Annons

LUCKA 3: TELL ME MORE

Idag har ni chans att vinna ett fint paket från Tell Me More innehållandes deras Waffle blanket green, Waffle cushion cover green, Cushion cover linen light grey och Cushion cover linen off White. Sköna textilier i fina naturmaterial som bara blir mjukare och finare med tiden. Totalt värde: 2200 SEK För att delta ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet till detta inlägg, inom 24 timmar. Lycka till!

1) Hur många färger finns Tell Me More’s linneserie i?
2) Vad är Queue candleholder gjord i för material?
3) Vem skulle du vilja ge dessa produkter till i julklapp och varför? Motivera kort. 

 

Tävlingen är avslutad. Stort grattis till Karin Stjärnkvist som svarade 2016-12-03 kl 09:39:55. Maila dina uppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort!

*Tävlingen presenteras i samarbete med Tell Me More och pågår tom 4/12 kl 09.00 Du måste vara 18 år för att få delta. Vinnaren utses av en jury från Tell Me More. Skickas inom Sverige. Deras beslut kan ej överklagas. Trendenser kan ej ta ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet eller bloggsystemet. En produkt ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Johanna skriver:

  1. Nio vackra färger.
  2. Gjord i järn för att hålla i många år.
  3. Jag skulle ge produkterna till mina föräldrar. De har köpt ett sommarhus på Gotland och vilket material passar då bättre än linne? Naturnära färger och hållbara material som fungerar i det karga klimatet – en perfekt julklapp till dem!

 • Sanna Wikström skriver:

  1:9
  2: silverfärgat järn
  3: jag skulle ge en av mina kompisar detta i julklapp för hon har det alltid så just och luftigt inrett och då passar dessa färger in perfekt!

 • Anonym skriver:

  1. De finns i 9 färger.
  2. Materialet är järn.
  3. Jag skulle gärna ge de sakerna som present till min kärra vän som i år flyttade till sin egen hus. <3

 • Zandra skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle vilja ge detta set till min fina vän Linda som är fotograf. Som tack för att hon har berikat vår familjehistoria med otaliga vackra foton.

 • Lisa M skriver:

  9 färger
  Järn
  Till min kille för att fira att vi äntligen fått en lägenhet tillsammans! <3

 • Sofia skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge detta set till min pojkväns mamma som alltid skämmer bort alla men aldrig förväntar sig något tillbaka, hon förtjänar en härlig present som denna!

 • Olivia skriver:

  9 färger!
  Silverfärgat järn.
  Jag skulle ge det till min bror som försöker få ihop sitt slitiga jobb som snickare och samtidigt ha tid för sin son som han har själv varannan vecka! Han är verkligen värd detta.

 • Tess skriver:

  9 färger,
  silverfärgat järn,
  jag skulle ge dom till min mor som aldrig tvekar en sekund med att ta tåget flera timmar till oss om min dotter behöver barnvakt

 • Annie skriver:

  1. 9
  2. Silverfärgat järn
  3. Min mormor. Hon ger alla andra, men unnar sig aldrig själv. Hade varit kul och överraska med en riktigt lyxig present hon aldrig skulle unna sig själv.

 • Anna lundqvist skriver:

  9 färger!
  Gjort i järn!
  Jag kommer ge detta kit till min kille som precis köpt en ny lägenhet och är ganska oinrett, detta kan göra att det blir lite mysigt i lägenheten. Håller tummarna för en vinst!

 • Maria skriver:

  1.9 färger
  2.Silverfärgat järn
  3.Det här setet vill jag ge till min härliga dotter, som precis flyttat hemifrån, jonglerar med tre jobb för att ha råd med vuxenlivet och aldrig ger upp. Hon förtjänar verkligen att få sova gott(de få timmarna hon sover) i detta underbara och mysiga set!

 • Caroline skriver:

  1. Nio färger 🙂
  2. Silverfärgat järn 🙂
  Jag skulle ge dessa i julklapp till mig själv/min sambo då vi inom några veckor flyttar till en ny lägenhet och skulle verkligen behöva ett upplyft i soffan 🙂

 • Maria skriver:

  9 färger
  Den är gjord i järn
  Jag skulle ge detta till min mamma i julklapp. hon är väldigt mån om miljön och inser värdet i att endast använda naturmaterial i hemmet istället för konstgjorda material. När jag var yngre tyckte jag att det var jättetöntigt, men med ett eget barn inser jag vikten av detta och vill såklart att hon ska växa upp i en bra värld.

 • Linn U skriver:

  1. Nio färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge detta till min vän som nyligen har separerat från sin sambo och är nu i färd med att skapa ett eget hem. Dessa vackra textilier är precis i hennes smak och skulle inspirera mycket!

 • 1. 9 stycken färger
  2. Materialet är järn
  3. Jag skulle ge dem till mamma som är värd en mysig säng ?

 • Jennie H skriver:

  1. 9 st
  2. Järn
  3. Jag skulle ge det i kombinerad julklapp och examenspresent till min älskade syster. Hon tar nämligen efter 5,5 slitiga år examen som läkare i januari och som den stolta lillasyster jag är skulle jag vilja ge henne en riktigt fin present för att visa hur stolt jag är och hur mycket hon betyder för mig. Att jag skulle kunna köpa något såhär fint själv är tyvärr svårt eftersom jag själv är student och jag skulle därför så himla gärna vilja vinna!

 • Cattis skriver:

  1. Det finns 9 färger.
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle gett ett såhär fint paket till min mamma som är den person som fick mig intresserad av inredning och som gillar fina materialval.

 • Zara Nordqvist skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till min engelska svärmor. Hon skulle verkligen uppskatta dessa fina materialval och de skulle passa prima i hennes engelska, kalla trähus?

 • Ida karlsson skriver:

  9 färger. Järn. Till min fina syster<3 som skulle behöva dessa till sin soffa (vet att hon spanat på dom länge) men jag är mammaledig och har inte budget för att köpa dom till henne.

 • 1. De finns i 9 färger
  2. Ljusstaken är gjord av silverfärgat järn
  3. Jag skulle vilja ge mig själv dem, för jag har alltid älskat deras produkter, men aldrig haft glädjen att äga något själv.

 • Renita skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Min särbo. Han har precis köpt en ny soffa, men unnar sig inte nya kuddar, vilket verkligen skulle behövas.

 • Liza skriver:

  1. 9st färger
  2. Järn
  3. jag skulle vilja ge det i julklapp till mig själv eftersom det är första året i år som vi vuxna helt slutat med att köpa julklappar åt varandra, vi ger till barnen. Jag älskar ju julen och en sådan fin julklapp skulle jag inte vilja vara utan.

 • Elin skriver:

  De finns i 9 olika färger
  Gjord av silverfärgat järn för att hålla i många år
  Dessa skulle jag absolut ge till mina fina föräldrar för dessa är de så värda. Både jag och mamma älskar line lakan och för oss är det otroligt viktigt att de är i naturmaterial.
  Så dessa skulle de verkligen bli otroliga glada över

 • Lena K skriver:

  1. Nio färger.
  2. Järn
  3. Jag hade fördelat allt detta vackra mellan mina duktiga döttrar, som båda under året har flyttat hemifrån. En av dem ända till London emedan den andra är på närmare håll, 5 minuters promenadavstånd – i Lilla London.

 • Yvonne skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jeg skulle ge parketet till mig själv, när jeg i januari äntligen efter fyra långa år får min helt egen lägenhet.

 • Matilda skriver:

  1. 9
  2. Silverfärgat järn
  3. Till min svärmor som lånar ut sin sommarstuga så ofta vi önskar.

 • Gabriella skriver:

  1. 9
  2. Järn
  3. Jag skulle faktiskt ge paketet till mig och min man som en påminnelse om att ta det lite lugnare och softa desto mer. För allas bästa 😉

 • Maria S skriver:

  1. 10 färger
  2. Järn
  3. Min väninna skulle få det <3 För ca ett och ett halvt år sedan insjuknade hon (39 år gammal) i en inflammatorisk sjukdom som gör att hon har svårigheter att ta sig någonstans och får stanna i sängen för hon orkar inte vara uppe mer än korta stunder åt gången. Det skulle vara så fint att få ge henne detta som gåva och uppmuntran.

 • irene skriver:

  9 färger,
  silverfärgat järn
  DE SKULLE JAG GE TILL MIN FANTASTISKA KUSIN. SOM VERKLIGEN KÄMPAR OM ATT ÖVERLEVNA.

 • Annika skriver:

  1. 9
  2. Järn.
  3. Skulle nog bli till min sambo och till vår nya lägenhet.

 • Amina skriver:

  1. Nio
  2. Järn
  3. Min svägerska Magda. Hon är så stilmedveten men också så medveten om vad som är bra materialval. Något som vuxit sedan hon och hennes man (min mans bror då) fick sin son. Så viktigt alla gånger och extra viktigt med barn 🙂

 • Marie Hübinette skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Mjukare och finare med åren…många nyanser…låter som en beskrivning av min vänskap med bästa Ann. Henne skulle jag vilja ge det fina paketet!

 • Josefine skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge det till min syster och hennnes pojkvän som precis flyttar ihop. Med två olika stilar behöver de fina och mysiga lakan och filtar att börja om på en gemensam stil och ettgemensamt ombonat hem.

 • Maria Sundberg skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till min älskade dotter som är fyllda 6 år,
  som ett nytt storbarnsrum i dagarna får.
  Inte bara hennes föräldrar fina saker runt sig ska ha,
  även en som går i nollan av mysig miljö mår bra.
  Ett rum med många kuddar, filtar och textilier av alla slag,
  i naturliga färger som passar var dag,
  det hade jag gärna gett till min älskade skatt,
  så hon kan mysa och ha det bra, dag som natt!

 • Therese skriver:

  1. 10
  2. Järn
  3. Till min mamma. För att hon är världens goaste mamma som släppt allt de senaste fyra åren och funnits för mig genom cancer & graviditet.

 • Maria skriver:

  1. 9 st färger
  2. Järn
  3. Jag skulle ge detta till min sambo. Efter många långa kvällar och helgers slit är vi snart klara med renoveringen av vårt vardagsrum och de fina kuddarna och filten skulle passa perfekt in i soffan framför brasan.

 • Ella skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Till min älskade mamma som efter att ha slitit i över 45 år med heltidsjobb, ensamstående mor till tre barn äntligen fått gå i pension och lyckats köpa sig en lägenhet som bara är hennes i spaninen dit hon kan dra sig tillbaka och njuta. Hon försöker nu efter sin bästa förmåga inreda sin lilla lägenhet mysigt och njutningsfullt. Jag skulle vilja ge henne dessa som ett bidrag på vägen

 • Isabell skriver:

  1. 10st färger
  2. Järn
  3. Min mamma skulle få det. ? För hon ställer alltid upp för mig och min familj ?

 • charlotte skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  2. Jag skulle ge dem till mig själv eftersom jag alltid tänker på mina nära och kära i första hand och ger mig själv aldrig något. Skulle bli så glad!

 • Lisa skriver:

  1)9 2) i järn 3)jag skulle ge setet till mamma. Sen vi flyttade till hus har hon gett oss massor av fina grejer från hennes hus, där det nu plötsligt ekar lite tomt. Hon tänker mer på mig än sig själv. Dags för mig att vara generös tillbaka med andra ord!

 • Veronica.ö skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Jag skulle vilja ge den till min syster som alltid fryser! Hon har precis fått goda nyheter som hon kämpat för länge och hon är så värd lite uppmuntran.

 • Emma skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Jag vill ge dem till min vän som flyttar till en ny lägenhet nästa år. Det är nybyggnation och behöver mjuka material som ger en ombonad känsla!

 • Therese skriver:

  9 färger
  järn
  Min man, för att ge lite inspiration för en renovering av vårt sovrum och vardagsrum

 • Hannah skriver:

  9 färger
  silverfärgat järn
  ja, vi har så många övernätts gäster har, så det skulle va bra att ha lite extra!

 • Lisa skriver:

  1. Nio färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till min mamma. Hon unnar sig aldrig något lyxigt!

 • Katja skriver:

  1. Nio fina färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge till mig själv,behöver byta ut min gamla. Mjuka material som varar långsiktigt. <3

 • Jennyjenny.se skriver:

  1: 9 st
  2: Silverfärgat järn
  3: Jag skulle ge dom till mig själv och min familj så att vi kan byta ut det hopplock av slitna kuddar vi har i soffan idag (resultat av två små barn). Hade gjort underverk för vardagsrummet!

 • Catarina skriver:

  1 9 färger
  2 järn
  3 till min lillebror som flyttat långt norrut och långt från familjen. Han kan värma sig med filten och få sköna nätters sömn med huvudet på kuddar klädda med linne!

 • Ingrid Dahl skriver:

  1. Nio färger.
  2. Materialet järn.
  3. Jag skulle vilja ge detta fina paket till mina föräldrar. De är relativt nyinflyttade i sitt hus och det skulle piffa upp deras säng/soffa. De ställer alltid upp för min familj så detta hade varit ett fint tack.

 • Anonym skriver:

  1. Nio färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till min mamma som flyttar 50 mil i februari för att bo närmre mig och hennes barnbarn. Det är första flytten hon gör på 31 år och de vore fantastiskt att ge henne en sådan fin inflyttningspresent.

 • Catrin skriver:

  1. Tio stycken färger
  2. Silverfärgat järn.
  3. Min sonhustru önskar sig soffkuddar i julklapp. Detta kan nog vara precis vad hon önskat sig!

 • Marie skriver:

  1. Nio färger.
  2. Silverfärgat järn.
  3. Till min mamma som flyttar 50 mil i februari för att vars närmre mig och hennes barnbarn. Det är första flytten hon gör på 31 år och det vore fantastiskt att ge henne en sådan fin inflyttningspresent.

 • Sofie skriver:

  1. Silverfärgat järn.
  2. Jag skulle vilja ge dessa till min syster för att jag vet att hon älskar deras produkter men samtidigt väldigt sällan unnar sig själv nya saker. Hon förtjänar dessa och skulle bli otroligt glad ?

 • Sofie skriver:

  Gaaaah, glömde skriva att det är nio färger!

 • Johanna skriver:

  1. Nio färger
  2. Materialet är järn.
  3. Ett paket som detta skulle jag med glädje ge bort till min sambos familj. De håller precis på att försöka rusta upp deras släktgård från 1800-talet och kuddar i linne och i denna ljuvliga färgskala är mitt i prick och skulle verkligen förgylla i hemmet!

 • Emilia skriver:

  1) nio färger
  2) järn
  3) jag skulle vilja ge dessa fina gåvor till min mamma som aldrig unnar sig nya lyxiga sängkläder 🙂

 • Conny skriver:

  1. 9 st
  2. Järn,
  3. Min hustru hon älskar kuddar i alla former till soffor, sängar och fåtöljer.

 • Anna Sundbärg skriver:

  1. Nio färger.
  2. Materialet är järn.
  3. Min mamma unnar sig själv sällan något lyxigt, så henne skulle jag vilja ge en julklapp bestående av dessa härliga produkter från Tell Me More.

 • Sanna skriver:

  1: nio färger
  2: järn
  3: dessa skulle bli en hållbar julklapp till mig själv att njuta av under flera år framöver

 • 1. 9 färger
  2. Järn
  Jag skulle ge det till min dotter och hennes sambo.

 • Kristina skriver:

  1. Nio färger.
  2. Järn.
  3. Min man. Så här är det vart tar alla kuddar och filtar vägen…

 • Cassandra skriver:

  1, 9st olika färger
  2, Silverfärgat järn
  3, dessa skulle jag ge min pojkvän, så att jag också kan få njuta av dem!

 • Linda skriver:

  1) 9 st
  2) Järn
  3) Jag skulle vilja ge det till min fina vän Isabella som bor i Stockholm, dels för att färgerna verkligen är hennes, dels för att hon ska få lite saker som andas hemma och gör hennes tillfälliga boende mer hemtrevligt. <3

 • Malin S skriver:

  1) finns i nio färger.
  2) silverfärgat järn.
  3) jag skulle vilja ge den till mig och min familj. Vi har bestämt att vi ska göra så i år, ge presenter till hela familjen från från familjen. Mest för att skippa all press på presenter oss vuxna emellan. I familjen ger man helt enkelt en present som gynnar alla. Sonen får ju egna grejer förstås 😉

 • My skriver:

  1. Nio färger
  2. Järn
  3. Skulle vilja ha de själv! Då jag flyttar till ny lägenhet och har absolut ingenting 😀

 • Michaela skriver:

  1. 9 st färger
  2. (silverfärgat) järn
  3. Min familj, alltså sambon och sonen. Så dom kan fortsätta morgonmysa supergosigt i soffa, och på så vis blir det en julklapp även för mig!

 • Madeleine skriver:

  1. 9 st
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge denna fina gåva till min mamma att ha i hennes nyrenoverade kulturmärkta sommartorp från 1800-talet.

 • Kristin skriver:

  1. 9 stycken
  2. Silverfärgat järn
  3. Skulle vilja ge dessa till min mamma som alltid ställer upp men sällan unnar sig själv nya, fina saker!

 • Åsa A skriver:

  1. 9 st
  2. Silverfärgat järn
  3. Min hund, hon älskar att mysa i soffan tillsammans med kuddar och filtar och hon skulle bli överlycklig.

 • Elin skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle vilja ge detta till min kompis som barnvaktade våra barn över natten så att jag kunde ordna en överraskningsfest till min man när han fyllde 40!

 • Carin skriver:

  9 färger
  Silverfärgat järn
  Jag är egoistisk nog att vilja ha det själv. Jag är en sjusovare och väldigt frusen av mig. Tyvärr åkte mina finna yllefiltar ut efter ett malangrepp och nu vågar jag inte köpa nya av ylle. Kvalitet kostar, men är värt det!

 • Kajsa skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Jag skulle ge dessa i julklapp till min man. Så han kan mysa ner sig ordentligt i soffan i jul.

 • Emma skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Till min fina mamma då de precis köpt en ny soffa!

 • Lina Eckerström skriver:

  1, 9 färger
  2, Silverfärgat järn
  3, Jag hade velat ge mej själv detta lyxiga paket. Färgerna hade passat som handen i handsken i vårt vardagsrum. Jag älskar att krya upp i soffan på kvällen efter barnen somnat, med kudde & filt & en bra serie.

 • Amanda skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  2. Min mamma! Hon förtjänar verkligen en superjulklapp! 😀

 • Maria skriver:

  1. 9 st
  2. Järn
  3. Jag skulle dessa till min sambo! Han skulle älska dessa!!
  Ser sköna och snygga ut!

 • Lena P skriver:

  9 färger, Silverfärgat järn.
  Till min dotter som återvänt från ett hett Australien med en aussie. De behöver värme och mys i väntan på sommaren.

 • Anne skriver:

  1. 9
  2. Silverfärgat järn
  3. Min mamma <3

 • Linn w skriver:

  1. 9 färger
  2. I järn som är silverfärgat
  3., till min mamma som alltid har varit varm när hon sover och därför älskar linnesängkläder med dess unika funktion. Sedan hon fick cancer så hat hennes kroppstemperatur gått upp och ner i samband med behandlingar, så därför vill jag ge henne denna presenten. Hon skulle uppskatta det så mycket!!

 • Mari B skriver:

  1. Nio färger.
  2. Silverfärgat järn.
  3. Min mamma som ställer upp ständigt.

 • Caroline skriver:

  1. 9 st
  2. Järn
  3. Till min syster som har en liten bebis hemma och precis bröt armen. Hon kan behöva slappna av lite i sköna linnesängkläder.

 • felicia skriver:

  9st, järn, hade ner än gärna gett dessa till mig själv och min sambo i julklapp, så fina, skulle verkligen behöva något nytt i mitt hem 🙂

 • Frida skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn (silverfärgat)
  3. Jag skulle tveklöst ge detta myspaket deluxe till min syster! Hon ställer alltid upp för alla andra, skjutsar mig ut i skogen när jag hittat ett nytt blocketfynd, köper spontana roliga presenter. Nu råkar jag också veta att hon önskar sig nya sängkläder i julklapp, och dessa är ju ett härligt tillskott! Hade passat perfekt i hennes lilla etta.

 • Sara skriver:

  1. 9
  2. Järn
  3. Till min fina mamma, som en liten uppmuntran efter ett tungt halvår i familjen.

 • 1:Nio
  2: Järn (silverfärgat)
  3: Till min underbara dotter och svärson som jobbar för glatt livet, nyss köpt hus och knappt unnar sig någonting men alltid är glada, snälla och givmilda.

 • 1:Nio
  2: Järn (silverfärgat)
  3: Till min underbara dotter och svärson som jobbar för glatt livet, nyss köpt hus och knappt unnar sig någonting men alltid är glada, snälla och givmilda.

 • Linnea skriver:

  1. Nio olika färger
  2. Den är gjord i silverfärgat järn
  3. Förra julen fick jag, efter bortgången av min morfar, en stor hög av sängkläder från min mormor, eftersom att hon inte klarade av att sova på dem då det bara påminde henne om morfar. Därför känner jag att det skulle vara en fin gest att ge henne nya, lyxiga sängkläder, som hon kan sova gott på. Det är hon verkligen värd efter den tuffa tiden hon har gått igenom nu, utan att ha sin själsfrände sovande intill henne om natten.

 • Sara skriver:

  1) Nio.
  2) Silverfärgat järn.
  3) Mina föräldrar som verkligen hade behövt ett extra uppsättning sängkläder, och då de bor på landet med egen brunn blir vita lakan aldrig riktigt vita pga hög kalkhalt, därför hade dessa gjort sig väldigt bra i deras hem.

 • Charlotte skriver:

  1. 9
  2. Silverfärgat järn
  3. Till mig själv! De här kuddarna och filten skulle passa perfekt i min champagnefärgade soffa.

 • Maria Vastesson skriver:

  1. Nio
  2. Järn
  3. Mina föräldrar som alltid tar emot oss i deras hus på landet. Jul, hela sommaren och andra högtider bosätter vi oss där och det blir storhushåll med tjo o tjim. Däremellan ser de efter barnbarnen med glädje..

 • Therese skriver:

  1. Nio färger
  2. Järn
  3. Jag skulle ge filten till min morfar för han ä l s k a r våfflor.

 • Elli skriver:

  Svar:
  9 färger
  Silverfärgat Järn.
  Motivering: Jag skulle ge bort det här till mig själv för det kommer göra min sambo galen! HAHA, han tycker det är ett heltidsjobb att krypa ner i sängen som det ser ut nu med kuddar och plädar, men jag ÄLSKAR det och vill gärna ha dessa fina i dessa kulörer.

 • Vera skriver:

  1. 9
  2. Järn
  3. Detta skulle jag ge till min fantastiska lärare Maggan som går i pension nu i jul. Hon är värd det helt enkelt! Heja pedagogerna!

 • Järn. 9 färger. Julklapp /inflytningspresent/ båda nya jobb allt hänt nu i höst, ingen av dom hade eget boende innan så massor som måste inhandlas ej varit hos dom än men sonen sa att de köpt ett påslakan set med ett stort gemensamt täcke vore kanske bra och ha något o byta med men han sa men mamma de är dyra o vi har gjort av med massor på möbler o inredning etc båda är 22 år gamal så fina ungdomar båda haft fasta jobb sen studenten

 • Anonym skriver:

  1) Tell Me More’s linneserie finns i nio olika färger.
  2) Queue candleholder gjord i järn.
  3) Jag skulle ge det till min syster som precis flyttat och skulle behöva detta till sitt nya boende

 • Anna skriver:

  1) 9
  2) Järn
  3) Till min mamma med sambo som just blivit med sommarstuga och behöver saker dit.

 • Rebecca skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Min fina mamma som aldrig unnar sig något själv så jag vill verkligen skämma bort henne denna jul.

 • Li skriver:

  9 olika
  Järn, silverfärgat
  Min son, 10 år, som tycker om inredning och redan är estetisk i sitt tyckande. Dessa skulle vara så fina i hans rum och det är verkligen hans smak! ?

 • Anna skriver:

  9 färger
  silverfärgat järn
  skulle ge dem till min mamma som har vedeldning så hon slipper frysa.

 • Kristina skriver:

  1. De finns i 9 färger
  2. Ljusstaken är gjord av silverfärgat järn
  3. Jag skulle vilja ge dem till min mamma som sällan unnar sig skälv något fint, skulle passa perfekt hemma hos henne!

 • Frida K skriver:

  9 färger
  Silverfärgat järn
  Jag skulle ge denna present till mig och min man. Efter en höst med minimalt lite sömn då våran minsting haft nattskräck skulle dessa underbara textilier skapa en mysig oas i vårt sovrum.

 • Lena Axelsson skriver:

  1. Det finns 9 färger.
  2. Silverfärgat järn
  3. Till mina underbara föräldrar som stället upp i vått som torrt

 • Camilla A skriver:

  1. 9st
  2. Silverfärgat järn
  3. Min fina fina ensamstående vän Joanna här i Kungsbacka. Som ensamstående har man ofta inte råd att unna sig fina inredningssaker <3

 • 1. 9 st färger
  2. Järn som är silverfärgat
  3. Skulle ge detta till min lillasyster. Hon är ensamstående mamma och har det tufft med att få pengarna att räcka till. Men hon älskar inredning och skulle bli så glad om hon fick detta.

 • Linnea K skriver:

  Serien finns i nio färger, och ljusstaken är gjord i järn. Jag skulle ge dom till min syster. Hon har bott i så många olika länder på kort tid, och skulle behöva härliga textilier som följer med och gör nya ställen ombonade på ett kick!

 • Hanna Nilsson skriver:

  1. 9 stycken olika
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge detta set till mig och min pojkvän som julklapp, då vi flyttar i årsskiftet och inte har något sånt här. Detta skulle ge en mysig stämning i vårt nya vardagsrum!

 • Anton skriver:

  1. Nio färger.
  2. Silverfärgat järn.
  3. Jäklar vilket pris!
  Jag gillar förvisso priset jag ser
  men det finns två som behöver vinsten mer.
  De har i två år krigat mot kiss, spyor och snor,
  ja han har nyligen fått barn, min käre bror.
  Det blir lite sömn, de är ofta rätt trötta,
  de måste sova bekvämt, så de inte blir så lättstötta.
  De förtjänar verkligen finfina sängkläder,
  dessa slitna hjältar som precis blivit fäder
  Så till dem hade jag väldigt gärna gett
  ett mysigt Tell Me More-bedset.

 • Anton skriver:

  1. Nio färger.
  2. Silverfärgat järn.
  3. Jäklar vilket pris!
  Jag gillar förvisso priset jag ser
  men det finns två som behöver vinsten mer.
  De har i två år krigat mot kiss, spyor och snor,
  ja han har nyligen fått barn, min käre bror.
  Det blir lite sömn, de är ofta rätt trötta,
  de måste sova bekvämt, så de inte blir så lättstötta.
  De förtjänar verkligen finfina sängkläder,
  dessa slitna hjältar som precis blivit fäder
  Så till dem hade jag väldigt gärna gett
  ett mysigt Tell Me More-bedset.

 • Erika skriver:

  9 underbara färger
  Silverfärgat stål
  Själviskt nog skulle jag vilja ge dessa fina julklappar till mig och min sambo. Vi ska flytta i Januari och med Tell me moores fina produkter kommer vi få nyoroduktionen att kännas varm och mysig. Hade gärna köpt själv men med mammapenning och nytt boende så har vi det inte så saftigt med cash

 • Barbro skriver:

  1. 9 stycken färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till svärdottern som alltid varit lite frusen och nu ännu värre då hon är gravid. hon är diabetiker och har haft magsjuka så lite tungt i början av graviditeten då hon var tvungen ligga inne och inte fick träffa sin 2-åring på 1 vecka!

 • Pauline skriver:

  1. 9 färger
  2. Suverfärgat järn
  3. Till min syster! Jag själv är otroligt inredningsintresserad och hon har bett hjälp med sin lägenhet som hon ska flytta till inom kort. Vore fint med en liten infyttningspresent!

 • Tatiana skriver:

  1. Den finns i 9 färger
  2. I silverfärgat järn
  3. Skulle ge dessa till min svärfar som dessvärre är sängliggande pga sjukdom. Han uppskattar inredning i lugnande naturfärger och skulle bli överlycklig över detta paket.

 • Caroline skriver:

  9 färger
  Silverfärgar järn
  Jag skulle ge dem till min mamma och pappa som bygger ett gästhus på sin tomt. Där skulle de bli perfekta.

 • Eva Eriksson skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till min sambo, så kan jag också få gosa ner mig tillsammans med honom!

 • Elin S skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn.
  3. Skulle ge dem till min dotter som längtar efter att göra om sitt rum. Hon skulle bli jätteglad.

 • Hanna Boulter skriver:

  1) 9 st färger.
  2) silverfärgat järn
  3) jag skulle vilja ge dem till min bror och svägerska som precis flyttat in i huset bredvid oss ( kan det bli bättre?). Perfekt kombinerad julklapp och inflyttningspresent!

 • Helén skriver:

  1. Det finns 9 olika färger att välja bland.
  2. Den är gjord av silverfärgat järn.
  3. Jag skulle vilja ge de till min ofödda dotter. Vi flyttar snart till ett nytt hus (i samma veva som hon är beräknad att kika ut) och jag skulle vilja inreda hennes rum med lugna, harmonisk färger och naturliga, fina material.

 • Fru H skriver:

  1. Nio färger
  2. Av järn
  3. Till vår mig själv att ha i soffan så att maken och jag kan mysa när barnen somnat eftersom de i vanliga fall använder soffan som hoppborg.

 • Anonym skriver:

  1: 9 färger
  2: Silverfärgat Järn
  3: jag skulle ge dom till min son som har köpt en ny soffa

 • Maria skriver:

  1: 9 färger
  2: Silverfärgat Järn
  3: jag skulle ge dom till min son som har köpt en ny soffa

 • Cornelia skriver:

  1. 9 färger (fast linneservetterna finns i 10)
  2 Järn
  3. Jag vill ge dem till min lillasyster som precis flyttat hemifrån och tycker att det är viktigt med ekologiska och etiska produkter ven om kassan är skral

 • Sara skriver:

  9 färger
  Silverfärgat järn
  Min mamma som alltid ställer upp för oss barn o passar upp med hämtning av barnbarn, matlagning o allt annat❤

 • Sofia skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Till 2,5-kilosklumpen som just nu bor i min mage.
  Välkommen till världen lilla son
  Inte riktigt än, men inte långt ifrån
  Så tiden börjar verkligen bli bråd
  Ditt rum är ännu ett förråd
  Men pläd och filt borde göra susen
  Vi längtar efter dig till tusen

 • Nadja skriver:

  1: 9 färger
  2: Järn
  3: Till min sambo som helt plötsligt blivit super intresserad av inredning och fått en stor kärlek till Linne efter att ha sovit i vårt påslakanset.

 • Linnea skriver:

  1. De finns i nio olika färger.
  2. De är gjorda i järn.
  3. Min syster ska flytta hemifrån för att studera. Jag är så stolt över henne men samtidigt orolig för att hon ska känna sig ensam. Därför vill jag ge henne julens varmaste klapp att värma sig med när jag inte finns där att krama henne.

 • Therese skriver:

  9 färger
  Järn
  Jag skulle ge detta till min lillasyster som precis har flyttat hemifrån och har börjat inreda sin första lägenhet 🙂

 • Katarina skriver:

  Nio
  Järn
  När husets gamla soffa ,som krävde ständig upp-puffning till sist gjort sitt,fick jag tag på en underbar vintagesoffa Stram och utan puffbehov MEN fam tycker ( med all rätt ) att den är "o-gosig" Så "mitt" paket skulle adresseras så här:Till samtliga i familjen,stora som små Hunden o katten såklart likaså

 • Anonym skriver:

  1. 9
  2. Järn
  3. Jag skulle ge detta till min nyseparerade storasyster som förtjänar lite härligheter i sitt hem.

 • Olle skriver:

  1) Nio färger
  2) silverfärgat järn
  3) Min lillasyster skulle behöva lite nya textilier.

 • Christoffer skriver:

  1: Nio Färger
  2: Järn
  3: Det skulle bli en julklapp till mot & far. För jag vet att dom naturmaterial föredrar.

 • Yasmine skriver:

  1) 9 färger
  2) Järn
  3) Till min mamma, för hon förtjänar att få unna sig en så fin julklapp för allt fint hon gör för andra.

 • Mathias persson skriver:

  9 färger
  Silverfärgat järn
  Jag skulle ge dem till min underbara fru som gör ett fantastiskt jobb med både hem, våra fantastiska barn och mig. Hon älskar tell me more s produkter, deras kvalité och underbara färger . tyvärr har jag inte haft möjlighet att köpa dem till henne men det skulle ge henne en fantastisk fin julklapp…så slipper hon få strumpor i år igen

 • Karin skriver:

  9 färger. Materialet är järn. Och denna julklapp skulle jag ge till min syster som precis köpt ny soffa och skulle uppskatta dessa för det är hennes stil.

 • Mrs Parker skriver:

  1. 9 färger.
  2. Silverfärgat järn.
  3.Jag skulle vilja ge det till maken så att även jag kan få njuta av dem! Har en massa udda, olikfärgade, urtvättade sängkläder, skulle vara så skönt att få kasta dem och få känna och njuta av dessa sköna textilier av naturmaterial!

 • Annika skriver:

  1) 9 färger
  2) Silverfärgat järn
  3) Skulle vara snäll mot mig själv och behålla julklappen. Är precis nyskild och ska bygga upp ett nytt hem till mig och barnen, så lite nya textilier skulle pigga upp!

 • Karin Synnergren skriver:

  1.9 Färger
  2.Silverfärgat järn
  3.Min otroligt underbara,starka dotter som kämpar och sliter för att klara av sin utbildning så hon får ett jobb.

 • Catarina skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Faktiskt till mig själv, efter ett jobbigt 2016 som snart är slut så ser jag framemot ett nytt år som bara kan bli bättre…. kanske en bra start med nya produkter från Tell Me More ?

 • Hanna skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Min syster som alltid finns där för mig och som verkligen förtjänar att sova gott i extrasköna lakan!

 • Malin skriver:

  1. 9 st
  2. Silverfärgat järn
  3. Till min man, för då får jag ha dem i min egen soffa!

 • Joanna skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till mimn underbara sambo som tar båda barnen (2,5 år och 4 månader) när jag sticker på julfest med jobbet ikväll.

 • Camilla W skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn, silverfärgat
  3. Jag vill ge denna ljuvliga mjuka klapp till min lilla son som ska få sin första riktiga säng när han fyller år nu i december. En skön klapp som han kan mysa i länge.

 • Åsa K skriver:

  1. 9 fina färger!
  2. Materialet är järn!
  3. Till svärmor eftersom mitt fostervatten tyvärr dränkte hennes helt nya ullfilt. Denna filt ser betydligt skönare ut, så om jag vinner blev det hela en bra grej för henne i slutändan. Det blev förövrigt bra för mig också 🙂 Min present var jättefin, trots att den skriker och bajsar mest hela tiden.
  Allt gott!
  Åsa

 • Elin skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Troligen skulle jag ge detta till mig själv då jag planerar att flytta hemifrån snart, och då behövs alltid filtar och kuddar!

 • Åsa K skriver:

  1. 9 fina färger!
  2. Materialet är järn!
  3. Till svärmor eftersom mitt fostervatten tyvärr dränkte hennes helt nya ullfilt. Denna filt ser betydligt skönare ut, så om jag vinner blev det hela en bra grej för henne i slutändan. Det blev förövrigt bra för mig också 🙂 Min present var jättefin, trots att den skriker och bajsar mest hela tiden.
  Allt gott!
  Åsa

 • 1: 9 färger
  2: Järn (silverfärgat)
  3: Till mig själv och min familj. Jag har aldrig unnat mig textilier av fin kvalité och skulle verkligen njuta av detta.

 • Julia Lundmark skriver:

  1) nio
  2) järn
  3) jag skulle ge detta paket till min mamma! Hon behöver en lugn och harmonisk oas att komma hem till efter en dag på jobbet. Hennes hem är fyllt av klassiska och hållbara möbler och jag vet att hon skulle älska att kura upp i soffan tillsammans med dessa kuddar och filt! Och det förtjänar hon verkligen!

 • Moa skriver:

  1. 9
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge det i present till mina föräldrar. De är väldigt stil och kvalitétes medvetna vilket gör dom till en svår nöt att hitta ngt till ibland

 • Birgita skriver:

  – 9 färger
  – järn
  – Vill gärna att det blir en julklapp till mig och en till någon som behöver ett par vackra och sköna linneörngott. Bästa vilostunden när de är på kuddarna.

 • Anna W skriver:

  9 olika färger & silverfärgat järn!
  Min julklapp hade gått till min blivande svägerska i USA, dit linnesängkläder ännu inte hittat. Hon (och min bror) hade sovit som på moln!

 • Gunilla skriver:

  1.9
  2. Järn
  3. Till min miljömedvetna dotter, som jag skulle berätta mer om er, om den äkta känsla och själen i er kollektion.

 • Victoria skriver:

  1. 9st
  2. Järn
  3. Får man vara så osvensk och säga till mig själv? Sitter höggravid på soffan och väntar på bebis som ska komma imorgon. Vet av erfarenhet att det kommer spenderas mycket tid här de närmsta månaderna och det skulle verkligen livas upp av Tell me mores fantastiska textilier!

 • Eva Johansson skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Hmm, jag vill nog gärna ge dem till mig själv. Håller på att inreda ett gästrum och textilierna skulle få sätta rummets färgton <3

 • Birgitta skriver:

  Svaren är; 9 st och materialet är järn. Ibland när livet är tufft på många sätt är jag så otroligt glad och tacksam att det finns människor vid min sida som orkar hålla mig ovan vattenytan. En av dem är min mamma; hade gärna velat visa henne min tacksamhet med detta paket, vet att det är precis vad hon gillar!

 • Emma H skriver:

  1) Hela 9 st olika färger!
  2) Järn som är silverfärgat.
  3) Jag skulle ge den fina julklappen till min sambos syster, som även är min bästa vän. Hade så gärna velat ge henne något fint, det förtjänar hon om någon.

 • Nina Ed skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Min frusna mamma skulle få Tell me more’s underbara paket! Hon har så dålig blodcirkulation och är väldigt frusen av sig. Med två hundar så måste hon ut ofta i kylan.

 • Mathilda skriver:

  1. Nio
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge paketet till min syster som kämpar för att slå sig in på bostadsmarknaden i Stockholm. Hon behöver all hjälp hon kan få för att göra hennes kommande hem mysigt och hemtrevligt.

 • Sofie skriver:

  1 – Linneserien finns i nio färger
  2 – Ljusstaken tillverkas i järn
  3 – Jag skulle ge vinsten till min lillasyster som flyttat till Köpenhamn för att studera. Som inneboende i ett möblerat rum är det en utmaning att skapa ett eget personligt litet bo men textilier är perfekt och jag vet att allt i detta kit skulle göra henne så himla glad. Det är dessutom hållbara textilier som kan följa med på det äventyr som väntar efter studierna.

 • 1.9
  2. Järn
  3. Jag skulle vilja ge vinsten till min dotter som är allergisk mot syntetmaterial. Hon får kliande utslag och rodnad över hela kroppen! Så det är bomull och andra naturmaterial som gäller. Tell me More skulle därför vara en väldigt uppskattad julklapp!

 • Tove Vispe skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Jag skulle ge detta till min vän P som älskar inredning och att göra det fint hemma med en ljus och romantisk stil. Hon tål inte vissa material och just linne är det som funkar bäst, men tyvärr oftast rätt kostsamt. Därför vore det fantastiskt att få överraska med dessa!

 • Feifei skriver:

  1. 9 härliga färger
  2. silverfärgat järn
  3.
  Det var en gång tre vänner
  Faktiskt de bästa som jag känner
  Utan något gemensamt beslut
  Kommer samtliga ha fått barn innan årets slut
  Om vi kan dela på presenten, kan alla få ett kuddfodral var
  (så kan jag kanske unna mig pläden som blir kvar)

 • Eva skriver:

  1, i hela 9 vackra färger
  2, silverfärgat järn
  3, Jag skulle unna mig att ge det till mig själv, efter alla år med barn, hund och katt i sängen, vill jag nu få njuta själv….

 • Viktoria skriver:

  1. I 9 olika färger.
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge detta till min mamma. Nu har alla barn flyttat hemifrån och jag tror hon skulle bli så glad utav detta. Det är dags för henne att utforma ett helt nytt hem när alla barn flyttat ut.

 • Sofia skriver:

  1.Nio färger
  2.Järn
  3.Jag skulle ge er fina julklapp till min man som förtjänar att få vila i soffan i jul.

 • Ylva Renman skriver:

  9 utvalda färger
  Järn som färgats silver
  Till min dotter som alltid osjälviskt tipsar mig om än det ena o än det andra inom designvärlden

 • Sara skriver:

  1. 9 fina färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle såklart kunna ge det till någon av mina bästa vänner, men helst av allt skulle jag faktiskt önska dessa fina ting till mig själv. Skulle passa perfekt hemma i de gröna och grå färgerna och älskar naturmaterial som både är vackert och hållbart.

 • 9 färger
  Järn
  Jag skulle ge det till min flickvän! Hon har drömt om linnesängkläder i en evighet, nu slog hon äntligen till och unnade sig…men hon glömde att hon älskar att ha MASSA kuddar och hon tvingas nu blanda de nya fantastiska sängkläderna med de gamla kuddfodralen…hon skulle bli SÅ glad över detta!!

 • Selma skriver:

  1. 9 stycken fina färger finns det att tillgå
  2. Silverfärgat järn
  3. Skulle jag vinna så skulle min fina mamma få dessa. Hon har länge letat efter fina kuddar att ha på sin soffa. Hon om någon förtjänar det! ❤️

 • Caroline skriver:

  1. 9st färger
  2. Järn
  3. Till min mamma som alltid ställer upp i vått och torrt!

 • Joanna k skriver:

  1) 9
  2) järn
  3) Till min lillasyster. Hon bor i en överbelastad studentstad och hyr där ett korridorsrum i andra han av en kille med speciell smak. Hon har flyttat bort hans bilmatta och affischerna på bilar och öl haha men hon skulle verkligen behöva något riktigt harmoniska och vackert som är hennes eget i det där rummet!

 • Åsa Lissdaniels skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Vem kan Tell Me More motstå?
  favoriterna är grön och grå,
  tänk att dessa textilier få,
  och att inredningsdrömmen uppnå,
  ja, då skulle dottern må,
  hoppas få höra hennes glädjevrål – åååhh!

 • Maria skriver:

  1. 9 st
  2. Järn
  3. Min fina systerdotter som snart ska flytta hemifrån. Ljuvligt att få inreda med dessa fina naturmaterial!

 • Linn Rydstedt skriver:

  1. Nio vackra färger.
  2. Gjord i järn för att hålla i många år.
  3. Jag skulle vilja ge produkterna till mina föräldrar i julklapp som precis har köpt ett hus på landet i Skåne och där skulle dessa härliga färger och material fungera perfekt!

 • Tea Tauvon skriver:

  1. Nio färger
  2 Av järn
  3. Som uppmuntran till min dotter som sliter sista året på gymnasiet

 • Marit skriver:

  1. 9 färger
  2. silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge det till min fantastiska mamma, som sällan unnar sig något nytt till hemmet. Hon har problem med ryggont i perioder på grund av för mycket stress, och då spenderar hon en hel del tid i soffan. Med de här fina kuddfodralen och den fina pläden kan hon få det mycket mysigare i soffan!

 • Kristin skriver:

  1. 9 fina färger
  2. Järn
  3. Jag skulle vilja ge produkterna till min syster som snart får ditt andra barn. Då skulle jag vara lite närvarande i olika mysstunder fast jag bor 30 mil bort ❤️

 • Emelie skriver:

  1. Nio färger. 2. Järn. 3.Till min sambo!Dels för att han är den svåraste att hitta något bra till men också för att sjlv få njuta av dessa godbitar såklart ?.
  Håller alla tummarna!

 • Birgitta skriver:

  1. Nio färger.
  2. Järn
  3. Jag skulle vilja ge dessa saker till mig själv. Jag är föräldraledig och tycker jag har varit duktig i år: fött barn, lyckats hålla två barn nöjda och glada för det mesta, mat och städning har jag också skött om. Och samtidigt kommit igång med löpträning och hittat det magiska i löpningen som gör det så roligt. Ett fantastiskt år har det varit, och jag skulle ge dessa saker till mig själv som en klapp på axeln-yes, jag klarade det!

 • Lisa Ericsson skriver:

  1) 9 st
  2) silverfärgat järn
  3) jag skulle vilja ge dem till min man. Han har i månader slitit med att planera och fixa vår nya sommarstuga. Den, liksom textilierna, kommer bara bli finare med åren!

 • Maria skriver:

  1. Nio färger.
  2. Järn.
  3. Min syster skulle få vinsten för att fräscha upp sin soffa. Färgarna matchar idealt och de gamla kuddarna har varit med ett myyycket bra tag.

 • Helen Rydell skriver:

  1. 9
  2. Järn
  3. Mig själv. Hemma efter stor operation, sängen används! Skulle älska att få sällskap!

 • Erika skriver:

  1) Nio
  2) Silverfärgat järn
  3) Har precis slängt gamla trasiga sängkläder till textilåtervinningen så jag kan tänka mig en julklapp till mig själv! ?

 • My skriver:

  1. 9st
  2. Järn
  3. Jag skulle ge dem till min pojkvän. Han är mycket varmare än jag, och alltid när jag är hos honom fryser jag som bara den. Han har inte riktigt förstått grejen med kuddar och filtar ännu, så jag tänkte dels visa hur mysigt det faktiskt är (och på köpet ge mig själv en julklapp i form av mindre kalla hemmakvällar)!

 • Siv skriver:

  9 färger
  Järn
  Barn´och barnbarn behöver inte ge mig något men jag tar gladeligen emot Tell Me More från er! 🙂

 • Maria skriver:

  Den finns i10 färger.
  Den är gjord i järn.
  Jag skulle ge kittet till Per, för att piffa till hans soffhörna litegrann.

 • Annika skriver:

  1. 9 färger
  2. silverfärgat järn
  3. Favoritpaketet till mig själv! ….favoritfärgerna,favoritmaterial,favoritmetall.
  Kan inte bli bättre!!!

 • Johan skriver:

  1) Nio
  2) Silverfärgat järn
  3) Älskade sambo är värd allt detta och mer än så

 • Amanda skriver:

  Hej
  I 9 färger finns det i. På fråga 2 är järn materialet.
  Jag skulle vilja ge detta till min syster i bröllopspresent lite senare i vår. Gör sig väldigt fint som julklapp också men en sån fin produkt passar toppen som bröllopsgåva.

 • Elin skriver:

  1. 9 färger
  2. Gjord av järn.
  3. Jag skulle ge bort paketet till min mans bror o hans fru. De har precis målat om sovrummet i en grågrön ton och det blev jätte fint. De velade säkert ett halvår över vilken färg det skulle bli. ? Linne skulle vara pricken över i. Bebis på väg så de behöver ett lyxigt sovrum att hänga i.

 • Matilda skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Till min mamma. Utan henne hade mitt första år som mamma varit tufft. Hon betyder allt för mig!

 • Lisbeth Rosén skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Härlig känsla i min soffa och på sängen

 • Ylva skriver:

  1. Nio färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till min fina fina sambo som behöver lite extra kärlek efter en tuff höst.

 • Camilla skriver:

  1) Tell Me More’s linneserie finns i nio fina färger.
  2) Queue candleholder är gjord av järn.
  3) Jag skulle vilja ge dessa produkter till min mamma för att de är som gjorda för henne, både färgerna o materialet. Verkligen hennes stil, produkter som hon går och suktar efter men aldrig unnar sig, hon skulle bli SÅ glad!

 • sabina skriver:

  1. Nio färger!
  2. Järn
  3. Jag hade gett paketet till min pojkvän för vi nyss fixat vår första bostadsrätt men verkligen alla pengar gick till köpa själva lägenheten och har inte råd att köpa julklappar i år (SAMT att jag också får njuta av det!!)

 • Louise skriver:

  1. Nio färger
  2. Silverfärgad järn
  3. Till min pojkvän. Hans påslakan är urtvättade och har aldrig fått någon kärlek. Detta paket vore perfekt till honom och varje tupplur en ren njutning.

 • Eva Å. skriver:

  1. 9 färger handdukar, bäddlinne-8 färger.
  2. Silverfärgat järn.
  3. Till min bror med familj deras soffa kan sluka hur många kuddar som helst och de är dessutom frusna.

 • Tove skriver:

  1) Hur många färger finns Tell Me More’s linneserie i?
  Svar: nio olika färger!
  2) Vad är Queue candleholder gjord i för material?
  Svar: järn (som är silverfärgat)
  3) Vem skulle du vilja ge dessa produkter till i julklapp och varför? Motivera kort.
  Svar: jag skulle vara självisk och ge detta i en julklapp till mig själv. Har länge suktat efter dessa produkter till min nya, första lägenhet!
  ❤️❤️ Tack!

 • Sanna skriver:

  1) Nio färger
  2) järn (som är silverfärgat)
  2) Jag skulle överraska min bror och hans flickvän med detta fantastiska kit i julklapp. Det har nu varit tillsammans i några år och planerar nu för fullt inför nästa steg emot vuxenlivet – att flytta hemifrån och flytta ihop. Det är med andra ord mycket som ska köpas, det vet jag själv av egen erfarenhet då jag flyttade för 5 år sedan själv tillsammans med dottern. Så detta lyxiga kit hade verkligen kommit väl till pass och blivit mycket uppskattat.
  Kram Sanna

 • Hannah skriver:

  1. 9
  2. Silverfärgat järn
  Jag skulle ge dessa till mig själv, ja det kanske är rätt osvenskt, men jag har haft ett jobbigt år med en tuff separation så jag känner mig värd en fin present. ?

 • Pernilla skriver:

  1 – 9 färger
  2 – järn (dvs silverfärgat)
  3 – till min äldsta dotter som just har flyttat hemifrån

 • EvaMar skriver:

  1. Nio färger
  2. Järn
  3. Till nybliven svärdotter vill jag dessa ge –
  hon har god smak – så det blir succé.
  I nya lägenheten saknas stort som smått
  så denna klapp skulle allt göra gott!

 • Maria skriver:

  1. 9 st
  2. Järn
  3. Jag skulle ge dem till min sambo så skulle jag få njuta av dem själv också!

 • Johanna skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle vilja ge det till en av mina bästa vänner. Hon förtjänar det bästaste av det bästa, för trots att hon har det jättejobbigt med hormonbehandlingar och misslyckade ivfförsök så gläds hon alltid för andras skull och hon har varit ett sånt stöd för mej under min graviditet. Därför vill jag ge henne en så mysig och exklusiv julklapp!

 • Tilda Bengtsson skriver:

  1. 9 färger
  2. järnfärgat (silver)
  3. Detta hade jag gett till min bror som kommer att flytta hemifrån nu till nyår. Han förtjänar allt fint!

 • Patricia skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle vilja ge detta set till min syster som är i slutet av en riktigt jobbig graviditet. Hon förtjänar lite härlig textil i sängen för alla framtida vakna nätter med bebis!

 • Sophie skriver:

  1) 9 färger
  2) Silverfärgat järn
  3) Det skulle jag vilja ge min mormor, för att hon också bara blir finare med tiden precis som materialet i tyget.

 • Helena N skriver:

  1. 9st
  2. Silverfärgat järn
  Jag vill ge det till mig själv för jag är värd det!

 • Monika Lindh skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Till min man och mig som efter nyår tar steget in i den pensionärstillvaro vi längtat efter. Nu ska vi bara ligga i sängen och inte kliva upp till en väckarklocka!

 • Ana skriver:

  1, 9
  2, järn
  3, Till min kära vän som valt att leva ensam och som behöver bygga upp ett nytt liv, nytt hem och en ny framtid.

 • Thilda skriver:

  1. Nio färger
  2. Järn
  3. Till min bästa vän som nyligen flyttat och totalrenoverat sitt sovrum. Detta skulle vara pricken över i:et!

 • Jonas skriver:

  1. 9
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle vilja ge dem i julklapp till min flickvän, då hennes favoritsyssla verkar vara att sova 🙂

 • Anna PS skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Min mamma som i 1,5 veckas tid, utan att så mycket som yppat ett klagomål har delat säng med mig och min son som är 6veckor gammal. Min man är bortrest och mamma stöttar oss på alla sätt när han är borta. Jag vet att vi har stört hennes sömn och hon förtjänar verkligen att krypa ner i Tell me Moore’s mjuka sängkläder och vila upp sig.

 • Emma L skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Skulle vilja ge dem till min pojkvän, han behöver piffa till sitt sovrum.

 • Anna skriver:

  1. 9 st
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge dem till mig själv som efter ett riktigt tufft äntligen börjar må bättre. Vore så skönt att ha en extra mysig hörna att hämta krafterna i.

 • Annika Nilsson skriver:

  1) 9 st
  2) Silverfärgat järn
  3) Mina föräldrar! Det är dags att fräscha upp deras 70-tals hem!

 • 1. Det finns nio färger.
  2. Den är gjord i järn.
  3. Jag skulle ge dem till min mamma, som dagligen kämpar för andra människor med ideellt integrationsarbete, samtidigt som hon brottas med en utmattningsdepression.

 • Annelie skriver:

  1. 9 st
  2. Silverfärgat järn
  3. Min mamma. Hon tänker alltid på alla andra och unnar sig själv inte något nytt. Dessa skulle hon älska.

 • Maria J skriver:

  9 färger
  Järn
  Skulle vilja ge det till någon nära i familjen som skulle
  Bli så glad, gillar naturmateria.

 • Stina skriver:

  9 färger och järn(silver).
  Skulle ge den till mig själv eftersom jag börjat tvivla både på tomten och min budget skulle jag bli överlycklig av att bli överbevisad! 🙂

 • 1. Nio färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle såklart ge dessa till min fästman. Jag kan byta gardiner och städa som en dåre utan att det uppmärksammas, men när jag byter sängkläder märker han det på en gång. Det om nåt måste väl innebära att han älskar härliga sängkläder?

 • Maria skriver:

  9 färger
  Järn
  Skulle vilja ge detta till en nära vän som är svårt sjuk.
  Hade varit underbart för henne att få ligga påsådana
  härliga lakan.

 • Isabell skriver:

  1. 9st färger
  2. Järn
  3. Skulle ge det i present till mig själv och familjen, vi har precis flyttat och detta är precis vad vi skulle behöva 🙂

 • Elin skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Mig själv. Jag ligger i skilsmässa så i början på nästa år behöver jag inte bara inreda ett nytt hem utan också hitta sätt att stressa ner och koppla av.

 • Hanna b skriver:

  1.) 9
  2.) järn
  3.) min kille, han jobbar till sjöss och sover hemma bara varannan vecka, när han får byta från koj till säng kan jag lova att han skulle uppskatta både känslan och synen av dessa fantastiska sängkläder!

 • Mirjam skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Min make för att göra honom glad!

 • Sofie skriver:

  1. Nio färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till mig själv:) Helt enkelt för att jag är värd det..;)

 • Emma skriver:

  1. Nio
  2. Järn
  3. Det här skulle bli en fin julklapp till min storebror som bor i ett fint gammal hus på landet. Stilen och färgerna passar perfekt hos honom och skulle ge hans hem den mjukhet som bara textilier kan ge och som nu saknas i ungkarlslyan.

 • Sara skriver:

  1. 9
  2. Järn
  3. Till min man, för att då skulle jag också få njuta av dom.

 • Joana HC skriver:

  Hej!
  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Skulle ge denna fina gåva till min mamma som fyller är på julafton och haft samma textilier sen 80-talet 🙂

 • Michelle skriver:

  1. 10 färger.
  2. Den är gjord av järn.
  3. Jag skulle ge detta till min syster som varit hemlös i flera år och nu äntligen fått en lägenhet. Tyvärr har hon ännu inga möbler men detta skulle nog glädja henne enormt. Hon arbetar deltid inom vården och håller på att spara ihop till all inredning, vilket nog kommer att ta lång tid. Att få ge henne detta skulle glädja oss båda.

 • Linda skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Till min syster som jonglerar bebis & jobb just nu, och behöver njuta extra mycket de timmar hon sover

 • Mathilda skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag hade gett dem till mig själv, behöver lite uppfräschning här hemma och är så dålig på att lägga pengar på mig själv.

 • Louise skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Skull vilja ge till min syster som också är min bästa vän. Hon har ställt upp för mig i vått och torrt. Hon är grym!

 • Katarina O skriver:

  1. 9 st
  2. Silverfärgat järn
  3. Till min vän som har hjälpt mig genom en massa svårigheter.

 • Claudia skriver:

  1. 9 färger. 2. Ljusstaken är gjord i järn. 3. Jag skulle behålla setet själv – köper mycket till andra, men aldrig till mig själv. Skulle älska att krypa upp och mysa bland kuddarna och filten!

 • Sussie skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till de som inga klappar får. Till de som inget har. Till dessa människor vill jag skänka varm och vacker kudde & filt.

 • SofiaS skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  2. Till min pojkvän. Han äger ingen filt och det är alltid kallt i lägenheten. Förstår inte hur man inte kan äga en filt. Att få vinna en filt och dessutom kuddar som mjukar upp inredningen skadar inte. De här kuddarna och filten är så fina och färgerna skulle han verkligen tycka om.

 • Kajsa skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Självklart min pojkvän så jag kan få använda dem jag också 😉

 • Sara Thoresson skriver:

  1. 9 färger.
  2. Silverfärgat järn
  3. Min mamma, som alltid finns där för mig. Och som älskar färgen grönt- hon hade älskat detta paketet!

 • Sara skriver:

  1. Nio färger
  2. Järn
  3. Jag vill ge dem till en av mina bästa vänner, som är en bra människa men en ganska kass inredare. De skulle skänkt lite instant style till en annars ganska förvirrad lägenhet.

 • Katja skriver:

  1. 10 färger
  2. Järn
  3. Jag skulle ge det till mig själv, eftersom det inte är inte många som köper julklapp till mig.

 • Kristina skriver:

  1. Nio
  2. Järn
  3. Det får bli en julklapp till vår linnesoffa från Norrgavel! 🙂 skulle bli såå snyggt med dessa naturmaterial och färger ihop!

 • Anna skriver:

  1. 9 Färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge det till min fantastiska dotter som pluggar, är engagerad i föreningar och dessutom arbetar extra. Hon är värd en uppmuntran för allt sitt slit och positiva engagemang.

 • PIA S skriver:

  1. 9st.
  2. silverfärgat järn
  3. Julklapp till en god vän som nyss förlorat
  sin mamma och behöver lite tröst .

 • Fredrik skriver:

  1. Det finns 9 fantastiska färger.
  2. Silverfärgat järn.
  3. Helst av allt skulle jag vilja ge det till mig själv, men om jag fick möjligheten skulle jag ge det till en kompis som ska flytta ihop med sin tjej under julen. Som Mamma mu säger:
  "Att ge något till en vän, är nästan som att ge till sig själv".

 • Rikard skriver:

  1. 9 färger
  2. Gjord i järn
  3. Jag skulle vilja ge setet till min mormor Marianne. Hon har haft samma textilier hemma så länge jag kan minnas. Sängkläder och kuddar som är så starkt kopplade till mormor för mig. Men, hon förtjänar verkligen något nytt och fint.

 • Rebecka Frick skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Skulle ge den till min svägerska Emelina! Hon, hennes man och deras lille kille skulle nog tycka det vore mysiga lakan att gosa i! 🙂

 • Anna skriver:

  1. 9 färger.
  2. Järn.
  3. Jag skulle ge dem till min kära mor i julklapp. Hon är pensionär sedan en tid tillbaka och är dålig på att unna sig något fint. Vore därför roligt att överraska henne med detta lyxiga set!

 • Nickan skriver:

  1: Nio färger
  2: Silverfärgat järn
  3: Till min pappa för att han idag har så trista kuddar i kökssoffan där han lusläser tidningen varje morgon halvliggandes hur länge som helst.

 • Marielle skriver:

  1. Nio färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Skulle vilja överraska min fina Mamma som skulle älska detta set.

 • Helena skriver:

  1: tio färger
  2: järn
  3: jag skulle ge detta till min svärmor då hon älskar att byta ut kuddar i soffan efter årstiderna och dessa kunde inte passa bättre till våren med sina lugna och harmoniska härliga färger.

 • Charlott W skriver:

  1. 10
  2. Järn
  3. Jag skulle ge dessa produkter till mig själv i julklapp! Älskar känslan som linne ger i inredningen, allt blir så mjukt och avslappnat. Precis en sån jul behöver jag!

 • Alfrida skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Mina fina föräldrar som aldrig skulle kunna sig detta själva men som skulle vara desto gladare om tomten kom med det i år!

 • Alfrida skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Mina fina föräldrar som aldrig skulle kunna sig detta själva men som skulle vara desto gladare om tomten kom med det i år!

 • Marie skriver:

  Mina svar:
  1. 9 underbara färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag försöker övertyga min man om att vi ska köpa linnesängkläder, men det går så där! Nu hoppas jag att denna vinst hamnar i vår säng och som våra nya sängkläder! <3<3<3<3

 • 1) 9 färger
  2) järn
  3) Min tjej! Jag har ingen snitsig motivering eller så men jag frågade henne vad hon önskar sig i julklapp och hon sa "mörka eller vita kuddfodral i linne och en ny gosig filt till soffan!"…känns faktiskt som ödet det här! Håller alla tummar, vore så fint att få överraska henne med precis allt hon vill ha.

 • Karin skriver:

  1: nio färger
  2: silverfärgat järn
  3: till mina svärmor som skulle behöva nya fina sängkläder.

 • Emma skriver:

  1. Nio
  2. Järn
  3. Min lillasyster skall flytta om precis två veckor så till henne hade det passat perfekt….men kanske kunde vi dela så jag fick behålla någon av finheterna själv?

 • Mia skriver:

  1. 10
  2. Järn
  3. Min mamma är en stor förespråkare för naturmaterial och skulle uppskatta denna present enormt, fin present till fin mamma.

 • Tova skriver:

  9 färger
  Järn
  priset går till min stökiga tonårsdrake som en ippmuntran att hålla rummet snyggt

 • 1. 9 underbara färger
  2. Silverfärgat järn
  3.Dessa skall jag ha i min soffa
  Sätta dem bakom min rygg, det är bra
  men oftast lägger man på plats eftersom de ska pryda
  Att piffa upp dem en del kan man göra.

 • Sofia skriver:

  1. Nio färger
  2. Järn
  3. Vill ge dem till min fina kollega som råkat ut för en olycka med brutna ben i snöhalkan. Dessa härliga kuddvar och filt i naturliga färger och material skulle definitivt pigga upp henne och uppskattas.

 • Pernilla skriver:

  1. Nio
  2. Järn
  3. Till mig själv för att jag så himla gärna skulle vilja ha dom.

 • Jennie AR skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Detta skulle jag ge till min bror som nyligen köpt sin första lägenhet efter att ha bott i studentlägenhet, han saknar inredning!

 • Ann-Sofie C-G skriver:

  1. 9 olika färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Mig själv! För att jag är så bra och har jobbat så himla mycket och kämpat och slitit hela sommaren och hösten. Ska jobba under julen också men tänker ta lite välförtjänt vila i januari och då vill jag gosa. ner mig med denna filten och kuddarna och bara kolla serier och äta godis.

 • Ann-Sofie C-G skriver:

  1. 9 olika färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Mig själv! För att jag är så bra och har jobbat så himla mycket och kämpat och slitit hela sommaren och hösten. Ska jobba under julen också men tänker ta lite välförtjänt vila i januari och då vill jag gosa. ner mig med denna filten och kuddarna och bara kolla serier och äta godis.

 • Frida skriver:

  1. 9 st
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag vill ha dem själv!

 • hanna skriver:

  1. 9
  2. Järn
  3. Jag skulle slå in dem och ge dem till mig själv och min pojkvän som precis har flyttat in tillsammans i vår första gemensamma lägenhet, det behövs verkligen mer mys här!

 • 1) Tio färger
  2) Silverfärgat järn
  3) Klappen vill jag ge till en riktig stjärna.
  En som alltid om andra ska värna.
  Den stjärnan är faktiskt jag
  och för linne är jag så rysligt svag!

 • anette skriver:

  9
  (Silverfärgat) järn
  Min f.d. svärmor. En stor förebild som alltid ser människan och trivs bäst i lugnet i skogen.

 • Charlotte skriver:

  1. 9 fina färger
  2. Järn
  3. Jag skulle ge dem till min son…skulle passa perfekt hos honom:) Textilier gör alltid det där lilla extra!!

 • Camilla skriver:

  9 st
  Silverfärgat järn
  Jag hade gett det till min son som bytt från spjälis-täcke. Då kommer jag också kunna få plats där under. 😉

 • Elin skriver:

  1) 9 färger
  2) järn
  3) till mig och min familj, att få uppdatera de småsunkiga accessoarerna i vår soffa med härliga kuddar i linne och en mjuk filt skulle vara härligt och välbehövligt!

 • 1.Nio färger
  2. Silverfärgat järn.
  3. Senaste åren har bestått av många sjukhusbesök pga sjuka föräldrar och ett förlorat barnbarn. Renoverar just nu ett gammalt hus. Tänk om jag och min man, när allt är färdigt kunde få bädda med nytt och blicka framåt!

 • 1) 9 färger
  2) silverfärgat järn
  3) till mig själv,för det är jag värd

 • Linn skriver:

  1: Nio färger
  2: Ett stycke järn
  3: Jag skulle ge dessa till min fina lillasyster, som är hårt arbetande student med en snål budget. Hon skulle bli jätteglad!

 • Anonym skriver:

  1.9 st
  2. Siverfärgat järn
  3. Skulle vilja ge det till min mamma som för tre veckor sedan förlorade sin mamma. Hon köper aldrig något till sig själv och få detta skulle betyda mycket för henne!

 • Emma Nilsson skriver:

  1, 9
  2, Järn
  3, Åh, jag skulle ge det som en tidig julklapp till mig själv och min familj!

 • Elin skriver:

  1. Nio färger.
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle vilja ge dessa till min sambo som just nu sover på ett lakan med ett hål på uppskattningsvis 50 cm i diameter.

 • Martina skriver:

  1. 9st färger!
  2. Järn i silver!
  3. Min mamma skulle få detta i inflyttningspresent!

 • Lotta skriver:

  1.9
  2. silverfärgat järn
  3. Jag skulle vilja ge dessa textilier till mig själv eftersom jag behöver lite nytt. Då jag snart fyller år 22/12 kanske en trevlig överraskning dyker upp.

 • Lotta M Fröjd skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag har en killkompis som saknar känsla för inredning, det är inte roligt att se hans tomma rum utan kuddar plädar och mys. Det vore så kul att få ge honom just det i julklapp och det skadar ju inte att det är extra fina produkter! Han skulle älska det!

 • Sandra skriver:

  1. De finns i 9 olika färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle faktiskt slå in dem och ge dem till mig själv! De skulle få pryda min säng med sin naturligt lyxiga känsla.

 • Anette Axelsson skriver:

  1. 9
  2. Järn
  3. Jag skulle nog ge dom till mig själv
  Med vänlig hälsning från egot

 • Jennifer skriver:

  1. 9 olika färger.
  2. Silverfärgat järn.
  3. Jag skulle vilja ge dem till mina föräldrar som nyss köpt fjällstuga och där detta skulle göra den mer personlig och ombonad.

 • Mikaela skriver:

  1. 9 st färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Detta mysiga och härliga sett skulle jag vilja ge till min underbara mamma som alltid finns där för mig. Hon är i slutskedet av en långdragen och jobbig renovering och skulle verkligen behöva detaljerna på plats för att få till den rätta känslan och jag är övertygad om att detta skulle bli perfekt!

 • 1, 9
  2, silvefärgart järn
  3, till min sambo så jag får mysa i dem också! <3

 • Linda skriver:

  1. Tio stycken.
  2. Silverfärgat järn.
  3. Jag skulle ge dem till mig själv och min sambo eftersom vi är så frusna av oss.

 • Sara B skriver:

  1. Nio färger. 2. Silverfärgat järn.
  Jag har aldrig ägt något så dyrbart sänglinne så jag skulle slå in detta och ge till mig själv. Det här året har varit tungt, roligt, spännande och ansträngande på alla vis. Efter att först ha läst in ett ämne, gjort högskoleprov och arbetat så fick jag i höst börja studera. Det har varit ett magiskt år men tungt som sagt, så det här skulle vara en perfekt gåva så att de få timmars sömn man får, kan bli så sköna som möjligt (barnen turas om att väcka mig känns det som, så vissa nätter ger mindre sömn än andra).

 • Emelie skriver:

  1. 9 färger
  2. silverfärgat järn
  3. Till alla oss fantastiska mammor.

 • Mathilda skriver:

  Linneserien görs i nio färger. Queue candleholder är gjord i järn. Jag skulle vilja ge det till min underbara pappa som alltid tänker på alla andra och sällan unnar sig något fint till sig själv.

 • Linnea skriver:

  1 Nio
  2 Järn
  3 Jag skulle ge bort detta fina set till min man då han skulle bli så glad över att få kuddar och filt i vackra harmoniska färger. Allt i kontrast till de kuddfodral vi har nu som varken är särskilt vackra eller harmoniska…

 • Monnah skriver:

  1. Nio färger
  2. Järn
  3. Föräldrarnas hälsa har sviktat i år
  På sjukhuset hittas de ofta
  Jag önskar att de dessa godbitar får
  Istället för Landstingets kofta

 • Ida skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn.
  3. Jag skulle gärna ge detta fina paket som en present till min mamma som helt osjälviskt alltid tar hand om alla andra förutom sig själv. Hon har dessutom nyligen flyttat till en ny lägenhet och behöver mer rogivande stunder med textil hemma i soffan.

 • Therese skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Min sambo, delad glädje är dubbelglädje! ?

 • Jenny Nordlundh skriver:

  1. I 9 härliga färger.
  2. Blankt järn.
  3. Brorsan gillar stilrent och snyggt och fyller dessutom år dagen före nyårsafton, så det skulle ju passat perfekt 🙂

 • Cornelia skriver:

  1. 9
  2. Järn
  3. Till min fina sambo. Vi renoverar just nu vår nya lägenhet och han bollar omkoppling av el, med nya vattentappar och uppstöttning av bärande väggar. Han imponerar på mig varje dag och detta vore så fint att få ge honom, vet INGEN som älskar så att krypa ner bland goa lakan och sova gott.

 • Carro skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn (silverfärgat)
  3. Min fina mamma, som lätt får olika allergier och utslag, därför behöver hon naturliga material!

 • Clas skriver:

  1. 9 färger
  2. Blankt järn
  3. Jag vill vinna dem till mig själv! Jag har varken räddat världen eller gått ner i vikt. Men jag sprider glädje och leenden till mina medmänniskor varje dag. Vilket jag tycker vi alla behöver i den råa och kalla världen vi lever i. Dessutom har jag renoverat klart sovrummet så dessa skulle bli pricken över i! Så fina!

 • Tessan skriver:

  1. 9 st färger
  2. silverfärgat järn
  3. Till min fina vän som precis gift sig och önskade dessa i present men tyvärr inte fick av någon.

 • Sofie skriver:

  I Nio stycken "dra mig benet" fina färger
  Järn..
  Skulle slå in den här vinsten i ett jättepaket men låta min man och barn få öppna.. För att fira hade vi kört soffhäng under filten en hel dag i jul ❤️

 • Helena skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Det skulle bli den perfekta julklappen till min kille. Han jobbar och fixar och grejar för att vi i familjen ska ha det bra.

 • Lena Lundgren skriver:

  1. 9
  2. Järn
  3. Har precis avslutat tvättning av samtliga textilier i huset efter ett andra utbrott av svinkoppor inom loppet av 3 veckor, vore så skönt med textiler av kvalitet som pallar detta.

 • Ellen Vidstige skriver:

  1.9st färger
  2. Järn
  3. Till min fina svärmor som alltid ställer upp för oss. Som hämtar barn från förskolan, rycker ut när något oförutsägbart inträffar, hjälper till men vinrerklädesinköp till banen, kommer med fika när man minst anar det och mycket mycket mer.. Hon är guld värld och jag skulle så gärna vilja ge henne denna gåva.

 • Carola Stenroos skriver:

  1. 9 st
  2. Silverfärgat järn
  3. Min mamma hjälper mig så otroligt mycket med allt, så hon får den här fina julklappen av mig, om jag vinner.

 • Katarina skriver:

  1. 10 färger
  2. Järn
  3. Jag skulle ge denna fina julklapp till min fantastiska svägerska som älskar naturliga, hållbara och vackra material som kommer leva länge. Vi har båda börjat handla tidlöst och hållbart med hopp om att våra barn både ska vilja ärva giftfritt och faktiskt uppskatta både dessa material och tanken på vikten av minskad konsumtion.
  Dessutom fyller samma fantastiska svägerska år bar några dagar efter jul så kanske jag hade sparat nån del av julklappen och givit den i födelsedagspresent också…kanske filten.

 • Gunilla skriver:

  1. 9
  2. Silverfärgat järn
  3. Min svärmor som precis flyttat in i ny lgh.

 • LasseH skriver:

  1. 9
  2. Fe
  3. Till min fru såklart; de är alldeles för läckra för att släppa utanför hemmets väggar…

 • Martina h skriver:

  9 färger
  Järn
  Till en vän som har allt i dova toner av grått i sitt hem

 • Milla skriver:

  Svaren är
  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till min sambo för att muntra upp och visa all min kärlek och välmening

 • Johanna skriver:

  1.9st
  2. Silverfärgat järn
  3. Till min mamma som tack för hon har gett mig och min familj massor av kärlek o omtanke och tak över huvudet i ett halvår då vi totalrenoverat vårt hus?

 • Stina skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn (silverfärgat)
  3. Till min syster som precis blivit sambo!

 • Camilla skriver:

  9st färger
  Silverfärgat järn
  Skulle älska att sonen som nyligen flyttat redan från start får ta del och inser värdet av dessa fantastiska naturmaterial

 • Andrea Bansagi skriver:

  1. Nio mysiga färger.
  2. Järn.
  3. Mig. Cause I’m wort it. 😉

 • Anna skriver:

  1 – 9st
  2 – silverfärgat järn
  3 – till min fina svägerska som bor i Canada med sin familj! När hon var här senast och hälsade på så föll hon pladaskt för Tell Me Mores sortiment så det hade vart fantastiskt att överraska henne med att skicka med detta i paketet med julklappar som vi skickar varje år! Fantastiskt när hon har design och inredning från Sverige i sitt hem när hennes canadendiska vänner kommer på besök hos dem.

 • Ida skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge dem till min kära syster som lägger all tid och kärlek på sina tre barn och sällan unnar sig något nytt till hemmet!

 • Malin L skriver:

  Till min lilla Kalle som är 3,5 år och som nyss blivit storebror. Underbart att få bädda ner honom i mysiga och vackra sängkläder i naturmaterial varje kväll ❤️

 • Sara L skriver:

  – 9 färger
  – silverfärgat järn
  – Till min man för att vi har varit tillsammans i 20 år 2017!

 • Eva skriver:

  9 färger
  Järn
  Skulle ge detta till min dotter i julklapp för hon samlar till sitt första hem hon snart ska flytta till. Kan redan se glädjen I hennes ögon, ett av de största stegen i livet. Lycka.

 • Anna Viktorsson skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till vårt nyrenoverade hus!! Om det nånsin blir färdigt 🙂

 • Regina skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge dem till min underbare son och hans flickvän för att de pluggar, jobbar extra och har renoverat sin lilla lägenhet helt på egen hand. De är verkligen värda en sån här fin present!

 • Mary skriver:

  1. Nio färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge dem till min fantastiska och generösa pappa som alltid ställer upp för alla nära och kära utan att kräva något tillbaka.

 • Jenny skriver:

  1. 9st
  2. Järn
  3. Jag skulle ge det till min mormor som fyller 90 nästa år och inte unnar sig mycket nytt! Hon hade älskat dessa!!

 • Joanna skriver:

  1. Nio färger.
  2. Silverfärgat järn.
  3. Jag skulle ge det till min älskade familj. Min man och våra tre barn som är 9 år, 6 år och 3 år. Dessa sockertoppar kryper ner i vår säng allt som oftast om natten. Jag vet att det är en tidsfråga innan de blir stora och inte längre behöver en varm kram om natten.

 • Malin Sarfve skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge detta fina sett till mig själv och min man i julklapp. Vi har en liten bebis på vägbi januari.
  Så i januari när vi är en liten familj kan ha mysiga stunder i soffan med fin pläd och underbara kuddar.

 • Outi skriver:

  Serien finns i 9 färger.
  Ljusstaken är gjord av järn.
  Den mest underbara presenten som ligger i potten skulle jag ge till mina familjemedlemmar 🙂 Av det enkla skälet att de lever med mig; som aldrig kan fatta beslut. Därav saknas soffkuddar, sängkläder och annat mys. Lider av detta själv men kan inte komma till skott, kanske hade det varit enklare om jag inte behövt tänka på kostnaden?

 • Emelie Johanson skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Setet skulle ges till min mamma som älskar inredning men har efter en misslyckad ryggoperation blivit handikappad och kan inte syssla med det hon gjorde tidigare.

 • Anneli skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge det fina setet till min dotter som nu börjat plugga och bor själv, hon behöver lite mys i sitt lilla rum som hon hyr.

 • Ann-louise skriver:

  1. 9st
  2. Silverfärgat järn
  3. Till en vän som inte mår så bra just nu❤️

 • Ellinor skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Jag skulle ge detta paket till min kära sambo, dels för att han absolut inte kan ta några beslut tillsammans med mig angående varken kuddar eller plädar till vår soffa men också för att jag ska få njuta av dessa fantastiska produkter år efter år 🙂

 • Malin skriver:

  1. 9 färger
  2. Silverfärgat järn
  3. Till min syster. Hon är föräldraledig och förtjänar lite vardagslyx

 • Li skriver:

  1.9
  2. Järn
  3. Till min bror och hans nyblivna sambo som precis har flyttat ihop och har bokstavligen talat ingenting!

 • Madeleine skriver:

  1. 9 färger
  2. silverfärgat järn
  3. Till min älskade syster som förtjänar något fint efter ett turbulent år!

 • Victoria skriver:

  1. 9 färger
  2. Järn
  3. Till min pappa som bor alldeles för långt bort från mig!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *