanat in matbordet Franz till vårt vardagsrum – SÅ snyggt!!!

 • Birgitta skriver:

  1) Mera inredning
  2) En skön fåtölj till mitt nya hem skulle jag lägga presentkortet på.

 • Victoria skriver:

  1.Jag skulle vilja se mer mönster, för tillfället blir kollektionen lite väl basic. Hämta inspiration från klädmärket Edun som är super på att skapa mönster men hålla fast vid hållbarhet.
  2. Om jag vann presentkortet skulle det ge mig en möjlighet att köpa presenter till min familj. Min bror har precis köpt ett hus och mina föräldrar har renoverat badrummen hemma hos sig. Men eftersom jag har varit arbetslös sedan ett år tillbaka har jag inte haft någon möjlighet att köpa några vidare julklappar i år. Ett presentkort hos Ellos skulle ge mig en möjlighet att få ge fina saker som härliga handdukar, mysiga mattor och lärorika leksaker.

 • Karin skriver:

  1. Sängkläder och handdukar.
  2. Inredning till vårt nya hus. Ellos har blivit fantastiskt duktiga på inredning och jag är sugen på mycket därifrån.

 • Linda skriver:

  1 jag saknar tjockare/varmare tröjor som ex stickat
  2 hade köpt hälften nyttigt/tråkigt som en ångtvätt och hälften egoistiskt som tofflor och tjocktröjor

 • Elina skriver:

  1) handdukar till badrum! En enkelt sätt att förnya badrummet är med nya handdukar och då föredrar jag handdukar som är fria från kemikalier.
  2) då vi snart ska byta sovrum blir det lite förnyelse så lampa, matta och nya sängkläder står på listan!

 • Emma A skriver:

  1. Jag skulle gärna se påslakanset till baby och barn! Gärna med några fina enkla grafiska tryck (typ prickar, små trianglar etc). Det skulle jag köpa bums!
  2. Jag skulle ÄNTLIGEN inreda barnens rum. Vi flyttade till hus för två år sedan men tyvärr har inte ekonomin tillåtit att fixa iordning deras rum, så de är båda lite provisoriska med leksaker i påsar på golvet etc. Jag skulle så gärna vilja inreda med fina mattor (t.ex. denna fina http://www.ellos.se/ellos-home/bomullsmatta-joanna-140×200-cm/422796?Ns=RankValue3|1&Nao=0&selArt=834436&pr=0C1B2S3T), leksaksförvaring och hyllor!

 • Henrik skriver:

  1. Här är något som min fru och jag har haft stora problem att finna. Sofftyger som är ekologiska. Sofftyg är generellt svårt att finna men eko är omöjligt!
  Älskade familj, här kommer pappa med klappar.
  Till Atilla, vantar och halsduk, då du dina tappar.
  Till Atlas blir det Lego från Stjärnornas Krig
  Det är det du alltid önskar dig.
  Till Athena en plattång som du ville ha.
  Frugan, en skön golvmatta, som du sa.
  Från Ellos kommer tomten i år.
  Vi tackar och bockar för glädjen vi får.

 • Katja björklund skriver:

  1. Fler färger och mönster, gärna i ett "kollektionstänk" så att det går att matcha. Och komplettera med överkast och prydnadskuddar.
  2. Till min blivande elvaårings nya rum. Hon har massor av inredningsidéer som vore roligt att få genomföra med henne och ett presentkort på ellos!

 • Elli skriver:

  a) I den här kategorin så skulle jag vilja se att ekologiskt inte behöver vara "tråkigt" lite roligare mönster och dyl. överlag på ex. örngott, påslakan m.m.
  b) Jag skulle använda mitt presentkort på många olika sett pga den fantastiska bredd som Ellos har. Jag skulle nog ge mig själv en julklapp men också hitta något till min sambo, min mamma och min bästa vän. 5000 kronor är mycket pengar att endast ge till sig själv så jag skulle dela med mig.

 • 1. Det är ett jättefint bassortiment ni har! Jag måste erkänna att jag själv nu scrollat igenom allt inom ’Concious choice’ och blir förvånad. Så steg 1 är att kommunicera det ni har tydligare ut mot medvetna kunder som vill förbättra världen! Steg 2 vore gärna att utveckla detta mot badrum, sköna handdukar och textil som är nära huden, viktigt för barn och stora. Steg 3 vore att också ’sluta cirkeln’ genom att erbjuda möjligheter för att återbruka använda kläder. Den biten saknas idag.
  2. Å, vilken dröm! Jag skulle välja julklappar som varar hela året för hela familjen! Sköna underkläder, tofflor, bra plagg att njutas av för vår och sommar som kommer – toppat med fina leksaker (gärna i trä) och spännande böcker att läsa för barnen..!

 • Maria skriver:

  leksaker, herrpike och skjortor samt finkläder dam
  Vilken dröm! Nya vinterkläder med underställ samt skor

 • Sandra skriver:

  Hej!
  Vad roligt att Ellos tagit ett steg längre i sin utveckling. Verkligen hatten av. Jag skulle gärna vilja se mer sängtextilier i deras kollektion. Likaså handdukar, sådant man sliter mycket på.
  skulle jag vinna ett presentkort på Ellos skulle jag gå all in på hemavdelningen. Ni har verkligen mycket fint, både bland möbler men också bland textilier. Särskilt gillar jag att ni har mycket fina men billigare alternativ till de dyra klassikerna. Jag tänker tex på Karmstolen Jolina, eller era vackra bäddtextilier i "Candice" serien. Håller tummarna!
  God Jul!

 • Daniel skriver:

  1/ Jätteovanligt men .. Jag hade gärna sätt lite arbetskläder av tyngre karaktär att ha exempelvis när man pysslar i trädgården.
  2/ Hela 5000:- ??? Jag vet inte vad jag hade gjort med så mycket i ärlighetens namn, Jag är student så detta är som en halvförmögenhet för mig.
  Vad hade jag då gjort? Jag är faktiskt behov av nya handdukar, skulle man få dessa i ekologiskt format så vore det toppen.
  I den riktiga juleandan skulle jag sedan försöka samla på mig info om vad mina studiekamrater har behov av, sedan handla ALLT till dem (eller så långt 5000:- räcker). Givmildhet lönar sig.

 • Matilda skriver:

  1. Jag skulle gärna se lite mer statement pieces
  2. Jag skulle nog dela upp det på ett bäddset i linne och en finare hylla, TV-bänk eller taklampa (eller en blandning, beroende på vad de skulle kosta)

 • Mia skriver:

  1. Jag skulle önska handdukar, badlakan och morgonrocker. Det är något vi använder varje dag och gnuggar kroppen med. Att då veta att det är bra för miljön och våra kroppar skulle vara bra.
  2. Jag kommer snart att flytta till ett eget boende med mina barn. Om jag skulle vinna skulle jag köpa nya sängkläder från Concious Choice och belysning. Det är en drömvinst för mig som ska skapa ett nytt hem!

 • Linn A skriver:

  Jag skulle vilja se mer av dukar och sedan filtar och kuddar till soffan. Vi i vår familj umgås mycket i vardagsrummet och myser ofta ner oss i soffan. Det skulle det vara underbart att ha kuddar och filtar ifrån Conscious choice från Ellos!
  Om jag vann så skulle jag noga använda presentkortet till att köpa något nytt till vardagsrummet. Kanske ett soffbord eller ett rymligt vintrinskåp?…

 • 1. Önskar vackra påslakanset med miljövänligt val.
  2. Ellos har så mycket fint….gillar att det är en blandning och alla kan hitta något, men själv skulle jag vilja förgylla vårt hem med några nya fina lampor!

 • Emma skriver:

  Att utöka sortimentet till att även innehålla mindre möbler i genomtänkta material hade jag gärna sett.
  Sedan har jag en annan fundering ang. Fraktsätt;
  Jag hade gärna sett att man som kund kunde få möjlighet att välja fraktsätt. Har jag så bråttom så jag tänker att mina varor skall skickas med flyg (om jag beställer långtifrån) eller kan jag vänta någon vecka och använda järnvägar, eller frakt med stora fraktfartyg? Miljöpåverkan om man jämnfört havsfrakt med långtradare och med flyg…?
  Vägghyllan Hedda ligger i topp på önskelistan <3

 • Martina skriver:

  Hej! Jag önskar först att kunna filtrera på Concious Choise! Under "Filtrera" och "Sortera på". Det skulle uppskattas! Sen önskar jag att mer textilier skulle hamna i den kategorin: sängkläder, handdukar, baskläder för vuxen och barn. Även skönhet som tex egna tvålar och sådant.
  Om jag vann skulle jag köpa dessa textilier, sängkläder främst. Men tycker också att massor av lampor och växter gör hela skillnaden hemma, och era lampor är riktigt snygga!

 • Anna skriver:

  Handdukar och bäddtextil till barn, gärna med tryck eller mönster.
  Om jag skulle bli den lyckliga vinnaren står nattduksbord högt på listan och barnens garderober skulle behöva uppdateras inför den kommande våren!

 • Agnes skriver:

  Jag skulle älska att se fler filtar,plädar, prydnadskuddar, mattor och den typen av saker. Kanske till och med en soffa? En ekologisk soffa är något jag skulle lägga pengar på i alla fall. Om jag skulle vinna 5000kr skulle jag köpa ett nytt bäddset i linne då mitt hängt med i bra många år nu och en ny vardagsrumsmatta då min börjar bli sliten även den. Kanske några fina prydnadskuddar att matcha mattan med! Håller tummmar och tår för att jag ska vinna!

 • Sara T skriver:

  1. Mer textliler i form av handdukar, överkast, påslakan och mönster!
  2. En lampa, då den gått i sönder. Gardiner till barnens rum och lite fin dekoration! Givetvis gosiga sängkläder!

 • Malin S skriver:

  1) Jag skulle gärna se lite starkare färger på textilierna och inte bara det pastelliga. Det är snyggt med pasteller men jag gillar själv starka färger.
  2) Om jag skulle vinna, så skulle jag för det första bli så själaglad, men jag skulle verkligen sätta mig och gå igenom hela Ellos sortiment och verkligen noga fundera på vad jag vill ha och vad vi i familjen behöver. På rak ärm känner jag att det vore roligt med lite nya kläder till mig, mannen och sonen men även inredning vore kul att titta mer på och inspireras av. Det är absolut inte omöjligt att det blir nya sängkläder, jag älskar nya sängkläder!

 • Linda skriver:

  1. Jag hade gärna satsat på mer Consious choice när det kommer till läderprodukter, både inom inredning och kläder. Tex läderfodral till dator, väskor och skor. Både för att veta att materialet kommer från schyssta förhållanden men också att det inte är behandlat med massor av gifter.
  2. Jag hade köpt hem Pallarna Jolly som jag tittat på till vår köksö. Jag har tittat på dem enda sen Frida skrev om dem förra året men iom att våra fortfarande funkar har jag inte kunnat rättfärdiga ett så stort köp även om det hade gjort mycket för hemmet.

 • Elin skriver:

  Jag hade gärna sett någon mys/sovpöl till bebis/barn i Linné, sänghimlar och vadderade lekmattor. I linne men också i sammet som känns lite spännande just nu. Kanske också fina vimplar. I dova, murriga färger samt i pastell. Det finns på marknaden men är ofta dyrt, upplever att ellos är duktiga på att göra fina saker till ett bra pris.
  Om jag vann hade jag uppdaterat sovrummet. Vilket inte har gjorts sedan vi fick barn, det är på tiden. Nya sängkläder, överkast, kuddar. Och köpt ett påslakan till dubbelsäng och gjort en sänggavel av det. I linne och låtit det hänga sådär snyggt och inte så tillrättalagt.

 • Hanna skriver:

  1. Mer mönstrade produkter!
  2. Skulle köpt en espressomaskin! Älskar gott kaffe, vore toppen att kunna göra det hemma 🙂

 • Susanna skriver:

  1. Jag skulle önska mer av ett riktigt bra och hållbarhet sortiment av bas plagg! Tänker att en kollektion av och med Säker stil – Emilia & Ebba vore drömmen. 2. Jag hade unnat mig Himlas fina överkast i linne och nya sängkläder. Vardagslyx alltså!

 • Caroline skriver:

  Som många andra önskar jag mattor. Det finns verkligen ett behov gällande detta och främst önskar jag mattor lämpliga att ha i barnrum och plastmattor utan ftalater och andra skadliga ämnen.
  http://m.ellos.se/bloomingville/barstol-indus/556479Nao=9&Ntt=barstol&Ntk=All&selArt=651184&pr=0C1B2S3T&pID=556479&page=0
  Två av dessa stolar skulle jag köpa. Det var möbelkärlek vid första ögonkastet! Vi har bott i vårt hus i exakt två år och köksön har fått vara utan stolar i väntan på de rätta. Dessa skulle passa perfekt!

 • Tova skriver:

  Mer barntextilier.
  Jag skulle köpa nya handukar och sängkläder till alla i familjen, det börjar vara en hel del otyg som behöver gå i pension

 • Anna skriver:

  1. Handdukar och kökshanddukar – närmast kroppen närmast hjärtat!
  2. Askgrå hellinne gardiner från Himla, och sängkläder till vårt sovrum som behöver extra mycket kärlek just nu….

 • Caroline skriver:

  1. Skulle gärna se mer träningskläder. Det är skrämmande att läsa om hur mycket textil som slängs varje år, och att ta till vara på det för att göra nya material är ett måste för en hållbar jord.
  2. Jag skulle köpa sängkläder med conscious choice. Jag ska flytta snart och kommer då köpa en större säng. Allt annat kommer jag försöka köpa begagnat, men sängkläder vill jag ändå ha oanvända och mina gamla lakan kommer att vara för små så de får gå till återvinning.

 • Pauline skriver:

  1. Det hade varit fantastiskt med film, mer film! Film som visar hur deras produkter ser ut i en miljö. Bilder är en sak, men med film så fördjupar man och utökar känslan. Man blir mer säker på om produkten skulle passa i ens eget hem.
  2. Jag skulle köpa mattor! Vi tokrenoverar hemma just nu, men eftersom renoveringsbudgeten egentligen är spräckt både en och två gånger (man blir så ivrig!) och vi nu gått in på möbelbudgeten… så vore det härligt att kunna få köpa hem en fräsch och fin matta till det nya huset. 🙂

 • Lars skriver:

  1. Lite mer av allt.
  2. Jag skulle köpa mig lite kläder eller en matta skulle vi behöva till vårt hem.

 • Isabelle skriver:

  1: jag älskar kollektionen men jag hade gärna sett mer mönster, älskar alla möjliga mönster och det hade varit riktigt snyggt i denna kollektionen.
  2: Jag skulle först och främst köpa en nya vinterjacka (en stor parkas som kommer hålla mig varm i vinter). Sen skulle jag skaffa mig lite nytt för hemmet – nya kuddar, påslakan, matta och ljusstakar.

 • Susanne skriver:

  1. Önskar att det fanns lite mer under fliken Hem. Mer inredningssaker och varför inte mer mattor.
  2. Jag skulle köpa något till hemmet och lite kläder till mig själv. Lyxa på litegranna.

 • irene skriver:

  Hemtextil o Inrednings saker.
  Skulle satsa på en ny sommar garderob till mig nu när jag gått ner ganska många kilon

 • Lina Eckerström skriver:

  1, Fina bäddset till barnen. Dom spenderar ju trots allt 1/3 av sin tid i sängen och då ska dom ju sova i bra sängkläder utan en massa gifter.
  2, Wow wow wow vilken vinst du & ellos bjuder på,
  tänk att som lycklig vinnaren till detta stå.
  Jag har så länge suktat efter nya köksstolar som är så fina,
  ja givetvis så pratar jag om Karmstolen Jolina.
  Blir det några pengar över så tror jag att jag lägger dom på mej för en gång skull,
  lite snygga träningskläder när man sen ska bli av med allt julhull.
  Ja tummarna hålls stenhårt vill jag lova,
  kanske jag vart tillräckligt snäll i år för denna julgåva.

 • Emelie Wandel skriver:

  Jag är en riktig sucker för accessoarer så jag kommer säga det. Jag hade gärna sett mer smycken, väskor och skor!
  Hade jag vunnit presentkortet hade jag fyllt på min sminkväskan med lite nya produkter från Lily Lolo. Jag hade också köpt en ny snygg väska till kommande arbetsintervjuer. Ett par nya hörlurar hade nog följt med också!

 • Sara Kjellemo skriver:

  1. Jag skulle vilja att dom gjorde fina bordsdukar i fina naturliga färger. Om man har tröttnat på sitt matbord så är det väldigt enkelt att förnya med en fin duk utan att behöva spendera massa pengar.
  2. Jag skulle köpa ett par härliga linnepåslakan!

 • Diaco skriver:

  1. Jag skulle vilja se fina handdukar i bomull eller bordsdukar i lin. I neutrala färger som passar till allt.
  2. Jag hade köpt sängkläder och kuddar till sovrummet!

 • Maria skriver:

  1. Mattor! Svårt att veta vilka som är behandlade även om det är naturmaterial.
  2. Om jag vann skulle jag skulle satsa på att piffa till lite överallt i lägenheten.
  – Blå sammetskuddar som min dotter önskar sig till sitt nya rum
  – snygga blomkrukor till vardagsrummet från Bloomingville
  – linnelakan till oss vuxna, Dirty linen
  – snygg skärbräda, View
  – Barnkläder, snygga trikåbyxor och toppar, conscious choice,

 • maria skriver:

  1. jag skulle vilja se fler påslakan
  2. Jag skulle köpa massa härligt till det kommande barnrummet!

 • Ingrid Taylor skriver:

  1. Jag skulle gärna se kollektionen i dukar, servetter och handdukar.
  2. Jag skulle köpa mattor och annan inredning till mina båda söner som flyttat hemifrån. Har sett en fantastisk ullmatta som är handgjord hos er.

 • Linda skriver:

  1. Mer fina blusar att ha på jobbet! Då finns det både mer basic vardag och lite finare att ha på sig på jobbet eller till fest.
  2. Skåpet Egil, det är så fint!

 • Eva-Marie skriver:

  1:Tycker utbudet är mycket bra som det är. Men sängkläder kan det aldrig blir för mycket av =)
  2: Har precis köpt hus så jag skulle köpa inredning till sovrum och barnrum

 • Magdalena skriver:

  1. Jag skulle önska att det fanns mer barnkläder, leksaker etc i ekologisk bomull.
  2. Jag kommer antagligen att spendera allt på bebiskläder, leksaker och barnrumsinredning.

 • Inga-Lill skriver:

  1. Först och främst, så härligt att ni har den här typen av produkter. Det gör att man gillar er ännu mer. Jag skulle gärna se en utveckling på hemsortimentet, möbler, mattor, och andra vackra ting. Sen skulle jag älska om man när man beställer saker från er som kläder exempelvis, också kan lägga i en retur med gamla kläder som ni tar hand om, som skickas tillbaka till er och som ni gör något bra av.
  2. Min dotter är ett stort Ellos-fans, jag minns Ellos som en härlig katalog där man kunde beställa saker. Men idag är det inte bara en härlig butik med bra grejer, utan också en plats för inspiration. Min dotter har precis flyttat från en liten lägenhet till en lite större, och oj vad det måste handlas saker. Hon har ett fint öga för design och jag vet särskilt att hon är förälskad i era gardiner. Jag skulle helt enkelt vilja överraska henne och tillsammans sitta och välja ut fina saker och höra kring hennes funderingar. Det är något otroligt fint som mamma att få hjälpa sin dotter, och att ha hittat en gemensam passion för design som vi kan diskutera. Gärna över lite glögg så här i juletider.

 • Eva skriver:

  Jag vill se mattor och lyxig frotté! Klimatsmarta produkter i fin kvalité. Tillverkade under etiska normer, i klassiska färger och former.
  Hos oss saknas mattor, så vinner jag blir det sånna för hela slanten.

 • Sara N skriver:

  1. Jag skulle vilja ha mer skönhetsprodukter och ffa produkter som känns okej att använda på små barn. En fin grej hade även varit att man under varje kategori skulle kunna filtrera så att enbart conscious choice-produkterna kommer fram så att jag som konsument inte behöver skrolla i en lista med över 100 produkter i.
  2. Här hemma är vi i stort behov av en textil-uppdatering! Så det hade blivit mest sängkläder, kuddar och handdukar inköpta för presentkortet.

 • Miriam skriver:

  1. Jag vill gärna se denna kategori fyllas på mer. Till exempel med mer textilier riktade till barn! Gärna i samma dova färgskala.
  2. Drömmen just nu är att få förnya sängen med nya täcken, kuddar och sängkläder!

 • Nickan skriver:

  1: Underkläder kökshanddukar, handdukar och badlakan. Detta är fyra saker som är nära kroppen och dessutom ofta hamnar i vår tvättkorg hemma. Om dessa vore producerade med bättre omtanke hemma hos alla skulle världen se annorlunda ut idag vill jag tro. Därför önskar jag att Ellos började sälja dessa produkter som Conscious Choice produkter.
  2: En ullmatta till min 12-åring, en taklampa till min 14-åring skulle bli mina inköp om jag vann.

 • JoHaNNa skriver:

  1. jag skulle vilja se gardiner av alla dess slag.
  2. jag har precis blivit ensamstående efter 7.5 år och med en nyfödd på 6 månader. jag bor kvar i vår fd. gemensamma lägenhet så jag skulle köpa så mycket ny inredning som möjligt så det känns mer som mitt och dottern hem. jag kanske även skulle unna mej själv något klädesplagg ? efter en graviditet ser kroppen inte alls ut som den gjorde innan och själv har jag inte priotera något till mej själv så går fortfarande runt i gravidkläder :S

 • Eva skriver:

  1, Handdukar och badlakan kunde finnas med som Conscious Choice produkter.
  2, min dotter är 10 år och vill plötsligt ha ett rum för en större liten flicka… så en underbar matta. överkast och fina kuddar skulle hon få.

 • SofiaS skriver:

  1. Jag skulle vilja se fler par skomodeller för vuxna men även skor för barn. Jag skulle även vilja se några snygga överkast samt babyfiltar då barnet ligger nära sina filtar under flera månader. Det är viktigt att de inte innehåller massa gifter.
  2. En väska. Min sambo vill nästan inte gå bredvid mig på stan då min väska har sett sina bästa år. Nu vill jag vill investera i en fin skinnväska som håller länge. Jag kommer även köpa hållbara julklappar till mina två syskonbarn och till min sambo som alltid ställer upp för alla!

 • Linda skriver:

  1. Jag skulle vilja ha mer saker till barn och barnrum här, där känns det extra viktigt och bra med hållbara lösningar för framtiden!
  2. Jag väntar vårt tredje barn, lite av en sladdis (de andra två pojkarna är 6½ och 10), och skulle därmed behöva inreda ett helt barnrum till. Det vore så kul att inte BARA behöva ta begagnade möbler från pojkarna utan kunna få köpa lite nytt och fint till det här lilla livet med.

 • Amanda skriver:

  Mer textilier!
  Har precis blivit med hus, så skulle behöva massor snygg inredning till massor av rum!

 • Ana skriver:

  1. Jag saknar en del textil för bad ock kök.
  2. Jag skulle köpa en del dekoration till vår nya lägenhet såsom belysning, gardiner och liknande. Det är skönt att förnya och ge sitt prägel.

 • JennyD skriver:

  1. Jag skulle gärna se ännu mer underkläder. Det är ju något man sliter ut en hel del hur bra kvalitet de än är av, så då känns det extra viktigt att de är miljövänliga!
  2. Jag håller precis på att renovera sovrummet, så det skulle bli överkast och nya lakan. Räcker nog till lite Conscious Choice-produkter att ge bort också, för att inspirera dem i min närhet som inte är så miljömedvetna.

 • Li skriver:

  1. Jag skulle vilja se varor från kategorin skönhet. Tex Schampo, balsam, tvål, lotions och kosmetika mm. Det om något borde vara "Conscious Choice”.
  2. Om jag hade tur att vinna presentkortet skulle jag för en gångs skull unna mig själv lite nya kläder för att slippa situation ”Hjälp! Jag har inget att ha på mig!”

 • Pauline skriver:

  Mer lila! Vann jag hade jag köpt den här söta väskan till min systerdotter: http://www.ellos.se/pick-pack/ryggsack-cute-animals/559859?Ns=RankValue3|1&Nao=12&selArt=270428&pr=0C1B2S3T

 • Mia skriver:

  1. Överkast så man kan bädda sin säng med gott samvete – som man bäddar får man ligga 😉 2. Nyinflyttad i en lägenhet vars möblerna skriker här finns enbart
  Ikea-mandat! Så inredningen känns kal med varken gardiner eller mattor på hela 77-kvadrat . Men som ung lärarstudent med sjuksköterska sambo är vi tacksamma att vi iallafall är bosatta. Men ändå drömmer jag om prydda golvet med en Madison Ellos Home bomullsmatta. Då det vore helt underbart att börja 2017 med att inreda ! Med Ellos.se som professionell hjälpreda.

 • Veronica skriver:

  1) sängkläder för spjälsäng
  2) jag skulle köpa massor! Lampa till köket, matta till barnrummet, sängkläder till hela familjen, handdukar, dukar mm!

 • Charlotte Freij skriver:

  1)Jag tycker det vore superhärligt om även Ellos hade textilprodukter av återvunnet tyg och skor. När jag letade tuftad matta i våras så hittade jag ingen inom Conscious Choice.
  Jag tycker även det är svårt att hitta inom lädervaror som plånböcker m.m utan att dessa blir väldigt dyra.
  2) Jag skulle vilja förnya min soffor istället för att köpa nytt med nya kuddar och filtar.

 • Camilla skriver:

  1. Jag saknar handdukar, skulle gärna köpa handdukar (som man ändå har så nära kroppen) som man vet inte innehåller massa gifter som är dåliga för dig.
  2. Skulle jag vinna skulle jag investera i bra baskläder till mig själv från Ellos Concious Choice kollektion. Sedan skulle jag investera i lite nya lampor som jag tycker Ellos har så otroligt många fina (Ellos fina lampa multi står högst upp på min önskelista)!

 • Elisabet skriver:

  1) Ös på med mera textilier: handdukar, tyger, gardiner och mattor. Vi behöver bespara vår jord konsumtion av dåliga prylar och den här kategorin är många intresserade av så där kan vi göra skillnad!
  2) Jag har just kommit ur småbarnsträsket och skulle uppdatera min egen garderob med Conscious Choise-kläder av alla de slag. Allt behövs!

 • Anna-Maria skriver:

  1. Jag tycker att det är en bra början nu men skulle ju gärna se att de utökade hem sortimentet med mer textilier och dessutom med möbler hade varit toppen! Miljövänligt & plånboksvänligt.
  2. Jag skulle köpa lakan från Dirty Linen & myskläder från Consiuos-avdelningen åt mig och maken!

 • 1. Finns en hel del att önska när det kommer till val som är snällare mot miljö och hälsa, men personligen önskar jag just nu gardiner i kortare längder som passar i mitt gamla torp med låg takhöjd, helt omöjligt att få tag på!
  2. Jag skulle investera i ett par vattentäta, foträtta höstkängor, går omkring i slitna lågskor just nu och mina fötter är inte alls glada på mig.

 • Marit skriver:

  1. Jag skulle vilja se ekologiska överkast och prydnadskuddar – för att maximera den ekologiska sängupplevelsen.
  2. Jag skulle i första hand köpa er vägghylla Ester, som jag har spanat in ett tag! Den skulle passa perfekt på väggen ovanför min soffa. Jag skulle även uppgradera soffmyset med en härligt varm ullfilt!

 • 1. Jag saknar ett utbud för bebis/barn, så som sängkläder och handdukar. För oss som snart ska bli föräldrar för första gången är det något vi verkligen hade velat att köpa.
  2. Från utbudet som finns idag hade jag köpt sängkläder till vår nya säng, lakan påslakan örngott osv 🙂 kommer det så småningom barnartiklar skulle även det stå högt upp på önskelistan!

 • Camilla skriver:

  Textilier, mattor och handdukar i massor.
  Jag hade satsat vinsten på sänggavel och matta.

 • Mia skriver:

  1) Jag skulle gärna se mer av frotté och gärna överkast eftersom jag är på jakt efter båda.
  2) Jag skulle gärna vilja köpa handdukar i matchande färg till hela familjen. Och gärna ett överkast till vår dubbelsäng.

 • Camilla H skriver:

  1. Ellos har lyckats superbra med Conscious Choice kollektionen. Nu hoppas jag de provar ännu fler coola material, som t ex möbler av bambu, lampor av återvunnet papper och "plast"-prylar tillverkade av majs. Det finns så mycket fantastiskt man kan göra tack vare naturen!
  2. Jag hade unnat mig inredning till min nya framtida lägenhet, framförallt mjuka textilier och personliga lampor.

 • Katja skriver:

  1. Kökstextilier: dukar, servetter, handdukar. Plädar och prydnadskuddar.
  2. Jag skulle bl.a. köpa pläden Lilly, vägghyllan Hedda, kläder till barnen, poncho till mig själv.

 • Kristin skriver:

  1. Jag saknar handdukar – både till badrummet och köket, och specifika barnsaker.
  2. Skulle köpa inredning till barnrummet – hylla, sängkläder, lampa

 • Helena skriver:

  1) Jag hade gärna sett bäddtextilier även till barnrummet samt tunna sköna morgonrockar till både stora och små. Tycker om material, tanke och enkelheten i produkterna.
  2) För mitt presentkort hade jag köpt nya, sköna mattor och tofflor till hela familjen, eftersom golven är så kalla i vårt hus.

 • Karin skriver:

  1.Jag skulle vilja se fler överkast. Har varit på jakt länge efter ett.
  2)Kanske hittar jag ett överkast 🙂 och gärna någon snygg förvaring över mitt skrivbord.

 • Tess skriver:

  1. Gärna lite mer randiga tyger
  2. jag skulle köpa det underbara överkastet Dena

 • Camilla A skriver:

  1. Handukar! Både till kök och badrum.
  2. Jag skulle köpa sängkläder, överkast, prynadskuddar etc till vårt "nya" sovrum! 🙂

 • Camilla A skriver:

  Glömde att motivera! :/
  1. Ekologiska handdukar både till kök och bad! Varför? Jag tycker att det är svårt att hitta just ekologiska handukar som även är snygga! Är just nu på jakt!
  2. Jag skulle köpa sängkläder, överkast, prynadskuddar et till vårt "nya" sovrum! 🙂

 • Anonym skriver:

  Ekologiska produkter Giftfria produkter
  Sonen med sambo skulle få det de har precis flyttat ihop o de behöver verkligen detta de älskar o piffa

 • helen gustavsson skriver:

  förlåt jag skulle inte vara anonym postat 15;04;58

 • Åse skriver:

  1. Mer klimartsmarta skor, gärna närproducerade! Här en liten lista för inspiration: http://www.klimatsmart.se/skor/
  2. Oj, om jag vann! Det skulle bli en ny bäddmadrass (äntligen!), En ljudanläggning till sovrummet (hjälper mig att somna), En taklampa (till sovrummet, jajemen) och en baddräkt eller två! Så jag skulle få många problem lösta genom Ellos!

 • Anna O skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer färg och mönster rent allmänt. Jag vill absolut göra bra miljöval, men ibland får det tyvärr stå tillbaka till förmån för annat med lite "roligare" utseende.
  2. Jag har varit på jakt efter en ny kökslampa i mer än ett år, så där hade presentkortet kommit väl till pass! 😀

 • Linda skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer färger och mönster på det som redan finns. Och mjuka härliga handdukar och diskhanddukar. Sånt är så härligt att köpa med gott samvete.
  2. Om jag vann skulle jag köpa någon fin matta (det är bristvara på det här hemma). Skulle också köpt nya lakan från Conscious Choice serien! 🙂

 • Petra skriver:

  1. Det är ett bra utbud men hade gärna sett mer textil! Handdukar, sängkläder, mattor, plädar! Allt till barn och barnrum känns fint om det är miljövänligt och giftfritt.
  2. Jag hade köpt hur mycket som helst, 5000 kronor räcker långt hos Ellos! Jag hade inrett vår ettåring nya rum som nu endast består av en säng och byrå. Vimplar, matta, lammskinn, förvaring och små söta detaljer!

 • m skriver:

  1. större utbud av tonårskläder (strl 134-170), mer inom hem (tex till kök och badrum) och ta in skönhetsprodukter (hudkräm, duschcreme, smink) som passar in i kategorin
  2. vi är i behov av basplagg (underkläder, elggings, strumport etc) och basgrejer (sängkläder i linne och lakan, kökshanddukar). Sen fyller min mamma 50 år och svärmor fyller 60 år så jag har sett ut två finfina presenter på Ellos – den ena vill ha en spelkonsoll 🙂 och den andre en locktång.

 • Kristina skriver:

  1. Handdukar och badrockar skulle jag gärna se i Concious Choise-kollektionen. Dels är de ofta gjorda i bomull som belastar miljön och arbetarna enormt, dels vill man ju gärna vara giftfri närmast kroppen.
  2. Jag skulle köpa möbler, inredningsdetaljer och babykläder till vår nya familjemedlem som kommer i juni.

 • 1: Ekologiska handdukar och härligt stora badlakan
  2: Skulle ge min underbara dotter och svärson priset. De har nyligen köpt hus och unnar sig inte så mycket!

 • Sara skriver:

  1. Det skulle vara bra med en egen kategori för concious choise, så blir det enklare att hitta! Gärna produkter som är tidlösa som man kan ha länge – så motverkar man slit å släng kulturen
  2. Vackra linnedukar och gardiner!

 • Rebecca skriver:

  1. Måste börja med att säga vilken himla grym serie av miljövänligt mode som Conscious choice innehåller. Så bra att hållbarhet och miljö uppmärksammas mer och och mer och att det successivt kommer mer ekologiska och hållbara alternativ på marknaden. Det jag skulle vilja se mer av är accessoarer exempelvis väskor i ekologiskt läder och halsdukar i återvunnet material. Tycker även utbudet för BH:ar i ekologiskt material är väldigt skralt och det är trots allt något som de flesta tjejer/kvinnor har allra närmast mot kroppen.
  2. Jag skulle unna mig ett snyggt sängöverkast och ett nytt härligt bäddset i lin.

 • 1/En egen kategori med Conscious choice så man hittar lättare.
  2/Skulle äntligen kunna köpa något av Odd Molly,som sjukpensionär har jag absolut inte råd.Men tänk om………

 • Maria skriver:

  Jag skulle gärna se mer av ekologiska sängkläder, sängkappor och även täcken och kuddar.
  Om jag vann skulle jag utan tvekan göra mina inköp från möbelavdelningen. Ett snyggt soffbord, en matta och lite lullull som piggar upp!

 • Sarag skriver:

  1. Mer inom barnkategorin. Känns viktigt att barnen ska ha giftfritt omkring sig. Kanske kan det bidra till att dem gör "bra val" när dom blir äldre om dom har fått växa upp med det som det normala och inte som undantag.
  2. Sängkläder och en matta till vardagsrummet skulle jag vilja köpa!

 • Lena Axelsson skriver:

  1. Mer ekologiska varar och mera varor som är tydliga att de inte innehåller så mycket kemikalier
  Svårt att hitta idag
  2. Lampor som vi har stort behov av i vårat nyinköpta hus

 • Hannah skriver:

  Jag skulle vilja ha mer miljövänliga möbler, och ännu mer damkläder att välja på som känns bra i hjärtat att ha på sig.
  Oj jag skulle bli helt överlycklig och få sån beslutsångest om jag vann. Men sen skulle jag sansa mig och beställa en helt ny garderob, all conscious Choice förstås ?

 • Frida skriver:

  Så himla bra och viktig serie! Jag skulle vilja se mer av allt, men om jag ska säga just en sak så får det bli mattor! 🙂
  Oj oj, ett kanon bra pris! Jag skulle köpa soffbordet "Fanny" och unnat mig ett par nya skor.

 • Feifei skriver:

  1.
  Conscious Choice-kategorin har redan ett brett utbud av dam- och barnkläder, skor och hemtextil, men om jag skulle önska något mer i inredningsväg så skulle det faktiskt vara mattor, badtextilier och gardiner. Jag skulle dock prioritera mattorna högst – designmässigt har Ellos redan en mängd snygga mattor, men då man går på de varje dag, barn leker på de och man får sällan tillfälle att lämna de till rengöring hade det känts skönt att veta att de är tillverkade på ett schysst och hållbart vis.
  2.
  I somras byggde vi precis färdigt vår sommarstuga, på egen hand från ritning till stommar till varje spik och skruv. (bästa 4 veckorna semester vi någonsin har haft =)) Än så länge står det bara en säng i det lilla rummet, så presentkortet hade gått till att inreda det precis så varmt och ombonat som vi hittills bara kan drömma om.

 • Åsa skriver:

  Jag skulle vilja se mer handdukar, både till badrum och kök.
  För presentkortet skulle jag köpa mattor till sovrummet, eller en rullvagn, eller nya kängor, eller en handväska, eller…..

 • Anja L skriver:

  Har allt vad vi behöver, men önskar som alla andra fler mattor.
  Oj för så mycket pengar skulle det bli fina kläder till hela familjen, nya kuddar till soffan, ljuslyktor och mattor.

 • Linn U skriver:

  1. Gärna fler linneprodukter. Skulle exempelvis kunna föreställa mig en hel kollektion sängkläder i fint linne.
  2. Vi har precis flyttat till ny lägenhet så jag hade investerat vinsten i Ellos fantastiska utbud av heminredningsartiklar. Den här mattan hade t ex passar perfekt hos oss: http://m.ellos.se/ellos-home/ullmatta-ekeby-170×240-cm/329619?N=1z13yeoZ1z141ll&Nao=3&selArt=833276&pr=0C1B2S3T&pID=329619&page=0

 • Nina E skriver:

  1. Efter att ha blivit mamma, har jag bara barnets bästa i mina tankar och väljer ekologiskt så gott det går. Men jag har svårt att se att ni har så många bäddtextilier till barn i kategorin Conscious Choice. Det är något jag önskar se mer av:)
  2. Jag skulle slå till på era fina sängkläder i tvättat lin för detta presentkort.

 • Johan skriver:

  1. Mattor och Handdukar
  2. Jag skulle köpa nya stolar, bord, dukar till köket i min studio

 • Frida skriver:

  1. Enkla enfärgade sängkläder för baby o barnsäng. Man vill veta att de är bra saker barnen sover i plus att jag gärna bäddar så neutralt som möjligt. De finns så mycket färg o form ändå i barnens rum så jag vill gärna låta sängkläderna få vara neutrala.
  2 jag hade köpt taklampor. Vi lider fortfarande brist av den varan trots vi bott i huset snart 3 år. Men de är ju så dyrt!

 • Sofia skriver:

  1. Prydnadskuddar skulle jag vilja se mer utav!
  2. Jag skulle köpa kuddar, påslakan, handdukar, badlakan och inredningsdetaljer till min nya lägenhet som jag ska flytta in i efter jul!

 • Maria skriver:

  1. Överkast. Gärna i fina, glada pastellfärger!
  2. Oj vilken svår fråga. Jag svarar att jag skulle unna mig nya fina kläder men troligen så skulle det bli som vanligt- att jag shoppar till barnen!

 • Amanda skriver:

  1) Jag skulle vilja se ett större utbud. Det är väldigt lite i de kategorier de har jämfört med deras vanliga utbud. Lite mer färgval och mönster skulle inte skada. Sedan skulle jag vilja finna Conscious Choice-produkterna enklare på deras startsida. Jag saknar en enorm bildlänk som får mig att kolla dessa produkter först så att jag verkligen köper det som är bra för oss.
  2) 5000 kr är väldigt mycket och det första jag tänkte på var att låta min sambo få förnya sin garderob. Det är inget som han unnar sig och det skulle behövas. Sedan tackar man aldrig nej till nya fräscha lakan och handdukar. I nuläget har vi en massa olika färger och mönster från när vi var singlar och fick lite blandat från släkt och vänner i present. Nu skulle det vara trevligt med matchande och lite mer naturtrogna och lugna färger.

 • Linn S skriver:

  1: Jag önskar handdukar, svårt att hitta bra val utan att de kostar skjortan. Även mattor skulle jag vilja hitta bra alternativ! Bra om man kunde sortera på Concious choice!
  2: Jolina karmstolar i ljust trä hade hamnat högst upp på listan! Och lite nya ekologiska sängkläder.

 • Johanna A skriver:

  – Jag ser gärna mer i alla kategorier, men främst tänker jag på barnprodukter. Kläder, sängkläder, handdukar, tvål, schampoo osv. En vill ju ge sitt barn så god start som möjligt, och gärna ända upp till vuxen ålder!
  – Jag skulle passa på att fixa ny look här hemma, byta ut en och annan matta, gardin och slå till på några fräsiga inredningsdetaljer!

 • Josefin skriver:

  Jag skulle gärna se att det fanns även väskor i ellos Conscious Choice kollektion så att man kan bygga upp en hel basgarderob som är miljövänlig.
  Jag ska snart flytta i min pojkväns lägenhet och skulle använda presentkortet till att inreda lägenheten så att den känns mer som vår gemensamma.

 • Carin skriver:

  1) Fler schalar, både varma och för sommaren
  2) Linnepåslakan har jag suktat efter länge. En härlig ullmatta är jag i stort behov av. Blir det pengar kvar så skulle en gosig tröja av cashmere vara härligt!

 • Jasmine skriver:

  1. Jag hade önskat fina handdukar och badlakan i deras Concious Choice collection!
  2. Då hade jag köpt få, lite bättre saker. Bl.a. en äkta kashmirtröja. Det har jag inte haft råd med innan, vilket gör att jag köper äckliga stickade polyestertröjor till vintern, vilka både är osköna och blir fula direkt.

 • Linnea skriver:

  1. Jag skulle vilja se lite härliga underkläder, eftersom just materialet i underkläder känns viktigt att det är av bra kvalité och framställt på rätt sätt, då man har de närmast kroppen.
  2. Jag skulle köpa en härlig matta så jag slipper frysa om fötterna eftersom det är så kallt på vårt golv.

 • Hilda skriver:

  1. Jag saknar påslakan som går att matcha till lakanen och örngotten. Antingen så finns det inte eller så är det svårt att komma åt. Och om det sista alternativet stämmer så skulle jag velat att alla conscious choice produkter skulle vara samlade.
  2. Eftersom att jag ÄLSKAR inredning och att hela familjen har likadant så skulle jag köpa linnepåslakan set till hela familjen dvs pappa och mamma skulle få i en färg och jag och mina systrar i en annan färg. De skulle verkligen bli sååå glada och jag med då jag alltid har velat ha ett linnepåslakan. jag och mina systrar skulle få rosa tror jag och mamma och pappa en mer neutral färg. Det viktigaste på julen är att alla blir glada och jag är inte den som är självisk utan om jag skulle vinna ett presentkort på 5000kr så skulle jag vilja ge min familj någonting som jag i vanliga fall ej har råd med!!

 • Siri skriver:

  1. Jag skulle tycka att det var spännande om conscious choice expanderade in på möbler, belysning och prydnadssaker också. Ellos är duktiga på att leverera prisvärd design och har för många blivit ett självklart val när det kommer till att inreda sitt hem men konsumtionsmönstret idag är tyvärr mycket "slit och släng" och då vore det fint om det i alla fall var miljömedvetet producerat från början.
  2. Jag skulle använda pengarna till inredning för min nya lägenhet, kanske framför allt lampor där jag tycker att ellos har ett riktigt snyggt sortiment!

 • Åsa skriver:

  1.Gärna fler format på kuddar och överdrag…åt det avlånga hållet, eftersom det ger ett mer varierat sitt- och liggstöd.
  2. Baaaara genuint äkta material så som lin, dun, läder och kashmir.

 • Pethra skriver:

  1) Det är bra att bambu används till en del kläder, och även till en del saker i hemmet, men jag hade gärna sett fler produkter av bambu. Exempelvis köksverktyg.
  2) Om jag vann skulle jag tänka över vad min dotter, som är i flytta hemifrån-åldern, behöver och köpa sängkläder från Conscious choice-avdelningen, samt underkläder, även de från Conscious choice.

 • Caroline skriver:

  1) Jag skulle vilja se mer ekologiska produkter och även återvunna material skulle vara kul.
  2) Jag hade lagt pengarna på nya gardiner, en snygg matta till köket och en ny fin taklampa till vår mörka hall utan naturligt ljusinsläpp som snart skall målas om.

 • Ylva skriver:

  1. Jag saknar mysiga filtar!
  2. Jag skulle köpa en Myspöl och fina ekologiska babykläder.

 • Kim Strandberg skriver:

  1. I ett hållbarhetsperspektiv skulle jag gärna se att även återvunnen bomull användes i produkterna – det är bra att produkterna producerar av material som tagits fram på ett miljömässigt och socialt acceptabelt sätt men ännu mindre miljöpåverkan får vi ju av bättre återvinning av befintliga resurser.
  2. Jag skulle vilja köpa produkter som gör vårt sterila vardagsrum ombonat och mysigt länge. Högst på agendan står snygga tapeter, därefter fina textilier i form av kuddar och plädar och ett par lampor som kronan på verket. Små enskilda investeringar som sammantaget ger ett stort intryck och är användbara under lång tid.

 • Amanda Bach skriver:

  1. Det jag skulle vilja se mer utav i Ellos Councious Choice collection är accessoarer för dam. Detta då där i nuläget endast finns två, och enligt mig är just accessoarer det som får en look att kännas fullständig. Kanske fler skärp med annan look på, lite väskor, halsdukar m.m. Det hade i alla fall jag uppskattat!
  2. Jag skulle först och främst köpa en vinterjacka och vinterskor. Min nuvarande jacka och skor värmer inte, det är inte kul att frysa. Jag skulle även köpa mysiga filtar och ljuslyktor, piffa upp hemmet.

 • Anna skriver:

  1. mer textilier för hemmets alla rum! Gardiner, dukar, handdukar.
  2. Jag skulle förnya mitt sovrum med nytt bäddlinne, matta och gardiner.

 • Nina Edlund skriver:

  1. Ett utökat utbud på Concious Choice! Gardiner, mattor m.m
  2. Jag skulle förstås gärna handla kläder under kategorin "Concious Choice". Toppen med miljätänk!

 • Evelyn Hansson skriver:

  1, Handdukar, badlakan, kökshandskar i neutrala färger och eko-vänliga. I fin frotté som räcker länge
  2, Ett köksbord skulle stå högst upp på önskelistan så jag äntligen kan bjuda över familj och vänner. Plus använda de nya stolarna från Ellos jag redan införskaffat!

 • Annika skriver:

  1 . Textilier till kök,badrum,vardagsrum… nu finns det bara till sovrummet.Mer av allt!
  2 Skulle ge detta till dottern som får shoppa loss till sin nya lägenhet, där det mesta saknas .

 • Katarina skriver:

  1. Gärna väskor och om det är möjligt – smycken. Fast de kanske inte är så conscious? Sen, off topic, vore det bra med en kategori som hette "ellos conscious" med underkategorier att söka specifikt i detta sortimentet. Ursäkta utlägget. Men lite mer piff som sagt hade inte varit dumt.
  2. Nya köksstolar absolut. Sen är pengarna säkert slut. Vi har gamla obehandlade stolar som en kompis hund en gång lyfte bakbenet mot och använde som lyktstolpe. De är visserligen tvättade och omålade sen dess men jag känner mig som en elefant som har svårt att glömma. Så nya skulle kännas fräscht…;-)

 • Ann-Catrin skriver:

  1. Jag skulle gärna se ett större utbud i "Concious Choice" Mer kläder för män och gärna fler textilier såsom gardiner.
  2. Jag skulle handla kläder till min yngsta dotter från den kategorin. Dels för miljön men också för att hon är syntetallergiker och tål därför bara naturliga material som bomull.

 • Jane Larsson skriver:

  1. Jag skulle önska ett större utbud av grejer till HELA hemmet. Handdukar, gardiner, mattor, mer smycken, möbler och väskor tex. Så att det gör det lättare att göra bra val oavsett vad för produkt man är på jakt efter.
  2. Jag skulle handla kläder till hela familjen, och nya fina sängkläder till oss alla också.
  Vi försöker att inte handla för handlandets skull, både för ekonomins men främst för miljöns skull.
  Så skulle bara välja saker som vi faktiskt behöver!

 • Emely skriver:

  Åh, vilken härlig tävling!
  1. Klänningstjej som jag är, önskar jag att få se mer klänningar i olika färger och mönster. Tycker att det är samma stil på alla.
  2. Jag håller på att byta ut hela min garderob mot miljövänliga kläder, så jag hade ju såklart shoppat loss på Conscious Choice avdelningen. Det är viktigt att bry sig om kropp och miljö 🙂 Ha det så gott!

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. Jag skulle önska att det fanns mer kuddfodral, men också plädar, gardiner, mattor och handdukar. Alltså allt som man behöver inom hemtextil.
  2. Eftersom vi håller på och renoverar så skulle det kunna bli tapeter eller kanske någon möbel.

 • Monique Hast skriver:

  1. Jag skulle vilja att hudvänlig, miljövänlig och det viktigaste av allt makeup och andra hudvårdsprodukter som INTE testats på djur ska ingå i Ellos CONSCIOUS CHOISE.
  2. Jag skulle jubla högt av glädje och sedan frossa bland alla CONSCIOUS CHOISE-varor som redan finns i Ellos webb-shop. Eloge till Ellos som verkligen vill vara miljömedveten = tummen opp 🙂

 • Sanna Glans skriver:

  1. Jag önskar mera variation i bäddtextilier, linne och percale skulle jag vilja ha! Önskar också gärna härlig kroppsvård med lotions och duschtvål i moderna spännande dofter som flörtar med skandinavien i både dofter och produktdesign som är vacker att ha ståendes som små konstverk!
  2. Jag skulle köpa textilier för hela hemmet, sänglinne, prydnadskuddar till vår nya soffa, gardiner och handdukar. Det skulle vara underbart att få unna sig allt det där man egentligen vill ha! Älskar Ellos!

 • Sanna Glans skriver:

  1. Jag önskar mera variation i bäddtextilier, linne och percale skulle jag vilja ha! Önskar också gärna härlig kroppsvård med lotions och duschtvål i moderna spännande dofter som flörtar med skandinavien i både dofter och produktdesign som är vacker att ha ståendes som små konstverk!
  2. Jag skulle köpa textilier för hela hemmet, sänglinne, prydnadskuddar till vår nya soffa, gardiner och handdukar. Det skulle vara underbart att få unna sig allt det där man egentligen vill ha! Älskar Ellos!

 • Frida Sundström skriver:

  1. Jag saknar mönster och mattor! Speciellt när man har småbarn som kryper på mattorna känns det viktigt med ett genomtänkt val av matta.
  2. Jag och make har länge drömt om att äga fåtöljen Podium, men just nu räcker inte pengarna till,om jag vann skulle vi handlöst slå till!

 • Fia skriver:

  1) I jämförelse med Ellos generösa sortiment i övrigt tycker jag att den här kategorin haltar. Det vore fint med fler produkter överlag, och jag skulle särskilt gärna kunna köpa hemtextilier, som sängkläder och handdukar. Jag är tyvärr ganska ointresserad av damplaggen, då jag tycker att det mesta är ganska intetsägande basplagg. Här finns utrymme för förändring!
  2) Jag älskar vissa lampor i Ellos sortiment, så en golvlampa och en ny matta (sådant som vore en lite större investering) skulle vara härligt att kunna investera i.

 • Anna skriver:

  1. Textilier i hampa eller bambu, de är otroligt fina och mjuka i kvalitén och kräver mindre vatten vid odling…ett mycket bättre alternativ än bomull ur miljösynpunkt. Fina linnelakan i bra kvalité hade också varit toppen!
  2. Jag hade köpt lampor. Taklampan galaxy va himla snygg! Nu har vi skitfula plafonder ööööverallt ;(

 • Kerstin skriver:

  1. Jag skulle hemskt gärna se textilier till bad & kök. Handdukar, mattor etc. Och rent allmänt – gärna lite mer spännande design med mönster och färger, inte enbart milda pasteller. Jag tycker Ellos Hem har många intressanta produkter med snygg design, men faktiskt inte inom Conscious Choice!
  2. Jag skulle investera varje krona i en uppfräschning av hemmets textilier som plädar, kuddar, mattor etc – efter att denna sommaren ha blivit med valp är det mycket som är söndertuggat här hemma :). Nu har vi kommit till den punkten då vi börjar kunna byta ut till nytt och fräscht!

 • Gunilla skriver:

  1. Saknar först och främst snabbt hitta Conscious Choice-sortimentet. Var svårt att söka reda på i alla fall på mobilen. Svårt att säga vad dom saknas få jag inte vet om jag kollat igenom hela sortimentet. Men mer inom hemtextil för alla rum och för barn.
  2. Jag skulle köpa mig ny vårjacka, skor och sjal. Blir det pengar över skulle det bli nya bäddset

 • Anneli skriver:

  Jag har inga särskilda krav på att utöka det sortiment som finns inom inredning utan tycker att Conscious choice även borde kunna finnas på teknik. Det är alltför sällan detta finns på teknikprylar så fram med mer sånt. Sätt press på tillverkarna.
  Jag skulle köpa en otroligt snygg lampa på Ellos!

 • Alice skriver:

  1. Kollektionen saknar mattor! Hemma hos oss är mattan mer än bara en snygg inredningsdetalj. Själv kan jag lägga mig i barnets position för att vila ryggen, eller borra ner mina tår (barfota såklart!) i mattan på fredagsmyset. Vi är nära mattan helt enkelt. Överlag tycker jag att kollektionen kunde vara lite mer vågad i mönster och färg. Conscious kan vara KUL!
  2. Nya påslakan och örngott till hela familjen. Tänk så mycket tid vi spenderar i sängen, ändå. Där kan man lyxa med gott samvete!

 • Tessan skriver:

  1. Sängkläder, underkläder/pyjamas, handdukar, gardiner och mattor främst men allt som går eftersom jag själv bara handlar eko och inte hittar så mycket hos Ellos i nuläget.
  2. Skulle storhandla från ekologiska sortimentet och kanske lite giftfri inredning 🙂

 • Anna skriver:

  Fler lakan och handdukar och gärna ännu mer kläder. Om det finns mer att välja på är det fler som vill vara miljömedvetna.
  Nya, fina, lyxiga badlakan och handdukar önskar både jag och döttrarna oss till jul.
  Att veta att klapparna är skonsamma för miljön gör shoppingen extra kul.

 • Anna s skriver:

  1. Mattor och textilier överlag känns mycket viktigt och är något jag prioriterar för bästa hemmiljö. Mer av det!
  2. Jag skulle satsa på belysning och kanske någon rolig detalj till nya bokhyllan. Men jag vet att jag kommer att ja svårt att begräns mig om jag vinner…

 • Jessie skriver:

  1. Vackra mattor och härliga morgonrockar skulle vara ett fint tillägg!
  2. Efter att vi i över två år letat efter den rätta lägenheten och nu hittat den skulle jag önska att få köpa en vacker matta eller sköna stolar eller kanske fina lampor. Det finns ju så mycket så jag vet inte var jag ska börja!

 • Isabelle skriver:

  1. Jag skulle gärna vilja se handdukar i sortimentet! Sedan skulle jag gärna vilja se ett utökat utbud för barn då man såklart vill att ens barn enbart har det bästa, speciellt när det kommer till sängkläder så vill jag att de är extra viktigt att man tänker både miljömässigt men även vad man faktiskt använder för medel och dylikt i produkter som är så nära barns ömtålig hud.
  2. Själv skulle jag investera i diverse barnartiklar då jag och min sambo väntar första barnet i februari. Så det skulle definitivt användas till vår skatt.

 • Olivia Lily skriver:

  1. Hade hemskt gärna sett påslakan i ljusa och pastelliga färger; framhäver dessutom Conscious choice betydelse enligt mig samt mattor, fårskinn och ullprodukter till hemmet.
  2. Vi har precis flyttat till en ny sekelskifteslägenhet och inredning är i full gång här! Jag hade definitivt köpt en Taklampa Victoria till vardagsrummet, en Vildar Fönsterlampa till köket, en Charlie Bordslampa till arbetsrummet och så Påslakanset Candice, Lakan Vila från Concious Choice-kollektionen. Sen hade det nog blivit en och annan inredningsdetalj också 🙂

 • Johanna skriver:

  1. Ett utökat sortiment för just barn, accessoarer, sängkläder.
  2. Fina sängkläder till julklappar till vänner och släkt. Det skulle älska denna serie och vara en fin gåva.

 • Marie Ehn skriver:

  1 Gardiner
  2 Lakan och matta till sovrummet

 • Sofia skriver:

  1. Det här var första gången som jag hörde talas om er conscious collection och jag blev väldigt intresserad. Tyvärr hittade jag inte kollektionen på mobilversion av ellos.se. Det är kanske jag som är dum men det får bli mitt förslag: Bättre marknadsföring av kollektionen och tydligare exponering på hemsidan.
  2. Ellos har verkligen seglat fram som en av de stora inom heminredning. Jag är på jakt efter lampor och skulle tacksamt shoppa loss bland Ellos sortiment.

 • Elin skriver:

  1. Jag skulle i ert medvetna sortiment även önska att man tog hänsyn till färgning likväl som material, ex i de snygga jeans som jag är glad över att ni valt att ta med i sortimentet!
  2. Jag skulle absolut uppdatera mitt sovrum med en snygg gavel i järn likväl som nya lakan från ert medvetna val för att sova både gott och snyggt!

 • Jessica skriver:

  Vi fick vårt första barn för snart ett år sedan så jag hade gärna sett mer textilier till dem små småttingarna – både för dem själva som dem kan använda men även till barnrummet.
  Jag hade köpt dem första ordentliga träningsskorna då det börjar stås i mängder här hemma så det är snart dags för dem första stegen <3

 • Leons mamma skriver:

  1. Dukar, handdukar och textiler för barn känns allra viktigast för det används så mkt i vardagen.
  2. Oj vad det hade shoppats! Först och främst hade jag fyllt på sonens garderob så han har allt han behöver. För pengarna som blir över hade jag köpt ett par rejäla skor och varma vantar till mig själv, som ensamstående mamma prioriterar man lätt bort sig själv och detta är något som jag har behövt länge.

 • Sofie S skriver:

  1. Handdukar, både för kök och bad. Sen hade jag gärna sett filtar och kuddfodral också.
  2. Jag skulle givetvis fylla på bland sängkläderna med dessa alternativ. Men framförallt skulle jag köpa Krups Espresso/kaffebryggare till min man eftersom hans kaffemaskin precis gått sönder.

 • Albin Johansson skriver:

  1. Mer CC (concious choice) i köket, tycker många varor som vi använder i kontakt med vår mat är plast istället för t.ex. naturgummi, trä, ben etc eller andra material som är hållbart och inte skadar oss eller miljö vid tillverkning eller direkt med plastpartiklar i maten.
  2. Jag skulle äntligen köpa Skåpet med stort S; Egil, har länge suktat efter det och skulle då som student kunna rättfärdiga en så vacker möbel!

 • Fler sängkläder. Det känns viktigt med ekologiskt då man spenderar så mycket tid i sängen. Och särskilt viktigt för barnen.
  Jag skulle lägga pengarna på plädar. Både i linne och ull. För att mysa och värma mig. Och för att hemmet blir vackert och ombonat. Tack för fin tävling!

 • Emmy skriver:

  Hej i fredagskvällen!!
  Jag skulle önska ett mer kosmetiskt sortiment, ekologiskt och giftfria produkter!
  jag skulle handla en matta till vardagsrummet, ett soffbord, TV-bänk och posters! Har mycket som står på inköpslistan!
  Trevlig kväll!

 • Johanna Eriksson skriver:

  1. Mjuka & sköna handdukar samt badkakan! En tunn & snygg knälång morgonrock i skön bomull (utan nån klumpig vikt krage)
  2. Jag skulle gå lös på sköna sängkläder & handdukar. Något vi sällan unnar oss. Sen unna mig, min man och vår son något fint klädesplagg var.

 • Eva Å. skriver:

  1. saknade överkast vanliga handdukar och handdukar i frotté.
  2.Skulle köpa en fåtölj till den fina begagnade soffan jag köpte i våras. kanske en Sandy med fotpall ja varför inte den skulle passa bra.

 • Anna skriver:

  1. Jag önskar påslakan, mer finkläder och heminredning.
  2. Det hade suttit fint med en ny matta till vardagsrummet,
  en lampuppgradering och att kunna unna sig en lite finare klänning :).

 • Ebba Lilja skriver:

  1. Handdukar, kuddöverdrag till kuddarna i soffan, plädar, gardiner, så att hela hemmet och inte bara sovrummet kan få miljövänliga alternativ.
  2. En ny matta till vardagsrummet, taklampan som fortfarande inte finns i sovrummet efter 1 år men finns på ellos.se men tyvärr inte passar in i min studentbudget och linnepåslakan till mig och min lilla vovve att sova i.

 • Karin U Fegler skriver:

  1. Tränings-, amnings- och gravidkläder!! Det skulle kännas fantastiskt bra med snygga kläder av material som inte skaver eller släpper in dåliga ämnen i kroppen. Behövs både före, efter och under bebisbubblan!
  2. Jag skulle investera hela summan på vår lilla kommande bebis: kläder och detaljer som myslampa till nya rummet!

 • 1. Lite mer mönstrade textilier, gärna grafiskt, eller med motiv i svartvitt.
  2. Det skulle bli lite nya härliga plädar och kuddar till sovrummet.

 • Victoria skriver:

  1. Mönstrade sängkläder skulle inte vara helt fel. Det är rofyllt med enfärgat men ibland vill man ha något med mönster som piggar upp.
  2. Jag skulle shoppa skor. Jag älskar skor och att få 5000kr att shoppa loss för, det vore en dröm!

 • Maria skriver:

  1. Jag hade velat se gardiner i olika utförande, gärna med olika print.
  2. Jag ska flytta bästa helg, så hade definitivt köpt ett vackert soffbord. Älskar Ellos bordsortiment över lag ??
  Håller tummar och tår!

 • Ankie skriver:

  1. Överkast och prydnadskuddar, har inte sett det alls på marknaden.
  2. Skåp Victoria

 • Sanna skriver:

  1: mer ekologiska/kravmärkt/fairtrade textilier och inredning fritt från skadliga ämnen och kemikalier. Det ska kännas hållbart att handla och jag ska kunna veta att mitt köp gör mindre miljöpåverkan och inte bidrar till usla arbetsförrhållanden.
  2: jag hade skaffat just giftfria och ekologiska textilier till våra sängar och satsat på inredning som håller över tid

 • Ann Lindberg skriver:

  jag skulle vilja se lite baksaker, köksredskap och framförallt tårtdekorationer och sådant

 • 1. Handdukar och morgonrockar till barn, dam, herr. Extra skönt om de är producerade med Hänsyn till människa och miljö.
  2. Inreda sovrummet med en mysig matta, nya gardiner och sängkläder.

 • Mia skriver:

  1.Skulle gärna se ytterligare textil i form av tex handdukar, mattor och gardiner.
  2. Skulle förnya sovrummet men nya gardiner, mattor och sängkläder.

 • Ernessa skriver:

  1. Designerplagg till vrakpriser
  2.Auktioner där man har möjlighet att göra kap på utbudet.

 • hanna b skriver:

  1.) handdukar/badlakan, gärna i linne.
  2.) textiler till hemmet, någon matta, någon duk, kanske ett överkast. älskar när det blir stor skillnad med enkla medel!

 • 1. Jag skulle nog vilja se mer baby-/barnkläder. Gärna lite färgglada och festliga! Tycker att det är svårt att hitta "roliga" barnkläder som samtidigt är "medvetna" och bättre för både miljö, arbetare och bärare av plagget. Samma sak med andra barntextilier som sängkläder – hade önskat mer av dessa och gärna glada och roliga sådana.
  2. Jag skulle såklart inte kunna låta bli att köpa något fint till dottern så det hade jag gjort. Men jag skulle faktiskt främst handla till mig själv. Efter graviditet mm. skulle min garderob verkligen behöva en uppdatering! Så det skulle bli en hel del kläder åt mig själv. Plus nya gardiner till vardagsrummet – det har jag behövt länge! 🙂

 • Therese skriver:

  Jag skulle vilja se hemtextil i starkare färger och mönster, som ger ett lyxigt intryck. Produkter som ser speciella ut och som man vill och kan behålla länge.
  Jag skulle handla ett stort fantastiskt överkast

 • Marie W skriver:

  Mer ekologiska produkter
  Hela familjen drar nytta av
  allt för köket hemmets nav!

 • Karin skriver:

  1. Fler mattor!!
  2. En juniorsäng från troll och nya sängkläder till min tvååring som blivit för stor för spjälsäng:)

 • Sofie Anderbjuv skriver:

  Jag hade, precis som många, gärna sett mer textiler till barnrummet!
  Pengarna skulle jag spendera på Ellos home sortiment! Så mycket fint!

 • Sandra P. skriver:

  1. kvalitetstextilier är så svart att hitta någonstans.
  2. Jag är ut efter En tjock fin matta till badrummet

 • Anette Eriksson skriver:

  1: Mattor och dukar. Det finns inte så mycket att välja på inom det ekologiska.
  2:
  Vår familj är en modemedveten kvartett
  som gillar att Ellos sortiment är så brett
  Det är kläder med kvalitèt för liten slant
  och det tycker jag är väldigt briljant
  På ellos.se behövs bara några klick
  för att vi ska få hem plaggen som gör oss chic
  Så jag köper kläder för hela slanten
  allt från de snygga jeansen och den varma vanten

 • Clara skriver:

  1. FROTTÉ!! Handdukar är något som man använder tätt på kroppen precis som lakan så därför tycker jag att det är viktigt att de är tillverkade på ett hållbart sätt med skonsamma kemikalier. En tillfällig kollektion av återvunna material hade också varit så spännande!
  2. Jag hade köpt linnelakan och något fint plagg från deras exlusive collection.

 • Theres skriver:

  1. Saknar handdukar och badlakan i ekologiskt material.
  2. Med 5000kr kan jag köpa massa! Jag skulle köpa en Moccamaster till min man och skor från Kavat både till mig och min son. Och handdukar om det kommer i ekologiskt material. Och kläder. Det finns så mycket bra saker på ellos så det skulle bli svårt att välja.

 • Joanna k skriver:

  1) Mer information om varför man bör göra medvetna val och vilken nytta det gör hade varit motiverande, inspirerande och kul!
  2) GALAXY! En lampa som toppat min kärlekslista länge…

 • Lina cronier skriver:

  1. . Bättre sortering. Jag vill kunna se vad för varor som finns på ett lättöverskådligt sätt. Jag vill kunna se vad jag erbjuds och vill inte behöva leta överdrivet mycket.
  2. För 5 tusen hade jag satsat på ny belysning! Gärna taklampan galaxy och taklampan spring.

 • Sara B skriver:

  Jag blev glatt överraskad då jag gick igenom alla kläder ur Conscious Choice kollektion. Jag har till och med klickat hem några plagg efter dagens sökning då jag blev helt kär! Om det är något jag vill ha mer så skulle det vara lite mer färg på det som fanns, men jag tycker att deras grundkollektion funkar bra som den är 🙂
  Och vad skulle jag köpa då? Jo med barnen tre och en äkta hälft därpå, är det alltid fullt upp i hemmets trygga vrå. På med underställ från "Craft och från Bagheera", toppa med kläder från "Conscious choice" och sedan ytterkläder på. Fram med "snow kick" och en "stiga bob" och iväg till backen vi går! Frusna fötter samlas sedan under filten Lilly. Där får vi chansen att vila trötta ben. Framåt kvällen lyser lampan "Two of us" upp matsalsbordet. Sittandes i stolar från "ellos home" åker vi på däng i favorit spelet lusen. Ögonlocken stängs och barnen somnar tyst i sängkläder från "Disney princess".

 • 1, Homewear som matchar det befintliga sortimentet. Ger en så sober och elegant "hotell-känsla" tycker jag!
  2, http://www.ellos.se/by-rydens/plafond-random-rain/471256?N=1z141urZ1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=12&selArt=910961&pr=0C1B2S3T

 • Emelie skriver:

  Mer trä! Mer hållbara möbler som värnar om miljön men inte kostar multum.
  Ja hade köpt på mig linnesängkläder, är besatt av mina och skulle vilja ha en i varje färg!

 • Marie skriver:

  1. Badlakan, handdukar, mattor samt kläder! Dax för våra stora svenska klädmärken att börja använda miljövänliga textilier:-)
  2. Om jag skulle få möjligheten att vinna så skulle jag satsa på nya lakan till alla i familjen, samt en sänghimmel till barnen (älskar Ellos), samt en kofta till mamsen (mig) fr Odd Molly…

 • Ia skriver:

  Det.vore fint om detta var det enda sortimentet, alltså att det utökades så att allt var ett bra miljöval. Eventuellt ett litet sortiment av sämre miljöval kunde finnas om man verkligen anser att det skulle behövas.
  Jag är svag för sängkläder så det skulle jag satsa på om jag vann!

 • 1. Jag skulle gärna se mer av mattor och överkast.
  2. Jag skulle använda pengarna till att köpa nya sängkläder, kuddar och täcken.

 • Rebecka Andersen skriver:

  1.Ellos borde ha som mål att alla varor och kategorier är Conscious Choice… Det jag saknar idag är mer mattor, på ett annat fantastiskt sortiment.
  2. Min äldsta son flyttar snart hemifrån, så vilken julklapp hade inte det varit, en ny soffa, ett bord och med lite tur en matta.. ??

 • Johanna VL skriver:

  1. En barnkollektion kanske
  2. Jag skulle köpa nya sängkläder i hotellsatin bl.a. Älskar hotellsängkläder 🙂

 • Ida skriver:

  1) Mer "lyxiga" kläder och hemtextiler med attityd ex skjortor, blusar, kostymer. Inte bara basic produkter
  2) Allt till den kommande babyn. Bärsele, sängkläder, den gråa sovpölen, möbler och en poster till vårt sovrum

 • Elina skriver:

  1. Varmfodrade ytterplagg. Jackor/kappor, handskar, mössor och vantar. Det är inte så lätt att hitta snygga, miljövänliga, värmande alternativ.
  2. Jag hade klickat hem nya sängkläder till vår nya dubbelsäng. Alla sängkläder vi har nu är för enkelsängar.

 • Ellinor skriver:

  1. Plädar 🙂 Känns bra att ha ett bra val runt sig och nära, att mysa in sig i.
  2. En riktigt snygg och lyxig kappa!

 • Helena skriver:

  1) mer klassiska saker som håller längre. Tex lakan i eko bomull i naturliga färger ochvutan krusiduller, enfärgade mattor i ren ull, kuddfodral i eko bomull tvättbara och lätta att byta i många färger. Gärna tillverkade i Sverige!
  2) jag har precis tapetserar om vårt sovrum och behöver piffa till med lakan, matta, gardiner, kanske nya sänglampor. Men det är viktigt att det är saker vi vill ha länge i bra material som håller och gärna tillverkade i Sverige.

 • Mrs Parker skriver:

  1) Vad jag saknar är ekologiska hudprodukter, hårprodukter samt olika ekologiska sminkprodukter.
  2) Det finns så otroligt mycket här i hemmet som har gått sönder/håller på att sönder. Brödrosten brann(!) för några veckor sedan, klarar mig utan rostat bröd, så en sådan blir det absolut. Vi har mängder av olikfärgade, urblekta sängkläder, så det kommer jag givetvis att satsa på. Sortera bort allt gammalt och nött och få bädda och sova i sköna, fräscha sängkläder, så härligt! Jag skulle också vilja köpa nya kuddar och täcken av bra kvalitet. Få känna och uppleva den där härliga hotellkänslan när man bara sjunker ner bland mjuka, sköna, ljuvliga täcken och kuddar! Vilken lyx! Ja, nu har jag nog spenderat hela vinstsumman (med råge!), kommer att bli helt fantastiskt ifall jag är den lyckliga vinnaren!

 • Beatrice skriver:

  1) Jag hade köpt nya stolar till mitt matbord. Finns mpnga fina att välja bland!
  2) Jag skulle vilja se fler concious choice-märkta möbler.

 • Alva Götesson skriver:

  1. Jag skulle ha mer färg i kollektionen, just nu är allt i samma ton och de färger som finns är i pastell. Jag pratar inte om skrikiga färger utan mer som till exempel mörklila, vinrött, mörkgrönt i tydliga färger och inte pastell (tänker framförallt på inredningssidan nu). Jag saknar även något "eget" och lyxigare för kollektionen, just nu känns allt väldigt basic, vilket också behövs, men det liksom blir ett i mängden, inget som sticker ut bland alla andra basic märken och grejer. Bättre sök och filtreringsmöjligheter på hemsidan önskas också.
  2. Om jag vann skulle jag köpa saker till hemmet då jag inom en snar framtid kommer flytta hemifrån och behöver allt man kan tänka sig. Jag skulle främst köpa textilier (linnesängkläder – to die for ?) då det är välbehövligt, men fruktansvärt dyrt och tråkigt att lägga pengar på..

 • Lisa skriver:

  1. Jag skulle önska att allt var concious choice dvs att allt var bra framtaget och miljövänligt!
  2. Jag skulle köpa ny matta, soffbord och dekoration till mitt vardagsrum

 • Tove skriver:

  Jag skulle vilja se mer conscious choice-märkta sängkläder, handdukar och bordsdukar. Mer gammal textil borde återvinnas, finns ju i massor i folks hem.
  Om jag vann presentkortet skulle fräscha upp sovrummet med en ny tapet, kanske Sylvia eller Kimiko, lyxiga bomulls- eller linnesängkläder och en ny ryamatta.

 • Patricia skriver:

  1. Jag saknar festliga kläder i Conscious choice-sortimentet. Jag vill vara miljövänlig inte bara när jag myser omkring hemma, utan även när jag klär upp mig!
  2. Jag skulle köpa ett helt nytt set till sängen – påslakan, örngott och överkast. Det finns inget bättre än en nybäddad säng med krispiga lakan!

 • Mattias skriver:

  1. Sökte efter ekologiska påslakan till spjälsäng men fann inga. Det vore en bra ände att börja utöka det ekologiska sortimentet i! Heja!
  2.Jag skulle köpa en symaskin och en overlockmaskin! Jag har nyss börjat en sykurs för att lära mig att sy barnkläder. (inte så många fler 35-åriga män där kan jag lova) Vore härligt att kunna träna hemma och sedan komma dit och imponera:) Och va mycket grymma kläder jag skulle kunna sy till mina döttrar!
  Allt gott!
  Mattias

 • Charlotta skriver:

  Hej. Jag tänker på bomulls el.annat naturmaterial typ siden underkläder för barn och damer. Och sedan läderhandskar och väskor med läder som är ekologiskt och fare trade. Jag skulle köpa textiler till sovrummet, lakan osv. Så fina,mvh. Charlotta

 • Mirja skriver:

  1. Täcken och huvudkuddar skulle jag vilja se i Consious choise. Det är produkter man använder ofta och länge så det känns viktigt för både miljö och hälsa att de är hållbart tillverkade.
  2. Jag skulle använda en vinst till att göra i ordning mina döttrars lekyta (som samtidigt är övre hallen). Det behövs förvaring, matta, belysning mm för att få det lekvänligt, funktionellt och samtidigt snyggt!

 • felicia skriver:

  Jag hade jätte gärna velat ha mer moderna bikinis med olika band som skapar olika mönster av hög kvalité. Jag tycker det är viktigt att ha badkläder av hög kvalité, jag vill gärna ha samma badkläder under längre tid, dessutom är det extra viktigt när man badar att det verkligen sitter bra!
  Jag skulle köpa ett helt nytt set med sängkläder och lakan, sängkappa. Alla mina bedset är i princip sönder, så hade varit väldigt kul att få uppdatera sig lite!

 • Annika skriver:

  1. Väskor. Skinnindustrin släpper ut många giftiga ämnen och det tror jag Ellos kan göra något åt.
  2. En riktigt snygg klassiker, att ha med sig hela livet. Det är verkligen ett conscious choice! Matbordet Ylva.
  http://www.ellos.se/ellos-home/matbord-ylva-200×102-cm/557567?Ns=RankValue3|1&Nao=15&selArt=651209&pr=0C1B2S3T

 • Teresa skriver:

  1. Jag saknar fler badrumsprodukter, exempelvis handdukar, badrumsmattor, tvålar m.m., vilket jag gärna hade konsumerat medvetet.
  2. Jag hade köpt riktigt snygga lampor. Jag håller verkligen med er om att bra belysning ger lika delar stämning som stil!

 • Lisette skriver:

  1. Hade gärna sett mer till barn; kläder, inredning, leksaker, sängkläder med mera.
  2. Jag skulle köpa ny inredning till vårt sovrum. Mysiga textilier, belysning, matta och sängbord.

 • Lisette skriver:

  1. Hade gärna sett mer till barn; kläder, inredning, leksaker, sängkläder med mera.
  2. Jag skulle köpa ny inredning till vårt sovrum. Mysiga textilier, belysning, matta och sängbord.

 • ella skriver:

  1. Kökshanddukar, servetter, dukar och andra textilier vi har i vårt kök och nära munnen
  2.Jag hade uppdaterat våra lakan och sängkläder. kanske även en fåtölj Jonna.

 • Bibbi skriver:

  1. Jag vet inte om det är möjligt, men frågan var ju vad jag skulle vilja se:) Svaret är badkläder! Både till mig själv och till barnen. Just badkläder känns det som att det ofta är tveksamma material i. Kanske kan ni vara pionjärer här?
  2. Om jag vann skulle jag köpa tapeten Leya från Majvillan till vardagsrummet. Vi hade en liten olycka med en torr julgran och levande ljus förra julen. Allt slutade väl, men jag skulle gärna döpa tillbaka hörnan till "myshörnan" som den hette innan istället för "sothörnan" som den heter nu. Såg att det också fanns tapettillbehör. Vilken julklapp!
  I år använder vi elektriska ljus i granen.
  God jul!
  Bibbi

 • Madde skriver:

  1. Definitivt mer för barn, barnkläder men framförallt fler barntextilier såsom påslakan och handdukar.
  2. Jag skulle handla inredning till ett nytt barnrum som håller på att fixad till vårat lilla knyte som kom i september 🙂

 • Lena Lundgren skriver:

  1. Stor prioritet dör oss just nu är utemöbler, så syner till detta hade varit kanon om det funnits. Även en schysst matta som vår solstråle kan krypa fram på utan att riskera utslag.
  2. Hänger ihop med kommentaren ovan. Utemöbler och mattor till vårt efterlängtade hus som vi får tillträde tilli februari.
  2.

 • Anna skriver:

  1. Jag hade gärna sett mer kökstextiler och allmänt ett större utbud av produkter.
  2. Om jag hade turen att vinna presentkortet skulle jag köpa nya kuddfodral eller prydnadskuddar till soffan. Mitt vardagsrum är i behov av en uppfräschning.

 • Ylva skriver:

  1. Hallå?? Var är alla miljövänliga strumpbyxor som inte kostar skjortan (som i och för sig också gärna får vara baserad på återvunna material)?
  2. Överkastet Elmira i tvättat linne, ett till sägen och ett till soffan!

 • Terese skriver:

  1) Jag vet precis vad jag skulle vilja se – DUSCHDRAPERI! Har letat länge efter ett som är utan plast och inte behandlat med lömska kemikalier. Ett snyggt i tätvävt linne eller dylikt i några fina naturnära färger skulle göra mig väldigt glad!
  2) Jag skulle i så fall köpa två taklampor till vår hall och en till trappan.

 • Lea P skriver:

  Bra initiativ Ellos. Mer handdukar och sängkläder, sådant man har nära kroppen. Lättare att hitta Conscious sortiment, en egen avdelning skulle vara bra.
  Jag har länge haft ögonen på hyllan East. Den hade jag köpt bums om jag vann.

 • Åsa K skriver:

  1. Jag tycker att ni har ett bra sortiment Conscious choice-nattkläder. Men jag saknar en one-piece för vuxna, både dam och herrmodell. Vi har nyss köpt ett gammalt skruttigt hus och håller på att frysa ihjäl! Vore så gött att glida runt i en miljövänlig mysdress efter jobbet.
  2. Jag skulle köpa en grovdammsugare till min man (han älskar att dammsuga). Till mig skulle jag köpa en fet högtalare med trådlösa hörlurar till. Jag avskyr dammsugarljud. Sen kan vi renovera hela julen. I varsin onepiece.

 • Sanna skriver:

  1) Roligare färger! Mattor, handdukar, morgonrockar – ja, det mesta kunde produceras miljövänligt!
  2) Löparkläder (för familjen), tapeter och en Esterhylla!

 • wilma skriver:

  1: Jag skulle vilja se fler underklädes plagg med "stil" inte bara sådana som man i vanliga fall associerar med ordet "consicious" utan kanske några lite mer kvinnliga som man känner sig sådär extra fin av att använda. Det skulle jag vilja se hos Ellos consicious!
  2: Ur Ellos sortiment just nu skulle jag definitivt gå all in för sista minuten klapparna. En morgonrock till min pappa, fina ljus till mamma och kanske ett par varma tofflor åt min pojkvän som addition till den pyjamas jag köpt åt honom.
  I hope I win!
  KRAM (och god jul), Wilma

 • Emma L skriver:

  1) Skulle vilja se ytterligare textilier som gardiner, kökshanddukar, tygservetter och dukar men även köksredskap i trä; t.ex. slevar, stekspadar, skärbrädor och detaljer såsom korgar och tidningsställ. Så att fler delar av hemmet kan få utgöras av medvetna val. Att minska plast, farliga ämnen och slit-och-släng-produkter i köket är något jag personligen vill satsa på.
  2) Jag hade investerat i en riktigt lyxig taklampa, har inte bestämt mig helt än men det lutar åt Galaxy. Mitt vardagsrum hade fått en totalförvandling av denna drömdetalj. Hade sedan snyggat till vardagsrummet lite ytterligare med en lammullspläd från Himla och posters från Lisa Bengtsson. Hoppas få möjligheten att göra denna mini-makeover hemma, hade varit en sådan fantastisk julklapp!

 • Johanna skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer variation i designen. Det känns som att det mesta ser ganska likadant ut, även om det är en look jag gillar.
  2. Jag skulle satsa på smart förvaring så att jag kan få ordning på sambons alla (onödiga) elektronikprylar. Drömmen är att lyckas gömma allt utom tv:n 😉

 • Bobbe skriver:

  1.Jag är ju inte först på bollen precis, men verkligen – mattor. Särskilt de som är tänkta för barnrum. Det vore verkligen toppen!
  2.En robotdammsugare! Jag räknade lite medan jag åkte buss idag.
  Det tar ca 30 min att dammsuga huset om man gör det noggrant. (för min man tar det bara 10 min). Säg att jag lyckas få till dammsugning en gång i veckan. (Haha, U wish). Jag är 34 år och planerar att bli minst 80 år. Det innebär 1196 timmar som jag ska lägga ner på att dammsuga! Galet!
  Jag spenderar hellre den tiden med min man (som är bra på alla andra sätt) och med mina barn. ?

 • Emma Falkström skriver:

  1. Gärna mer färgglada mönster. Saknar dessutom mer barntextilier, det jag främst kollat efter är då gardiner & bäddset!
  2.Nu till vad jag skulle köpa.. min underbara sambo skulle få denna vinst. Han tycker jag har dålig fantasi vad gäller presenter, men med denna skulle han inte klaga. Med all säkerhet skulle han köpa nytt soffbord, då vi varit spekulant på det ett tag. Nu är det bara att hålla tummarna.. att jag blir den lyckliga!

 • 1. Jag önskar att Conscious Choice katergorin ska växa så mycket att den upphör att vara en kategori. Finns ingen varugrupp som inte platsar, men köks- och badrumstextil känns som logiska nästa steg att ta.
  2. Jag hade gett bort presentkortet anonymt till en underbar person i min närhet som behöver det mer än mig.

 • 1. Större utbud och lättare att hitta igen artiklarna som ingår i kollektionen.
  Nu är inte valmöjligheten så stor och det är inte så spridd stil och design. Det passar mer typ en slags smak iställer för flera olika smaker.
  2. Jag skulle köpa nya kläder till mig och till min systerson.
  Vi behöver nytt båda två!

 • Madeleine Frick skriver:

  1) Vad spännande att man kan få önska framtida produkter!! Jag hade gärna sett ’julklappspåsar’ i återvunnit tyg i Conscious Choice kollektioner så här inför jul! Eller varför inte året om förresten, de kan tjäna som ’presentpåsar’ likväl som ’julklappspåsar’. Jag har de senaste åren letat med ljus och lykta för att finna ett alternativ till alla pappersinslagna paket. De skulle vara enkla att använda, helt individuella (satsa på roliga mönster), och 100 pct återvinningsbara gentemot presentpappersvinnet som fyller soptunnorna under julhelgen! Jag skulle gärna se en förpackning med olika modeller, koncept och mönster, vissa för stora gåvor och andra påsar för lite mindre presenter! Det här idén man utveckla hur mycket som helst-varsågod och spinn vidare Ellos? lite kuriosa: i Japan slår man traditionsenligt in gåvor i tyg, urtjusigt och elegant!
  2) just nu hade jag satsat på lampor tror jag, bordslampan Sanne hade värmt upp med sitt sken och sin ’varma’ metall!!

 • Maria skriver:

  1. Ekologisk ull vore fantastiskt, det är superfint material. Om man även kunde återvinna typ gamla ullstrumpor så vore det rena rama sagovärlden!
  2. Jag skulle köpa stövlar från Conscious Choice och en-två byråer som fattas efter flytten.

 • Annika skriver:

  1. Ekologisk kosmetika. Ekologiska mattor. Accessoarer till hund.
  2. Bäddset till hela familjen, lampor och nya träningskläder för att kicka igång det nya året

 • Louise Johansson skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer än erfärgade tyger, alltså med mönster. Även sängöverkast hade varit bra.
  2. För presentkortet skulle jag köpa ett sängöverkast då jag inget sådant har. Dessutom har jag slitna lakan och påslakan. En hel del har jag slängt efter att katten kräktes på de. För att ett hem ska se mysigt ut så tycker jag att det är viktigt att det är enhetligt och därför behöver jag matchande handdukar i badrummet, gärna i en tjock, mjuk kvalitet. Det mesta jag har är billigt skräp så jag vill ha kvalitetsvaror och det har ni på Ellos. Dessutom skulle jag som nyutflyttad ur boet behöva julpynt och några fina gardiner, särskilt julgardiner. Som modemedveten tjej vill jag såklart också ha lite av era fina kläder och skor, särskilt eftersom några av mina byxor har gått sönder i sömmarna. En ny väska hade också suttit fint då min skräpväska håller på att gå sönder i bandet. Det hade varit roligt med nya träningskläder då jag sist köpte sådana på 90-talet och de är pösiga och inte funktionella utan visar tydliga svettfläckar så man skäms. En ny baddräkt gör att man sig mer snygg känner sig och det kan jag behöva. Blir det några pengar kvar så skulle jag köpa lite välbehövd elektronik till mitt prylfattiga kök och självklart lite julklappar till andra.

 • Maria J skriver:

  Vill se träningskläder.
  Om jag vinner skall jag köpa nya påslakan till alla
  familjen.

 • Viktoria skriver:

  1) Jag skulle vilja se örngott utan vingar, påslakan & dukar/löpare.
  2) 5000 kr på Ellos.se vore ju en dröm! Soffbord Sitty skulle passa fantastiskt fint i vårt vardagsrum! Ett marmorbord är en dröm! Och så skulle jag välja ett grått bäddset för resterande summa. Har bara vita lakan idag, så ett mörkgrått skulle kännas mysigt nu på vintern!

 • Sten-Åke skriver:

  Jag skulle önska se handdukar
  Ska köpa lampa till övervåningen om jag vinner.

 • Linn w skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer miljövänliga alternativ i kategorin hårvård och städartiklar. Efter att jag läst en artikel om Jif och vilka andningsproblem man kan få av det så vill jag börja städa mer miljövänligt; både för mig men också för miljöns skull.
  2. Som en anledning till ett mer miljövänligt leverne skulle jag investera i sängkläder som är ekologiska, sen skulle jag gå Bananas på allt av toppar och linnen i Ellos sortiment för att bygga upp en bra bas 🙂 självklart ekologiskt!

 • Lena skriver:

  1.Roliga och färgglada underkläder till barn. Förslagsvis någon tuff superhjälte på både trosor och kalsonger. Letade efter trosor till min snart 4-åring. Det finns Conscious Choice-trosor, men så som det ofta är med barn så var det inte de enfärgade hon föll för. Närmast kroppen vill vi ha extra vänliga material. Med superhjältar på.
  2. Vankar nätterna långa med kolikbebis nr 2 (!). Om jag vann skulle jag köpa:
  1. Ett par trådlösa hörlurar som skulle hjälpa mig att hålla mig lugn när skriket är som värst.
  2. Ett par varma och mjuka tofflor så att mina fötter håller formen och inte får stickor från den snart utslitna parketten.
  3. En Lego polisstation till storasyster som fått stå tillbaka mycket sedan lillasyster föddes.
  Trevlig kväll från en lycklig men oerhört trött mamma

 • Pauline Olsson skriver:

  1) Ekologiska mattor!
  2) Åhh, sängkappa till att börja med!! Sen fylla på med lakan i varukorgen.

 • Helén skriver:

  1. Mattor och duschdraperier är det som jag har svårast att hitta schyssta ekovarianter av och jag skulle tycka det var toppen om det fanns sådana alternativ hos Conscious Choice.
  2. Jag skulle köpa bäddtextilier från Conscious Choice och lampor. Vi ska flytta till ett större hus och behöver en massa mer belysning.

 • Charlott W skriver:

  1. Skulle önska lite härliga tvålar, krämer och doftljus.
  2. Jag unnar oss nya linnesängkläder, mysiga pyjamaser till alla i familjen och ett nytt soffbord med marmorskiva om jag vinner!!

 • Emma skriver:

  1. Jag skulle gärna se produkter i fler mönstrade alternativ och starkare kulörer.
  2. Jag skulle lägga 5000 kronor på detaljer som kuddfodral, gardiner, påslakan, plädar, mattor, ljusstakar/lyktor och belysning.

 • Christoffer skriver:

  Jag skulle vilja se herrskjortor i sortimentet. Deras T-shirts och pikéer var snygga men jag är mer en skjortkille.
  Jag skulle köpa inredning, nya lampor och lite dekoration då jag ska ut med det gamla och in med nytt.

 • Therese skriver:

  1. Jag älskar sängkläderna – så sköna! Men hade gärna önskat ett överkast i den serien (hon som dagsvilar med bäbis ovanpå överkastet :P)
  2. För 5000:- skulle jag köpa bl.a en sänggavel (har ingen) samt nya täcken och kuddar till ALLA i familjen av Conscious choice.

 • Sandra skriver:

  1. Påslakan, varför finns inte det när lakan och kuddfodral finns?! Sen saknar jag underkläder för män, då min sambo älskar underkläder som är ekologiska och helst 100% bomull, vilket även är bäst då det andas så bra.
  2. Gärna denna http://www.ellos.se/ellos-home/fatolj-sandy-inkl-fotpall/538010?N=1z13sh9Z1z141ll&Ns=RankValue3|1&Nao=22&selArt=662873&pr=0C1B2S3T som skulle få stå i våran tomma hörna i vardagsrummet. Skulle passa perfekt

 • Jenny skriver:

  1. Mer sängkläder till barn, mattor och kuddar!
  2. Precis det jag behöver! Mattor, sängkläder, kuddar och sänglampor!

 • Ronja B skriver:

  1. Jag saknar hudvård och hårvårds produkter, men även mer kläder.. man måsta tänka på vad det är vi får i oss via krämer och kemikalier i kläderna.
  2. Jag skulle köpa två pall welvet ur snygga och ser väldigt sköna ut. Sen hade de vart perfekta till vår soffa och dessutom så behövs de verkligen. Är jätte jobbigt när man bara vill koppla av men har ingenstans att lägga benen..
  Sen skulle jag nog köpa rullvagnen Dell, den är också väldigt smakfull i stilen, dessutom bor vi väldigt litet så har just nu ingenstans att ha alla grejer förutom på tvbänken vilket inte är en fröjd för ögat.

 • S. Stordal skriver:

  Jag skulle vilja se täcken, kuddar och övermadrass till sängen. Eko and concious ftw! 🙂
  2. Jag skulle nog köpa en matta till min dotters rum!!

 • Sandra skriver:

  1. Ellos nästa steg i sin egen consious choice borde vara barntextilier och gärna utklädnadskläder gör de är ju jämt i ngt polyester.
  2. Vad skulle jag inte köpa?! Här är kort om det mesta :). Sängkläder och lampa är högst prioriterat.

 • Tatiana skriver:

  1. Jag skulle vilja se badrockar, duschdraperier (vilket är nästan omöjligt att finna), gärna grytlappar till köket, fler underkläder.
  Sen är det såklart extra fint om det finns en linje för barn också, med sängkläder för de minsta. Saknar även överkast till sängen.
  2. Åh, så himla mycket fint på Ellos! Jag hade köpt månpyjamasen till sonen som älskar rymden. Kläder till vår bebis samt ett set Globalknivar då de vi har nu har jag haft i 26 år, dvs sen jag flyttade hemifrån som 16-åring.

 • Caroline skriver:

  1. Fler textilier till hemmet. Finns inget som gör ett hem så ombonat!
  2. Mattor, de fulländar ett rum.

 • Mona skriver:

  Bra med miljövänliga produkter. O gärna mer basplagg. Jag skulle köpa en omgång fint sänglinne, resten sparar jag till våren

 • Josefin Malm skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer närodlat. Produkter som är tillverkade under goda omständigheter men där det inte står made in china på, utan t.ex. made in Borås. En annan sak hade också varit mer av återvunnet material. T.ex. skor gjort på gamla bildäck osv.
  2. Jag och min man har precis köpt hus och ett presentkort hade inte vart fel för att shoppa ny inredning till huset med. Om inte så skulle jag köpt en Kitchen Aid som ståt högst upp på önskelistan ett bra tag nu.

 • Lisa Magnusson C skriver:

  Jag efterlyser mer ekologiska underkläder. Både trosor och framförallt BH:ar, något som är svårt att hitta. Det vi har närmast kroppen borde vara det viktigaste att ha tillverkade i giftfria textilier.
  Om jag har turen med mig kommer både Conscious bäddlinnen och mer flärdfulla nyårskläder att hamna!!

 • Emma skriver:

  1) Jag skulle önska ekologiskt tyg i metervara för oss som gillar att sy!
  2) Med ett presentkort skulle jag gå loss och byta ut alla våra urtvättade lakan och handdukar och ersätta med nya i fräscha färger som matchar!

 • Eva Salen skriver:

  1) Mer möbler som är miljömärkta.Mindre platt i artiklarna. Inga fleece tröjor etc.
  Det kanske skulle få folk att tänka till lite.
  2) Skulle behöva förnya hela vårt sortiment med dukar och sängkläder.Gärna i ekologisk bomull och dukar i linne,. Finns ju jättesnygga på Ellos.
  Eventuellt något bord till uterummet också.

 • Sara skriver:

  När man kommer in på startsidan (mobil) så saknar jag redan där att på ett enkelt sätt hitta dessa varor, finns inte heller som underrubrik… Det jag vill se mer av är barntextilier, främst mattor, mer mönster o färg.
  En snygg ullkappa och en hatthylla skulle hamna i varukorgen först.

 • Mathilda skriver:

  Jag skulle vilja se mer sängkläder i linne eftersom det är så skönt och mysigt och sedan tycker jag att det saknar handdukar och morgonrockar. Jag saknar också fina större kuddar som man kan ha ovanpå sängen som dekoration och även handdukar till köket i miljövänligt material.
  Jag skulle använda presentkortet till att köpa lite inredning till min dotters rum och sedan skulle jag köpa lite kläder till mig själv eftersom jag precis fått barn och behöver uppdatera min garderob lite.

 • Lisa skriver:

  1= jag köpte ett superfint set barnkläder i Councious Choice, blev besviken när jag såg att där inte fanns mer för de var kanon!
  2= mattor! Vi har flyttat till hus med kalla golv så mysiga mattor står högt på önskelistan.

 • 1) Jag ser gärna fler skor! Så svårt att hitta bra alternativ där ute på marknaden.
  2) För presentkortet lyxar jag till det i vardagsrummet – med den mörkgrå ullmattan från Himla som jag suktat efter så länge och kuddar i sammet!

 • 1.) Mer textiler, framförallt riktat till barn & barnrum hade varit kanon!
  2.) Om turen varit på min sida så hade vinsten gått till mattor och belysning, vilket har varit en stor bristvara i hemmet sedan vår senaste flytt. Så hade varit underbart att äntligen lyckas få det att kännas mer varmt och hemtrevligt!

 • Erika skriver:

  1) Ekologiska produkter & designtyg på metervara
  2) Ljuslyktor, filt, kuddar som höjer mysfaktorn

 • Carolina skriver:

  1. Gärna bäddmadrasser och madrasser.
  2. Jag skulle köpa sängkläder i linne som bara verkar bli skönare med tiden.

 • Maria skriver:

  1. Önskar kuddar i alla storlekar men inte minst stora att gosa till sängen med!
  2. Hade shoppat kuddarna , sängkappa, fina lampor och barnkläder.. och en amningsvänlig klänning till nyår!

 • Mikaela skriver:

  1. Underbart att Ellos tagit upp kämpen för miljön! Dock känns sortimentet tunt, enkelt och tråkigt.. Jag hade velat se mer inspiration och trendmedvetenhet för att fler skulle välja den miljömedvetna vägen. Tex. Textilier för barnrum och badrum, snygga mattor, plädar och kuddfodral och allt annat mjukt som gör det lilla extra för hemmet. Allt snyggt presenterat i bildform för att ge oss konsumenter inspiration till att handla för miljön – för varför ska det vara tråkigt att vara miljömedveten?
  2. Jag hade äntligen slutfört mitt projekt i sovrummet och investerat i en snygg sänggavel, sängkappa och massa mjuka kuddar och filtar – så mysigt att jag aldrig skulle vilja ta mig därifrån!

 • Eva Andersson skriver:

  1. Badrumssortiment med handdukar och badrumsmattor.
  2. Slängkappa, sängkläder,matta till mitt sovrum

 • Jan Najder skriver:

  Hej!
  Jag skulle vilja se mer av herr kläder, underkläder som är ekologiska. Det verkar vara brist på sådant.
  Vad jag och min käraste behöver mest just nu är allting barnrelaterat.
  Vi har nyligen välsignats av en underbar dotter på 6 mån som föddes med en nedsatt njure och sonen på 7 år.
  Som småbarnsförälder har en inte någon tid för en själv och de växer så fort så kläder och dyl hinner bli för litet efter ett par gångers användning.
  Tyvärr är det så kostsamt så detta pris skulle vara guld värd, speciellt efter alla VAB veckor på sjukhuset.
  Massa kärlek till er! ?

 • Kricken skriver:

  Just nu är kategorin lite för mycket bas, den känns lite tråkig. Missförstå mig rätt! Om jag vill ha lite mer trend så skulle jag ändå vilja kunna göra ett bra medvetet val. Lite mer inspirations bilder skulle också vara välkommet.
  Om jag vann, vad skulle jag välja?! Ja, vad skulle jag inte välja är nog mer rätt fråga, men huvudkategoriena skulle vara, barnmode, damskor, inredning och barninrednng.

 • 1. Jag skulle vilka se mer eko-textil, som handdukar till badrummet, kökshanddukar, mattor.
  2. Skulle köpa eko-påslakan, eko-sängkappa, en glittrig lampa, en fin matta till rummet, och lite annat smått och gott!

 • Mathilda skriver:

  1. Sängkläderna ser härliga ut men jag ser gärna mer mönster! Småmönstrat i kalla färger är otroligt fint på påslakanset.
  2. Jag skulle behöva köpa sängkläder och ny frotté till badrummet men det skulle vara trevligt att för en gång skull unna mig själv något. Kanske nya ansiktsprodukter eller något fint att klä sig i på nyårsafton.

 • Marie skriver:

  Jag skulle önska mer acessoarer.Ellos har nu fått så otroligt mycket snygga kläder men acessoarsidan hänger inte riktigt med i samma tempo. Jag skulle gärna vilja se mer förslag på hela outfits med kläder, skor, smycken och väskor som passar ihop och för olika stilar. Tex nordisk sval, eldig spansk osv. Om jag vanna skulle jag shoppa varor från min absoluta favoritdesigner Ida Sjöstedt som jag är så glad att Ellos har ett samarbete med.

 • Johanna skriver:

  1. Egentligen tycker det är tråkigt när man har ett concious "choice", som att endast en del av sortimentet är hållbart och genomtänkt för miljöns skull och att det ska vara ett val som konsumenten ska göra – när det egenligen är säljaren som har möjlighet att producera ett hållbart sortiment och göra valet till kunden redan. Men en bra början! Så jag vill helt enkelt se ett ännu bredare sortiment av "concious choice" produkter! Mer av detta!!
  2. Jag hade köpt mattor! För ellos har det snyggaste och mest breda sortimentet av mattor i Sverige! Snygga mattor som är hållbart producerade, ja tack!!

 • Carolina skriver:

  1) Önskar att kollektionen till barn var större. Mer textilier (t ex påslakan) och kläder. Känns viktigt för mig att mina barn har bra saker nära kroppen både kläder och t ex påslakan.
  2) Handlar redan mycket inredning och textilier från ellos. Jag skulle köpa mattor, gardiner och inredning.

 • Paola skriver:

  1) Hemtextil! Ytterligare en stor kategori, och en kategori där jag själv känner att det är väldigt viktigt med kloka val. Badhanddukar, bäddset (som visserligen redan finns), gardiner, kökshanddukar, grytlappar, kuddar, dukar – och tygväskor för shopping (skippa alla plasteländen!). Jag håller på att byta ut min inredning så sakteliga, men det tar tid. Att kunna shoppa allt på ett och samma ställe vore verkligen smidigt och skulle säkerligen göra att man handlar ännu mer(!) när det blir lättillgängligt; samtidigt som man gör sina medvetna klädinköp, ordnar man även resten.
  2) Jag skulle börja med nya skor till hela familjen, ur Conscious Choice. Eller hoppsan, det skulle jag visst inte, för det fanns inte så mycket som jag hade hoppats på. (Då är det ett tips också!). I så fall skulle jag satsa på en riktigt bra matberedare med många tillbehör, gärna Kenwood Major Classic.

 • Viktoria skriver:

  1. Jag skulle hemskt gärna se möbler framtagna på ett hållbart sätt. Även mer ytterkläder vore toppen! Allt för att förenkla för oss konsumenter att göra hållbara väl!
  2. Jag skulle beställa sängbord till oss, vilket vi helt saknar idag. Kläder till barnen, skor till mig och sambon och självklart nån fin lampa!

 • Cajsa skriver:

  1. jag skulle vilja se mer väskor, gärna någon snygg träningsväska eller bra "packväska" för weekends eller liknande 🙂
  2. Jag hade köpt härliga kuddar och överkast till min säng. Vi spenderar ju ändå så mycket tid i sängen men tyvärr är min ganska trist 🙁 skulle vilja ha en säng jag LÄNGTAR till 🙂
  Kul tävling!!

 • Paulina skriver:

  I conscious-sortimentet saknar jag materialet ull, både för vuxna, barn och hem. Det är en fiber med brett användningsområde som ger känsla av både lyx och naturlighet. Produkter i ull kan göras säsongslösa för att passa både vinter och sommar. Materialet andas och är värmereglerande. Enkla och tidlösa plagg i ull gör också att de kan användas i generationer. Ullen är både nedbrytbar och förnyelsebar vilken bidrar till hållbarhet, dessutom behöver den inte tvättas lika ofta som andra material, vilket gör den miljövänlig. För ett medvetet val väljer jag ull.
  Om jag skulle vinna ett presentkort så skulle jag mest troligt köpa någon av de fina fåtöljerna som finns i Ellos sortiment.

 • Janina skriver:

  1. Jag skulle vilja se sängkläder i material som lin som för mig känns som ett miljövänligt material.
  2. En riktigt stor och härlig matta till vardagsrummet. Har ny soffa så nu saknas "bara" matta, soffbord, taklampa m.m

 • Sandra Petersson skriver:

  1.Jag skulle gärna se att det i framtiden bara säljs ekologiska varor hos Ellos.Det skulle definitivt ge konkurrenterna en tankeställare och skulle locka ännu fler kunder till Ellos. Kläder, leksaker, hemtextilier, hudvård, ja allt som går att tillverka ekologiskt. Dessutom vill jag ha alternativet att välja miljövänligare frakt, även om det innebär att jag får vänta lite extra på varorna.
  2. Oj! 5000 kr skulle jag lätt kunna spendera. Jag skulle nog köpa ett nytt soffbord och kanske nån förvaringshylla tror jag.

 • Linda skriver:

  1. Jag saknar sängkläder och andra textilier i linne. Så behagligt och vackert material som jag bara inte kan få nog av.
  2. Hmm, jag skulle slå till på Himlas taklampa Dalsland som jag suktat efter ett tag nu. Sen skulle jag nog hitta lite av varje – textilier, dekorationer och härliga basplagg som funkar till allting.

 • Lotta skriver:

  1. Jag skulle vilja veta att produkterna, förutom att vara miljövänliga, även framställts på ett schysst sätt, dvs inget barnarbete, bra anställningsvillkor etc. Så att man verkligen kan prata om ansvar för både människor och miljö, och inte bara för dem som köper.
  2. Jag hade unnat mig nya sängkläder.

 • Terese skriver:

  1. Det vore himla roligt med ett koncept, att börja med en kollektion för mamma och baby som har har en tydlig röd tråd av att man påverkas av sin omgivning och sin uppväxt, att både förälder och barn är lika viktiga. Att sedan följa de medvetna valen succesivt i ålder och vidare ett bredare sortiment. Ett helhetskoncept med tydlig grund att bygga vidare på.
  2. Jag drömmer om en fantastisk viskos matta, som tveklöst skulle få flytta in.

 • Louise skriver:

  1) Sängkläder för barn. Kunna göra dem fina att passa I ett barnrum utan att det känns som att det är för en spjälsäng eller något som föräldrar enbart skulle valt för dess funktion.
  2) Min kille och jag skall snart flytta ihop. Vi har båda det nests och kommer försöka pussla ihop det till våra hem. Hade därför använt presentkortet till att tillsammans med min kille hitta och välja våra första gemensamm små eller större saker som skulle lägga grunden för vårt hem.

 • Anna skriver:

  Hej!
  Jag tycker att det finns ett väldigt bra basurval av olika slag som Conscious Choice – men skulle gärna se mer av t ex hygien- och sminkprodukter av samma slag, kanske till och med elektronik?
  Kunde inte välja, men är efter en surf helt säker på att jag äntligen att hitta en ordentlig kappa. Det har jag inte haft på länge, har bara hållit på att leta och om det snacka…
  God jul!

 • PiaL skriver:

  1. Mattor och handdukar. Och så skulle jag gärna se en lite bättre sökfunktion så att det blir lättare att hitta de produkter som är conscious choice.
  2. Den snygga ryan Tanger skulle vara det första jag köpte. Perfekt till vardagsrummet. Sedan skulle jag nog botanisera bland belysningen på Ellos, eftersom smålampor kan man aldrig ha för många.

 • Emma J skriver:

  Om man kikar mest på inredningssidan eftersom det är mitt yrkesområde, skulle jag uppskatta ekologiska filtar. Det är svårt att hitta bra filtar till vettiga priser, och som inte är syntetiska. Gärna också mönstrade örngott att blanda upp med det enfärgade bassortimentet.
  Jag är i färd med att ge vårt hem ett ansiktslyft, och jag skulle därför köpa nya lampor över vårt matbord. Jag tipsar många kunder om ert sortiment så det vore fint att köpa lite hem till mig själv.

 • Annelie skriver:

  Schyssta handdukar i fina färger.
  Jag har precis gjort om mitt badrum så jag skulle välja handdukar, badrumsmatta, krukor och tvålar. Åh vilken fantastisk vinst det skulle vara.

 • Åsa skriver:

  1. Handdukar i god kvalitet
  2En metallkorg och andra saker till min hallmakeover.

 • 1. Nya innovativa materialval, mer hampa, bambu och återvunnet i textilväg. Mindre bas! Marknaden fokuserar just nu nästintill enbart på ekologiska basval, såväl heminredning som mode, i hundra nyanser av grått. Men de där lite roligare mönstren, färgkombinationerna och snitten – kan de kanske också vara ekologiska?
  2. Belysning! Det är mörkt som i en säck här hemma.. Och lite nya fina ekologiska sängkläder hade ju varit något!

 • 1. Fler textiler än endast sängkläder, som t.ex. gardiner, mattor, dukar, handdukar osv. 🙂
  2. Eftersom jag snart ska flytta till mitt första alldeles egna hem så skulle jag verkligen ha behov av detta presentkort så att jag kan köpa en del av det jag behöver till mitt nya hem! 🙂

 • Ana skriver:

  1. Kökshanddukar och badhanddukar.
  2. Stora, mjuka handdukar ska det handlas i stora lass. Våra handdukar är små och riktigt urtvättade. Sedan skulle jag passa på att köpa en mjuk varm morgonrock! Längtar sååå.

 • Lisa skriver:

  1) Efter tre barn är det dags att uppdatera min garderob. Min idé är att satsa på få klassiska plagg i god kvalitet som passar min figur och som kommer hålla i många år framöver. Så hoppas på svarta skräddade byxor, otvättade blåjeans, vita skjortor och klädda koftor och kappor. Sparar i långa loppet tid, pengar och miljö.
  2) Överst på min önskelista står Jolina 2-pack svarta stolar, en att placera vid vår matbords kortsida, den andra med grön växt på i snygg korg och tre set 2-pack Pembroke linnegardiner.

 • Eva Johansson skriver:

  1, Jag skulle vilja se mer av det som man har nära kroppen och som används dagligen så som t ex sängkläder och handdukar.
  2, Jag skulle köpa lite nya, fräscha och lyxiga handdukar/badlakan från Himla <3 som jag har trånat efter nu ett tag. Kanske skulle det även räcka till en ny matta till vardagsrummet…

 • 1. Mer ekologiskt åt barnen! Bäddtextilier gossedjur och gardiner. Även handdukar hade varit väldigt uppskattat.
  2. På önskelistan står – vägglampa Oxford, taklampa saint, poster Hilma och fallon samt matbordet Ylva.

 • Ulrika w skriver:

  1. Mer gardiner i storlek 1,8m bredd gärna roligav gardiner och bäddset till barn i 8 årsålder.
  2. Jag skulle vilja köpa nya stolar till mitt kök!

 • Sanna skriver:

  Wow, vilken fantastiskt vinst! Det här är något jag som ensamstående mamma ALDRIG skulle kunna unna mig själv och min familj.
  1.Skulle gärna vilja se mer ekologiskt för barnen. Det är något jag tycker är viktigt och gärna väljer i den mån plånboken tillåter. Gärna i textiler som lakan, handdukar och påslakanset som är nära barnens hud.
  2.Skulle handla en hel del kläder till mig själv. Det var riktigt, riktigt länge sedan jag investerade i mig själv och i min garerob. Skulle behöva en rejäl påfyllning av det mesta i klädväg. Skulle även inhandla lite julklappar i form av lego till min bror, en cd spelare till dottern och en dvd till hennes rum. Hon saknar att kunna se på sina filmer i sitt egna rum. Är säker på att en hel del inredning även skulle följa med i köpet.
  Kram Sanna

 • Anneli skriver:

  1) Mer Kläder och skor, gärna i större storlekar.
  Möbler skulle vara fint med tanke på det tänkvärda med Concious Choice.
  2) Jag skulle köpa kläder och skor men även textilier då jag äntligen fått en egen lägenhet i Sthlm efter 15 år! Så jag äger inte så mycket saker då jag bott andra hand och hos vänner under en långt tid.

 • Johanna skriver:

  1. Jag är en nörd när det kommer till inredningsdetaljer, och hade tyckt det vore toppen att kunna välja och vraka bland miljövänliga sådana. Att känna att det jag köper är av återanvänt material och med en tanke bakom, ist för massproducerade och säsongsbaserade produkter som man ändå tröttnar på efter en månad hade varit super!
  2. Om jag vinner hade jag lagt pengar på en riktigt varm och mysig matta till yngsta dotterns rum. Kalla golv i ett bebisrum är ingen höjdare!

 • Christel Saga skriver:

  1 Sängkläder, handdukar och allt som skall vara nära kroppen – både till barn och vuxna.
  2 Mitt nyrenoverade allrum skall börja inredas i morgon –
  där finns egentligen endast en underbar liten tavla, en liten lampa och en liten soffa – hade gjort det ombonat med mycket textilier och ett soffbord…

 • Caroline L skriver:

  1. Gärna påslakan, handdukar, gardiner, mattor
  2. http://m.ellos.se/ellos-home/byra-5-lador/426622?N=1z141vjZ1z141ll&Nao=162&selArt=989933&pr=0C1B2S3T är en fin vit byrå som jag vill ha. Skulle även köpa ett par rosa Converse för det kommer väl åter en vår? 🙂
  Pengarna skulle även räcka till hudvårdsprodukter som jag aldrig testat. Ellos har ju allt!

 • Katarina skriver:

  Bh,sport och yoga kläder
  Blev väldigt förtjust i Conscious Choice-kollektionen och skulle därför uteslutande använda all ev vinst där Först o främst till The Denim Parka Finner utbudet av säng,sov och mys-kläder enormt tilltalande så resterande vinstsumma skulle gå till det 🙂

 • Åsa Finth skriver:

  1. Jag önskar tuffare moderiktiga kläder på damsidan vilket är mest basicplagg. På inredningssidan hade det varit roligt med mer mönster och färger på sängkläderna.
  2. Jag håller på med att byta ut alla sängkläder och handdukar till bättre alternativ ( har gjort det ett bra tag) det går sakta men det går framåt. Jag har fått med mina vänninor på tåget också.
  Hade jag vunnit hade jag definitivt köpt två uppsättngar Linné sängkläder till mig själv och mina två bästa vänner. Snyggt skönt och bra.

 • Erica skriver:

  1. barntextilier och sådant vi har närmast kroppen
  2. jag skulle köpa en ny fin matta till vårt hem och sedan spendera resten på kläder till en familj i stort behov av hjälp.

 • Katarina skriver:

  Glömde motivera varför jag vill se bh,sport och yoga kläder i kollektionen Det är sådana plagg som man byter ngt oftare än andra plagg Därför extra viktigt med miljövänliga val

 • Sandra K skriver:

  1. En inriktning på att även möblerna är hållbart framtagna; ekologiskt trä eller varför inte återvunna material?
  2. Jag är mycket förtjust i Ellos inredningssortiment, och om jag vann skulle jag satsa på den fina lampan Balloon att hänga över köksön hemma och kanske ett nytt runt soffbord. Men jag skulle främst vilja köpa ett par snygga lampor till min bror med familj, som äntligen flyttat till en ny, fin lägenhet efter ett gäng år med prövningar boendes i en sommarstuga i skogen. En perfekt inflyttningspresent!

 • sara arvidsson skriver:

  1. mer mönster och roligare färger vill jag se i Concious Choice kategorin! 🙂
  2. Jag skulle gärna unna mig lite nya lakan och handdukar, och lite kläder också, ett par nya skor skulle jag verkligen behöva!

 • Milla skriver:

  Jag vill se ett ännu mer hållbart, miljömärkt arbete med varorna som verkligen gör skillnad. Vill även se mer hållbart mode, accessoarer och dylikt.
  Jag skulle behöver köpa hem saker som lampor och möbler till hemmet, eftersom jag är en fattig student. Samtidigt behöver jag verkligen få skämma bort mig och uppdatera min garderob med bra saker. Som får mig att må bra och känna mig speciell.
  Tänk att denna underbara vinst få,
  det skulle förändra min vardag otroligt om det skulle gå,
  så att jag kan få tillbaka min tro,
  och efter all press återfå min ro

 • Sara Bergmark skriver:

  1.Först och främst skulle jag vilja att det skulle vara enklare att via hemsidan kunna filtrera conscious choice direkt istället för att först behöva gå in på underkategorier som dam, barn, hem. Jag skulle gärna se mer barnprodukter, underkläder och heminredning generellt. Drömmen hade varit att istället för att behöva söka aktivt efter conscious choice kunna välja bort ’unconscious choice’ då tror jag ni utmärker er som företag.
  2. Då jag precis gjort ett aktivt val att tillsammans med min dotter flytta till ett mindre boende skulle det ju vara en absolut dröm att kunna maximera våra 37m2 med smarta lösningar från ellos. SKåpet life för vacker förvaring, ullmattan ekeby under alkoven och nya krispiga sängkläder för både mig och dottern, dessa gärna från conscious choice sortimentet. Detta skulle verkligen ge ett fantastiskt lyfttill den lilla ytan.

 • Sara Bergmark skriver:

  1.Först och främst skulle jag vilja att det skulle vara enklare att via hemsidan kunna filtrera conscious choice direkt istället för att först behöva gå in på underkategorier som dam, barn, hem. Jag skulle gärna se mer barnprodukter, underkläder och heminredning generellt. Drömmen hade varit att istället för att behöva söka aktivt efter conscious choice kunna välja bort ’unconscious choice’ då tror jag ni utmärker er som företag.
  2. Då jag precis gjort ett aktivt val att tillsammans med min dotter flytta till ett mindre boende skulle det ju vara en absolut dröm att kunna maximera våra 37m2 med smarta lösningar från ellos. SKåpet life för vacker förvaring, ullmattan ekeby under alkoven och nya krispiga sängkläder för både mig och dottern, dessa gärna från conscious choice sortimentet. Detta skulle verkligen ge ett fantastiskt lyfttill den lilla ytan.

 • Poonam skriver:

  1) Barnkläder, Damkläder, Herrkläder och prydnadstextil såsom soffkuddar, gardiner, löpare och dukar. Skulle egentligen vilja se att allt inom textil var conscious. Och gärna allt gjort i trä också.
  2) Uppdatera sovrummet som sett likadant ut i snart sex år med en industriell sänggavel i metall och Elmira överkast i rosa.

 • Carola skriver:

  1. Gärna överkast och mattor.
  2. Jag skulle köpa linnekuddar från Ellos och sängkläder i linne från Dirty Linnen.

 • Sandra skriver:

  Jag skulle vilja se mer överkast soffkuddar osv i lite mer klassisk stil, färger och mönster.
  Jag skulle köpa vitrinskåpet Viktoria

 • Caroline skriver:

  1. Mattor, soffor/fåtöljer och gardiner.
  2. Hade köpt en ny matta och kanske ett par vinterskor.

 • Jennifer skriver:

  1. Jag gillar Concious collection och har både lakan och en del plagg därifrån. Jag skulle gärna se värmeljus, och mera underkläder för vuxna i olika basmodeller! Strumpor har vi redan, och de håller jättebra trots daglig användning. Gillar Ellos fokus på hållbarhet!
  2. Jag skulle köpa nya handdukar och sängkläder åt våra grannar som i veckan fick veta att deras hus var mögelskadat och alla textilier och många möbler måste brännas/slängas. Det var visst någon värre typ av mögel som orsakat allergiska reaktioner på allas andningsorgan och som inte försvinner vare sig genom frysning eller värme. Vi har redan skänkt kläder till deras små barn och några gosedjur men jag vet att man i plötsliga svåra situationer är glad och tacksam för allt. Jag har själv varit med om en katastrof i mitt liv då vi förlorade allt vi ägde, och jag vet hur tacksam man blir för all hjälp man kan få. Särskilt nu i juletid vill jag skänka dem tid med varandra utan oro, så att de kan fokusera på sina tre små barn och den lilla bebisen som växer i magen. Fokusera på att bli friska och kunna påbörja en ny vardag.

 • Johan skriver:

  1. Jag skulle vilja ha mer lampor i kopparrörstil med glödlampor son "glöder". Det ger sååå fint ljus.
  2. Jag skulle köpa lampor för det behöver jag och sambon i vårt nyinflyttade sekelskifteshus. ?
  .

 • Camilla H skriver:

  1. Ekologisk och hållbara skor och möbler.
  2. Jag hade först och främst köpt en ny fåtölj som verkligen behövs här hemma. Sedan hade jag också köpt inredning och dylikt som verkligen gör skillnad här hemma, valt något med stor eftertanke som är menat att hålla länge och ändrar om allt! 🙂

 • Zandra Steffert skriver:

  1. Jag vill se mer klädesplagg (gärna barnkläder)i lin och muelslingfri ull. Sett till helheten är lin och ull miljösmartare val och betydligt mer funktionellt än plagg i bomull. Även täcken och kuddar samt större utbud av herrkläder vore önskvärt. Det är snudd på omöjligt att hitta snygga rekokläder till män som inte kostar en förmögenhet.
  2. Jag skulle vilja ge min sambo en ny garderob. Han unnar sig aldrig nya kläder då han tycker att det är bättre att slita ut dem man redan har. Så väldigt klokt tänkt men samtidigt vet jag att han skulle bli så glad över ngt nytt att ha på sig.

 • Pia S skriver:

  1.Jag hittar inget stort bomulls lakan 270 gånger
  270 . Det är bra med stora lakan som ligger kvar .
  2.Jag skulle köpa några linnelakan och linnepåslakan. Vilken lyx att njuta av.

 • Lena skriver:

  1. Skulle gärna se mer mönstrat, men med samma höga kvalitet.
  2. Ska inreda dotterns nu avskalade lägenhet, efter att hon äntligen bestämt sig för stil och färg. Modernt och i svart och mässing. Ska bli så kul!

 • Jasmine skriver:

  1. Jag skulle vilja se doftljus och handtvål i den här serien! Jag tycker det är svårt att hitta härliga doftljus och tvålar som är miljövänliga.
  2. Jag skulle investera i härliga bäddset från er 🙂

 • Anna L skriver:

  1. Barn- & babyutrustning skulle behöva utökas eftersom de endast har 4 ariklar där.
  2. Jag skulle köpa fina julkläder -klänningar till mig och finkläder till sonen ur Concious Choice. och investera i nya sängkläder.

 • 1. Ekologiska mattor!
  2. Vi behöver en stor härlig matta till jul,
  att frysa om fötterna är inte kul.
  Med gott samvete väljer jag en som inte skadar vår miljö,
  Ellos vet vad kunden vill ha och erbjuder en uppsjö.
  God Concious Jul!

 • …och så mailadressen! 😉
  /Rebecca

 • Mirva skriver:

  1. Jag skulle vilja se fler textilier i form av handdukar i alla storlekar, bordsdukar, sittunderlägg, överkast, plädar, grytlappar, gardiner…you name it! Dessa skulle verkligen vara pricken över i:et!
  2. Om jag vann…så skulle det bli nya sängkläder & nya handdukar. Sådant som behöver förnyas jämna mellanrum. Men denna gång skulle jag satsa på kvalité!

 • Jan skriver:

  1) All slags textilier
  2) Först skulle jag ta ett djupt andetag – sedan skulle jag shoppa loss!

 • Pierre S skriver:

  1. Skor & ytterplagg är något man bär se över och bredda utbudet av. Viktiga varje-dagkläder som tycks glömmas bort i det medvetna valet.
  2.Myskläder till jullovet! För stor och liten. Pyjamasar och underkläder, undertröjor och linnen. Känns gott att det som är närmast kroppen är medvetet valt!

 • 1) Ullmattor
  2)Min son som köpt bostadsrätt i Oslo skulle få välja heminredning lagom till 30-årsdagen i januari

 • Kalle skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer köksredskap som man visste var av god kvalitet, vilka man var medveten om att de var gjorda i skonsamma, hållbara material och tillverkade under goda arbetsförhållanden. Jag spenderar mycket tid i köket och hade tyckt att det var härligt att veta att de redskap jag använder är saker jag kan använda med gott samvete.
  2. Jag skulle spendera mitt presentkort tillsammans med min inredningsintresserade flickvän. Jag vet att hon skulle bli överlycklig om jag köpte henne lampan Oxford och mattan Philadelphia för att jag vet att det är saker som hon har önskat sig under en lång tid, men som vår ekonomi inte riktigt tillåter. Tror även att de skulle passa bra här hemma. Sen skulle jag köpa ett par nya skor till mig själv inför vintern.

 • Klara skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer underkläder i en större variation av modeller och storlekar. Speciellt BHar och badkläder. Kunde inte hitta några nu. Det skulle vara bra om det fanns BHar/badkläder även för oss som har en lite större byst. Jag upplever förvisso att vi redan har det svårt att hitta underkläder som passar, men det skulle vara trevligt om det fanns i skonsamma material som man visste att man kunde må bra av att ha på sig och som dessutom passade.
  2. Jag skulle köpa mycket hemtextilier. Är så sugen på linnelakan! Skulle även vilja köpa lite belysning till mitt sovrum då jag i dagsläget saknar en fin sänglampa. Skulle nog vilja ha en EDGAR eller kanske en MULTI.
  God jul!

 • Kristin skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer produkter till hemmet. Alltifrån fina möbler, härliga filtar, fräscha handdukar, babyfiltar, leksaker och rengöringsprodukter. Fler skor ser jag gärna också.
  2. Om jag vinner vill jag köpa saker till hemmet, framförallt till mina barns rum som vi inte riktigt inrett än. Och ett par skor till mig själv.
  God jul ?

 • Helena skriver:

  1. Hade önskat riktigt lyxiga handdukar och även lite mer fina barntextilier.
  2. Vi behöver inreda min sons rum med gardiner, sängkläder och en matta. Så det står högst upp på listan, men annars lite bra kläder till båda barnen.

 • Jonas R skriver:

  1. Jag hade börjat med de saker som säljer bäst så att så stor andel av försäljningen som möjligt hade blivit consious choise!
  2. Hade först och främst köpt en Jacka Harling Melton efter det lite blandade saker som underkläder och handukar.

 • Lena E skriver:

  1. Kuddar och örngott modell större, typ hotellkudde. Det är ju så mysigt att ha maffiga kuddar när alla trängs i sängen eller gömma sig bakom när det händer något läskigt.
  2. Med de här feta presenkortet kan jag vara kräsen och bara välja kläder och inredning som är snäll mot naturen och ekologiskt tillverkade.

 • Nanna skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer små lampor och prydnadsföremål för att det är så lätt att missa att köpa just detta med hänsyn till miljö osv de större köpen är iallafall för mig lättare att välja noga.
  2. Jag skulle köpa gardiner och sängöverkast !

 • Kylie skriver:

  1. Handdukar saknar jag absolut;
  Har ni haft dem i butiken förut?
  De är något alla vi måste ha;
  Skulle passa in hos er jättebra.
  2. Objudna gäster, håriga och små;
  Gömmer sig i husets varenda vrå.
  Skuttar glatt när någon går förbi;
  Vill inte längre erbjuda dem logi.
  Men vi har hört talas om en maskin;
  Som går på el utan att behöva bensin.
  Att den suger är verkligen en fördel;
  Ett rent hus är det som står på spel.
  Snälla låt oss uppleva en hårfri jul;
  Med massvis av glädje och utan strul.

 • Annica skriver:

  1. Större utbud av hemtextilier, accessoarer och kläder.
  2. Jag skulle köpa accessoarer, hemtextilier och kläder, varav så mycket som möjligt är conscious choice.

 • Sofie skriver:

  1. Var ett bra utbud, men gardiner, det skulle jag önska.
  2. Jag hade velat investera i linnesängkläder! Och nya gardiner hade inte varit fel det heller. Fast, man hade väl blivit sittandes vid datorn i x antal timmar innan man hade kunnat bestämma sig;)

 • Johanna J skriver:

  1.Skulle önska mer mönster på textilierna.
  2. Skulle köpa massa nytt till vårat nya hem vi ska flytta till☺

 • Amanda skriver:

  1. Gardiner och tyger.
  2. Inredning, inredning, inredning. Och så lite inredning!

 • Lina skriver:

  1. Finns så många fler medvetna val alla borde göra, och då måste butikerna göra det lättare. Miljömärkta ljus och värmeljus. Skicka i pappkartonger istället för plastpåsar.
  Snälla ekologiska hudvårdsprodukter. Möjligheterna är oändliga och Ellos kan jobba med mycket.
  2. För 5000kr skulle jag köpa Kavatskor till hela familjen. De är fina, men framför allt tänker man på miljön när det gäller produktion och material.

 • Martina h skriver:

  Jag skulle vilja se mer leksaker. Det finns så mycket plastleksaker nuförtiden som inte är bra att barnen stoppar i munnen. Mer medvetet-tänkt-saker.
  Jag skulle nog köpa en matta eller piff till huset

 • Tove skriver:

  1. Framför allt hade jag uppskattar fler kategorier och bättre möjlighet att filtrera på conscious choice i respektive kategori. Gärna barntextil (som är svårt att hitta), t.ex mattor, bädd-/ och badtextil som är både snygga och schyssta. Gärna mer GOTS-märkt!
  2. Jag skulle köpa en rund barnmatta med stjärnor till sonen som fyller år strax innan jul och en stoppad sänggavel och stor härlig matta till sovrummet. Och så ett set med nya sängkläder, så nyfiken på att prova några ur conscious choice som jag inte känt till innan!

 • Karin S skriver:

  Hej,
  1. Jag saknar handdukar vilket för mig är en given basproduktion som vi alla har hemma och finns bra miljöval är det enkelt att bidra för många.
  2. Vi ska till och renovera vårt sovrum så det finns mycket jag vill köpa. Nytt överkast, gardiner, sängkläder…. ja helt enkelt få till ett härligt rum för vila. Skulle även köpa något fint till min guddotter som fått nytt " eget" rum.

 • Sofi skriver:

  1. Skulle vilja se mer sportkläder i Conscious Choice-kategorin, och även ytterkläder och funktionskläder. Det brukar vara svårt att få tag på lite mer miljövänliga plagg, både till barn och vuxna, när det kommer till just de här kategorierna av kläder.
  2. Jag skulle vilja ge barnrummet en rejäl nystart och byta ut sängkläder, gardiner, kuddar, ja alla textilier, till bättre och mer miljömedvetna val. Och så skulle jag även vilja göra med innehållet i barnens garderober!

 • Johanna Maria skriver:

  1. Idag består sortimentet framförallt av bäddtextiler så ni har verkligen alla möjligheter att utveckla "Conscious choice". Jag tycker att ni ska hämta inspiration från eran redan väl utvecklade serie "Premium quality". Min gissning är att många som söker efter kvalitet söker också efter hållbara produkter – så fungerar åtminstone jag. Hållbarhet och kvalitet går ofta hand i hand – vilket är fantastiskt. Ni kanske kan gå mot att slå ihop linjerna? Eller flytta produkter från den kvalitetslinjen till hållbarhetslinjen genom att byta tygerna? Jag tror på att gräva där man står. Exempelvis:
  – Kökshanddukar
  – Dukar
  – Gardiner
  2. Jag har fått upp ögonen för Ellos klädkollektion "Premium Quality" genom podden "Säker stil". Där finns hur mycket som helst och det är så skönt att inte behöva fokusera på material när jag kollar på kläderna – utan vet att alla plagg är bra. Har istället utgått från vad jag verkligen gillar och hittat:
  – Mössa och halsduk i kashmir
  – Blus Jonna i siden
  – Svarta pumps i skinn
  Allt för att bygga upp en hållbar och klassisk garderob – Säker stil!

 • Åsa skriver:

  1. Plädar och mattor som är snälla mot både familjen och miljön vore toppen.
  2. Nya, mjuka sköna sängkläder till lillans första stora säng hade suttit fint.

 • Emelie skriver:

  Hej!
  1. Jag skulle gärna se ett mönster på de fina hållbara produkterna, gärna ett klassiskt folklore mönster eller något som påminner oss om svunnen tid att kompletera de härliga ljusa färgerna med.
  2. En vinst skulle jag införskaffa belysning och såklart fina miljömärkta sängkläder för. Vi inreder vår övervåning till sovrum och belysning känns extra viktigt då det är snedtak och spröjsade fönster med mindre ljusinsläpp. Håller tummarna!

 • Anna G skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer av bra basvaror, sådant man behöver byta ut och fylla på då och då. Lakan, handdukar, kökshanddukar, t-shirts, underkläder etc.
  2. Jag skulle byta ut en del av just vårt basförråd. Vi har en hel del omaka handdukar, som det vore roligt att få byta ut till en serie med likadana för både bad, hand och gäst.

 • Josefin Nilsson skriver:

  Hej!
  1. Jag skulle vilja se två saker: dels mer accessoarer, exempelvis snygga handväskor i ekologiskt garvat läder. Men även mer möbler och inredning som gärna får vara tillverkat av FSC-märkt trä, ekologiskt trä/läder/tyg, eller varför inte spillmaterial av olika slag, målat med giftfria färger etc.
  2. Jag och min sambo väntar vårt första barn i April, en liten kille! Så jag skulle använda presentkortet för att plocka ut de ekologiska godbitarna som finns för dom små, i Ellos sortiment. Vilket visat sig vara väldigt många! ??✨ Snyggt jobbat Ellos!

 • Isabelle skriver:

  1. Mjuka mattor till dom små
  för bara, små fötter att springa på!
  2. Oj vilken vinst bakom denna lucka
  Kan få vem som helst att av längtan sucka…
  Så mycket fint att välja på!
  Men har några favoriter ändå:
  Länge drömt att få krypa ner
  i täcken klädda i linne, och mer;
  Kuddar i sammet och pläd så fin,
  Till vardagsrummet en ny gardin
  Och slutligen lyktor för tända ljus
  som sprider julfrid i vårt lilla hus
  Nu hoppas jag mycket, som ni förstår
  att tomten kommer från Ellos i år!

 • Liv Carlson skriver:

  1. Det fattas bäddset till barnsängar och bebissängar. Även handdukar som kan tilltala barn.
  Något annat jag tycker passar in är köksneutrala myskläder så som sådana där risfyllda sockar man kan värma like värmesäck i micron, och morgonrockar, tex. Gärna i neutrala färger som kan både passa många och hålla länge i tiden.
  2. Jag skulle köpa mig en fåtölj att krypa upp och plugga i till studentrummet. Denna tycker jag ser mycket studerandevänlig ut:
  http://www.ellos.se/furninova/fatolj-stor-1-5-sits-kopenhamn/477922?N=1z141vpZ1z141ll&Ns=PriceArticleNormalSorting|0&Nao=10&selArt=662665&pr=0C1B2S3T

 • Sandra Johansson skriver:

  Hej ,Jag skulle vilja se mattor plädar och överkast i kollektionen . För 5000 kr skulle jag bli överlycklig då jag kan färdigställa mina 2 små tjejers barnrum genom att köpa inredning och fina bäddtextilier.Dessutom skulle våra donnor behöva ordentliga kläder inför vintern så det skulle komma väl till pass hos oss 🙂

 • Anna R skriver:

  1. Handdukar och t-shirts och servetter.
  2. Om jag vann skulle jag köpa soffan Lina. Den är nästan en exakt kopia av mitt loppisfynd från 50-talet som jag köpte för 150:- då för 6 år sedan. Soffan hittade sin perfekta plats i vårt nyrenoverade kök för 4 år sedan men börjar nu ge upp. Den är väl använd dygnet runt; läxläsning, mellanmålsätning, tidningsläsning, tevetittande och eftermiddagslurar.

 • Viveca skriver:

  1, handdukar, badlakan och morgonrockar saknar jag, som är bra för miljön och mjuka för huden.
  2, på min önskelista står skåpet Victoria.

 • Anna w skriver:

  Jag önskar mig ett större hållbart/ekologiskt/etiskt sortiment & enkla sätt att sortera på.
  På min önskelista står en stor matta till sovrummet! Namnsdagsbarnets önskningar borde väll gå i uppfyllelse?
  God Jul!

 • Sara skriver:

  1. Mer inredning- köksprylar, småförvaring osv.
  2. Mer förvaring! Jag hade problem med att flytta till en lägenhet på 42kvm i somras när jag kom från en större. Men vill mm bo i större stad så får man gör vad som krävs. Nu ska jag bli sambo- i min lilla lägenhet! Två pers med massa prylar kräver bra förvaring!

 • Lisa skriver:

  1. Handdukar
  2. Jag skulle gå köpa lampor, bor i nytt hus och nu i denna mörka årstid inser man att man saknar fler ljuskällor. Ellos har så många fina!

 • Ida skriver:

  1) Jag saknar verkligen fina, hållbara och medvetna barnsaker såsom babygym, mobil och babysitter. Många av de som finns i dagsläget skäms man för att ha framme och att hitta sådana som producerats på ett ansvarsfullt sätt är nästintill omöjligt.
  2) Jag skulle köpa en linneduk till min sambo, conscious choice haklappar och en verktygslåda till min dotter Rut, en ny perkolatur till min mamma och till mig själv en värmedyna.

 • Angelica skriver:

  1. Mattor och möbler
  2. Flyttar snart så ny matta och sängkläder

 • Sara skriver:

  1. Jag skulle vilja se mer utav allt men framförallt mattor och handdukar.
  2. Det finns mycket fint men jag skulle först sikta in mig på Tanger Ryamatta och lampor till min nya lägenhet:)!

 • Märta skriver:

  1. Hemelektronik
  2. Jag skulle vilja ha en matta under sängarna, en stor gosig är så halt och kallt på golvet nu.

 • Mia skriver:

  Handdukar, sängtäcken.
  Skulle också köpa nya sängkläder och lampor till vårt nya hus.

 • Paulina skriver:

  1. Jag hade gärna sett mer av dekorativa kuddfodral, filtar och plädar i kollektionen.
  2. Jag följer flitigt bloggar och Instagram som innehåller inredning och tänker varje dag på vad jag vill göra här hemma. Tyvärr räcker studentbudgeten inte riktigt till det sista piffet, så om jag vinner skulle jag köpa just de sista detaljerna som betyder så mycket.

 • Cecilia skriver:

  1) Överkast, påslakanset och mattor hade jag gärna sett i sortimentet, eftersom de är nära kroppen på olika sätt och därför känns bra när de är tillverkade miljövänligt och minimalt med kemikalier som kan påverka kroppen. En önskedröm hade varit miljövänliga soffor då jag upplever att det är en stor brist på marknaden idag, också utifrån perspektivet med kemikalier och miljöpåverkan.
  2) Med en så stor summa skulle jag både kunna investera i nya lakan (våra är så slitna…), en matta till hallen, gardiner till vardagsrummet och kläder till både mig (tjocktröja, blus och en klänning), min man (jeans och en tjocktröja) och bebis.

 • jessica skriver:

  En hudvårdsserier till ett rimligt pris
  jag skulle unna mig något utav alla dem produkterna som är märka med procentsymbolen som man inte kan använda någon rabattkod.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *