Annons

LUCKA 23: STRING

Bakom dagens lucka finner vi en limiterad jubileumshylla från String! Mats Theselius har tagit fram en jubileumsversion av String pocket i rostfritt stål limiterad i 2015 ex. – vinstvärde 2995 kr. Ett samlarobjekt som garanterat kommer återfinnas på auktioner i framtiden. Så missa inte den här chansen! Svara på de två frågorna nedan i kommentarsfältet inom 24 timmar för att delta. Lycka till! 

1) Vilket år vann Nisse Strinning Bonniers bokhyllstävling?  
2) Var skulle du sätta en rostfri String pocket om du vann? Motivera kort. 

Tävlingen är avslutad. Grattis till Hege Nyman som svarade 2016-12-23 kl 10:12:3 Hör av dig med dina uppgifter så kommer vinsten inom kort!

*Tävlingen pågår tom 24/12 kl 09.00 Vinnaren utses av en jury från String. Deras beslut kan ej överklagas. OBS! Vinsten skickas endast inom Sverige! Trendenser kan ej ta ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet. En String-hylla ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Alfrida skriver:

  1. 1949
  2. Stringhyllan designades ju för att ha böcker i. Jag skulle gärna vilja kunna ställa upp mina kokböcker i den i köket. Funkis och industriellt på samma gång, perfekt!

 • Maria skriver:

  1. 1949
  2. Köket skulle vara den perfekta platsen för denna coola hylla
  Jag skulle den med vackra köksredskap och kokböcker fylla

 • Linn w skriver:

  1. 1949
  2. På ena kortsidan i vardagsrummet hade den passat perfekt!
  Med rena linjer och fulländad tidlös design kommer vi aldrig att tröttna på hyllan, den kommer få följa med oss i resten av vårt liv.

 • Josefin Larsson skriver:

  1. Året var 1949
  2. Hyllan skulle passa perfekt i mitt lilla minikök och jag skulle förvara the, kryddor och lite kokböcker för att piffa till mitt annars småtrista kök

 • Vera skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle placera den i köket/vardagsrummet/salongen/biblioteket. Bor i en etta 🙂 Och är väldigt sparsam med möbleringen. Utmaningen i en etta är att tänka minimalistiskt, hellre få prylar än många. Då ser det stort och luftigt ut trots att lägenheten är mindre än en skokartong. Har länge suktat efter en stringhylla och jag vet precis på vilken vägg jag skulle ha den. Den skulle bli en av få möbler här hemma och en riktig ögonfångare. Kan inte tänka mig en bättre julklapp! 🙂

 • Sarah skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle få sin givna plats över köksbänken i köket. I hyllan skulle jag sätta både kokböcker, som bläddras o för sällan eftersom dom är i ett annat rum, fina burkar med mat och ett och annat köksredskap!

 • Helena N skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle montera den i badrummet – jag saknar en hylla där och den där skulle bli så fin! Mjuka upp den med lite levande grönt skulle jag även göra.

 • Maria W skriver:

  1) 1949
  2) Vi ska i juni ta över barnens gammelmormors barndomshem i Leksand som vårt fritidsboende där. Ett helt hus att fylla! Så mycket nytt blir det inte men denna skulle få en hedersplats i köket och det nya stålet skulle få möta ärvda fina ting från den äldre generationen – sånt som barnen ser, vi kan berätta historier om och vi kan minnas av.

 • Anniqa skriver:

  1: 1949
  2: Jag hade med glädje haft denna hylla i köket så att mina kokböcker får en snygg plats att vara på. Känner att köket behöver något snyggt, praktiskt och tidlöst, då är Stringhyllan perfekt!

 • Karin skriver:

  1. 1949
  2. Jag har 2 alternativ för hyllan – antingen i köket – på en stålgråmålad vägg. Eller i badrummet där jag behöver mer ställen för alla småsaker.

 • Moa Nordin skriver:

  1. 1949
  2. I köket ovanför köksbordet, under min väggklocka! Där skulle jag förvara mina kokböcker samt något fint ljus!

 • Therese skriver:

  Nisse vann tävlingen år 1949
  I vår hall den skulle få lyfta hela vår stil,
  Nu har den mest känsla av mesljummen fil.
  Med karaktär, elegans och rostfritt stål,
  Skulle vi den varmt välkomna med ett glädjevrål.
  God jul kära du.

 • Therese S skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta hyllan i badrummet. Vi har ett litet badrum där det inte går att få in ett skåp nära handfatet på något bra sätt. Och nu när barnen börjar bli större så är handfatet överfullt med diverse tvålar, krämer och hårprodukter varje morgon. Tänk då att kunna sätta upp denna läckra hylla vid handfatet, där barnen bara kan ställa grejorna på varsitt hyllplan. Vilken julklapp det vore!

 • Nina Bjo skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta den upp i hallen. Perfekt både som blickpunkt för gäster som kommer och till vardags för att lägga nycklar, mobil etc på.
  Önskar er en god jul <3

 • Emma skriver:

  1. 1949
  2. Vi ska renovera vårat kök och då återställa lite av den ursprungliga 60-talskänslan. En stringhylla i rostfritt att ställa min samling av fina burkar på vore perfekt i mötet mellan det nya och det gamla vi vill återskapa.

 • Ana K skriver:

  1949
  Badrummet! Det är alltid för lite förvaring i badrummet av någon konstig anledning. Mot det ljusa kaklet får hyllan också viss skimmer skulle jag tro.

 • Monnah skriver:

  1. 1949
  2. Vårt nya hem är "litet, men naggande gott". Vi har mängder med böcker och den här hyllan skulle både göra nytta och ge glädje i vår hall.

 • 1. År 1949.
  2. Hyllan skulle jag placera i mitt kök. Vi håller på att bygga om nu och ska inte ha några överskåp utan enbart underskåp. Jag har tänkt att ha någon hylla i rostfritt istället och har inte tidigare tänkt på denna, men den skulle passa SÅ bra i vårt nya kök!

 • Linnéa L skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle placera hyllan i vårt nyrenoverade lilla badrum. Perfekt för ett par toarullar och något litet stilleben för att lyfta rummet.

 • Annica Lövgren skriver:

  1949
  Jag skulle sätta den i köket och ha snygga kokböcker och snygga tillbehör

 • Johanna skriver:

  1949
  Den skulle en vägg i köket få pryda
  Och med vad skulle jag den fylla?
  Jo med fina kokböcker och en och annan kryd(d)a
  Därför skulle gärna vinna denna fina hylla.

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) 1949
  2) den skulle passa perfekt i vårt kök. Har letat efter en nätt liten hylla att ha kryddor, örter och teburkarna i. Skulle matcha snyggt till vår köksö som har detaljer i rostfritt stål,

 • Camilla Waxin skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle placera den i köket och få fram min farmors servis. Det är så vackert och känns synd att det ligger i ett skåp nu.

 • 1. 1949
  2. Den här snygga hyllan skulle passa perfekt i mitt kök. Rostfritt mot vitt kakel är en vinnare tycker jag.

 • Susanne skriver:

  1. 1949
  2. På väggen i vårt spa
  då ser man den var da´
  som en accessoir så fräck
  alla små flaskor blir väck.
  På ett och samma ställe
  bra för en slarv Pelle!

 • Cicci skriver:

  1. 1949
  2. Högst på min lillasysters önskelista står en String-hylla att ha i sin hall för att kunna lägga av nycklar, plånbok m.m. Hallen gapar idag väldigt tom och jag håller med henne om att hyllan verkligen skulle förgyllt platsen.

 • Maria skriver:

  Svar: 1949
  Skulle sätta den i köket, så man kan ha lite fina köksdetaljer på, skulle bli perfekt här hemma, hoppas hoppas vet ju redan vad jag ska ha i den! Kram!

 • Lars skriver:

  1.1949
  2. I det nyrenoverade gäst badrummet skulle den få pryda en liten vägg. Där skulle speciella feel good produkter ställas så gästerna skulle trivas ännu bättre.

 • Cecilia Holmberg skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle placera den här hyllan i mitt kök! Placera kryddväxter och andra vackra ting i denna blir superfint mot den rostfria ytan.

 • Mia skriver:

  1. 1949
  2. Inte det mest nytänkande valet men vinner jag kommer hyllan komma upp på min köksvägg. Kombinationen stålfunkis och målat arvegodssoffa skulle vara spännande.

 • Karin Synnergren skriver:

  1.Året var 1949
  2.Ovanför vår säng.Vi kan ställa ett och annat ljus ,få lite extra mys.En murgröna och någon bok,skulle också få plats och passa bra!

 • Anonym skriver:

  1. 1949
  2. I köket bredvid mitt gustavianska bord. Skulle bli en häftig stilmix

 • Annki skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle få hedersplats på min köksvägg som är tapetserad med en svart 50-talstapet. Skulle bli kronan på verket med lite snyggt färgglatt porslin.

 • Maria skriver:

  1. 1949
  2. Hyllan skulle få sin självklara plats i köket! Som köket ser ut just nu matchar den bra mot den rostfria diskbänken. När vi i framtiden gör om köket och återställer det till mer sekelskiftesstil kommer hyllan också bli pricken över i

 • 1. 1949
  2. I vår nyrenoverade kolonistuga hade den passat in perfekt!

 • Janni skriver:

  1.1949
  2. Vi renoverar för fullt i vår 50-tals villa, första våningen är avklarade och nu håller vi på för fullt uppe på ovanvåningen.
  Jag spånar på idéer hur vårt badrum ska se ut och denna hade gjort sig perfekt där mot det ljusa kaklet och betong känsla på golvet kommer denna passa in ljuvligt.

 • Anna skriver:

  1. 1949
  2. Hyllan har en given plats i vårt kök från 90-talet som vi med små medel håller på att uppdatera lite. Målet är fransk bistro-känsla och då passar denna dröm i rostfritt in perfekt.

 • Charlott W skriver:

  1. 1949
  2. Min hylla får hedersplats i köket som jag i mellandagarna ska måla om i en mysig mellangrå nyans. Lite nya bänkskivor och en string i rostfritt skulle verkligen bli pricken över i! Budgetrenovering med lyxhylla!

 • Ellen Källberg skriver:

  Hej,
  1949 vann Nisse bokhylletävlingen.
  Den hyllan skulle få en hedersplats i mitt än så länge spartanskt inredda kök. Den skulle bli fokusmöbeln på väggen bakom det runda matbordet.

 • Anna L. skriver:

  1. 1949
  2. I mitt lilla kök på några få kompakta meter,
  skulle smart förvaring rädda mig från förtreter.
  För med lådor och köksskåp som svämmar över,
  är det en rensning och väggförvaring jag behöver.
  Så jag fantiserar om denna fina chans,
  att förgylla köket med tidlös och rostfri glans,
  en plats att lyfta fram kökets finaste attiraljer,
  kryddkvarn, mortel, burkar och andra detaljer.
  Jag kan föreställa mig hur bra det skulle bli,
  med strings organizers att odla vetegräset i,
  och med en S-krok att hänga kökshandduken på,
  skulle jag den mest kompletta köksförvaringen få! ✨??

 • Frida skriver:

  1. 1949
  2. I dagsläget i vårt sovrum där jag saknar en avlastningshylla i precis den färgskalan – trot eller ej! I framtiden kan jag se den i mitt drömkök i mitt drömhus på Gotland!

 • Lisa N skriver:

  1949 vann han tävlingen.
  Hyllan skulle få en plats i vår lilla toalett. Har ett timmerhus från slutet av 1800-talet men denna hylla har jag spanat in och trots sitt moderna utseende skulle den passa i vårt hus.

 • Emma Fahlstedt skriver:

  1.1949
  2. Åh, jag vet precis. I badrummet för att förvara alla mina produkter på. Vi har ett trångt och rätt fult badrum och hyllan skulle bli ett så snyggt blickfång!

 • 1949
  Skulle sätta den i vardagsrummet och ställa alla fina tavlor på dottern och fina minnen

 • Linn A skriver:

  År 1949!
  Jag skulle nog sätta upp den i köket så att mina favoritkoppar och tallrikar skulle få komma till sin rätt, på det allra snyggaste sätt!

 • Carin skriver:

  1949
  I köket för mina finaste teburkar, krukor med kryddväxter och min juicepress från Alessi (den som ser ut som en spindel med tre ben)! Så matchar den ju diskbänken ?

 • Sofia skriver:

  1) 1949
  2) Jag skulle ha den i köket nära hällen och sedan skulle jag pynta den efter säsong. Älskar den rostfria "köksiga" looken. En klassiker!

 • Malin Björling skriver:

  Heeej !
  1, 1949
  2, Vill ha den för mig själv utan väntetid, utan förklaring och helst utan sans …
  … eller kanske som en hylla att ställa saker i som man känner lycka över. Ett fotografi, lite dagispyssel,några olästa pockets, en hjärtan-på-tråd som hänger ner lite trassligt och några vackra stenar och snäckor från Kretasemestern. Ungefär så vill jag ha den i sovrummet.

 • Hege Nyman skriver:

  1. 1949
  2. På gästtoaletten dels som en hyllning (haha) till Nisse Strinning som lär ha fått idén på toaletten, dels för att min saknar skåp och hylla sedan jag tog ner hyresvärdens brutalfula alternativ.

 • Bibbi Knutsson skriver:

  1949 var året.
  Jag skulle sätta hyllan i hallen,som ett blickfång och där skulle jag lägga nycklar och dagens tidning och post och det som man har i händerna precis när man kommer in genom dörren. Samt några foton o vackra saker

 • Jennifer F skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta upp den i äldsta sonens rum och sedan skulle han få fylla den med sina finaste grejer som han vill ha utom räckhåll från lillebror. Jag skulle nog inte heller kunna hålla mig från att ställa lite fina foton eller andra typer av bilder där i för att blanda upp lite 🙂

 • Elisabeth skriver:

  1.1949
  2.Ovanför skrivbordet på kontoret där den skulle förvara anteckningsböckerna som alltid står i vägen och välts, erbjuda säkerhet till blomman som nyfikna småbarnsfingrar alltid försöker nå och husera våra finaste, inramade minnen.

 • Katarina Persson skriver:

  1. 1949
  2. På tonårsdotterns snart renoverade rum, hade den varit perfekt för tex hudvårdsprodukter och sminkartiklar.

 • Malin skriver:

  Tävlingen vann han 1949 och hyllan skulle få tillföra lite extra förvaring på en helkaklad vägg i min systers minimala kök.

 • Märta skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle få hedersplatsen i badrummet, är så kala och trista väggar där, skulle ha fina flaskor på den.

 • Caroline skriver:

  1. 1949
  2. Badrummet! Jag tror det hade blivit en riktig "wow"-effekt.

 • Maria skriver:

  1. 1949
  2. Jag älskar 50-talet och dess inredningsstil. Denna hylla skulle sitta i köket och fyllas med de allra finaste koppar i serien Berså. Med en fläkt från svunna tider …

 • Nadja skriver:

  1: 1949
  2: Hade satt upp den i min ena dotters rum, det är lite av en katastrof zon just nu, i denna hade några av alla hennes böcker få stå i och en vacker klätterväxt.

 • Jasmine skriver:

  1. 1949
  2. I mitt nyrenoverade badrum som är kaklat i finaste vita sjösten. Hård metall gör sig otroligt fint mot de mjuka och runda formerna i stenen.
  Vi har inte satt upp badrumshyllor där, då vi inte har hittat rätt objekt men nu har jag gjort det!

 • Selma Sabet skriver:

  1. 1949
  2. Denna pärla hade fått pryda vårt vardagrum! Men hade också setts från kök/matsal (vi bor i en liten tvåa med öppen planlösning!) 🙂

 • Lena Axelsson skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle passa perfekt i vårat hus som är lika gammalt
  Tror den skulle passa bäst i köket där det saknas en snygg och funktionell hylla

 • Lisa skriver:

  1. 1949
  2. I badrummet! Snyggt med fina krämförpackningar och snygga ställ/burkar till tops och bomull. Någon grön hängväxt får liva upp.

 • Camilla Wiklund skriver:

  1. 1949 2. Jag ska väl erkänna att jag är en riktig bokmal som vill att mina böcker ska ha det bra…den här snygga hyllan skulle de verkligentrivas i, det är jag övertygad om. Så hyllan får gärna flytta in i mitt arbetsår/läsrum, så att böckerna kan flytta in i hyllan!

 • Hanna Maria skriver:

  Svar 1 & 2:
  1949 skickade Nisse Strinning in sitt tävlingsbidrag,
  och gissa om juryn för hyllan blev svag?
  Ja – självklart han hela tävlingen vann,
  och värden en ny möbelklassiker fann.
  Idag går den att hitta hos de flesta,
  en hylla som enligt många är den bästa.
  Har den hos så många andra berömt,
  i åratal om den drömt.
  Vet exakt var jag den vill placera,
  som förvaring i hallen addera.
  I vår släkt stuga i fjällen,
  skulle den passa bäst av alla ställen.
  Blir så snygg mot allt trä,
  den tomma väggen i hallen fint klä.
  Till plånbok, liftkort och annat smått,
  en rörig hall blir ett minne blott!

 • Annika skriver:

  1. 1949.
  2. Den skulle få sitta i köket i vår nya lägenhet, där den skulle passa perfekt.

 • Viktoria skriver:

  1949
  Den skulle få hänga på min köksvägg där mina allra snyggaste retrokoppar skulle få sin plats, istället för att stå gömda i ett skåp.

 • Tilda skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta den på väggen intill kokvrån, ovanför matplatsen i min nya (och första) lilla lägenhet. Eftersom det är begränsat med utrymme och förvaring skulle jag passa på att fylla den med allt som betyder något extra för mig och får lägenheten att bli mer levande. Har alltid tyckt att en String-hylla är en klassisk och tidlös möbel. Just därför skulle den inta bara passa bra och vara en snygg detalj i mitt första hem utan även kunna följa med mig vidare i livet. En möbel som jag absolut skulle kunna kolla tillbaka på och tänka att den hängt med sedan mitt första boende. 🙂

 • Åsa L skriver:

  Ett omistligt ting,
  är denna rostfria String.
  I renoverade köket saknas nåt med sting,
  ja, det skulle verkligen bli ett uppsving!

 • Anonym skriver:

  1. 1949.
  2. I min lilla kontorshörna. Eller kanske snarare skaparhörna, jag försöker komma igång lite mer med kreativa saker som kalligrafi och akvarellmålning, och det innebär att hela skrivbordet är fullt med pennor, penslar med mera. En liten nätt hylla på väggen där jag kan ha diverse material vore helt perfekt.

 • Nina skriver:

  1. 1949.
  2. Hyllan skulle jag sätta upp bredvid fotot av min mormor eftersom jag i ett ögonblick av förvirring gav bort stringhyllan jag ärvde efter henne till en loppis för 20 år sedan. Ångrar det fortfarande.

 • Titti skarp skriver:

  1.1949
  2. så länge jag velat köpa en egen stringhylla om jag hade turen att vinna denna fina så skulle jag ha den på mitt kontor då skulle jag se den dagligen och ha min fina fjäderskål samt diffuser på och annat smått och gott hoppas på turen efter julen
  god jul

 • 1. 1949
  2. Jag ska renovera mitt kök. Hyllan skulle passa perfekt i mitt kök med alla mina kokböcker.

 • Veronica R skriver:

  Svaret på fråga 1 är lätt
  1949 är året som är rätt
  Allas vår favorithylla String
  föddes då i en designtävling
  Ur ett diskställ kom idéen
  att göra en hylla så stilren
  Med den historian känns det bra
  att denna rostfria variant ha
  I hemmets hjärtevrå
  där kökets kryddor stå

 • Veronica R skriver:

  Svaret på fråga 1 är lätt
  1949 är året som är rätt
  Allas vår favorithylla String
  föddes då i en designtävling
  Ur ett diskställ kom idéen
  att göra en hylla så stilren
  Med den historian känns det bra
  att denna rostfria variant ha
  I hemmets hjärtevrå
  där kökets kryddor stå

 • Marika skriver:

  1 1949
  2 Den glänser och skiner
  I köket så fint
  Mitt peppar, mitt salt
  Ja faktiskt till allt!

 • Diaco skriver:

  1. 1949!
  2. Hyllan skulle hängas upp i mitt rostfria kök intill ugnen där jag faktiskt spånat efter förvaring att köpa. Jag hade förvarat kokböcker, kryddor och växter så att stringhyllan förutom att vara praktiskt, även fått framhäva sin designfulla stil.

 • Jennie skriver:

  1. 1949
  2. Hyllan passar bäst i min sons rum där han kan ställa sina vunna pokaler i karate.

 • Kim skriver:

  1949
  Kanske har jag inte världens bästa fantasi,
  så hos mig skulle denna limiterade Stringhylla ha just pocket i!
  Alla litterära favoriter i ett behändligt format,
  blir vardagsrummet blickpunkt i denna stålhylla såklart!

 • Ramona skriver:

  1) 1949
  2) I köket för alla vacka ting som nu bara gömmer sig i skåpen

 • Caroline skriver:

  1. 1949
  2. Helgerån kanske, men den skulle få hänga i garaget. Behöver en hylla för att samla flaskor med kemikalier, olja, färg m.m. där nyfikna små fingrar inte kommer åt. Stort plus att den är tillverkad i ett material som tål lite tuffare tag och bara blir vackrare med åren.

 • Sandra Vincze skriver:

  1. 1949
  2. Skulle passa perfekt i mitt nya kök som går i retrostil! Snälla Tomten!

 • Henrik skriver:

  1. 1949
  2. Otroligt coolt att de gjort en i rostfritt stål. Den skulle hänga på min inglasade balkong med sorterade sekatörer och verktyg i olika krus. Göra grannarna gröna av avund. Gröna grannar är bra miljötänk, vettu…

 • Ana skriver:

  1. Nisse vann 1949.
  2. Hyllan skulle jag ställa i mitt kök som nu är lite glömd och väntar att man piffar upp den med snygga detaljer. Med så snyggt hylla är minst hälften av jobbet färdigt. =)

 • Johanna skriver:

  1. 1949:)
  Jag hade placerat den i vårt matrum, då detta är ett rum man kan se från nästan hela huset:) sen hade jag fyllt den med saker som gör mej lycklig och som symboliserar vår familj, och blivit glad varenda gång jag gick förbi den!

 • Gunilla skriver:

  1. 1949
  2. Hyllan skulle jag ge till sonen, 6 år, en fin hylla att växa med och sen ta med när han flyttar hemifrån. Nu i början skulle han få ha den ovan sängen till alla hans skatter och legobyggen som ska sparas

 • Ingrid Dahl skriver:

  1. 1949
  2. Denna hylla klassisk och snygg, skulle i vardagsrummet få hänga förstås. Där får den visa varje bokrygg, och inspirera till läsning för oss.

 • 1. 1949
  2. Mitt val av placering skulle vara i köket som en samlingplats för roliga prylar samt receptböcker…

 • Sofia skriver:

  1. 1949
  2. I min lille pojks rum. Jag kommer säkert att ha stora planer för hyllan som slutar med att han ställer fram saker som han tycker om, och så ska det ju vara.

 • Carina skriver:

  1. 1949. 2. I mitt kök skulle bli så fin mot den rostfria diskbänken ett stort lyft i ett kök som mitt när man inte kan o vill byta hela köket mitt miljötänk

 • Emilia Ö skriver:

  1) 1949
  2) Jag skulle sätta den i mitt minikök och ha mina fina glas som står gömda i ett skåp plus massa andra fina dekorativa saker på 🙂

 • 1. 1949.
  2. Jag skulle ha den i mitt kök, har en plats där jag har velat sätta upp en stringhylla länge nu och det skulle bli så fint!

 • Helen skriver:

  1. 1949
  2. I vårt nyrenoverade kök, den är precis i min stil och vi behöver en snygg hylla som man kan ställa kokböcker och annat behövligt på! Så rolig tävling och bra blogg!!

 • Catrine Månsson skriver:

  Året är 1949
  Hyllan ska vara i köket med alla våra kaffemuggar, tekoppar blandat med någon fin kokbok och lite annat smått o gott efter humör?

 • Monika skriver:

  1. 1949
  2. I sovrummet på makens sida av sängen över sängbordet. I den skulle han få ha sina pocketböcker, som den är tänkt för. Snyggt med lite rufft i ett annars mysigt och ombonat sovrum.

 • JoHaNNa skriver:

  1. 1949
  2. I badrummet såklart när den är rostfri ?
  Skulle bli perfekt för dotterns blöjor och sådana saker.
  För visst ska även bebisar lära sej vad design är ?

 • Mikaela skriver:

  1. År 1949
  2. Vi har hållit på att renovera köket nu under hösten/vintern. En liten hylla dit hade jag planerat att skaffa. Just den här stringhyllan har jag kollat på och suktat efter 🙂 Den skulle passa perfekt där!

 • Nickan skriver:

  1: 1949
  2: Rostfri Stringhylla i tvättstugan vore kanon till tvättmedlet och klädnyporna. Tänk så underbart att ha denna stiliga hylla som ögongodis medan man betar av alla måsten som finns i en tvättstuga. Det ger lite krydda till det jobbet.

 • Maria K skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle få trona i köket på en smal vägg bredvid ett stort fönster. Där skulle mina finaste småvaser och mormors gamla kaffeservis få stå på display. Högst upp skulle jag försöka få in en maffig mörkgrön växt också. Ser hur fint vårt gamla ljusgrå 60-talskök med teakinslag blir mot stål och mörkgrönt. Mums.

 • Maria Ulrika skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle hänga upp den i vårt lilla kök, där skulle den passa perfekt! Med Morris Marigold på tapeten och String på väggen; match in heaven!!

 • Ellinor skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle hänga den i köket i min nya övernattningslägenhet!

 • Sanna skriver:

  1. 1949
  2. I köket. För att balansera upp all obehandlad björk och skapa en naturlig plats till alla utspridda kryddburkar.

 • Hannah skriver:

  1. 1949
  2. Jag hade satt den i köket för lite mer restaurangkänsla! ????

 • Rikard skriver:

  1. År 1949. Senast förra året vann Sting Works kontorsserie German design awards, så det har blivit många fina priser sedan 1949!
  2. Flugfiske är min stora lycka i livet,
  det är där jag finner det stora drivet.
  Rummet som i lägenheten skulle agera förråd,
  är fyllt av spön, material och tråd.
  Efter mycket plock, pill och truga,
  skapar jag fluga efter fluga.
  Vissa lite sämre – andra riktigt bra,
  skulle dem gärna på hyllan ha.
  Där skulle jag ställa mina favoriter,
  som förhoppningsvis på fiskarna biter.
  Nästan som en konstinstallation,
  över det bästa jag vet – min passion!

 • Kristin skriver:

  1. 1949
  2. Vi håller på och inreder sonens rum. Har försökt visa olika moodboards för honom och det ENDA han fastnat för är String-hyllan ? Så den skulle få sitta i hans rum ?

 • Marie skriver:

  Jag skulle hänga den i köket på vår nya stuga som vi bygger.

 • Gunilla skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle ge den till mitt underbara barnbarn som ska få nytt rum.

 • Karin skriver:

  1. 1949
  2. En stringhylla i rostfritt stål,
  Skulle få fylla ett tomt hål,
  På väggen i vår gula villa,
  Det skulle vi alla gilla!
  I barnens lekrum den skulle sitta,
  Och på den kan man barnböcker hitta!
  Nu håller vi tummar och tår,
  Så vi den fina stringhyllan får!

 • Karl skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta den i min mammas rum bredvid hennes sminkbord som en present lagom till jul. Hon har väldigt gärna viljat ha den och speciellt denna som är svår att få tag i men som hon tyvärr inte fick tag i. Så jag tänkte att det skulle vara den perfekta julklappen till henne.

 • Beatrice skriver:

  1) 1949
  2) Jag skulle sätta upp den i köket. Där skulle jag se och glädjas över den varje dag. Jag håller tummarna!

 • Leons mamma skriver:

  1. År 1949
  2. Åh hade velat ha en i varje rum, men eftersom den är rostfri så passar den nog allra bäst i köket!

 • Helena Osc skriver:

  1. 1949
  2. I köket, på kortväggen närmast vårt matsalsbord som vi har låtit en plåtslagare klä in bordsskivan i rostfri plåt.

 • H skriver:

  1. 1049
  2. I köket; precis en hylla vi skulle behöva just nu.

 • Helena skriver:

  1. 1949
  2. Ute vid grillen! Så himla fin och på den hade lite små sticklingar och växter samt någon fin dekoration fått stå. Och med grillverktygen hängandes på sidan. Så himla snyggt skulle det vara, en riktig dröm till uteplatsen!

 • Eva skriver:

  1, 1949
  2, I mitt kök, där den skulle matcha det rostfria. Har drömt om denna ända sedan den kom ut på marknaden…

 • 1. 1949
  2. I mitt kök eftersom det har en industriell stil och där skulle hyllan bli kanonläcker!

 • Eva skriver:

  På 1) svarar jag 1949 och på 2) säger jag att rostfritt har man i ett proffsigt kök. Min man är ett riktigt köksproffs och hyllan vore den perfekta julklappen för hans pinaler & utensilier.

 • Kristofer skriver:

  1. 1949
  2. Hyllan skulle bli pricken över i, i mitt vardagsrum.

 • Birgitta skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle placera hyllan i vårt blivande sovrum. Vi ska flytta sovrummet till ett mindre rum för att bereda plats åt barnens sovrum. Vi behöver mycket smart förvaring, och stringhyllan skulle passa bra in på mina kriterier för smart förvaring!

 • Marie skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle göra hyllan till ett modernt "tealtare" med ett urval av mina tekannor och några teburkar med de mest exklusiva teerna.

 • Cajsa skriver:

  1. 1949
  2. Vi har ett rum där vi tagit fram alla ursprungliga bålväggar, där jag nu vill möblera till ett kontor. Där jag mest av allt vill ha denna hylla! Den är så fin och hade kommit fram så fint i detta rum!
  Pryda hyllan med en blomma, lite pärmar och en klocka. Har redan idén färdig i mitt huvud:-)

 • Cajsa skriver:

  1. 1949
  2. Vi har ett rum där vi tagit fram alla ursprungliga bålväggar, där jag nu vill möblera till ett kontor. Där jag mest av allt vill ha denna hylla! Den är så fin och hade kommit fram så fint i detta rum!
  Pryda hyllan med en blomma, lite pärmar och en klocka. Har redan idén färdig i mitt huvud:-)

 • Cajsa skriver:

  1. 1949
  2. Vi har ett rum där vi tagit fram alla ursprungliga bålväggar, där jag nu vill möblera till ett kontor. Där jag mest av allt vill ha denna hylla! Den är så fin och hade kommit fram så fint i detta rum!
  Pryda hyllan med en blomma, lite pärmar och en klocka. Har redan idén färdig i mitt huvud:-)

 • 1949.
  En retromodern superfin stringhylla!
  Mer än förvaringsbehov skulle den fylla.
  I vårt "kontor" hemma skänker den karaktär
  med all stilhistorik den hyllar och bär.

 • Charlotte M skriver:

  1) 1949
  2) I huvudet jobbar tankarna för fullt med att byta plats på sovrum och matrum. Senast har de uppehållit sig vid hur jag ska lösa förvaringen i "nya" sovrummet och Stringhyllan är min favorit. Jag är uppvuxen med Stringhyllor i mitt föräldrahem, men själv har jag ännu inte skaffat mig en egen. Så vilken dröm det skulle vara att få sätta upp denna på väggen ovanför sängen, då skulle jag sova så" gött".

 • Cassandra skriver:

  1, 1949
  2, denna hylla skulle få pryda mitt kök! Jag blev helt lyrisk när jag såg denna tävling att få vinna denna hylla vore en riktig dröm! Har spanat in denna sååå länge!!

 • Malin s skriver:

  1) 1949
  2) i mitt kök!! Den skulle sitta som en smäck sär mot vår gråa bänkskiva i grå bohusgranit och vår stora rostfria diskbänk. Hoppas att jag vinner den här luckan! Håller tummarna!

 • Anna skriver:

  1949
  Den här hyllan hade passat så bra i i mitt kök, en perfekt plats att förvara mina kokböcker (som för övrigt är min hobby, att köpa kokböcker så det finns en hel del:))

 • Olivia Forsberg skriver:

  1. 1949
  2. Den fantastiskt fina hyllan skulle absolut få sin plats i husets hjärta, köket. Hyllan skulle prydas av inspirerande kokböcker, färska kryddor och diverse köksredskap.

 • 1. 1949
  2. Jag skulle sätta den i köket, där den på ett härligt sätt skulle matcha mina rostfria vitvaror!

 • Emma skriver:

  1. 1949
  2. KÖKET såklart. Tänkte till ett barnrum först men nä, jag vill att den ska synas och inte bara därför, utan även för funktionen såklart! 🙂

 • Li skriver:

  1. 1949
  2. Ovanför vår nya köksö skulle den göra sig fantastiskt.

 • Marika skriver:

  1. 1949
  2. I vår trånga etta står sängen intryckt i ett hörn utan möjlighet till förvaring intill, läckra stringhyllan skulle få hänga ovanför sängen som ett yteffektivt sängbord!

 • Anton skriver:

  1 & 2:
  1949 gjorde Nisse på Bonnier med denna debut,
  så framgångssagan är långtifrån slut.
  Tidlöshet och hållbarhet är två attribut,
  det tredje att den kan byggas ut,
  ett fjärde är den fantastiska kvalitén:
  Ledde till att ”fickan” gjorde värsta succén.
  Nu står den även på egna ben,
  – Kajsa och Nisse kom på hela idén!
  Påminner lite om kvinnliga underkläder,
  men klappen passar bättre i bostäder.
  Innehåller bland annat fanerade bräder
  Hoppas att klappen min sambo gläder!
  Hon lär älska denna som hon älskar att möblera
  Hamnar nog ovanför skrivbord där vi brukar studera,
  Där får den hänga tills vi skaffat flera,
  då kan vi ett större system formera och kombinera!

 • Anna Eklund skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta hyllan i vårt badrum och i den skulle jag ställa lyxiga tvålar, parfymer och annat fint för att göra badrummet till en ännu mer härlig plats att koppla av på.

 • Linnea Boman skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle ha den i köket och ha alla saker jag inte vill gömma i skåpen utan ha framme så alla ser!

 • Linnea Boman skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle ha den i köket och ha alla saker jag inte vill gömma i skåpen utan ha framme så alla ser!

 • 1. 1949
  2. Så vacker! Den skulle förgylla sin plats var den än hamnar, mest lutar det åt köket, där kokböcker och växter skulle få samsas om platsen.

 • Margot Björck skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle ha den i köket om jag var den lyckliga vinnaren. Skulle ställa krukväxter och andra så söta ting på den.

 • Kajsa skriver:

  1.1949
  2. Skulle ge den i present till min syster vars kök den skulle passa perfekt i. Hon behöver avlastningsyta för alla hennes teburkar.

 • Matidla skriver:

  1949
  I köket definitivt, den ska ju synas ordentligt:)
  På hyllan hade jag haft mina finaste tekoppar, tebuskar samt krukor med färska kryddor.

 • Charlotta H skriver:

  1. 1949
  2. Hade absolut skruvat upp den i köket, hade matchat fint med vår rostfria inredning! (Lätt att torka av också, praktiskt!) Och i hyllan får det bli några flaskor vin överst, en kruka basilika, några snygga kryddburkar och en liten skål att lägga ringar i medan man lagar mat!

 • Kristin L skriver:

  1.1949
  2. Jag skulle sätta den i badrummet! Perfekt med rostfritt stål där för att displaya massa fina burkar, parfymer och smycken

 • Göran skriver:

  1. 1949
  2. Jag har ett badrum i viktoriansk/ Brooklyn stil med halvkaklade väggar och rostfria detaljer. Har länge letat efter en hylla som passar in i den stilen och det här skulle bli en perfekt stilmix

 • Kristina skriver:

  1. 1949
  2. Jag hade valt att sätta den på väggen, faktiskt. 😉

 • Jens Johansson skriver:

  1. År 1949
  2. I vår dotters framtida sovrum, som ska inredas nu när hon ska få ett litet syskon som tar hennes nuvarande sovplats.

 • 1, 1949
  2, en rostfri string skulle passa så fint i vårt snart klara totalrenoverade lilla stuga byggd på 50-talet!

 • Maria skriver:

  1.1949
  2. I vår hall skulle den få sitta

 • Hanna b skriver:

  1. 1949
  2. I badrummet som just nu är under renovering, skulle bli perfekt!

 • 1. 1949
  2. I sovrummet för där skulle den passa in både i färg och stil. Skulle vara så fint att ha några av mina favorit böcker i den och foton på nära och kära och några saker vi ärvt som betyder mycket för oss.
  God jul!

 • Christine C skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle ha den i köket med goda örter i fina lerkrus.

 • Anna skriver:

  1) 1949.
  2) I hemmakontoret!

 • Zara Nordqvist skriver:

  1. 1949
  2. I badrummet utan tvekan! Vilket lyft för badrummet, kul att kunna ha alla sina finare badrumsprodukter framme och så tar den ju ingen plats=den ultimata badrumshyllan!

 • Monika Lindh skriver:

  Den här kommer att hitta sin plats i vår äta-del i det stora köket och följa upp det rostfria som redan finns i själva matlagningsdelen!

 • Anonym skriver:

  1949
  Skulle sätta upp den i min sons nya fina hyresrätt i hans öppna planlösning så det skulle bli emellan kök o tv vardagsrum, skulle ta med mig den som överraskning /inflyttningspresent när jag nu i jul ska åka o hälsa på honom för första gången han flyttade dit i höstas jag har bara sett lägenheten på ritning hoppas jag har med mig en string på tåget upp till honom 50 mil skiljer oss åt

 • Ida Löfqvist skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle så gärna sätta hyllan i badrummet! Rostfritt är ju som gjort för det! Skulle passa bra med vitt kakel också!

 • inte eningen jag är inte anonym. Glömde skriva alla hans fina bra kokböcker skulle samlas på den

 • Monica skriver:

  1949
  På väggen i vardagsrummet i min sambos lägenhet. Ska strax flytta ihop och kan konstatera att string gör sig mycket bättre där än på honom…

 • Anett Sjöö skriver:

  År 1949.
  På bästa platsen i vardagsrummet! En så fin hylla tål att ses på ofta och länge.

 • Emma skriver:

  1. 1949
  2. I hallen, för att samla alla små saker som är utspridda nu.

 • Mari B skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta hyllan i köket och ha bland annat mina kokböcker på.

 • Sanna skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle placera min hylla i mitt studentrum ovanför min säng tillsammans med en klämspot, och självklart fylld med all min skönlitteratur!

 • Maggan skriver:

  1. 1949
  2. I köket för min samling av Röda Klara konservöppnare. Jag har över 30 st i olika färger och i 4 olika modeller. Den äldsta från 1948 så den är nästan årsbarn med Stringhyllan och skulle passa bra ihop.

 • Lisa skriver:

  1. 1949
  2. Så lustigt, sa imorse till min man att en sån här borde vi köpa för att lägga alla smågrejer i köket. Den skulle passa perfekt på vårt vita kakel ihop med rostrfria vitvaror!

 • Sanna skriver:

  1: 1949
  2: denna hylla hade passat utmärkt i vårt kök! Hyllan har en bra storlek och passar till stilen!

 • Tina skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta Stringhyllan i köket. Vi ska renovera köket och hyllan skulle passa fint in i köket när det är klart.

 • Lina Olsson skriver:

  Jag skulle hänga hyllan i köket och ha en bra förvaringsplats till snygga burkar!

 • Camilla skriver:

  1949
  väggen mellan köksfönsterna skulle bli den snyggaste med en string. Lite snygga saker som man gärna vill ha framme

 • Mats skriver:

  1949
  Jag såg hyllan på Nivå 125 i Båstad i somras, och har inte kunnat glömma den. Hyllan står högst på önskelistan inför nästa år. Skulle passa perfekt i mitt kök

 • Louise skriver:

  1. 1949
  2. I ett kök fullt av vackra ting
  Behövs det sjävklart en silverfärgad string
  Lagom med plats till några saker
  Bland annat små burkar med te och kakor
  Fina och goda saker ska inte gömmas
  Fram med det fina så kan skåpet tömmas
  Hyllan blir ett riktigt lyft för mitt kök
  Och bäst är att ha favoritprylar framme utan stök

 • Hanna skriver:

  1. 1949
  2. I köket! Där är en perfekt plats för att ställa vackra kokböcker, koppar och burkar. Jag tycker det är tråkigt när de behöver stå gömda i skåpen, så en stringhylla i detta utförande skulle passa perfekt!

 • tina skriver:

  1.1949
  2. I vårt badrum…där behövs en sån snygging som String i rostfritt stål! Den hade piggad upp och tuffat till vårt svartvita badrum.

 • Sofia K skriver:

  1. 1949
  2. I mitt nyrenoverade kök, perfekt att ha mina finaste småsaker på!

 • Johanna skriver:

  1. 1949
  2. På väggen vid kortändan av köksbordet. Då får jag också en anledning att göra mig av med sambons fula tavla, hehe!

 • Nina skriver:

  1. Året var 1949
  2. Jag är nyinflyttad och har ännu en helt tom vägg i sovrummet. Där vill jag sätta upp Stringhyllan!
  Rostfritt stål är så snyggt och passar min industristil perfekt! Några snygga böcker och mina Lisa Larson-figurer skulle platsa bra.

 • Karolin granat skriver:

  Hejsan!
  1. 1949
  2. I vårt trånga kök ovanför köksbordet skulle den passa fint. Vi är inte helt nöjda med köket vi har, men denna hyllan skulle absolut pigga upp hela köksmiljön. Fint med något som inte ungarna kommer åt där vi kan ställa saker vi vill behålla hela och okladdiga.
  God fortsättning allesammans.

 • Sheila Werner skriver:

  1. 1949
  2. Denna fina hylla hade fått pryda en av väggarna på vår inglasade balkong. Jag hade fyllt den med fina växter, vackra böcker och stämningsfull belysning.

 • Emma Nielsen skriver:

  1.1949.
  2. Denna hylla skulle passa perfekt ovanför vår köksbänk i vårt lilla kök med industriell prägel. Skulle i hyllan förvara några av min finaste svarta handgjorda keramikskålar, min härliga yviga rödgröna palettblomma och min samling köksredskap i trä i min gamla keramikvas. Så fint skulle det bli!

 • Emma Nielsen skriver:

  1.1949.
  2. Denna hylla skulle passa perfekt ovanför vår köksbänk i vårt lilla kök med industriell prägel. Skulle i hyllan förvara några av min finaste svarta handgjorda keramikskålar, min härliga yviga rödgröna palettblomma och min samling köksredskap i trä i min gamla keramikvas. Så fint skulle det bli!

 • Ann-Sofie skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle placera den i vår hall, skulle vara perfekt både som avslastning för nycklar och andra småsaker men också för att placera vackra saker och blommor på för att göra det mer hemtrevligt. Den skulle verkligen göra sig jättefint där och att bryta av den rostfria stålen i hyllan med mjuka blommor, åh, riktigt ser det framför mig!

 • Anna J skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle satt den i köket. Jag har önskat mig husgeråd i rostfritt stål i julklapp och det hade passat bra i denna hyllan mot den annars monokroma färgskalan med detaljer grönt

 • Emma Kitti skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta den i min sons rum där den snabbt skulle fyllas av små legobyggen och annat pyssel. Färgen på hyllan skulle göra att alla byggen skulle synas bra.

 • Kristin skriver:

  1. 1949
  2. Tycker denna hylla skulle göra sig allra bäst i köket hemma hos oss. Där finns alltid så mycket man vill förvara och rostfritt stål är det bästa köksmaterialet!

 • LenaK skriver:

  1949
  Mina kokböcker skulle få komma fram ur gömmorna
  En string i köket, som i drömmarna

 • Rebecka Karlsson skriver:

  1. 1949
  2. Hyllan hade fått bo i dotterns rum som jag ska börja inreda till hennes 1-årsdag i februari. Gillar att inreda barnens rum med möbler som de kan växa med. Vem vet den kanske hon inreder med i sitt eget första boende om sisådär 20år.

 • Elin skriver:

  1. År 1949
  2. Hyllan skulle jag sätta upp i vår nya lägenhet i vardagsrummet där det är precis en hylla som fatas. Vi har inte hittat någon perfekt hylla och string hyllan är ju så otroligt fin (!!) men lite väl dyr att köpa student som man är.

 • Åsa skriver:

  1949
  På Lidingö. Mitt i prick i smak för min svärdotter som jag högaktar.

 • Filip skriver:

  1. 1949
  2. Hyllan skulle passa väldigt bra i mitt kök där jag redan har mycket rostfritt stål. Tror det skulle tillföra massor med en Stringhylla i rostfritt stål.

 • Anonym skriver:

  1. 1949
  2. Hyllan skulle bli jätte fin i min pappas kök.

 • Emma Persson skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle jag ha i köket! Där skulle jag ha mina kokböcker och högtalare så att jag kan lyssna på bra musik när jag lagar mat och bakar!

 • Karin skriver:

  1. 1949
  2. Hyllan skulle bli jätte fin i min pappas kök.
  (Oj, glömda att fylla i namn och e-adress i förra kommentaren).

 • Emmie skriver:

  Hann vann tävlingen 1949. Jag skulle nog sätta hyllan ovanför fåtöljen i vardagsrummet och ha lite snygga "coffe tables"-böcker, såsom lyxiga kokböcker och Lars Wallins bok mm.

 • Josefina skriver:

  1 1949
  2 den skulle jag genast sätta upp i min sons rum där han kan förvara alla sina kapsyler han samlar på!

 • Anna skriver:

  1. År 1949
  2. Vi flyttar snart in i vårt första hus och jag skulle sätta den på väggen över bardisken/köksön. Där skulle jag ställa lite kokböcker, en radio och mina finaste kökstillbehör. Jag har alltid velat ha en String men det har inte blivit av tidigare. Håller verkligen tummarna, denna fina hylla skulle verkligen vara pricken över iet i vårt kök!

 • Emma skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta upp den i sovrummet och ha min studentlitteratur på den för att kunna se kontrasten på min studentplånbok i form av böckerna med en designbokhylla. Eftersom när man är student har man inte så mycket pengar i plånboken så skulle den uppskattas otroligt mycket, och speciellt för att kunna förvara min studentlitteratur på ett snyggt sätt!

 • Helen W skriver:

  • 1949
  • I köket! Perfekt för favoriterna min plåtburksamling!

 • Susanna skriver:

  1.1949
  2. Den skulle glänsa i uteköket och påminna mig om att riktigt bra design aldrig går ur tiden. Ångrar fortfarande att jag inte köpte Mats stol Aluminium på 90-talet när jag som fattig student förälskade mig i den på ett galleri i Umeå. Jag valde mellan bil och fåtöljen och mitt val ångrar jag än idag.

 • Tessan skriver:

  1. 1949
  2. I köket skulle den passa perfekt, jag älskar rostfritt!!

 • Sofie skriver:

  1.1949
  2. Jag skulle sätta den i köket då det är ganska tomt 🙂

 • Patrik skriver:

  1: 1949
  2: jag skulle sätta den i vårt sovrum.

 • Agnes skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta den i vårt kök. Med stora fönster ut mot den gröna mjuka naturen skulle det passa fint med denna råa industriella hylla.

 • Brysselkakan skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle få sin plats i min klädkammare och få innehålla fina smycken, skor och kanske någon extra fin handväska!

 • Annie skriver:

  1. 1949
  2. Jag är dålig på hyllor men den här skulle jag absolut ha mitt kök! Blanda kokböcker med fina tennföremål, min mortel, teburkar, små gröna växter och lite kryddor

 • Karin Elisa skriver:

  Året Nisse vann var 1949.
  Den nya, lilla lägenhetens kök ska varannan vecka tåla flera personers stök,
  kalkgrå vägg, läderhandtag på, form och funktion som hos få,
  saknar pricken över i, nå’t i stål som kan säga pling, får jag önska käre tomte…en fantastisk och helt underbaaar STRING..?! 🙂 G O D J U L

 • Anonym skriver:

  Året Nisse vann var 1949.
  Den nya, lilla lägenhetens kök ska varannan vecka tåla flera personers stök,
  kalkgrå vägg, läderhandtag på, form och funktion som hos få,
  saknar pricken över i, nå’t i stål som kan säga pling, får jag önska käre tomte…en fantastisk och helt underbaaar STRING..?! 🙂 G O D J U L

 • Johan skriver:

  1. 1949
  2. Tänker mig att den skulle passa fantastiskt ute på altanen brevid grillen så jag på sommaren kan ha både en kryddhylla men också lite glas och kanske någon flaska matlagningsvin 🙂

 • Hanna skriver:

  1. 1949
  2. Denna vackra version av stringhyllan har en given plats i min 6 månader gamla sons rum. På den skulle jag placera hans virkade gosedjur och fina träleksaker som just nu saknar en hylla.

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. 1949
  2. I badrummet med fina burkar och annat smått och gott på.

 • Mona skriver:

  Året 1949. Helt klart , i mitt kök

 • Mathilda skriver:

  1949 vann han bokhyllepriset. Jag skulle vilja ha den här hyllan i vårt kök, den skulle passa bra med diskhon och kylen/frysen som också är i rostfritt. Den hade också passat bra med vår fasad i skiffer.

 • Gun A skriver:

  1.1949
  2. Som kökets "trendhylla" ovanför diskbänken i köket, där de finaste burkarna med kryddor, mest inspirerande kokböckerna och senaste inläggningen får inspirera matlagningen.

 • Camilla H skriver:

  Svar 1: 1949.
  Svar 2: Denna skulle i vardagsrummet få vara, då alla böcker står klara. God jul ?

 • Astrid skriver:

  1949 var året då
  Nisse vann priset så
  hans hylla allmänheten nå
  men än var det få
  som såg storheten då
  nu vill alla helst ha två
  allra helst en grå
  även jag likaså
  en tom vägg i hallen stå
  där den sin plats skulle få!

 • Diana skriver:

  1. 1949
  2. I köket, som jag ska förvandla till en industriell stil!

 • Elli skriver:

  (1) 1949
  (2) i köket! Min första tanke! Älskar string!

 • Linda skriver:

  1. Året var 1949
  2. Är precis i startgroparna för att renovera mitt 35 år gamla badrum och har länge tänkt att en stringhylla därinne vore perfekt för parfymer och lite annat smått och gott som gärna får synas 🙂

 • Sara-Olivia skriver:

  1. 1949
  2. Jag flyttar snart till en ny lägenhet. Det är min första "vanliga" lägenhet efter att ha bott i studentboende, så jag ser verkligen fram emot att ha möjlighet att inreda som jag vill! Jag kommer att placera denna hylla i köket.

 • Caroline L skriver:

  1. 1949
  2. Denna skönhet vill jag ha i mitt kök. Mina mumin-muggar skulle pryda "Stringen".

 • Ludvig skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta upp hyllan i mitt badrum som behöver sig ett lyft! Och vad passar då bättre än en stringhylla?

 • Mia skriver:

  1. 1949
  2. I badrummet vore det perfekt med en rostfri Stringhylla för böcker (jodå!), doftljus och annat livsviktigt.

 • 1. År 1949.
  2. Den här hyllan skulle passa in perfekt i vårt vardagsrum. I den skulle det stå böcker, doftljus och stilfulla prydnadssaker.

 • SofieN skriver:

  1) 1949
  2) Skulle ha hyllan i köket, perfekt för kryddor, teburkar och konserver!

 • Gisela skriver:

  1. 1949
  2. I vardagsrummet. En plats för mina favoritböcker och en plats för att lyfta fram det allra finaste inredningsdetaljer jag har, fotografier av dottern.

 • Jenny skriver:

  1. Nisse vann tävlingen år 1949!
  2. Jag hade velat ha den här härliga stringhyllan ovanför mitt skrivbord i sovrummet!

 • Frida R skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle få pryda väggen i vårt nya kök som vi är i full gång att bygga! Jag tror att den skulle göra sig fint mot det fasade kaklet och dom mörka köksskåpen och bidra med lagom mycket bistrofeeling! ?
  God jul och tack för en grym blogg!

 • Kajsa skriver:

  1. 1949
  2. I köket över diskmaskinen. Flyttar in i ett nybyggt hus efter jul och denna hylla passar perfekt in i stilen. Den skulle användas till porslin och köksgeråd. En kroklist under blir pricken över i:t.

 • Claudia skriver:

  År 1949. Jag skulle placera Stringhyllan i mitt lantkök där jag bara har bänkskåp inga överskåp.

 • Liza skriver:

  1. 1949
  2. I sovrummet, där mjukt möter hårt, oslagbar kombination insåväl mode som inredning. Trämaterial, textiler och svala milda nyanser tillsammans med frostfritt och metall. Minst sagt en dröm i hemmets viktigaste men kanske minst prioriterade rum – sovrummet!

 • Renita skriver:

  1. 1949
  2. I köket, skulle matcha spis och kyl/frys alldeles förträffligt! Och bryter fint mot mitt trägolv.

 • Eva Å. skriver:

  1. År 1949
  2. Skulle placera hyllan i en del av hallen som ser ut som ett L.Under skulle jag ha en smal bokhylla eller ett smalt skåp. Behöver alltid förvaringsplatser.

 • Hannah skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta stringhyllan i mitt kök, för att placera ut mina finaste glas samt några ljuslyktor

 • Åse skriver:

  1. 1949
  2. Som om jag hade all plats i världen i mitt lilla kök hänger en poster med ett ryskt rockband på den enda tomma väggen. Jag har haft en hylla där men tyvärr har den pensionerats – istället har jag fyra glada ansikten som följer mig med blicken när jag roddar runt och letar efter grejjor. Om jag vinner kommer ryska bandet få flyga och fara och jag kommer ha nåt trevligare och mer användbart att titta på! Den här sköna rostfria stringhyllan skulle bli kökets stolthhet och det skulle bli mycket roligare och mysigare att vistas därinne, jag har inga ord som kan förklara vad den här vinsten skulle betyda för mej så jag överlämnar mig ödmjukt åt juryn 🙂

 • Peter skriver:

  1. 1949
  2. I min sambos "girlcave" där hennes accessoarer kan få stå i rampljuset tillsammans med parfymflaskorna.

 • Anonym skriver:

  1)1949
  2)I min rustikt inredda matsal som en klick av industrikänsla. Saknar bara något på väggarna nu.

 • Mia skriver:

  1-1949
  2. Det skulle bli en bonus present till yngsta dottern ,den skulle passa precis i hennes lilla kök i Stockholm. Där skulle hon kunna sätta sina kokböcker och de nya kryddkvarnarna.

 • Jenny skriver:

  1. 1949.
  2. I köket där vi även har rostfria vitvaror!

 • Sara Lindqvist skriver:

  1.Året var 1949.
  2.Den skulle sitta på väggen i köket där vi tyvärr har för lite utrymme just nu. Skulle passa så bra i vårt retroinspirerade hem.

 • Fredrik skriver:

  1949
  Eftersom stringhyllan passar i alla rum och väggar blir det svårt att bara välja ett ställe. Det naturliga stället för oss skulle dock vara i köket där den syns och likaså kokböckerna!

 • Marie skriver:

  1. 1949
  2. Min rostfria String skulle få sitta i köket, skulle göra sig så bra till vårt Greiga 50-talskök med detaljer både i rostfritt och mässing!

 • Matilda skriver:

  1. 1949
  2. Den hade hamnat i vardagsrummet, snett ovanför TV-bänken

 • Anonym skriver:

  1949
  Över mitt skrivbord, på kontoret 🙂

 • Katarina skriver:

  1949
  Över mitt skrivbord på kontoret 🙂

 • Yrsa skriver:

  Så snyggt det skulle vara med en stringhylla vid mitt skrivbord i arbetshörnan i vardagsrummet!

 • Jessica Eliasson skriver:

  1) 1949
  2) på väggen bakom min läsfotölj. Hänger en tavla där nu. Men en hylla är ju mycket bättre. Plats för några pocket, doftljus, min karamellburk och lilla radion med bakgrundsljud. Min oas. Det skulle höja stämningen ytterligare.

 • Kicki skriver:

  1)1949
  2)Klockrent! Har redan bestämt att den ska sitta ovanför toaletten i vår lilla gästtoalett som vi ska renovera upp. Det blir carrara-marmor på golvet och halva väggen,och den här karamellen blir pricken över i:et!

 • Annika skriver:

  1.1949
  2.i vårt nya uterum som går i svart vitt grått
  så rätt …

 • Sara Eidenvall skriver:

  1. År 1949
  2. På min lilla studiehörna, då skrivbordet står ut mot fönstret så skulle den få hamna på min högra sidas vägg.

 • Hannah skriver:

  * 1949
  * Jag bor i en liten etta med få kadett, men med stuckaturer och högt i tak. Den här superfina hyllan skulle sitta så fint en but upp på väggen och visa upp de finaste printsen och bilderna.

 • Karin S skriver:

  1. År 1949
  2. Vi har precis köpt nytt skrivbord och gjort i ordning en skrivhörna i matsalen. Det är bara stringhyllan som saknas som pricken över i:et!!!! Det skulle vara fantastiskt att få överraska sambon!

 • Karin skriver:

  1) 1949
  2) Min sjuåriga dotter behöver en mindre hylla till sina fantastiska legobyggen.

 • Anna K skriver:

  1. 1949
  2. I min tvättstuga skulle denna favvo hylla passa. Jag skulle pryda den med mina snygga förvaringsburkar och flaskor med tvättmedel o sköljmedel. God jul kramar Anna.

 • Pernilla H skriver:

  1. 1949
  2. I köket såklart. Hoppas på vinst då min man inte delar samma smak som mig, detta är ingen möbel han vill lägga pengar på. Men tänk om jag vann ?.

 • 1. 1949
  2. Jag skulle ha den i min hall, den skulle sätta tonen för hela lägenheten och vara det första man ser när man kommer in. 🙂

 • Hann H skriver:

  1. 1949
  2. Denna hylla har jag spanat på flera gånger och den står högt på önskelisran! Älskar att blanda gammalt med nytt. Hyllan skulle få pryda det nytapetserade vardagsrummet, som i väntan på möbler gapar tomt. Tänker en fin fåtölj i öronlappsmodell, golvlampa, klippanfilten och en hylla fyllt med böcker och kanske en grön växt.

 • Joanna skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle hänga min på en hedersplats i köket och fylla den med härliga kokböcker, en kryddväxt, några av mina snygga retro-kakburkar från 50-talet och min äggklocka som används dagligen =) Ja, jag vet att man kan använda timer på mombilen, men det saknar charm och charm måste jag ha i livet. Och framförallt i matlagning!

 • Elisabet C skriver:

  Svar: 1949
  Den coolaste hyllan ska pryda mitt växthus,
  mitt mysiga hus där jag trivs som bäst.
  Där ska den fyllas med krukor och krus,
  och vinflaskor när det är fest!

 • Nicolas skriver:

  1. 1949
  2. I hallen som vi ska renovera efter nyår! Perfekt precis innanför dörren för att välkomnas av något snyggt och dessutom kunna lägga av nycklar på.

 • Mary skriver:

  1) 1949
  2) om jag fick äran att vinna skulle denna vackra hylla, bums sättas upp i köket. Skulle passa underbart bra där och tjänstgöra som vacker förvaring av kokböcker, vaser, ljuslyktor…

 • Violino skriver:

  1. År 1949.
  2. Jag skulle ha den i vår lilla sommarstuga som vi köpte för några år sedan. Den ligger en bit från havet, vi ser ej havet, men det är ett underbart ställe för vila och rekreation. Vi har ej inrett så mycket än, utan det blir lite "pö om pö"! Det är en helt tom vägg ovanför en grå soffa. Har hela tiden tänkt att jag skulle vilja ha något alldeles speciellt där, men inte vetat vad.
  Det är ju förstås där som den fantastiskt fina String Pocket i rostfritt stål ska sitta! Där kommer jag att ställa ärvda prydnadsföremål och saker och ting som betyder något alldeles extra för maken och mig.
  Då kan vi alltid få se och njuta av den otroligt stilrena och trendiga hyllan och det som står i den.
  Det kommer att bli helt perfekt, stringhyllan kommer att vara det vackra blickfånget i rummet.

 • 1949
  den skulle få sitta i läshörnan på altanen i familjens nya stuga vid havet, klockren att ställa böcker och kryddor och snäcksamlingen under sommarhalvåret.

 • Carolina skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta den i vårt annars ganska fula kök. Skulle dra uppmärksamheten från de slitna luckorna som ska bytas någon gång i framtiden.

 • SofiaS skriver:

  1 År 1949.
  2. Åh, den hade jag hängt vid våran arbetshörna som vi håller på att inreda. Det hade passat perfekt.

 • SofiaS skriver:

  1 År 1949.
  2. Åh, den hade jag hängt vid våran arbetshörna som vi håller på att inreda. Det hade passat perfekt.

 • Sanna skriver:

  1.1949
  2.Den skulle passa utmärkt i vardagsrummet i anslutning till kontorshörnan. Där skulle det rymmas böcker, viktiga pärmar och en massa fina pennburkar och annat smått.
  Kram Sanna

 • irene skriver:

  1949
  Sovrummet

 • Jennie skriver:

  1.1949
  2. Hallen, den är väldigt smal men måtten på String pocket gör det möjligt med snygg förvaring.

 • Matilda skriver:

  1. 1949
  2. På gästtoaletten för en snygg förvaringslösning

 • 1) 1949
  2) Jag skulle ha den i min dotter lilla avskalade och allt för tråkiga rum. Hon hade behövt något vackert på väggen!

 • LenaL skriver:

  1949
  Efter 54 veckor(!) är min köksrenovering klar. Rostfritt såklart.
  Där skulle denna sitta fint.

 • Elin skriver:

  1.1949
  2. På väggen i klädkammaren dit jag mitt syrum fått flytta, där skulle en hylla göra stor nytta. Till alla nålar, tråd och mönster, i min lilla rum med ett fönster. På väggen hade den passat perfekt, i rostfritt så käckt

 • Anneli Larsson skriver:

  1. 1949
  2. En stringhylla riktigt retro och ball – passar perfekt i vår nygjorda hall!

 • Sandra skriver:

  Alltså, såhär dagen innan, under uppesittarkvällen när man fått i sig lite för mycket av det goda kan jag inte låta bli att vara lite tråkrolig….vart jag skulle placera min hylla? På VÄGGEN såklart ☺️☺️☺️….hihi
  Och så är årtalet 1949.
  Skämt åsido….jag vet inte riktigt exakt var jag skulle hänga hyllan i dagsläget men den skulle def aldrig lämna mitt hem ☺️☺️☺️

 • Tess skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta den i köket och ställa upp delar av finservisen och dom finaste kokböckerna på den.

 • Anna Lindblom skriver:

  1. 1949
  2. Skulle sätta den över diskbänken i vårt nyrenoverade kök!

 • Julia skriver:

  1.1949
  2. Jag skulle ha min fina Stringhylla i hallen ovanför pallen. Då hade jag kunnat ha en fin nyckelgömma där på och en smal låda för handskar. Precis i min stil!

 • Kerstin Carlson skriver:

  1. 1949
  2. I ett rum i det hus jag tagit över efter mina föräldrar för ett par år sedan som min pappa som var arkitekt byggde till för att min systers man som inte tål hundar skulle ha ett eget rum när de hälsade på och när alla skulle tex äta tillsammans. Mamma och pappa hade en stor lufsig svart hund som tyvärr han var allergisk mot.
  Rummet byggdes till till husväggen så man går ut i det från vardagsrummet – och det består främst av stora fönster men smala träbjälkar emellan som håller ihop – och så en väg mot vardagsrumsväggen som har en stor glasdörr man går ut genom till rummet.
  Där, på den husväggen, skulle jag vilja ha denna hyllan med … kanske krukor, små krukor med olika miniväxter (har stora på golvet). Eller kanske mina kritor och pennor – jag är konstnär och använder rummet som atelje men solen når överallt förutom invid väggen så kritor måste förvaras i kyllåda! 🙂

 • 1. 1949
  2. Jag skulle sätta upp den i vårt uterum i huset jag och min man håller på att bygga. Kommer att passa perfekt i vårt gedigna stenhus! I den kommer jag att ha böcker, en hägnande växt, något vackert inredningsföremål och ett par svartvita fotografier.

 • Lollo skriver:

  1, 1949
  2, i dotterns sovrum för alla hennes "prydnadssaker" sonen har en i vitt med sina favoritsaker och lillasyster villgärna ha en liknande ?

 • Lisa skriver:

  1. År 1949
  2. Skulle absolut sätta upp den på min tomma vägg i sovrummet och samla ihop mina rostfria/silver vaser och objekt till ett stilleben.

 • felicia skriver:

  1949. i sovrummet, där jag skulle placera någon fin blomma!

 • Malin skriver:

  1. 1949
  2. I badrummet, perfekt att ställa fram parfymer, sminkborstar och fina tvålar!

 • Susanne skriver:

  1 1949
  2 Jag skulle sätta den på en väggsnutt i vårt tv-rum. Där hänger nu en tavla i turkost som inte längre passar in färgmässigt. I hyllan skulle jag fylla den med roliga och fina prylar och byta ut efter olika årstider. God Jul.

 • Git Lundström skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta upp den i badrummet, en perfekt hylla för min samling av vackra parfymflaskor.

 • Carola skriver:

  1) 1949
  2) Denna underbara variant av en klassiker skulle få hedersplatsen i hemmets hjärta, köket. Där skulle minnen från när o fjärran samsas ihop med favorit-tekoppen och nyaste kokboken nyfiken grön.

 • 1. 1949
  2. Jag skulle egentligen kunna blunda och peka på ett rum, för den där hyllan passar ÖVERALLT! Men bäst passar den på kontoret?

 • Åsa skriver:

  1. 1949
  2. I vår glasveranda, älskar mixen av gammalt och nytt.

 • Lina Eckerström skriver:

  1, 1949
  2, Denna hyllan hade vart urläcker i vårt kök ? Vi blandar grönt, svart & rostfritt så denna hyllan hade nog blivit grädden på moset.
  God jul!

 • Hannah N skriver:

  Ja, 1949.
  Hyllan skulle gå i min rum, så fint den var!

 • Pia S skriver:

  1: 1949
  2: I mitt hobbyrum ,där har jag min läshörna , bord med symaskin + tyger , mina målarfärger , mina garner , min spinnrock o.s.v. Där skulle string hyllan som jag minns från min barndom få hänga med mina barndomsminnen .

 • Lisette skriver:

  1. 1949
  2. I vårt kök med alla våra kokböcker på! ?

 • Lisa skriver:

  1. År 1949.
  2. I mitt vardagsrummet skulle den hängas med massor av gröna växter.

 • Sandra rosti skriver:

  1949
  Jag skulle vilja vinna denna och sätta upp i vårat ganska nyrenoverade kök. Min sambo köpte en, vad han trodde va en äkta stringhyllan på en loppis som visade sig va fejk. Så en äkta fin hylla skulle verkligen uppskattas.

 • Lois skriver:

  1. 1949
  2. Vi gör iordning ett väldigt litet kök och det är svårt att hitta saker som är både tidlösa och snygga, likväl som funktionella. Samtidigt som varje pryl i detta minikök gärna får bidra till WOW!-känslan. Och där! DÄR i köket, ovanför lilla bordet, skulle denna skönhet få bo.
  .

 • Tove Larsson skriver:

  1. 1949
  2. I min favorithörna i vardagsrummet. Där jag i min sköna fotölj läser som bäst bör mina favoritböcker finnas nära till hands i en vacker hylla.

 • 1. 1949
  2. Vill så hemskt gärna ha en läshörna i sovrummet, med en mysfåtölj, en lampa och en stringhylla där jag kan förvara alla mina pocketböcker. Som det är nu så har jag ingen annan stans att läsa än i sängen vilket inte är bra för ryggen, så jag hoppas kunna mysa till det ordentligt i början av 2017!
  God Jul!

 • PiaL skriver:

  1. 1949
  2. I köket på min hysteriskt mönstrade vägg! Och så en massa gröna växter för att balansera det strama stålet.

 • Linnea skriver:

  1. 1949
  2. Denna snygga hylla från String,
  skulle få ge min hall mer sting,
  den skulle ge en känsla som är glamourös,
  med sig härliga design som är tidlös,
  jag hoppas denna unika hylla mitt hem får pryda,
  det skulle för mig jättemycket betyda.

 • Christian skriver:

  1.1949
  2. Drömhyllan skulle vara fantasisk i vårt vardagsrum!
  Hoppas verkligen på denna!

 • Zara skriver:

  1. 1949.
  2. I badrummet. Det är sällan man har tid att i stillhet begrunda skönhet när man är småbarnsförälder, men när man sitter stilla på toa så 🙂
  Skämt åsido, den skulle göra sig riktigt fint till vår moderna 50-talsstil vi just nu renoverar fram i badrummet. .

 • Emma skriver:

  1. 1949
  2. I köket över matbordet. Perfekt då våra skåp är ganska fulla hehe.

 • Jenny Olsson skriver:

  Så himla fin, 1949 är svaret!
  Den hade verkligen passat in i mitt kök, ställa fina gamla plåtburkar jag ärvt av min farmor. Även två fina hundar som hon hade målat en gång och tiden. Min pappa dog förra året, så jag tror att han hade tyckt om att Detta fick en hedersplats på min släktgård

 • Tea Tauvon skriver:

  1. År 1949
  2. Jag skulle jag ge till i min 16- åring. Den skulle passa perfekt i hans sovrum.

 • 1)1949
  2)Den skulle passa perfekt i köket,där skulle alla kokböcker stå.Och jag fyller år idag,så det skulle vara en perfekt födelsedagspresent

 • Math skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta den i badrummet, vid badkaret. På så sätt gör det inget om det droppar lite vatten på bokhyllan när jag sträcker mig efter en bok att läsa i badet.

 • Pernilla skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta den i min dotters rum där den skulle skina som en stjärna tillsammans med smycken o parfymer o fina böcker.

 • Elisabeth skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta upp den ovanför mitt matbord i mitt kök och placera min lilla radio och alla saker som är för fina för att ställa in i kökskåpen på hyllplanen 🙂

 • Anna skriver:

  Hej!
  Jag känner en tjej, som tycker Stringhyllan är världens bästa grej. Till en sådan present vet jag att hon inte säger nej, men hon ska få en helt ny fin variant, av mig!
  God jul!
  (året är 1949)

 • Året var 1949.
  Hyllan skulle få en självklar plats i min 35 kvadratmeter "stora" stuga- den är så liten att endast både vackra och praktiska saker ryms där.

 • Tatiana skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta upp den i omklädningsrummet intill vår bastu. Då vi är många i familjen och ofta även har gäster över som gärna bastar så kan det vara trevligt med en snygg hylla att ställa en kopp, bok, en fin växt eller annat trivsamt på.

 • Alexandra skriver:

  1. 1949
  2. En stringhylla i rostfritt skulle sitta perfekt i vårt lilla funkisbadrum.
  Med fyra badkarsbadande barn tål den både vatten och skum. Hyllan skulle rymma prylar för både kropp och hår,
  och familjens mamma får den bästa julklappen i år.

 • Katarina skriver:

  Svar 1: 1949
  Svar 2: I mitt badrum skulle den vara så fin!

 • Anna skriver:

  1. 1949
  2. Köket!! Passar perfekt till övriga inredningen i vitt och rostfritt och jag har önskat mig denna sedan den kom. Obekrivligt snygg!

 • Sofia skriver:

  1949
  Den vill jag ge till min dotter som precis knäckt läskoden och just nu plöjer bok efter bok. Det är häftigt och något som ska uppmuntras.

 • Birgitta skriver:

  1) 1949
  2) Den skulle ha sin givna plats i vårt nya kök som blir färdigt under 2017.

 • Annika skriver:

  1. 1949
  2. Den fina Stringhyllan i rostfritt (som ju är lite cool också) skulle jag ge till min tonårsson! Han är intresserad av inredning och form och han vill bli arkitekt. Hyllan kan följa med sonen var han än flyttar (när det är dags). Den passar ju så bra överallt!

 • Kicki skriver:

  1. År 1949
  2. Min dotter är det bästa som mig hänt
  Och hon skulle få denna fina present
  När hon i mitten av januari fyller fem år
  Golvplacerad hylla lämna plats åt stringhylla får
  För rummet behöver omvandlas från bebis till junior

 • Asuka skriver:

  Svar 1949
  Jag skulle ha den i badrummet och ställa alla mina burkar med sand från olika stränder från världesn stränder i.

 • Anna Edman skriver:

  1. 1949
  2. I vardagsrummet, strax ovanför fåtöljen i min nya läshörna. Sen saknas bara den perfekta läslampan ?

 • Emma skriver:

  1) 1949
  2) I köket, hade passat min avskalade industristil så bra.

 • Helena skriver:

  1. 1949
  2. Den hade fått sin plats i hallen. Har haft lite svårt att få till just detta rum där vi har en Arne Jacobsen-tapet som känns lite jobbig att titta på. När jag såg bilden på denna hylla kände jag att här har vi lösningen! Ögonen skulle direkt dras till hyllan och det skulle ge ett mycket skönare intryck när man kommer in i vårt hem.

 • Poonam skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle få sitta på väggen vid vårt nybyggda utekök i stugan uppe vid Väddö.

 • Caroline skriver:

  1. 1949ddor
  2. I mitt kök med kryddor, burkar och kokböcker på.

 • Elisabeth Grahn skriver:

  1. 1949
  2. Min dotter Amanda 8 år vill ha en hylla att fylla med sina framtida gymnastikpokaler?

 • Linnea skriver:

  1. 1949
  2. Jag hade satt upp den i köket, där den hade kunnat nyttjas fullt ut samt även beundrats från matplatsen och vardagsrummet, tack vare den öppna planlösningen i min nyinköpta lägenhet!

 • Christel skriver:

  1949
  Jag skulle fylla min hylla med en massa fina gamla strykjärn från min mormor och gamla kaffekvarnar 🙂

 • Sofi skriver:

  1. 1949
  2. I köket brevid min stringhylla i teak från 60-talet. En rostfri Stringhylla är precis vad mitt kök behöver eftersom jag inte vill riskera fuktfläckar på hyllplanen från örterna som är planterade i terracottakrukor. De brända krukorna och grönskan skulle vara riktigt snyggt mot det rostfria stålet och hyllan skulle dessutom bryta av den lite mörka och mjuka stilen i mitt kök.

 • Gunilla skriver:

  1. 1949.
  2. För te- och kaffeprylar ska jag ha min String.
  Det kommer bli kökets allra finaste bling!

 • Mia skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle ha den i sovrummet och fylla med alla böcker som står på tur att läsas.

 • Jennie AE skriver:

  1. 1949
  2. I vardagsrummet bakom vår nya ljusa soffa, hela rummet kommer ändra färgskala nu…till grått istället för svartvitt

 • Josefin w skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta upp den på den enda väggen i min studentlägenhet som jag får sätta upp den, ovanför mitt skrivbord och på så sätt spara plats från de andra ytorna.

 • Mrs Parker skriver:

  1. År 1949.
  2. Hyllan String Pocket skulle givetvis få den bästa platsen i huset, en plats där man ser den från flera håll! Den skulle sitta i vardagsrummet, över en gammal skänk, tycker om att blanda gammalt och nytt. Gamla antika möbler och material och nya moderna möbler och material. Där hyllan sitter ser man den från TV-rummet och köket och kan beundra den!
  Den kommer att få sitta uppe ett tag innan vi bestämmer vad som ska stå på hyllorna, det ska vara något alldeles speciellt!
  Kommer att kastas tillbaka till barndomen, över min säng satt en fin stringhylla. Där placerade jag bara de finaste sakerna jag ägde, sedan låg jag och beundrade både hyllan och sakerna innan jag somnade på kvällen och när jag vaknade på morgonen.
  Vilka fina minnen det kommer att bli om jag vinner den stilrena stringhyllan!

 • Malin skriver:

  1949.
  Jag hade valt att ha den i vårt kök då det skulle passa väldigt bra färgmässigt och känns snyggt där! Vi flyttar nu till eget för första gången så det skulle vara väldigt behövligt med en vinst då det är mycket nytt som ska köpas!

 • A.S skriver:

  1. 1949
  2.
  Jag skulle ha den hängandes över min toalett med ett doftljus, det skulle vara fet då den i rostfritt klarar fukt och fläkt.
  Dessutom enkel att torka av, utan att nån äcklig lukt stannar kvar. Därför skulle jag bli otroligt glad, om denna perfekta hylla fick chilla, i rummet som brukar lukta illa.

 • kajsa skriver:

  1949
  jag drömmer om en ny hall den skulle passa fint ihop med min hatthylla jag hittade i en container.
  på hyllan skulle jag ha gamla träleksaker ………

 • Martina skriver:

  1. 1949
  2. I köket på den vägg som fortfarande är helvit och naken saknas just denna hylla. Den skulle få hänga där ovanför farmors gsmla kökssoffa och utgöra ett riktigt vackert blickfång tillsammans med de saker som jag väljer att placera på den som kommer gå i rosa.

 • Ingrid Taylor skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle sätta upp den i köket, fylld med kokböcker och rostfria kastruller, bunkar mm.

 • Elvira skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle vara klockren i vårt kök!

 • magnabus skriver:

  1. 1949.
  2. Den skulle få agera som bokhylla och plats för mina favoritsaker i fritidshuset i Nordingrå. Jag behöver en liten skrivhörna där för boken jag skriver på.

 • Aleksandra skriver:

  1. 1949
  2. Åh, denna hylla har jag sneglat på sedan vi gjorde om köket i somras. Har en tom vägg där denna skulle göra sig perfekt! Några av mina kokböcker kommer pryda denna hylla tillsammans med favoritkryddorna och en lampa för att lysa upp!

 • Gina Grahn skriver:

  1.1949
  2.Den skulle få en hedersplats i vardagsrummet och agera "tavla". Jag skulle placera mina fina ting, byta då ich då och flytta om. Typiskt något att spröd bli gladav att titta på!

 • Mia skriver:

  1: 1949
  2: skulle nog faktiskt sätta den i badrummet. Blir perfekt för snyggare förvaring, någon blomma, för smycken, sen piffar det upp rummet rejält! Det är lätt att man glömmer bort badrummet trots att det är ett rum man ändå spenderad mycket tid i och värderar trivseln

 • Ella skriver:

  1) 1949
  2) Denna fina hylla i limiterad upplaga skulle få bli pricken över i på väggen i mitt badrum.

 • Linda skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle låta min sambo få sätta upp den i sin "man cave" för att kunna förvara sina nördprylar på ett lite mera stilfullt sätt. ?

 • Miss Sophie skriver:

  1) År 1949
  2) String-hyllan är som gjord, att passa över mitt nya skrivbord?

 • Karro skriver:

  1. 1949
  2. I vardagsrummet där jag kan ha mina Lisa Larsson figurer. Köpte en stringhylla på loppis, när jag kom hem såg jag att det var två olika konsoller. Sen dess vill jag ha en ännu mer 🙂

 • Alka skriver:

  1. 1949
  2. I min lilla bod där jag ofta sitter och jagar vildsvin, vad passar bättre än en rostfri hylla som tål väder och vind och så kan jag få lite stil och flärd på jaktpasset också

 • Melissa Rathjen skriver:

  1. 1949.
  2. Hyllan skulle få flytta in i sonens rum och där skulle den få ta hand om och gömma alla osnygga spel fodral ☺️

 • Emma skriver:

  1949
  Den hade fått pryda en vägg i sonens rum, han är 4 månader och än så länge endast varit i Köpenhamn på utlandstur men med två restokiga föräldrar lär det bli fler resor och jag tänker att vi ska ha ett minne med hem från varje resa som skulle passa perfekt på hyllan. Tänk en blandning av små statyer, någon liten burk fylld med sand och kanske en bamsenalle!

 • 1. Tävlingen vanns 1949
  2. I vårt kök finns mycket stök Många saker, massa bök. En Strinning på väggen fixar allt " mess", gör mej fri från denna stress.
  God Jul!

 • Marcus skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle slå in den i ett fint papper och ge den till min kära fru. Sedan skulle hon få bestämma platsen för den. Hon har länge tjatat om en Stringhylla så jag kan inte komma på en bättre present.

 • Sofie skriver:

  1. 1949
  2.Köket för diverse prylar eller dotterns rum för att samla upp alla böcker.

 • Nina skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle få pryda vårt nya badrum som vi ska renovera till våren. Perfekt för våtrumsmiljön samtidigt kul att få en lite mer ombonat känsla!
  God Jul!

 • Stina A skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle få plats i vårt nyrenoverade badrum
  Perfekt för lyxiga hudprodukter, en liten blomma och ett doftljus så man får till en ombonad och mysig känsla där inne!

 • Zandra skriver:

  1949
  Jag skulle sätta hyllan på vår uteplats, precis vid grillen. Skulle fylla den med lite örter och andra kryddor och annat som kan vara bra att ha nära till hands när man grillar.

 • Isabelle skriver:

  1. 1949
  2. Jag skulle placera den i vardagsrummet! Underbar hylla en hylla som jag länge drömt om att ha i mitt hem!

 • Anna w skriver:

  1949
  Denna hylla hade vi placerat i vårt sovrum, maken kan lägga bort plånbok och ring och med en kroklist undertill så jag kan hänga av mig nått schyst krimskrams. Och vi hade kanske äntligen framkallat nån bild från vår bröllopsdag – 8 år senare.

 • Jenny P skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle få ersätta den lite för snälla tavla vi tillfälligt satt upp ovanför gammelmormors gamla fina lilla träbyrå dom vi har i vårt hus i slutet av en svårmöblerad "korridor". Med lite belysning blir det en kul stilbrottskombo och ett blickfång. Min gammelmormor var på sin tid mycket designintresserad och lite djärv i sina inredningsval så hon skulle ha gillat kombinationen.

 • Emma skriver:

  1. 1949
  2. En rostfri String skulle få sin plats i vår toalett och göra förvaringen av krämer, smink och tandborstar komplett.

 • A-M skriver:

  1. 1949
  2. Stringhyllan vill jag till min dotter ge, så att hon varje dag denna designklassiker i sitt kök kan se. En dröm kommer då att uppfyllas, när den med Muminmuggar kan fyllas. Svensk och finsk design möts på bästa sätt, och gör att inredningen känns helt komplett.

 • Sofia skriver:

  1949
  I mitt lilla utekök vid min enkla Atterfall-stuga ute vid Västerbottenskusten.
  God jul!

 • Lisa skriver:

  1949 vann Nisse Strinning Bonniers bokhyllstävlingen.
  Jag har länge önskat mig en stringhylla att förvara mina favoritsaker i, men då sambon inte varit lika förtjust har det inte blivit något köp. Han är dock väldigt svag för rostfritt stål, så denna är jag tämligen säker på att han skulle släppa över tröskeln. Så denna julaftons morgon kommer jag med en sen önskan till tomten, denna klassiska hylla som nu kommit i rostfritt stål.
  God jul till er alla och grattis till vinnaren,vem än av oss det må bli!

 • Nina skriver:

  1949
  Denna snygging skulle passa perfekt i vår stuga i Sälen. Litet kök å med minimal förvaring men skitsnyggt i mörkgrått. Tänk vilken snygg kombo å så blir det mer förvaring på samma gång. Drömmen å vad glad jag skulle bli om jag vann!!!

 • Wille skriver:

  1. 1949
  2. Har genom åren samlat på mig kokböcker från världens alla hörn. Saknar en hylla i köket där jag kan ställa upp dem istället ligger de i en låda och dammar.

 • Sara Lindqvist skriver:

  1949!
  Det finns ingen plats den här hyllan lämpar sig bättre än i mitt lilla kök anno 1946, där den ska sitta i anslutning till vår lilla matplats och härbärgera diverse örtsalter, smaksatta oljor, ekologiska vinägrar och annat som sätter piff på all den mat som trollas fram i vårt trånga men trivsamma kaoskök!

 • Sara Lindqvist skriver:

  1949!
  Det finns ingen plats den här hyllan lämpar sig bättre än i mitt lilla kök anno 1946, där den ska sitta i anslutning till vår lilla matplats och härbärgera diverse örtsalter, smaksatta oljor, ekologiska vinägrar och annat som sätter piff på all den mat som trollas fram i vårt trånga men trivsamma kaoskök!

 • Hanna skriver:

  1949.
  I min sons sovrum, ovanför skrivbordet för alla hans älskade småsaker som han vill visa upp!

 • Marielle skriver:

  1. 1949
  2. Den skulle passa jättebra i min Mammas kök så hon skulle få den.

 • haha den vinnande kommentaren är ju svårt o tro att den är sann, jag hyr också man får inte ta ner något när man inte äger bostaden

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.