Annons

LUCKA 13: IRIS HANTVERK

Bakom dagens lucka döljer sig ett vackert sopset i valfri färg från det svenska anrika företaget Iris Hantverk + ett presentkort på 850 kr att handla för i webshop! Totalt vinstvärde: 1500kr! För att delta i dagens lucka ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet till detta inlägg, inom 24 timmar. Lycka till!

1) Vart i Stockholm ligger Iris Hantverks borstbinderi?
2) Vad skulle du köpa för ditt presentkort hos Iris Hantverk? Motivera kort ditt svar.

 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnare FeiFei som svarade 20:06:48 maila dina uppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort.

*Tävlingen pågår tom 14/12 kl 09.00 Vinnaren utses av en jury från Iris Hantverk. Deras beslut kan ej överklagas. Trendenser kan ej ta ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet. Ett sopset och ett presentkort till en person ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Karin aresund skriver:

  Västerlånggatan och Kungsgatan.
  Jag blir mest glad över sopor sten om jag vinner för jag har längtat efter den flera år. Men därefter skulle jag gärna ha badlakan som håller för flera år framöver! ❤

 • Rebecka Karlsson skriver:

  1.Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Filten Vega avokado hade varit skönt att värma sig med nu!

 • Fanny Z skriver:

  1. det ligger i Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Vi flyttar till vårt hus i Januari, då hade det varit fint med lite nya giftfria produkter till badrummet. Spanar bland annat på ansiktsborsten och tvålkoppen 🙂

 • kajsa skriver:

  Det ligger i Enskede
  Det blir ett borstset till min syster i julklapp.
  Fixat och klart…………

 • Marie P Olovsson skriver:

  1. borstbinderiet liger på Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Helt klart ett till Sopset Komplett Svart till den lilla timmerstugan vid havet och Dammvippan av Strutsfjädrar. Snygga, enkla och praktiska. Allt man önskar av vardagsredskap.

 • Leons mamma skriver:

  1. Enskede
  2. Jag hade köpt saker till min bror och hans man eftersom de är mkt för träsaker och ekologiska produkter, dessutom är detta sopset på deras önskelista inför jul.

 • Jennie H skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa två filtar. Den ena till mig själv som belöning för allt slit under året som gått och den andra i julklapp till min syster som funnits där och ställt upp när jag under stressiga perioder glömt bort att ta hand om mig själv eller reflektera över hur jag stressat fram. Med hennes råd och stöd har jag slutligen funnit balans och etablerat ett mer hållbart leverne.

 • Johanna skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle äntligen slå till på de underbara grytlapparna jag sneglat på så länge. Även den långa knoppbrädan skulle få flytta hem till mig.

 • Sara-Louise skriver:

  1. Borstbinderiet ligger i Enskede, närmare bestämt på Sandbordsvägen. Sen ligger min favoritbutik på Kungsgatan 55, precis nära Vetekatten vilket känns otroligt mysigt, att två butiker som är så duktiga på att hylla hantverk ligger så nära, känns lyxigt värre.
  2. Att vänta på bussen, ettan från Hötorget och när det är för många minuter kvar då springer jag förbi butiken på Kungsgatan. Stora ljusa fönster och där innanför blandas traditionellt hantverk med modern design. Ibland struntar jag i att hoppa på bussen och istället gå in för att lyfta på handdukar, beundra borstar och sen gå och äta en härlig bakelse på Vetekatten. Jag kommer från en hantverksfamilj och har därför alltid fascinerats av bra hantverk, och tyckt i en värld där allt blir så datoriserat och där allt går så snabbt, finns det inget så fint som saker som representerar något som är äkta. Jag skulle välja en diskborste, och en badborste om det finns pengar över. Sen skulle jag stolt ställa sopborsten innanför min balkong och om folk skulle fråga skulle jag berätta om borstbinderiet i Enskede. För jag älskar saker som har en berättelse att berätta.

 • Emma skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Åhh vilket härligt sortimet! Vill ha så mycket, men det står nog mellan en badkarsbräda, då det är svårt att hitta fina sådana, eller en mer behövd snygg skoskrapa som familjen verkligen behöver.

 • 1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Har länge gått och fingrat på de fina kuddfodralen i butiken på Kungsgatan. Saras tak skulle det få bli med ett presentkort.

 • Fia skriver:

  1: Enskede
  2: För att ge en snyggt första intryck för alla våra gäster
  Såväl till vardags som när vi har fester
  Krävs en entrématta med både form och funktion
  Och Iris Hantverk erbjuder variation
  Ett smycke för huset säger "välkommen till oss"
  Och håller smuts och väta ute, förstås.

 • Li skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa sopsetet! Skulle passa perfekt till stugan där det alltid blir skräpigt vid kaminen.

 • Karin skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. jag skulle uppgradera mina borstar hemma – till kroppen, håret, kläder och mina skor.

 • Kim skriver:

  Sandsborgsvägen i Enskede
  Iris hantverk har varit en favorit sen många år,
  jag hoppas därför extra att jag vinsten når!
  Jag skulle köpa en knoppbräda att hänga finheter på,
  och sedan ett kort sopset i färgen grå!
  Sist men inte minst en värmande pläd,
  en Samba mint är jag allt värd!

 • Ellinor skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle satsa på det fina sopsetet "Lata pigan". Skulle platsa bra bredvid vedspisen i köket för att sopa upp all skräp från veden.

 • Madeleine skriver:

  1. I Enskede finns borsbinderiet.
  2. Just sopskyffeln på bilden här jag suktat över. Den är så vacker. Ska köpa den nästa år om jag inte har tur nu.

 • Maria skriver:

  Det ligger i Enskede. Jag skulle köpa ett matchande kort sopset. Sen blir det textilier till badet eller en pläd till soffan för hela slanten.

 • Sonja skriver:

  Iris Hantverk borstbinderi ligger i Enskede, Sandborgsvägen.
  Drömmer om en entrématta inomhus med artnr. 1405-00 för alla barnskor och vuxenskor i detta vädret som håller hallen fria från sten och smuts! Vilket nöje det vore!

 • Therese skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle köpa ett klassiskt sopset. Med småbarn hemma används sopset flitigt och de billiga jag köpt hittills håller inte speciellt länge. Ett riktigt kvalitets-set skulle vara både snyggare och bättre för miljön.
  För de kronor som blir över skulle jag skämma bort mig själv med en härlig badborste!

 • Marika skriver:

  1. Enskede
  2) Smulor ack smulor ack smulor. Ett bordsborsteset!
  Saker överallt saker. Så en knoppbräda till det.

 • Margot Björck skriver:

  1. Det ligger på Sandsborgsvägen i Enskede. (Men det heter VAR ligger, inte VART ligger ;-)).
  2. Jag skulle köpa ett sopset och ett torkställning. Superfina!

 • Margot Björck skriver:

  1. Det ligger på Sandsborgsvägen i Enskede. (Men det heter VAR ligger, inte VART ligger ;-)).
  2. Jag skulle köpa ett sopset och ett torkställning. Superfina!

 • Helena N skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle investera i nya borstar till hem och kropp och även ekologiska produkter till dem båda.

 • Ann-Sofie C-G skriver:

  Enskede.
  Jag skulle köpa en badrumsmatta i björk. Så himla smart! Visste inte ens att det existerade. Jag har kattlådan i badrummet och kan inte ha vanliga badrumsmatta i tyg för då fastnar det sand där så en matta av trä vore ju den ultimata lösningen. Sen skulle jag även köpa en toalettrullehållare. Sopsetet skulle jag önska i grönt.

 • sandborgsvägen i Enskede. Skulle köpa en pläd o en kudde i inflytningspresent till ett par som precis flytat hemifrån o skaffat eget gemensamt boende de köpt en del möbler bla ny soffa skulle bli perfekt där i krypa upp o gosa tillsammamns med allergi o astma så tål de inte alla material men iris hantverk är ett säkert kort

 • Elli skriver:

  a) Enskede
  b) ÅÅH jag skulle köpa allt som gick att köpa till badrummet så att det blir enhetligt! Tycker deras sortiment är så fint! Då kan jag återvinna alla gamla tråkiga plastsaker!

 • Lisa skriver:

  1 Sandsborgsvägen i Enskede
  2 Min kära svärmor har lärt mig att utan en Disktvaga klarar man sig inte i köket. Jag håller verkligen med! Om jag vinner ett presentkort ska jag bunkra upp och dela ut Disktvagor till nära och kära.

 • Anna skriver:

  1 – Sandsborgsvägen i Enskede
  2 – Det fina sopsetet har stått på önskelistan länge och skulle placeras bredvid den öppna spisen för att enkelt kunna sopa upp skräp från veden. Så bara den vinsten skulle få mig att göra ett glädjeskutt! För presentkortet skulle jag köpa den fina torkställningen – den skulle passa perfekt måttmässigt och jag skulle slippa använda mindre vackra ord varje gång man ska gå in i tvättstugan samtidigt som dagens för stora tvättställning är uppfälld. Plus att jag skulle köpa smörgås fat med inbyggd ägghållare (så smart) och överraska sambon med frukost på sängen!

 • Angelica skriver:

  1 Enskede
  2 jag skulle köpa diskborstar i alla olika former för det går alltid åt hemma hos mig ☺️

 • Angelica skriver:

  1 Enskede
  2 jag skulle köpa diskborstar i alla olika former för det går alltid åt hemma hos mig ☺️

 • Maja skriver:

  1. På Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Jag skulle vilja köpa en skovårdslåda och ett par skohorn. Snyggt och praktiskt!

 • Carin skriver:

  Sandsborgsvägen i Enskede
  Hållaren för toapapper är så snygg! Hos mig måste man vrida nacken ur led för att se var vägghållaren sitter. Spegeln är också en stark kandidat eftersom jag har en liten lägenhet med begränsat antal speglar och mycket buskiga ögonbryn att hålla efter 😉

 • Emma skriver:

  1. Enskede
  2. För presentkortet hade jag köpt en diskborste (vill byta ut plast hemma), dammvippa, datorborste, skurduk och handduk till köket. Hehe det blev en hel lista ju 🙂
  Och sopsetet hade vart kanon att vinna! Vi har en katt som nästan varje dag skvätter sand utanför lådan, så den hade verkligen blivit välanvänd!

 • Åsa skriver:

  1. Enskede.
  2. Diskborstar, diskdukar och badlakan till badrummet.

 • Anna-Maria skriver:

  1. Det finns i Enskede
  2. Jag skulle välja en liten skål och en filt!

 • Therese S skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. I 40-årspresent fick jag ett underbart nytt köksbord av min man – som han varit med och designat själv. Skivan är vit så köket är nu så mycket ljusare – men allt syns ju så tydligt på den. Därför skulle jag köpa ett bordsborstset, skulle vara perfekt. Sedan skulle jag köpa en databorste till min underbara man också!

 • Erica skriver:

  1. Sandsborgsvägen, Enskede
  2. Presentkortet spenderar jag gärna på ett kuddvar Ruta 50 saffran och det räcker ju dessutom till en snygg funkisinspirerad fågelholk – tack!

 • Nina skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Med en diskborste och ett sopset i gediget miljövänligt naturmaterial blir det en glädje att diska och städa. Att känna till historian bakom produkterna gör att jag verkligen uppskattar dem! Ett hållbart hantverk som ger synskadade arbetsmöjlighet. Iris Hantverk är en viktig verksamhet!

 • Katja skriver:

  1. Enskede
  2. Vilket hantverk, så fina välgjorda produkter. Det som jag skulle köpa är bilsnöborste med skrapa, lavendeltvättmedel och badlakan natur.

 • Tove skriver:

  1. Enskede
  2. Åh, jag skulle gå loss på alla fina saker till badrummet! Badborstarna i trä, den lilla spegeln, skålar, tandborstförvaring, tvättlappar… kommer inte kunna hejda mig! 🙂

 • malincatrin skriver:

  Sandborgsvägen i Enskede
  Jag hade köpt en knopplist att hänga i sovrummet, så kläderna inte behöver ligga och skräpa på golvet, samt en skivprdslåda, för att kunna ta hand om skorna och öka deras hållbarhet – så lätt att strunta i.

 • Sofia skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Bästa vinsten!. Vi äger ingen sopborste och jag har sagt till sambon att vi måste skaffa en från Iris Hantverk då det ligger gediget hantverk bakom produkten vilket jag brinner för.
  För vinsten skulle jag även köpa ett skohorn (då det vi hade i plast gick av i höstas) samt en av era vackra filtar då vi, hör och häpna, inte äger någon filt.

 • Ida skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. För vinsten skulle jag handla massa smått och gott från deras matlagningssortiment

 • Marie skriver:

  1. På Sandeborgsvägen i Enskede.
  2. Skulle bli så glad för borstsetet, perfekt att ha stående framme för med snart tre små blir det mkt smul… För presentkortet skulle jag komplettera med lite smått och gott för att "plastbanta" vårt kök ytterligare: ett par olika diskborstar, brödpensel, tratt-set, rotborste, kavel. Och så kan jag nog inte hålla mig från ett par knopplister!

 • Emma G skriver:

  Sandborgsvägen i Enskede
  Ett sopset, med småbarn i huset hade det varit toppen, skulle verkligen behöva ett i hallen då det dras in så mycket löv och annat med vagnen. Snart när lillkillen börjar äta tror jag även ett behövs vid köksbordet!

 • Christine C skriver:

  1. Sandsborgsvägen Enskede.
  2. Jag hade köpt en härlig pläd till vår nya soffa.

 • Camilla H skriver:

  Iris Hantverk ligger i Enskede, på Sandborgsvägen.
  JAg skulle bland annat köpa http://www.irishantverk.se/sv/articles/2.66.474/affisch-fro för att min lilla lägenhet behöver ett rejält lift.
  En tävling som åter får mig att tro,
  att jag en gångs skulle vinna skulle ge mig ro,
  då stressen och problem försvinner,
  om jag denna tävling vinner

 • magnabus skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Överst på önskelistan till jul står just ett sopset från Iris Hantverk, att användas och ställas invid braskaminen för att sopa upp allt skräp som blir av veden. En entrématta och en brokvast till entrén och ett skohorn skulle sitta som en smäck för presentkortet! <3

 • Saga skriver:

  1. Det ligger på Strandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa köksverktyg till min mamma eftersom att hon nyligen gjort om sitt kök och slängt en del nödvändigheter. Därför tror jag att detta skulle bli den perfekta julklappen. Sopborsten hade även blivit perfekt eftersom att hon klagar på att vårt ljusa köksgolv alltid och då hade detta vart ett smidigt sätt att hålla det rent.

 • Jenny skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa hela sortimentet med städningsprodukter. Så jag efter jul skulle kunna glädjas med att sopa granris till midsommar. 🙂

 • Elin Andersson skriver:

  1: iris ligger på sandborgsvägen i Enskede.
  2: jag har tur i kärlek så borde kanske inte vinna men jag behöver alltid lite extra värme i soffan så för presentkortet blir det självklart en filt! Är en blå person men kanske vågar jag testa en grön!

 • Sara skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Vi köpte ett gammalt timmerhus i somras och försöker inreda i hållbara och miljövänliga material så detta vore en dröm att vinna. Jag skulle köpa så mycket inom kökskategorin det bara gick till att börja med. Att använda plast i närheten av mat känns egentligen väldigt skrämmande och miljön är något jag verkligen brinner för.
  Att Iris hantverk dessutom tar tillvara på gamla metoder som håller på att försvinna och dessutom sysselsätter synskadade värmer hjärtat, det skulle vara en fröjd att använda dessa produkter hemma.

 • Caroline skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle piffa till badrummet som just nu är det enda kvar i vår lägenhet att renovera. Några nya tandborstar och någon vacker tvål hade gjort susen.

 • Elvira skriver:

  1. I Enskede.
  2. Jag skulle köpa en av era fina affischer och en vacker skärbräda. Skulle också ha svårt att hålla mig ifrån alla era fina småpryttlar för kök och badrum!

 • Lynn skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Städmaterial, för att det i vanliga fall inte är så passionerande att köpa så därför försummas det. Men på Iris hantverks hemsida får man lust att köpa allt.

 • Malin S skriver:

  1) Sandsborgsvägen i Enskede
  2) Jag skulle köpa rengöringsutrustning till köket för mitt presentkort. Diskborstar, rotfruktsborstar, en degskrapa och annat sådant som jag behöver. Det var så bra priser i webbshopen noterade jag så man får väldigt mycket för ditt presentkort! kul!

 • Marielle skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Handdukar till badrummet.

 • Viktoria skriver:

  1. Enskede
  2. Tvättmedel för att jag föredrar ekologiskt och är alltid nyfiken att prova nya produkter. Träbricka och trälådor till förvaring i köket då vi har gjort oss av med allt i plast och vill ersätta det med underbart trä istället!

 • Ann-Louise skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Jag skulle köpa ett sopset. Har drömt om det sedan min lille kille började äta själv här hemma och ligger på knä efter varje måltid för att städa upp.

 • Fredrik skriver:

  1. Enskede
  2. Sopset komplett; I en barnfamilj används sopen flera gånger om dagen och äntligen är det en borste som kan stå framme!

 • Malin skriver:

  1. Enskede
  2. Sååå mycket städgrejer! Sop-setet, diskborste och trasa samt en massa ekologiskt rengöringsmedel. Vilken lyx att få städa med! Knopplisten eller badrumsmattan i björk hade kanske också fått åka med pga fint.

 • Cecilia Haidar skriver:

  Sandsborgsvägen i Enskede
  Önskelistan från Iris hantverk är LÅNG, dock blir mitt val av inköp nu deras underbara knopplist! Den är bäst i utförande jämfört med andra och jag behöver många för jag inreder vårt nya hus med dessa praktiska och vackra detaljer.

 • 1. Enskede (Sandsborgsvägen)
  2. Blir absolut sopborsten, så jag slipper släpa dammsugare efter vid varje måltid. Snygg att ha framme. Drar ingen el. Fantastiskt!

 • Frida skriver:

  1: Sandborgsvägen i Enskede
  2: Jag bor med min pojkvän på minimala 20 kvadrat, vilket gör att det är svårt att gömma undan nödvändiga saker som till exempel sopset och andra städgrejer. Eftersom man ser allting hela tiden krävs det att även dessa saker är dekorativa. För ett presentkort skulle jag köpa fina diskdukar med lång hållbarhet, kökshanddukar och diskborstar som tillsammans med sopsetet skulle förgylla vårt hem!

 • 1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. För presentkortet skulle jag vilja köpa en pläd "Ralph Mörkgrå" som jag länge spanat in men tycker är för dyr. Sedan skulle jag även testa ekologiskt tvättmedel då jag aldrig testat men tänker att jag borde byta ut det jag idag har för att vara lite snällare mot vår miljö.

 • Lisa skriver:

  1. Enskede
  2. Två stycken kuddvar Saras Tak Grå, fyra stycken glasunderlägg Saras Tak Grå, en stycken filt Twist naturvit och tre stycken bollvaser! Åh, så fint det skulle bli i mitt vardagsrum… Då kan jag behålla min gamla soffa ett tag till! Både ekonomiskt och miljövänligt!

 • Liza eriksson skriver:

  1. På Västerlånggatan 24 och Kungsgatan 55
  2. Jag hade köpt vackra köksredskap, för det vore en fröjd att få slänga ut gamla plastredskap. sedan hade jag också köpt mig en fin liten fågelholk i funkismodell!

 • Frida skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Sopsetet har jag ju pillat på många gånger men aldrig unnat mig. För presentkortet skulle jag förmodligen klicka hem en av de vackra filtarna som jag trånat efter länge, eller kanske byta ut en hel del plastigt skräp i köket mot deras ljuvliga och produkter, svårt att välja helt enkelt…

 • Gunn skriver:

  1. Enskede
  2. Sop set komplett grå skulle det bli utan tvekan. Jag är lite pedantiskt lagd på gott och ont. Denna snygga pryl skulle förgylla min vardag… mamma Gunn

 • Maria skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Om jag blev den lyckliga vinnaren skulle jag köpa en knoppbräda till sovrummet, degskrapa och stor glaskaraff till köket. Älskar hur alla praktiska ting på Iris hantverk känns så lyxiga och gedigna. Inte ofta jag känner för att krama en sopborste 🙂

 • Emma A skriver:

  Vilken drömvinst! Har gått och sneglat på sop-setet jättelänge, men det har känts som så mycket pengar…
  1. På Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Förutom sopsetet har jag spanat in den där lilla bords-borsten med skyffel. Min man tycker att det verkar vara en så onödig grej, men jag är övertygad om att jag kan motbevisa honom om jag bara fick den i min hand! Sen skulle jag lätt köpa en skoskrapa, så att vi kunde slippa all denna snö som dras in i hallen vareviga dag. Och om det fanns pengar kvar skulle jag investera i en ny borste/skrapa till bilen! Har en billig plastvariant som jag sliter mig blå med varje dag, tänk vilken dröm att ha en ordentlig! Jag håller tummarna så hårt!!

 • Emilie skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa en nagelborste och en rotfruktsborste, typiska saker jag ldrig kommer ihåg mer än när jag saknar dom. Jag skulle även köpa ett bordsborstset som jag velat ha länge men aldrig kommit till skott med, det känns som en himla smidig grej.

 • Lotta Z skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Jag skulle lägga lite pengar emellan och köpa den fina vedbäraren – den är SÅ fin!
  … och bredvid den skulle borsten få stå – perfekt till att sopa upp skräpet som blir runt veden, skräpet som vi nu drar runt i hela huset. Leve borsten! 🙂

 • Catrin skriver:

  1.Sandsborgsvägen i Enskede
  2.Jag skulle verkligen behöva denna fantastiska borste då vi har ett väldigt fint gulrutigt golv i vårt funkiskök (som jag älskar) men som dessvärre blir smutsigt så fort man bara tittar på mat. Jag sopar köksgolvet minst en gång om dagen året om och tänk vardagsglädjen i att få sopa med en riktigt fin kvast.

 • Anonym skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Om jag hade vunnit presentkortet hade jag köpt in nya fina grejer till badrummet. Jag bara älskar att allt är i naturmaterial som trä och betång, så fint. Jag hade köpt en nagelborste, nya handdukar och en trä hängare. Vi ska renovera vårt badrum och det skulle passa perfekt att få in nya och fräscha grejer in med det nya badrummet!

 • Sandra skriver:

  Iris hantverk känns så rätt på så många sätt. Den ena saken finare än den andra, men framförallt känns det så rätt att de jobbar med naturmaterial. Jag kan inte betsämma mig, när jag klickar runt I shoppen vill jag ha allt, oh så mycket fint det finns….
  just det, binderiet ligger på Sandsborgsvägen I Enske….
  jag hoppas innerligt att jag vinner….

 • Malin W skriver:

  Åh hej vad kul tävling, precis en sådan fin borste som står på min önskelista inför jul. Borstbinderiet ligger i Enskede. Och som ni kanske förstår då så hade jag köpt en sån till köket. Mycket finare & hållbart än en mini-eldammsugare…

 • Karin skriver:

  2) Vad skulle du köpa för ditt presentkort hos Iris Hantverk? Motivera kort ditt svar.
  1.Iris Hantverk ligger på Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Ett presentkort hos Iris Hantverk skulle vara till hjälp för att uppdatera och byta ut mina gamla skovårdsprodukter till den fina skovårdslådan samt en skovårdsborste.

 • Caroline skriver:

  1) Borstbinderiet ligger på Sandsborgsvägen i Enskede.
  2) Vilken lucka, älskar Iris Hanverk och har önskar detta set i julklapp ? För presentkortet skulle jag köpa en kroklist, badrumsmattan i trä och fina borstar till vårt badrum fr -81 som vi lightrenoverar just nu. Med ny färg i ljust grå ton på väggarna, detaljer i trä och gröna växter tror jag det kan bli riktigt bra och samtidigt snällt mot både plånbok och miljö.

 • Titti skarp skriver:

  1.Sandsborgsvägen i Enskede
  2.nåt som saknas här hemma är verkligen grytlappar och hos iris finns ju härliga färger så det skulle jag unna mig om jag hade turen att vinna
  gillar mintgrönt
  hoppas på turen

 • birka skriver:

  Vill man hitta Borstbinderiet får man söka sig till Enskede
  Om jag skulle ha den stora turen att faktiskt vinna
  skulle jag fylla på med sådant som brukar med åren slitas eller försvinna
  Skurduk, disktrasor och cederkulor
  löser problemen med både mal och smulor

 • Linda skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle investera i en till diskborste böjd – fantastisk form och mkt hållbar! Några smörknivar och tandborstar, en brokvast och en bänkborste står också på önskelistan. 🙂

 • Josefin Malm skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Om jag hade vunnit presentkortet hade jag köpt in nya fina grejer till badrummet. Jag bara älskar att allt är i naturmaterial som trä och betång, så fint. Jag hade köpt en nagelborste, nya handdukar och en trä hängare. Vi ska renovera vårt badrum och det skulle passa perfekt att få in nya och fräscha grejer in med det nya badrummet!

 • Sofia Westin skriver:

  1. Enskede
  2. Den fantastiska avokadogröna ullfilten Vega skulle jag gärna både värma mig med och ha framme för att se snygg ut. För pengarna som blir över skulle jag köpa cederkulor. Det supersnygga och miljösmarta sopsettet har jag drömt om länge så det vore fantastiskt att vinna det!

 • Lisa skriver:

  1) Enskede
  2) Jag hade köpt en härlig dörrmatta, den i trä med svarta borst. Perfekt när man kommer med nersmutsad barnvagn + mamma efter vinterpromenaden, så slipper man smuts i hela hallen.

 • Sandra skriver:

  1) Enskede
  2) Jag skulle unna mig att pimpa mitt blåa 90-talsbadrum med lite sköna produkter. Jag har ingen möjlighet att renovera badrummet, som faktiskt är fullt funktionsdugligt, men det vore härligt med lite nya handdukar, en ny tandborste och kanske en härlig tvål.

 • 1. Borstbinderiet finns på Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Någonting jag ej kan fatta
  varifrån kommer all sand och grus
  Skulle haft Iris Hantverks fina entrematta
  en nyttoprydnad för hall och hus
  En liten vit Frökapsel-vas på mitt bord
  och vips- jag är den lyckligaste på vår jord!!
  God Jul till alla!

 • Anna K skriver:

  1) Enskede
  2) Ett Sopset skulle jag köpa. Med småbarn hemma har jag ett gammalt set stående framme och använder det varje dag för att få upp smulor och skräp. Men det är slitet, plastigt och börjar gå sönder så att byta ut det står på lista över saker som ska göras.

 • Sarasofie skriver:

  I Enskede 🙂
  Jag skulle passa på att plastbanta köket, köpa bakpensel, smörkniv, skärbräda osv i trä. Brukar byta ut en sak i taget, men det hade varit skönt för själen att göra ett riktigt krafttag. Tycker det är så viktigt att göra det vi kan för vår planet och våra medmänniskor, och inte bidra till mer gift och se till att använda våra snälla produkter livet ut.

 • Anna skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa nya fina kuddar till våran soffa, då vi i höstas skaffade oss en liten valp som nu tuggat sönder alla kuddar. Hade blivit fint nu till jul!

 • Mathilda skriver:

  Borstbinderiet ligger på Sandsborgsvägen i Enskede. Jag hade önskat mig den fina torkställningen eftersom jag inte har någonstans att hänga upp tvätt inomhus. Den skulle vara så fin att ha. Med vänliga hälsningar, Mathilda

 • Sofia skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa en diskborste!

 • Cathrine Broman skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa en ullpläd att ha i vår nya lilla kolonistuga. Det kan bli ganska kallt i stugan och då är det mysigt att krypa ihop under en varm filt. Sen är ju filtarna otroligt fina och passar in i stilen vi vill skapa – naturligt, hållbart, gammeldags och lantligt. Har dessutom sedan tidigare funderat på att köpa ett sopset i trä som är så snyggt att det får stå framme hela tiden. Bra på liten yta och större chans att vi faktiskt sopar rent då och då.

 • Alexandra skriver:

  Sandsborgsvägen i Enskede
  Jag skulle köpa en knopplist till vårt nya badrum för alla handdukar och barnens badrockar. Och en härlig badborste såklart!

 • Britta skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa Spegel på fot, badlakan Natur och badborste med knopp. Allt för badrummet!

 • Jennie L skriver:

  1) Enskede
  2) En knoppbräda till hallen-enkel&snygg, presentkortet skulle nog räcka till en badkarshylla oxå!

 • Malin skriver:

  1)
  Iris Hantverk
  Sandsborgsvägen 52
  S-122 88 Enskede
  2)
  Knopplister – sådana har jag redan hemma i hallen och gillar mycket, nu blir det till barnens rum.
  I övrigt håller jag på att plastbanta köket, så hade använt resten av pengarna till snygga köksattiraljer som borstar/penslar och redskap.
  Med vänlig hälsning Malin

 • Emelie Koning skriver:

  1 – Enskede! Med två butiker i Stockholm på Kungsgatan & Västerlånggatan.
  2 – Jag skulle köpa diverse badrumsinredning då vårat idag är plastigt och deprimerande!

 • Kristina Olson skriver:

  Borstbinderiet ligger på Sandborgsvägen i Enskede.
  Jag skulle köpa ett sopset att ha på landet. Jag älskar att sopa i motsats till annan städning. Det är meditativt. Att sopa med vackra borstar förhöjer lyckan ytterligare!

 • Agnes Dunder skriver:

  1) Sandsborgsvägen i Enskede.
  2) ”Den där kommer INTE med i flytten, jag köper en ny SNYGG sop” deklarerade jag samtidigt som jag slängde vårt trasiga sopset demonstrativt på återvinningen i samband med en flytt för ett år sedan. Sedan dess har min sambo påmint mig om detta i ett år, men den nya lägenheten förblir osopad. Hjälp oss lösa denna kris i förhållandet, snälla! Med ett presentkort kan jag även slänga in en liten dammvippa som plåster på städsåren åt sambon.

 • Christina skriver:

  1. I Enskede, på Sandborgsvägen
  2. Ja men jag skulle välja sopsetet. Hur snyggt jämfört med mitt i skrikande turkos plast.

 • Nora Hemmingsson skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Vi har en soffa som flyttade in tillsammans med min sambo som jag aldrig har gillat, så den vill jag gärna pimpa med fina kuddar och en härlig pläd från Iris Hantverk!

 • Ida Wallin skriver:

  1) Iris Hantverk ligger i Enskede
  2) Detta sopset har min sambo pratat om i över ett år. Då jag försöker downsiza och minimera konsumtion utav nytt har jag inte kunnat motivera ett inköp. Det skulle dock uppskattas väldigt då vårt nuvarande sopsets handtag lossnar varje gång man sopar och skapar rätt mycket irritation. Skulle vara så kul och överraska med detta en dag när han kommer hem från jobbet, att ha något nytt känns väldigt lyxigt.
  För presentkortet skulle en handukstork köpas. Den skulle användas som en miniklädtork då det med bebis i hushåll blir en del handtvätt och kläderna i brist på annan torkmöjlighet hamnar på element runt omkring i lägenheten. Sen skulle tvålar och tandborstar köpas för resterande, det är sådant som förbrukas och är extra viktigt att välja miljövänligt.

 • Maris skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Entrémattor i brunt för utomhusbruk. I vårt hus kommer MSN direkt in i vardagsrummet, vi har ingen hall. Med två små barn är det ett ständigt dammsugande av grus och sand, en entrématta hade underlättat livet! För övriga pengar hade jag köpt diskborstar och kastrullborstar och skickat till släkten i Canada som älskar dessa lika mycket som vi, men har betydligt svårare att få tag i dem (även om det faktiskt finns återförsäljare även där!)

 • Evelina skriver:

  1. Borstbinderiet ligger i Enskede.
  2. I tvättstugan står ett grått klassiskt, plastigt sopset, lappat och lagat med silvertejp… Ett sprillans nytt vore en fantastisk julklapp till köket som kan få stå framme och visa upp sig! I februari flyttar vi till en gård från slutet av 1800-talet, badrumsrenoveringen påbörjas direkt och därefter vill jag inreda med fina badrumsprodukter, plastbanta och hitta den där rätta rena men mysiga spa-känslan jag önskar mig. Jag hade gått loss på Iris Hantverks badrumsavdelning om jag vann!

 • Sofi skriver:

  1. I Enskede på Sandsborgsvägen
  2. Ett långt skohorn, en skoborste och en påstrykare skulle göra både mig och mina skor glada och snygga 🙂

 • Johan Hörberg skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa sopborste och -skyffel att ha stående i hallen för att kunna sopa upp allt grus och sand som ungarna drar in under vintertid.

 • Zara Nordqvist skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede i Stockholm
  2. Ullpläden Vega avokado ( då enträgna hintar till sambo och övrig familj aldrig ger utslag!). Eller 2 st kryddkvarnar i svart och vitt eller..osv. Ni förstår!? Iris hantverk är en nyupptäckt pärla faktiskt och jag mycket positiv inställd! Länge leve hantverket.

 • Conny skriver:

  1. i Enskede på Sandborgsvägen.
  2.det skulle bli lite smått och gott till kök och badrum, sådana säker man minns med glädje från förr.

 • Ingrid Dahl skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa en bricka med mönstret Ruta 50 Dimgrön med ett par matchande kuddar till. Perfekt för kvällsmys i soffan!

 • Kristofer skriver:

  Enskede, sandborgsväg
  Jag skulle köpa någon av dörrmattorna, vill gärna ha kvalité vid entrén på mitt nya hus.

 • Anonym skriver:

  1.Sandborgsvögen Enskede
  2.Jag skulle köpa sopborsten eller dammvippan.

 • Anna skriver:

  1. Det ligger på Sandborgsvägen i Enskede
  2. Vi flyttar snart in i vårt första hus från en liten lägenhet så det finns många utrymmen att fylla. Jag skulle så gärna vilja ha den vackra vedförvaringen att ställa bredvid braskaminen, men även lite vackra naturliga inslag i badrummet som ger en mjukare och varmare känsla där. Det skulle bli svårt att välja bland alla fina och användbara saker.

 • Julia Lundmark skriver:

  1) sandsborgsvägen i Enskede
  2) jag skulle köpa en toalettborste! Tycker de är SÅ fina och ett typiskt exempel på hur man kan gör något utilitärt och "fult" och göra det både hållbart och vackert!

 • Caroline skriver:

  1. På Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Jag hade köpt ett par snygga diskborstar, en fin disktrasa och även valt ut en av alla superfina tvålkoppar som fanns på deras hemsida.

 • Anna skriver:

  1. Sandborgsvägen, Enskede
  2. Affisch Blom eller nått fint till mitt 50-tals kök som jag restaurerat tidstypiskt.Mycket påminner mig om farmors saker från sommarstugan <3

 • Monica skriver:

  Sandbergsvägen i Enskede
  Jag skulle köpa dammvippan.

 • Jonas Nygaard skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Ett ”sopset komplett svart” för att jag vill minska familjens miljöpåverkan genom att inte alltid ta fram dammsugaren.

 • Olivia Jansson skriver:

  1. Sanborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa diskatteraljer och ett skohorn

 • Helena skriver:

  1. På Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa fler praktiska ting som behövs i vår lilla familj men så ofta är plastiga, rackiga och bara så tråkiga att ha framme. En skoskrapa för de leriga stövlarna, ett långt skohorn till föräldrarna som alltid råkar få tidsbrist i hallen och ett kort sopset som komplement till det stora – till alla de gånger man behöver sopa undan lite – men fort! – innan barnen trampat runt ris i hela lägenheten. Tänk att få rodda vardagsfixet med stil! 🙂

 • funkisistan skriver:

  1)sandsborgsägen i Enskede
  2)Med massageborste med knopp, mandelskrubb och pimpsten,
  från topp till tå jag blir ren å len,
  till köket en diskborste i trä
  där ligger engångs verkligen i lä
  på det ett kort sopset i vitt
  så vi i källaren hundhår, smulor och aska blir kvitt
  till sist önskar jag hålla rent i vår entré
  en fin brokvast får såklart fixa de!

 • Jennie skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Börjat baka inför jul och inser precis att det behövs en ny kavel och brödpensel.

 • Gunilla skriver:

  1. sandborgsvägen i Enskede
  2. skrubborste till kroppen och annat som passar för att ta hand om min trötta torra kropp nu under vintern

 • Sandra skriver:

  1. (Sandsborgsvägen) i Enskede
  2. Först och främat en skurborste så att våra trägolv kan bli presentabla igen. Sedan haffar jag en toalettborste också så att badrummet även det blir presentabelt.

 • Linnea Boman skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Då jag hade gett bort detta Sopset till min svägerska så hade jag köpt ett till mig själv för presentkortet!

 • Katarina skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Skulle köpa två sopset i svart. Det är helt ljuvliga och kan stå framme och visa sig!

 • Hannah skriver:

  Sandsborgsvägen i Enskede
  I en lägenhet med brädgolv är en rejäl sop bättre än andra städredskap. Så denna vinsten vore ett helt fantastiskt kap. Men nytta ska förenas med nöje det vet vi väl alla, så får jag också några kuddar i saffran jag raklång i golvet av lycka falla.

 • Nickan skriver:

  1: Sandsborgsvägen i Enskede
  2: Ohh, utan tvekan mera borstar, trasor och andra städprylar för att plastbanta i städskåpet.

 • Anja L skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2: Fina kuddar och pläd till soffan för mys och njutning, dessutom jättefina.

 • Helén skriver:

  1.Borstbinderiet ligger på Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Eftersom ett sopset redan ingår skulle jag köpa en skovårdslåda (då familjens skovård är minst sagt eftersatt och behöver tas tag i, vilket säkerligen underlättas av ett sådan här fint set) och så skulle jag köpa en knoppbräda med 7 knoppar att hänga upp i barnens rum så att kläder mm inte slängs på golvet.

 • Clas skriver:

  1.
  På Sandsborgsvägen i Enskede
  2.
  Knoppbrädor till badrummet att hänga kläderna på olika höjd för både stora och små,
  en för oss var -därför är antalet två!
  Plus en badborste med knopp,
  så elegant på badkarskanten och att använda efter ett dopp.
  Ett öga för hantverk och borstbinderi,
  jag älskar design och naturmaterial i harmoni.
  Perfekt julklapp på dopparedan,
  det är klart alla önskar sig ett paket från Iris hantverk under sin gran! 🙂

 • Petra E skriver:

  1. Iris Hantverks borstbinderi hittar man på Sandborgsvägen i Enskede, Stockholm.
  2. För presentkortet hade jag valt badsrumsmattan i oljad björk. För närvarande använder jag en handduk att stå på när jag kommer blöt ur duschen, inte en särskilt praktiskt eller ideal lösning, men badrumsmattan hade löst mitt problem och hade dessutom varit en vacker inredningsdetalj j badrummet.
  Glad Lucia!

 • Jennie skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Åh, du skulle jag passa på att köpa massa fina saker till badrummet eftersom att vi nu har en spännande badrumsrenovering på g!

 • Klara skriver:

  1. Sandborgsvägen, Enskede
  2. Jag skulle köpa ett sopset. Eftersom jag bor i en extremt liten lägenhet har jag inte prioriterat dammsugare, utan sopar istället golvet. Därför skulle det vara himla fint att ha ett extra fint sopset som dessutom blir en fin inredningsdetalj.

 • Sandra P skriver:

  Sandborstvägen i Enskede.
  När utomordentlig kvalitet och fantastisk hantverksanda får råda väljer jag toapappershållaren som garanterat ger mig båda.

 • Jenny skriver:

  Sandsborgsvägen i Enskede
  Sopsetet har vrit en favorti hemma änmge och jag vill ge min syster ett likadant!

 • Hanna skriver:

  1. Borstbinderiet ligger på Sandsborgsvägen i Enskede
  2. En WC-borste! Det finns ju typ inget tråkigare än att göra rent toaletten, så om man hade en fin WC-borste så kanske det skulle göra det hela lite roligare! Dessutom så skulle det vara så skönt att äntligen byta ut den där trista och tråkiga plastborsten som jag har nu.

 • Hannah N skriver:

  Sandsborgsvägen i Enskede
  Jag, min blick blev fångad av en grovdiskbörste! God jul på er!

 • Camilla Sandmark skriver:

  1. Det ligger på Sandsborgsvägen 52 i Enskede.
  2. Pengarna räcker ju till riktigt mycket så jag skulle köpa både en bra nagelborste, diskborste och den ljuvliga gröna pläden björk.

 • Kristin skriver:

  Det ligger på Sandsborgsvägen i Enskede! 🙂 Hade jag vunnit hade jag köpt en salig blandning av saker till köket! Deras diskborste och diskduk exempelvis. Det finns mycket snygga grejer!

 • 1.Borstbinderiet ligger på Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Oh, jag hade köpt två skoborstar – vilket nöje att borsta skor med det fina hantverket och så hade jag lagt till litet pengar för att köpa en fin skärbräda också.

 • Sarah skriver:

  1.sandsborgsvägen i Enskede
  2.det är så mycket fint jag skulle vilja ha! Men jag skulle nog börja med att byta ut olika borstar och penslar i köket till dessa vackra i naturmaterial! Bakpensel, diskborste och rotfruktsborste skulle nog få flytta in hos oss!

 • Märta skriver:

  Sandsborgsvägen i Enskede
  Jag skulle gärna vilja ha badlakan och så en torkställning.

 • Linn U skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Åh, finns allt för mycket fint att välja emellan. Jag hade nog kompletterat sopsetet med att köpa något annat från deras städkategori. Torkställningen var väldigt fin och mycket roligare än vår befintliga (standard i vitmålad metall).

 • Lotta skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Ett borstset till min bror i julklapp

 • Anna skriver:

  1. Borstbinderiet finns på Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Såå perfekt! Sopsetet i sig är gåva nog – vi har sopsetet framme och setet i plast (som vi har idag!) är så fult jämfört med det vackra från iris Hantverk! För att fortsätta plastbantandet skulle jag ekipera vårt nya badrum med en toalettborste med grå skål, en knopplist med 4 knoppar och en nagelborste. Så fint det skulle bli!

 • Math skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2 . med tanke på årstiden så hade jag köpt den fina bilsnöborsten och sluppit makens urfula i plast. Sedan hade jag uppgraderat fåglarnas fågelmatare med det fina lilla funkisfågelhuset – även fåglarna kan ju få ngt från tomten 🙂

 • Anna skriver:

  1.sandsborgsvägen i Enskede
  2. Ett sopset till min mamma, som bor i Spanien på vintrarna, så att hon kan sopa undan ökensanden som letar sig in överallt i lilla huset i Spanien 😉

 • Sanna skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Fastnade för detta (http://www.irishantverk.se/sv/articles/2.42.449/iris-hantverk-skarbrada-upplaggningsbricka) fina uppläggningsfast/skärbräda som hade varit perfekt hemma hos oss. Gillade även (http://www.irishantverk.se/sv/articles/2.42.48/iris-hantverk-degskrapa) som vore perfekt nu till julbaket.
  Kram Sanna

 • Caroline skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag hade valt sopsetet. Det är så fint att man kan a det framme, och jag tappar alltid massa saker på golvet i köket när jag lagar mat så den hade varit praktisk för mig att ha också. Istället för att sopa in det mot kanten med foten som jag gör nu.

 • Outi skriver:

  Binderiet finns på Sandborgsvägen i Enskede. Förutom det vackra sop-setet (som stått på min önskelista i flera år nu) hade jag valt vedförvaringen. Vacker, praktisk och miljövänlig – och något som skulle göra miljön runt (den fula) kaminen trevligare…dessutom hade den matchat sopsortering på ett elegant sätt ??

 • Stina skriver:

  Enskede
  Omg, vill ha alla borstar pga så fina!! Skulle först shoppa loss på skrivbordsborstar och dammvippor till bord och dator i ateljen, de är fina nog att inspirera och där finns massa damm, suddflagor och annat som en tjusig borste skulle råda bot på <3

 • Kristin skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Skulle först och främst bli väldigt glad för sopsetet som jag skulle ge till mina föräldrar i julklapp eftersom deras gamla i plast är så slitet och funnits med sedan 70-talet. Sedan skulle jag köpa nya fina skärbrädor till mig själv för att ersätta de fula i plast vi har hemma.

 • Frida K skriver:

  Enskede
  Jag skulle köpt en knopplist och diskborstar.

 • Johanna Maria skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag är känd för att vara ett städ-freak av rang. Inte för att jag är ovanligt pedant (okej, lite kanske..) men framförallt för att jag tycker att det är så roligt – och ännu bättre – det blir så fint!
  Därför skulle jag fortsätta på temat städning och matcha den underbara borsten med andra städprodukter.
  – Datorborste Kombi – bästa uppfinningen jag hört! En hemma och en på jobbet kanske?
  – Skovårdslåda – söndagar = skovårdsdag (ta hand om skorna och de håller mycket längre – bra för ekonomin & miljön!). Idag har jag några enstaka produkter som jag gömmer i städskåpet. Den här lådan skulle få stå framme.
  – Fickklädesborste – bär alltid med mig en klädvårdsrulle. Den här är dels hundra gånger snyggare – men också mycket mer miljövänlig. Slipper plasten och pappret som åker i sopporna. Istället en borste som håller gång på gång på gång…

 • Anton skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Pläden Ralph sådär härligt murrig och grå
  behöver jag själv under mörka höstkvällar i Umeå,
  Och till min mor skulle jag ge
  En gåva som påminner om Carl von Linné
  Affischen frö skulle pryda väggar så tomma
  och få hela hennes sommarstugan att bokstavligen blomma!

 • Cecilia Jönsson skriver:

  Sandsborgsvägen i Enskede
  Jag skulle ge presentkortet till son och svärdotter som under våren 2017 flyttar in i första gemensamma hemmet och BEHÖVER ALLT. Tomten kommer att vara en leråker under en tid framåt så en skoskrapa och en entrématta kommer de sannerligen att behöva 🙂

 • Anna skriver:

  Kungsgatan 55, om man vill till butiken.
  Jag älskar träprodukter och skulle köpa tandborstar, tvålkoppar, en dammvippa, smörknivar och … förresten, hur långt sade du att pengarna räcker, sade du…??

 • Bibbi skriver:

  Sandsborgsvägen i Enskede-
  Cederkulorna, visste inte att de fanns!!! Ska verkligen pröva mot mal i garderoben. Miljövänligt.

 • Anna Olofsson skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Knoppbräda att hänga finheter på, dammvippa och lite andra prylar till tvättstugan. Alltid roligt att göra trista bestyr i trevlig miljö!

 • Emma skriver:

  I Enskede
  Jag skulle välja en vit pläd. Vacker och enkel ger den evigt liv <3

 • 1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa en diskduk i bommull/lin, diskborste för grovdisk, diskborste för glas, rundad diskborste och borste för flaskor.

 • Melinda skriver:

  Borstbinderiet ligger på Sandsborgsvägen i Enskede.
  Jag hade lätt köpt bl.a. skovårdslådan. Jag älskar ju skor men är ibland sorgligt dålig på att ta hand om dem. Men blir typ sugen på att putsa när jag ser den fina lådan!

 • Anonym skriver:

  1.Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle uppdatera mitt badrum med coola burkar,toaborste å handdukar.

 • Frida skriver:

  1. Det ligger på Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag har länge velat prova Iris diskdukar, då det inte känns hållbart att konsumera så mycket diskprylar som vi gör här hemma. Jag har deras diskborstar och älskar dem! Så jag hade helt enkelt köpt en rejäl hög med diskdukar. 🙂

 • Caroline L skriver:

  1. Enskede
  2. En dimrosa ullpläd skulle passa mig perfekt.
  Härlig färg, bra material och en generös storlek.
  Under den skulle många tupplurar med katterna
  avnjutas.

 • Linda skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede!
  2. Jag skulle nog unna mig en necessär, Saras Tak Dimgrön tycker jag ser alldeles fantastiskt trevlig ut! Min dotter skulle behöva en nagelborste och min sambo en skovårdslåda!

 • Anne-Marie Janko skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede!
  2.De runda borstarna är jag väldigt glad i. Så en rund rotfruktsborste och en bunkborste förstås! Sedan får jag lägga till lite till den gula ullpläden att svepa in mig i när jag skrubbat färdigt.

 • Ellen Aguirre skriver:

  Sandborgsvägen i Enskede.
  Toalettborste, en som inte förfular badrummet!

 • Frida S. skriver:

  1. Enskede
  2. Iris har så fint hantverk! Sopborsten är förutom funktionell, även är riktigt fin, skulle passa bra på armlängds avstånd från köksbordet när vår lilla dotter har gott loss med "kan äta själv". För ett presentkort skulle jag köpa olika bad- och diskborstar att ge bort till vänner och familj som hälsa på-presenter.

 • Annika skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Skoskrapa i gjutjärn

 • annica skriver:

  1) Enskede
  önskar när jag med trollspöet svingar en skoskrapa

 • Eva skriver:

  1, Sandsborgsvägen i Enskede
  2, Sopset Komplett Grå; funktion och hantverkstradition – det skulle få stå framme i köket!

 • Lena Axelsson skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Träredskap till köket, finns mycket snyggt att välja bland

 • Anonym skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa sopsetet… det skulle få stå redo vid kakelugnen. Superfin!

 • 1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa sopsetet… det skulle få stå redo vid kakelugnen. Superfin!
  Missade att skriva in mina uppgifter så här är svaret igen..

 • Anonym skriver:

  De befinner sig på Sandborgsvägen 52 i Enskede!
  Jag skulle unna mig en lyxig hårborste till mitt vintertrötta hår samt några härliga bad/dusch-borstar för lite spakänsla i badrummet 🙂

 • Lovisa skriver:

  Iris Hantverk finns på Sandborgsvägen 52 i Enskede!
  För presentkortet skulle jag unnat mig lite konst att sätta upp på mina än så länge kala väggar. Det skulle göra hela mitt hem så mycket mer inspirerande.

 • Birgitta skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa en bakborste och degskrapa, märkte att jag behövde uppdatera mina bakverktyg när jag bakade pepparkakor.

 • Hanna skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede!
  2. Jag skulle börja med att köpa flera stycken knoppbräden att ha i sovrummet så att min sambo inte kan undvika att hänga upp sina kläder om kvällarna (just nu bildar dom mindre roliga högar på vårt sovrumsgolv). Dessutom skulle jag köpa köpa en mjuk pläd till vårt första barn som kommer i maj! 🙂

 • Annika Nilsson skriver:

  Sandsborgsvägen i Enskede.
  Jag skulle köpa en vacker kryddkvarn. Har alltid önskat mig en sådan kryddkvarn som TV-kockarna har! Tror nog i min enfald att jag skulle bli lika duktig på att krydda som dem då!

 • Elin dahllöf skriver:

  1) sandsborgsvägen i Enskede
  2) jag hade köpt ett par knoppbrädor till sovrummet och en och annan diskborste som gå bort present! Tycker iris hantverk har fantastiska produkter och sopsetet hade varit en höjdare i sig då vår gamla ikea-sopborste sjunger på sista versen! Vilket lyft det skulle bli.

 • Lina skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag hade skulle vilja köpa saker till köket, fina och rejäla borstar och kökshanddukar. Och en knoppbräda såklart!

 • PiaL skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa badborstar att ha i duschen! Bästa skrubben man kan tänka sig!

 • Eva McKay skriver:

  1.Sandsborgsvägen, Enskede, Stockholm.
  2. Ett självklart val är ett sopset till för det är snygga- pryder sin plats i köket och håller i många, många år och det gillar jag.

 • Lovisa skriver:

  1: Sandsborgsvägen i Enskede
  2: Åh, hade köpt ett sopsätt och massa bakgrejer för att de är så snygga och "rena"

 • Charlotte skriver:

  1) Jag har ju rätt dålig koll på geografi så fick kolla upp var Enskede låg haha… Och då Sandsborgsvägen också såklart!
  2) Jag skulle köpa en ljus ullfilt till min hund, han får bara ligga på ett ställe i soffan nämligen, på en filt, men den är av akryl så han blir elektrisk! Stackarn, så en filt i naturmaterial hade varit super! Jag tänkte kanske att han skulle gilla fina Twist?

 • Sanna skriver:

  1: sandborgsvägen i Enskede
  2: ett fint borstset till min kära mamma att låta står framme i det vackra köket

 • Jenny skriver:

  1. Borstbinderiet ligger på Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Sopen och skyffeln står på min önskelista denna jul! Då jag successivt håller på att byta ut all plast i köket skulle jag köpa skärbrädor och köksredskap. Men även en fin kvast att ha ute på förstukvisten.

 • Emma skriver:

  Det ligger i Enskede. Jag skulle köpa exakt det sopset som finns på bilden. Letade länge efter en snygg sop och skyffel som faktiskt kan få stå framme. Hittade den på Iris hantverk. Köpte den. Var nöjd. Ett av barnen använde skyffeln som hockeyklubba. Skyffeln sprack. Blev missnöjd.

 • Monika Lindh skriver:

  Borstbinderiet i Enskede på Sandsborgsvägen.
  Det här setet får mer än gärna stå framme i köket, invid vedspisen.

 • 1: Sandsborgsvägen i Enskede
  2: Det lutar åt den fina filten Samba i dimrosa. Filtar kan man inte få för mycket av!

 • Jane Larsson skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle köpa nya diskborstar, skursvampar, bakborste och degskrapa bland annat. Det skulle ju bli en massa bra grejer! 🙂

 • Sandra Eriksson skriver:

  Sandborgsvägen i Enskede är svaret på din fråga.
  Jag skulle passa på att inskaffa lite nya bakredskap. Så enkla men så fina!

 • Gunilla skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle välja entrematta Brun, skohorn i bok och skovårdslåda till ett välkommande ekologiskt hem.

 • Anonym skriver:

  Åh jag skulle bli såå glad för bara borstsetet, vi har precis slängt vårt fula i plast.
  Men om man nu fick shoppa loss skulle jag gå loss på ansiktsborte, tandborsthållare med matchande skål och handdukarna i någon jorig färg.

 • Emelie skriver:

  Åh, eftersom jag redan har ett vackert sopset från iris hantverk så skulle jag placera det andra setet i vår nyrenoverade gäststuga, där skulle den verkligen pryda sin plats! Från hemsidan skulle jag beställa en Leaf Blygrå Ullpläd som även den kommer att få äran att värma våra gäster när de myser i soffan i stugan.
  Borstbinderiet ligger på Sandsborgsvägen i Enskede.

 • Linnea skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag hade valt det vackra bordsborstset -03, en skoskrapa för utomhusbruk samt rotfruksborste!

 • Pernilla skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle gärna köpa av deras fina badtextil. Så härligt.

 • Anna skriver:

  1. Sandsborgsvägen 52 i Enskede
  2.En badborste. Jag har längtansfullt känt och klämt på dem länge, men inte köpt någon ännu.

 • Sarag skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede.
  Diskdukar, för hela pengen! De "vanliga" från affären färgar av sig, de microfiberdukarna jag använder nu börjar lukta unket direkt, och engångstrasor känns inte som ett alternativ.

 • Lotta skriver:

  1. Borstbinderiet ligger i enskede (men butikerna ligger på Kungsgatan och Västerlånggatan).
  2. Jag skulle köpa det (lilla) sopsetet i olivgrön för att hålla ordningen efter min lilla prins på toaletten- i mars flyttade en litet svart brittiskt korthår (katt) in till oss som heter Berlioz. Han är helt underbar och det bästa jag vet men lyckas med jämna mellanrum förvandla hela badrummet till Sahara när han stökar runt på sin toalett. En händig liten soppskyffel inne på toaletten skulle därför komma väl till pass och den snygga designen skulle väga upp den "något" mindre coola kattlådan. Sedan hade jag även handlat en klädborste- behövs knappast förklara varför 😉

 • Ella skriver:

  1. Borstbinderiet liger på Sandsborgsvägen i Enskede.
  2.Jag skulle köpa produkter till badrummet och till entren till huset. Både skoskrapan i gjutjärn och den bruna entrémattan är fantastiskt fina.

 • Moa Nordin skriver:

  1. Iris Hantverk ligger på Sandsborgsvägen 52 i Enskede!
  2. Jag skulle köpa antingen någon mysig filt i mörkgrått, då det saknas i vardagsrummet! Sen hade jag även velat haft en vedbärare, jättesmidigt att ha vid kaminen!

 • Karin W skriver:

  1. Borstbinderiet ligger på Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Med ett så vackert sopset städar jag gärna. Men ännu hellre lämnar jag smutsen utanför och köper därför en skoskrapa för pengarna. Snyggt både utanför och innanför dörren!

 • Loo skriver:

  Iris borstbinderi ligger i Enskede.
  Skulle jag ha turen att vinna så kommer jag gå loss på de fantastiska städprodukterna och badrumssortimentet. Deras trädetaljer gör sig otroligt fina i den kalla kalklade miljön med sin värme och håller länge! En bordsborste, vackra badborstar, badrumsmattan, tvålfat och den fina spegeln skulle skapa mysig spa känsla i skandinavisk anda!

 • Annika skriver:

  Enskede
  Sopset till min sambo som sagt att han önskar ett sådant!!

 • Emma skriver:

  1. På Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Badborste, hårborste, nagelborste, mandelskrubb och duschtvål. Hade lagt hela slanten på att skapa ett eget litet lyxigt hemmaspa.

 • Sofia skriver:

  1. Enskede
  2. Först och främst ett skohorn åt min svärfar! Han behöver verkligen ett skohorn men min svärmor tycker att alla är så fula så hon gömmer alltid undan dem. Iris Borstbinderis fina skohorn skulle skänka julefrid åt hela familjen.

 • Maria J skriver:

  Sandborgsvägen i Enskede
  Jag skulle vilja köpa en entrématta. Skulle vara så fint vid huvudentré.

 • Rebecka skriver:

  Borstbinderiet ligger på Sandsdsborgsvägen 52 i Enskede.
  Om jag skulle vinna hade jag köpt Iris Hantverks kam- och borstrengörare till alla jag känner. Kam- och borstrengöraren kan kännas som ett onödigt ting men den har typ revolutionerat mitt liv och det hade varit superkul att sprida budskapet.

 • Tess skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa den superfina filten Ralph. Den skulle jag och katterna kura upp oss under hela vinterhalvåret:)

 • Vera skriver:

  1. Enskede
  2. Fina klappar under granen vill alla ha
  Tänk om turen nu har kommit till lilla jag
  Då skulle jag köpa skohorn, badborste och duschtvål
  Luta mig tillbaka och äta skumtomtar ur en skål
  Hoppas Tomten kommer till mig i jul
  Det skulle ju vara kul!

 • Nina skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Självklart ett sopset som jag tittat på i flera år men aldrig fått tummen ur att köpa mig…

 • Pia S skriver:

  1: Sandsborgsv. i Enskede
  2: Åh det är jätte svårt ,där finns så mycket fint. Kom till sist fram till badlakan , handduk gåsöga och cederkulor .

 • Sofie skriver:

  1. Sandsborgsvägen Enskede.
  2. Cederkulor och malringar hade jag köpt på stört, då vi hittade läbbiga pälsängrar:( fy fasen vad vi har städat och skurat. Så, nya städartiklar hade även fått följa med hem. Och nu såg jag de söta klädnyporna… Hade givetvis klickat hem ett par sådana också:)

 • Lotta Larsdotter skriver:

  På Sandborgsvägen i Enskede.
  Jag skulle köpa badlakan och ekologisk duschtvål. Ett riktigt lyxigt duschkit som gärna får bli mitt!

 • jasmine skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Blev helt förälskad i Badlakanen i stickad ekologisk bomull. Så hade köpt sådana!

 • 1) Borstarna tillverkas i Enskede
  2) jag skulle ge vårt badrum en ansiktslyftning och välja en badrumsmatta i björk samt några borstar för kropp och knopp.

 • Eva skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. För det första skulle jag köpa en diskborste med trähandtag (adjö läskiga plastborsten!) men pengarna räcker ju längre än så :), så därför skulle jag nog även skaffa mig en dammvippa! De är ju sååå fina!

 • Jennie K skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag hade köpt vedbäraren som är både praktisk och väldigt fin.

 • Maggan skriver:

  1. Sandsborgsvägen 52 Enskede
  2. Rakborste och rakkopp i betong, så snygg.

 • Elisabeth A skriver:

  1 Enskede
  2 Jag skulle gå "babanas" bland badrumstillbehören.

 • Eva skriver:

  1) Enskede
  2) så mycket fint! Skulle slå till på det som jag har spanat in sedan tidigare till vårt badrum från Iris. Toaborste och badborste. Bort med plast och in med lite naturvänligare och ögonvänligare 🙂

 • Carola skriver:

  1: Enskede
  2: Jag skulle absolut välja en brokvast till farstubron på vårt nya hus. Det är från 1930 och är välarbetat och gediget precis som ert hantverk. En dator/skrivbordsborste skulle få pryda kontoret och en glasborste få plats i hemmets hjärta, köket.

 • Eva Å. skriver:

  Iris Hantverks borstbinderi ligger på Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Skulle köpa en skoskrapa att ha utomhus, Cederkulor, en kruskavel, badkarshylla, handdukstork och ett kuddvar Sara T.

 • Louise skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa massa köksredskap, bla diskborste , för att äntligen påbörja min plastbantning i köket.

 • Catrin skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Filten Twist naturvit och affischen Frö skulle jag unna mig!

 • Jessica Eliasson skriver:

  1) Sandsborgsvägen i Enskede
  2) skulle köpa ett extra sopset. En perfekt present till den stilsäkre, naturtrogna och personen som har allt. Min mor.
  Nu hoppas jag kunna glädja både mig och henne i jul

 • Marie-Louise Ehn skriver:

  Sandborgsvägen i Enskede
  Sopsetet Latan Pigan att ha i mitt kök

 • Charlotte skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Ny fin hårborste och en vacker rosa pläd – för att få känna lite vardagslyx!

 • stina skriver:

  1) Sandsborgsvägen i Enskede
  2)för presentkortet köper jag nya fina köksredskap i trä,känns bra att ha i köet istället för all plast. Vårt sopset är i grå plast och så vansinigt fult att den får stå i ett hörn på balkongen så detta sopset vore underbart att vinna, det skulle få en hedersplats inomhus i hemmet:-)

 • Victoria skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle köpa en liten spegel på fot. Kanonbra när man ska sminka sig och liksom jag börjar se sämre på nära håll. Denna spegel kan man placera så att man ser riktigt bra. Precis vad jag behöver!

 • Natalie skriver:

  1. Enskede.
  2. Jag älskar allt från Iris hantverk! Köksredskap i trä ligger högt upp på önskelistan.

 • Åsa Briggert skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle köpa härliga detaljer till badrummet för att förgylla tillvaron i livet.

 • Åse skriver:

  1.Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Dammvippa av strutsfjädrar – jag trodde knappt att det fanns riktiga dammvippor längre! Fenomenalt att den blir statisk helt naturligt. Jag skulle älska den här och så skulle jag damma oftare.. kanske till och med lite för ofta 😉 Bokhyllan skulle bli glad.
  En skovårdslåda, en till sak som jag verkligen saknat länge!
  Och för mina sista 35 kr en dimgrön Smörkniv, den jag gjort själv har slängts för länge sedan efter lång och trogen tjänst.
  Vilket toppenpaket till mej själv och tillsammans med det fina sopsetet skulle det bli ännu roligare att hålla fint 🙂

 • 1. Enskede
  2. Att få göra fint i det nyrenoverade badrummet vore toppen, och att dessutom få göra det naturvänligt och med svensk hantverkartradition vore ännu bättre! En badkatshylla och handdukar natur skulle jag unna oss!

 • Annika skriver:

  1. I Enskede.
  2. Det skulle bli ett sopset som jag tittat på så länge. Den fina dammvippan blir det också och dessutom de fina knoppbrädena.

 • Mary skriver:

  1) Enskede, Sandborgsvägen
  2) Handdukstork 5 pinnar. Att ha i närheten av kaminen för torkning av blöta skidkläder i fjällstugan, där många i familjen ska samsas på liten yta:)

 • Matilda skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. En bakborste och en degskrapa för att föra bakningen extra rolig.

 • Emma skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa hållbara och fina saker till köket som en diskborste och måttsats.

 • Sussie N skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Varenda sandkorn eller smula fastnar under mina fötter och det är inte kul!
  Med det vackra och praktiska sopsetet skull jag äntligen bli kvitt sånt strul:)

 • Lovisa skriver:

  1. Det ligger på Sandborgsvägen i Enskede
  2.
  Köksprodukter jag mig skulle vilja unna
  Det måste man ju ändå med nytt kök få kunna
  Skärbrädor, dukar och ett fat
  ja, det som behövs för att jag ska kunna servera god mat
  Nu håller jag tummarna extra hårt
  för att vinna en sådan här bra tävling är svårt
  En stor julig kram från mig
  önskar jag vänligen dig!

 • Mari B skriver:

  1. I Enskede
  2. Jag skulle införskaffa mig i en ny filt, närmare bestämt Samba Dimrosa Ullpläd.

 • Ingrid skriver:

  1. Enskede, Stockholm
  2. Tavlan Greenday. Den har en fin sammansättning och skulle passa bra som ett lugnande inslag i vårt sovrum.

 • Kajsa skriver:

  1.sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Fågelholk för hungriga småfåglar som också är värda ett hus med stil…en kvast till bron för att slippa röda plastkvasten och sedan en kompletterande knoppbräda till hallen då den vi redan har behöver förlängas.

 • Evelina skriver:

  1) Sandborgsvägen i Enskede
  2) Vi ska äntligen, äntligen flytta till ett hus på landet! En snygg entrématta eller fågelholk till vår trädgård hade jag blivit så glad för.

 • Feifei skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2.
  Vad är själva hjärtat i Iris Hantverks verksamhet?
  Borstar såklart!- med hantverkskänsla och hållbarhet
  Och vad kan man då borsta? Vilken dum fråga
  ALLT! är svaret – det är deras magiska förmåga
  Om jag mot förmodan skulle vinna vet jag precis vad jag vill:
  Tänder, dator, rotfrukter – allt kan borstas, och mer därtill!
  Ansikte, bad, bak, disk och glas –
  Nu håller jag tummarna för att mina drömmar inte går i kras
  (glömde såklart lista det vackra sopsetet i naturmaterial
  Tillsammans skulle allt detta göra en students lycka total!)

 • Marie skriver:

  Sandsborgsvägen i Enskede
  Redskap i köket,hemmets nav
  drar hela familjen nytta av

 • Johanna skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle välja ett par snygga kuddar till soffan och byta ut mina gamla som tyvärr blivit helt missformade.

 • Mia skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle fylla på med köksredskap och så kunna kasta ut så mycket plast som möjligt.

 • Malin L skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Flera knopplister att sätta på rad längs min sovrumsvägg. Ekologiskt tvättmedel, snöskrapa till bilen, handdukar, dammvippa, entrématta.. Hmm, får nog lägga till ngr slantar själv utöver presentkortet. Iris hantverk är en av mina favvobutiker, enkelt, snyggt, miljövänligt och hållbart för alla vardagsprylar en behöver hemma. ?

 • L skriver:

  I Enskede
  Sopsetet skulle bli den finaste julklappen till min älskade man, har sneglat på det länge åt honom. Han orkar med två små barn hemma gå runt och småstäda, med ett praktiskt men ack så fult sopset i plast, för att han vet att det ger mig ro i själen. Sådan är kärleken.
  Presentkortet skulle bli för honom att välja något, kanske en rakborste eller en start på en mjuk pläd åt oss i soffan till kvällen?

 • Lisa Mari skriver:

  1. Enskede.
  2. Vackra kökshanddukar och grytlappar är ett lyft för varje kök, ändå är det sällan något vi unnar oss. Därför hade jag köpt matchande kökshanddukar och grytlappar till mitt lilla kök.

 • Britt-Inger skriver:

  1.) Sandsborgsvägen i Enskede
  2.) En dammvippa, för att jag länge tänkt köpa en med fjädrar men det har inte blivit av ännu. Sen blir det ett skovårdsset, just nu ligger skokräm/borste i en gammal skokartong i städskåpet, inte så kul. Det där skovårdsset är så fint så det kan man ha framme:-)

 • Anna Lindblom skriver:

  1. Sandborgsvägen 52 i Enskede
  2. Jag skulle köpa en filten Vega avokado, en hårborste och en smörkniv sen är pengarna slut 😉

 • Maria skriver:

  1. Borstbinderiet ligger på Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Ullplädar ligger mig varmt om hjärtat (oj! no pun was intended!). Dessutom vill jag ha diskborste i naturmaterial, dammvippa av strutsfjädrar och cederkulor.

 • Gun A skriver:

  1. sandborgsvögen i Enskede
  2. Jag skulle välja borstar till kök, badrum och bordsborste för att de är vackra att ha framme, bra och funktionella samt patineras vackert när de används.

 • sara skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Jag vill ge min kära vän från mammagruppen både presentkort och sopborste i julklapp!

 • Sara skriver:

  1.Sandsborgsvägen i Enskede.
  2.Det var roligt att botanisera runt på hemsidan men väldigt svårt att välja! Det skulle nog bli lite av varje tror jag. Kanske en badborste, för det skulle jag vilja prova, och kanske någon bricka för det kan man aldrig få för många av och det saknas alltid när jag behöver…

 • Filippa Kans skriver:

  1. Sandborgsägen i Enskede
  2. I vårt hem med två småbarn står det rangliga plastiga sopsetet alltid framme. Drömmen vore ett Sopset komplett vit som kan muntra upp smulsopandet en grå måndag!

 • Ana K skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Ännu ett sopset, så jag kan ge bort det till min svägerska. Så slipper hon vara avundsjuk på mitt fina sopset.

 • Maria skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Jag hade frossat i nya fina prylar till badrummet. Främst de klassiska borstarna, handdukar och tvålar. Precis vad vårt badrum behöver – ett lyft med produkter från Iris Hantverk!

 • Ulrika skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle byta ut alla våra köksredskap och övriga prylar i kök och badrum som är av plast till Iris hantverks miljövänliga produkter. Knopplisterna har jag i mängder men det skulle säkert slinka ner en till då de så fantastiskt prisvärda 🙂

 • Joanna skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Jag skulle köpa sopsetet eller en badkarsbräda! =)

 • Anneli skriver:

  1. Sandborgsvägen, Enskede
  2. WC Borste Grå Kopp skulle jag köpa! Sjukt mycket snyggare i badrummet än alla dessa fula i plast!

 • 1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa ännu ett sopset till min dotter vars lille son ( mitt barnbarn : ) )just lärt sej krypa och får tag på varenda smula. Hon behöver sopa många gånger per dag. Även ett skohorn skulle hon få.

 • Josefina skriver:

  1 Sandborgsvägen i enskede
  2 Jag skulle köpa rakkoppen och rakborsten till min underbara man!

 • Caroline skriver:

  Sandborgsvägen i Enskede.
  Jag skulle köpa en ny skärbräda, den jag har skulle varit utbytt för länge sedan. Den har slagit sig och spruckit och den dra…iii…!… åt svart!

 • Åsa skriver:

  1) Sandsborgsvägen i Enskede
  2) En mjuk och fin klippanfilt!

 • Malin Björling skriver:

  Heeej !!!
  1, Sandsborgsvägen i Enskede
  2, Presentkortet skulle gå till att plastbanta badrummet och föra in lite snygga element i trä, sten, tagel osv. En toaborste/hållare, tvålkopp, ansiktsborste, tandborstar och handdukar. Snygg stil som passar i alla hem

 • Åsa skriver:

  På Sandsborgsvägen i Enskede!
  Vi har flyttat in i ett skruttigt tegelhus från 60-talet. P.g.a två (!) täta kolikbarn har vi bara renoverat ett rum – tvättstugan. Bästa rummet i hela huset! Min man tycker jag är galen, men jag älskar att vara i tvättstuga. Där får jag vara i lugn och ro några minuter och kan vila öronen från bebisskrik. Jag gråter, sjunger och dansar medan jag fixar med tvätten. Så trött, slut och ledsen – men ändå så lyckligt lottad känner jag mig.
  Om jag vann skulle jag köpa fina saker som gör mig ännu gladare där nere i källaren. En bänkborste, cederträringar och nagelborste. Lavendeltvättmedel och våfflad skurduk. Avslutningsvis en burk mangosmör så jag är mjuk och len när jag åter kommer upp till min älskade, skrikande bebis.

 • Christoffer skriver:

  Sandborgsvägen 52 i Enskede.
  Jag skulle köpa ekologiska duschtvålar från Iris Hantverk.

 • Ida skriver:

  Sandborgsvägen i Enskede.
  Jag skulle köpa en datorborste för att ha en realistisk chans att komma åt i den lilla utrymmet mellan datortangenterna.

 • JoHaNNa skriver:

  vilken toppen vinst. dottern har precis börjat äta så behöver sopa golvet ofta. letat som en galning efter något snyggt sopset, men tyvärr inte hittat
  1. Sandsborgsvägen Enskede.
  2. skulle una mej en badkarshylla. perfekt att lägga saker på när jag badar 🙂

 • Linnea skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Förutom sopset, som jag verkligen behöver, så skulle jag definitivt köpa en nagelborste! Tycker det är väldigt svårt att hitta nu för tiden. Sedan blev jag fantastiskt glad nu när jag kikar på hemsidan och ser jättevackra knopplister, precis sådana som jag eftersökt! Visste faktiskt inte att Iris breddat sitt sortiment utanför borstar, en mycket trevlig upptäckt.

 • Frida skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle köpa en knopplist till dotterns rum samt lite snygga städgrejer för att göra städningen lite roligare här hemma!

 • Jenny skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Åh, vilken drömlucka, är väldigt ofta på deras hemsida och drömmer mig bort om härliga borstar. Det skulle bli ett till sopset, som jag skulle ge till min syster. Och sedan skulle det nog bli någon av mina favoritborstar till mig själv, panelborste, badborste med knopp, eller en rotfruktsborste rund med knopp.

 • 1 Sandborgsvägen, Enskede
  2. Men en knopplist, nya kökshanddukar och sopsetet är mitt kök redo att hantera vardagen. Inga mer,eller i alla fall mycket mindre, smulor som krasar under strumporna och var sak på sin plats (dvs en fin kroklist) istället för ett evigt virrvarr.

 • Rebecca skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Först hade jag valt en toaborste (som jag haft ett gott öga till länge) för att byta ut den sorgliga i plast som tjänstgör i badrummet nu. Sen hade jag uppdaterat hemmet med användbara detaljer i fina naturmaterial, såsom nagelborste, trattset och brödpensel.

 • Mirjam skriver:

  Enskede
  Jag skulle köpa badlakan!

 • Kajsa Flack skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa smörgåsbrickor med hål för frukostägget, en spiralvisp och en brödförvaringslåda.

 • Birgitta skriver:

  Svaret är ; Enskede. Jag har mitt nuvarande Iris borst set att sopa upp " bös" från veden framför öppna spisen. Skulle verkligen vilja testa borstarna för kropp och ansikte, har fått dålig hy av medicinering och behöver ordentlig men naturlig och skonsam rengöring.

 • Sara skriver:

  1) sandborgsvägen 52 i Enskede 2) jag skulle definitivt köpa Fågelhus Funkis så jag kan hänga upp den i ett av våra träd i trädgården. Min sambo är en fåglelnörd och han skulle bli överlycklig!

 • Maria Ulrika skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Jag skulle köpa en skovårdslåda till min man i julklapp för han är så glad i sina (och hela familjens) skor;-)) Och en brödskärbräda för det behöver vi och den ser så fin ut på Iris hantverks hemsida!

 • Anna s skriver:

  1. Enskede
  2. Iris sopset. Köpte en mycket snarlik produkt från en större firma då jag blev lite snål. Men det är ju denna sop jag egentligen vill ha! "Kopian" lever inte riktig upp till förväntningarna…

 • Anna s skriver:

  1. Enskede
  2. Iris sopset. Köpte en mycket snarlik produkt från en större firma då jag blev lite snål. Men det är ju denna sop jag egentligen vill ha! "Kopian" lever inte riktig upp till förväntningarna…

 • Anna Sundbärg skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Jag älskar Iris hantverks knopplist och skulle så gärna vilja ha en sådan att hänga fina linnehanddukar på i mitt nyrenoverade kök. Alla borstar i trä till köket är ju också så fina!

 • Mrs Parker skriver:

  1) Sandborgsvägen i Enskede
  2) Jag skulle vilja köpa tre varor:
  *Vedförvaring i björk – handgjord och snygg. Rymmer mycket ved vid kaminen i hallen.
  *WC Borste Brun kopp. Tillverkad av oljad björk, koppen är gjord av mjukbetong, spännande material som är helt nytt för mig! Inga miljöskadliga ämnen, mycket bra!
  *Grytunderlägg Saras Tak Grå, i björklaminat. Gillar det fina mönstret och den snygga gråa färgen!

 • Fru H skriver:

  1. På Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa sopset komplett grå eftersom jag varje dag måste sopa under och runt matbordet efter att vi ätit middag med våra två flickor: den ena tappar smulor medan den andra kastar ner mat på golvet. Då skulle jag till och med kunna ha sopborsten stående framme eftersom den är så fin!

 • Martina skriver:

  Enskede!
  Jag skulle uppdatera köket med penslar degskrapa och skärbräda och äntligen fortsätta med att städa ut plasten. Så fina produkter!

 • 1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa en tavla eller en ullpläd

 • Karin S skriver:

  1. I Enskede
  2. Tavlan Universe. Såg den imorse när jag kollade in Iris hantverks sida och har tänkt på den hela dagen. Den är fantastisk!

 • Martina h skriver:

  Enskede.
  Jag skulle köpa en dörrmatta

 • Annie skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede!
  2. Jag skulle köpa 13 tandborstar och dela ut lite vardagslyx till hemlösa! Sopkvasten skulle jag behålla själv och sopa upp brödsmulor och barnmatspuré i min glamorösa vardag!
  Hej så länge!

 • Anonym skriver:

  1. I Enskede
  2. Jag skulle köpa ett härligt badlakan.

 • Lotta skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Vad jag skulle välja är lätt,
  Det blir ett sopset komplett!

 • Barbro skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. En fågelholk och sen lite redskap till köket behöver förnya ganska mycket

 • Bella skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpt fågelholken "Birdhouse funkis" till min pappa som älskar fåglar och en av era fina skärbrädor.

 • Hanna ydmark skriver:

  1.Sandborgsvägen i Enskede
  2. Sopborsten skulle vara högsta vinsten för mig. Har spanat på den länge och som ensamstående mamma till ett barn på 6 och ett på 3 finns inte ekonomin men dock behovet! Legobitar, smulor och paljetter är något av det som skulle sopas upp istället för att fastna under mina fötter i tid och otid. Knopplister till hallen skulle jag överlyckligt också investera i!

 • Emma skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa mig knoppbrädan och nya badlakan. Vilken lyx till badrummet!

 • Amanda skriver:

  Svar: Sandsborgsvägen i Enskede
  Skulle köpt massor saker till mitt nyinköpta hus! 😀 Behöver fylla ut med massor fint! Men bland annat detta fina grytunderlägg: http://www.irishantverk.se/sv/articles/2.45.420/iris-hantverk-grytunderlagg-ruta-50-saffran

 • Emma F skriver:

  1. På Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Så mycket fint, "Saras tak" är en favorit. Både bricka, grytunderlägg & skärbräda! Tänk att få ställa en sådan skärbräda på diskbänken som prydnad när den inte används.

 • Violino skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede.
  Mina val är följande:
  Entrematta Brun i Betsat trä och syntetborst. Bra vid ytterdörren så att inte snö och sand följer med in i hallen.
  Badkarshylla Oljad Björk, Clipper. Perfekt för förvaring av badsalt, tvål samt annat!
  Rotfruktsborste Oljad Björk Unionblandning. Så perfekt till att skrubba potatis och rotfrukter! Hållbar och vattentålig.

 • Elin skriver:

  1. Enskede
  2. Den fina fågelholken Torpet, så att jag och dottern kan sotta och titta ut på småfåglarna som gottar sig.

 • Hedvig skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Skulle köpa Bordsborsset -03, Diskborste Vardag och sedan refiller till denna med resten av presentkortet så jag aldrig mer behöver köpa en omiljövänlig diskborste!

 • Eva a skriver:

  Enskede.
  Jag skulle satsa på en entrematta. Eftersom jag tycker det är så tråkigt att städa så skulle dels entremattan göra så att jag inte drog in massa småsten och sen det fina sopsettet ta resten. Perfekt 🙂

 • Emma C skriver:

  1. Sandbordsvägen i Enskede. Sen ligger min favoritbutik på Kungsgatan i Stockholm, som jag alltid besökte varje vecka när jag jobbade i närheten.
  2. Sopset- komplett grå skulle det bli här. Perfekt att ha i köket och till att städa med vid matplatsen efter en liten. För presentkortet skulle det bli en skoskrapa att ha utanför entrén och lite miljövänliga produkter till badrummet.

 • Sara skriver:

  1. Enskede
  2. Ett sopset skulle jag köpa för att kunna byta ut mitt trasiga och vingliga i plast mot ett gediget i trä. Det skulle förenkla och förgylla min vardag ?

 • Annelie skriver:

  1. Sandborgsvägen Enskede
  2. Jag skulle kitta mitt badrum med spegel på fot, nagelborste (har suktat efter just denna länge) och matchande hårborste. Har precis renoverat badrummet och nu är pengarna slut så det här extra lilla mysiga piffet får stå tillbaka.

 • sandra skriver:

  1. Det ligger i Enskede
  2. Jag skulle definitivt köpa ett sopset eftersom vi precis har förverkligat drömmen att måla våra mörka platsgolv vita. Det har visat sig vara en dröm för foton men ett rackarns slit när det gäller städningen eftersom ALLT syns. Hade varit så skönt att bara kunna sopa av golvet varje dag istället för att baxa fram dammsugaren stup i kvarten.

 • Helena Johnson skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle köpa den söta fågelholken i funkisstil.
  Skulle matcha vårt hus perfekt och många hungriga
  småfåglar i trädgården skulle bli glada.

 • Annika skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede!
  2. Skulle köpa en brokvast att ha på balkongen, kommer på att jag saknar detta varje sommar! Skulle också köpa filten Samba i dimrosa eller mint!

 • Tea Tauvon skriver:

  1. Sandborgsvägen Enskede
  2. På min önskelista till vårt till julen färdigrenoverade badrum står grå tandbostställ, gråa skålar för små och lite större saker samt borste med knopp.

 • Susanne skriver:

  1.Enskede
  2. Jag skulle köpa någon borste och kanske en ekologisk tvål för sådana borstar kan man inte hitta var som helst!

 • Lars skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle köpa något till köket och en skoskrapa till fritidshuset.

 • Tatiana skriver:

  1. På Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Fanns hur mycket fina saker som helst! Skulle definitivt köpa ett par nya kökshanddukar då de jag har är 26 år gamla. Hade med mig de när jag flyttade hemifrån. Hög tid att byta ut dessa trasor! Sen skulle jag slå till med en dammvippa och den vackra brickan för att kunna servera frukost på sängen åt kära sambon.

 • Annika skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Men hallå, det får ju man ju hur mycket som helst för! Jag skulle uppdatera mitt städskåp med snygga, hållbara produkter som dammvippa, skursvamp och klädborstar, som ju gör nytta på fler sätt än ett.

 • Cecilia skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle skaffa det klassiska sopsetet med svart skyffel – klassiskt – och kläd- och skovårdsprodukterna som är både fina och användbara!!!

 • Cecilia skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle skaffa det klassiska sopsetet med svart skyffel – klassiskt – och kläd- och skovårdsprodukterna som är både fina och användbara!!!

 • Martina skriver:

  1. Sandsborgsvägen 52, Enskede
  2. Jag skulle köpa mig en grön varm och mysig filt att krypa upp med i soffan om kvällarna.

 • Mirva skriver:

  1. I Enskede
  2. Jag skulle välja att köpa ytterligare ett sopset då vi bor i 2-våningshus. Då kunde jag engagera barnen till att sopa efter sig. 😉

 • Mattias skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Ett efterlängtat sopset. Om det är snyggt som detta kanske sambon låter det stå framme! Sedan givetvis härliga produkter till badrummet!

 • Maria Andersson skriver:

  1. Enskede
  2. Förutom det snygga sopsetet som stått på
  min önskelista i flera år skulle jag köpa ullpläden Samba mint.
  En högkvalitativ och jättesnygg filt att krypa under i vinterkylan skulle verkligen sitta fint!

 • Anki skriver:

  Enskede
  Jag skulle önska tavlan Ledge. Fantastiskt vacker och skulle passa in perfekt här.

 • Maria skriver:

  1. Enskede
  2. Eftersom sopsetet är en del av vinsten skulle jag investera i nya bra köksprylar, som diskborstar, disktrasor och dyl. Så bra också för vill även ha dessa i vår segelbåt så då skulle det ju bli några grejer dit också!

 • Mimmi Jakobsson skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa, dammvippa, cederkulor och badkarsborste!

 • Anna Erlandsson skriver:

  1. Iris Hantverks borstbinderi ligger på Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Så fort jag såg denna tävling visste jag att jag var tvungen att bidra. Inte för min skull utan för min fina mammas. I somras var hon med som passagerare i en tragisk motorcykelolycka. Hon överlevde men fick fler benbrott än vad mina fingrar kan visa. Efter flera operationer, vändor på sjukhus och 6 månader av rehabilitering kunde hon för några veckor sedan ta sina första steg. Efter 6 månader i en rullstol och efter att ha varit beroende av andra människor så länge. Något utav det först hon valde att göra var att städa. Något så simpelt, men såklart välbehövligt i ett stort hus, var det första hon ville göra. Därför vill jag, om jag skulle vinna, ge detta sopset, i en uppiggande färg, till min kära mammma som gått igenom mer än jag någonsin skulle önska någons värsta fiende. Hon är en kvinna av stål (eller borst) som förtjänar all lycka. Och med hennes nuvarande situation vet jag att hon skullle bli överlycklig om hon fick städa med ett sopset Komplett. Utöver det skulle jag även ge henne en uppfräschning av köksaccesoarer i form av handduk och grytlapp Saras Tak mintgrön.

 • Joanna skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. JA låt mig vinna för jag är av en slump på väg till Iris hantverk på Kungsgatan imorgon för att köpa en knopplist till vår hall och det fanns så mkt mer som jag hade velat köpa, men är mammaledig och har en minst sagt stram budget just nu. Så pretty please låt mig få en tidigt julklapp 😀

 • Jessica S skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede. Favoritbutiken ligger på Kungsgatan <3
  2. Har önskat mig sopsetet läääänge nu 🙂 så det vore ju helt fantastiskt att vinna. I övrigt är jag sugen på att prova badrumstextilierna och jag skulle också gärna fylla på med några nya borstar i badrummet. Håller tummarna!

 • Carina skriver:

  Enskede. Jag skulle köpa nya fina handdukar till badrummet o så fint sopset till köket skulle göra mej extra glad

 • Ylva skriver:

  Enskede
  Borstar för hela slanten!

 • Birgitta skriver:

  1.Enskede. Sandsborgsvägen. 2. Det märks att Iris Hantverk värnar om tradition och hållbarhet. Med de fina specialborstarna så kan jag byta ut alla gamla plastborstar, till disk, bad, städ mm. Även skärbrädor och handdukar blir uppdaterade!

 • Ulla Britt skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa Borstar av olika slak Försöker plastbanta och vill byta ut mot borstar i naturmaterial jag kan också tänka mig Bakform Heritage Mini

 • Sofia skriver:

  1. I Enskede
  2. Finns mycket fint, men något jag länge velat köpa är en stor och en liten knoppborste – så fina att pryda badrummet med och ger en härlig pealing för kroppen tidiga vintermorgnar.

 • Poonam skriver:

  1) På Sandsborgsvägen i Enskede.
  2) Ett sopset skulle jag vilja ha från Iris Hantverk. Bor på så vis att jag inte har något utrymme att gömma undan sopborste+sopskyffel som därför står framme synligt hela tiden. Det skulle var fint med en gjort i fina material och som estetiskt är mer tilltalande än tråkig och ful plastdito som idag finns hemma hos mig.

 • Anna L skriver:

  1) På Sandsborgsvägen i Enskede.
  2) Lite t utrymme som måste städas till ganska ofta med katt och barn ( och mamma ; ) Finta tt få ha ett dekorativt sopset att kunna ha framma

 • Emma S skriver:

  1. På Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle faktiskt köpa sopsetet på bilden i svart, det har jag viljat ha länge och det står på önskelistan nu till jul 🙂

 • Michelle skriver:

  1. I Enskede!
  2. En yllefilt från Klippan. Jag har som ensam med två barn köpt ett gammalt hus där större delarna av vIntern måste spenderas under filtar. En fin yllefilt har jag inte haft råd med men den skulle värma barnen extra gott!

 • Carola skriver:

  1. Enskede
  2. Badborsten med knopp är väldigt fin så den skulle jag köpa och det gråa badlakanet!

 • Hanna b skriver:

  Åh produkter att älska!
  1 Enskede
  2 skulle nog satsa på en bra uppsättning borstar helt enkelt, behöver både kvast och skoborste och diskborstar.. Ja ni fattar, användbart vackert och av hög kvalitet!

 • Frida skriver:

  1. Enskede… så klart….?
  2. Skoskrapare för utomhusbruk så att gruset och eländet inte behöver komma inomhus! Det skulle spara mej åtminstone ca 5 min dammsugning varje dag!??Blir mycket tid att göra annat trevligt på under ett år!??

 • Emmy skriver:

  1. Butiken ligger i Enskede
  2.jag skulle köpa en fin pläd till min nya soffa som jag väntar leverans på!

 • Monnah skriver:

  1. Enskede
  2. När jag kommer in i butiken på Kungsgatan går jag alltid och känner igenom mig borstarna! Jag skulle gärna uppdatera min torrborstningsborste, men kanske ännu hellre köpa ett av de vackra halsband som alltid suktar mig vid kassan! Iris Hantverk har nämligen mest varit en presentbutik för mig, men det är nog dags att bli lite mer självisk!

 • Maud skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle investera i fina unika borstar till badrummet ifrån Iris hantverk

 • Zandra S skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle köpa fyra saker. 1. Nagelborsten "Lovisa". Barnen är alltid smutsiga under naglarna. 2. Spisborste. Två barn under två år innebär hårt smutsat golv under matbordet. Vi skulle behöva en rejäl borste för att få riktigt rent. 3. Dammvippa. Dels snygg inredningsdetalj men också praktiskt om man som jag är 1,62 och inte når överallt. 4. Badborste "stor anka". Min äldsta skulle ÄLSKA att tvätta sig med den när hon badar. Extra plus eftersom den även kan fungera som leksak i badet.

 • Helena skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle köpa ett sopset till köket. Hade en liten elektrisk dammsugare som gick sönder, och nu vill jag ha något finare, miljövänligare och mer hållbart. Sedan hade det nog blivit en och annan kroppsborste och kanske något till köket. Älskar mina fina disktrasor från Iris Hantverk, så kanske en diskborste att matcha.

 • Helena skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle köpa ett sopset till köket. Hade en liten elektrisk dammsugare som gick sönder, och nu vill jag ha något finare, miljövänligare och mer hållbart. Sedan hade det nog blivit en och annan kroppsborste och kanske något till köket. Älskar mina fina disktrasor från Iris Hantverk, så kanske en diskborste att matcha.

 • Emilie a skriver:

  1. Enskede
  2. Sopset komplett svart. Men småbarn finns det alltid något under köksbordet. Pärlor, matrester etc. Detta sopset är så himla snyggt, att det är en fröjd att ha framme

 • Helena skriver:

  Ska ju stå "älska ett sopset till köket", inte "köpa". 🙂

 • Veronica Öberg skriver:

  1. Enskede
  2. Jag skulle köpa en lyxig pläd! Jag och min kille sträckser serier om kvällarna och vad kan vara mysigare att skedar under? Sopsetet är så fint och vore en välkommen gåva till vårt hem då jag den senaste veckan krossat 5 st glasvaser….:)

 • Anonym skriver:

  1. sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Jag skulle köpa vedförvaringen till min mamma och pappa som jämt måste springa ut i garaget för att hämta ved.

 • Thilda skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle köpa vedförvaringen till min mamma och pappa som jämt måste springa ut i garaget för att hämta ved

 • Madeleine K skriver:

  1.Sandborgsvägen i Enskede.
  2. Om jag vann skulle jag utan tvekan välja det otroligt fina sopsetet. Då kunde jag äntligen byta ut mitt gamla trista sopset i grå plast där handtaget lossnar hela tiden..

 • Caroline skriver:

  1. Sandsborgsvägen Enskede
  2. Stora takkronan i hallen eftersöker dammvippa. Degskrapa saknades vid pepparkaksbaket. Tror ni att hund kan lära sig torka av tassarna ifall det finns bra dörrmatta utanför entrén? Värt att pröva kanske. Annars får det bli ny skurborste.

 • Elin skriver:

  Det ligger på Sandsborgsvägen i Enskede.
  Jag skulle köpa ett fint sopset, då det här hemma sjunger på sista refrängen.

 • 1. Sandsborgsvägen Enskede
  2. Brokvast (äntligen en vacker kvast att ha utomhus vid entrén)

 • Amanda skriver:

  1) Sandsborgsvägen i Enskede.
  2) Jag skulle passa på att köpa små nödvändiga vardagsting som exempelvis grytlappar. Det är saker som man inte unnar sig, men som egentligen behöver bytas ut här hemma.

 • Jenny skriver:

  1. Enskede
  2. En värmande pläd till svärmor som alltid är så fryssen av sig 🙂

 • Sofia skriver:

  Hej! Borstbinderiet ligger på Sandsborgsvägen i Enskede.
  För presentkortet skulle jag plocka ihop ett härligt set med köks-och badrumsgrejer. Superlyxigt!

 • Anna skriver:

  1. Enskede
  2. Vi har precis flyttat till hus och jag skulle vilja köpa en fin dörrmatta och snygga saker till badrummet, köket, vardagsrummet, sovrummet… Och ett kit för skorna också…

 • Sofie skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede. Även Kungsgatan 55.
  2. Då vi bott i hus i några månader och oväntade utgifter kommit så har vi inte kunnat handla på oss så mycket som är bra. Bland annat skulle ett sådant här vara mysigt!
  http://m.irishantverk.se/sv/articles/2.46.339/iris-hantverk-smorgasfataggkopp

 • Cissela skriver:

  1. Sandborgsvägen i Enskede
  2. Jag skulle ge presentkortet till min dotter o hennes man. De har precis flyttat in i sitt nya hus. Ett renoveringsprojekt från 40-talet. De kommer nog inte ha en budget för inredningsdetaljer på många år. Så det hade varit roligt att ge dem detta!

 • Helena skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Så mycket fint! Skulle välja att köpa ett fint sopborstset. Det behövs hela tiden, speciellt när man har små barn och en hund.

 • Marie Dahlberg skriver:

  1 Sandborgsvägen i Enskede.
  2.Jag hade valt den underbara vedbäraren då den hade lyft hela vårt vardagsrum. Nu när jag inte har något fint att ha veden i så känns den bara skräpig och i vägen men med denna skulle jag till och med stå ut med lite skräpighet ?.

 • Malin skriver:

  1. På Sandsborgsvägen i Enskede.
  2. Jag är mycket nöjd med deras fina nagelborste, så jag hade gärna utökat med några av deras diskborstar och dammvippa.

 • Carina skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Jag hade valt ett vackert sopset, vårt blev fördärvat när vi hade hantverkare hemma, men jag skulle också passa på att byta ut alla fula plastborstar vi har hemma!

 • Kerstin Carlson skriver:

  1. Sandsborgsvägen i Enskede
  2. Ett borstset och eco skursvampar
  Att städa ska se aptitligt ut, inte artificiellt trist och plastigt.
  Och det är minst lika viktigt att tänka på kvalitet, hållbarhet och miljö när man städar som när man äter – så hållbara material både sett till miljö, till hur länge man har produkterna innan man tröttnar på utformningen, och till att de håller länge.

 • Johanna skriver:

  Enskede!
  Finfina julklappar till de jag håller närmast ♥.

 • Karin skriver:

  1. I Enskede
  2. Med två barn och hundvalp i huset är sopsetet högst på min önskelista i jul. Sedan har jag blivit så inspirerad att plastbanta mitt hem, så skulle med glädje plocka ihop diverse redskap till köket för presentkortet, bl a diskborste, potatissorter och slevar.

 • Hanna skriver:

  1. I Enskede
  2. Ett till borstsett i julklapp, samt fler bra städprodukter hit hem. Ut med plast, in med riktiga material.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *