Annons

LUCKA 11: KARDELEN

Bakom lucka 11 hittar ni en fin pläd från svenska varumärket Kardelen, värd ca 2100 kr (Lovely Wool Blanket). Den är dubbelsidig och består av ett lager ull och ett lager linne som håller dig varm samtidigt som den har en mjuk utsida. För att delta i dagens lucka ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet till detta inlägg, inom 24 timmar. Lycka till!

1) Vad är Kardelenes slogan för sitt Lovely Linen?
2) Vad är ditt bästa julmystips för att få lugn och ro i denna stressiga tid?

 

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till vinnare Johanna som svarade 09:56:22 maila dina uppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort.

*Tävlingen pågår tom 12/12 kl 09.00 Vinnaren utses av en jury från Lovely Linen. Deras beslut kan ej överklagas. Trendenser kan ej ta ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet. En produkt ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 
 

Kategorier:

Kommentarer

 • Lisa skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  2. Bara att strunta i julhetsen, krypa upp i soffan under en filt och umgås med nära och kära. Prata och skratta med varandra, utan att någon sitter och tittar ner i sina mobiler.

 • Mia skriver:

  1."A little wrinkle is a good thing". 2. Min bästa tips är att ta vara på julefriden, njut av julte, nybakade lussebullar (som även går köpa på ett bageri eller en affär 😉 det är ingen synd ) . Och skriv julkort! Nu menar jag inte någon app du kan ladda ner sen gör den allt dig genom skicka nån form av mms. Utan handskrivna julkort till alla nära och kära! Välj ut några fina kort och skriv sen för hand. Julkort som sänds via post blir allt ovanligare (har jobbat på posten så jag vet ) men tro mig det uppskattas mera nu än aldrig förr. Då det vi är vana att hitta i brevlådan är räkningar.. Så för julfriden – hitta tiden- skriv julkort bara någon rad – sedan vid behov ta en julbad! God jul / Mia

 • Emma G skriver:

  A little wrinkle is a good thing
  Långfrukost tillsammans med familjen i soffan framför vinterstudion, så mysigt och avkopplande underhållning som vi alla gillar. Bor man i Skåne och inte får uppleva snö utomhus får man göra det via tv:n. Extra bra känns om svenskarna vinner!

 • Erica Antonsson skriver:

  1. Lovely linen, a little wrinkle is a good thing!
  2. För min egen del då, ta steget och säg ifrån – låt alla som ska vara med hemma hos dig/er hjälpa till. Någon fixar julgodiset, någon fixar gröten, någon fixar köttbullar, osv. Fixa små uppgifter till alla så att alla är delaktiga för så jämn fördelning som möjligt. Se även till att ladda upp ordentligt med bingolotto och att göra skinka som sköter sig själv i ugnen dagen före julafton, då kommer rätt stämning automatiskt!

 • Ellen skriver:

  1.Deras slogan är "a little wrinkle is a good thing"
  2. För att stressa ner på jul köper vi inte längre julklappar för massa pengar till oss vuxna (och sen är fattiga i januari). Vi köper några fina julklappar till en julklappslek istället, för betydligt mindre pengar, men alla får julklappar. Ett annat tips är att ha knytis på jul! Alla tar med varsin maträtt så är alla delaktiga.

 • Therese skriver:

  Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  Jag äter köpepepparkakor i soffan framför en brasa och skriver "här vill jag umgås, kom hit" till de jag håller nära. Det behöver inte vara mer än så.

 • Belinda Fihn skriver:

  * Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing.
  * Som gravid får jag inte stressa, så därför har jag valt att bara prioritera det jag tycker är roligt i julstöket och för en gångs skull låta andra hjälpa mig med resten. Jag och sambon dricker istället te varje kväll, tänder en brasa och ljus för att stressa ner.

 • Amanda skriver:

  1. LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2. Att försöka dela upp allt man vill göra, till exempel fixa julklappar tidigt. Sedan för att lugna ned sig och mysa rekommenderar jag att ta på sig sina mysigaste raggsockor, sätta på en LP-skiva med exempelvis Bing Crosbys julmusik och bara glida runt och mysa i hemmet i takt till musiken.

 • anna lundqvist skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  2. Kanel och kardemumma i kaffet på morgonen, tända ljus vid frukosten. Sen har jag sparat några semesterdagar som jag tar ut nu för att minska stressen inför jul. Sen är givetvis julbaket mysigt 🙂

 • Tryggve Lademo skriver:

  A little wrinkle is a good thing.
  För första gången så vet jag, det är bara att titta på vår nyfödda lilla son som skall uppleva sin första jul tillsammans med oss. Och tänka att det vi gör kommer speglas på honom. Kärlek är det viktigaste!

 • Eva skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. pepparkakshuset så klart: baka, bygga och dekorera tillsammans med många 😀

 • Linda skriver:

  1. LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2. Att koka en kopp te och sätta sig bekvämt omsvept med en filt, tända ljus och lyssna på julmusik samtidigt som man aktivt funderar över vad man vill åstadkomma som orsakar all stress. Och om det är värd det. Att fundera över vad som är viktigast för en själv och sedan jobba utifrån det. Bonusmys är en katt som kurrar i knäet!

 • Marie skriver:

  1. "Lovely linen – a little wrinkle is a good thing!"
  2. Hushåll med din energi och fokusera den på att göra fint hemma, mysa och umgås. Mitt bästa energispararknep är att undvika trängsel och stök genom att handla så mycket som möjligt på nätet. Allt från pynt och julklappar till mat och hushållsartiklar.

 • Annika skriver:

  Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing!
  Ett tips är att skippa julklappsshopping på stan utan stanna hemma och skriv/rita egna presentkort istället! Kan handla om upplevelser eller något fint. Så avstressande att veta att julklapparna bara är en textrad bort. Garanterat finare dessutom än butikernas egna presentkort.

 • Kristina skriver:

  A little wrinkle is a good thing.
  Tävla.

 • Lina skriver:

  1. Lovely linen – A little wrinkle is a good thing.
  2. Starta dagen med tända ljus, en pepparkaka och en jullåt.

 • Therese S skriver:

  1.Deras slogan är "a little wrinkle is a good thing".
  2. Som alltid för att finna lugn och ro är det att slå sig ner i soffan med en kopp rykande te och en bra bok. Dels är det fantastiskt sätt att få leva i en annan värld en stund, dels hindrar det eventuella orostankar att mala i huvudet.

 • Pernilla skriver:

  A little wrinkel is a good thing.
  Mitt julmys är att sätta på en härlig julfilm och krypa upp i soffan med lite julgodis.

 • Emma skriver:

  Lovely linen – A little wrinkle is a good thing
  Julmys handlar om att inte vara ensam: starta dagen med familjen, fika på café med bästisar, avsluta dagen med en varm och härlig kväll framför öppna brasan.

 • Susanne skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  2.Sätt dig ned med en kopp te/kaffe och en saffransbulle och kom till ro. Fundera på vad som måste göras/fixas och anteckna sedan ned eftersom på en lista. Bara att fått sakerna på en lista lugnar. Be sedan nära och kära hjälpa dig med de olika sakerna så kommer lugnet och julfriden infinner sig och det blir julafton.

 • Fia skriver:

  1. A little wrinkled is a good thing.
  2. Mys upp vardagen även falukorvs lunchen. Tänd ljus sätt på lite julmusik.
  Shoppa julklappar på nätet så slipper du springa runt i affärer. Börja med julmaten i tid, finns frys och både köttbullar, revben mm funkar lika bra om de varit i frysen.
  Andas och försök och njut!!!

 • Carin skriver:

  A little wrinkle is a good thing
  En promenad på stranden med en termosmugg kaffe. Vädret spelar ingen roll så länge det inte ösregnar eller stormar ?

 • Lovely linen- a little wrinkle is a good thing
  Jag köper fördigt alla julklappar i riktigt god tid så jag inte känner stress alls. Jag tar in granen och klär nu till Lucia och då blir myset på allvar. Sitter varje kväll med tända ljus och tittar på granen med en god bok. Äter saffransbiscotti och njuter av mitt pepparkaksdoftande ljus. Utan juldoftande doftljus blir det inget mys 🙂

 • Caroline skriver:

  A little wrinkle is a good thing.
  Att dra ner kraven ordentligt: allt behöver inte vara
  Hemmagjort, hembakat etc.

 • Moa skriver:

  Lovely linen – a little wrinkle is a good thing.
  Jag försöker hitta stunder där jag har lite tid för mig själv och sätter mig på ett café med en ljudbok i öronen och en jylig chaite i muggen.

 • Elli skriver:

  a) A little wrinkle is a good thing
  b) att åka till stallet med en termos kaffe och påse bullar o lyssna på när höstarna tuggar på sitt Hö. Det om nått är rogivande och extremt avkopplande. Katterna som busar och beter sig som clowner gör en på ett skrattigt humör. Stallet är världens. Ästa plats oavsett vilket humör eller status man är i livet!

 • Louise skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Att tända ljus, sätta sig ner med en kopp te eller kaffe och ringa till nära och kära. Jag tycker att julen handlar om att umgås, och när man sätter sig ner och tar det lugnt så hinner man alla samtal som annars kan vara svåra att få till. Det ger definitivt energi i vintermörkret.

 • Mari B skriver:

  1. Deras slogan är "A little wrinkle is a good thing"
  2. Att ta det lugnt och planera dagen. Och då även planera in "belöningar" såsom glöggmys och annat roligt.

 • Johanna skriver:

  1. Fantastisk slogan! Svar: A little wrinkle is a good thing
  2. Skapa en stressfri miljö kan vara svårare än vad man tro.
  Men här kommer några tips för lugn och ro.
  Börja i överdrivet god tid,
  i butikerna slipper du trängsel och strid.
  Måste du julklappar till hela släkten ge?
  Skippa det och julen blir ändå succé!
  Låt bli att packa upp varenda jul-låda,
  och lussedegen själva knåda.
  Gå igenom lådan och välj det bästa,
  låt närmaste bageri dig med lussekatter fresta.
  Det gör inget om det finns en dammtuss eller två.
  Lovar – det existerar i alla hems vrå.
  Låt dig glömma alla måsten för en tid,
  slappna av och låt kroppen fyllas med frid.
  Fokusera istället på familj och vänner,
  umgås med de finaste du känner <3

 • Caroline skriver:

  Sloganen är: A little wrinkle is a good thing
  Släpp kraven. Det är mitt bästa tips för julmys. Färre måsten.

 • Eva R skriver:

  1: LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2: Att sätta mig ner, äta nåt gott som hör till julen (tex apelsinris!, spela lite julmusik på lagom hög/låg nivå. och bara vara för en stund… 🙂

 • Hannah skriver:

  "A little wrinkle is a good thing!" I think just based on that slogan jag vill köpa från de! De förstå mig!
  Ja, att slappna av så kör jag också med en slogan som deras, att allt måste inte va perfekt. Jag stressar mig ner när jag försöker att gör allt för fint. Mys av Jul!

 • maria skriver:

  1.Deras slogan är "a little wrinkle is a good thing"
  Mitt bästa tips är nog att ta tid och äta frukost ihop hela familjen, det ger en bra start på dagen!

 • Ana skriver:

  Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  Min tips: köp presenter på nätet, alla förbereder något till julmiddag, sätt på lite julmusik, tänd levande ljus och njuta.

 • Anna skriver:

  -A little wrinkle is a good thing
  – Samma som helgerna resten av året: kryper ner i sängen igen efter frukost med hela familjen under täcket och lyssnar på musik och planerar dagen!

 • Maria skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Jag har vuxna barn som bor hemma så jag har frågart hur alla vill ha det och hur vi kan hjälpas åt. Utifrån det så tar vi det så lugnt som möjligt och njuter tillsammans av julstämningen.

 • Malin skriver:

  – A little wrinkle is a good thing.
  – Det som funkat mot stressen i år är att jag blev ganska sjuk och med det kom insikten om att jag behöver vila för att läka. Så jag vilar, jag har byggt bo i soffan med kuddar och filtar som skydd mot mörker och stress. Och även om man skulle kunna tro att detta vilande rent av skulle öka stressen så är allt istället härligt avdramatiserat.

 • Linnea skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. I år var julpyntadet här hemma klart redan innan första advent då vi skulle ha julfest hemma den helgen. På så vis är allt pyntande och fixande för julen redan klart och vi kan ägna oss åt annat. Vi har dessutom handlat alla julklappar online för att slippa trängas i olika butiker. Nu ägnar vi istället helgerna åt pulkaåkning, skridskor och badhusbad hela familjen vilket gör oss både lugnare och gladare!

 • Julia H skriver:

  1. Lovely linen – A little wrinkle is a good thing.
  2. Gör egen äppelglögg! Ta 1 liter äppeljuice och låt koka upp med 2 kanelstänger, 1 tsk kardemumma kärnor och några. Skivor färsk ingefära. Koka på låg värme 10 minuter och låte dra några timmar. Gärna över natten. Värm på innan servering. Mmm!

 • 1.A little wrinkle is a good thing
  2. Då kryper jag upp i soffan med barnen och tittar på någon familjefilm tills vi somnar i en hög.

 • A little wrinkle is a god thing.
  Jag har lärt mig under åren att inte ha så höga krav på mig själv. Jag köper mycket färdiggjord och lagar/gör endast det jag tycker är roligt att göra.

 • Nina skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Mitt första råd är ett tråkigt ett, försök att planera och börja i god tid. Men om man läser detta nu är det knappt någon tröst så därför slänger jag in ett annat. Sänk kraven på dig själv, om du är stressad så både känns det inom dig men även andra känner av dig. Hellre lite mindre julmat på bordet eller mer färdigköpt och en mer harmonisk julvärd/värdinna. Man kommer långt med lugn i kroppen!

 • Jennie H skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Enligt mig är det essentiellt hur du startar dagen när du är inne i en stressig period. Även om du har ont om tid på morgonen finns det saker du kan göra för att skapa livskvalité och mysig stämning, som exempelvis att tända ljus, byta ut vad du äter (exempelvis passa på att äta vörtbröd) och byta ditt kaffe till någon härlig julrost. Detta gör stor skillnad, trots de små medlen.

 • Tanja skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Soffa, filt, tända ljus. En bra film eller en bok!

 • Anna W skriver:

  1. "A little wrinkle is a god thing".
  2. Tända ljus, glögg och kramar. Jag undviker att stressa upp mig… då tappar ju julen sin glans. 🙂

 • Sandra Eriksson skriver:

  A little wrinkle is a good thing.
  Bästa är att ta en kopp kaffe, tända lite ljus och krypa ner i soffan under en filt medan en bra Film/serie rullar på tvn.

 • Maria skriver:

  1) a little wrinkle is a good thing
  2) att kura ner sig under filtar, täcken och kuddar gärna (om man kan) omge sig med många små barn och tillsammans se på "Astrids jul". Där kan man njuta av minnen, prata om varför Abbe inte får så många klappar, varför Emil tog hem hela fattighjonen på taberas (och förklara vad taberas är), skratta åt Pippis pepparkaksbak, imponeras av Kajsas kavata sätt att hantera mormors brutna ben och så vidare. Ger julhetsen en tankeställare och barnen lite mer medvetenhet kring omvärlden!

 • Sara Nilsson skriver:

  1. A little rinkle is a good thing
  2. Mitt bästa sätt att koppla av i julstressen är att jag vid några tillfällen tar en stund för mig själv, tänder ljus och krypa ner under en filt med en bra bok!

 • Anna skriver:

  1. A little rinkle is a good thing
  2. Sänk kraven. Fokusera på det som verkligen är viktigt för dig och det du tycker är roligt. Om du kan göra detta med ett inre lugn kommer julmyset av sig självt. Sen skadar det iofs aldrig att ha en gudomligt mysig pläd att krypa ner under framför brasan.

 • Cissan skriver:

  1. À little wrinkle is à god thing
  2. Tända en brasa i kakelugnen! Bara sitta framför och lyssna på sprakande och känna värmen. Jag blir helt lugn.

 • Jenny skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Tända ljus, lukt av pepparkakor och fin julmusik

 • Josefin skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Någonting varmt att dricka och tända ljus

 • Karin Walka skriver:

  1. "A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!"
  2. Mitt bästa tips är att ge sig ut. Oavsett väder! Själv tar jag med mig ungarna till lekparken. Åka rutschkanan, göra sandkakor och leka kurragömma, då känns julstressen långt borta. På vägen hem köper vi pepparkakor och glögg. Tid tillsammans är viktigare än hemgjord glögg, välklädd gram och perfekta inslagna paket.

 • Lisette skriver:

  Lovely linen – a little wrinkle is a good thing
  Vi tänder båda brasorna, stänger av tv-n, tänder ljus och umgås hela familjen. Varje kväll, ett par timmar innan läggdags.

 • Mia skriver:

  "A little wrinkle is a good thing!"
  Jag fyller hemmet med ljuslyktor och är tacksam för att det är lite mörkt så här års så dammet inte syns så mycket.

 • Hilda skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing! 2. Mitt bästa tips är att (om man älskar julen som jag) julstöka i den takt man själv känner för! Vill man julpynta veckan innan 1a advent så gör det, bränn upp ett paket ljus varje vecka och ta in och klä granen innan 3e advent fast att det är för tidigt! Så kan man njuta av julen även att man har tentapluggsvecka och kommer hem kl. 8 varje kväll och är helt slut. Då är allt redan gjort. Och man kan bara sitta i soffan med en kopp te och en lussekatt och mysa med grandoft i näsan.

 • Tess skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. sitt kvar en stund vid frukosten om det går och få en riktigt bra och lugn start på dagen… och skippa ett måste eller två, det gör väl inget om man missar rean eller det perfekta julpyntet

 • sabina skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Min familj bestämde förra året att hoppa över julklapparna vilket är så himla skönt på ett sätt när man bara har csn som inkomst. Det gör mycket för min julefrid att inte behöva ha den stressen.

 • Charlotte M skriver:

  1) Lovely linen – a little wrinkle is a good thing!
  2) Stanna upp, sitt ned och njut av stunden är mitt tips. Se dig omkring hemma och njut av ljusen, dofterna, maten och pynten man har tagit fram. Uppskatta det man har gjort, ensam eller med familj och vänner. Ta tillvara på det lilla och känn efter: att nu är det riktigt mysigt runtomkring mig.

 • 1. A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2. En stund för mig själv med skön musik och tända ljus är avkopplande för mig!

 • Sandra skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing.
  2. Jag och min sambo försöker att undvika allt vad stress heter vid jul, det är våran julklapp till oss själva, en stressfri jul. Vi tar en dag i början av december och sätter oss tillsammans och beställer alla julklappar som ska inhandlas och gör en heldag utav det hemma från våran lägenhet. Vi köper hem god mat, snacks, vin, för att sen avsluta kvällen med en bra film uppkrupen i soffan med en känsla av lugn och glädje.

 • Helena skriver:

  1. "A little wrinkle is a good thing!"
  2. Göra färre saker i en njutbar takt istället för mycket med vad som känns som för kort tid. Stanna upp och uppskatta nuet, njut av mörkret och några tända ljus. Släpp kraven – det viktigaste är att umgås och att njuta av tiden vi har tillsammans! Det är julmys för mig <3

 • Lovly linen a kittle wrinkle is a good thing.
  Skicka julvykort till dina nära o kära. På julafton inga mobiler ellersurf eller dator. Ta dagen som den kommer det blir jul hur mycket eller hur lite du gjort. Viktigaste för mig äta mat kallle anka o träffa min son o sambo allt det andra kvittar för mig

 • Titti skriver:

  1 Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing
  2.tänder alltid ljus och bara säger tyst till mig själv stressa inte utan ta allt i sakta mak
  enkelt
  Titti

 • Camilla skriver:

  A little wrinkle is a good thing!
  I det enkla bor det vackra – så mitt bästa tips är att kliva upp när det fortfarande är mörkt ute, tända stearinljus, doppa fötterna i ett härligt fotbad och njuta av en kopp te och skorpor, medan man ser dagen och världen sakta vakna till liv 🙂

 • Anna skriver:

  LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  Tänder gran och stjärnor, gör en god kopp kaffe och kryper upp i soffan och tävlar i julkalendrar på nätet… Mys!

 • Tove skriver:

  A little wrinkle is a good thing!
  Jag brukar avsluta varje dag med att tända ljus och dricka te med min kärlek. Vi lägger undan telefoner och låter TVn vara en stund, underbart. Julen må vara stressig med paket som ska inhandlas men utöver det behöver vi i år inte tänka på mycket annat då vi ska hem till min mamma på julafton, som fixar allt. Känns fint. Så jag hoppas vinna filten åt henne, hon är en stjärna. ?

 • Mattan skriver:

  A little wrinkle is a good thing
  Jag håller inte så hårt på traditionerna (i min släkt) så för att hinna med allt som ska göras i december så börjar jag i mitten av november. Sätter upp ljusslingor, bakar lussekatter o pepparkakor och köper en del julklappar. Sen försöker vi motverka aktiviteterna o stressen genom att ha julmys-movietime både lördagar o söndagar i december. För att landa i känsla o hastighet.

 • Johanna skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2.
  Krypa upp i soffan
  Omringad av tända ljus
  Känna doften av gran
  Sprida sig i vårt hus
  Låta filten värma
  mina frusna tår
  Lugnet infinner sig
  Och julmys jag får.

 • Anna skriver:

  1- a little wrinkle is a good thing!
  2 – genom att planera och vara ute i god tid, då slipper man både stress och att trängas bland massor av folk! Handla julmat över nätet och få hemlevererat till dörren! Att dagarna innan jul låta sig gå runt och bara njuta av alla dofter, ljus och dekorationer och krypa upp i fåtöljen med en filt framför brasan och dricka glögg!

 • Birgitta skriver:

  1. Lovely linen- a little wrinkle is a good thing
  2. Att stanna upp och ta sig tid men det som är viktigt. Tex har dottern fem julkalendrar som ska öppnas. Istället för att bli stressad av att det tar sin lilla tid att öppna dessa, tänker jag att det är ett sätt att stanna upp och få en mysig stund tillsammans.

 • Joanna k skriver:

  1) a little wrinkle is a good thing
  2) Att komma ihåg vad julen faktiskt handlar om: kärlek, lugn och mys. Jag försöker krypa upp i soffan, tända att ljus och tänka på allt positivt jag har i mitt liv och längta till julafton då jag får träffa min släkt…istället för att fokusera på allt som måste göras!

 • Eva skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. För att stressa ner är helgfrukosten helig i vår familj! Då tänder vi ljus, dukar upp massa gott och tittar på Nyhetsmorgon. Jag unnar jag mig även en pepparkaka till påtåren av kaffet. Jämte mig ligger mina små bebisar och sover. Ljuvligt!

 • Annika skriver:

  1.LOVELY LINEN-a little wrinkle is a good thing
  2.Ett avslappnande väldoftande skumbad med levande ljus och varm glögg .

 • A little wrinkle is a good thing.
  Som småbarnsföräldrar så har jag inte allt för höga förväntningar på en lugn stund i denna stressiga juletid, men hoppet finns att skicka ut barnen i snön (eller i leran i vintriga skåneland..) tillsammans med pappan så kan jag få koka en kopp grönt te, lägga upp fötterna på fotpallen och att själv få hinna skriva en önskelista till tomtefar!

 • Matilda skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing. 2. En kväll ute i gott sällskap med många skratt och god mat utan att någon behöver städa och laga mat. Skratten släpper på spänningarna och avslappningen sitter i flera dagar.

 • 1, a little wrinkle is a good thing
  2, jag gör all min julshopping på internet i år! Bland annat på kardenalen (där jag blev kär i filten som lottas ut idag!)…att få tända ljus, krypa upp i soffan, sätta på sin bästa julskiva och ta en extra kopp kaffe medan man gör sina inköp är det ultimata julmyset i min värld!

 • Birgitta skriver:

  1) A little wrinkle is a good thing.
  2) Ta vara på stunden och livet, alltid inte bara i juletid.

 • Sara skriver:

  A little wrinkle is a good thing.
  Jag varvar ned på kvällen. Sätter mig i läsfåtöljen med kaffe och kvällsmacka och en bra bok. Tända ljus och dämpad belysning (fast så att jag ser att läsa förstås!.

 • Mathilda skriver:

  1. Lovely linen – a little wrinkle is a good thing!
  2. Mitt bästa tips är att ta tillvara på morgonen. Jag går gärna upp lite tidigare än vad jag behöver, tänder ljus och fixar en god frukost. Bäddar sedan gärna in mig i en varm filt eller ett duntäcke i soffan och bara är. Det hjälper mig att komma till ro och förbereder mig för dagen.

 • Cajsa skriver:

  "A little wrinkle is a good thing"
  Vi lägger täcken & filtar framför tv, sätter igång en tecknad film och myser med våra två små barn. Att få titta på våra fina barn & verkligen uppskatta livet , hur lyckligt lottad man är att DE finns hos oss.
  Ett måste att lägga undan telefoner & annat och se nuet❤️

 • Anne Skoogh skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Ja, det är ju full rulle mestadels så det gäller att ta tillvara på stunderna. Mysfika med varm choklad, pepparkakor och tända ljus, och när ungarna sover ser jag gärna en härlig film (ikväll blir det Love Actually), äter choklad och stickar på en stor varm sjal.

 • Cajsa skriver:

  "A little wrinkle is a good thing"
  Vi lägger täcken & filtar framför tv, sätter igång en tecknad film och myser med våra två små barn. Att få titta på våra fina barn & verkligen uppskatta livet , hur lyckligt lottad man är att DE finns hos oss.
  Ett måste att lägga undan telefoner & annat och se nuet❤️

 • Amanda skriver:

  1."A little wrinkle is a good thing."
  2. Dra ner på kraven, gör det som du tycker är viktigast och dela upp/planera när du vill göra det. Skapa egna traditioner och förvisa resten till historieböckerna! I år bestämde vi oss för att köpa och klä granen ca två veckor innan julafton. Vi väljer att njuta av den innan och under julafton. Och, störst fokus ligger på kärleken till alla du kan nå ut till. Ingen ska vara ensam.

 • Anonym skriver:

  1. Lovely linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. För mig är mys oftast att sitta i soffan och titta på en härlig film, alltid under en filt för att jag är så frusen och gärna med tända ljus. Till julen älskar jag att mysa till the holiday, Love actually och ensam hemma.

 • Johanna skriver:

  Missade visst att fylla i mina uppgifter i förra inlägget!
  1. Lovely linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. För mig är mys oftast att sitta i soffan och titta på en härlig film, alltid under en filt för att jag är så frusen och gärna med tända ljus. Till julen älskar jag att mysa till the holiday, Love actually och ensam hemma.

 • Johanna E skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  2. Jag har den stressigaste julen någonsin i år då jag sitter fast med arbete dygnet runt. Då är det ljuvligt att starta dagen i lugn och ro. En kopp kaffe, frukost, tända ljus och ett avsnitt av julkalendern är en magisk start! 13 min totalt men en bra start gör hela dagen!

 • Elin skriver:

  A little wrinkle is a good thing
  Tycker julstressen är något som man alls inte behöver ha,det beror mycket på vad man för det till.
  Mitt bästa tips om man känner sig stressad är att våga sägs nej och sätta gränser, kanade man inte vill gå på en till julmarknad eller ta på sig att laga allt mat då är det viktigt att kunna säga nej. Att istället tänka vad vill jag flr att få en så fridfull jul som möjligt där jag känner julmys istället för julstress

 • Lina S skriver:

  A little wrinkle is a good thing
  Det bästa sättet att sprida julmys för mig är att omge mig med personerna jag älskar mest. Att sedan tända en massa ljus och krypa upp under en filt med en kopp varmt te eller glögg gör upplevelsen ännu bättre.

 • PiaL skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Dissa julklappshetsen och istället baka pepparkakor (köp färdig deg för att slippa stressa upp sig över den) och lussekatter, bjud in vännerna som är lika less på julstress och spela sällskapsspel en hel kväll!

 • 1. " A little wrinkle is a good thing" vilket ju är sant!
  2. Det finns så mycket sorg,hat och rädsla i världen nu och jag tror att man måste våga ta vara på de små sakerna och se de som stora. Tänd ett extra ljus, krama dina nära mycket,njut av en enekl vardagsmiddag bara för att du kan,se till att du är rädd om din tid och var här och nu. Julen är en underbar tid med både ljus och värme om man bara låter den. Släpp storstäd och perfekta pepparkakor, satsa på tiden att umgås och kom ihåg att tanken bakom julklapparna är viktigare än antalet kronor de kostat.
  det blir jul oavsett,se till att den blir fin.

 • EMMA skriver:

  1: A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2: VIRA IN MIG I EN TJOCK FILT OCH SITTA PÅ MIN SVALA GLASVERANDA MED EN KOPP KAFFE.

 • Pernilla skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Gå ut i skogen o hugga julgran – andas skogsluft

 • Rebecka Karlsson skriver:

  1. Deras slogan är "a little wrinkle is a good thing"
  2. Det är super svårt att stressa ner i jultid men jag tycker det är mysigt att sätta sig hela familjen framför en riktigt bra julfilm, avstressande och samtliga får man den där magiska julkänslan?.

 • Emelie skriver:

  A little wrinkle is a good thing!
  Jag ställer klockan och går upp lite tidigare på morgonen för att göra i ordning mysfrukost framför tv:n till mig och mina två barn. Så mysigt att kura ihop sig i soffan med två små nyvakna varma barn i pyjamas och titta på julkalendern tillsammans innan förskola/skola och jobb. En lugn start på dagen gör så mycket för att minska stress!

 • Katja skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  2. Att ta hand om sig själv extra viktigt att ge kärlek till sig själv och andra och njuta av nuet, göra saker man gillar ge glädje. Samt läsa en god bok och bara varva ner, ned filt och något gott till.

 • Ulrika skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Släck ner hemma och tänd levande ljus. Finns inget mer magiskt än levande ljus. De tar bort det där "bruset" och tar fram de där tankarna om vad som är viktigt och betyder något i livet.

 • Charlotte skriver:

  1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing
  2. Att tända ljus!

 • Sussie N skriver:

  1. A Little wrinkle is a good thing.
  2. Att, oavsett väder, vara ute och göra någon aktivitet tillsammans med familjen och sedan kommma in i värmen och äta en god värmande middag eller en kopp nylagad choklad med ostsmörgås tillsammans. Det är mys för oss!

 • Mattias skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  2. Stäng av all form av elektronik -väck med smartphones och annan modern teknik! Ta en paus från alla måsten och diverse bestyr, sätt dig tillsammans med familjen för ett riktigt speläventyr!

 • Ann-Sofie skriver:

  A little wrinkle is a good thing. Jag lägger mig på sängen med några av katterna och bara andas med magen. Kommer till ro och sedan behåller lugnet hela dagen.

 • Ulrika skriver:

  1. A wrinkle is a good thing
  2. Släck ner hemma. Tänd levande ljus. Levande ljus är magiskt och tar bort "bruset". De får dig att inse vad som är viktigt och betyder något i denna hektiska tid.

 • Margot Björck skriver:

  1. A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2. Inte jämföra med vad andra gör. Känna efter vad som är de viktigaste sakerna för dig och din familj i julen och sedan fokusera på dem.

 • Anton skriver:

  Lovely linen – a little wrinkle is a good thing.
  Mitt bästa julmystips är att låta julradion på lugna favoriter vara på i bakgrunden hela dagen och avrunda kvällen med årets julglögg!

 • Emma Persson skriver:

  1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. Sitta ner i soffan med julmusik, lussebulle, glögg och en inredningstidning.

 • Petra skriver:

  1) "A little wrinkle is a good thing"
  2) I år prioriterar jag hårt, gör de saker som skapar mest stämning och väljer bort det julpyssel som tar mer energi än det ger. Då infinner sig julfriden, har jag äntligen upplevt!

 • Feifei skriver:

  1. Lovely linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. Jag, min sambo och våra nära och kära sa i början på december att vi inte kommer köpa julklappar till varandra. Istället kommer vi “ge” varandra aktiviteter, som vi gör tillsammans nästa år. Det kan vara allt från att cykla i skogen till att gemensamt måla om hallen eller att pyssla på något tillsammans, alltså inte saker som kostar multum heller. På det sättet har vi gett varandra det värdefullaste vi har: tid och omtanke. Och presenterna kommer att förlänga julstämningen under hela nästa år!

 • Cecilia Haidar skriver:

  À little wrinkle is à good thing!
  Insikten om att ingenting måste bli perfekt får allting att bli bra. Det ger lugn och ro i att inte ha för höga krav och njut av det som sker just nu.

 • Eva Johansson skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Jag älskar tiden fram till jul. Jag njuter av att planera, tillverka, vänta, städa,baka och allt som man kan tänka sig höra till julen.
  I andras ögon kan det synas präktigt och ambitiöst, då jag gör allt från grunden. Jag har till exempel precis syltat apelsinskal till vörtbrödet, vilket tar 5 dagar. Ja, jag vet. Men jag älskar att göra det!
  Hur som helst utgår jag alltid från devisen att göra det jag gör med njutning – inte med dåligt samvete.
  Så även om du ligger i soffan och förbereder julen utan att göra ett dyft, så gör det med njutning – inte med dåligt samvete!

 • Jasmine skriver:

  1. Lovley Linen – a little wrinkle is a good thing!
  2. Jag har precis gjort mina egna talgbollar. De hänger på min franska balkong och besöks hela tiden av talgoxar. Jag kan sitta i evigheter och bara kolla på dem. Så att bara lyssna på "come all ye faithful" och sitta på ätandes småfåglar är nog mitt bästa julefridstips.

 • Yasmine skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  2. Jag lägger mig senare under denna tid. Brukar sitta vid fönstret, dricka te och titta ut på grannarnas julstjärnor och dekorationer som lyser i mörkret och på snön. Det ger mig en enorm sinnesfrid.

 • Märta skriver:

  Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  Lyssna på julmusik och fika

 • Hannah skriver:

  1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. Mitt tips är att redan långt innan julen börjar bestämma sig för att alla vuxna ger en julklapp och man lottar vem som ska ge till vem. Då behöver respektive person bara ge en present, och alla får något. Man slipper stressen att hitta klappar som passar till flera personer, och januari blir inte lika tuff som under tidigare år. Jag lovar att den här metoden kommer minimera all julstress.

 • Karin skriver:

  A little wrinkle is a good thing
  Allt behöver inte vara perfekt. Vara med familjen. Äta det man ty ker om, man behöver inte allt som borde vara på julbordet. Julmusik.

 • Katarina O skriver:

  A little wrinkle is a good thing.
  Göra något med mina barn, gå och simma, gå till lekplatsen eller pyssla. Och inse att allt behöver inte vara perfekt, men att de stunderna man får vara med sina barn betyder mer än att man bakade pepparkakorna själv!

 • Elin Dahllöf skriver:

  1) a little wrinkle is a good thing
  2) idag stressar jag ner genom att lägga undan telefonen, sättapå lite härlig julmusik, slå upp en mugg glögg och pynta granriset tillsammans med min 4-åriga dotter.
  Då vi ska ha julafton hemma hos oss stressar jag ner genom att vi har bestämt att dra ner på julklapparna till oss vuxna, vi kör lite knytis och vi utgår ifrån att det allra viktigaste är att ses och umgås- resten kan det bli lite si o så med!

 • Fredrik skriver:

  A little wrinkle is a good thing.
  Det bästa sättet att förebygga stress är att fortsätta träna. 30min jogg rensar huvudet och får fart på julbestyren.

 • Amelie Frese skriver:

  "A little wrinkle is a good thing!". Mitt bästa julmys är att kura ihop sig i soffan tillsammans med någon man bryr sig om och lyssna på en ljudbok tillsammans. Då finns det möjlighet att se varandra och inte bli distraherad av tv. För att få extra mycket julkänsla kan man tända några ljus och ta fram något gott och ätbart som hör julen till!

 • Sarag skriver:

  1. A little Wrinkle is a good thing!
  2. Brukar låtsas att det är strömavbrott. Släcka ALL belysning, stänga av internet, tända en massa ljus, vira in sig i en filt på soffan. Så avslappnande! Inga telefoner som ska klösas på, ingen tv som kan surra i bakgrunden, man "blir tvungen" att ägna tid åt varandra. Spela spel, samtala, mysa!

 • Ingrid Dahl skriver:

  LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  Mitt bästa tips är att tända ljus och sitta runt bordet och pyssla med något. Det är avkopplande och dessutom måste man sitta kvar och inte springa runt i huset och göra det ena och det andra, eftersom man inte får lämna de levande ljusen.

 • Ingrid Taylor skriver:

  1. Slogan : A little wrinkle is a good thing!
  2. Äta god mat med familj och nära kära, mycket ljus och gott rött vin. I soffan efter middagen samsas vi under denna vackra pläd.

 • Pernilla skriver:

  1.✨A little wrinkle is a good thing✨
  2. Glittrande ljus och mysig loungemusik….får hela min familj att varva ner i all stress! Det behövs inte mer! ?

 • Sara skriver:

  1) Slogan – A little wrinkle is a good thing!
  2) Jag går upp en kvart tidigare varje dag, för att hinna med att tända ljus på bortet och framför allt en extra stor kopp kaffe framför julkalendern. Tycker årets är så lugnande och mysig. De små plingen och den mjuka musiken är så bra för en morgontrött hjärna. Jag tror att lugnet, det varma kaffet och ljuset ger de mörka mornarna lättare.

 • Sofie S skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Baka eller, om man inte har tiden, köp lite julgott. Bjud över någon när och kär som ger energi och ta en liten stund att njuta av allt det goda idag. Att sätta sig ner ensam också. Men ta en paus, andas och landa mellan varven.

 • Zara Nordqvist skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Undvik köpcentrum, umgås med människor du verkligen tycker om, ät pepparkakor och drick glögg så ofta det bara går, skippa julstädet, ta in en gran och sätt upp många adventsstjärnor samt köp väldoftande hyacinter!

 • Linn U skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Långfrukostar på helgen! Att få sitta och läsa tidningen och dricka kaffe länge är väldigt avkopplande och gör att man kommer ner i varv efter stressen från veckan.

 • Elin Sivertsson skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Att lämna mobilerna hemma och gå ut på långpromenad. Spela sällskapsspel och låta teven vara avstängd. Att baka bröd och låta det ta tid.

 • Anna Lundqvist skriver:

  A little wrinkle is a good thing
  Näthandla. Att slippa springs runt i affärer med en massa stressiga människor är guld värt

 • Mona skriver:

  Littlt wrinkle is a good thing. Gå ut skogen hitta lite nerfallna kottar o grenar ,pimpa ytter o innekrukor med mossa o lite från skogen o sätt lite ljus i . Skogen är fantastisk!

 • Annika skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Kryp ner i sängen igen, bara en kort stund, och andas djupt. Känn det mjuka lakanet mot din hud, känn värmen från täcket och lugnet krypa in. Bara två, tre minuter. Väck sedan varje del av kroppen för sig, vicka på tårna och sträck ut armar och ben. Så kan du börja dagen på nytt, precis när du vill!

 • Zara skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Delegera hämningslöst och acceptera samtidigt att allt inte blir exakt som du skulle ha gjort det själv. Det som är extra viktigt att det blir på ett särskilt sätt fixar du själv.

 • Åsa A skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Kryp upp i soffan med en skön filt från Lovely Linen och en riktigt bra bok.

 • Yvonne skriver:

  1. Lovely linen, a little wrinkle is a good thing!
  2. Att sitta i soffan under en varm, skön plaid och en kopp god te. Då blir det inte bättre.

 • Jennifer F skriver:

  1. LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2. Umgås mycket med familj och vänner. Det är något som ger mig energi och sänker stressnivåerna rejält. Det ger perspektiv på vad som är viktigt här i livet 🙂

 • Caroline skriver:

  1. Lovely linen, A little wrinkle is a good thing.
  2. Släck, tänd levande ljus och sätt på lugn musik

 • Åsa skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Att umgås med minnen till glöggdoft och en juldundrande stråkensemble.

 • Nickan skriver:

  1: A little wrinkle is a good thing.
  2: Tänk julklappar hela året då blir stressen mindre och tid över till en god bok i soffan med en glögg och skumtomtar. Gärna under en varm filt och med en sprakande brasa.

 • josefine skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing.
  2. Låtsas att det är 1993; sätt mobilen på ljudlös, lägg ner datorn och lägg upp benen i soffan och sätt igång en feel good film.

 • Lina skriver:

  1. LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2. Träna, helst ute för att få dagssljus, under dagen och försöka avsluta varje dag med en liten stund med tända ljus och familjen. Det är det absolut bästa tipset jag har för att slippa känna sig alltför stressad och kunna njuta av juletiden. Däremellan klarar man lite jobb och julklappsstress mycket bättre 🙂

 • A little wrinkle is a good thing.
  Tar en stilla promenad längs med ån i hamnen och lyssnar på ändernas tjatter och kollar in en och annan häger.

 • Alfrida skriver:

  1. Lovely linen – A little wrinkle is a good thing.
  2. Bestäm en budget, dra lott och ge endast en klapp var till en person. Minskar stressen enormt!

 • magnabus skriver:

  1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. Naturen är mitt bästa julmystips ? En promenad i skogen, parken, runt en sjö, kika på fåglar, känna foten av tall, gran, kyla. Att ta sig ut i naturen och sedan kanske ta med sig en del av naturen in. Fina kvistar, lite mossa, några kottar. Tända ljus, något varmt att dricka och så en skål med apelsiner som doftar.

 • Susanne Sahlin skriver:

  1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. Det finns mycket som är julmysigt i dessa tider men något jag jag alltid mår bra av, som både ger energi, är avslappnande och enkelt, är att vara utomhus, samlas runt en eld och grilla något, njuta gemenskap med nära och kära och dricka varm glögg.

 • Eva L skriver:

  Lovely linen- a little wrinkle is a good thing!
  Mitt sätt att fylla på energidepån och komma ner i tempo, det är att spänna på sig längdskidorna och följa spåret längs de röda kryssen förbi trädgränsen och upp på fjället. Njuta av vidderna och tystnaden, bara knirket från stavarna och egna andhämtningen kan höras. Kanske åka till en raststuga, köpa en kopp kaffe och en renklämma. Komma hem, ta en lång dusch och basta. Sedan göra eld i kaminen, ta fram en inredningstidning och en skön filt. Och njuta!

 • Emma skriver:

  1. A wrinkle is a good thing
  2. Ta en promenad i skogen, eller vid havet ?

 • Ann-Catrin skriver:

  1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. Att kidnappa barnbarnen, lyssna på julmusik, se juliga filmer och bara mysa. Det ger både mig och mina barn energi!

 • Maria skriver:

  1. Lovely linen – a little wrinkle is a good thing
  2. Att våga sägs nej och se till att det som är viktigt på riktigt är under kontroll
  Så länge man har tid och energi för sina nära och kära spelar pyntet omkring inte alls någon roll

 • Lovely Linen- A Little Wrinkle Is A Good Thing, vilket jag tycker är en slogan som säger mycket!
  Julmys för mig är lite komplicerat, eftersom jag tycker det är jobbigt med julen. Sedan vår dotter tog sitt liv för två år sedan har jag fått prioritera om hela mitt liv. Nu är allt det världsliga oviktigt, och man kan mysa i det lilla. Lite härlig julmusik, tända ljus, saffransbullar, några vackra julblommor och gärna en vän att hålla i hand. Då är myset en verklighet…..

 • Li skriver:

  1. Lovely linen – a little wrinkle is a good thing
  2. Varm choklad, nybakade kanelbullar efter en härlig dag i pulkabacken!

 • Emma skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Mitt bästa tips är att umgås med människor som man kan vara sig själv med. Då spelar det ingen roll att man inte hann fixa allt som man hade tänkt från början. Det blir jul ändå!

 • Christina skriver:

  1 A little wrinkle is a giod thing
  2 Ser på julkalendern i tv varje morgon innan jobbet, trots att inget barn finns i huset!

 • Mathilda skriver:

  Deras slogan är: Lovely linen – A little wrinkle is a good thing. Mitt bästa tips är att inte planera in saker varje helg utan istället njuta av att vara hemma, lyssna på bra musik och tända ljus och krypa ner i soffan med en mysig filt. Det behöver inte vara mer komplicerat än så.

 • Louise skriver:

  1. Lovely linen – a litle wrinkle is a good thing
  2. Mitt bästa julmys är en långpromenad i skogen och sen värma upp mig under en mysig filt med en mugg glögg.

 • Caroline skriver:

  "A little wrinkle is a good thing". 🙂
  Har läst igenom de andras tips och inser att saker som fungerar som avstressande är väldigt individuellt.
  Jag läser sista året på min master och har många engagemang/jobb vid sidan av studier, och har väldigt svårt att stressa av. Särskilt nu när jag har fyra tentor nästa vecka. Sedan jag började på min utbildning har jag blivit tunnhårig och fått många andra mer eller mindre permanenta stressymptom.
  Det ENDA som hjälper mig är att sänka kraven lite. Man gör sitt allra bästa och det är tillräckligt, även om det inte alltid blir som man tänkt sig. Och världen går inte under för ett B på en tenta, ett färdigköpt pepparkakshus eller för att hemmet inte är sådär städat som man önskar. Det viktigaste av allt – oavsett vad som händer i livet så löser det sig.

 • Ylva skriver:

  A little wrinkle is a good thing
  Det goda samtalet – att ge o att få rå-om-tid

 • Kristin skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Låt mobilen ladda ut, ta paus från Facebook och andra sociala medier och ta sällskap av en god mat!

 • Anna i Brämhult skriver:

  A little wrinkle is a good thing.
  Tänd ljus och sätt vackra eucalyptuskvistar i farmors vas.

 • Sofia skriver:

  1. Lovely Linnen – A little wrinkle is a good thing
  2. Försöka att inte tvinga in vår lille pojke i julstressen utan istället göra sådant som han gillar, leka på en filt på golvet och inte så mycket mer.

 • Monnah skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Jag vet inte riktigt om det ger goda odds i en internettävling, men den absoluta ron får jag först då jag gör mig onåbar. En stunds stilla betraktande över varför jag själv firar jul och vilken känsla jag vill komma åt är min bästa batteriladdare.

 • Anonym skriver:

  1.Lovely Linnen – A little wrinkle is a good thing.
  2.Att hoppa ner i julbadet med ett härligt magasin, tända ljus och lite choklad och sist men inte minst låsa dörren som sig :-).

 • Tove skriver:

  1) A little wrinkle is a good thing
  2) Att stänga av mobiler och datorer, tända lite ljus och dricka en kopp te, kaffe, varm choklad eller glögg. Behöver bara vara en kort paus från allt som ska göras men det är så himla värt att göra en gång om dagen.

 • Lisa skriver:

  "A little wrinkle is a good thing"
  Mitt bästa tips är det vi efter flera år bestämt oss för i år – skippa julklapparna! Istället för att slåss med alla andra på stan så fokuserar vi på myset, den goda maten och umgänget. Så slipper man det dåliga samvetet med högen julklappar som man kanske egentligen inte behövde.

 • Anna skriver:

  A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  Jag tänder ljus och sätter på julmusikfavoriterna. Det lugnar både mig och barnen, men maken skulle föredra Death Metal på stereon… 😉

 • Sara skriver:

  Lovely Linens slogan är " little wrinkle is a good thing".
  Mitt bästa tips är att krypa upp i soffan med en mysig filt, en kopp julté och kolla på vinterstudion.

 • Anonym skriver:

  1. Deras slogan är "a little wrinkle is a good thing"
  2. Tända några ljus, dricka lite glögg och lyssna på stämningsfull julmusik

 • Maria skriver:

  1. Deras slogan är "a little wrinkle is a good thing"
  2. Tända några ljus, dricka lite glögg och lyssna på stämningsfull julmusik
  2016-12-11 @ 16:34:58

 • Anna justermark skriver:

  "A little wrinkle is a good thing".
  Krypa upp i soffan höra elden i kakelugnen spraka. Hunden kommer och ligger nära. Läsa en god bok.

 • Karin skriver:

  Deras slogan är: "a little wrinkle is a good thing"
  Balans mellan roligheter och "måsteheter". Jag gillar planering, delegering och jag försöker slappa i soffan mellan varven med tända ljus och hyacinter som doftar barndomsjular.

 • Louise skriver:

  A wrinkle is a good thing
  Har i år svårt att komma i julstämning sådär helt och fullt som jag skulle vilja…så jag brygger en kopp gott glöggte, tänder en vitt ljus i den klassiska röda trefotsljusstaken och njuter av julros och amaryllis som ger ögonfägring och juldoft

 • Kajsa skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Gå upp tidigt. Tänd en brasa. Sätt på soft julmusik. Hela familjen vaknar med ett lugn som håller i sig hela morgonen. Frukosten blir sååå mysig.

 • 1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Mitt bästa tips är att planera så man slipper stressa. Att välja ut dom traditioner man själv gillar och strunta i resten. Se till att njuta istället för jaga runt och göra som alla andra tycker.

 • Jessica Jansson skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2.Mitt bästa tips är att ta en promenad för att få frisk luft, rensa tankarna och få kroppen att må bra. När jag kommer hem sätter jag på lugn julmusik, tar jag en kopp kryddigt te och tänder ett doftljus. Innan det är dags att sova tar jag ett varmt bad. Det är viktigt att ta hand om sig själv för att hinna stanna upp och minnas vad julen handlar om och ha ro att njuta av tid med nära och kära. <3

 • 1. "À little wrinkle is a good thing"
  2. Mitt bästa tips för att få till myset är att gå upp en timme tidigare på morgonen, tända massor av ljus, alla stjärnor och ljusstakar och fixa en stor frukost. Så himla enkelt att ta sig igenom arbetsdagen när man börjar dagen på det här sättet!

 • Anonym skriver:

  1) Lovely linen – a little wrinkle is a good thing.
  2) Mitt bästa tips för att stressa ner inför jul är att vira in sig i en filt, sätta sig ner i en skön fåtölj o tända ett ljus. Och försvinna bort i en feel good-books handling för en liten stund.

 • Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  Att varva ner med årets julkalender, härligt att få lyssna på en saga under några minuter.

 • Beatrice skriver:

  Ovanstående ^^

 • Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  Att varva ner med årets julkalender, härligt att få lyssna på en saga under några minuter.

 • Mirva skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Jag vaknar när jag vaknar utan att ha ställt klockan. Myser runt i pyjamas och raggsockor. Sätter på julmusik. Tänder brasan. Njuter av vita snön utanför huset. Och bara fortsätter att njuta resten av dagen utan några som helst måsten. Det är det allra bästa!

 • Anna skriver:

  A little wrinkle is a good thing
  Det är att bara göra det jag och min familj tycker är kul. Är det jobbigt, tar för lång tid eller bara tråkigt så får någon annan göra det. Städhjälp tex, underbart skönt att ha så här i juletid!!

 • Katarina skriver:

  A little wrinkle is a good thing
  Jag drar mig ut i naturen , strosar sakta runt
  Låter sinnena rensas från div "måsten och strunt"
  I skogen hörs tomtens budskap,tydligt utan hinder
  -Låt julen fylla barnens ögon med tinder…..<3

 • Britta skriver:

  1. Lovely linen – a little wrinkle is a good thing!
  2. Vi kommer inte undan med att saker måste göras. Mitt bästa helgtips är att börja dagen effektivt och få undan måsten för att sen kunna varva ner på eftermiddagen med tända ljus och soffhäng med julfilm och saffransbulle.

 • Tove skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Gå upp lite tidigare, tänd massor av ljus, duka fram extra god frukost, läs tidningen framför brasan med en rykande kopp kaffe. Och lägg bort telefonen en stund!

 • Karin skriver:

  Deras slogan är: A little wrinkle is a good thing.
  Balans mellan roligheter och "måsteheter" är viktig. Planering, delegering och små pauser är viktigt . Kryper gärna upp i soffan med lussekatter och pyntar med hyacinter som doftar barndomsjular.

 • Annki Claesson skriver:

  Lovely linen – "A little wrinkle is a good thing."Lägger mig på divanen med katten på magen och försöker känna in lungnet som ett avslappnat djur förmedlar.Hon stannar inte kvar om jag är spänd och stressad.

 • Linnea skriver:

  A little wrinkle is a good thing.
  För mig handlar den här tiden på året om att inse och acceptera att det i vissa perioder blir stressigt och så får det vara för att bli bra. Listor på vad som ska göras och när sänker stressen och att börja och sluta varje dag i soffan med en kopp kaffe och tända ljus så räcker energin och jag njuter av dagarna

 • Stina skriver:

  1, A little wrinkle is a good thing
  2, Släcka all elbelysning förutom julstjärnor och ljusstakar, tända några levande ljus och krypa upp i soffan med en liten glögg och lyssna på stillsam julmusik. Avstressande och så kan man köra järnet sen igen:-)

 • Sara N skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing
  2. För mig är bakning terapi vilket ju passar väldigt bra nu i juletider då jag verkligen kan bota julhetsen med en massa underbart julgottis 😛

 • Emma T skriver:

  A little wrinkle is a god thing
  Stress handlar kanske mest om inställning? Vad är egentligen viktigt? Lägg en skön filt över benen, hoppa upp i soffan och bläddra igenom foton från föregående jular. Vad minns du då? Kanske är det inte det perfekt städade och alla julklappar? Kanske minns man mest samvaron?

 • SofieN skriver:

  1) A little wrinkle is a good thing
  2) En liten kopp glögg o ett par pepparkakor med ädelost, krypa upp i soffan o lyssna på Bing Crosby-julmusik o vinna mot mamma i wordfeud!

 • Therese skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing
  2. Mitt bästa tips är att kramas! Att få och ge en kram friger endorfiner, får oss att slappna av och bli gladare kort och gott. Så att stanna upp när det är som mest, se sig om vem som finns nära och ge denne en kram; det ger lugn och glädje gånger två. För delad glädje är, ju som bekant, dubbel glädje.

 • Malin s skriver:

  1) Lovely linen – A Little Wrinkle Is A Good Thing!
  2) att ta tillvara kvällarna när sonen somnat oxh det är tysta i huset genom att sitta i soffan med eld i öppna spisen och en kopp glögg. Då vilar jag.

 • Lena Axelsson skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Köpa presenter på nätet så man slipper trängas med alla stressade i butiker

 • Frida skriver:

  Lovely Linen, – little wrinkle is a good think
  Mitt bästa tips är att stänga av alla tv apparater och surfplattor och istället umgås och spela ett brädspel.

 • Nanna skriver:

  A little wrinkle is a good thing.
  Min bästa är att säga till mig själv: "Alla andra får gärna stressa hur mycket dom vill men JAG tänker ta det lugnt och vara glad."

 • Helena skriver:

  1. Lovely linen – a little wrinkle is a good thing!
  2. Gör något speciellt av adventsöndagarna fram till jul. Tänd ett ljus, unna er något speciellt gott att äta till frukost, en liten adventspresent och kanske titta på julkalendern på SVT. Förhöj jul- och mysstämningen hemma med lysande stjärnor, bollar och ljusslingor både ute och inne. Tagga ner och ställ inte för höga krav på dig själv.

 • Carola skriver:

  *1 a little wrinkle is a good thing
  *2 att lägga ifrån sig mobilen, sätta på sig myskläderna och skönaste innetofflan, och krypa ner på golvet till barnen. Köra bilarna på golvet, äta av leksaksmaten, attackera med dino Rex och läsa samma bok, om och om igen. Få en snorig o kladdig puss samt en varm liten barnhand i nacken som kittlar så gott.

 • jessica Eliasson skriver:

  1) a little wrinkle is a good thing
  2) Ta det lugnt, det blir jul ändå. Delegera, hjälps åt och ha roligt.

 • Elisabeth skriver:

  1) A little wrinkle is a good thing
  2) Att stänga av alla elektroniska apparater,allt från tv, dator till mobil. Därefter spela roliga spel i myshörnan med familj och vänner. Gärna i myskläder, inbakad i sköna filtar med en kopp varm choklad och värmda bullar, kryddat med varma skratt. Då mår man gott och blir totalt avkopplad

 • Anonym skriver:

  A little wrinkle is a good thing!
  Göra allt i god tid…. julklappsinköp, julgodis, julstäd, julgran. Delegera är oxå bra.

 • Catrine Månsson skriver:

  A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  Stäng av mobilen, vara mindre tillgänglig för alla och gör bara det du måste, prioritera

 • Marit E skriver:

  1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. Tycker Lovely Linens slogan är talande.
  Att allt inte behöver vara så perfekt – prioritera den lustfyllda njutningen framför det stressande jagandet efter den välstrukna "perfekta" julen.
  Lägg krutet på öka på skrattrynkorna istället.

 • Anette Eriksson skriver:

  A little wrinkle is a good thing!
  Kall decemberkväll och stjärnorna kan endast molnen flytta
  då värmer vi upp våran vedeldade "bytta"
  Kopplar av från dagens julstök
  känner den ljuvliga doften när björkveden går upp i rök
  Det ångar om karet och kroppen blir het
  har vi tur så kanske vi får se en komet
  Vi korkar upp varsin flaska öl
  så god att inta i vår egen lilla pöl
  Svårare än så behöver det inte vara
  att den vackra de

 • Karin Synnergren skriver:

  1."a little wrinkle is a good thing"
  2.Jag tänder en brasa och kryper upp i soffan med min man och tänker-Det kommer en ny dag imorgon,som jag kan fixa med det jag idag inte hann!

 • Eva Å. skriver:

  1. "A litte wrinkle is a good thing."
  2. Jag tänder ett ljus och läser en mysig bok då blir jag varm och lugn.
  Skulle gärna vinna Lovely Wool Blanket till en vän som råkade tvätta sin fina yllepläd lite för varmt den blev sedan lagom till en docksäng.

 • Katarina skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Att ta julledig från jobbet innan jul, det är då man behöver tiden för att i lugn och ro hinna med allt man vill göra och dessutom kunna njuta av det. I mellandagarna jobbar jag igen. Vårt quick fix för julmyset är dofter av glögg, pepparkakor, saffran, kanel och hyacinter så huset fyllt med detta. Och ur högtalarna julmusik såklart! God jul!

 • Eva skriver:

  1, LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2, dofter… jag fyller huset med doften av hyacinter, av nybakade pepparkakor eller doftljus – det skapar lugn och julmys.

 • Nora skriver:

  1 lovely linen – a little wrinkle is a good thing
  2 jag bantar antalet klappar och skalar av julpyntet till det mes essentiella. Några hyacinter, amaryllis på snitt, en julstjärna och en sats lussebullar. På själva julafton kör vi knytis.

 • Marie Ramse skriver:

  1. A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2. Uppskattar det enkla som en lång promenad i snö, komma in i värmen, dricka glögg och göra ingenting. Sova middag med hunden och äta rester till middag. Lata dagar.

 • Julia skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Mitt bästa tips är att ladda upp med julmust och clementiner, krypa upp i soffan och klicka hem alla julklappar från nätet. Stressen försvinner och du får en mysig stund i soffan efter jobbet 🙂

 • Sandra P. skriver:

  1) A little wrinkle is a good thing!
  2) Handla alla julklappar på nätet och du slipper stress 🙂

 • Therese Å skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Hemmets lugna vrå med tända ljus, uppkrupen i soffan under en mysig filt, glögg, julmusik, och de människor som betyder mest intill☺️❤️

 • Maria skriver:

  A little wrinkle is a good thing
  -På med täckkläder,ta med fårskinnen,samlas ute runt eld och varm choklad,grädda pinnbröd och grilla korv. Alla blir glada och lugna♥

 • Ernessa skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Tända massor med ljus, höja volymen på julmusiken och julbaka!

 • Lina skriver:

  LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  Bästa mystipset är en utflykt i skogen tillsammans med familjen. Knastrande eld, grillad korv och varm choklad. Snön lyser upp omgivningarna och fårfällarna håller oss varma. Lev i nuet och ta vara på dig själv, dina nära och kära. Skapa upplevelser som får dig att le när du tänker tillbaks.

 • Yrsa skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Släck ner alla lampor, tänd ett ljus eller två, spela lugn musik, känn doften från hyacinterna, andas djupt och var tacksam för att just du vet att allt detta underbara är här och nu och ditt. Julhetsen kan vänta.

 • Anonym skriver:

  1. LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2) Att en stund varje dag, oavsett väder, ge sig ut i naturen är mitt bästa tips för att finna lugnet i juletid. Pomenad, skid- eller sparktur eller att bara sätta sig på en fäll och glo – allt funkar. Gå ut, alltså!

 • Elisabet skriver:

  1. LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2. Att en stund varje dag, oavsett väder, ge sig ut i naturen är mitt bästa tips för att finna lugnet i juletid. Pomenad, skid- eller sparktur eller att bara sätta sig på en fäll och glo – allt funkar. Gå ut, alltså!

 • Susann skriver:

  1. A little wrinkle is a god ting!
  2. Beställer alla julklappar på nätet. Därmed sparar jag tid till att umgås med familjen istället samt slipper stressen. På julafton har vi knytkalas hos oss och alla hjälper till.

 • Lisa skriver:

  Lovely linen- a little wrinkle is a good thing
  Jag bor nära fjället. Det mest avslappnande är en tur upp på fjället, oavsett väder.

 • Kajsa skriver:

  1. Lovely linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. Att efter en promenad och bastu slå sig ner med en kopp te i soffan med en ljudbok medan barnen sover.

 • Karin skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Jag påminner mig själv närmast dagligen, såhär års med en 1,5 åring som inte sover på nätterna och ett tidvis mycket krävande arbete om Boyes ord ur dikten "I rörelse", att "Nog finns det mål och mening i vår färd, men det är vägen, som är mödan värd". Det hjälper mig att andas, stanna upp, sitta ned, kramas och njuta av stunden. Det andra kan vänta och jul blir det ändå.

 • Hanna b skriver:

  1. Lovely linen- A little wrinkle is A good thing
  2. Först av allt, se till att ligga på plus, Gör mindre av det som tar energi och mer av det som ger. Jag tycker att levande ljus, härliga dofter och bekväma kläder hjälper avslappningen på traven!

 • Johanna skriver:

  1: Lovley linen – a little wrinkle is a good thing:)
  2: Tråkigt tips egentligen, men vara ute i god tid!! Och nätshoppa. Så mkt enklare att slappa i soffan samtidigt som man letar klappar, och man slipper trängas och stå i kö:) perfekt!

 • Anonym skriver:

  1. a little wrinkle is a good thing
  2. Dra ned på måsten, handla få julklappar, laga mat och godis som söka verkligen gillar. Mysa med vänner – köpes peasrkdkir och glögg räcker lång

 • Ana K skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing
  2. Långa härliga varma bad, massa med olja, bubblor och dofter. Att bada ger hela kroppen den ro som den behöver för att vara laddad hela december.

 • Sanna skriver:

  1:Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  2: som småbarns förälder vill jag sprida julstämning här hemma genom att låta mobil och tv vara avslagna, lyssna på julmusik och pyssla tillsammans med barnen. Vi sjunger en del julsånger ihop och när min dotter sjunger "tänd ett ljus" så blir jag rörd..

 • Mona skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Inga måsten och inga krav. Det enda "måstet" är att umgås och så har vi "mobilförbud" på kvällarna…

 • Katja skriver:

  1. a Little wrinkle is a good thing
  2. Bästa julmystips är att ligga på soffan och läsa en bra bok förhoppningsvis under min nya Lovely Wool pläd jag vunnit:)

 • Anonym skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Ta in julljusen och granen i god tid så att man kan njuta av dom på kvällarna när det blir mörkt. Julljusens mysiga sken gör en lugn och avslappnad, och med lite julmusik och fika blir det riktigt julmysigt!

 • Kerstin Carlson skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Mitt svar blir att inte ha på mobilen och inte kolla mailen medan man äter. Utan bra matstunder så kommer man ingen vart med myset – eller något annat heller för den delen. Då är man i uppror inombords.

 • Lotta Bååth skriver:

  1. Lovely Linen – A little wrinkle is a good thing
  2. Att sätta sig bekvämt med en kopp te, en varm och härlig pläd omkring sig samt att ha tända ljus och härlig julmusik i bakgrunden.

 • Caroline L skriver:

  Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing
  Jag har inga stora krav när det gäller julen så jag stressar inte ihjäl mig. Amaryllis, hyacinter och god mat och jag är klar 🙂

 • Emma skriver:

  A little wrinkle is a good thing, vilket är väldigt sant. Vem orkar ha det perfekt eller vara perfekt hela tiden? Mindre släthet och lite med rynkor tack.
  Jag slappnar av varje kväll när barnen har somnat. Kollar nån tv-serie, käka lite godis och bara ha det gött. Att ha roligt på jobbet och skratta och tramsa lite med kollegorna är också bra. Nu till veckan ska jag använda jobbets friskvårdspeng till att gå på massage. Det kommer att bli ljuvligt avslappnande!

 • Mia Berg skriver:

  1.Deras slogan är "a little wrinkle is a good thing" .
  2. Jag försöker hålla mig till att bara göra det som är nödvändigt eller roligt. Byta julklappar med släktingar liksom att göra egna sillinläggningar finns inte på att-göra-listan. Baka mormors karameller och skriva långa och krångliga rim till de jag älskar gör det. Men om jag inte hinner eller inte har lust så försvinner de punkterna också. Julafton är bara en dag per år, om den inte blir helt perfekt är inte så viktigt. A little wrinkle is a good thing ?.

 • Jennie AE skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. När barnen somnat och jag sätter mig i soffan med en stor kopp te och en bit lakrits från min adventskalender. Det är bästa mysstunden på kvällen.

 • Paula skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Mitt tips I julstressen är fysisk beröring, kramar, klappar och massage! Inte nog med att det har bevisat lugnade effekt på kroppen, om det är någon tid på året man ska låta kärleken och kramarna hagla är det väl ändå i juletid. Mer kärlek och kramar åt folket i stora mängder. Efter en massage eller lite mys blir det dessutom lättare att somna in!

 • Victoria skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Tänd ett par ljus, sätt på lugn julmusik och mys in dig i ulltofflor och en filt för dig själv. Med en bok eller ett magasin och gärna en liten julgodisskål. Då finner jag lugn, ro och eftertanke.

 • Caroline skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Stäng av allt (tv, mobil och allt annat), släck alla lampor och tänd ljus och lägg dig ned på golvet (på en matta eller yogamatta) och bara andas. Räcker med 10 min så har stressnivåerna minskat

 • Eva L skriver:

  1) Lovely linen – a little wrinkle is a good thing!
  2) Har faktiskt aldrig känt mig stressad inför jul. Varför? Inga måsten. Förberedelser, bak, pynt ser olika ut varje år beroende på vad vi känner för. Huvudsaken är att det känns mysigt och hemtrevligt hemma, med mycket umgänge. Sänk kraven 🙂

 • Sandra I skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Först en promenad i skogen med hunden, gärna i snövit skrud såklart. Därefter en varm kopp te framför tänd brasa och bara lyssna på sprakandet från elden!

 • Mia skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Sitt ner och diskutera vad som är viktigt för var och en och prioritera detta, mycket mysigare att tex baka en sak ihop i lugn och ro istället för att stressa för att hinna så mycket som möjligt. Viktigaste är ändå gemenskapen, stressa av med lite pulkaåkning då och då ( funkar både med och utan barn).

 • Hanna Nilsson skriver:

  Deras slogan är följande: "A little wrinkle is a good thing!".
  Mitt bästa julmystips för att få lugn och ro i dessa stressiga tider är egentligen att se till att stressen inte knackar på dörren från första början. Handla julklapparna i tid, baka julgodiset i tid, osv – då slipper man stressen! Allt handlar enligt mig om planering. Om man slutar prokastinera, kommer förmodligen stressen också att upphöra.
  Men är det redan försent för förebyggande arbete, så frukta inte! Mitt tips i så fall är att tappa upp ett bad, tända några ljus och sätt på någon härligt mysig spellista! Detta får verkligen en att slappna av.

 • Mia skriver:

  1. Lovely linen – a little wrinkle is a good thing!
  2. Koka en kopp kaffe och krypa upp i soffan under en filt och se på något på TV som fångar ens intresse. Helst med en lussekatt eller något annat gott tilltugg som doftar jul;-)

 • Joanna skriver:

  1. "A little wrinkle is a good thing!"
  2. När barnen sover gör jag iordning en liten kopp glögg, tänder en massa ljus, sätter på lite julmusik och sätter mig antingen i soffan och ser en mysig julfilm eller så sätter jag mig och julpysslar i köket =)

 • joanna skriver:

  1. Sloganen är "a little wrinkle i a good thing"
  2. Mitt bästa tips är att först göra ett yogapass och sedan dricka en mysig kopp te!

 • Jenny skriver:

  1. Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  2. Dra ner på kraven och lägg ifrån dig mobilen. Fråga familjen om vad dom tycker är viktigast med julen, bortprioritera det onödiga. Lägg krut på det som betyder något och gör något välgörande för din medmänniska.

 • 1. LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2. Plocka fram pysselmaterial, färger, penslar och papper.. ett sätt att gå in i sig själv och koppla bort allt runt omkring.

 • Eva skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Ta en långpromenad med några vänner och sedan med rosiga kinder krypa upp i soffan framför brasan med glögg och pepparkakor.

 • Frida Sundström skriver:

  1) Vad är Kardelenes slogan för sitt Lovely Linen?LOVELY LINEN – A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2) Vad är ditt bästa julmystips för att få lugn och ro i denna stressiga tid? Mitt bästa tipps är att tassa in i litens sovrum och snusa en stund på ett varmt litet huvud, då minns man vad som är viktigt. För lite rynkor kan vara bra även i livet!

 • Mikaela skriver:

  1. Lovely Linen – A little wrinkle is a good thing!
  2. Ett väldigt enkelt recept – logga ut från alla sociala medier och stäng av mobiltelefon, läsplatta, dator och tv. Gör dig en stor kopp grönt te och leta fram en god bok och prova en ny kvällsvana!

 • Camilla skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Mitt bästa tips för att få till en mysig stund så här års är helt klart att släcka taklampan och tända en massa ljus och kolla på julkalendern! Ett avsnitt på 13 minuter per dag hinner ALLA med hur stressigt det än är i juletid.

 • Sara skriver:

  1. Lovely Linen – A little wrinkle is a good thing!
  2. Gå en kvällspromenad i området och njuta av alla stjärnor/stakar i fönstren och all belysning i trädgårdarna och på balkongerna – i tystnad utan musik/pod på örat (med med reflexväst!)

 • Sofia Stigson skriver:

  Lovley linen – A little wrinkle is a good thing!
  2. Äta choklad, sträck se en serie och ha på sig mjukisset hela dagen 😀

 • Violino skriver:

  1. Lovely Linen – A little wrinkle is a good thing!
  2. Med stigande ålder och livserfarenhet har jag lärt mig hur jag ska gå tillväga och tänka för att må bra, få lugn och ro och slippa stressa. Jag har släppt en massa krav på mig själv, jag behöver inte vara helt perfekt. Inför julen behöver inte huset vara städat från golv till tak, måste inte baka sju sorters kakor och saffransbullar. Räcker med några sorter. Behöver inte göra fem olika sorters julgodis. Räcker med två, eller inga alls. Allt finns att köpa. Liksom rödbetssallad, inlagd sill, allt finns att köpa. Det behöver inte heller vara ett dignande julbord med mängder av julmat.
  För att mysa och slappna av, stänger jag av radio, TV, mobil, vill ha lugn och ro omkring mig. Massor av levande ljus och mysiga ljuslyktor tända. Läser en bok eller en inredningstidning. Känner jag för chips, jordnötsringar och läsk, då plockar jag fram det. Eller en megastor kopp rykande varmt gott te med scones och drottningsylt. Eller tappar upp ett varmt, väldoftande bubbelbad och njuter av det. Man behöver inte stressa sig till närmast utbrändhet för att styra upp en perfekt jul. Julen kommer ändå, även om allt inte är perfekt. Allt blir så bra ändå. Känna julefriden.

 • Jessica H skriver:

  1. Lovely Linen – A little wrinkle is a good thing!
  2. Stäng av mobiler, dra ut datorer, paddor, tv, släck alla lampor och tänd levande ljus och fika tillsammans i några timmar och fråga varandra i familjen om vad de vill göra till nästa sommarlov/semester. Behöver inte vara svårare än så, köp fikat och krångla inte till det.

 • Kristina skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Ett 1000 bitars pussel!! Det engagerar hela familjen och får ligga framme i vardagsrummet hela julen. Skönt för att komma ner i varv och istället koncentrera sig på alla bitar av himmel…

 • Birgitta skriver:

  1.a little wrinkle is a good thing. 2. Mitt bästa tips är att varje morgon stiga upp 20 min innan man måste stiga upp, Gå till soffhörnet och svepa om sig med en skön pläd, tända ett ljus, blunda och andas i lugn medveten andning. Efter 20 min är man fylld med glädje och energi att möta en ny dag!

 • Poonam skriver:

  1) A Little Wrinkle Is A Good Thing
  2) Göra en översiktsplanering, dag för dag. Det som inte hinns en dag får planeras om till annan dag eller strykas helt. Göra en prioritetsordning och bocka av uppifrån listan (det viktigaste först).

 • Vera skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Julefriden kan vara svår att känna och så
  En sånhär filt skulle hjälpa då!

 • Maria skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Släpp måsten för ett tag och gör något som gör just dig avslappnad eller behagligt koncentrerad. Lösa kryss, läsa böcker, dricka en kopp te, ta en promenad, lyssna på musik, se ett serieavsnitt, köra ett träningspass, sova en halvtimme och så vidare. Sedan kan du fokusera på saker som verkligen behöver göras och låta annat vänta, sådant som bara stressar.

 • Elina skriver:

  1. "A little wrinkle is a good thing"
  2. Mitt bästa tips är att försöka köpa de flesta julklapparna i november. Jag gör det varje år och behöver aldrig stressa med det i december, sen kan man ju njuta av utseendet av de vackra klapparna under hela december och längta efter man kan få dela ut dem.

 • Lisa skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Köpa julklapparna i god tid!

 • Motto: "A little wrinkle is a good thing"
  Långsamma andetag, gärna med skön julmusik och varmt te, omsluten av en varm filt. Detta unnar jag mig varje dag. Våga släppa kraven är hemligheten. ?

 • Ronja B skriver:

  "A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING"
  köp julklapparna vid blackfriday, det är bättre priser och du slipper stressen.
  Ha doftljus, glögg och pepparkakor med ädelost hemma. Det är hög mysfaktor på det!

 • tina skriver:

  1.A little wrinkle is a good thing
  2. En stund vid köksbordet med en god kopp kaffe, pepparkaka och ett magasin späckat med julinspiration…och lugn stämningsfull julmusik i högtalaren.

 • My skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Att tänka igenom vad som egentligen är viktigast just för dig. Tänk inte att du måste hinna allt, utan välj några få saker som du prioriterar. Är det den goda julmaten och att hela tjocka släkten är samlad? Eller är det viktigare för dig att du får bona in dig ordentligt, julpynta med allt som är juligt och sen bara mysa i soffan med de allra närmaste och en bit julskinka? Eller mår du bäst av att dra till något varmt ställe? Försök inte göra ALLT bara för att det är jul utan nöj dig med att några bitar blir lite halvdant, det kanske räcker med ett paket till dottern som är färdiginslaget på affären, om det ger er tid att baka pepparkakor tillsammans dagen innan? Kort sagt: det är okej att allt inte är perfekt! 🙂

 • Charlott W skriver:

  Lovely Linen- a little wrinkle is a good thing!
  Planera in "tomma" dagar för att bara skrota runt i myskläder och ta dagen som den kommer! Lägg undan läsplattor, mobiler och datorer. Tänd ljus, spela brädspel, ta en promenad allihop och bara umgås!

 • Sara skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Skapa tid för det du vill göra. Skapa en målbild hur du sitter där i soffan och lyssnar på mysiga låtar och dricker en kopp te och använd den för att prioritera bort alla måsten.

 • Elin skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Bästa tipsen för julmys är en kombo av massa massa ljus, mys och ta vara på stunderna med nära och kära. Och för det krävs en del kvinnlig smart planering för att hålla stressen på en positiv nivå. 🙂

 • Åsa skriver:

  1. A little wrinklke is a good thing
  2. Mysa och vila under filten i soffan med varmt te och tända ljus och en och annan skumtome.

 • 1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Något jag tycker om att göra under stressiga perioder är att pyssla. Då kopplar hjärnan bort ifrån jobb och annat som stressar en och man gör något roligt som ger en ny energi!

 • Carolina skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Jag pysslar eller bygger lego med barnen. Går all in där och kopplar bort allt annat. Funkar perfekt!

 • Emma skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Tänd många ljus och dämpa övrig belysning. I ljusets låga är det lätt att vara stilla med sina tankar i lugn och ro.

 • Michelle skriver:

  A little Wrinkle is a good thing.
  Pyssla! När man sitter där med julpysslet, pepparkakshusmonterandet eller vad det nu är så har man fullt fokus på det och ingenting annat. Här och nu och då varvar man ner.

 • Tryggve L skriver:

  a little wrinkle is a good thing!
  Lägg undan mobilerna och umgås <3

 • Johanna Eliasson skriver:

  1 A little wrinkle is a good thing!
  2. Att dra pulka med barnen genom byn och se all vacker och stämningsfull belysning som lyser upp julen.

 • 1: Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  2: Det viktigaste är att umgås med nära och kära, inte att allt skall vara perfekt. Perfekt blir det bara om alla mår bra och månar om varandra.
  Göra det man känner att man vill hinna med i god tid. Undvik köphysterin i butikerna, handla på nätet eller i de små specialbutikerna, undvik stora köpcentrum.
  Jag tänder ljus, yogar och mediterar. Kurar ihop i soffan med en bok.

 • Jeanette R skriver:

  A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING
  Undvika julmarknader och andra större samlingar av folk, det leder bara till virusblandning och trängsel som ibland leder till att man skadar sig om tvingas stanna hemma i säng. Fast med Kardelen över sig kanske det skulle kunna vara rent av njutbart?

 • 1: Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  2: Det viktigaste är att umgås med nära och kära, inte att allt skall vara perfekt. Perfekt blir det bara om alla mår bra och månar om varandra.
  Göra det man känner att man vill hinna med i god tid. Undvik köphysterin i butikerna, handla på nätet eller i de små specialbutikerna, undvik stora köpcentrum.
  Jag tänder ljus, yogar och mediterar. Kurar ihop i soffan med en bok.

 • 1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Bästa tipset för att slippa stressen runt jul är att sänka kraven, ingen får varken julkänsla eller njutning av stress och höga krav på hur saker "borde" vara. Gör julen till det du själv önskar, och tänk inte på vad människor tycker. Ta dig istället tiden att umgås med dem du tycker om.

 • 1. Lovely Linen – A little wrinkle is a good thing!
  2. Köp ett stort pussel eller spel som hela familjen kan sitta och pyssla med när man känner för det, och begränsa köpandet av julklappar för att slippa stressen innan jul.

 • 1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. Mitt bästa tips är att tända en brasa (om man har möjlighet till det), gå en lååång och härlig skogspromenad – gärna med hundar, antingen egna eller lånade – och sedan komma hem till ett varmt hus. Där sätter man sig i favoritfåtöljen, framför den sprakande brasan och njuter av en varm lussebulle och en bra bok!

 • Maria N skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Inget nytt eller revolutionerande men att se julkalendern med mina barn är verkligen mysigt. Lagom långa avsnitt för att man ska hinna med att se även en stressig arbetsdag.

 • Malin Björling skriver:

  Heeej !!!
  1, "a little wrinkle is a good thing"
  2, jag har precis bytt jobb så det här är första julen i mitt 44:åriga liv där jag inte jobbar inom handeln över jul, rea och nyår – så precis allting jag gör nu före jul är avkopplande för jag vet att jag slipper julrush och köer och sena öppettidr osv. Jag ska näthandla precis allting och bara mysa här hemma. Yihaa !

 • Charlotte skriver:

  1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. Jag tänder mina vackra färgsprakande adventsstjärnor och dricker en stor kopp té med lussebullar, dadlar och fikon.

 • Milla skriver:

  Svar: Deras slogan är "A litte wrinkle is a good thing." Och mitt bästa tips är att känna efter vad som är viktigt för en själv, vad får dig att slappna av? Man kan skapa sitt eget lilla spa hemma genom att ta en liten balja och fixa ett fotbad, lyssna på mysig musik, drick kaffe/valfri dryck och bara mys!!

 • Amanda skriver:

  Svar: Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  Tänd ljus! Då blir barnen och jag lugn och barnen vågar inte springa runt då de har sån respekt för ljuset!

 • Frida skriver:

  Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing!
  Vi njuter av vardagarna, tänder brasa, dricker glögg och umgås med familj och vänner! Julklappar (bara till barnen) köper vi på internet samtidigt som vi myser hemma. Ett lösning för oss är också en hemlig lista för julklappsönskningar som skapas tidig höst så vi vet rätt tidigt vad vi ska köpa och behöver inte gå och trängas i shoppinghetsen för att leta – och det blir uppskattade paket!

 • Lina Eckerström skriver:

  1, A little wrinkle is a good thing.
  2, Eftersom mitt mellannamn är Stress så är jag kanske inte rätt person att ge råd. Men numera gör vi yoga hemma några kvällar i veckan. Jag, mannen och barnen (ja så gott dom kan) och det drar verkligen ner lite på min stress. Sen måste jag ju säga att nätshoppa alla julklappar är ju verkligen skitbra, ett stressmoment mindre.

 • Camilla W skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Stunder som den jag hade med lilla sonen ikväll. Vi delade på en filt. Och filosoferade. Om tomten. Om dagens små händelser. Om hur många pepparkakor man orkar äta eller att man måste vara jättesnabb för att hinna med ett stjärnfall.
  Att bara stanna upp och vara, tillsammans, här och nu.

 • Martina skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Köp julklapparna online. I oktober. Eller närhelst under året du hittar något bra till ett vettigt pris. Ställ inga krav på dig själv. Det blir vad det blir och vi är ändåväldigt lyckligt lottade.

 • Camilla Wiklund skriver:

  1. A Little wrinkle is a good thing 2. Släpp kraven på perfektion det blir jul även om alla fönster inte hann få julgardiner. Lussebullar och pepparkakor kan man faktiskt köpa. Tänd ett ljus och myyyys istället!

 • Rebecka D skriver:

  1. Lovely linen- a wrinkle is a good thing.
  2. Julen är verkligen en tid på året då allt ska hända (vilket jag älskar); man ska gå på massa julfester och event, träffa släkt och vänner, tillaga och äta god mat och bakverk, sammanfatta det gångna året men också planera det kommande året. Julen är som sagt hektisk men att kunna krypa upp under en varm gosig filt och bara se sig omkring på den vackra belysningen och alla tända ljus gör i alla fall så att jag kan slappna av och njuta och känna en riktig julefrid ❤️

 • Emma skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Låt hela december bli en månad till att prioritera små saker som tända ljus, att stanna upp en stund, lyssna, visa uppskattning och göra det du tycker om.

 • Sofia skriver:

  Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing
  Vi försöker njuta in julen genom att sprida ut förberdelser och mys från advent och framåt.

 • LenaK skriver:

  A little wrinlle is a good thing. Gillar det! ?
  Med planerining, samarbete och delegering blir det ordning på det mesta. Blir det ändå att kännas stressigt så brukar en promenad i skogen få mig att slappna av. Finns det nåt skönare att komma in med frisk luft i kroppen, lite kall om näsan och kinderna, en varm kopp kaffe/te/choklad/glögg i händerna. Kanske drar man en skön filt över sig i skönaste fåtöljen och tar sig en lutare. Voilà…batterierna laddade

 • Anna-Maria skriver:

  1. A Little wrinkle is a good thing!
  2. Nja jag har helt enkelt sänkt kraven och lugnar ner mig lite. Allt löser sig ändå till slut men en kall glögg och en sårande brasa i kakelugnen gör inte ont det heller!

 • Anna L skriver:

  Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing
  promenader!
  och hörlurar med egen julmusik för att stänga ute bollibomalekar

 • SofiaS skriver:

  1. ’A little wrinkle is a good thing’
  2. Att säga NEJ! Man behöver INTE bjuda hem alla vänner på glöggmingel, man behöver INTE tacka ja till alla bjudningar vare sig det gäller små fikastunder eller större middagar. Man behöver INTE göra någonting för att man förväntas göra det eller för att man vill vara snäll och ställa upp. Man tackar istället ja till de tillställningar man orkar med, som ger energi och som är roliga. Då blir december fridfull och lugn och man visar respekt för sig själv och vad man orkar med!

 • Carola skriver:

  1.A little wrinkle is a good thing!
  2.Jag har väldigt svårt att varva ner och slappna av, men mindfulness/kroppscanning fungerar för mig. Då faller andningen på plats!

 • Marta skriver:

  1. A Little wrinkle is a good thing
  2. Ta sig tiden att ta en fika med sina nära, att strosa runt på stan och titta på allt julpynt genom min snart fyraåriga dotters ögon och tillåta sig stanna till och säga ’wow!’ över julgranen vi precis passerade.

 • Tatiana skriver:

  1. Lovely linen – a little wrinkle is a good thing
  2. Skala ned alla måsten till endast det som verkligen betyder något och skriv ned dessa på ett papper. Ta ett bad med levande ljus, eller sätt dig i soffan med en bra bok, ta en promenad, lyssna på musik, se en film eller något annat avkopplande. Samla på detta sätt kraft och beta sedan av en sak i taget ur listan. Umgås med de som är viktiga i ditt liv. Känn kärleken.

 • Pia S skriver:

  1. A Little wrinkle is a good thing
  2. För att koppla av : yoga eller ligga och vila 15min. på spikmatta , sedan sätter jag mig med stickningen och mycket mysbelysning .

 • S. Stordal skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Tända ljus, ett varmt pläd, fotmassage av Mr. Husband och julmusik!!! Inget som får mig mer "ner-varvat" än julmusik. ?❄?✌

 • Sanna skriver:

  1. A Little wrinkle is a good thing.
  2.Det bästa sättet för mig att koppla av och få lugn och ro är helt klart ett varmt och avkopplande bad. Gärna med någon härlig ansiktsmask, lite bubblor och kanske lite mysiga ljus med doft från julen.
  Kram Sanna

 • Annie skriver:

  1. "a little wrinkle is a good thing"
  2. Ta en lång sovmorgon varje söndag. Sedan äta en god frukost/brunch.

 • Jennifer skriver:

  1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing!
  2. För mig är ingen lång sovmorgon en möjlighet med en liten bebis, inte heller en lång frukost i lugn och ro för mig själv. Men ett ljus på bordet, en skön ekologisk hudkräm eller en liten gnutta krydda i kaffet eller teet gör så stor skillnad. Nu till jul njuter jag av att känna en svag doft av hyacint. Det ger mig lugn och påminner mig om alla tidigare jular. Jag försöker ta vara på varje minut av dagen, gå och sova i tid för att vakna upp med ett leende. Jag har märkt att positiva tankar gör så mycket för lugn och harmoni.

 • Caroline skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. Titta på jullkalendern varje morgon, och njut av en god frukost med tända ljus till.

 • Hanna skriver:

  1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing!
  2. När min son som är 5 månader somnat om kvällen kryper jag och sambon upp i soffan, tänder adventsljusstaken och myser till årets julkalender. Det hade blivit ännu trevligare tillsammans med en filt från

 • Hanna skriver:

  1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing!
  2. När vår son på 5 månader somnat om kvällen kryper min sambo och jag tillsammans upp i soffan, tänder adventsljusstaken och tittar på årets julkalender. Det hade blivit ännu mysigare i sällskap av en Lovely wool blanket.

 • Sofie skriver:

  1. Lovely Linen – a little wrinkle is a good thing.
  2. Att krypa upp i soffan med min man och vår son och titta på en mysig film samtidigt som man ser snön tindra utanför vårt fönster. Att lägga en stor mysig filt över oss alla tre skulle vara underbart.

 • Lena E skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing
  2. En skön vinterpromenad tillsammans med familjen, helst när solen skiner så att alla får lite D-vitamin på köpet.

 • Hannah skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing!
  2. Skippa julklapparna. Välj en eller flera organisationer att donera pengar till. De allra flesta av oss har allt vi behöver. Behoven hos människor på flykt är oändliga. Ge tid till dina nära och kära istället, gör något roligt tillsammans istället för att springa gatlopp för att få ihop julklappar till alla. Vill man unna sig eller kärleken något. Ta en tur på mellandagsrean.

 • Elisabeth skriver:

  1. Lovely Linen – A little wrinkle is a good thing
  2. Krypa upp i soffan framför brasan med en mysig filt och bara njuta av en bra bok eller film.

 • Maja Ljungren skriver:

  Slogan: A little wrinkle is a good thing
  Julmys: Pyssla! Strunta i om det ser hemgjort, kladdigt eller inte blev som du tänkt dig, släpp det där, gör nåt kul av gammalt skräp. Jag har gett mina barn var sin plastgran att ha på sina rum, (funkar dessutom som nattlampa) så istället för nån fånig plastleksak som julkalender, så får dom varje morgon en julkula som jag pysslat ihop själv av gamla slitna julkulor. Dom blir glada hur dom än ser ut, och jag kan släppa kreativiteten fri. En bonus är att dom dessutom kan hänga sina egna dagispyssel i sin gran och inte i våran. Jag mina barn har numera unika starwars/minecraft/pokemon/marvel julgranar.

 • Zandra S skriver:

  1. "A little wrinkle is a good thing"
  2. Ta hjälp av varandra.
  Med två barn under två blir det ingen vila. Det är guld värt när vi tar hjälp av farmor och farfar som då passar vår äldsta. Att träffa människor vill jag inte dra ner på men däremot ses jag lika gärna över en köpt delicatoboll som ngt avancerat julbak. Våga be varandra om hjälp. Ex. Bidra med ngt till julmaten, låna varandra luciakläder. Turas om att ta barnen ut och åka pulka etc. Jag tror vi alla skulle må bättre att ett starkare kollektiv.

 • Åsa skriver:

  1. "A little wrinkle is a good thing"
  2. Downsizea! Strunta i allt du inte ÄLSKAR.
  Åsa

 • Lotta skriver:

  1) "A little wrinkle is a good thing"
  2) Att inte känna paniken över julklappar, överskattad grej det här med julklappar. Hänga med familjen, gör en god gärning & njut av ledighet-där har du julefriden!

 • Emma skriver:

  1. A little wrinkle is a good thing.
  2. Att försöka tänka utanför alla måsten och stress och uppleva nuet. Anpassa traditionerna till den aktuella livssituationer och satsa på kvalité och långsiktiga investeringar såsom att prioritera familj, vänner, god mat framför mycket mat och speciella klappar istället för ett julklappsberg. Så vill iallafall jag ha min jul, minimalistisk och fantastisk.

 • Marie Lindahl skriver:

  1. "A little wrinkel is a good thing"
  2. Att baka med nära och kära bara umgås och få rå om varandra. Och att se glädjen hos dom gör mig lugn och harmonisk.

 • Josefin Malm skriver:

  1. Lovely Linen – A little wrinkle is a good thing!
  2. Mitt bästa tips för att inte få den där julstressen alla pratar om är att försöka fokusera på det julen egentligen handlar om, familjen. Jag har kännt att om jag har fokusen på det blir jag inte lika stressig av allt det praktiska som ska göras. Ifall jag skulle glömma att göra nåt som jag planerat att göra så spelar det inte lika stor roll bara jag får vara med familjen så blir det en perfekt jul. Det spelar ingen roll om det står köttbullar på bordet eller inte eller om jag hunnit julstäda eller inte eller om jag inte hunnit köpa dom bästa julklapparna. Julen är till för att fokusera på familjen. Det är mitt bästa tips för att slippa julstressen.

 • Sofi skriver:

  1. "A little wrinkle is a good thing."
  2. Bäst blir det när hela familjen är samlad, telefonerna ljudlösa i ett annat rum och de levande ljusen är tända. Lite gott att äta, en bra film och att få krypa ner bland filtar och kuddar i soffan!

 • Kajsa skriver:

  1. Lovely Linen – A little wrinkle is a good thing!
  2. Plocka upp den värst röran där du vill mysa, strunt i dammsugning å sånt, släck lamporna i taket och tänd massa levande ljus. Drick valfri varm dryck under en filt med en braig person och njut!

 • Rebeka skriver:

  1. A LITTLE WRINKLE IS A GOOD THING!
  2. Stäng av telefonen. Försök vara i nuet. Sök inte perfektion utan ledordet skall vara GEMENSKAP. Låt alla vara med. Exkludera ingen. Framför allt: DET LÖSER SIG!

 • Kajsa skriver:

  Lovely Linen – A little wrinkle is a good thing!
  Plocka bort den värsta röran där du vill mysa, strunta i dammsugning. Släck lamporna i taket och tänd massa levande ljus. Drick valfri varm dryck under täcket med en braig person!

 • Monika Lindh skriver:

  Lovely linen – A little werinkle is a good thing!
  Min svärfar byggde huset, många hittade saker – bla ett fönster med det udda måttet 160 x 140. Här kan ljusstaken få bre ut sig!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *