Annons

LUCKA 5: MINIROOM

Idag har ni chans att vinna ett  paket innehållandes: Lektäkt Tipi Numero 74 – Ljusgrå: 1 439 kr i 100% bomull med pinnar av trä / Kudde stjärna 3-pack : 299 kr från Miniroom.se, som har massor med fina produkter för barnrumAlla Numero74s produkter är handgjorda och produktionen följer etik och rättvisa genom hela produktionskedjan. För att delta i dagens lucka ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet till detta inlägg, inom 24 timmar. Lycka till!

1) Till vilken liten person vill du ge vinsten om du vinner?
2) Vad skulle du vilja se mer av på miniroom.se, motivera kort

 

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Marit som svarade 2016-12-05 kl 17:02:48 Maila dina uppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort!

*Tävlingen presenteras i samarbete med Royal Design och pågår tom 6/12 kl 09.00 Vinnaren utses av en jury från Miniroom. Deras beslut kan ej överklagas. Trendenser kan ej ta ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet. En produkt ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Christine C skriver:

  1. Till min son som älskar att leka i kojor och bygga slott. Han hade älskat ett eget tält att kan gömma sig i och leka lekar.
  2. Matstolar till barn som ör designade och smidiga skulle jag vilja se mer av, annars tycker jag allt finns.

 • Emma Sandström skriver:

  Till min lillebror som får sitt första barn här i februari. Hade vart en fantastiskt fin namngivningspresent!
  Tack för en fantastisk blogg!

 • Martina skriver:

  Min 1 1/2 åring skulle få tältet. Så härligt för honom strå nåt som inte är ärvt från storebror. Miniroom är så bra för där finns allt men ska jag önska mig nåt är det mer inspirationsbilder av inredda rum.

 • Viktoria skriver:

  1. Skulle ge den till min son 🙂
  2. En kategori som heter myshörnan. I denna kategori skulle det finnas tipi, kuddar, filtar kanske några myskläder typ onepiece. Allt som man behöver för en mysig stund tillsammans.

 • Sarasofie skriver:

  1. Vill ge till min älskade flicka som snart fyller 6 mån, hon är en mysare av rang och jag ser framför mig alla sagostunder vi skulle ha i tältet tillsammans ❤️
  2. Oj riktigt svår fråga, hemsidan är redan proffsig och har ett härligt och framförallt vackert sortiment som gör det lätt för föräldrar att skapa trivsamma och lekfulla barnrum. Ett nytt märke, kanske camcam cph, en personlig favorit, som följer miniroom’s önskemål på produkter ?
  Håller tummarna så hårt att de nästan knakar för vinst ??❤️

 • Anna Karin skriver:

  Jag har en liten person i mitt hem, en lillebror och älskad son, Ture, som också behöver ett litet krypin (precis som storasyster).
  Jag skulle vilja se fler bäddset, i stor storlek. Hittar så många fina lakan, men alla är i små storlekar. Nu när min dotter gått över på fullstort så skulle jag så gärna vilja hitta lite fina barnmotiv även här.
  I övrigt en supermysig webshop för barn – eller mammor 🙂

 • SofiaS skriver:

  Till systerdottern Stina 2,5 år (och hennes lillasyster som är 6 månader)! Jag och Stinas mamma (min syster) har googlat runt på olika tält till Stinas rum den senaste månaden och det här skulle verkligen passa. Hon älskar att bygga kojor och att bona omkring. Att äntligen få ordning på hennes rum efter att min syster med familj renoverat under en lång tid skulle verkligen göra Stina glad. Det bästa jag vet är att se Stina skratta och vara glad och att få ge henne ett tält i julklapp skulle värma mitt hjärta.

 • Frida skriver:

  1: jag tror alla mina tre prinsar hade blivit superglada att få denna vinst. Busa i tält eller mysa är det bästa som finns ju:)
  2: mer textil. Gardiner,bäddset och mattor .

 • Elli skriver:

  a) Jag skulle ge bort tältet till min brorsdotter Fanny som fyllt 3 i november, en inbakad födelsedagspresent i julklappen som jag annars inte har råd att lägga ut många slantar på.
  b) Eftersom jag själv inte är mamma så har jag svårt att se vad jag personligen skulle vilja se mer på minirooms webshop. Jag kan dock säga att jag tyckte mycket om inspirationssidorna och kanske kan önska fler "mammapersonligheter" som kan vara med att inspirera utöver Carolina Gynning.
  / Elli

 • Maria Hast skriver:

  Jag hade gett tältet till min lille son på 13 månader som precis ska få sitt egna rum, efter vad som känns som en evighets byggnation här hemma.
  Kikade lite på väggdekorationer och det fanns ju massa fint hos miniroom men om jag ska säga något som saknas så skulle det vara väggstickers som ser ut som luftballonger.
  Håller en tumme för att vi vinner!
  Mvh Maria & Mio

 • Sofia skriver:

  Glömde svara på fråga två i mitt förra inlägg.
  1. Till systerdottern Stina 2,5 år (och hennes lillasyster som är 6 månader)! Jag och Stinas mamma (min syster) har googlat runt på olika tält till Stinas rum den senaste månaden och det här skulle verkligen passa. Hon älskar att bygga kojor och att bona omkring. Att äntligen få ordning på hennes rum efter att min syster med familj renoverat under en lång tid skulle verkligen göra Stina glad. Det bästa jag vet är att se Stina skratta och vara glad och att få ge henne ett tält i julklapp skulle värma mitt hjärta.
  2. Väskorna/skötväskorna från ByBremmer (tidigare Udonly) hade passat i deras sortiment. Dessutom tyckerjag att Leandervaggan skulle passa hos Miniroom. Jag skulle även vilja att inspirationskategorin utvecklades med bilder på hur olika möbler och inredning skulle kunna kombineras. Jag tycker det är lättare att handla när man ser varan i en hemmamiljö på bild.

 • Stina skriver:

  Vilken drömlucka i julkalendern!
  1. Det finns ingen tvekan om att jag skulle vilja ge denna fina julklapp till mitt första barn, en liten dotter som jag har i magen som skulle ha kommit för fyra dagar sedan. 🙂 Ett eget krypin för sagor och mys!
  2. Jättefin hemsida med otroligt många produkter! Jag hade önskat fler inspirationsbilder eller hela miljöer för att få ännu fler ideer till det egna barnrummet.

 • Elin skriver:

  1. Min minsta som är fem saknar en egen vrå som är BARA hennes.
  2. Oj vad svår fråga eftersom sidan är HELT FANTASTISK. Dock jag gillar när det finns en chatfunktikon på webshopar så att man snabbt kan få svar på korta frågor. Något kanske?

 • Liza skriver:

  1. Jag skulle ge den till både till min dotter och till hennes busiga lillebror som inte för så länge sedan, satte sig på storasysters gamla tipitält så att ena tältpinnen knäcktes till storasysters men även lillebrors stora sorg såklart. Innan dess lektes det väldigt mycket med det gamla tältet, mysiga lässtunder och allt från mellanmålet till fredagsmyset skulle prompt förtäras i gamla tältet, så det saknar barnen. Vore så kul att kunna ge dom ett nytt tält med tillhörande myskuddar till.
  2. Jag älskar minirooms sortiment men skulle gärna vilja se mer av inredning för barnrum, exempletvis dom fina trähyllorna från up warsaw eller husgarderoberna från nederländska kast van een Huis. Vore också roligt om miniroom kunde styla egna barnrum som man skulle kunna få inspiration ifrån och kunna köpa produkterna rakt av. "Köp stilen"

 • KG skriver:

  Jag vill så gärna ge den till min lilla dotter som kämpar mot cancer. Hon är så tuff och stark och modig och har precis genomgått otaliga hjärnoperationer och strålbehandling. Just nu läser vi mycket i boken "godnatt alla djur", där är det ett tält där alla djuren kryper in i och nu vill hon leka tält med oss, hon sa det faktiskt imorse & så går jag in på din blogg och ser den här tävlingen. Vi har inget tält utan tänkte idag lösa det med att bygga upp med filtar och sånt, men hon skulle bli såååå glad om vi plötsligt sätter upp ett tält här hemma att leka med.
  Jag tycker miniroom har valt ut några snygga barnvagnar i sitt utbud, skulle vara kul med även ett par bärselar och sjalar i snygg design.

 • Elin skriver:

  Jag hade gett tipin till min dotter att ha som ett mysigt kryp in i vardagsrummet när hon vill leka nära men ändå ifred.
  Jag hade gärna sett ett tydligare uttalat miljöpåverkande fokus avseende saker att äta på och med för barnen. Ser ut som ni har tänkt till kring era produkter men om jag vill kolla upp material etc kräver det en extra koll av mig som jag inte får via produktinformationen att produkterna håller miljöstandard för riktigt små barn (vill inte säga eko för det kan ju vara bra ändå) men så jag känner mig trygg som förälder.

 • Ulrika JK skriver:

  Mina barn skulle få detta fina tält! Sedan skulle kusinerna få ärva…
  Jag ser att det finns en hel del ekologiskt i sortimentet, men skulle tycka det vore superkul om det fanns ännu mer! För mig är det jätteviktigt.

 • Emma G skriver:

  Jag skulle ge det till min son, han är snart 4 månader och vi håller på att renovera hans rum, med en seglingstokig far blir det skattkartstapet på väggarna och ett tipitält skulle bli en mysig koja.
  Efter att ha letat tapet på många ställen så skulle jag uppskatta just det på en sida som miniroom där man även kunde hitta matchande inredningsdetaljer som tavlor, hyllor och liknande.

 • Sofie S skriver:

  1. Till min son som väntas i januari.
  2. Kanske något noga utvalt barn/babyklädesmärke.

 • maria skriver:

  Min son som är 2 år skulle få tältet. Han älskar boken Nalle puh tältar och han skulle älska att sova i detta tält!
  Jag älskar minirooms ballonglampor och skulle gärna se fler sorter och gärna en som jag kunde ha ute på altanen!

 • birka skriver:

  Tältet hade gått till mina minsta två
  så att de ett avskilt rum i det delade rummet kan få
  Även om vintern nu blåser kall och snål
  hade jag velat se mer saker som utelivet tål
  En trädgård fylld med hemliga små rum alltid kul
  och jag vet att med inredning från Miniroom blir den aldrig ful.

 • Matilda skriver:

  1. Min son som önskar sig en koja till sitt rum skulle få tältet.
  2. Miniroom har ett riktigt stort och trevligt sortiment. Det jag tycker skulle kunna komplettera sortimentet är mer leksaker/redskap för aktiv lek både inne och ute.

 • Ellen skriver:

  Hej 🙂
  Med arbetsnamnet Kurtis utvecklas vår lille plutt och kommer förhoppningsvis ut i början av 2017 – en självklar mottagare av tält och kuddar 🙂
  Sortimentet är ju enormt! Men jag skulle uppskatta små roliga knep och knåp man kan göra tillsammans med barn som sedan kan få vara i deras rum.

 • Emma skriver:

  1. Till barnet i min mage som beräknas födas i januari.
  2. Jag skulle gärna se mer färgglada ekologiska produkter då jag personligen börjar tröttna lite på den likriktade pastelltrend som råder just nu.

 • Linda skriver:

  1. Min dotter Tilde som nu är 6 månader, kommer ha mycket skoj i tältet framöver.
  2. En eko-kategori och tydligare märkning av vad som är "ekologiska" produkter. Hade svårt att hitta någon sådan nu.

 • Elvira skriver:

  Jag skulle vilja ge både tältet och kuddarna till mina två kojtokiga barn. En stor bonus är att även deras arkitektfarsa skulle älska de nya myshörnan!
  Jag skulle uppskatta lite fler produkter för äldre barn på miniroom.se – mer smakfulla produkter för dem är generellt svårt att få tag på!

 • Elin skriver:

  1. Åh skulle vilja ge min son detta, skulle passa perfekt i hans rum som vi håller på att renovera just nu!
  2. Kanske lite fina barnkläder!

 • Linnea Skog skriver:

  1. Lillasyster Tuva skulle få det vackra tältet, för att användas både till mysstunder och fartfylld lek med storebror.
  2. Jag hade gärna sett att miniroom hade haft korta men informativa texter om barns utveckling kopplat till vilka produkter som passar vid olika åldrar, det tror jag hade varit hjälpsamt för många. Mvh Linnea

 • Fredrik skriver:

  Till min yngsta dotter Edith när hon behöver gömma sig från storasyster.
  Fina presenter att ge bort vid tex dop.

 • math skriver:

  1. jag hade gett det till mina två yngsta barn – de är fulla av bus och brukar alltid smyga in i garderober och dylikt för att leka med sina grejer och tillsammans.
  2. Mer hållbart (både info och produkter)! Det finns en del men det är oftast inte utpekat på vilket sätt det är hållbart. Sen hade jag uppskattat olika "snapshots" där man kan köpa allt på bilden, detta kan en ju också samarbeta med något/några företag ifall tex tapeter saknas.

 • Camilla Waxin skriver:

  1: Min lilla systerdotter.
  2: Jag hade önskat att de hade maskeradkläder.

 • math skriver:

  1. jag hade gett det till mina två yngsta barn – de är fulla av bus och brukar alltid smyga in i garderober och dylikt för att leka med sina grejer och tillsammans.
  2. Mer hållbart (både info och produkter)! Det finns en del men det är oftast inte utpekat på vilket sätt det är hållbart. Sen hade jag uppskattat olika "snapshots" där man kan köpa allt på bilden, detta kan en ju också samarbeta med något/några företag ifall tex tapeter saknas.

 • Linda skriver:

  1. I skrivande stund har jag en liten "sladdis" i magen, min nu yngsta son är 6 år och det är först till honom jag ser tältet – som en egen myshörna när jag kanske inte alltid hinner med. Tänker sen att lillebror/syster ska få det till sitt rum, som nu är tämligen kalt och tråkigt!
  2. Matstolar till småbarn – IKEAS antilop är ju en av de bästa men den är väldigt tråkig, och tripptrapp känns klumpig och lite osmidig. Saknar verkligen nåt här som är snyggare men inte svindyrt!

 • Tatyana skriver:

  Till våra tre döttrar. I tältet kan dom vila, läsa böcker, kramas, leka med sina dockor, leka indianer eller bara krypa in i när man vill ha en stund för sig själv.
  Jag vill gärna se mer olika dockor på Miniroom. Både mjuka och hårda, och kanske lite pojkdockor 🙂

 • Michelle skriver:

  1. Till min lilla prins såklart. Han är 2,5 år gammal och jag och pappan flyttade isär när han var ett år, vi samarbetar bra men det sliter såklart ändå på lillen, jag vill att han ska ha det mysigt och underbart i båda sina rum och jag älskar inredningen från Numero 74 men har inte haft råd!
  2. Ännu mer inredning, förtrollade speglar, magiska lampor och mjuka sängkläder för de lite större barnen som flyttat ur spjälsängen och "blivit stora" som min lille store kille säger. Tänk att kunna inreda nästan hela rummet med Numero 74!

 • math skriver:

  1. jag hade gett det till mina två yngsta barn – de är fulla av bus och brukar alltid smyga in i garderober och dylikt för att leka med sina grejer och tillsammans.
  2. Mer hållbart (både info och produkter)! Det finns en del men det är oftast inte utpekat på vilket sätt det är hållbart. Sen hade jag uppskattat olika "snapshots" där man kan köpa allt på bilden, detta kan en ju också samarbeta med något/några företag ifall tex tapeter saknas.

 • evelina skriver:

  1. jag hade gärna gett vinsten till min stora tjej som snart fyller 4; helt enkelt för att byta ut hennes älskade neonrosa syntet-tält med disneyprinsessor på, så att vardagsrummet kan återfå lite av dess forna glans
  2. Jag handlar återkommande på miniroom just på grund av hur sortimentet ser ut just nu. så jag är väldigt nöjd som det är. men varför inte utöka sortimmentet med lite pysselsaker och diy-tips

 • Johan Tell skriver:

  1. Till min son Alexander. En mysig koja att leka och läsa i.
  2. Kanske mer ekologiska och gift fria saker för att äta och mata barn. Gärna också mer ekologiska och gift fria leksaker.

 • Karin skriver:

  1. Till mina döttrar och vår kommande lilla bebis.
  2. Mätsticka, en enkel "clean" variant, saknar jag. Annars finns det ju ett riktigt fint utbud.

 • josephone skriver:

  1. Jag skulle ge tältet till min svägerska och hennes dotter Lily som snart fyller ett. Min svägerska är ensamstående och har det stundtals rätt kämpigt. Dom är verkligen värda ett fint tält för lek och mysiga stunder.
  2. Älskar sortimentet men skulle gärna vilja se ett tydligare ekologiskt/hållbarhetstänk. Kanske en egen kategori för dessa produkter samt tydligare märkning på produkterna, vad det gäller material, tillverkningsland etc.

 • Feifei skriver:

  1.
  Denna present vill jag ge min bästa vän
  Som snart ska få sin första tillökning till familjen
  I studentlyan har de fullt upp med att möblera
  För både lek, vardag och studier optimera
  Ett hållbart kryp-in och en egen lugn vrå
  Skulle nog uppskattas av både stora och små
  2.
  Jag älskar utbudet på Miniroom, då man alltid hittar något lekfullt, vackert och funktionellt i varje produktkategori. Jag skulle dock gärna se mer av uttalat ekologiska/närproducerade varor, t.ex. en egen produktkategori eller renodlade märken. Det skulle göra det enklare för de som är intresserade att navigera sidan och söka sig direkt till Minirooms ekologiska utbud.

 • hanna b skriver:

  1.) till lillebror arthur 2 år och ständig tvåa som det ju lätt blir, skulle jag vilja ge något alldeles eget, och dessa är ju så fina!
  2.) riktigt svårt att verka fram något svar på denna fråga, men någon hade skrivit bädddset modell större och det har jag faktiskt också varit på jakt efter. men annars -jättefin sida med stort utbud.

 • Sofie skriver:

  Tältet hade varit till lillebrors rum. Just nu är hans rum ett rum där allt möjligt kastas in nu när han ännu sover i vårt rum. Men snart är det dags att ta tag i och då hade det varit en underbar inredningsdetalj!
  Något som min dotter önskade var att hitta ett utbud av dockor då hon är docktokig.., 😉
  Kram Sofie

 • Karin Karlsson skriver:

  Jag skulle vilja se mitt syskonbarn dr i. Sovandes tätt intill ett mysigt gosedjur och massor av småbelysnkng hängandes från tälttaket.
  Jag skulle inte vilja se mer på hemsidan, då allt jag söker redan finns!

 • Madeleine skriver:

  Hej!
  Jag har en minimänniska i magen som hade fått detta när han dyker upp. Han håller just nu att få sitt rum i ordning gjort och ett tält hade gjort susen.
  Jag hade gärna sett fler "pysselmöbler" då jag själv pysslade mycket som barn, anpassade till LEGO, kritor ja you name it.

 • 1. Jag skulle vilja ge denna underbara koja till min dotter Maria, som är 4 år! Äntligen ett eget krypin för sagoläsning och äventyr!
  2. Jättefint sortiment! Men jag skulle gärna vilja ha möjligheten att skicka ’önsketips’-mejl, från varje produkt till exvis vänner som undrar vad ens barn önskar till jul eller födelsedag? Typ som ’Tipsa om artikel’! Också mer under inspiration, gärna bilder – hur blev alla fina saker när dom ’kom hem’? 🙂

 • CJ skriver:

  1. Mitt lilla barnbarn. Det är härligt att vara mormor.
  2. Jag kan inte se att något saknas i sortimentet. Webbsidan är inspirerande så man blir verkligen sugen på att handla. Jag önskar att det fanns såhär fina inredningsbutiker när min dotter var liten.

 • Emma skriver:

  1. Tältet passar perfekt i lillebrors rum som vi just ställt i ordning och där det nu är lite tomt. Skulle göra mycket för mysfaktor!
  2. Gick in på hemsidan för att leta brister, men hittade inga! Vill ha allt! Skulle kunna inreda fina roliga och mysiga barnrum till hela grannskapet och inget skulle bli det andra likt.

 • 1. Min systerdotter har ett kalt, vitt och urtråkigt rum i en nybyggd villa. Jag har lovat att måla om och mysa till, och då hade ju denna vinst passat ypperligt!
  2. Svårt att sätta fingret på vad det är, men kanske ge siten en mer internationell känsla? Kika på amerikanska http://www.bitteshop.com – de har en fantastisk site med nya, egna varumärken.

 • Sandra Melin skriver:

  Jag har en mini i magen som skulle få detta när hon/han kommer om några veckor. Skulle va så roligt att få ladda med detta.
  Ni får gärna boosta mig med mer inspo och idéer. Jag älskar moodboards och collage där man får tips på vad som passar ihop och hur man kan skapa en viss känsla. Så mer av det =) Tack för en toppenblogg!

 • Funkisistan skriver:

  1) min dotter har på sistone börjar göra "hagar" överallt. Mellan tre stolar i köket, bakom soffan i vardagsrummet, mellan två barnpallr i badrummet. Sedan öser hon ner så mkt leksaker hon får plats i sina korgar från bloomingville och asar dem till sina hagar å sedan säger hon "nu bor jag här mamma, vill du hälsa på?" Tänk om hon hade ett eget tält, en fast "hage" som hon säger på sitt rum!!! Å vilken lycka för henne!
  2) jag hade gärna sett ännu mer ekologiska leksaker och kanske mer nytt, inte sånt som man hittar överallt. T ex i stil med wee gallerys och Roommates fantastiska produkter. Tycker de hade passart fint in bland minirooms andra fina produkter.

 • Catharina skriver:

  Tältet skulle bli barnens gemensamma här hemma. Vi har fem barn och efter jul ska lekrummet renoveras. I en koja kan sagor berättas och lek få liv.
  Miniroom skulle behöva lite mer färg. Mycket går i pasteller och gråa nyanser. Jag skulle vilja ha mer rött, blått, gult, grönt som lyser upp.

 • JohannaIsabella skriver:

  Jag hade gett detta till min dotter (snart 1,5) till hennes nya rum i vårt radhus som vi flyttar till nästa år. Älskar miniroom och tycker att de ska göra ännu fler produkter från sitt egna märke! =)

 • Jag skulle ge tältet till min dotter!
  Jag vill se lite mer utav rena leksaker faktiskt.

 • Erika skriver:

  Till Agnes, en uppfinningsrik och äventyrlig prinsessa med stor nyfikenhet på livet!
  Fler Grafiska tryck med de mjuka färgtoner miniroom använder

 • Malin skriver:

  1. Åh! Får man säga att man vill ge det åt sig själv? För det vill jag…. Och såklart min familj med bebis, sambo och katter. Ser framför mig hur vi kan ligga där i tältet och ha sagostund hela familjen. Eller bara jag, katterna och sonen eftersom det är jag som är föräldraledig nu. Gu vad mys!
  2. Jag skulle vilja ha fler posters, med diverse motiv och konstnärer. Tex Mogu Takahashi mfl! Den kaninen med hatt står på min önskelista i år. Det är ju så mycket roligare att önska sig grejer till sonen!

 • Jeppe&Jullan skriver:

  1) Till min Julia, 1,5 år gammal. Hon som får mig att skratta och att känna sådan kärlek att jag tror hjärtat ska spricka. Hon som gör mig till en bättre människa.
  2) Jag älskar att inspireras av Mini room, följer dem sedan länge både på Instagram och Facebook. Det enda jag kan tycka är att kategorierna på hemsidans förstasida framgår otydligt. Det är en knepig färg att läsa (alltså de kategorier som finns under bilderna). Allt det övriga är så fantastiskt att jag bara vill flytta in på sidan och stanna där för alltid, med Miffylampor, dockor och vackra detaljer.

 • PiaL skriver:

  1. Till min son. När vi nu flyttar till eget efter att ha bott i resväska sedan augusti kommer han äntligen att få ett eget rum. Lektältet skulle passa perfekt till honom!
  2. Jag skulle gärna se mer belysningsalternativ! Tycker det är svårt att hitta belysning för barnrum som är riktigt snygg!

 • Clas skriver:

  1. Vill gärna ge denna till mina två barn som delar rum. De skulle bli lycksaliga om de fick denna i klapp från Trendenser och Miniroom-tomten.
  2. Om jag fick välja så skulle jag vilja köpa ett helt koncept. Alltså jag skulle vilja ha bilder med olika barnrum inredda med Miniroom-produkter. Både tapeter och prylar så jag kan klicka på bilden och KÖP nu så läggs alla produkter i varukorgen. Snabbt, enkelt och smart! Det är så jag i framtiden vill handla på Miniroom såklart! 🙂

 • Anna-Lotta skriver:

  Jag skulle ge tältet till min snart 2-åriga son. Vi flyttar till en större lägenhet om några veckor och då ska han få sitt första egna rum. Han skulle bli såå glad att få ett eget tält så han slipper tråna efter kusinernas fina tipitält.
  Jag ser gärna mer av design matstolar för barn på hemsidan. Tower Chair är så fin!
  Håller tummarna för vinst! 🙂

 • Elin skriver:

  1. Till min underbara son på 10 månader som precis lärt sig göra indianrop dvs han "slår" med handen för munnen samtidigt som han jollrar, med det fina tältet kunde han leka indian ännu mer! 🙂
  2. Jag skulle gärna se några snygga skålar/tallrikar med sugpropp, det används flitigt när min 10 mån bebis lär sig äta själv. Men har inte hittat några snygga ännu.

 • Malin skriver:

  1. Det finns en person som sätter pricken över i:et,
  som genom sin existens förgyller livet!
  Som leker, busar och kommer med visdomsord,
  som nyfiket studerar omgivningen och vår jord!
  Som älskar att sitta i våra famnar och bara slappa,
  vi är så otroligt glad över att vara Lilys mamma och pappa!
  om jag hade turen med mig denna gång,
  skulle hon självklart få paketet och jag skulle sjunga en lyckosång!
  2. ÄNNU MER ekologiskt!

 • Sara skriver:

  Min glada, studsiga, kramiga dotter blir snart storasyster, precis till sin tvåårsdag. Och hur mycket vi än försöker preppa och peppa så är det svårt för en liten att greppa vad som är på väg. Och jag tror att hon kommer behöva ett litet krypin som är bara hennes, där hon kan ta med sig bä-bä och pandan och lyssna på hur många pippi-sånger hon vill, helt ostört. Om hon vill.
  Jag tycker miniroom har så mycket inspirerande inredning, men jag saknar fullstora påslakanset till små barn, som växt ur spjälsängen. Det är väldigt svårt att hitta fina sådana.

 • 1. Mitt stora barn har alltid varit snällt
  Åt honom vill jag vinna detta tält
  Jag må inte vara bäst på att rimma 😉
  Men jag är bäst på att finna
  Tävlingar som ger honom något fint värre
  När föräldrapengen gör klapparna färre
  Så därför håller jag tummar och tår
  Att jag denna gång vinsten får!
  2. Jag skulle vilja skriva mer ekologiskt och hållbart, men jag ser att ALLA har skrivit detta. Så därför vill jag vara lite unik och istället tipsa om FabelAB, ett vaarumärke som gör ekologiskt som jag gärna skulle vilja se mer av på Miniroom!

 • Anna s skriver:

  1. Vår yngste son skulle få tältet. Hans rum är inte alls mysigt och det känns lite orättvist jämfört med storasyster som har massor av både roliga leksaker och mysigt inrett rum. Hade lovat mig själv att vara lika noga med lillebror men så har det inte blivit… Än.
  2. Gärna mer ekologiska och miljömärkta produkter. Tydlig info om vad varorna innehåller. M

 • Jenny Larborn skriver:

  1. Jag vill ge tältet till mina två söner Teodor och Melvin att ha i vårt nya lerum. I tältet kommer vi läsa sagor, leka lekar och bygga fantasivärldar.
  2. På miniroom vill jag se fler intedningsdetaljer som är tidlösa i sin design samt praktiska. Exempelvis hyllor, bokhyllor, skattkistor, bänkar, sängar mm.

 • Camilla skriver:

  Intressant, alltid bra med fler åsikter.

 • Marie skriver:

  Min son!
  Mer textil och mer belysning!

 • Lisa skriver:

  1) Jag skulle ge detta till min lillkille! Vi flyttade till nytt hus precis innan han föddes och mitt i renoveringen har det inte blivit något fokus på hans barnrum..
  2) jag skulle vilja ha nån slags miljöfilter som man kan söka på, typ som de filter som finns för ålder och färg idag. Tex. skulle man kunna filtrera produkter som är OEKO-certifierade. Hade underlättat att shoppa mer medvetet!

 • anna sandberg skriver:

  till mitt lilla bonusbarnbarn, en lugn vrå där han kan ha hemlisar och kanske bjuda in mig
  det finns det mesta där men kanske byggbara varianter till rummet, tex så man kan bygga ut tältet med en extra vrå, bygga på redan befintliga saker

 • Zara Nordqvist skriver:

  1. Till min dotter Irma som fyller 4 år på Julafton????.
  2. Jag saknar en chattfunktion faktiskt. Har insett nu under julhandlingen vilken stor och viktig funktion den faktiskt fyller.
  God Jul!

 • Malin S skriver:

  1) till min lille miniperson, min son, som älskar att leka i kojor och gömma sig för mig och sin pappa. Sen hoppar han fram och ropar tadaaaa! När man letat efter honom en stund.
  2) kanske mer textilier till barnrum, tyger i samma stil som resten av utbudet så man kan sy själv.

 • Enkelt sätt o hitta ekologiska miljömärkta giftfria produkter . till en liten tjej som nu ska fira sin första jul.

 • Jennifer F skriver:

  1. Jag skulle ge det till min minsting som allt för sällan får nytt och fint att i sitt rum.
  2. Jag hade önskat en kategori eller tydligare utmärkning av produkter som är t.ex. miljövänliga, producerade på hållbart sätt, ekologiska. Det var svårt att hitta denna typ av produkter, även om det fanns en del.

 • Katarina skriver:

  Min dotterson Hannes som snart fyller 2 års skulle bli jätteglad för ett tält!
  Jag skulle gärna se mer av förvaring för barnrum!

 • Så fin tävling!
  1. Mina barn hade fått sig en myshörna, inget slår kärleken som lyser i deras ögon när de leker med varandra och ett eget litet tält är väl en riktig dröm!
  2. Jag skulle gärna se fler mindre och unika leverantörer, nya spännande märken gärna med ekotankar! För att få webshopen lite mer personlig!

 • Matilda skriver:

  1. Till min goa son som inom en vecka ska få sitt första egna rum då vi flyttar till hus 🙂
  2. Mer inspiration och stylingknep till små barnrum. Det behöver jag verkligen nu!

 • Anonym skriver:

  1. Jag skulle ge till min lillasyster som inte har ett eget rum utan sover inne i vår mammas rum. Hon förtjänar ett krypin.
  2. Fler lampor och bäddset i stora storlekar.

 • Lisa skriver:

  1) jag skulle ge den till båda mina söner som vi i skrivande stund håller på att inreda ett gemensamt sovrum till.
  2) belysning! Har verkligen insett hur svårt det är att hitta fin och bra belysning till barnrum nu när vi fixar killarnas rum.

 • Johanna skriver:

  1. Jag skulle vilja ge tältet och kuddarna till min kära dotter. Hon älskar att leka och mysa i sina kompisars tipi-tält, men vi har inte haft plats hemma för ett eget innan. Nu flyttar vi til hus och äntligen har vi plats att ge vår dotter en egen liten myshörna. Tältet och kuddarna vore perfekta!
  2. Mer förvaring och belysning skulle jag vilja se. T.ex. alla olika Mr Maria-lampor men även mer okända märken.

 • Maria skriver:

  1. Till mina två små pojkar! Skulle passa perfekt i lekrummet!
  2. Skulle vilja se mer erbjudanden! 🙂 kanske månadens vara till bättre pris?
  Skulle vilja se mer varor från Littlephant!

 • Sofia Kördel skriver:

  Jag skulle ge det till min busiga dotter Julia.
  Miniroom är duktiga på att göra ett trendigt urval tycker jag.
  Därför tycker jag att de skulle kunna titta på att ta in ett antal pysselsatser för både föräldrar och barn. Som panduro hobby, fast mer tidsenligt/ snyggare ala Pinterest. Det känns som att marknaden finns där men om man tittar på utbudet online så är det försvinnande litet. Här kan man nog hitta bra affärer.

 • Hanna skriver:

  1. Tipin och kuddarna skulle jag ge till min son som föddes den 5 juli i år och som blir 5 månader idag! I tältet skulle vi kunna mysa tillsammans på de fina kuddarna.
  2. På miniroom saknar jag varumärket Nobodinoz som gör jättefina möbler och inredningsdetaljer till barn.

 • Maria skriver:

  Vill ge tältet till min dotter, lillasyster till två bröder, så hon får en egen mysig vrå.
  Önskar fler ekologiska/återvunna produkter till ett i övrigt jättefint sortiment.

 • Birgitta skriver:

  1. Jag skulle vilja ge tältet till min son på 10 månader.
  2. Jättefina saker, och jag skulle vilja se bilder på hur de fungerar i "verkligheten"

 • Ingrid Dahl skriver:

  1. Min dotter som älskar en mysig koja eller något att krypa in i, hon skulle få den fina vinsten. Perfekt att läsa böcker i eller leka med dockor och annat hon gillar.
  2. Wow, vilket utbud det finns på Miniroom. Svårt att önska mer av något, men min dotter älskar kökslekar och laga mat och så. Jag är på jakt efter frukt och grönt i trä som man kan dela, som fäster med kardborre. Det skulle jag gärna se mer av, bara själva frukten/grönsakerna utan mixer el liknande, så man kan fylla på lekköket lite 🙂

 • karin skriver:

  Jag skulle ge tältet till mitt fadderbarn, Inez.
  Jag skulle gärna se mer ekoprylar och prylar som barn kan växa med.
  Jag vill gärna se fler ideer och DIY-ideer/bilder på inredning för barnrummet.

 • Beatrice skriver:

  1) Jag skulle ge det till mitt gudbarn Vilma.
  2) Jag skulle vilja se ett större sortiment av mattor till barn.

 • Maria skriver:

  Sötaste Isa, syskonbarn♥
  Reflexer och Snygga mössor, små saker som är lätt att klicka hem när man ändå ska handla (och som man behöver men inte orkar åka endast för=) Hemmabilder, reportage och tips
  ekologiskt hållbart som många nämner

 • Elin D skriver:

  1) mina två flickor (4 och 1 år) skulle få detta till sitt gemensamma rum som de ska få efter årsskiftet, perfekt till deras gemensamma myshörna!
  2) gärna lite mer leksaker för aktiva rollekar som tål lite hårdare tag ?

 • Ylva skriver:

  1. Mina barn skulle få dela på den för att ligga och läsa sagor i.
  2. Mjuka små fårskinn samt Fjällräven Kånken Mini.

 • Jessica skriver:

  1. Jag skulle vilja ge den till vår minsta lilla snuttis som mest har ärvda saker, men den skulle nog främst användas av hennes två äldre bröder då hon bara är 5 månader.
  2. neonbokstäver

 • Hanna Li skriver:

  Åh vad gärna jag skulle vilja vinna detta till mitt första barn, som beräknas flytta ur magen i början av januari!
  Jag saknar egentligen inget i minirooms sortiment utan uppskattar det som känns som ett handplockat sortiment. Men jag hade gärna sett hudvårdsprodukter anpassat och säkra för bebis och barn. Väl utvalda produkter utan tveksamma ingredienser, gärna ekologiska.

 • Petra skriver:

  1. Till min son på 4 år. Hans rum har blivit lite bortglömt. I övrigt har vi stajlat och fixat hemma, men han har mest fått de möbler som "blivit över" när vi köpt nytt. Han är värd något riktigt fint att ha i rummet!
  2. Blekta pasteller börjar kännas lite uttjatat. Jag skulle gärna se ett utökat sortiment av lite klarare färger också. Det vore snyggt till det lite "tuffare" barnrummet.

 • Anna skriver:

  1. Till lilla brorsdotter som snart får ett syskon!
  2. Skolväskor! Det finns inga enkla snygga axelremsväskor för barn, det skulle no 74 gå in i sitt sortiment!

 • Ellen Aguirre skriver:

  1. Min unge såklart! Alls barn behöver en lugn vrå att dra sig undan i.
  2. Fina lekmattor, så svårt att hitta!

 • Isabell skriver:

  1. Till min lille son på 3år. Hans rum skulle behöva ett litet lyft.
  2. Skulle gärna vilja se mer pussel och pysselgrejer i den fantastiska stil som miniroom har, annars tycker jag att det är ett helt perfekt och mysigt utbud de har.

 • Fia skriver:

  1. Till min brors lilla dotter som de kämpat såå mkt för och kommer själv här som en julklapp några före jul.
  2. Ni har verkligen allt jag kan komma på. Vad jag än letade efter så hittade jag massor av fint av det jag kom på.
  Så det ända jag kan komma på är barn och babydusch och schampo produkter. Ni vet såna som är ekologiska och bra för små känsliga barn.

 • Ann H. skriver:

  1) Till vårt älskade barnbarn Moa 1,5 år.
  2) Mer textilier, typ påslakan + fler inspirations-bilder på barnrum.

 • Sofia skriver:

  1.Min lille pojke som snart är stor nog för egna äventyr.
  2. Sortimentet är så bra som det kan bli. Jag skulle önska möjlighet att lämna kommentarer som kund. Min erfarenhet är att föräldrar är väldigt bra på att lämna omdömen om barnsortiment och jag läser själv alltid kommentarer innan jag köper via internet.

 • Annika Nilsson skriver:

  1) Mina grannbarn! De älskar att leka indian!
  2) Recenssioner! Låt oss få recenssera produkter!

 • Hannah skriver:

  Jag skulle ge detta till min flykting kompis barn, som drömmer om krig och behöver en saker plats att känna sig trygg i! Lite mer barn pyssel skulle va bra!

 • Eva Eriksson skriver:

  Till min son Henry (17 månader) som älskar när vi gör en koja av en filt över soffbordet 🙂
  Skulle önskar mer från underbara Jellycat och deras söta djur.

 • Jessica Björk skriver:

  Jag skulle ge den till min son som fortfarande ligger i magen, men som är planerad att titta ut den 30:e december. Det skulle bli lite som en nyårsgåva 🙂
  Personligen skulle jag vilja se lite mer ekologiska och miljömedvetna produkter – kläder som inredning. Kanske till och med en egen flik längst upp i menyn så det blir enkelt för kunder att navigera dit. Ekologisk bomull och etisk produktion är ju verkligen ett hett samtalsämne nu.

 • Malin skriver:

  1) Till vilken liten person vill du ge vinsten om du vinner?
  Jag skulle ge till min favorit-mini, Svante, som precis fyllt 3 år. Det är min bästa vän son. Han har en tapet med tåg (som han älskar) och tillsammans med det skulle det där tältet passa perfekt 🙂 Lite cowboy-indian tema 🙂
  2) Vad skulle du vilja se mer av på miniroom.se, motivera kort.
  Jag skulle gärna se att de hade mer affischer av olika slag. Ett lite bredare sortiment. Men i övrigt tycker jag att de har i princip allt 🙂 Jag är imponerad!

 • Erica Antonsson skriver:

  Jag skulle vilja ge dessa presenter till vår fantastiska son Jason. Han har lärt mig vad familj innebär, och gett mitt liv en ny mening. <3 Vad jag skulle vilja se mer av på miniroom är fler gosedjur och även väggprydnader i form av låtsas-trofeer.

 • Anna skriver:

  1 – Jag skulle vilja ge tältet till vår dotter som beräknas komma i mitten av januari. Den hade verkligen förgyllt hennes rum som vi håller på och gör i ordning. Tältet hade passat in så fint bland de gråa och puderrosa toner som vi valt att använda.
  2 – Miniroom har redan ett fantastiskt utbud och bra variation tycker jag, men gärna en produktkategori med ekologiska val och gärna fler tipskategorier för presenter ex. "Tips på present till välkommen till världen/nyfödd" etc… Gärna att man kan läsa recensioner från tidigare personer som köpt vissa produkter, väldigt bra när man kan läsa andras upplevelser, betyg och omdömen. Jag skulle gärna se ännu fler fina miljöbilder som inspirerar med än en produktbild. Kanske olika samarbeten med kända profiler eller bloggare.

 • Caroline skriver:

  1. Till min lilla 2-åriga guddotter. Är så dålig på att hälsa på trots att vi äntligen bor i samma stad, så skulle så gärna vilja ge henne detta så att vi kan leka tillsammans.
  2. Skulle gärna se mer ekologiskt, gärna en egen kategori för detta. Om vi ska ha en värld för våra barn att växa upp i behöver vi alla vara lite mer medvetna och det är alltid bra om poopulära sidor som miniroom går i bräschen.

 • Hanna-MM skriver:

  1) I ärlighetens namn så skulle jag själv vilja krypa ihop där inne och somna sött (läs: gömma mig) från två vilda små knoddar lite då och då men dom där busmusarna av rang kanske skulle lugna sig lite om de fick ett eget litet tält, en koja, ett hemligt ställe där dom kan gömma sig, läsa en bok eller bara sova middag. Ja då kanske jag skulle få ta en kopp kaffe i lugn och ro och vad är bättre än en win-win situation!? #trött4barnsmamma
  2) Vårt land är fullt med så många talanger som ofta bara hittas lokalt eller genom bekanta/kontakter/slumpen. Det skulle vara ett kul tillägg i ett redan fint sortiment med "månadens independent"- kreatör/konstnär/märke. En fot in liksom 😉

 • Anette Axelsson skriver:

  1. Jag skulle inreda min yngsta sons rum…det kanske skulle locka honom att sova i eget rum i alla fall en liten stund…
  2. Mer pysselgrejer tack!

 • Lena Axelsson skriver:

  1. Min lilla dotter som precis fyllt ett år och som älskar att krypa in under allt möjligt
  2. Mer ekologiska textilier

 • 1) Om jag vann denna vinst från Numero 74,
  skulle jag ge det till min lilla systerdotter Tyra.
  För att för henne få detta lilla tält,
  skulle för ge henne glädje som andra på ett nöjesfält.
  för jag kan lova att i denna lilla koja,
  skulle det bli massor utav skratt och stoja!
  2) Jag skulle gärna vilja se lite mer design för föräldrar i sortimentet. Saker som är lite mer stilleben för våra vuxnas ögon (som barnen kanske inte direkt leker med) Men som gör barnrummet trevligt för föräldrarna också, tex Kay Bojesens djur och någon vacker designlampa m.m. hade jag iaf önskat i sortimentet! Och gärna snygg klädförvaring till barnrummet som tex Kast van een huis! 🙂

 • Peter skriver:

  Mina söner delar rum, oftast går det hur bra som helst men ibland märker jag att särskilt minstingen behöver ett helt eget litet krypin. Ett ställe som bara är hans, där han kan mysa, leka och bläddra i böcker. Jag tänker att ett eget litet lektält skulle lösa en del. Med lite mjuka kuddar och kanske en ljusslinga skulle han få en alldeles egen liten vrå där storebror inte är. Så därför skulle jag ge tältet i julklapp till min son Elmer.
  Jag gillar miniroom men jag skulle gärna velat ha en kategori som heter ekologiskt eller kanske miljövänligt där saker som är lite bättre för miljön finns. Vissa saker försäker jag vara extra noga att välja eko och giftfritt och då vore det skönt med tydlig info.

 • Angelica skriver:

  1. Jag skulle vilja ge det till min stora son som älskar att krypa in i diverse kojor och mysa, läsa böcker eller gömma sig för lillebror. Trots att han pga lillebror har sömnbrist (vaknar ofta och mycket om nätterna) är han så glad och tålmodig.
  2. Mer ekologiskt och mer påslakan för större barn.

 • Johanna H skriver:

  1. Till min vän o hennes man som genomgått tuffa år, beviljats adoption och i detta nu är och ska hämta hem sin son. Hurra! Tältet vore perfekt för honom att mysa o leka i.
  2. Blogg med inspo-bilder och kollage, mer pyssel o diy-produkter för barn o föräldrar som vill knåpa ihop saker själva, en vintage-avdelning med fina, loppade saker t barnrummet.

 • Lotta skriver:

  1. Det här superfina tältet skulle jag vilje ge till min systerdotter som bor 70 mil bort. Vi kan därför inte ses så ofta och jag vill göra henne glad och finnas där på alla sätt man kan.
  2. Jag hade velat se fler ekologiska/naturvänliga leksaker på Miniroom som är lika fina och gulliga som de övriga produkterna.

 • Ann-Sofie skriver:

  1. Jag skulle vilja ge den här presenten till min bebis i magen som är 12 dagar försenad och alltså kommer vilken dag som helst nu. Jag känner mig ganska nere just nu i denna väntan som känns som en hel evighet så det här paketet skulle verkligen göra mig superglad! Det kommer ju dröja lite innan det börjar lekas i tältet men jag ser framför mig hur jag så snart det bara går kommer utnyttja det där tältet som en mysig plats för att läsa böcker med barnet och bara mysa. Skulle passa perfekt i det barnrum som nu börjar ta form här hemma!
  2. Jag skulle vilja se ett större ekologiskt utbud eftersom jag tycker att det är viktigt med hållbarhet och att skapa en giftfri miljö för små barn. Och om man ser till själva sidan så skulle det vara behjälpligt med filtereringsmöjligheter under kategorierna så det är lättare att hitta det man söker. Men i övrigt har miniroom verkligen ett fantastiskt utbud och fullt med vackra saker som skapar ha-begär.

 • Linda skriver:

  1. De fina sakerna skulle jag ge till den lilla krabat som ligger i min mage.
  2. De har ju otroligt mycket produkter men bärselar saknar jag.

 • Hanna skriver:

  1. Till systersonen Alfred 1,5 år som ÄNTLIGEN kommer hem till jul från New York där han bor annars. Han skulle älska att ha ett litet tält i Williamsburglägenheten.
  2. Man vill ju veta att de små inte blir utsatta för dåligheter som mer ekologiskt etc.

 • 1. Tältet skulle jag vilja ge till min lille pojke. Han älskar "krypin" och skulle tycka om att ligga i tältet och läsa böcker eller leka.
  2. Skulle önska fler leksaker, gärna i trä.

 • Marit skriver:

  1. Jag skulle ge tältet och kuddarna till mitt kusinbarn. Han har en väldigt ovanlig diagnos som gör att han bland annat är sen i utvecklingen. I det här tältet skulle han kunna ligga och läsa böcker som hjälper honom att utvecklas väldigt mycket!
  2. På miniroom.se skulle jag vilja se fler inspirationsbilder på hur man kan inreda barnrum med produkter ur erat sortiment. Jag tycker att det är svårt att inreda barnrum på ett sätt som skapar en helhet, det är lätt att det blir rörigt med alla olika färger och småprylar. Inspirationsbilder med länkar till alla produkter skulle underlätta väldigt mycket!

 • 1. Jag skulle spara det till mitt första barnbarn!
  2. Vilket enormt utbud! Efter att ha ägnat lång stund åt att gå igenom sortimentet, kan jag inte komma på något som saknas!

 • Camilla Wiklund skriver:

  Det skulle bli en jättefin julklapp till min systerson. Eftersom jag tyvärr inte har några egna barn pga sjukdom är han min ögonsten. Jag skulle vilja att eko-sortimentet var större, det är helst ekologiskt som gäller när jag ska köpa barnsaker.

 • Katarina skriver:

  1. Sakerna skulle min älskade lilla son få som länge har pratat om att han han önskar en egen koja att leka i (svårt när man bor i stan).
  2. Jag skulle önska fina flanellpyjamaser bland bäddtextilerna!

 • Ulrika Gustafson skriver:

  Mitt gudbarn Leonie Wieslander Mayer skulle absolut få detta underbara tält.
  Jag skulle vilja se mer information av produkter som belyser allergier hos barn som finns, där man som förälder kan fatta bra beslut om inköp utifrån behov.

 • 1. Min systerson skulle få detta. Det skulle han älska.
  2. Mer saker för mys eller typ kojbyggen och sånt. Även roliga och fina påslakanset i stor storlek. Många barn går ju över till sånt ganska fort.

 • Kim Strandberg skriver:

  1. Jag skulle vilja ge detta till min 3-åring. Som lillebror får han i princip inget nytt (och vill sällan någonting ha) men en lektält skulle han älska att få. Han är en liten gosare som också gillar att gömma sig.
  2. Jag skulle gärna se fler snygga bäddset även till större sängar – mamman blir ju också sugen på den lekfulla men ändå sobra inredningsstilen

 • Malin skriver:

  1) Till min son på nio månader. Han kommer få dela sovrum med oss ett bra tag framöver och skulle behöva en vrå där han får vara ifred om han vill.
  2) Det är ju ett jättestort sortiment! Men kanske önskar jag en kategori med bara miljövänliga grejer. Ekobomull, träleksaker med bra färg, barntallrikar, etc.

 • Charlotte Freij skriver:

  1) Till min väninnas son Noah som är som min extra son. De har flyttat 50 mil bort och det skulle vara sådan fin present när vi hälsar på i februari när han fyller 5.
  2) jag gjorde om min sons rum i våras och det var supersvåra att hitta cool inredning för en 9-åring. Där finns helt klart en brist på marknaden.

 • Eva R skriver:

  1) Jag vill ge det till mitt barnbarn! 🙂
  2) Jag skulle vilja se mer av barnmöbler som är praktiska och har bra funktion (som lekmöbler/bord o stolar, säng)

 • Sandra Nordin skriver:

  Jag skulle ge tältet och stjärnorna till min son Kelian <3
  Skulle vara kul om dom tog in Mini Rodini barnkläder 😀 Är så fint så funkar att ha som inredning när de blivit för smått haha 😀

 • Stina skriver:

  Jag skulle ge sakerna till min svägerska som är gravid och köpt en 3:a för att inreda barnrum!
  Jag skulle vilja se lite inredning som riktar sig till äldre barn, samt bra presenter till äldre barn, i 10-15 års åldern!

 • Skulle ge tältet till mitt lilla syskonbarn som är på väg.
  Tycker det skulle vara kul att ge utrymme för nya/oetablerade designers att visa sina alster, med en egen kategori.

 • Monika Lindh skriver:

  Jag skulle ge tältet till Emilia, 3 år, i en väldigt liten tvåa. Hon behöver en egen privat plats!
  Det jag skulle vilja se mer av; utemöbler för barn.

 • Emma skriver:

  Jag skulle ge den till min finaste lilla Malina till hennes nya rum (grått tema) 😀
  Sedan skulle jag vilja se någon trädekoration som man kan göra någon personlig text på.
  Håller tummarna!

 • Erika skriver:

  1. Jag skulle vilja ge tipin till vår lille grabb som i väntan på våren vill bygga kojor och hemliga rum inomhus.
  2. Jag skulle vilja se ett utval av babygym i trä, gärna fler träprodukter som sängmobiler och leksaker till de minsta för att plastbanta barnens rum.

 • Mari B skriver:

  1. Om jag vann skulle mini få detta fina tält. Där kan både mini och storebror gömma sig och även ha en mysstund tillsammans eller var och en.
  2. Det jag saknar är mera träleksaker.

 • Nina skriver:

  1. Till min fina dotter Tyra som fyller 1 år i början på januari! Hon har nu börjat upptäcka böcker och sitter gärna och bläddrar (och eventuellt äter på sidorna). Lektältet känns som en perfekt plats för henne att mysa på med böcker och sina favorit gosedjur!
  2. Tycker miniroom har ett bra utbud & en tydlig hemsida. Saknar eventuellt inspirationsbilder och tror tex konges slojd & cam cam skulle passa in i ert sortiment. Skulle också tänka mig ett sortiment med pyjamaser till tex konges slojd. Kan va kul med matchande pyjamas och bäddtextilier.

 • Tina skriver:

  Tältet skulle jag ge till lillebror Morris som i år firar sin andra jul med oss, och som den 9e januari dessutom fyller år! Hemsidan skulle gärna få ha mer eko och reko, Fair trade, etc.

 • Caroline skriver:

  Tältet skulle min lilla dotter få. Jag älskade att drömma mig bort i böckernas värld som liten (gör jag fortfarande!) och minns tydligt att jag brukade göra en koja av möbler, kuddar och filtar. Sedan låg jag där och läste i timmar. Tänk att få återskapa det minnet tillsammans med min dotter i det snygga tältet!
  Jag älskar Miniroom redan nu. Om jag ska tänka stort skulle jag vilja ha en kundtjänst som inte bara är profilerad på vanliga servicefrågor utan även kan svara på enklare inredningsfrågor utifrån sortimentet. Det vore drömmen för mig som är inredningsintresserad men i ärlighetens namn inte särskilt talangfull :-).

 • kajsa skriver:

  Tältet skulle jag ge till min systers barn.
  Där inne skulle det lekas läsas och mysas.
  Det känns som miniroom är ganska komplett men lite tips på bra recept till barn som växer skulle vara lite kul det är lätt att man kör fast på samma mat om och om igen.

 • Therese skriver:

  Jag hade gett tältet till min syster som kämpat halva hösten med ett tält hon ville sy till sin son.
  Jag hade gärna sett saker till de lite större barnen. Tweenies ?

 • Emma H skriver:

  1. Jag skulle ge det till min systers barn.
  2. Jag saknar ingen speciell produkt men det skulle vara roligt med fler inspirationssidor och kategorier så som t.ex. doppresenter.

 • Marita Bergman skriver:

  1. Jag skulle vilja ge detta till barnen på förskolan jag jobbar på. Så att många barn fick leka i detta underbara tält?
  2. Mer inspiration till förskolornas miljöer.

 • Ulrika skriver:

  1. Jag skulle villa ge detta till min dotters förskola.
  2. Mer produkter för större barn!

 • Marcus skriver:

  1: min älskade son Theo
  2: snygga "barnsäkerhetsdetaljer"
  <3

 • Mia Berg skriver:

  1. Jag hade velat ge tältet till mina underbart busiga syskonbarn som är 4 och 2 år. De hade älskat det!
  2. Jag hade velat ha lite mer information om materialen i vissa produkter för att lättare kunna handla säkert till mina barn. Vad är förklädet sytt av tex? Sen hade det varit jättebra om det intill tallrikar och muggar i melamin stod att det bara bör användas till kall mat. Lite mer miljötänk i en annars så fin webshop helt enkelt.

 • Stina skriver:

  1) Till min son på 3-år och sedan kommer lillasyster få ärva när hon blir lite större, just nu ligger hon i magen.
  2) Sortimentet är väldigt bra (så mkt fint) och det jag gillar är att det inte är för stort, blir svårt att hitta om fet är för mycket. Jag vill dock gärna se mer av inspirationssidorna, der är det sim skiljer er från andra:-)
  // Stina

 • Veronica skriver:

  1. Jag skulle ge det till min ettåring. Det bästa han vet är att sätta sig bakom gardiner, soffor och liknande så att kunna krypa in i ett eget tält borde ju vara drömmen tänker jag ?
  2. Fler fina posters till barnrummet

 • Gunilla skriver:

  1. Till min kusin som ska få sitt första barn i vår.
  2. Bäddset till stora vanliga täcken och kuddar

 • Ana skriver:

  En underbar present vill världen bästa gudson som snart fyller 2,5 år! Han älskar att gömma sig, att klättra i träd och leka med pinnar. Jag tror att han är en liten indian innerst inne.
  Skulle önska lite fler godnatt böcker typ:
  Kaninen som så gärna ville somna

 • Mirjam skriver:

  1. Till mitt lilla gäng på 3, 2 och 1 år gamla!
  2. Jag skulle vilja att det fanns en speciell flik för ekologiska varor under exempelvis "produkter" så att man inte behöver sålla ifall det är en viktig faktor i valet av vara. För min egen del känns det viktigare än något annat att välja ekologiska giftfria varor.

 • Anna skriver:

  1. Jag skulle vilja ge det till mina två tjejer här hemma, en 9-åring och en 10-månaders, att leka med i vårt lite tomma vardagsrum.
  2. Jag skulle vilja se mer tydliga märkningar av Minirooms ekologiska alternativ. Kanske egna kategorier som kompletterar de vanliga kategorierna och någon liten logga i ett hörn på produktfotot eller liknande. De saker som är certifierade enligt t.ex. GOTS och Oeko-Tex får gärna framhävas lite extra, tänker jag.

 • Evelina skriver:

  1. Min son Theo skulle få ha den i sitt lilla rum som vi ska göra i ordning i jul.
  2. Att ha en chat på kundtjänst, där man snabbt kan få svar på frågor. Passar oss småbarnsföräldrar som har svårt att sitta i telefonkö 😉

 • Ida Löfqvist skriver:

  1. Till min yngste son som fyller fyra till sommaren. Han är nummer tre i syskonskaran och det mesta barnrummet är ärvt och redan lite sönderlekt av storasyskonen. Jättebra att ärva, men något nytt vore roligt att ge honom, speciellt då vi flyttar till våren och han får eget rum!
  2. Inspiration för det lite äldre barnet, snygg inredning för tonårsrum, eller så kallade preteens…

 • Julia H skriver:

  1. Till min son Edvard, 1 år, som behöver en alldeles egen plats att landa på efter en lång dag på förskolan för att varva ner med favoritleksakerna och en mjuk filt på golvet.
  2. Pyssel som även små barn kan delta i.

 • Conny Eriksson skriver:

  1. Min systerson Anton.
  2. Bäddset

 • Mary skriver:

  1. Om jag fick förmånen att vinna det underbara tältet skulle jag ge det till mina barn 4 respektive 1 år.
  2. Jag älskar er inredning och skulle vilja se exempel på inredda rum där man kan inspireras och köpa varorna på bilderna. Man vill se helheten och hur man kan göra. Ibland köper man saker men får inte ihop helheten.

 • Emma Persson skriver:

  1. Den lilla personen jag skulle vilja ge det till har jag burit på i snart 40 veckor och jag är så förväntansfull att få se vem det är!
  2. Det är mitt första barn som jag väntar så har nyligen kommit i kontakt med miniroom. Tycker där finns så mycket fint! Jag som är galen i kuddar hade önskar några fler i utbudet. Annars tycker jag där finns allt som jag önskar.

 • Lina skriver:

  1. Till vår lilla dotter, hon är bara 9 veckor men när hon blir lite större och får ett eget rum hade det varit perfekt!
  2. Tycker dom ska satsa på eko produkter och ha det som en egen kategori!

 • Carolina skriver:

  1. Till vår lilla mini; Ellen 5 år som har den allra härligaste fantasin!
  2. Bärselar som är så användbart och praktiskt.

 • Emma Persson skriver:

  1. till min älskade lillasyster som är 2.5 år <3
  2. tycker det finns allt egentligen men kanske fina tapeter till barnrummet isåfall? 🙂

 • Ann-Sofie C-G skriver:

  1.Jag vet två underbara kids som skulle bli jätteglada för denna vinsten. Tältet skulle min bästa killkompis dotter få. Hennes pappa är en riktig indian och hon skulle busa massor i detta. Kuddarna skulle min bästa tjejkompis dotter få, hon är två år och världens busigaste och klokaste tjej. De har nyss flyttat till ett hus så hon skulle behöva fylla upp sitt alldeles egna rum. Jag saknar produkter med Mumin. Såg att det inte fanns några muminprodukter i webbshoppen. Alla barn och vuxna gillar väl mumin tänker jag.

 • Helén skriver:

  1. Till min fina mamma! Hon får snart sitt 3-:e barnbarn på 2 år (bara tjejer!) och hon ställer upp och gör allt för dem. Jag skulle vilja ge henne detta set då jag vet att hon skulle älska att ha det när de kommer och hälsar på.
  2. Större urval av ekoprodukter och produkter med fokus på etik och rättvisa i produktionskedjan.

 • Joanna Attvall skriver:

  1. Hemma hos oss skulle tältet inte bara vara en mysig koja utan också förvandlas Vasaskeppet, snabbtåg och avloppssystem. Min treåriga son Folke har livlig fantasi som jag tror skulle triggas ännu mer av ett sådant här fint och spännande tält! Ettåriga Hjalmar tultar alltid efter och skulle också älska det.
  2. Mer fina utklädningskläder hade varit ett roligt komplement till den redan fina butiken!

 • Cecilia Haidar skriver:

  Jag önskar ge denna underbara gåva till min äldsta dotter Isabella 5 år. I flera år har hon önskat sig ett eget krypin där hon kan mysa i lugn och ro när det snabba livet utanför dundrar fram. I en liten lägenhet behöver man skapa en vrå som kanske sedan behöver flyttas på och byggas upp igen.
  Jag skulle älska att se vintage fynd på miniroom dels för att fortsätta tråden med genomtänkt urval av leverantörer och även bygga på med hållbarhet, upcycling och återanvändning.

 • Lisa skriver:

  1. Jag ger tältet till min systers barnaskara; Melker 5 år, Tage 3 år & Helge 1 år… De skulle älska denna koja!
  2. Fri frakt vore önskvärt!

 • Emmelina skriver:

  1. Till den lilla person i min mage, som förväntas se världen 2 januari. Då skulle vi kunna ligga där inne och läsa massa mysiga böcker!
  2. Vi är just nu i full gång med att inreda bebisrummet och jag hade gärna sett en blogg knuten till webbshoppen där ni besöker kunder som inrett till sina små busfrön med era produkter 🙂 dem kanske ni kan hitta via instagram på taggen #miniroominspo och så göra lite fina repotage! 😀

 • Claudia skriver:

  1) jag skulle ge tältet till lillflickan som fyller 1 om några veckor. Hon älskar små krypin redan och detta skulle vara så mysigt för henne (och stilrent för mamman;)
  2) jag skulle vilja se lite mer accessoarer till småttingar! Extra noga utvalda – såsom smycken.

 • Frida skriver:

  1. Min dotter Vendela.
  2. Jag skulle vilja se mer resväskor för barn.

 • Katarina skriver:

  Hej,
  Jag skulle vilja ge denna tält till mina barn för att de älskar att göra tält av soffkuddar och det är smidigare med en sån här så att vi kan få soffkuddarna ifred.
  Jag tycker att på hemsidan finns det redan så mycket fint enligt mig fattas ingenting.

 • Johanna J skriver:

  1.Mina två små personer skulle få det här till deras kommande nya rum. Blir en stor flytt och omställning och vill göra deras rum så fint det bara går❤
  2.Älskar deras utbud, men nått som är svårt att hitta är bäddset när de inte längre använder liten säng längre.

 • Jeanina Bogner skriver:

  1. Till min son Ted i "storebrors present"!
  2. Taklampor. Håller på att inreda två stycken barnrum och tycker det är jättesvårt att hitta fina taklampor.

 • Elefantmamman skriver:

  1. Till min systers barn som de ännu inte fått hämta hem. I ett varmt land långt härifrån så finns hen. De väntar barnbesked och vi hoppas att de får hämta hem sitt älskade barn under första halvan av 2017. När man som liten knatte kommer till ett helt nytt, kallt land kan man ju behöva ett ställe att gömma sig på för att tanka mod och kraft.
  2. Kanske finns den något varumärke som tillverkar dockor och posters med barn som har lite mörkare hudfärg? Det skulle jag gärna handla till mina barn!
  Allt gott
  Åsa

 • Malin Davelius skriver:

  1. Den skulle jag ge till mitt minsta barn när han snart blir ett. Ett eget krypin så att han kan få leka ostört från sina något äldre syskon. Ett ställe att mysa och ladda batterierna inför syskonens vilda lekar.
  2. Sängkläder för större barn, är svårt att hitta fina som inte skriker Disney. Det skulle också vara roligt med en digital inredningstidning där utbudet presenteras i miljö och intervju med disgnerna. Finns liknade Australien och jag blir alltid så sugen på att handla, men det vore mycket roligare att slippa frakta från andra sidan jorden.

 • 1. Jag skulle vilja ge tältet till mitt barnbarn som kommer att ha många glada lekstunder med tältet.
  2. Mer om praktiska och slitstarka leksaker för barn i ålder 1-4 år

 • 1. Jag skulle vilja ge tältet till mitt barnbarn som kommer att ha många glada lekstunder med tältet.
  2. Mer om praktiska och slitstarka leksaker för barn i ålder 1-4 år

 • Maggan skriver:

  1. Till Nellie 3 år som ofta somnar i sitt gamla lektält av plast. Hon är värd ett mer miljövänligt sovställe.
  2. Inget mer, önskelistan från mimiroom är oändligt lång.

 • Tatiana skriver:

  1. Mina två barn, storebror Vlad och lillasyster Cléo här hemma hade fått dela på tipin. Där skulle de kunna ha mysiga tebjudningar och sagostunder.
  2. Flera mindre utländska märken, gärna ekologiska. Även noga utvalda barnkläder vore trevligt. Barntapeter från inte så kända designers.

 • Malin Björling skriver:

  1, jag skulle vilja överraska min sexåring med det fina tältet, hon skulle älska att krypa in där och leka picnic med alla mjukisdjuren.
  2, webshoppen känns så himla komplett alla redan så det enda jag kan säga är att jag INTE vill se Frost, Lego och typ Transformers på Miniroom. Schas liksom.

 • Gustaf Holst skriver:

  1. Till min dotter Emma, på hennes 2-årsdag i januari.
  2. Fyrkantiga förvaringslådor i papp. Mer utrymmeseffektiva än runda (även om runda är finare), och kanske det enda jag saknar i Sveriges förmodligen bästa utbud av barnrumsförvaring.

 • Alexandra skriver:

  1) Jag skulle ge det till min 3 månaders son när vi hör iordning
  hans rum. Det skulle bli superfint!
  2) Tycker att hemsidan är jättefin, skulle vara roligt om ni sålde fina tyger av olika märken.

 • Emma S skriver:

  Jag skulle ge det till min son som älskar att bygga kojor och krypin, tror han skulle gilla ett tält!
  Jag saknar mer textilier till barnrum; påslakan, gardiner, mattor, kuddar, förvaringskorgar mm. Saknar även tapeter.

 • Anna w skriver:

  Tältet hade gått till min dotter så hon kan leka indian utan att behöva bugga om sitt rum varje gång
  Jag saknar tips på presenter, nyfödda, dop födelsedagar. Och sorterbart på summa. Hade underlättat!

 • Eva-Marie skriver:

  Jag skulle ge det till min son som älskar att bygga kojor gärna med alla täken och filtar som finns i huset.
  Så detta skulle bli en pressent till oss båda 😉
  Jag saknar inte så mycket tycker att utbudet är bra idag.
  Kanske textilier sängkläder till lite större barn

 • Anonym skriver:

  Vad gör man när man väntar på ett samtal från ett fjärran land, planerar barnrum så klart! Vår efterlängtade lillebroster får tältet alla gånger.
  Sortimentet är outstanding! Men om jag får önska: mer smarta förvaringslösningar och fler snuttefiltar

 • Kristin skriver:

  Att med fantasin leka hem och hus i såväl slott som koja,
  skulle få dottern att både busa och skoja.
  Med mamma och pappa läsa bok och mysa emellanåt,
  för att i nästa stund leka pirat i sin alldeles egna båt.
  Åt min dotter få äran att vinna ett lektält,
  som julklapp under granen lägga vore väldigt snällt.
  Snygga förvaringslösningar som skapar ordning i barnrummet, docktillbehör i alla dess konstellationer, såsom för bad, matning, nattning men stilrena, utöver det vanliga utbudet och som inbjuder till lek.

 • Lena P skriver:

  Till mina barnbarn Vera och Björn.
  Jag skulle vilja ha en begagnat tjänst. Sebrasängar, stolar, skrivbord och andra möbler som man växer ur utan att de är förstörda. Även träleksaker som gunghästar o dyl. Har ju ett andrahandsvärde.

 • Helena skriver:

  1. Jag skulle ge det till mina barn, och mig själv. Lillebror flyttar smart in i storasysters rum och vårt rymliga sovrum blir "vårt" igen. Men det lär samtidigt kännas lite tomt om kvällarna… en tips på spjälsängens plats hade blivit den perfekta platsen för gemensam godnattsaga i pyjamas.
  2. Ekologisk, hållbar kroppsvård! Babyolja, schampo, duscholja etc utan överdriven parfymeriet och andra tveksamma ingredienser. Jag vill att mina barn ska milda, sköna produkter och lukta barn!

 • Linda Eliasson skriver:

  1. Unni och Arvida skulle ÄLSKA tipin!! Trots relativt stor åldersskillnad skulle de kunna mötas i leken på ett härligt sätt där in under tältpinnarna. Läsa, busa, mysa. Ser egentligen bara ett enda bekymmer. Katten Sven skulle definitivt också göra anspråk på hörnan 🙂
  2. Vore fantastiskt med ett ännu bredare utbud av giftfria, ekologiska och återvunna produkter. I tiden, för framtiden! <3

 • Moa skriver:

  Till min fantastiska snart lille tvååring som gör mig så stolt och kärleksfull varje dag.
  Jag skulle vilja se mer utbud av bordslampor till barnrum. Letar fortfarande efter den perfekta till barnrummet.

 • Annelie skriver:

  Åh vilken fin vinst! Jag skulle ge vinsten till min lille son Ivar som är tre år. Hans rum har inte prioriterats utan allt fokus har varit på storasyskonens rum (8 och 10 år). Nu är det hans tur!
  Vad jag vill se mer av – fina tyger passande för barnrum. Det tycker jag är svårt att hitta.

 • 1) tältet skulle vara perfekt till mina barnbarn som kommer så småningom
  2) utklädningskläder/maskeradkläder för barn, gärna i återvunna tyger

 • Amanda skriver:

  1. Skulle bli en perfekt julklapp till sonen!
  2. Skulle vilja ha kläder! 😀

 • Maria Johansson skriver:

  1: Jag skulle ge det till min son som varje kväll väljer två böcker som vi läser för honom innan det är dags att sova.
  Just nu sitter vi på en kuddhög som absolut fungerar – MEN inte alls är lika mysigt som att få krypa in i ett tält. En otroligt härlig och viktig stund som skulle kunna bli ännu bättre med detta snygga tält!
  2: Såhär i juletid skulle jag önska söta/stilrena julgranskulor för barn. Perfekt att samla på tills det är dags för egen gran, ge bort till små kompisar eller när man hjälper till att klä "storgranen".

 • Jessica skriver:

  Hej min lilla dotter Molly skulle älska detta. Jag skulle gärna se honeycomb och andra dekorationer för fest.

 • Catarina skriver:

  1 Till mitt hjärta som är 4, utan dig blir vardagen grå. Här får du ett litet krypin i ditt rum, där kan du sitta och pyssla utan att jag stör dig. Kanske vila lite bland kuddarna och bjuda in mig när du har lust. Allt fint vill jag ge dig!
  2 Leksaker som uppmuntrar kreativitet och experimentlusta. Även utvalda barnskivor.

 • Moa H skriver:

  1. Tältet skulle jag så klart ge till min lilla dotter, som fyller 1 år idag!
  2. Jag hade svårt att hitta något som saknades men letade tidigare på er sida efter sköna och snygga saccosäckar och liknande, då min lilla tjej älskar att kasta sig runt bland kuddar.

 • Ann skriver:

  1. Till mitt älskade barnbarn Lily som är 2 1/2 år?
  2. Gärna kläder satsa på eko även på leksaker.

 • Johanna VL skriver:

  1. Min 18månaders dotter
  2.Kläder i samma stil som övrigt sortiment 🙂

 • Joanna skriver:

  1. Till mina båda pojkar =)
  2. Jag röstar på pyssel!

 • Laura skriver:

  1. Till min dotter, hon skulle älska tipi tältet, skulle vi mysa och leka i!
  2. Vad svårt att hitta något som saknades på siten. Mitt förslag är att ha kläder i sortimentet. Tror att babykläder i något mer exklusivt märke skulle slinka med i beställningen när man beställer inredning till bebisen.

 • Rebecka skriver:

  1. Jag skulle ge det fina lekfältet och kuddarna till min brorson som gillar att gömma sig och bygga kojor.
  2. Jag skulle vilja se mer fokus på hållbarhet, saker som är tillverkade under bra förhållanden och inte innehåller farliga gifter för barn.

 • Terese skriver:

  1. Min absoluta favoritkille, älskade systersonen Sander. Att han just fått sitt egna rum som inte hunnit inredas än gör denna gåva perfekt!
  2. Träleksaker, ekologiska och färgglada. Väljer alltid träleksaker när jag skämmer bort systersonen, då de är tåliga och bara blir vackrare med tiden och dess slitage. De känns genuina och äkta. Jag skulle dock vilja ha mer färgglada träleksaker för att uppmuntra den kreativa och lekfulla sidan hos honom.

 • Ausra skriver:

  Till min son. Han hade varit jätte glad att få tältet i sitt nya rum.

 • Mathilda skriver:

  Jag skulle så gärna vilja ge detta till mina döttrar, jag tror att alla tre hade haft så roligt i tältet eftersom de älskar att bygga kojor och mysa. På hemsidan saknar jag kläder, det hade varit perfekt med barnkläder eftersom man ofta både gillar fin inredning och fina kläder till sina små. Perfekt att beställa allt på en och samma sida.

 • Sara skriver:

  1. Till min son Emil, han skulle älska tältet.
  2. Större utbud av gardiner till barnrum och även barnspel.

 • Ausra skriver:

  Jag tycker att dem har jätte fin sortiment.

 • Frida K skriver:

  Jag skulle ge vinsten till mina två små barn som just nu tycker att det roligaste som finns är att bygga kojor & tält. Då skulle detta fina tält bli en rolig lekplats och samtidigt vara en fin inrednings detalj i vardagsrummet.
  Mer belysning. Taklampor och läslampor som passar in i barnrum skulle jag vilja se mer utav i sortimentet.

 • Poonam skriver:

  1) Den söta Tipin skulle ges till alla barn om firar sommarlov på släktens landsställe. Det är mina barns och deras kusiner och sysslingar, sammanlagt 10 barn inklusive min 5- och två-åring, där den yngsta är 11 månader och äldsta 15 år.
  2) Jag önskar att det fanns lite mer under "inspiration & tips" – kanske gästbloggare, mer barnlek och barnrumsinspiration i form av miljöbilder med passande tips för olika typer av barnrum (syskonrum, små rum, stora rum, lekrum osv).

 • Malin B skriver:

  1. Till min älskade son och hans gossedjur.
  2. Jag skulle önska mer inspirationsrepotage där man använder produkterna ni har i sortimentet. Det ger köplust!

 • Karin skriver:

  1) Tältet skulle jag ge till mina små barnbarn, Olle och Ester. Vi skulle ligga där inne och mysa och berätta historier.
  2) Det jag skulle vilja se i shopen är babykläder i ekologiskt mjukt material.

 • Anonym skriver:

  1. Till mina två älskade barn på 2 & 4 -år! sambon tycker jag har dålig fantasi vad gäller presenter. Har jag turen att vinna skulle hon aldrig mer klaga! ?
  2. Fantastisk sida, hade dock gärna sett mer sängkläder(baby&barn), även inspirationsbilder där era artiklar finns med. För att få en mer "levande", inspirerande & verklighetsförankrande

 • Kim skriver:

  Jag har en fyraåring som är kojornas mästare. Jag hittar honom ofta i alls möjliga skrymslen och vrår med en filt över sig och sin nalle i knät. Nuförtiden fungerar vårt köksbord oftare som ett litet hus än som en möbel man äter vid. Han älskar små kryp in helt enkelt. Jag tror därför att ett eget litet tält skulle älskas oändligt mycket här hemma.
  Jag hade velat se fina pyjamaser/nattlinnen till barn. Kanske från The Sleepy Collection?

 • Susanne skriver:

  Till mina tre busfrön. Tre killar som är 3, 5 och 7 år. Dem älskar att bygga kojor och leka rollekar.
  Hade varit kul attse fler inspirationsbilder på sakerna. Älskar verkligen när man får en helhetskänsla.

 • jessica Eliasson skriver:

  1) finns bara en liten människa i mitt liv. Barnbarnet Naomi. Detta skulle vara drömmen för henne.
  2) stora rumsmattor. Tror många föräldrar vill täcka lite större yta än de snå mattor de redan har.

 • Eva skriver:

  Att införa en kategori med "hållbara produkter" vore en superbra köphjälp för att välja bättre saker till barnen. Här platsar det etiska och miljöriktiga. Förhoppningsvis pushar det också tillverkare att utöka sitt "snälla" sortiment.
  Min lille Ivar skulle älska ett eget kryp-in med sina bilar och sin igelkott. Han får vinsten!

 • Eva skriver:

  Att införa en kategori med "hållbara produkter" vore en superbra köphjälp för att välja bättre saker till barnen. Här platsar det etiska och miljöriktiga. Förhoppningsvis pushar det också tillverkare att utöka sitt "snälla" sortiment.
  Min lille Ivar skulle älska ett eget kryp-in med sina bilar och sin igelkott. Han får vinsten!

 • Elin skriver:

  1. Till min lilla prutt-fis Astrid så klart.
  2. Mer av nyheter och inspiration kring barnrumsinredning skulle göra sajten ännu mer värd att besöka.

 • Ida skriver:

  Jag jobbar som lärare och skulle fixa en mysig läshörna i korridoren där barn som kanske behöver en paus från en pressad och stressad vardag kan varva ner och hitta tillbaka till lugnet och lyckan.
  Fler vackra böcker på olika språk.

 • Sophia skriver:

  1) Till Signe, 4 år. Ibland är hon superhjälte, ibland prins, ibland kock eller gymnast men alltid med integritet och självständighet. Ett tält skulle vara perfekta rekvisitan för alla lekar.
  2) Skoföretaget Toms har som idé "one for one" – för varje par sko de säljer skänker de ett par till behövande, en sådan kategori skulle vara spännande att utveckla.

 • Marta skriver:

  1. Mina båda barn – storasyster som fyller 4 år i januari och lillebror som precis blivit 8 månader. Tältet hade passat perfekt i deras nya lekrum i huset vi bygger och ska flytta in i till våren. Där kommer de kunna mysa och vi kommer ha många långa sagostunder tillsammans
  2. Minirooms utbud är verkligen gediget men ändå noga utvalt, men skulle de lägga till något är det mer större mattor och andra textilier.

 • Mikaela skriver:

  1. Jag skulle ge detta mysiga tält till min systerson – han älskar att gömma sig och bygga kojor, men hans mamma städar alltid undan hans kojor. Men med detta tält hade han haft en koja föralltid!
  2. Mer bilder där man ser produkterna i sin rätta miljö – inspirationsbilder!

 • Jag skulle ge vinsten till min dotter. Hon älskar mysiga kojor och vi har faktiskt funderat på att köpa ett lektält till henne.
  Miniroom har ju det mesta man kan önska men jag skulle kanske vilja se lite mer förvaring. Alltså större förvaring som fler leksakskistor mm.

 • Therese skriver:

  Åh de skulle jag ge till min lilla tös i ettårspresent. Att mysa är ju det bästa som finns och vad passar då bättre än att krypa in med en härlig bok, eller fem om hon själv får välja. 😉
  Älskar minirooms sortiment men något jag älskar är produktbilder "hemma hos…". Så härligt att se saker i annat ljus, en personligare atmosfär, och få tips till styling. Det röstar jag för!

 • Helena S skriver:

  1. Jag skulle ge tältet till min son, så att vi kan krypa in där och läsa böcker eller "fika" som han älskar just nu!
  2. Tycker det är lite svårt att hitta tex bäddset i "vuxen storlek" som ändå känns lite anpassade för barn med mönster och färger. Generellt är det lättare att hitta fina saker till babyrum än till barnrum till de ändå ganska små barnen, vill ju inte att det blir för barnsligt men inte heller för vuxet. Så det vore ju toppen.

 • Anna skriver:

  till min lilla son såklart 🙂
  jag skulle gärna se lite mer förvaring för det är nåt som är väldigt viktigt, hatar stök 🙂

 • Zandra skriver:

  1. Vi har redan ett tipitält från numero 74. Superpopulärt hos både våra egna barn och andras. Jag skulle därför vilja ge tältet till våra kompisars barn. Det första hon gör när kommer hem till oss är att plocka på sig massa grejer och sen går hon in i tältet. Arvida fyller dessutom 5 år den 20 december. Vore fantastiskt att kunna ge henne detta i födelsedagspresent.
  2. Barnen är vår framtid. För att framtiden ska se ljus ut för dem behöver vi konsumera smartare. Därför saknar jag en bredd av ekologiska leksaker och inredning.

 • Johanna skriver:

  1. Jag skulle ge vinsten till min lille pojkes som är 8 månader. Håller just nu på att fixa färdigt hans rum så tältet hade passat perfekt.
  2. Jag skulle vilja se ett bredare textilsortiment för barnrummet, metervaror, gardiner, kuddar etc för att göra barnrummet mysigt. Det är supersvårt att hitta fika tyger som inte är med grälla färger.

 • Emma F skriver:

  Eftersom jag är en liten person skulle jag kunna tänka mig att ge tipitältet till mig själv. Som en finfin inredningsdetalj i vardagsrummet där jag skulle kunna gömma mig en stund. Eller så skulle jag helt enkelt ge det till min underbara 4-åriga busunge för att få behålla soffkuddarna och filtarna i soffan en liiiten stund.
  Jag hade gärna sett mer myskläder – mjuka nattlinnen och pyjamasar att gosa in sig i.

 • Eva skriver:

  1. Jag skulle ge sakerna till mina underbara tvillingar som kom till världen den 13 november. Vi håller just nu på att göra iordning deras barnrum och dessa sakerna hade passat perfekt!
  2. Svår fråga – superfint utbud! Det hade varit roligt med inspirationsbilder på barnrum. Man kan inte få för mycket stylingtips! 🙂

 • Jessica skriver:

  Tältet skulle jag ge till min dotter. Är i full färd att planera och införskaffa grejer till hennes framtida rum.
  Mer färgglada och ekologiska träprodukter. Är lite trött på trenden med pastelliga barnprodukter när man vet att färger stimulerar barnens utveckling. Och vill se mer pedagogisk leksaker i naturliga material.

 • Marie skriver:

  Jag vill ge tältet till min son som fyller 2 år imorgon, 6/2. För 10 dagar sedan fick han en liten bror och det tycker han såklart är jätteroligt, men han regredierar även lite och vill t ex gärna krypa in hos lillebror i babygymmet där han inte riktigt får plats numera, så ett tält till honom vore klockrent!
  2) Er hemsida är jättefin redan. Älskar färgsättningen på förstasidan med de pastelliga nyanserna och när jag sedan klickar mig in till de olika kategorierna och produkterna vill jag ha det mesta jag ser! Ngt som skulle inspirera mig ännu mera är miljöbilder och stylingtips, kanske någon som skriver lite blogginlägg och tipsar om olika produkter. Det hade jag gillat, speciellt nu under min mammaledighet!

 • 1.Vilken helt underbar och charmig vinst! Våra barn hade älskat detta tältet som jade blivit centrum i deras myshörna, så de är självklart dessa två glädjespridare som skulle få vinsten om turen skulle vara på lin sida!
  2. Tycker att det är en jättebra sida redan som har mycket och lite till vad du kan tänkas önska till barnrummet. Hade dock varit spännande och roligt med ännu flera varumärken med i sortimentet! 🙂
  Trevlig kväll!

 • Sara B skriver:

  Hela havet stormar/kojbygge= våra soffkuddar i vardagsrummet… mellan barnet är en riktig byggare. Hon älskar små kryp in. Det jobbiga i det hela är hennes frustration över att allt ska städas/plockas bort igen (konstiga föräldrar som inte går med på att sitta i en soffa utan kuddar…)! Så, detta tält skulle gå till mina äldre tjejer till deras lekrum, så att dom aldrig mer behöver förstöra sin "koja".
  Jag vill ha så mycket inne hos miniroom.se men det går ju tyvärr inte. Jag skulle gärna se ngt lite prisvärdare kök samt några mjuka kramgoa nattlampor med timerfunktion så att den stänger av sig självt!

 • Jessica S skriver:

  1. Jag skulle ge det till mitt framtida barn som jag längtar väldigt mycket efter <3
  2. Svårt att säga att något saknas på denna fullmatade toppensida, men något som det skulle kunna finnas mer av är tapeter till barnrum.

 • Maja nilsson skriver:

  1. Till min son Julian!
  2. Jag skulle vilja se mer fina leksaker på temat rymden/astronauter/dinosaurier! Alltså mer saker att leka med som är lika fina att se på (läs:inreda med, hehe). Älskar nämligen de varor som finns på sidan, men har märkt att det är lättare att passa in på baby/småbarnsrum än för några år äldre barn som har lite mer åsikter om vad som är coolt eller värt att ha hängandes på väggen. Hoppas jag vinner! Min lille son har nämligen inte börjat lägga sig i inredningen så där har jag fritt fram än så länge. Kram!

 • Barbro skriver:

  1. Noel och Ossian skulle älska att "gömma sig" där inne tillsammans
  2. Mera leksaker av trä gärna lantgård med traktorer och djur sm man kan göra något med.

 • Henrik skriver:

  Oj!
  Mina tvillingar skulle äntligen fullända sin vilda västern-story med den makalöst coola Tipi’n!
  Han är kroniskt cowboy. Går till och med till dagis med cowboyhatten på och hon ska ha flätor och fjädrar och mockasiner.
  Irriterande, charmigt outtröttliga…
  Jag binds ofta fast i fåtöljen framför datorn medan segerrop och dans sker kring mig.
  Vad säger man? I love it!
  Jag säger, uppmuntra till lek! Inga iPads här inte.
  Vad jag skulle önska mig är ett monster som äter upp alla leksaker. Tänk en monsterleksak stor som en tvättkorg som de kan mata med sina leksaker och omedvetet städa upp åt oss… Phew… Den som uppfinner en sån, vinner våra hjärtan.

 • Anna L skriver:

  Till söte sonen för massor av mysig lek
  nattlampor och bollslingor av olika slag fler färger och nyanser av ljusslimor ocha nann belysnign.

 • Camilla skriver:

  1. Jag skulle ge gåvan till den lille i magen. Vi har ett helt rum att inreda och miniroom är en av mina favoritsajter.
  2. Jag vill se mer inredningsprodukter som gör det lilla extra som fina tavlor, hyllor, knoppar och girlanger i samma stil som de har nu givetvis!

 • Helena skriver:

  1. Min dotter, som är i tittutåldern, skulle älska det tältet. Det hade varit den perfekta klappen från tomten hennes första jul.
  2. Jag skulle gärna se en kategori som hette "På resan". Tänker att det skulle kunna finnas bra väskor för stora och små. Praktiska saker som hjälper en att hålla ordning på alla grejer man har med sig. Roliga spel, böcker, napphållare och kuddar. Ja, den här kategorin kan ju innehålla allt möjligt. Vore bara kul med inspiration så att resandet kan bli roligare för alla.

 • Anki skriver:

  Åh, detta lilla fina tält hade ju varit en dröm för min treåring som älskar att bygga kojor och gömma sig!
  Jag skulle vilja se ännu mer praktisk men snygg förvaring för barnrum.

 • Mia Kea skriver:

  1. Till min son som ska få en egen vrå, del av ett rum, och det här mysiga tältet skulle hjälpa till att göra vrån magisk.
  2. Tycker att det finns det mesta jag kan önska. Ska jag hitta något som inte finns och som skulle vara kul är det fina blomkrukor med roliga motiv, kanske djuransikten eller molnformade. Hade varit kul!

 • Izeta skriver:

  1. Jag skulle vilja ge tältet till min bebis nr 2 som är beräknad självaste julafton 🙂
  2. Jag hade gärna sett mer pedagogiska leksaker i utbudet hos Miniroom.

 • Jag skulle ge denna till min systerson som ÄLSKAR atthömma sig och busa 🙂
  Jag skulle uppskatta en kategori med inspiration till barnrum med länkar till produkter som finns på sidan. Ibland är det bara så svårt att dra trådarna i hjärnan själv ☺️

 • Sophie skriver:

  1. Min dotter skulle få ha tältet som sitt eget lilla krypin. 2. Gärna en kategori för ekologiska produkter.

 • Lina skriver:

  1. Julklapp till mina två ögonstenar Lily och Lucas som äntligen nu till jul ska få sitt första rum efter flera års renovering här hemma.
  2. Sängkläder som passar till barn i standard storlek ( vuxen )

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *