Annons

LUCKA 7: RUM21

Bakom dagens lucka döljer sig valfritt soffbord i carrara-marmor från Rum21! I potten ligger ett Marvelous soffbord från Decotique i storleken 120×60 cm, 80×80 cm eller 60×60 cm – du väljer själv vilken storlek som passar dig bäst. Svara på de två frågorna nedan i kommentarsfältet för att delta och lycka till!

1) Rum21 firar årsjubileum 2016. Hur många år fyller de?
2) Vad saknar du för möbel-/inredningskategorier på Rum21.se? Motivera kort. 

 

Tävlingen är avslutad. Grattis till Emma som svarade 2016-12-07 kl 20:39:25 Maila din hemadress till helene.feldt (@) trendenser.se så kommer vinsten dig tillhanda inom kort!

*Tävlingen pågår tom 8/12 kl 09.00 Vinnaren utses av en jury från Rum21. Deras beslut kan ej överklagas. OBS! Vinsten skickas endast inom Sverige! Trendenser kan ej ta ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet. Ett bord ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Nadja skriver:

  1.Dom firar 20 år
  2.Hade velat se snygga sänggavlar i deras sortiment, svårt att hitta en snygg och praktisk gavel.

 • Caroline skriver:

  1. De fyller 10 år
  2. Garderober. Finns så många fina som inte är ett helt system utan fristående garderober.

 • Erica Nyqvist skriver:

  1. Rum21 fyller 10 år
  2. Jag saknar en tydligare avdelning med inredning för barnrum

 • Elin skriver:

  1. De firar 10 år.
  2. Jag tror ett naturligt steg i deras utveckling vore att börja tapeter med ett designerperspektiv. På det viset så skapar Rum21 helheten hemma utan att behöva kompromissa på någon detalj!

 • Gabriella skriver:

  10 år (grattis!)
  Det skulle vara utvalda coffee table books, gärna med temat arkitektur, inredning, naturfotografier som skulle kunna pryda ett hem och fortsätta inspirera. Ni har uppenbarligen väldigt god smak och därför litar man på ert goda omdöme i urvalet av böcker. Perfekta gå-bort-presenter!

 • Sara skriver:

  1 10 år
  2 en rolig kategori skulle vara "klassiker" där man lätt skulle kunna hitta saker som stringhyllan och fjärilsfotöljen, bra för den som vill investera design som är tidlös!

 • Madde skriver:

  1. De fyller 10 år <3
  2. Jag saknar inget sortiment men däremot önskar jag att kategoriseringarna av sortimentet blev tydligare, kanske med en extra underkategori t ex sängmöbler – sängbord
  Älskar Rum21 och skulle bli överlycklig av att vinna 60×60 bordet!!

 • Cissi skriver:

  De firar 10 år, Grattis!!
  Tycker att Rum 21 har ett mycket brett sortiment och har egentligen inte saknat något men coffetable books är något jag skulle behöva hjälp med.

 • Jessica S skriver:

  1. 10 år.
  2. En mer utvecklad barnavdelning vore kul, och barntapeter <3

 • Katarina Laago skriver:

  De firar 10år
  En tydligare avdelning för barnrum
  Håller tummar o tår!

 • Louise skriver:

  1. 10 år
  2. "Inspiration" – här ökar köparnas incitament att handla när produkterna omges av en särskilt inspirerande miljö/omgivning i en välavvägd blandning.

 • Viktoria Larsson skriver:

  1. 10 år fyller dem i år!
  2. Jag skulle vilja ha en egen kategori med förvaring. Jag älskar förvaring och konsten att gömma undan allt man äger på ett snyggt sätt tror jag att rum21 skulle kunna hjälpa mig med!

 • Caroline skriver:

  Vilken julkalender du har fixat, läste på Bloggkommentatorerna att den var helt galet bra och kan bara instämma. Jättekul! Vill självklart vara med och tävla. 🙂
  1. RUM21 fyller 10 år.
  2. Det mesta finns ju redan i inredningsväg och det enda jag har tänkt att jag saknar, är en snyggt designad sovplats för min lilla hund. Har köpt många olika genom åren men de passar aldrig särskilt bra in i inredningen. Zooaffärer satsar på att ha billiga hundbäddar, men jag tror att många hundägare skulle uppskatta att ha en riktig möbel som man inte behöver plocka bort när man får gäster för att bädden ger ett stökigt intryck. Inspiration finns här: http://petshopgirls.no/index.php/katte-hundesenger/m-bler.html. Kram1

 • Liza skriver:

  1. 10 år
  2. En barnavdelning med brett utbud från möbler, textiler till leksaker samt en kategori för "bubblare" ny design som kan tänkas bli riktiga klassiker inom några år.

 • magnabus skriver:

  1. RUM21 fyller 10 år <3
  2. RUM21 har ett fantastiskt sortiment så svårt att "hitta på" något, men man ser ju det man behöver för stunden. Just nu letar jag med ljus och lykta efter praktiska och fina "garderober" eller klädförvaring/sakförvaring som skåp/möbel som kan vara placerade i ett allrum/gästrum i vårt fritidshus. Oerhört svårt att hitta. Så det är min önskan för stunden.

 • 1. 10 år
  2. Det är ju en väldigt fin & inspirerande butik. Vi bor ganska litet så jag tänker en avdelning med smarta produkter & lösningar hur man maximerar på liten yta T.ex för att gömma undan sladdar, smart & snygg förvaring mm. Man vill ju liksom bo snygg även om man bor litet 🙂

 • Helena N skriver:

  1. De fyller 10 år i år!
  2. Jag saknar en gardinkategori med olika typer av upphängningslösningar och sömnad.

 • Susanne Sahlin skriver:

  1. Rum21 fyller 10 år!
  2. Inspirerande "moodboards", inspiration och bilder hur jag kan inreda i mitt hem skulle definitivt öka köp-incitament tror jag.

 • Karin skriver:

  1. RUM21 fyller 10 år.
  2. Tapeter. Skulle göra det möjligt att inreda ett hem i stort sett från topp till tå hos RUM21. Ge kunden en bättre möjlighet till "helhetslösning" s a s.

 • Tove skriver:

  1. 10 år
  2. En ren garderob-kategori.

 • Elli skriver:

  a) 10 år ?
  b) det skulle vara kul med en kategori fylld med retro där man kanske har bilder från förr och plockar fram produkter som är nydesignade idag med inspo från retro! Jag älskar kombinationen av nytt, gammalt och auktionsfynd i mitt hem så en retro kategori hade jag uppskattat! 🙂

 • Karin Synnergren skriver:

  1.10 År fyller RUM21
  2.Tycker RUM21 har ett tillräckligt brett utbud,som dom har.

 • Vera skriver:

  1. 10 år
  2. Förvaring som kategori saknar jag
  Annars får jag jag inspo från rum21 varje dag
  Extra kul att de har en affär i Gbg
  Hoppas ett soffbord kommer till mig i jul… vi får se!

 • Nathalie-Mira skriver:

  1. Hipp hipp hurra för Rum21 fyller 10 år!
  2. Jag handlar ofta från Rum21 och tycker att det finns ett väldigt bra utbud. En kategori jag skulle vilja se är inredningsinspiration. Köpte nyligen en Stringbokhylla och då hade det varit perfekt om det fanns en liten inspirationsflik med vart man skulle kunna placera hyllan, dekorera den med osv. Ett litet mini-skyltfönster i webbformat =) Det skulle ju även göra att man får ta del av fler produkter hos just Rum21.

 • Helena skriver:

  1. 10 år
  2. Egentligen ingen men barnrum är ju alltid roligt att inreda så en kategori med artiklar som passar i barnrum skulle ni kanske kunna ha.

 • Helén skriver:

  1. 10 år
  2. Jag saknar en kategori där man lätt kan hitta till hållbara möbler. Möbler med eko-tänk, etik och ansvartagande för produktionskedjan och liknande 🙂

 • Charlott W skriver:

  Rum21 firar 10 år i år!
  Tycker ni har ett kanonutbud redan men om det fanns..
  Böcker! Snygga och inspirerande böcker som gärna får ligga framme och locka till blädder! Gärna med fotokonst och inredningsinspiration! …så hade HELA min önskelista kunnat inhandlas på rum21.se

 • Linda skriver:

  1. 10 år
  2. Rum21 har ju ett superstort sortiment så det är svårt att se att det finns så mycket tomma luckor att fylla men jag skulle gärna se annan konst en tryckta posters. Det vore kul att se fler internetshoppar sälja konstnärers verk, kanske i galleriformat, en konstnär några månader i taget (eller tills de sålt ut). Är inte de mest kända eller dyraste verken jag är ute efter men saknar just konst när jag näthandlar (vilket jag gör i stor utstrykning). Eller att man säljer konst och har olika teman där man kan samla fler konstnärer under. Det ska naturligtis inte vara sammma konstverk till salu i obegränsad mängd men en blandning av litografier i något större upplaga, blandat med konst som kanske bara finns i ett ex av varje.

 • Gunnel sofia skriver:

  1. 10 år!
  2. En avdelning för hållbarhet. Ekologiska, återvinningsbara ta och rättvisemärkta produkter.

 • Jenny skriver:

  1. 10 år
  2. Saknar produkter för kontoret, snygga pennställ, pennor, sudd, linjaler, block, pärmar mm.

 • Therese skriver:

  1 De firar 10 år
  2 Jag skulle gärna se en inspirationskategori. Där man exempelvis har inrett olika rum med produkter från Rum 21 så man kan få lite tips ideer och inspiration

 • Frida Charlotta skriver:

  10 år – Grattis!
  Jag önskar så att ni skapade en egen kategori för miljövänligt, ekologiskt och/eller hållbarhet!

 • 1) "Tenn" 10 år!! 🙂 😛
  2) Jag skulle gärna vilja se barnmöbler i sortimentet. Det känns som en kategori som allmänt glöms bort, men jag tycker det är viktigt för både barnen såklart men också dem vuxna att även barnrummet är fint och stilrent! Så stilrena men praktiska barnmöbler hade iaf jag gärna velat se!

 • A.S skriver:

  1. 10 år firar rum21.
  2. Rum21 har nästan allt, det jag saknar är en avdelning för mindre ätbara delikatess saker, jag hade tyckt det var extremt kul om man kunde tex tryffelolja och saltstenar på samma ställe som man köper sitt nya matbord.

 • Marielle skriver:

  1. 10 år
  2. Inspirations bilder och ekologiskt hållbarhet.

 • Sandra Johansson skriver:

  Hej ! De fyller 10 år . Jag skulle önska möbler och inredningsdetaljer till sovrum och barnrum . Jag älskar utbudet från Rum21 och hämtar ofta inspiration och ideer ut sortimentet men just för de för oss viktigaste rummen att få mysiga saknas det 🙂

 • Sanna skriver:

  Rum21 fyller tvåsiffrigt! Hurra!
  Jag skulle önska inspiration av samma stil som i deras instagramflöde, hur produkter kan kombineras i verkligheten för att skapa en levande miljö.

 • Christine C skriver:

  1. De fyller 10 år.
  2. Jag hade önskat mer tavlor och posters.

 • Johanna skriver:

  1. Helén Rudholm och Gustaf Rudholm startade Rum21 år 2006 – de firar därmed 10 år i år! Grattis!
  2. Jag tycker inte att Rum21 behöver fler kategorier eller fler varor – ni har redan allt man söker och mer därtill. Förutom det självklara med att hela tiden förnya sitt sortiment efter årstid och trender men det tycker jag att ni redan är bra på.
  Däremot har jag en idé på hur ni skulle kunna utveckla er kategori ”Rum” ytterligare. Jag gillar den kategorin, tänker ofta utifrån rum när jag ska köpa något. När man idag klickar sig in på den kategorin kommer det upp produkter som kan passa till respektive rum – toppen. Men något ni också skulle kunna göra där är att visa olika rums-miljöer där produkterna ingår. Detta genom exempelvis:
  – Vanliga bilder
  – Videos
  – Bilderna där man kan röra sig runt i rummet genom pilar
  Dessa skulle kunna vara stylade av er eller olika gästdesigners. Ni skulle även kunna lägga till musik för att skapa en viss känsla. Och kanske det allra viktigare – länkar till produkterna i rummet. Antingen under, eller länkar som kommer upp när man håller musen ovanpå dem. Ett helhetskoncept med massa inspiration helt enkelt.

 • Yasmine skriver:

  1. 10 år
  2. Jag skulle vilja se fyrkantiga lådor i olika storlekar som man själv sedan kan bygga upp till en valfri bokhylla. De märkesvaror som finns, som t.ex Muuto, är allt för dyra att bygga något större av.

 • Kristin skriver:

  1. 10 år
  2. Badrum och barn

 • Ellen Källberg skriver:

  Hej!
  10 år fyller RUM21.
  Jag saknar inte aktivt något, men det hade varit intressant om man kunde välja en annan gruppering istället för möbeltyp. Till exempel färgskalor eller designtyp såsom 50-tal eller allmogeinspirerat.
  PS: sanslöst bra adventskalender!

 • Fia skriver:

  1. 10 år, Grattis 🙂
  2. Det finns allt kan jag tycka. Så det ända jag skulle vilja ha är en kategori för barnmöbler och då delat på små barn och tonårsbarn. Är så svårt att hitta snygga och riktigt vettiga möbler just till tonåringar. Ja det är en önskan.

 • Milla skriver:

  Svar 1. 10 år.
  Svar 2. Lite mer unika och personliga möbler med en gammeldags charm. 🙂

 • 1. Rum21 firar 10-årsjubileum. 2. En kategori jag saknar på rum 21 är svensktillverkat. Jag gillar svensk design och närproducerat så en egen kategori för att handla lokalt och miljömedvetet vore ett bra steg för rum21 ?

 • Eva skriver:

  1. De firar 10 år – grattis Rum21!
  2. Saknar egentligen ingen kategori (fantastiskt utbud!) men kanske inspirationsbilder?

 • Philip Nilsson skriver:

  1) Rum21 fyller 10 år i år.
  2) Jag saknar en kategori för målarfärg. Typ kalkfärg och andra produkter som kan göra hemmet vackert.

 • Elin skriver:

  1. 10 år!
  2. Det vore spännande med en innovations-del, typ en uppdaterad mer profilierad version av "hemmets bra att ha" med nya smarta, uppkopplade prylar till hemmet som smart belysning, ljud och snygga lösningar för alla teknikgrejer där hemma etc.

 • Lovisa skriver:

  1. Tioårsjubileum!
  2. Det enda jag upptäckt att jag saknar är kakeldekor!

 • Lena Axelsson skriver:

  1.
  10 år
  2.
  Som småbarnsförälder saknar jag tydlig kategori/gruppering för barn

 • Hanna skriver:

  1. Dom fyller 10 år, hipp hipp!
  2. Jag tycker de täcker in såväl möbler som kategorier och inspiration alldeles utmärkt – för mycket stör med, remember! – men tycker filtreringen kan vara bättre så man kan filtrera på fler saker, t ex träval, tyg, storlek.

 • Sofi skriver:

  1. RUM21 fyller 10 år. Gratulerar!
  2. Det jag saknar i ert sortiment är textilier som metervara. Att kunna förändra sina möbler och sin inredning med djälva, eller kanske lite mer sobra, textilier är något det ofta tipsas om och något som ligger helt rätt i tiden. Bra både ur ett hållbarhetsperspektiv och som ett sätt att visa hur det är möjligt att förnya de produkter ni säljer på RUM21 som är av en sådan kvalite att de kommer hålla över lång tid.

 • Margot Björck skriver:

  1. Tioårs jubileum.
  2. "Månadens-vara", en mindre upplaga av en nu verksam svensk designer, keramiker etc. Det tycker jag skulle vara bra som komplement till en redan fantastisk butik.

 • Sandra P. skriver:

  1. 10 år, grattis!
  2. Ett nytt soffbord står redan på min lista och i marmor skulle det vara en dröm….

 • Sara skriver:

  1. De fyller 10 år i år!
  2. Jag saknar en kategori för ekologiskt hållbara möbler. Möbler skapade av ekologiska material eller kanske även återvunna reparerade möbler.
  Återvunna möbler tycker jag ofta ger ett helt unikt och nyskapande uttryck i ett rum, och det ligger helt rätt i tiden att lyfta fram en sådan kategori på rum21.

 • Melinda skriver:

  De fyller 10!
  Jag saknar en barnkategori. Det finns så himla mycket snygg design som gör sig utmärkt i barnrum ?

 • Charlottan skriver:

  1. Rum21 firar 10 år i år, grattis!! 🙂
  2.
  – En kategori med fina tillbehör för microgreens och groddning, t.ex. snygga Table Garden från Our Greenery och produkterna från Life in a Bag.
  – Smycken från nya formgivare, t.ex. Bow Label, som är en av vinnarna av Swedish Fashion Talents 2017.
  – Fler vaser, de underbara vaserna och ljuslyktan VAKO från Smaelta.
  – En kategori med nya svenska formgivare och designkollektiv, med t.ex. brickan Clamp Tray från Navet.
  – De fina blomkrukorna från Bergs Potter.
  – Miljömärkta värmeljus i refillsystem.
  – Lite större utbud från Globen Lighting, särskilt vägglampan Astoria.
  Men framförallt önskar jag mig; en lika mysig rum21-butik i Stockholm som den i Göteborg!
  God Jul!

 • Nickan skriver:

  1: 10 år!
  2: Kategorierna är redan bra! Jag hade önskat att ni skulle ha lite guider så jag som lekman kan få veta de trix som finns när jag till exempel köper en matta till matsalsbordet. Hur stor ska mattan vara för att det ska se estetiskt bra ut. Materialval så att stolarna inte ska "fastna" i mattan… En annan guide skulle kunna vara hur högt över ett matsalsbord bör en pendellampa hänga? Eller vilken form på soffbord är visuellt fint till olika former på soffor….. Ytterligare en skulle kunna vara hur hänger jag tavlorna över soffan… hur stor/liten många/få tavlor är att rekommendera….ja ni hajar hoppas jag vilka typer av guider jag hade önskat. Med dessa guider hade nog många hem fått en bättre harmoni och inköpen hade blivit mer genomtänkta och därmed färre slit och släng inköp på kuppen!

 • Katarina Haglund skriver:

  1. 10år. 🙂
  2. Det skulle vara bra om ni hade kategorin "utomhus" med utemöbler, trädgårdsmöbler och tillbehör för hemmets uteliv.

 • Lisa skriver:

  1) Rum21 firar 10 år i år! Grattis!
  2) Kategorin Barn saknar jag. Vore superpraktiskt med tre små hemma att kunna klicka hem inredning till barnrummen.

 • Claudia skriver:

  1. 10 år!
  2. Jag saknar möbler för barnrum. Skrivbord, bord/stolar/bänkar osv. Kanske ev väl valda (stilrena) dekorationer som passar barnrum. Detta skulle komplettera sortimentet på ett mycket bra sätt.

 • Jennie skriver:

  1. 10 år!
  2. Jag saknar utomhuskategorin. Möbler och inredning utomhus är såklart större på sommaren men inte obefintligt på vintern. Nu är det svårnavigerat att hitta utomhusprylarna och det är synd eftersom det finns mycket fint i sortimentet som är utomhusrelaterat.

 • kajsa skriver:

  De firar 10 år
  saknar en kategori med små utgåvor från små företag som behöver komma ut och visa sig.

 • Sofie skriver:

  Snälla tomten (trendenser) ge mig ett skäl att kasta ut mannen hemska soffbord… 😉
  Rätt svar 10år.
  Då vi nyligen flyttat så är jag på jakt efter sänggavlar till allas rum typ så detta hade varit min önskan att få en tydligare uppdelning med sänggavlar/stommar.

 • CECILIA skriver:

  Svar: 10 år
  Jag saknar spegelmöbler. Det är så snyggt och går inte att få tag i så lätt. Men många vill ha

 • Hanna skriver:

  1. 10 framgångsrika år!
  2. Jag saknar ett större utbud av inredning och accesoarer till barnrum och skulle önska att ni tog in varumärket Nobodinoz.

 • Pauline skriver:

  Tio år fyller de!
  Håller med om många här, men sänggavlar i designerstuk känns omöjligt att hitta, och när det väl hittas är det till absurda priser… Så det vore nått för RD att fundera på! 🙂

 • Jonas skriver:

  1. 10 år
  2. Inredningspaket där ni rekommenderar kombination av "basmöbler" som en kan köpa för paketpris och sedan själv kan personifiera med ytterligare tillbehör.

 • Cornelia skriver:

  1. 10 fina år. Hurra!
  2. För mig är Rum21 kvalitet, hållbarhet och design, för hela hemmet. Kan därför tänka att när man vandrar från era vackra linnelakan om morgonen, och vidare mot favoritkoppen i köket, vill man ta på sig en fluffig, vacker morgonrock och kanske ett par fina tofflor? För att runda av helheltsupplevelsen. Tänker att jag snabbare skulle söka hos er, än hos… H&M? Just morgonrock, tofflor etc känns mer "Hem" än "Mode".

 • Maria skriver:

  Rum21 firar 10 år!
  Det jag saknar är en egen kategori för barnsaker. Som nybliven mamma har jag helt övergått från att köpa saker till mig, till att bara köpa till min dotter!

 • jenny skriver:

  1. 10 år såklart!
  2. En kategori : Svensk design, där svenska designklassiker finns t.ex dalahästar, stringhyllor eller liknande!

 • Sandra skriver:

  1. De firar 10 år i år.
  2. Vore det inte passande med en kategori som vi nämner "klimatsmarta produkter" med tanke på det ökade behovet och intresset kring just det ämnet! Skulle bli så mycket lättare för oss konsumenter att välja den klimatsmarta vägen då 🙂

 • Mikael skriver:

  1. Grattis till 10 år!!
  2. Jag skulle vilja se en vintage-kategori. Själv letar jag efter Arne Jacobsens Sjuan-stolar till mitt matbord och skulle gärna köpa dessa hos er. En Sjuan kontorsstol i läder med fin patina vore inte dumt det heller. Då behövs det många och bra bilder på produkten, gärna som man kan zooma in i, och rotera.
  Lampor, porslin, och speglar skulle också passa fint in i en vintagekategori.
  Också moderna designmöbler i fint begagnat skick är intressant, om t.ex. Emma Olbers fåtölj ”Hanna” dök upp hos er skulle jag klicka hem den direkt. Jag har inga problem med att köpa begagnat, det är mer hållbart, bättre pris, och dessutom så är det skönt att man själv inte gör första märket eller repan i en splitterny, dyr möbel 🙂

 • Sofie skriver:

  1. 10år.
  2. Under kategorin barnrum skulle jag vilja ha en underkategori – baby. Där ska det finnas saker för de allra minsta, vilket blir lätt att hitta för oss gravida. T ex fina babysitters, babyfiltar, babygym och kanske vackra mobiler att hänga ovanför sängen eller fina vagnsmycken.

 • Emelie skriver:

  1. 10 år
  2. Sängramar! Nog börjar det väl bli dags för riktiga sängmöbler igen efter alla kappor och stoppade gavlar? Jag skulle vilja se en kategori för sängramar i olika stilar, lite som hos Ilva men snygg design.

 • Ulrika skriver:

  1. De firar 10 år! Grattis!
  2. Jag saknar egentligen ingenting men ett tips på en kategori som jag skulle uppskatta är en miljövänlig, hållbar kategori. Det ligger i tiden. 🙂

 • Viktoria skriver:

  1) De firar 10 år i år!
  2)Jag tycket att Rum21 är en mycket tydlig & bra webshop! Man kan enkelt begränsa urvalet med både färger & märken. Tydliga grupper under varje rubrik.
  Är dock lite nyfiken på snygga inredningsdetaljer till ungdomsrum. Exempelvis om man är sportintresserad, men inte vill ha en massa barnprodukter eller saker som är kopplade till ett specifikt lag. Rena, snygga sportdetaljer helt enkelt.

 • Elvira Andersson skriver:

  1. 10 år??
  2. Jag skulle gärna se en barnkategori – skulle vara guld värt att (i ännu större utsträckning) kunna köpa inredningsprylar till hela familjen!

 • Sofia skriver:

  1: 10-årsjubileum!
  2: Jag har insett att jag är en belysningsnörd! Rätt belysning på rätt ställen kan förvandla ett helt rum, det är som magi! Rum21 har ett fint utbud av lampor, men jag skulle gärna se fler alternativ för utebelysning! Gärna även en bättre utomhuslektioner med alternativ för att möblera och dekorera ett uterum eller ex. en pergola sommartid!

 • Charlotte skriver:

  1. 10 år.
  2. Paketlösningar, där ni har kombinerat ihop möbler som passar bra ihop. Det är inte alltid lätt att plocka ihop ett helt möblemang när utbudet är stort. Antingen som rena paketlösningar eller kanske som inspirationsbilder där det finns länkar till möblerna på bilden.

 • Marie skriver:

  1. Rum21 firar 10 år- hipp hipp hurra!
  2. Jag skulle vilja ha en kategori som heter ekologiska produkter. Har bestämt mig för att i princip endast köpa ekologiska – gärna närproducerade- produkter (alt fairtrade). Vi måste ta större hänsyn till miljön och vår planet. Som konsument vill jag enkelt kunna välja produkter som är ett bättre alt för miljön och människor. Rum21 har bra miljösortiment- marknadsför detta samt underlätta för oss konsumenter!

 • Ella skriver:

  1. 10 år! Grattis! En av mina favoritbutiker!
  2. Det enda jag skulle önska mer av är trädgårdsmöbler och fina trädgårdsdetaljer (parasoll etc). Under sommarsäsongen detta året ville jag gärna köpa HAYs fina trädgårdsmöbler men de var nästan restnoterade hela säsongen. Större utbud av snygga, stilrena trädgårdsmöbler. Vi är många som vänder blicken utåt och inreder ute under sommarmånaderna.

 • Li skriver:

  1. 10 år & stort grattis!
  2. Jag skulle vilja ha en kategori/sökfilter där man lätt kan hitta varor som är miljömärkta tex EU Ecolabel, Möbelfakta,FSC mm.

 • Linn A skriver:

  1) Rum21.se fyller 10 år!
  2) Jag hade nog önskat att det fanns "Sovrums-kategori", där allt kan man tänka sig att ha i sovrummet skulle finnas. Då blir det extra lätt att botanisera bland bäddtextilier, sängbord, sänggavlar etc. när allt ligger under samma kategori. 🙂

 • Feifei skriver:

  1. 10 år i år!
  2. Jag kan komma på två kategorier som jag tycker saknas hos de flesta stora e-tailaktörer idag – och som verkligen skulle få Rum21 att sticka ut ur mängden: ett större odlingsrelaterat utbud och en satsning på återvinning, närproducerat och ekologiska produkter. I den första kategorin kan man inkludera vaser, krukor men även snygga växtlampor, växthyllor osv.
  När det gäller ekologiska produkter, tror jag att de flesta kunder gärna vill ha närproducerat/ekologiskt, och en specifik kategori skulle vara till stor hjälp då. Rum21 har redan idag ett stort urval inom kategorin – allt från doftljus till t.ex. Elvangs plädar och Ires vackra möbler. Varför inte samla dessa typer av produkter till en separat sökbar kategori, t.ex. Sustainability/Naturligt? =) Det skulle även vara toppen om dessa samt helt ekologiska produkter kunde märkas ut med särskilda symboler, så att man lätt får en överblick även vid allmänna sökningar.

 • Sandra skriver:

  Dom fyller 10 år!
  Tycker inte att det direkt saknas något, dom har lite av varje.

 • Monnah skriver:

  1) Dam dadam: 10 år!
  2) Först tänkte jag riktigt bra möbeltassar och andra skydd. Såg att ni har kategorin, men det finns inget att köpa där. Jag har letat överallt och hittar bara mesiga med klisterbaksida (de hamnar på golvet eller på benet efter en halv dags användning) eller svårmonterade som inte funkar på alla typer av ben/fötter.
  Förslag två är ett mycket enkelt basutbud av gardiner: enfärgade längder i linne, bomull och sammet i ett fåtal färger.

 • Rebecka skriver:

  1. 10års-jubileum!
  2. Jag saknar sänghuvudgavlar, både till enkelsängar och dubbelsängar. Tänk fina i olika valbara tyger eller andra material som trä, kanske någon med bra förvaring för böcker eller andra småsaker.

 • Frida skriver:

  10år
  Jag älskar rum21.se de har verkligen ett stort sortiment. Jag saknar en kategori "barnrum"

 • Julia Lundmark skriver:

  10 år
  Jag tycker att sortimentet är väldigt bra, men jag skulle dels slå ihop de två avdelningarna Kök och Servering, jag tycker att de borde kunna samsas under Kök. Sedan tycker jag att Inredningsdetaljer har väldigt otydliga kategorier. Där finns mer att utveckla, skapa fler, mer avgränsade och mer inspirerande underkategorier.
  Kanske en kategori för Klassiker? En för Rum21s egna märken?

 • Emma skriver:

  1. 10 år firar de!
  2. En kategori som skulle kunna implementeras är ett sätt att kunna se bilder från sociala medier där Rum21 har blivit taggad. På så sätt får man in väldigt mycket inspiration och ser andra personers lösningar och Rum21 får en stor spridning, då det inspirerar folk att i större utsträckning tagga er när bilder läggs upp!

 • Ylva skriver:

  Inspirationsbilder, paketlösningar o moodboards med klickfunktion på bilderna så letartiden kortas 😉

 • G Portefaix skriver:

  1. Grattis 10, år. i år:)
  2. Jag söker massor av inspiration hos rum21. Däremot tycker jag att någon borde ta ett lite större grepp just när det kommer till inspiration, för sidorna med inredning påminner lite väl mycket om varandra, även om rum21 har ett större utbud än de flesta. Personligen skulle jag tycka att det var så fantastiskt om ni hade en "trend, eller upcoming-del", där man lyfter kanske nyexade konstnärer/designers från Konstfack eller Beckmans. En undersida där man presenterar ett gäng nya designers varje år där man kan få köpa deras möbler eller vad det nu än är. Där man hyllar de nya svenska designersen som komma skall. Indirekt hjälper man ju dessutom dessa att komma ut på marknaden. Tycker också det skulle vara fint med ett stipendium till nya designers som man kan ansöka för att få hjälp att komma igång. Också ett bra sätt att särskilja sig och lyfta sin passion för inredning ytterligare.
  En annan idé som jag tror stort på är att ta ett ansvar för miljön. För visst är det lätt att köpa på sig en massa snygga grejer, men är det egentligen helt hållbart? Det skulle vara otroligt fint om ni har en undersida/del där man kan sälja sina begagnade rum21 möbler. En win-win för alla.
  Sen tror jag på mer exklusivitet, låt designers göra kollektion för er som ni har ensamrätt till.
  Men som sagt bra kan bara bli bättre. Jag gillar verkligen er sida och tycker den kan bli ännu lite bättre. 🙂 Kram

 • Alexandra skriver:

  1. 10 år!
  2. Jag tycker redan att de har ett bra utbud, men det jag saknar är en egen kategori för "djursaker". Så himla svårt att hitta t ex djurbäddar, leksaker osv som passar in i inredningen, nästan oavsett vilken inredningsstil man har (om man inte är ett stort fan av tasstryck då)

 • Cajsa skriver:

  10 års jubileum!
  Hemsidan täcker ju verkligen det mesta, men att sätta fler kategorier efter "smak" med inspo-bilder. T ex retro, klassiker, klassiska vita, moderna, vintage-look, ekologiska, etc tycker jag hade varit trevligt att kolla på!

 • Ylva skriver:

  Ops glömde skriva 10 år
  Inspirationsbilder, paketlösningar o moodboards med klickfunktion på bilderna så letartiden kortas 😉

 • Emma G skriver:

  1. 10 år
  2. En kategori där man har ekologiska varor så man vet att de har ett bra ursprung och gärna där man poängterar att de produceras under bra arbetsförhålllande. Vore kul om detta var lite nya saker från varumärke som man inte hittar hos ALLA liknande butiker.

 • Emma skriver:

  1.) Rum21 fyller 10 år!
  2.) Jag tycker att det finns ett väldigt stort utbud, och att många bra kategorier och underkategorier finns. Men jag hade gärna velat ha en "Veckans 21 favoriter" flik alternativt månadens 21 favoriter. Där ni samlar de varor som är populärast just nu eller som ni på hemsidan valt ut. Då tror jag att man hade kunnat hitta många fina varor som man kanske annars hade missat när man bläddrar igenom sidorna.
  Om annat så saknar jag en flik för gardiner samt böcker som är fina till inredning.

 • Mattan skriver:

  1. 10 år
  2. två saker skulle stå på min önskelista – dels en kategori där de hållbara produkterna visas upp. Det är ett bra sätt att ta sin del av ansvaret, att tydligt visa kunderna hur de kan bidra till "bättre" konsumtion. Och dels moodboards eller inspirationsuppslag där man kan köpa allt på bilden.

 • Eva skriver:

  10 år, grattis!
  Låt 2017 bli året när det blev enklare att välja möbler och inredning med hållbarhetstänk! Få oss konsumenter att välja de produkter som är framtagna under omtanke om miljön och varandra. Det vill jag se mer av på Rum21! Dels som en egen kategori, men gärna också via ett större fokus på detta i era inspirerande inredningar och moodboards.

 • Emelie Ottosson skriver:

  1: 10 år.
  2: Jag tycker Rum21 är toppen som det är idag! Ibland kan jag uppleva att det kan bli svårt att hitta då det finns så mycket produkter. Det positiva i det är att det är ett fantastiskt utbud och att man i princip alltid hittar något hos er. För butikens skull är det såklart något att ständigt försöka förbättra. Jag har börjat handla allt mer medvetet, så en huvudkategori med miljövänliga produkter hade jag verkligen uppskattat. Ytterligare tips är tydligare uppdelat för barnrum, förvaring, arbetsrum och snygga lösningar för tvättrum.
  Lycka till framöver, och grattis till ert 10-årsjubileum 🙂

 • Johanna skriver:

  1. 10 år
  2. Jag saknar en mer utvecklad textilavdelning och då med fokus på gardiner, metervaror, hissgardiner etc. Det är supersvårt att hitta snygga textilier till fönsterna, det är ofta lite omoderna tyger man hittar när man kollar hos konkurrenter. Här finns potential tror jag, speciellt hissgardiner etc för barnrum. Finns fina tapeter, kuddar, mattor etc men inga metervaror direkt.

 • Åsa A skriver:

  1. 10 år
  2. Snygga inredningsdetaljer till våra husdjur, såsom matskålar, bäddar, textilier mm.

 • Sarah skriver:

  1. 10-års jubileum!
  2. Jag skulle vilja ha en tydligare kategori för barnrumsinredning, barnrumsmöbler och barnrumsbelysning! Även tips och inspiration på hur man integrerar barnprylar i sina vanliga rum då kök och vardagsrum tenderar bli lekrum de första åren.

 • Mathilda skriver:

  Rum 21 firar 10 år. En kategori som jag saknat länge hos Rum21 är barnmöbler – alltså designmöbler och inredningsdetaljer till barn. Med vänliga hälsningar, Mathilda

 • Lyra Silva skriver:

  10 år
  Mer möbler och inredning för barn.

 • Mia skriver:

  1. 10 år! Hurra, hurra , hurra och grattis :)!
  2. Secondhandmöbler / secondhand-möjligheter – Rum21 kan ge sina kunder möjlighet att sälja sina varor/produkter/möbler som de av någon anledning inte har användning av längre.
  Miljövänligt , mondernt, och praktiskt! Alla vinner på det. Mvh Mia

 • tina skriver:

  1. 10 år.
  2. Kategori- "presenttips"! Ofta har jag total avsaknad av ideer och inspiration när jag ska köpa presenter,och skulle uppskatta lite hjälp bland det fina utbudet som Rum 21 har!

 • Helena skriver:

  1. Rum 21 har 10-årsjubileum 🙂
  2. Även jag saknar lite tydligare kategori för miljö- och människovänliga produkter. Och förstås gärna fler av denna typ av produkter. Hållbarhet är framtiden!

 • Emelie L skriver:

  1. 10 år! Grattis till er!
  2. Om det är något jag saknar så är det ett sortiment med soffbordböcker. Jag tycker att det hade passat riktigt bra att ha på samma sida.

 • Annika skriver:

  1 . 10 års jubileum
  2. Jag saknar inspirationssidor som kan locka till många idee`r och spontana köp….

 • Selma Sabet skriver:

  10 år har inredningsälskarna fått uppleva Rum21.. ?
  Och jag måste säga att jag tycker deras utbud är rätt så komplett.. ?
  Det jag saknar är vackra plastblommor och där vill jag slå ett slag! ?
  Man förstår om man är inkapabel till att hålla blommor vid liv som jag ?
  Det skulle jag uppskatta som tillskott i ert underbara sortiment! ??
  Nu sitter jag och på rum21-tomten väntar spänt ??

 • Britta skriver:

  1. De firar 10-årsjubileum i år!
  2. En kategori med ekoprodukter eller produkter tillverkade i "miljövänliga" material – men annars tycker jag att sortimentet är fantastiskt och jag saknar egentligen inga kategorier!

 • Mari B skriver:

  1. 10 år
  2. En ren barnrums kategori saknar jag.

 • Josie skriver:

  1. 10 år
  2. Jag saknar en kategori med presenttips till olika tillfällen och prisklasser. Tex Bröllop, Student, 30-åringen, Konfirmanden, Värden/Värdinnan. Under 1000 kr, under 1500 kr osv…

 • Karin skriver:

  1. 10 år
  2. Tydlig kategori för barnrum och ungdomsrum. Då inte så mycket ljusrosa/ljusblått, utan mer neutralt och designinriktat. För designmedvetna föräldrar. Jag saknar tex barnlampor som är hållbara och tåliga, men inte så "barnaktiga".

 • Amanda Bach skriver:

  1. 10 år.
  2. En kategori med eko produkter. Det hade varit så spännande och lärorikt! 🙂

 • Anna Karlsson skriver:

  Hej!
  Rum21 firar 10 år! Grattis!
  På rum21.se vore det toppen med en kategori som hette "Presenttips" eller liknande. Med underrubrikerna "till den miljömedvetne" "till den trendkänslige" "till den som har allt" osv. Eller vad som! Tycker alltid det är toppen med presenttips på hemsidor vilket kan vara svårt att hitta till genom att skanna de vanliga kategorierna. Kanske genom att göra "önskeliste-collage" a la Trendenser Frida!

 • Frida skriver:

  1. Rum21 firar 10 fina år i år!
  2. Jag ska ärligt säga att jag inte saknar så mycket. Ibland är det dessutom positivt för inspirationen och kreativiteten att inte ha exakt allt samlat under ett tak anser jag! Men en liten dröm jag har är att Rum21 hade en "hemma hos" -flik. Produktbilder i all ära, men det som får mig att bli inspirerad till ett köp är oftast att jag sett möbeln/detaljen i ett riktigt hem. 🙂

 • Maria skriver:

  1. Hela 10 år!
  2. jags saknar utbud av barninrednig/leksaker! En tydlig kategori och inspirerande bilder!

 • Michelle skriver:

  1. 10 år, grattis!
  2. En barnkategori med stilfull inredning för barnrum. Att inreda barnrummet smakfullt och stilsäkert är väldigt inne just nu. De gamla plastgrejerna är ett minne blott!

 • Anna Å skriver:

  1.10 år!
  2. Sortimentet är redan så bra att det känns konstigt att föreslå något mer "bara för att". Det jag dock själv skulle uppskatta är inspiration om kombinationer av olika produkter; gärna oväntade kombinationer av någon gammal klassiker ihop med något modernt! Som sagt inspiration om hur man kan inreda när man har en produkt sedan mer kanske känner att man vill få ytterligare inspiration för att få ihop helheten!

 • Jessica B skriver:

  1. De fyller 10 år!
  2. Saknar inspiration och tips på hur man kan inreda och vilka saker som passar bra ihop!

 • malin skriver:

  1. 10 år (stort grattis!)
  2. Jag hade önskar en bra barnkategori, men hållbara moderna och stilsäkra detaljer till barnrummet. På så sätt kan jag enkelt handla vackra ting till mig själv och mitt barn på samma ställe!

 • 1: 10 år!
  2: Jag tycker en ny kategori vore "krukor&vaser". Det har ju blivit så populärt att inreda med krukor och vaser, för att ha blommor i eller annan dekoration (som tex julkulor nu vid jul). Det har blivit mer av en inredningsdetalj än något man helst vill gömma!

 • Charlotte Freij skriver:

  1) De fyller 10 år. Jippi!
  2) Det jag generellt saknat är inspiration och inredning till när man vill inreda för för 9-10 åring. Det finns uppsjö med tips till baby/småbarnsåren men nästan ingenting för de mittemellan äldre barnen.

 • Lena skriver:

  1) De fyller 10 år
  2) Jag skulle önska att de hade en inspirationssida på olika rum och vad som skulle passa. Liknade "köp hela outfiten" som finns när det gäller kläder:)

 • Nina skriver:

  1) Rum21 firar 10 år!
  2) Jag önskar en underkategori till mattor "orientaliska/oriental inspirerade mattor", de ger ju en sån värme till ett rum och jag skulle önska ett större utbud av dessa online!

 • Hanna Nilsson skriver:

  1. Rum21 firar 10-årsjubileum! Grattis till dem! 🙂
  2. Vad gäller möbler saknar jag någon form av sminkbord. T.ex. något skrivbordsliknande med förvaring av något slag, samt en spegel. Det hade jag tyckt varit helt suveränt om de hade! Om jag istället tittat på kategorier osv. tycker jag överlag att alla de vanligaste och kanske t.o.m. viktigaste kategorierna finns på deras websida – på det stora hela komplett utbud. Om jag måste välja något jag hade velat se där så är det en "inspirationsflik". Det vill säga där man ser rum21’s möbler och inredningsdetaljer i olika rum för att få inspiration, samt att få se hur de faktiskt ser ut i "det verkliga livet" 🙂

 • Erica skriver:

  1. 10 år!! Grattis!
  2. Hantverk, närproducerat och svenska designers. Hantverk och närproducerat ligger i tiden och det är stort fokus på miljön. Det skulle vara underbart med en kategori där man lätt kommer åt produkter som värnar lite extra om miljön och alla duktiga svenska designers.

 • Caroline skriver:

  Svar, 10år
  Saknar helt och hållet en kategori bara för barnrum. Nu får man klicka på en kategori och sedan kryssa i rum – barnrum.

 • Sara skriver:

  1. 10 år
  2. Saknar ingen kategori, men medan jag botaniserade i menyn för att se vad jag saknar, så höll jag på att missa att ni har har delat upp kategorierna i "rum" också, barnrum sovrum osv. Så kanske ändra utseendet på menyn så att man inte missar detta.
  Det var just detta som jag kände att jag saknade, men som faktiskt fanns!

 • Eva Johansson skriver:

  1. De fyller 10 år
  2. Saknar enkategorin "Kontor". Det är just det rummet som jag inreder just nu…

 • Sara Thulin skriver:

  1. Rum21 fyller 10 år
  2. Utbudet hos Rum21 är stort och fint. Det jag skulle kunna önska är mer och tydligare visa på vad som är ekologiskt i sortimentet och ett större sådant. Sedan att ha möjlighet till presentinslagning när man handlar!

 • Linda skriver:

  1:Gratulerar till 10 års jubileum!
  2:Har aldrig saknat något hos rum2, men nu som jag väntar mitt första barn och är i färd med att inreda ett litet pojkrum, inser jag att det inte finns en renodlad barnavdelning! Jag hade även gärna sett ett par coffee table books till att pryd det fina bordet.

 • Nina skriver:

  1. Rum21 fyller 10 år
  2. Utbudet hos Rum21 är bra! Men secondhand på design möbler vore TOPPEN!

 • Ann-Sofie skriver:

  1. De fyller 10 år
  2. En avdelning som heter nåt i stil med "handla hållbart" som ska syfta på extra bra köpval så som närproducerat, producerat med eko-tänk osv. Där man lyfter fram märken som verkligen jobbar utifrån. ett mer hållbart sätt att inreda

 • Lisa skriver:

  Rum21 firar 10 år. Grattis!
  Jag skulle vilja ha lite snygga tapeter i något roligt designsamarbete!

 • Johan skriver:

  1. 10 år.
  2. Saknar med vintage, on-off möbler, där allting inte är massproducerat

 • Pamela Strinning skriver:

  1: De firar 10 år
  2: Jag saknar kategorin "skandinaviska klassiker". Det skulle vara kul att ha det samlat på ett ställe och skulle också hjälpa mig som konument att få råd och inspiration till vilka tidlösa möbelklassiker man kan investera i.

 • Malin skriver:

  1. 20 år
  2. Jag skulle jättegärna se en fin avdelning med utvalda designtapeter, hade varit ett fint komplement till hemsidan som idag erbjuds!

 • Anna W skriver:

  1. De firar 10 år.
  2. Jag saknar kategorin "Inspiration". Jag tänker mig här en sida alternativt blogg där man får ta del av smarta tips och inredningsförslag med RUM21:s produkter. Jag kan bara gå till mig själv; när jag vill köpa nya möbler/prylar så får jag nästan alltid inspiration och tips ifrån ett redan möblerat rum eller sida där produkterna lyfts fram i ett sammanhang. En sida/kategori där produkterna serveras på ett smakligt sätt helt enkelt. 🙂

 • Johan Hörberg skriver:

  1. 10år
  2. Det hade varit trevligt med en kategori innehållande noga utvalda begagnade möbler och inredningsartiklar. Gärna presenterade tillsammans med andra nytillverkade artiklar i en slags moodbook.

 • Elin skriver:

  1) 10 år!
  2) gärna möbler till de lite mindre barnen, sitter själv just nu och ska inreda ett rum för två döttrar på 1 och 4 år.

 • Sanna skriver:

  1. 10 år.
  2. Jag saknar en kategori för det lite större barnen i mellan 8-12 år. Min dotter är precis i den åldern nu, och vi är mitt uppe i att försöka byta bort allt gammalt som hon växt ifrån och försöka få in lite nytt.
  Kram Sanna

 • Victoria skriver:

  1. 10 år!
  2. En kategori med fina begagnade designerklassiker för oss som tänker långsiktigt, hållbart och gillar att fynda! Med 10 års erfarenhet på nacken känns det som att RUM21 har just rätt fingertoppskänsla för att skapa en andrahandsavdelning med rätt produkter.

 • Sara Aspelin skriver:

  1. 10 år
  2. En avdelning med "kompakt-living"-lösningar vore kanon!

 • Lisa skriver:

  1. 10 år
  2. En härlig inspirationsbank där man kan se möblerna och inredningen i ett sammanhang!

 • Camilla Waxin skriver:

  1) 10år
  2) Jag önskar de hade mer ramar till posters.

 • PiaL skriver:

  1. 10 år
  2. Jag saknar tallrikar, bestick och muggar för barn! Skulle vara kul att se något annorlunda i den kategorin.

 • Martina h skriver:

  10 år.
  Jag saknar att söka presenter i olika prisklasser

 • Linnea skriver:

  1. 10 år
  2. Rum21.se har ett fantastiskt sortiment! Något jag skulle önska är dock en present-kategori. Alltså en kategori där man kan hitta presenter inom vald prisklass (100, 200, 300, 500kr eller liknande).

 • Olivia skriver:

  1. De firar 10-årsjubileum, grattis!
  2. Rum21 har ju nästan allt men det hade varit grymt om man även kunde handla tapeter från utvalda tillverkade på sidan, perfekt om de hade arrangerats tillsammans med möbler utifrån olika färgteman. Och även gröna växter, jag tycker ibland det är svårt att hitta växter av bra kvalitet och särskilt större varianter som är mer trädlika finns nästan aldrig att få tag i!

 • Zara Nordqvist skriver:

  1. 10 fina år?? 2. Jag saknar ett större utbud av sänggavlar, i olika prisklasser. Hade älskat att få gå runt och klappa sänggavlar och få inspiration. Hoppas hoppas!

 • Hanna-MM skriver:

  Hipp Hipp Hurraaaaa för 10-åringen!
  ett härligt tillägg till det nästintill perfekta sortimentet skulle vara "Unikt/ One of a kind" dvs handplockade vintagemöbler, föremål/konst från små indipendent konstnärer eller små företagare… det unika som tillsammans med det massproducerade blir en helhet!

 • Oscar Dahlberg skriver:

  1) 10-årsjubileum
  2) Jag hade velat se något företag inom möbelbranschen revolutionera med någon form av leasing. Där man helt enkelt som kan leasa möbler på samma sätt som man leasar en bil. Att man på så sätt kan byta ut sitt sortiment efter några år till något annat som passar för tidsepoken i livet. Även om man vill att man kan köpa loss möblerna för ett restvärde om man är väldigt nöjd!

 • Roberta GM skriver:

  1) 10-årsjubileum!!! Gratis! 😀
  2) inredningsdetaljer till husdjur!

 • Beatrice skriver:

  1) 10 år
  2) Jag saknar en barnavdelning, där allt från inredning till saker finns samlat. I övrigt en fantastisk sajt!

 • Johanna skriver:

  1, 10 år!
  2, Det man alltid har för lite av. FÖRVARING 🙂 Allt från snygga förvaringssystem till lådor och askar.

 • Emmelina skriver:

  1. 10 år! 😀
  2. Saknar en inspirations kategorisering där t.ex. ’tidlös inredning’ ’bohemisk inredning’ ’levande material inredning’ med mera fylls upp med möbler som passar in på varje kategori.
  Mvh Emmelina.

 • Anna Allén skriver:

  1. De firar 10 år
  2. Skulle vara roligt med en kategori med tapeter, vägg / målarfärg och inspiration.

 • Karoleen skriver:

  10 år
  Drinkvagnar. Jag tycker det är så svårt att hitta snygga och användbara drinkvagnar.

 • JR skriver:

  1. 10 år!
  2. Tycker redan sortimentet är fantastiskt, skulle dock vara kul med en sektion fylld av inspiration/redaktionellt material som sätter produkterna i ett sammanhang.

 • Maria Tollén skriver:

  1. Rum 21 firar 10-års jubileum ?
  2. Jag hade velat se en stor spegelavdelning. Både med större och mindre speglar i olika former, utföranden och material.
  God Jul! ???

 • Frida skriver:

  1. 10 år!
  2. En kategori för ekologiska produkter, med produkter skapade och producerade med miljöns och människors bästa i åtanke.

 • Erika Nilsson skriver:

  1. 10 år.
  2. Jag saknar kategorin "utomhus". Att få botanisera bland utemöbler, fina trädgårdsredskap, grillar och fågelbord, framtaget med ert stilsäkra öga vore magiskt!

 • Jennifer skriver:

  1. De firar 10 år! Hurra, ser fram emot många år till!
  2. En ekologisk kategori. Jag letar ofta efter inredning som är etiskt/ekologiskt producerad, vore fint om de fanns i en egen kategori så att man lättare kunde hitta dem. Alternativt att de vore märkt med en lite grön symbol ett hörn, typ ett grönt blad på produktbilden som visas när man tittar i kategorierna.
  Jag skulle gärna önska en kategori med medarbetarna vid rum21 bästa tips. Nya tips varje månad eller årstidsbaserat 🙂

 • Linn E skriver:

  1. 10 år 🙂
  2. Labyrinthyllor! Har försökt kolla igenom hemsidan så det inte finns men jag har inte hittat dem iallafall. Jag tycker de är såå snygga!

 • Isabelle skriver:

  1. 10 år
  2. jag tycker det redan finns allt men jag skulle önska dom visade lite inrednings inspiration.

 • Anna skriver:

  1. Rum21 firar 10 år, Grattis!!
  2. Jag älskar Rum21 och deras breda, roliga sortiment, jag fastnar lätt länge framför datorn när jag botaniserar runt på hemsidan. Något som är viktigt för mig och även ligger väldigt rätt i tiden är ett ökat fokus på ekologiska och hållbara produkter. Jag hade gärna sett en kategori där sådana produkter lyfts fram lite extra. Sedan hade jag även gärna sett att ni hade fina böcker om inredning och design, kul present, fint att ha framme på soffbordet och roligt att lära sig mer om de möbler man har i hemmet.
  Nu håller jag tummarna, soffbordet skulle passa så bra i vårt nya hus, hoppas hoppas! 🙂

 • Anna skriver:

  1. De firar 10-årsjubileum.
  2. Jag skulle vilja se mer unika produkter från småskaliga/nystartade/handgjorda kreatörer. Sånt är alltid kul, men ofta svårt att hitta för kund.

 • Halla skriver:

  1. 10 år
  2. Jag har länge sökt efter ett vackert fristående klädskåp att ha min fina, stora hall. Det är otroligt svårt att hitta! Så det saknar jag!

 • Linnea skriver:

  1. De firar 10 år.
  2. Under fliken servering skulle jag önska att det fanns en underflik som heter "dukning" där det skulle kunna finnas olika produkter för att dekorera inför en middagsbjudning. Där man samlar bordsdekorationer som passar bra på middagsbordet när man vill ha det lite extra festligt.

 • Anna W skriver:

  Rum 21 firar 10 år.
  Hållbarhet och etik saknas helt, vilket jag saknar. Långsiktighet i sitt möbelval borde vara något de och alla andrabör sträva efter.
  God Jul!

 • 1. De firar 10 års jubileum! Hurra!
  2. Jag som är mamma och inredningsnörd skulle hemskt gärna se en kategori för barnrum, med allt ifrån stilrena lakan och kuddar till mattor, förvaringsmöbler (!) och liknande för yngre människor! Det skulle underlätta att komma undan det grälla, plastiga mångfärgade!

 • Linnea skriver:

  1.De firar 10 år!
  2. Sortimentet är ju i principt komplett, SÅÅ mycket fina saker! Men är det en kategori jag saknar så är det en för barnmöbler och inredning till barnrummet!

 • karin skriver:

  1. De firar 10 års jubileum.
  2. Jag skulle vilja se mer av små möbler och bra förvaring för compact living. Tror det finns stort behov då många väljer "läget" framför yta(tex väljer att bo kvar i små lägenheter när familjen växer).

 • Veronica skriver:

  1) 10 år! Grattis 🙂
  2) Jag saknar kategorin "Uterum". Många glömmer att det faktiskt är en del av hemmet och skulle säkert liksom jag behöva er vägledning i att samla det bästa och stilsäkraste för min uteoas – oavsett om det är en liten balkong i stan eller en stor lummig villaträdgård. Till min förvåning när jag sökte på trädgård visar det sig att ni har massor i ert sortiment! Lyft fram det! Och komplettera gärna med snygga utomhuskrukor, det tycker jag är svårt att hitta och som bekant kan små detaljer göra stor skillnad.

 • Lina skriver:

  1. 10 år
  2. Avdelningen "veckans make me smile", med utvalda tips på inredning eller detaljer som får oss, eller någon vi tycker om, att le lite extra genom att underlätta vardagen eller bara är extra snygga. Ett presenttips både till andra och oss själva!

 • Tatiana skriver:

  1. Rum21 fyller 10 år. Grattis!
  2. Jag skulle gärna se en avdelning för barnmöbler så som matstolar, bord, tapeter, mattor och fler textilier för barn utöver de sängkläderna som fanns. Och en EKO-avdelning där allt som är ekologiskt vore samlat.

 • 1. 20 år
  2. Kanske en avdelning för barnmöbler.
  Mer förvaring som även är snygg och stilren!

 • Clas skriver:

  1.
  10 år i år! Hurra! (och jag har handlat där sedan dess).
  2.
  ECO
  Eco är en kategori som jag skulle vilja finna,
  jag gillar sånt som är naturligt och snällt som också går att återvinna.
  Som håller genom generation efter generation,
  och som gynnar oss på jorden med en genomtänkt produktion.
  Jag vet att dessa produkter i stor omfattning redan finns hos RUM21,
  det gör att jag ler riktigt brett. 🙂
  Men kan ni göra detta till en egen kategori,
  OJ så lycklig jag då skulle bli!
  🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂

 • Birgitta skriver:

  1. 10-årsjubileum!
  2. Jag skulle vilja att Rum21 fick en speciell nisch. De har jättefina produkter, men jag saknar det där lilla extra som profilerar Rum21, det blir lite som vilken inredningsaffär som helst. Kanske en kategori för lite mindre designers? Ett samarbete med t ex Nordic design collective hade varit kul och profilerande!

 • My skriver:

  1. 10 år!
  2. Jag saknar en kontors-kategori. Nu finns småplock för kontor t.ex. anteckningsblock, tidskriftssamlare, sax, pennvässare osv. osv. uppdelade i olika kategorier så det blir svårt att hitta det man vill ha.

 • Eva skriver:

  1, 10 år
  2, Rum21 har fantastiska saker – jag skulle önska lite inspirationssidor på olika tema, kanske olika tider på året. Där kunde också en ny designer presenteras då och då – det hade ökat läsvärdet och fått mig att gå in oftare och tittat för att bli inspirerad.

 • Emelie skriver:

  1. 10års jubileum
  2. Något utbud av diverse djurtillbehör med en lite snyggare perspektiv. Inte leksaker och sådant men exempelvis hundbädd, kattbäddar eller klöstorn? Tror ni kan komma på något riktigt snyggt. Eller bädd till minigrisar, en mjuk och snygg plats kan vara till mycket 🙂

 • 1:10 år
  2: Utbudet tycker jag är fantastiskt. Dock skulle det vara roligt med en inspirationsflik. Saknar ofta utbudet av det på andra sidor också så det hade varit ett klart plus!

 • Angelica skriver:

  1. 10 år 🙂
  2. En katerogi med eco och svenskproducerat. Skulle även tycka det var kul med barnmöbler! 🙂

 • Stina skriver:

  Hej, första gången jag kommenterar här på din blogg, var så tvungen när det fina bordet var med i leken 😉 Gillar verkligen det du gör, och det märks att du gör det med kärlek i hjärtat, jag hoppas att en förvirrad student som mig, någon gång hittar samma passion som du har till det du gör! Tack för massor med inspiration!
  1. 10 år
  2. Jag saknar (och det gör jag på många ställen) ett bredare ekologiskt/fairtrade/krav/what-ever sortiment. Som några skriver, det finns efterfrågan. Önskar att det fanns något ställe som lyckas kombinera fina och trendiga saker med någon sorts miljömedvetenhet. Typ ha en flik som rum21 har med textilier eller kök men döpa den till ekologiskt. Där ha massor av saker, allt eko, finns så mycket här i Sverige som jag vet att folk efterfrågar men som är svårt att få tag på. Exempelvis märket c/o Gerd, så bra (och snygg) hudvård som görs helt eko i min hemstad, lilla Jokkmokk. Eller de ställen som gör eko keramik, eko sängkläder. Ja.. det drömmer jag om! 🙂

 • Nini Tjäder skriver:

  1. 10 år
  2. Hemma-kontor, möbler och tillbehör

 • Hannah skriver:

  10 år firar dem.
  Jag kan bara instämma med några av de tidigare kommentarerna och önska mer ekologiska eller återvunna material i sortimentet. I övrigt har jag inget att önska, för Rum21 har allt som man kan tänkas behöva, och alla sköna märken jag gillar.

 • Maria skriver:

  Svar: 10 år och jag kom inte på någonting jag saknade, dem hade allt! =D

 • Diana skriver:

  1 10 år
  Jag saknar egentligen mest mer inspiration och fler bilder på saker i "miljö". Tycker ibland att det är så himla svårt om något skulle passa som jag tänkt mig från en bild med bara en vit bakgrund.

 • Frida skriver:

  1. 10 år
  2. Jag skulle vilja kunna söka på inredning efter färg eller material på deras hemsida.

 • Sofia skriver:

  1. 10 år
  2. Jag ser att man kan avgränsa sitt sökval inom varje kategori. Exempelvis, klickar man in på möbler och sedan bord så kan man sedan välja vilken typ av bord/färg/prisklass/varumärke /vilket rum bordet ska stå i. Jag tycker dock att några av dessa alternativ även borde finnas på hemsidans förstasida så att man kan välja tex blå färg och få fram alla varor inom alla kategorier som är blåa istället för att klicka in på vardera kategori och sedan blå. Detsamma gäller prisgrupp. Jag vill tex. kunna välja alla varor mellan 500-1000 kr oavsett vilken typ av kategori de ligger under. Dessutom borde man även kunna välja på material så att man kan få se alla varor inom tex skinn eller marmor.
  Dom borde även ha separata kategorier för varje rum så som barnrum, vardagsrum, entré och kontor mm mm. Men även ha med en kategori för uterum och trädgård. De kan även ha kategorier efter vilken typ av möbler det handlar om, så som design, klassiskt, lantligt, industri mm.

 • Jonas R skriver:

  1. 10 år
  2. Jättesvårt att säga vad som saknas, tycker sortimentet verkar ganska komplett. Det enda jag kan komma på skulle isf vara utemöbler.

 • Elin skriver:

  1. 10 år
  2. Skulle vilja ha en "stilleben" kategori, samt om de kunde börja sälja coffeetablebooks.

 • Daniel I skriver:

  1. Hela 10år!
  2. Jag skulle gärna vilja se en renodlad avdelning för kontoret. Det är många som idag har en eget rum dedikerat som kontor, många konsultar från hemmaplan, en del driver bloggar? 🙂 och några är som jag och spenderar alldeles för mycket tid på youtube.
  Det är en ökande trend som behöver bemötas, skapa en kontorsavdelning!

 • erik skriver:

  1. 10 år
  2. En kategori med intervjuer av människor som handlat hos er.

 • Liv Carlson skriver:

  1. 10 år
  2. Gästspel – som limited editions av designers och konstnärer. Något som både skulle få rum21 att sticka ut och som skulle ge kreatörer möjlighet att synas. Man skulle kunna låta även väldigt små kreatörer, tex nyutexaminerade, få en chans på detta sätt – även om man bara har en väldigt liten produktion.

 • Olivia skriver:

  10 år! 🙂
  Jag tycker att det saknas en kategori som framhäver de produkter som är bra ur ett hållbart perspektiv. ’Möbler som är värnar lite extra om miljön.
  Konsumenterna blir mer och mer medvetna och efterfrågan på denna typ av produkter/möbler kommer bara att öka.

 • Olivia skriver:

  10 år! 🙂
  Jag tycker att det saknas en kategori som framhäver de produkter som är bra ur ett hållbart perspektiv. ’Möbler som är värnar lite extra om miljön.
  Konsumenterna blir mer och mer medvetna och efterfrågan på denna typ av produkter/möbler kommer bara att öka.

 • Olivia skriver:

  10 år! 🙂
  Jag tycker att det saknas en kategori som framhäver de produkter som är bra ur ett hållbart perspektiv. ’Möbler som är värnar lite extra om miljön.
  Konsumenterna blir mer och mer medvetna och efterfrågan på denna typ av produkter/möbler kommer bara att öka.

 • Paula skriver:

  1. 10 år
  2. Jag som är svag för Ikeas gamla kvadratiska bord i Stockholmsserien skulle vilja se något liknande hos er.

 • Nina Ed skriver:

  10 år!
  Jag vill ha en egen kategori för våra älskade familjemedlemmar, husdjuren! Hittar Fatboys hundbädd och Alessis kattmatskål när jag söker på sidan. Skulle även gärna se ett utökat sortiment med stilrena djurtillbehör.

 • Tova skriver:

  10 år
  Det saknas verkligen ingenting av det man kan tänka sig hitta hos ett företag av den typen! Möjligtvis hade allt kunnat vara rosa men då hade det nog mest blivit jag som handlat

 • Katarina skriver:

  1. 10 år!!!!
  2. Utomhus kategori. Altan och terass blir en förlängning av huset och vissa möbler och dekoration osv kan användas där.

 • Emira skriver:

  1. Ni fyller 10 år!
  2. En kategori med inspiration där man kan titta och inspireras av rum som är inredda med sådant ni har i sortimentet. Det skulle ge en ytterligare dimension till produkterna ni säljer och öppna kundernas ögon för produkter som passar ihop med varandra!

 • Monika Lindh skriver:

  10 finfina år!
  En en helt ny avdelning, men en möjlighet att se klassikerna i egen "shopmonter"

 • Caroline skriver:

  1. 10 år
  2. Egentligen inte en kategori, men en bättre sökfunktion för t ex mattor, bord där man kan välja storlekar i intervall.

 • Carin skriver:

  1) 10år
  2) De har faktiskt det mesta jag söker, men lite fler pappersvaror som fotopärmar och varumärken som Bookbinders design och Garance Dore skulle jag gärna se

 • Annika skriver:

  1) 10 år!!!
  2) Rum21 har nästan allt i inredningsväg, och i många olika kategorier! Det enda jag kommer på som kan saknas är gardiner och även designmärken som Mateus och Odd molly!

 • Therese Åström skriver:

  1. 10 år
  2. Kategori-barnrummet där man hittar såväl snygga barnmöbler som förvaring, posters, kuddar och andra inredningsdetaljer som är lite extra färgglada och lekfulla?

 • Daniela skriver:

  1. 10år!
  2. Jag saknar en inspirationsdel med rum där Ert sortiment kan ses i ett sammanhang. I övrigt så täcker ni upp bra med kategorier.

 • Marit skriver:

  1. 10 år!
  2. Sortimentet är väldigt stort och det mesta finns (men kan vara lite svårt att hitta, exempelvis utemöbler). Det jag saknar är någon sorts inspirationskategori, där man får se flera produkter tillsammans i en mer naturlig miljö. Då kan det bli lättare att hitta inredning som passar ihop ur ert stora sortiment. Tänk lite IKEA-katalog, med länkar till varje produkt.

 • Rebecka Andersen skriver:

  1. 10 år. ??
  2. Rum 21 har ett fantastiskt sortiment och det är svårt att sakna något direkt, däremot så kan man aldrig få nog av inspirationsbilder, som reportage från en inredningstidning, med tydlig text om vad det är för varor. Det hade säkert ökat försäljningen dessutom då man ser sin drömsoffa med en snygg pläd, matta under och ett fantastiskt soffbord ur ert sortiment. Det kan bara bli bättre. ?

 • mette skriver:

  1. 10 år!
  2. Jag skulle gärna ha en kategori helt för inredning med hjälp av växter! Älskar växter och har hela lägenheten full, men behöver inspiration för att kombinera mitt intresse för växter och inredning. Som det är nu täcker växterna en del av mina fina möbler istället för att de gifter sig. Amplar, piedestaler, sideboards, det måste inte vara uteslutande för växter, men härligt med en kategori där man kan få idéer för hur man kan använda produkter tillsammans med grönt!

 • Eva Eriksson skriver:

  1. 10 år
  2. Skulle gärna se mer produkter i naturmaterial, handtillverkade och geniuna, med fokus på miljö och hållbarhet.

 • Märta skriver:

  1 !0 år
  2 Utbudet hos Rum 21 är bra! Allt finns

 • Natalie skriver:

  1. 10 år
  2. Saknar en flik som inriktar sig på små barn eller barnrum. Även generellt på nätet har jag saknat en sajt som har till fokus med inspiration på lite "finare" design för barn. Det kan vara allt ifrån serier med mattor, lampor, bäddset. Man kan gärna kombinera det med en bloggare som lägger upp bilder som inspiration, ungefär som på Pinterest. Ikea har ju en sida som heter Inspiration som är fin, de har dock inte mycket barnfokus eller uppdaterar det inte så ofta. Tror många småbarnsföräldrar letar inspiration på nätet och handlar online då det är enklast, så det är en stor kundgrupp att rikta in sig på! Jag hade i vart fall velat se det =) Lycka till!

 • Anna J skriver:

  1. 10 årsjubileum
  2. Gärna ett helhetskoncept med tapeter, mer inspirationsbilder eller mer tavlor av nordiska fotografer/motiv.

 • Leons mamma skriver:

  1. 10 år (grattis!)
  2. Gardiner – det är något som jag har svårt att hitta, om man nu inte vill shoppa på Ikea och liknande.

 • Camilla A skriver:

  1. 10 år!
  2. En kollektion med tapeter utvalda av rum 21 för att passa deras möbler

 • Sofia skriver:

  1. 10 år
  2. Jag inreder just nu en liten hall och önskar en kategori för hallmöbler. Tack för en bra hemsida och välsorterat utbud.

 • Josefin Malm skriver:

  1. 10 år, wihoo Grattis!!
  2. Gardiner och gardinstänger. Har lätat länge efter snygga enkla gardiner, både hängande och rullfunktion i Linne med gärna lite läder detaljer t.ex. Läderremmar som håller uppe rullgardinen. Sedan några snygga gardinstänger i matt stål eller i lite tuffare gjutjärn i lite amdra former t.ex fyrkantiga istället för runda. Det hade varit nåt!

 • Birgitta skriver:

  Rum 21 firar 10 år, hurra! Själv letar jag efter en golvlampa till min yoga hörna, mysig med mycket naturmaterial, låg och rund skulle passa känslan. Även om butiken har galet stort utbud hittar jag inte "den där" lampan……Kram!

 • Veronica öberg skriver:

  1. 10 år
  2. Jag tycker inte att det saknas någonting, men en liten avdelning med lite exklusivare presentpapper och snören är alltid trevligt!

 • Johanna Svensson skriver:

  1. 10 år!
  2. Jag tycker att man borde ha ett "veckans val", där man har olika personer, antingen inom företaget eller utifrån, som sätter ihop ett antal möbler och inredningsdetaljer som är relativt nya och som de tycker passar bra och är snyggt! Deras favoriter liksom 🙂

 • Niklas skriver:

  1. 10 år
  2. Det hade varit väldigt roligt med en avdelning för böcker. Både tjocka coffeetablebooks och mindre biografier över designers och liknande. Alla former av böcker egentligen med intressant information om design och designers, tack!

 • Frida Sundström skriver:

  1. Rum 21 firar 10 år, hurra!
  2. Jag saknar en inspirations kategori där man får se alla fina möbler i olika miljöer, kanske av kunder som laddar upp sina bilder av hur man stylar med inköp från rum 21.

 • Emma skriver:

  1. Dom firar 10 år
  2. Det finns egentligen allt jag kan behöva, det enda som jag saknar är gardiner!! 🙂

 • Cassandra skriver:

  1, 10år 🙂
  2, Inte direkt någonting som jag saknar i sortimenten men däremot så skulle det nog uppskattas om det fanns en kategori "under 500kr" osv!

 • Helena skriver:

  1. 10 år
  2. Mer unika möbler och även andra föremål från svenska små tillverkare!

 • Ellinor skriver:

  1. 10-års jubileum i år!
  2. Egentligen ett väldigt komplett sortiment, men skulle kunna kompletteras med gardiner!
  Skulle vilja vinna det mindre bordet till min nya övernattningslya!

 • Terese skriver:

  1. 10 år
  2. tapeter! Älskar att gå in på rum21 och bli inspirerad, inte lika lätt att bli inspirerad eller hitta trendiga tapeter hos återförsäljare av färg och tapeter. Gärna klassificeras i klassiker och lite trendigare!

 • Emilia skriver:

  1) De firar 10 år!
  2) Jag saknar inte direkt något men kanske en avdelning för förvaring eller för barninredning kunde vara något? 🙂

 • Martna skriver:

  1) 10 år! Grattis!
  2) Hade mest velat hitta mer INSPIRATION på deras hemsida. Mer om hur man kan styla hemmet. Tips och idéer!

 • Catrin skriver:

  1. Det är tioårsjubileum i år.
  2. Det är ett fantastiskt brett sortiment och svårt att sakna något egentligen. Det skulle i så fall vara ett engelskt märke som saluför trädgårdsredskap.Ett exempel är Joseph Bentley.

 • Katja skriver:

  1. Firar 10 år!
  2.Rum21 har detmesta man behöver men jag saknar tavlor. Kanske tillfälliga samarbeten med fotografer vars foton ramas in och säljs och blir unika för köparen och unikt för Rum 21. Bra med unika varor i en värld där massproduktion tagit över.

 • Helena Rydberg skriver:

  1. De fyller 10 år
  2. "Vår garderob känns som en enda röra
  Känner uppgivet:Vad ska vi göra?
  Önskan finns om att kunna fråga på Rum 21
  Hur kan man detta lösa på ett praktiskt sätt?!!"

 • Åse skriver:

  1. De fyller 10 år
  2. Under KÖKSREDSKAP skulle jag vilja hitta den sortens mjuka plastflaskor med smal pip som man kan använda för såser vid uppläggning mm. Det är attans svårt att hitta dem ute i handeln och väldigt roligt och användbart redskap.

 • Johanna VL skriver:

  1. 10 år
  2. En kategori för barn kanske skulle kunna vara något

 • 1, 10 år.
  2, Jag älskar papper, block och pyssel till kontoret så det känns något som RUM 21 gärna skulle kunna få ta in. Annars känns utbudet otroligt brett och bra men just sådant, småjox tycker jag är kul och skulle vara fint att ha en samlingsplats på nätet för finare sådant.

 • Johanna skriver:

  1. De fyller 10!
  2. Mer miljöbilder så man ser hur produkterna stylas i ett rum. Och lite guider med inredningstips, typ hur man ska tänka med soffkuddar eller gardiner.

 • Matilda skriver:

  1. 10 år
  2. En kategori för uterummet, med allt från utedusch till loungemöbler och eldstäder.

 • Rebecka Frick skriver:

  1. Rum21 fyller 10 år!
  2. Jag saknar nog egentligen ingenting. Jag gillar indelningen av olika rum på deras hemsida och tycker däremot att de även skulle kunna ha uppdelning och kategorier baserat på tidsepok!

 • Fia skriver:

  (1) Ni firar 10 år! Stort Grattis!
  (2) Hade gärna sett en miljö- och hållbarhetsprofilering med alltifrån ekotextilier, miljöcertifierade rengöringsmedel till svanenmärkta möbler och inredningsdetaljer.

 • Erika skriver:

  1) 10 år
  2) "Miljömedvetna möbler" -Här skulle t.ex möbler som gjorts på återvunna material, möbler som inte är besprutade med gifter, möbler av rena naturmaterial, svanenmärkta möbler. Detta skulle underlätta att upptäcka märken/designers som har en ekologisk- och miljövärdegrund.

 • 1. Rum21 fyller 10 år!
  2. Jag skulle vilja ha en kategori med "hållbar design", där designklassiker med miljö och hållbarhetstänk presenteras. Jag skulle också uppskatta kategorier som "inspiration vardagsrum/kök/sovrum" där produkter skulle kunna länkas till de olika miljöerna!

 • Kerstin skriver:

  1. 10 år
  2. Jag saknar inspirations- o miljöbilder! (Samt en butik i Norrköping!!!)

 • Jennifer F skriver:

  1. De firar 10 år
  2. Jag hade gärna sett en kategori för barnrum 🙂

 • Eva Å. skriver:

  1. DE HAR 10-ÅRSJUBILEUM.
  2. SAKNAR ELLJUSSTAKAR.

 • Anna-Maria skriver:

  1. 10 år fyller de!
  2. Jag skulle vilja se inspirationssida, tex där man kombinerat möbler/inredningen från sidan! Plus att jag väldigt gärna vill se utemöbler!

 • Nina skriver:

  1.10 år
  2. Snygga sänggavlar saknar jag. Är på jakt efter en men ännu har jag inte hittat någon som jag jag har fastnat för.

 • Mathilda skriver:

  1. Rum21 firar 10 år
  2. Jag ser att ni har kategorin radioapparater men jag saknar en bredare teknikkategori. Det finns så mycket mer designvarumärken som skapar teknikprylar för hemmet, så det hade varit kul om ni inkluderade mer teknik i sortimentet.

 • Lina skriver:

  1. Dom firar 10 år <3
  2. Jag som håller på att flytta till hus skulle vilja ha en utemöbelkategori, men möbler, krukor, solstolar osv 🙂

 • Hanna skriver:

  1. 10 år
  2. Sänggavlar!!! Så svårt att hitta den perfekta.

 • Ia skriver:

  De firar 10 år
  Tapeter vore en trevlig kategori att lägga till ett i övrigt bra sortiment!

 • Emma skriver:

  1: 10 år
  2: Rottingmöbler av den mer klassiska stilen, tänk 30-talets Josef Frank design.

 • Barbro skriver:

  1) 10 år
  2) läckra askar, paket eller liknande att lägga in fina saker man vill ge bort så att alltet blir en suverän present. Gärna lite glittriga !

 • Anna skriver:

  Tio år.
  Inga alls, med motiveringen att ni har en mycket fyllig sortering av produkter för hemmets inredning.

 • josefine skriver:

  1. 10 år.
  2. Barnsortiment! Som inredningsintresserad småbarnsförälder ser jag stora möjligheter till förbättring i ert barntillbehörssortiment. Tex OyOys snygga mattor, Sebras eller Stokkes spjälsängar och Eames bord/stolar. Här har ni mycket att vinna på utveckling!

 • Linn skriver:

  1. 10 år
  2. Jag saknar kategorin designklassiker, där man kan hitta de tidlösa klassiska möblerna/inredningsdetaljerna.
  Sen generellt skulle jag vilja ha fler underkategorier under tex kök: steka och laga. Där skulle jag vilja ha mer specifika kategorier så man slipper bläddra bland olika stekspadar när man bara vill se stekpannor.

 • Pauline skriver:

  1. 10 år, congratz
  2. barnavdelning, annars är allt flawless!

 • Mattias Olofsson skriver:

  1. 10 år
  2. jag saknar faktiskt inte något, men när jag börjar tänka efter rent aktivt så skulle jag säga "för de minsta" -en samlad plats med härlig inredning för barnen!

 • Moa Nordin skriver:

  1. 10 år! Grattis till Rum21 ??
  2. En oerhört bra sida, men kan också tycka att de borde ha en "inspirationskategori" där dom kombinerar allt snyggt ur sortimentet så att man kan få lite inspiration tills sitt egna hem!

 • Jenny skriver:

  1. 10 år- Hipp Hipp Hurra!
  2. Jag tycker att Rum21 har det mesta faktiskt, men hade varit kul att se lite barninredning också! 🙂 Och som boende utomlands så hade jag gärna sett er expandera i andra länder med ert framgångsrika koncept!

 • Violino skriver:

  1) De firar 10-årsjubileum, hipp hipp hurra!
  2) Jag tycker att Rum21 är en fantastisk webbshop och jag har handlat mycket fina och bra saker därifrån! Har egentligen inte saknat något tidigare. Men vi har övertagit mitt barndomshem och vad som saknas där är garderober och skåp för förvaring. Hallen på nedervåningen och hallen på övergången är bägge väldigt pyttesmå, så där ryms ingen förvaring. Men däremot är vårt sovrum väldigt stort och vi skulle vilja ha vackra, rejäla fristående garderober samt skåp med hyllor/korgar. De ska vara av bra kvalitet och hålla i många år, vill inte ha några från billighetsvaruhusen! Så det är något jag kan sakna hos Rum21, så är det all sorts inredning för sovrum. Även lämpliga möbler att förvara filtar, kuddar, överkast och liknande i. Så är det något jag saknar så är det faktiskt det!
  Är väldigt väldigt förtjust i allt vad blommor heter, buketter och krukväxter. Jag är därför en stor älskare av massor av olika sorters ytterkrukor, vaser, gärna stora maffiga! Så mycket gärna mer av det hos Rum2!
  Måste få säga, vilken fantastiskt underbar vinst! Jag är väldigt kär i allt vad marmor och granit heter! Marvelous soffbord i Carrarramarmor, det smakar som den ljuvligaste bakelsen i munnen på mig! Vi saknar soffbord i vardagsrummet, har en provisorisk liten ribbad furubänk(!) som soffbord! Så skulle jag vinna det här finfina bordet vore lyckan gjord, jag skulle jubla och skratta och fälla en tår – av glädje och lycka förstås!

 • Lisa M skriver:

  10 år
  Svårt men sänggavlar som faller mig i smaken har jag haft svårt att hitta, vill inte ha en vägg.

 • Lois skriver:

  Grattis till 10 år!
  Jag skulle gärna se inspirationsbilder, kanske "månadens" eller så. Tex samma rum/soffa/utgångspunkt, men två olika färgsättningar och inredning runt omkring för att förmedla olika stilar och känslor.
  Håller mina tummar sååå hårt!

 • Camilla skriver:

  Grattis, rum21 firar ju 10 år!
  En önskvärd kategori hade varit utemöbler o inredningsdetaljer. Även om sommaren är kort så finns behovet även under den mörka delen av året i uterum etc.
  Hade även gillat en kategori att samla ekologiska produkter, produkter tillverkade av återvunnet material, närproducerat, produkttillverkning som klimatkompenserar m.m.

 • Emelie skriver:

  Rum21 firar 10 år! Grattis!
  Jag har precis flyttat in i min allra första egna lägenhet (!) och har följaktligen spenderat ett X antal timmar på er hemsida. I min jakt efter möbler och inredningsdetaljer är det en stil jag verkligen har fastnat för: New Nordic. Det är däremot inte alltid så lätt att hitta möbler och detaljer i den genren. Jag hade därför haft stor användning för en kategori där alla möbler och inredningsdetaljer i New Nordic återfinns. Jag föreslår därför att man ska kunna välja/hitta alla möbler och inredningsdetaljer som passar in i en viss inredningsstil i filtreringen/under en flik.
  Något annat jag saknar är ett tydligare hållbarhetsfokus. Vår konsumtion av ekologiska varor ökar mer och mer. Det tycker jag är något som bör uppmuntras och underlättas, till exempel genom att samla alla miljövänliga möbler och inredningsdetaljer i en kategori.

 • Emelie skriver:

  Rum21 firar 10 år! Grattis!
  Jag har precis flyttat in i min allra första egna lägenhet (!) och har följaktligen spenderat ett X antal timmar på er hemsida. I min jakt efter möbler och inredningsdetaljer är det en stil jag verkligen har fastnat för: New Nordic. Det är däremot inte alltid så lätt att hitta möbler och detaljer i den genren. Jag hade därför haft stor användning för en kategori där alla möbler och inredningsdetaljer i New Nordic återfinns. Jag föreslår därför att man ska kunna välja/hitta alla möbler och inredningsdetaljer som passar in i en viss inredningsstil i filtreringen/under en flik.
  Något annat jag saknar är ett tydligare hållbarhetsfokus. Vår konsumtion av ekologiska varor ökar mer och mer. Det tycker jag är något som bör uppmuntras och underlättas, till exempel genom att samla alla miljövänliga möbler och inredningsdetaljer i en kategori.

 • Emelie Jin skriver:

  Rum21 firar 10 år! Grattis!
  Jag har precis flyttat in i min allra första egna lägenhet (!) och har följaktligen spenderat ett X antal timmar på er hemsida. I min jakt efter möbler och inredningsdetaljer är det en stil jag verkligen har fastnat för: New Nordic. Det är däremot inte alltid så lätt att hitta möbler och detaljer i den genren. Jag hade därför haft stor användning för en kategori där alla möbler och inredningsdetaljer i New Nordic återfinns. Jag föreslår därför att man ska kunna välja/hitta alla möbler och inredningsdetaljer som passar in i en viss inredningsstil i filtreringen/under en flik.
  Något annat jag saknar är ett tydligare hållbarhetsfokus. Vår konsumtion av ekologiska varor ökar mer och mer. Det tycker jag är något som bör uppmuntras och underlättas, till exempel genom att samla alla miljövänliga möbler och inredningsdetaljer i en kategori.

 • Eva-Marie skriver:

  1. 10 år
  2. Jag tycker att det inte saknas någonting ett stort och brett utbud. Men kanske tapeter då har ni värkligen allt ??

 • Fian skriver:

  1) 10 år!
  2) Det vore fint med ett stort utbud av textilier, för den som likt mig gärna vill kunna förvandla ett rum genom gardiner i vackra mönster och material.

 • 1.) 10år!
  2.) Utemöbler

 • Ålen skriver:

  1. 10 år! Woop woop!
  2. Jag skulle gärna ha en kategori som heter "presenttips" och som är sorterade efter pris. Jag ger hellre bort en fin sak än en flaska vin eller blommor, och då skulle det vara praktiskt att snabbt kunna hitta nåt fint för en lagom slant. En kategori för upp till 300:- och en för upp till 500:- tycker jag skulle vara mycket hjälpsamt.
  Allt gott!
  Å

 • Ernessa skriver:

  1. 10 år!
  2. Inredningstips

 • Emelie Jin skriver:

  Rum21 firar 10 år! Grattis!
  Jag har precis flyttat in i min allra första egna lägenhet (!) och har följaktligen spenderat ett X antal timmar på er hemsida. I min jakt efter möbler och inredningsdetaljer är det en stil jag verkligen fastnat för: New Nordic. Det är däremot inte alltid så lätt att hitta möbler och detaljer i den genren. Jag hade därför haft stor användning för en kategori där alla möbler och inredningsdetaljer i New Nordic återfinns. Jag föreslår därför att man ska kunna välja/hitta alla möbler och inredningsdetaljer som passar in i en viss inredningsstil i filtreringen/under en flik.
  Något annat jag saknar är ett tydligare hållbarhetsfokus. Vår konsumtion av miljövänliga varor ökar mer och mer. Det tycker jag är något som bör uppmuntras och underlättas, till exempel genom att samla alla "gröna" möbler och inredningsdetaljer i en kategori.

 • Emelie J skriver:

  Rum21 firar 10 år! Grattis!
  Jag har precis flyttat in i min allra första egna lägenhet (!) och har följaktligen spenderat ett X antal timmar på er hemsida. I min jakt efter möbler och inredningsdetaljer är det en stil jag verkligen har fastnat för: New Nordic. Det är däremot inte alltid så lätt att hitta möbler och detaljer i den genren. Jag hade därför haft stor användning för en kategori där alla möbler och inredningsdetaljer i New Nordic återfinns. Jag föreslår därför att man ska kunna välja/hitta alla möbler och inredningsdetaljer som passar in i en viss inredningsstil i filtreringen/under en flik.
  Något annat jag saknar är ett tydligare hållbarhetsfokus. Vår konsumtion av hållbara varor ökar mer och mer. Det tycker jag är något som bör uppmuntras och underlättas, till exempel genom att samla alla ”gröna” möbler och inredningsdetaljer i en kategori.

 • Emelie J skriver:

  Rum21 firar 10 år! Grattis!
  Jag har precis flyttat in i min allra första egna lägenhet (!) och har följaktligen spenderat ett X antal timmar på er hemsida. I min jakt efter möbler och inredningsdetaljer är det en stil jag verkligen har fastnat för: New Nordic. Det är däremot inte alltid så lätt att hitta möbler och detaljer i den genren. Jag hade därför haft stor användning för en kategori där alla möbler och inredningsdetaljer i New Nordic återfinns. Jag föreslår därför att man ska kunna välja/hitta alla möbler och inredningsdetaljer som passar in i en viss inredningsstil i filtreringen/under en flik.
  Något annat jag saknar är ett tydligare hållbarhetsfokus. Vår konsumtion av hållbara varor ökar mer och mer. Det tycker jag är något som bör uppmuntras och underlättas, till exempel genom att samla alla ”gröna” möbler och inredningsdetaljer i en kategori.

 • Ana skriver:

  1. 10 år, stort grattis!
  2. Jag är nöjd med utbudet och gillar att man kan justera prisläget när jag ska köpa presenter, supersmart! Saknar inget i nuläget.

 • 1. De firar 10 år!
  2. Jag skulle gärna vilja köpa tavlor/planscher med fotokonst. Om jag skulle vinna bordet skulle jag ge det till min syster som drömmer om ett marmorbord. Det hade varit en fantastisk överraskning till henne.

 • 10 år firar dom!
  Jag skulle verkligen vilja ha ett bra utbud av ramar i en klassisk design!

 • Martina skriver:

  1, 10 år.
  2, Helhetstänk! Vad passar mer till denna vas? Vilken kudde hade varit snygg till den jag nyss klickade hem? Ibland blir i alla fall jag så insnöad på EN produkt, som jag bara måste ha. Sen kan jag få svårt att få ihop en röd tråd när jag väl fått hem varan.

 • Annelie skriver:

  10 år
  Jag saknar Inspirationssidor. Tex har jag köpt stolar Lilla Åland och då vill jag gärna kunna se varor jag kan matcha med stolarna och inredningsförslag.

 • Sofie skriver:

  Det är tio år dem firar.
  Jag skulle vilja ha en kategori som hette kontoret. Med massa snygga skrivbord och stolar. Men även snygga detaljer, lampor och så vidare som passar tillsammans med datorer och allt vad man kan tänkas vilja ha på sitt lilla hemmakontor

 • Anna skriver:

  1. rum21 fyller 10 år!
  2. Det finns väldigt mycket fint, så egentligen är det tillräckligt. Men det hade varit kul med inspirationsbilder och kanske en kategori med gardiner.

 • Peter Andersson skriver:

  1. 10 år!
  2. Ett bredare förvaringssortiment. Och gärna mer fokus på garderober. Sen är jag nöjd. Tack!

 • Emma skriver:

  1. 10 år och en av Nordens största återförsäljare av möbler, heminredning och belysning på nätet. Stort grattis!
  2. Jag skulle önska att det fanns ramar till alla fina posters. Trä, vit och svart och de vanligaste storlekarna. Bra merförsäljning och toppen för konsument att kunna sätta upp tavlan direkt när den kommer hem.

 • Jenny skriver:

  1. 10 års jubileum
  2. Teknik för teknikointresserade inredningsentuseaster. Snyggt förpacka logiskt lätta tekniska hjälpmedel som är oumbärliga i hemmet.

 • Pernilla skriver:

  1 10 år
  2 Jag hade gärna sett en kategori med snygga elektriska prylar. Som t.ex. dessa: https://bruzzoni.com

 • Sanna skriver:

  1, 10 år
  2, saknar en tydligare kategorisering av sortimentet och gärna mer barnrums inredning

 • Jessica skriver:

  1. Rum 21 fyller 10 år
  2. Väggfärg- och tapetkategori känns som en ny passande kategori. Det saknar jag idag.

 • Maria skriver:

  1. Grattis till 10 år
  2. Rum 21 har ett fantastiskt utbud och det enda som jag kan komma på är inspirationsbilder med olika stilar eller olika personer som visar upp sina favoriter.

 • 1. Rum21 fyller 10 år, grattis!
  2. Jag personligen saknar en kategori med enbart Marmor då jag är fullständigt galen i både materialet och mönstret på bland annat textilier och plast. "Kontor" hade varit en perfekt kategori annars, med fina saker man kan inreda kontoret med.
  God Jul!

 • Carolina skriver:

  1. 10 år
  2. Jag skulle vilja ha en kategori Designers där man lätt kan hitta en designer som man kan klicka på och se hens möbler.

 • Hannah skriver:

  1. 10 år, stort grattis!
  2. Hållbart / ekologiskt sortiment!

 • Ann-Sofie skriver:

  1. 10 år
  2. Jag skulle säga att jag nog egentligen inte saknar något utan det jag skulle önska var en annorlunda struktur eftersom det är lite svårt att hitta det man söker. Jag upplever det som att det är lite rörigt med kategorierna och blandat med att sorteras på typ av inredning, tema och rum. Jag ser att det finns möjlighet att gå via rum vilket blir väldigt tydligt när man hittar dit men läser jag andras kommentarer här ovan så förstår jag att folk inte hittar dit de vill för många föreslår kategorin Barnrum, men den finns ju faktiskt redan om man går via just "rumsvalet", men det är uppenbart svårt att hitta dit. Skulle gissa på att det krävs lite A/B-testning för att komma fram vad som är mest naturligt för kunden vad gäller kategorierna.

 • Linda Starby skriver:

  De firar 10 år.
  Deras sortiment känns komplett som det är. Något extra skulle i så fall vara Paradisverkstans fantastiska keramik som jag älskar och samlar på.

 • Camilla skriver:

  Stort grattis till 10 år
  Varför inte moodboards i de olika kategorierna. Lätta att förändra och en jättebra inspiration för oss kunder.
  Utemöbler skulle behöva en egen kategorie.

 • Caroline skriver:

  10 år!
  Jag vet inte precis jag vilken kategori som saknas men kanske lite andra sätt att sortera saker. Kanske att man kan sortera efter olika färger eller material. Som marmor eller ek eller mässing. Eller att man kunde finna taggar som "bloggat" eller "på uppåtgång" eller "klassiker".

 • Hanna b skriver:

  1.) 10 år, grattis!
  2.) både inpiration till och försäljning av upphägning av posters, ramar klämmor lister…mm.

 • Anna Viktorsson skriver:

  1. 10 år tjoho!
  2. "Snyggt och ätbart" under KÖK = Enkla matvaror (granola, kex, pasta) i fina förpackningar att ställa i öppna kökshyllor och ge bort som present.

 • Louise skriver:

  1. 10 år
  2. Jag saknar en egen "huvudkategori" under inredningsdetaljer för ljusstakar. För mig blir det otydligt att ljusstakar dels har en underkategori och doftljus en annan. Det blir då lätt att missa en av kategorierna.
  När det gäller möbler så tycker jag att de nuvarande kategorierna är bra. Jag hade dock önskat att ni kompletterade med olika rum tex hall, sovrum, barnrum osv. I rumskategorierna skulle ni även kunna rekommendera olika typer av inredningsdetaljer vilket troligtvis kan leda till merförsäljning.

 • Michelle skriver:

  Wow! Bästa tävlingen!!
  Jag älskar Rum21 sortiment, nästan alla våra stolar och lampor kommer därifrån, och nu när jag har barn önskade jag att man kunde hitta barnvarorna enklare. Det är så mycket fint men svårt att navigera!
  Och det är 10 år rum21 fyller!

 • Mia KarlssonThor skriver:

  10 år
  Jag önskar en byrå klädd i spegel, för att skapa yta, 3dimensionell illusion i rummet. Borde vara en trend som varit borta länge nog och återvänder om än som eventmöbel.

 • Olivia Lily skriver:

  1. 10 år!
  2. Jag kan sakna lite mer inredningsdetaljer samt eventuellt lite fler unika designvarumärken – som exempelvis Artilleriets utbud av mer okända (men så himla fina) produkter. Dock älskar jag rum21 som det är nu också, mvh en mycket nöjd kund 🙂

 • Lisa skriver:

  1) Tioårsjubileum!
  2) mer förvaring vore kanon – gärna en kategori med snygga lådor, småhyllor etc. som man inte skäms över att ha framme.

 • Joanna skriver:

  1. 10 år
  2. Jag skulle vilja ha en "barn"-kategori. Det är lite skiftat fokus nu när man blivit tvåbarnsmamma =)

 • Gunilla skriver:

  1. 10 år.
  2. Saknar kategorierna: barnrum, design klassiker och ny design (blivande klasdiker sånt som är nytt för i år).
  Fast det jag framför allt saknar är fler bilder på produkterna. Bilder från olika vinklar på detaljer etc.

 • Lotta skriver:

  1. 10 år
  2. Lite barninredning hade inte varit så dumt. Annars mycket bra som det är

 • Tess skriver:

  1. 10 år
  2. Utomhusmöbler vore toppen, dom flesta utomhusmöblerna är rätt trista och jag tror Rum21 skulle kunna tillföra mycket där

 • Emma skriver:

  1. Tio år, hurra!
  2. Kanske en kategori med böcker inriktade mot inredning?
  Sedan är alltid unika samarbeten roliga 🙂

 • Anton skriver:

  1. Tio år!
  2. Vilket suveränt pris! Jag saknar en "inspirationskategori" där varor ur ert sortiment visas upp, kombineras med varandra och presenteras i olika miljöer.

 • Mia skriver:

  1. 10 år
  2. Saknar fler "tips-kategorier" tex doppresenter, svenska klassiker, nya designers osv, med kanske högst 60 förslag, för inspiration när man inte har tid att sitta och leta.

 • Marie skriver:

  1. 10 år.
  2. Jag skulle älska om de tog in nya designers som ännu inte blivit så stora men som kanske designa framtida klassiker och hjälper till och lyfter dessa. Kanske ett samarbete med någon designskola? Annars är man väldigt breda och kompletta och jag älskar att handla där!

 • Hannah W skriver:

  1. Rum21 firar 10 år!
  2. Jag saknar egentligen ingenting i Rum21 sortiment. Däremot önskar jag se de olika produkterna i ett större sammanhang. Dukning med porslin, kuddkombinationer i soffan ellerhur möbler kan komplettera varandra.

 • Anonym skriver:

  1.Rum 21 fyller 10 år
  2.Jag skulle önska mig kategorin barnrum 🙂

 • Ida skriver:

  1. rum21 fyller 10 år!
  2. Jag skulle önska mig kategorin barnrum!

 • Elisabeth skriver:

  1. 10 år
  2. Inspirationsbilder med kombinationsförslag gärna med veckans eller månadens erbjudande på en vara eller en kombination.

 • Elina skriver:

  1. 10 år!
  2. Jag tycker att sidan är helt fantastisk som den är. Har verkligen gjort en djupdykning av sidan men hittar inte en enda sak som jag saknar, det finns ju ALLT! 🙂

 • Lina skriver:

  Detta är helt sjukt. Jag kan inte räkna alla de gånger då jag lagt det där soffbordet i min virtuella kundvagn för att sedan komma tillbaka till verkligheten där jag inte kommer kunna köpa det soffbordet. Att det ens går att vinna nu blows my mind totalt! Iallafall
  1. 20 år
  2. En kategori för sovrum och kanske en ute/inne eller en som heter eko eller liknande om man vill handla varor som är bättre miljöval än andra

 • Lina skriver:

  Skrev ju fel!!!! Menade 10 år :sedan
  etta är helt sjukt. Jag kan inte räkna alla de gånger då jag lagt det där soffbordet i min virtuella kundvagn för att sedan komma tillbaka till verkligheten där jag inte kommer kunna köpa det soffbordet. Att det ens går att vinna nu blows my mind totalt! Iallafall
  1. 10 år
  2. En kategori för sovrum och kanske en ute/inne eller en som heter eko eller liknande om man vill handla varor som är bättre miljöval än andra

 • Camilla skriver:

  1. 10 år!
  2. Jag vill gärna se inspirationsbilder och tips på olika inredningsstilar. Bilder som visar hur samma inredningsdetaljer beroende på hur de kombineras, skapar olika stämning.

 • Amanda skriver:

  Svar: 10 år
  Skulle gilla om dem började sälja tapeter eller textiler på metervara! 😀

 • Sandra skriver:

  1. 10 år
  2. Jag saknar mer på textil. Snygga och moderna gardiner i färgsprakande mönster eller tunga gardiner i sobra färger. Det är något jag saknar.

 • 1. 10 år!
  2. Jag kan sakna en kategori för presenttips på Rum21, för att det är ett snabbt sätt att få en överblick av vilka olika produkter som det finns att köpa. Jag kan också sakna att om man går in under rubriken "nyheter" så kan man inte begränsa urvalet och ibland så vill jag se nyheterna för till exempel ett visst varumärke.

 • Rebecca skriver:

  1. 10 år
  2. Skulle vara kul om det fanns en länk till ex. en blogg där man kunde se inspiration på olika sätt med era produkter. I ett sådant format kan man ju även engagera läsarna i vad de är ute efter för produkter och anpassa så man kan få hjälp med att inreda!

 • Amaryllis skriver:

  Hej,
  1️⃣ 10 år
  2️⃣ Jag saknar kategorin renoverade vintagemöbler med modern touch. Unika möbler är alltid trevligt!

 • Sofia skriver:

  1. Rum21 firar 10 år!
  2. Jag vill gärna se mer samarbeten/inspirationsbilder likt de Frida gjorde 2015 http://trendenser.se/2015/june/min-styling-for-decotique.html, gärna också i kombination med väggfärg och/eller tapetförslag!

 • Hanna T skriver:

  1. De firar 10 år
  2. Jag saknar den mycket smala kategorien sänggavlar. Hade älskat om det även fanns en inspirationssida som genomsyras av Rum21’s formspråk.

 • S. Stordal skriver:

  1. 10 års jubileum!
  2. Jag som småbarnsmamma letar alltid efter tips och idéer för barnrummet! Det finns ju mängder av möbler till barn – billiga och dyra; så ett tips skulle kunne vara å ha inspo-bilder dyr vs. billig med allt ifrån mattor, affischer och möbler! 😉 Och sen "köp allt på bilden" – easy peasy!!

 • Sara skriver:

  1) De firar 10 år. 2) En kategori med "hållbara, miljövänliga val" skulle vara intressant. Dels för att jag inte kan påminna mig om att jag sett det på någon annan webbshop inom inredning och dels för att påbörja att sprida budskapet om hur viktigt det är. Ju fler som sprider budskapet ju bättre!

 • Ulrika skriver:

  1. 10 år
  2. Jag skulle vilja se mer produkter i kategorin utomhus, exempelvis möbler, lampor, inredning och barnleksaker utomhus.

 • Sussie skriver:

  1. 10 år!
  2. En avdelning med hållbarhetsmärkta varor såsom svanen, rättvisemärkt, flirtade osv.

 • Petronella skriver:

  1. 10 år
  2. Jag tycker det hade varit fint och ansvarstagande att kunna erbjuda en kategori med hållbarhetstänk & ekologiskt – bra miljöval helt enkelt.

 • Ellen skriver:

  Hej! Mina svar på frågan är följande
  1. De har firat 10 år 2016
  2. Jag tycker att det som jag letar efter redan finns i en tydlig kategori. Det är lätt att navigera och det är prydliga rubriker med underrubriker t.ex "hemmets bra att ha" i kategorin "Inredningsdetaljer". Jag gillar ett system. Kanske isåfall att ni kanske skulle kunna lägga till rubriken "sminkbord" antingen själv som en egen eller en dubbelkategori tex "skrivbord/sminkbord"! 🙂
  Något som trender nu är ju dessutom hållbarhet och utveckling så en liten förlovning inom det skulle säkert göra er ännu mer populära!:)

 • Anna skriver:

  Grattis till 10 år Rum21!
  Egentligen kan jag inte säga att jag saknar något i det stora sortimentet. Själv har jag en fäbless för modernt konsthantverk – det kanske vore nåt?
  God jul!

 • Marie skriver:

  1) de firar10 år
  2) UNIK konst och inte minst konsthantverk – saknar det där som ger det lilla extra och inte finns någon annanstans. Det är dessutom varor som ur ett hållbarhetsperspektiv känns bra. Unika hantverk ärvs i generationer och skapar tradition, värma, glädje och kreativitet!

 • Mikaela skriver:

  1. Grattis Rum21 till 10 år!!
  2. Bättre sortiment till sängar/sovrum, många av de stora sängtillverkarna som tex. Ikea har börjat sälja högre resårbottnar och tillsammans med ben under krävs det sängkappor som är minst 55cm höga, dessa är OMÖJLIGA att hitta. Dessutom snygga sänggavlar som matchar sängkapporna. Jag vet att detta är hett eftertraktat för att få ett komplett sortiment!
  Även bättre utbud av snygga möbler till barnrummet, i neutrala färger och rolig design så att det matchar resten av hemmet
  Och sist men inte minst – sortiment för uterum/balkong som tex. loungemöbler, sitt- och liggmöbler, bord och parasoll.
  Bonus: Inspirationsbilder så att man kan se möblerna/inredningsdetaljerna i rätt miljö tillsammans med annat som passar ihop.Ser man hur möblerna/inredningen kan användas är det lättare att handla då men ser "helhetskonceptet"
  Hoppas mina tips kan leda till något! 🙂

 • Julia skriver:

  1. 10 år
  2. Jag skulle gärna se lite mer lokalt hantverk typ Hemslöjden/Skansen/Byggfabriken och en kategori för lokalproducerat alt. Svensk form. Gärna roliga och snygga presenter till barnkalas kategori 6-7 åring etc. Gärna tips på presenter till jämna födelsedagar 30,40,50 också eller utifrån pris; present 500 kr, 1000 etc. Förenkla för kunden. Väskor och accesoarer.

 • Anna skriver:

  Svar på frågorna:
  1. Rum21 firar 10 års jubileum.
  2. Jag skulle önska mig en inspirations kategori där det bestod av av alla de rum ett hem består av. Så som tex kök o vardagsrum. Så om man hittar en fin inspirationsbild så ska man kunna bli vägled till dess produkter.

 • Maria J skriver:

  10 år firar de
  Tycker att det finns så otroligt mycket. Men om jag nu
  skulle saknat något är det gardiner.
  Det tycker jag är roligt och det påverkar känslan
  i ett rum mycket.

 • Laura skriver:

  1. 10 år
  2. En barnkategori vore toppen för att snabbt få en överblick på de produkter som passar i barnrummet.

 • Annie skriver:

  1. 10 år
  2. Jag skulle görna vilja se en inspirations-kategori med styling av möblerna de säljer.

 • 1. 10 år.
  2. Det skulle vara kul om det fanns doftljus från
  tex yankee candle. Älskar levande ljus speciellt
  denna årstid.
  Mvh Julianna

 • Maria Karlsson skriver:

  1. De fyller hela 10 år!
  2. Vet inte om det jag tänker på räknas som kategori, men det är helt klart en ny indelning. Önskar möjligheten att dela in produkter efter färg. Om jag till exempel är inne och kollar på soffor skulle jag önska rutor för att kryssa i vilka färger man är intresserad att kolla på. På detta sätt kan man snabbt specificera sina sökningar ytterligare när man letar efter något speciellt.
  Annars tycker jag att hemsidan är lättövergriplig och smidig att navigera i. Många plus till Rum 21!

 • Karin skriver:

  1. 10 år.
  2. Det skulle vara perfekt med en Collect 2010 skåp, vit/vit i mitt vardagsrum.

 • Liza skriver:

  10 år i år, hipp hurra!!
  Jag skulle önska att de blev lite vassare på snygg och smart utomhusbelysning samt mer utemöbler. Har en dröm om att få trädgåren riktigt fin i sommar efter stt ga lagt de sist aåren på att få ordning innomhus.

 • 1 10 år
  2 Renoverade nyligen vårt badrum och de svåraste valen var just inredningen. I magasin och på pinterest fanns massor av inspiration men det var väldigt svårt att hitta inredning som skåp och speglar utan att hamna i de traditionella återförsäljarnas butiker. Mer inredning av detta slag som gör det lättare att skapa ett mer personligt badrum.

 • Nora skriver:

  Rum 21 fyller tio år! Stort Grattis!
  Det är inte ens nära att jag "saknar" någon kategori när jag normalt söker på sidan men det är möjligt att jag hade uppskattat och använt en presentkategori. Gå-bort-presenten, bröllopet, 40-åringen, under trehunkan, studenten, inflyttningen und so weither. Skulle också uppskatta ifall utbudet på coffetable-books blev bredare. Och gärna så pass brett att det kräver en egen kategori. (Ett kärt bok-dilemma som kommer att bli ännu kärare med det nya fina kaffebordet som flyttar in. Ehe.)

 • Åsa skriver:

  1. 10 år
  2. Mer miljötänk

 • Åsa skriver:

  1. 10 år
  2. Mer miljötänk

 • Anna skriver:

  Ni firar 10 år!
  Jag tycker att Rum 21 har ett fantastiskt utbud av design inom de flesta inredningsområden men om jag skulle önska något så hade jag gärna sett att ni hade en avdelning vid namn kontor, med möbler och små detaljer till hemmakontoret och en avdelning vid namn sovrum med tex sänggavlar och detaljer som ger inspiration till hemmets vilorum, eftersom det känns som man får leta lite efter detta inom olika kategorier på er hemsida som den ser ut just nu.

 • Frida Larsson skriver:

  1. 10 år.
  2. Jag saknar en kategori med roliga presenter och lite udda småsaker och böcker.

 • Sandra skriver:

  10 år och jag skulle gärna se en avdelning med inspirationsbilder där jag sedan kan välja vilka saker/möbler jag kan köpa för att få till en lika fin miljö hemma hos mig☺️

 • Birgitta W skriver:

  1. 10 år.
  2. Glansiga levande enfärgade skiftande mattor i viscose eller silke

 • Jennie skriver:

  1.) 10 år
  2.) Jag saknar en kategori för hållbara produkter. Produkter som är framtagna med ett tydligt miljötänk och där hållbarhet står i fokus. Jag skulle gärna se att kategorin fylldes med alltifrån mindre gå-bort-presenter till rejäla möbler.

 • Lina skriver:

  1. 10 år, grattis!
  2. Skulle varit inspirerande med kategorier på olika inredningsstilar, så som industri, romantiskt, modernt. Så har man allting samlat! Även bilder där rummen är inredda just så och med möblerna ni säljer.
  Annars en redan toppenbra sida! 🙂

 • Annika Nilsson skriver:

  1) 10 år
  2) Ekologiska produkter. Det får även gärna gå någon krona till ett välgörenhetsändamål. Sådant gillar jag, när det är goda värderingar som står bakom prylarna också!

 • Emma Persson skriver:

  1. Grattis till era 10 år!
  2. Jag hade gärna sett en kategori som heter barn.

 • Sandra skriver:

  10 års jubileum!!?
  Skulle gärna se mer till barnrum, och älskar inspirationen med "färdiga" rum.

 • Jessica Eliasson skriver:

  1) 10 år
  2) utemöbler. En liten kollektion i stil som passar ihop skulle ju vara toppen

 • Ina skriver:

  1. 10 år !!
  2. Varför inte en kategori där kunder kan skicka in inspirationsbilder på hur produkterna ser ut i hemmiljö. När jag är intresserad av en möbel eller lampa letar jag ofta bilder på hur andra har använt dem och hur ljuset/ skuggan från lampan upplevs. Som tack kunde man kanske få en rabatt på nästa köp.

 • Lea P skriver:

  Jag saknar barnsängar och möbler till barnkammaren. Tex det fina Danska märket Sebra. Även fler varor under kategorin Hållbar Utveckling. Varor av återvunnit material, fairtrademärkta, varor garanterat skapade av vuxna betalda människor.

 • LenaK skriver:

  Ni firar ju 10 år. Grattenäran!
  Jag saknar möbler för balkongen, uterummet, trädgården.
  Smarta möbler som tål att stå kvar ute eller kan förvaras på litet utrymme över vintern.

 • Sara B skriver:

  2006-2016 så 10 år alltså! 🙂
  Jag är alltid ute efter smarta förvaringslösningar till barnrummet, så en flik med barn: förvaring skulle uppskattas (beskrivningen skulle vara typ "som Narnia garderoben så finns det häri en hel värld att förvara saker på-men utrymmet utåt sett är fortfarande bara en möbel" 😉

 • Christoffer skriver:

  1, 10-års jubileum.
  2, Jag saknar marockanska lampor & lyktor då jag har fått dille för det på sistone 🙂

 • Emma Kitti skriver:

  1. 10 år har nyss firats.
  2. Jag skulle gärna se en avdelning med ovanlig design, alltså sånt som vi inte kan hitta på vilken webbutik som helst. Kategorin skulle kunna heta "nya formgivare" eller "unikt för Rum 21".
  Om jag har äran att vinna vill jag gärna ha bordet i stl 120*60.

 • Carola skriver:

  1. 10 år.
  2. Ni har redan ett mycket bra och brett sortiment.
  Utemöbler kan vara en idé, som jag tror många
  skulle uppskatta.

 • Johanna skriver:

  1. 10 år.
  2. Saknar absolut barnrum! Gärna med tex tips och underkategorier så som dop/gåvor, detaljer, möbler och textilier samt noga utvalda leksaker. Gärna en kategori som får beröras av ett miljötänk speciellt med tanke på de små som ska använda sakerna.

 • 1. 10 år
  2. Inred din fönsterbräda…tips på artiklar som är fina ihop och passar På ett fönsterbräda..

 • Karin Svensson skriver:

  1. De firar 10 år!!
  2. Rum21 har ett mycket brett sortiment som jag gillar starkt, jag saknar dock inredning för barnrum. Tror att det skulle vara ett mycket vinnande koncept som många hade uppskattat.

 • Hanna skriver:

  De firar 10 år! Woho!
  Jag skulle önska en sovrumskategori där man lätt kan hitta allt för sovrummet, förutom kanske just säng då de kanske blir för stort steg? Men snygga sänggavlar, sängkläder, bord, möbler för sovrummet som t.ex. "kasta kläderna i fåtölj när de är använda så man inte vill vika in dom i garderoben igen men inte vill tvätta heller för de äe egentligen inte smutsiga"

 • Elisabeth skriver:

  1. Rum21 firar 10 år!
  2.Jag älskar Rum21, det finns så mycket.
  Inredning till barnrum skulle vara roligt!

 • Teresa skriver:

  1. Ni firar 10 år! Grattis!
  2. Jag saknar en kategori för konst. Jag tycker Rum21 säljer många hållbara klassiker överlag. Det hade varit kul med serier med limiterade litografier eller fotokonst – prisvärt men med en känsla för ett gott hantverk. Det hade knutit an till den tradition av kvalité som Rum21 förmedlar!

 • Tea Tauvon skriver:

  1. 10 år
  2. Saknar kategori: Miljövänligt, vilket är rätt i tiden

 • Lisette skriver:

  1. 10 år!
  2. Saknar inspirationsbilder där man kan se hur grejerna ser ut i olika miljöer.

 • Ellinor Persson skriver:

  1. Rum21 firar 10 år vilket helt klart är värt att hurra för!
  2. Jag saknar kategorin "säsongens favoriter" jag tänker mig att kategorin ska fyllas av sådana möbler som är omtalade i media/tidningar och också kanske utifrån statistik som handlats. Vore superkul att lätt hitta nyheter blandat med omtalad design och kunders egna favoriter! ?

 • Sabina S skriver:

  1. 10 år! 🙂
  2. Inspirationsbilder! Älskar alla produkter men ibland kan det vara svårt att placera dem i ett hem och behöver lite hjälp på traven.

 • Anna skriver:

  1. 10 år
  2. Jag saknar en barnkategori, där man kan finna alla barnmöbler, barntextiler och övriga inredningsdetaljer till barnrummet. Annars tycker jag att Rum21 är en väldigt fin sina, lätt att navigera runt och enkelt att hitta det man söker.

 • Therese skriver:

  Rum21 firar tioårsjubileum i år.
  Älskar att ge bort fina presenter och att inreda med lite eftertanke, böcker tillför personlighet. En kategori med böcker på en inredningssite fångar mitt intresse.

 • Helena Wiberg skriver:

  Rum 21 firar 10 år. I sortimentet tycker jag ni har det mesta. Saknar inget. Det skulle i så fall vara "det allra senaste nytt". Jag har gått igenom och jag såg ingen sådan avd. Det skulle vara roligt att börja med att se senaste trenden.

 • Ingrid Dahl skriver:

  "Rum21" firar tio år, önskar att denna vinsten jag får. Hur de kan komplettera sitt stora sortiment ej jag vet, kanske med gardiner och en och annan tapet. Annars finns här allt och lite till, vinna det underbara bordet jag mer än gärna vill.

 • Anna L skriver:

  10 årsjubileum
  mer barninspirtion

 • Maria S skriver:

  1. 10 år!
  2. Inredning till barnrum, för jag tror att ni kommer att ha ett fint, inspirerande & spännande sortiment i s f.
  Ett annat förslag är tapeter;-)

 • Elisabeth skriver:

  1)10 år
  2)Loungemöbler för utomhus och altaner
  Fler alternativ för förvaring.
  Fler exempel på hur deras varor se ut i hemmiljö,lite mer inspiration. Varför inte en sida där man kan själv välja tapeter och golv och sedan klicka in möbler som man vill köpa från dem.

 • Maria Lindberg skriver:

  1. De firar 10 år! ?
  2. Jag tycker det saknas en kategori, nämligen "Barnrums inredning".
  Dessutom tycker jag att det borde finns inspirationsbilder kopplat till produkterna, så man kan få se produkten i en miljö. Då är det lättare att se om produkten passar hemma hos mig! ??

 • Poonam skriver:

  1) De firar 10 år!
  2) Ekomöbler/miljömärkta möbler/möbler med ett hållbart tänk

 • 10 år, grattis!
  Det hade varit supertrevligt med en kategori för barninredning, något som jag tror hade uppskattats av många! ?

 • Joanna skriver:

  1. 10 år,
  2. Gedigna giftfria barnmöbler av naturmaterial är vad jag efterfrågar. Samhället blir allt mer medvetet om att välja hållbara alternativ. Inte minst för våra små. Det ligger helt rätt i tiden att kunna inreda alla rum stilrent och samtidigt kunna vara miljömedveten. Därför önskar jag en kategori med Barnmöbler.

 • Agnes skriver:

  Run 21 Fyller 10 år i år! Jag önskar egentligen inget mer i sortimenetet då det redan är väldigt brett och man kan hitta i princip allt i inredningsväg, men en Men "stilren" och mindre "plottrig" hemsida hade gjort att jag klickade mig in där oftare än jag faktiskt gör.

 • Sofia Magnusson skriver:

  Rum 21 fyller 10 år. Jag saknar kategorin inspirerande miljöer inredda med deras möbelsirtiment samt att butiken flyttat från Borås, då man tidigare kunde titta in på lite spontan shopping.

 • Saara skriver:

  Rum21 fyller 10 år. Grattis!
  Jag saknar fler textilier som gardiner, gärna tyg metervis. Textilier kan ju göra så stor skillnad i inredningen. Kanske även konsttextilier? Jag skulle gärna se ett samarbete med spännande textilföretag som Marimekko.

 • IDA M. skriver:

  1. 10 år!
  2. NUTIDS-SLÖJD, MED FOKUS PÅ HÅLLBARHET OCH DESIGN, DÄR OLIKA MATERIAL OCH TEKNIKER MÖTS. Skulle kunna inkludera områden som; bruksföremål, inredningsdetaljer, armaturer, möbler, leksaker, etc. Definitivt PERSONLIGT.
  ALLA OLIKA, ALLA UNIKA!

 • IDA M. skriver:

  1. 10 år!
  2. NUTIDS-SLÖJD, MED FOKUS PÅ HÅLLBARHET OCH DESIGN, DÄR OLIKA MATERIAL OCH TEKNIKER MÖTS. Skulle kunna inkludera områden som; bruksföremål, inredningsdetaljer, armaturer, möbler, leksaker, etc. Definitivt PERSONLIGT.
  ALLA OLIKA, ALLA UNIKA!

 • IDA M. skriver:

  1. 10 år!
  2. NUTIDS-SLÖJD, MED FOKUS PÅ HÅLLBARHET OCH DESIGN, DÄR OLIKA MATERIAL OCH TEKNIKER MÖTS. Skulle kunna inkludera områden som; bruksföremål, inredningsdetaljer, armaturer, möbler, leksaker, etc. Definitivt PERSONLIGT.
  ALLA OLIKA, ALLA UNIKA!

 • IDA M. skriver:

  1. 10 år!
  2. NUTIDS-SLÖJD, MED FOKUS PÅ HÅLLBARHET OCH DESIGN, DÄR OLIKA MATERIAL OCH TEKNIKER MÖTS. Skulle kunna innefatta områden som; bruksföremål, inredningsdetaljer, armaturer, möbler, leksaker, etc. Definitivt PERSONLIGT.
  ALLA OLIKA, ALLA UNIKA!

 • IDA M. skriver:

  1. 10 år!
  2. NUTIDS-SLÖJD, MED FOKUS PÅ HÅLLBARHET OCH DESIGN, DÄR OLIKA MATERIAL OCH TEKNIKER MÖTS. Skulle kunna innefatta områden som; bruksföremål, inredningsdetaljer, armaturer, möbler, leksaker, etc. Definitivt PERSONLIGT. ALLA OLIKA, ALLA UNIKA!

 • Anika skriver:

  1. 10 år
  2. Barnrum skulle vara kul om de hade en kategori för! Har själv precis fått barn och är på spaning på inredning till lillens rum. Både praktiska men också snygga saker.

 • Malin S skriver:

  1) 10 år jubileum. Grattis till tio år!
  2) jag tittade efter kategorin barnRum. Där kan man samla inredningsdetaljer och möbler som passar i de minsta familjemedlemmarnas hörn av hemmet. Textilier som är roliga, mattor som är lekfulla osv. Skulle kunna bli en kul kategori.

 • jon skriver:

  1.10 år
  2.Eko/hållbarhetskategori, Om möjligt via designsamarbeten/limiterade utgåvor.

 • Regina skriver:

  Rum 21 fyller 10 år, grattis!
  En kategori för inredningsdetaljer med hållbarhetsfokus skulle vara toppen.

 • Nathalie skriver:

  Rum21 fyller 10 år, STORT GRATTIS!
  Något som jag hade uppskattat är tapeter och måttbeställda mattor 🙂

 • Thilda skriver:

  1. De fyller 10år 🙂
  2. En eko/miljövänlig kategori!

 • Jenny skriver:

  1. 10 år.Stort grattis!
  2. En barnavdelning med inspiration, textilier, gardiner, rullgardin och inredning samlat. Oftast får man titta över flera hemsidor för att hitta saker.
  Även hallen är ett sådant rum som skulle behöva mer plats, kan tänka mig att många precis som en själv har svårt att hitta inspiration, möbler, förvaring som skulle kunna passa.

 • 1. 10 år
  2. Jag hade gärna velat ha en inspirationskategori! 🙂

 • Maria skriver:

  1. 10 år!
  2. Alltså, det mesta en kan önska finns redan men en sak jag saknar är snygga tyger och textilier. En snygg tyglängd kan ju lyfta vilket rum som helst.

 • Elin skriver:

  1. 10 år – grattis!
  2. Jag tycker att sajten har i princip allt man kan behöva i inredningsväg. Möjligen skulle det vara roligt med mer snygg förvaring och en barnrums-kategori med stilrena barnmöbler.

 • Pernilla skriver:

  1. 10år
  2. En barn sektion gärna indelat i baby, barnrum och presenter (tänker mig dop/namngivningsceremoni-presenter och liknande)

 • Anna skriver:

  1. De firar ett decennium på marknaden.
  2. Ungdomsrum är så svåra att inreda – speciellt för killar! Det blir antingen för barnsligt eller för opersonligt. Där skulle jag gärna se en kategori . gärna med inspiration!

 • Rebecca skriver:

  1. De firar 10 år!
  2. Jag hade gärna sett att de varje månad hade ett kort samarbete med en talang och blivande designer som då får chansen att sälja en mindre kollektion. Det gynnar såklart framtidens designers men också Rum21:s kunder som ges möjligheten att hitta nya ansikten och mer unika produkter.

 • Sofia skriver:

  1. 10år
  2. Det skulle vara en kategori som heter "så stylar du" där du knm få tips på hur olika möbler ur deras sortiment kan stylas med andra möbler och textilier/färger osv. Annars finns redan det mesta! 🙂

 • Elin skriver:

  1. 10 år! ?
  2. Jag tycker Rum21:s sortiment är mycket bra, men det hade varit roligt med en utstickare som ett fåtal tapeter från några utvalda fabrikörer, som ett komplement till möbler och inredningsdetaljer.

 • Eva A skriver:

  10-års jubileum.
  En kategori "up and comming" som lyfter fram nya designers. "inspiration" alt "utvalt" skulle också vara kul!

 • Karolina skriver:

  10 år!
  En "skapa looken" där man får inspiration hur man bygger upp ett rum. Vilken matta matchar min nya soffa om jag gillar art deco eller Skandinavisk stil? Hur skapar jag ett stilleben i min nya hylla jag precis köpt från er? Det perfekta hjälpmedlet för att få till pricken över i i inredningen och inspirera till spontana måste ha köp 😉

 • Linn skriver:

  1. Tio år.
  2. Jag saknar utbud i kategorin större förvaring, garderober, skjutdörrar eller helhetslösningar. Har ett hopplöst rum som förblir oinrett och belamrat med saker. Blir så oinspirerad av att klicka runt i timmar på varje leverantör av skjutdörrar, garderober mm… och så saknar jag en kategori med "bra val": med miljö, livslängd, klassisk stil och hållbarhet i fokus.

 • Maria skriver:

  1. År 2006
  2. Till modellen Foggy morning i linne:
  Den här tiden är det all about mysa,
  massa filtar och ljus för att inte frysa.
  Hänga i soffan hela kvällen,
  det absolut bästa av ställen.
  Därför är det verkligen dags,
  att höja mysfaktorn i soffan till max.
  Och vad innebär det då?
  Jo, fylla soffan med textil i varje vrå.
  Kuddar i linne och sammet,
  för att maximera glammet.
  Plädar ska vi ha minst varsin,
  Rautasänky från Marimekko blir min.
  Sambon går på ett säkert val,
  Klippans Rumda i ull är alltid lojal.
  Av Tell me more´s linnekuddar tar vi flera,
  men visst ska vi väl ha ännu mera?
  Chhatwal & Jonsson´s bidrar med stil,
  Deva och ZigZag skapar snygg profil.
  Ska vi inte toppa det med ett fårskinn?
  The Organic Sheep får mig att gå i spinn.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *