Annons

LUCKA 10: ELDVARM

Idag har ni möjlighet att vinna Eldvarms vackra eldstadsset med redskap för kaminer och öppna spisar, formgivet av Emma Olbers med detaljer i vegetabiliskt garvat läder. I potten ligger Emma Classique – Walnut värde 4350 kr. För att delta i dagens lucka ska du svara på följande frågor i kommentarsfältet till detta inlägg, inom 24 timmar. Lycka till!

1) Från vilket garveri kommer lädret på Eldvarms produkter?
2) Vilka sommar/utomhusprodukter skulle du vilja se i Eldvarms sortiment? Motivera kort.

Tävlingen är avslutad! Stort grattis till Anna Stenberg som tävlade kl: 12:23:55 och har utsetts till vinnare Maila dina uppgifter till [email protected] så kommer din vinst inom kort!

*Tävlingen pågår tom 11/12 kl 09.00 Vinnaren utses av en jury från Eldvarm. Deras beslut kan ej överklagas. Trendenser kan ej ta ansvar för tekniska problem vid överbelastning av kommentarsfältet. En produkt ligger i potten. Ev. vinstskatt betalas av vinnaren. 

Kategorier:

Kommentarer

 • Lotta Z skriver:

  Vilken drömvinst!!!
  1. Tärnsjö
  2. En stadig eldkorg skulle vara fantastiskt. En med "lite mindre mellanrum" som gör att det även går att plantera i den – typ ett litet träd som flyttar ut över sommaren. "Kruka" på sommaren och eldkorg på vintern – eller tvärtom för all del 🙂

 • Elin skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En eldstad för utomhusbruk som kan ge värme kyliga sommarkvällar och som även kan användas för att grilla marshmallows och korv.

 • Sandra karlsson skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Marschallhållare, eldkorg, planteringsredskap, vattenkanna

 • Viktoria skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Eldkorgar. Finare grillpinnar. Grillredskap med fina upphängningskrokar.

 • Cattis skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En snygg grill för det tycker jag inte går att hitta någonstans.

 • Anonym skriver:

  1. Tärnsjö
  2. När vi var i Vietnam var vi på ett matställe där maten tillagades på små bordsgrillar. Detta tyckte vi alla i sällskapet var väldigt mysigt och trevligt. Att ha en liten grill på bordet med en riktig eld som sprakar och ger ett fint sken framåt kvällen. Alla får även den nivå av grillning som de själva önskar på sin mat. Det hade varit fint!

 • Agnes skriver:

  Mitt namn kom tydligen inte med på förra posten..
  1. Tärnsjö
  2. När vi var i Vietnam var vi på ett matställe där maten tillagades på små bordsgrillar. Detta tyckte vi alla i sällskapet var väldigt mysigt och trevligt. Att ha en liten grill på bordet med en riktig eld som sprakar och ger ett fint sken framåt kvällen. Alla får även den nivå av grillning som de själva önskar på sin mat. Det hade varit fint!

 • Josefin skriver:

  Wow, vilken dröm!
  1 Tärnsjö
  2 Grill och grillredskap känns som att det skulle passa bra in i sortimentet, annars trädgårdsredskap och stora krukor eller redskap/tillbehör till båtliv. Där finns det utrymme för förbättring 🙂

 • Conny skriver:

  1. T Ä R N S J Ö
  2. Grillar i olika storlekar och utförande.

 • Cornelia skriver:

  1. Garveri Tärnsjö
  2. Riktigt snygg tändare, som går i er design! Alla tändare är så fula, plastiga och gälla i färgen. Så fint kompletterande med en som är snygg, och där man fyller på gasen själv kanske? Mer miljövänligt dessutom.

 • Elin skriver:

  Åh vad det här skulle matcha vår kamin!
  1. Tärnsjö
  2. Vi har ju ved även förvarat utomhus som vi bär in allt eftersom. Just nu ligger det pinsamt nog under en stor pressening. Men jag tänker någon form av utomhus förvaring för ved som kan bli en snygg detalj i trädgården? Kanske något som kan förvaras på altanen, uteplatsen.. Kanske en sittbänk (som klarar vintern) som man kan fylla med ved. Älskar när en sak har flera funktioner.

 • Solveig jansson skriver:

  Hej! För det första så är jag så glad att jag genom trendenser fått syn på era riktigt snygga produkter. Här kommer mina svar:
  Lädret är från Tärnsjö garveri i Sverige och ett tips om en ny produkt till sortimentet så skulle en snygg askhink vara bra.
  Utomhusprodukter? Hm! Jag saknar en snygg grilpinne som är av teleskopmodell. Det finns såna på marknaden men de är inte bra eftersom teleskopet har en förmåga att åka in eller snurra runt hela tiden. Det var det! Nu hoppas jag att jag vinner:)

 • Liza skriver:

  Tjärnsjö garveri.
  Vi bor i Bohuslän där man inte får göra upp eld på granithällarna (de spricker/förstörs då). Så jag är på jakt efter en utomhusgrill/eldkorg för att grilla korv och värma sig vid när det blir kyligt på kvällarna men ljuset gör att man aldrig vill gå in, med matchande redskap till grillning.
  Sen saknar jag en stående vedhållare, till innomhusbruk iofs. korgen är jättefin men jag vill se veden mer (Stala har några men lite för klumpiga),
  En vedklyvare för att kapa egen ved till vintern, som man också kan göra småspån för att starta elden med (årets projekt)

 • Caroline skriver:

  Tärnsjö ofc ?
  Jag går bananas och föreslår vedeldad badtunna (pga finns ingen som ens är i närheten av stylish på marknaden) för tänk så jäkla mysigt en sensommarkväll att sitta där under stjärnorna och dricka ett glas bubbel, ahhhh dör!!

 • Monnah skriver:

  1) Tärnsjö
  2) En eldkorg med grill-/matlagningsinsats känns som en naturlig utvidgning av Eldvarms vackra sortiment.

 • Liza Eriksson skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Vackra sopkvastar till farstukvisten. Jag är trött på min gamla piassavakvast, den är inget vidare vacker.

 • Annamari skriver:

  Drömprodukter, precis i min smak ? särskild de mörkt bruna läderdetaljerna från Tärnsjö garveri.
  Jag skulle uppskatta utomhus produkter i samma stil som passar ute på min balkong.

 • Linda skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En eldstad som är fin, stabil och säker.

 • Annelie N. skriver:

  1. Det klassiska Tärnsjö garveri.
  2. En riktigt snygg grill. Helst en rejäl variant med kedjor och vev på sidan där man vevar för att höja o sänka gallret. Då passar ju även fina grillredskap till förstås! När vi ändå är inne på eldtemat kommer jag även att tänka på vackra eldklot i järn att hänga på uteplatsen eller i äppelträdet.
  Med vänlig hälsning,
  Annelie

 • Sara H skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Jag saknar ett snyggt set med grillvantar i skinn sim verkligen håller Mot värmen och som jag sen kan ha inne på vintern när jag eldar i kakelugnen. En snygg tålig bricka med läderhantag och icke-halkig yta att bära alla grejer mellan ute och inne.

 • Elin D skriver:

  1) Tärnsjö
  2) det första jag tänkte på var eldkorgar, ett naturligt komplement till deras produkter idag. Varför inte komplettera med snygga utomhuslyktor också!

 • Lisa skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Jag skulle vilja se kolgrill

 • Tess skriver:

  1) Tärnsjö Tannery
  2. Riktigt snygga grillverktyg vore väldigt roligt

 • Gunilla skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Eldkorg/eldfat, marschallhållare

 • Cecilia Haidar skriver:

  Det underbara Tärnsjö Garveri!
  Skulle gärna vilja se enkla eldstäder med Eldvarms formspråk som passar såväl i moderna som rustika miljöer.

 • Jessica Björk skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Hallå? Är det inte självklart? ? De ska erbjuda lika snygga grejer & produkter fast för utegrillen eller uteköket (om man har ett sådant). Vädertåligt material som klarar av Sveriges somrar med samma snygga design. Gärna med kompletterande produkter såsom handske, förkläde, eventuellt grytlapp i samma snygga läder som kompletterar resten av produkterna. Jag ställer mig först i inköpskön om detta skulle bli tillgängligt!

 • Sofia skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Jag är ständigt på jakt efter ett brandsäkert förvaringskärl för aska. Det behövs både på sommaren till rester efter grillen och på vintern till brasan.

 • Emma G skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Skulle vilja ha en snygg kolgrill där det även fanns ett tillbehör så man kunde använda den som en stekpanna (muurikka). Ser alltid så härligt ut på matprogram när de lagar all möjlig mat utomhus.

 • Anonym skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Grill och snygga grillredskap.

 • Kristina Edin skriver:

  Det fantastiska Skinnet kommer från Tärnsjö i Sverige.
  Något nytt till sommaren i form av en fin ytterkruka som man kan ställa både inne som ett smycke i eldstaden när den inte används elle ta ut o sätta vid ytterdörren. Eller kanske smycka ingången vid vedboden/förrådet.

 • Jessica skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Vi köper alltod på oss en massa ved till lite billigare pris men sen har vi svårt att förvara den eftersom vi bor i lägenhet. Jag önskar att de hade en nätt vedförvaring i sitt sortiment som vi skulle kunna ha på balkongen.

 • Anneli skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Snygg behållare till grillkolen kanske med två fack för olika kol/spån.Snygga grillbestick med hållare.

 • Jeanette skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En snygg förvaringshink till grillkol som går att ha framme i samma snygga design som kännetecknar eldvarm, gärna med en tillhörande tändare som kan hänga på sidan av grillkolshinken.

 • sara skriver:

  1.Lädret kommer från Tärnsjö!
  2.En snygg(are) variant på eldskydd/Fireplace screen! Gärna en i storlek större, som funkar när en måste barnsäkra.
  Oftast en tumma på designen när det kommer till barnsäkerhet, så det vore fint att någon gång inte behöva göra det!

 • Jennifer F skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Någon typ av vedförvaring med plats för lite mer ved så man inte behöver gå ut i kylan för att hämta mer hela tiden hade jag gärna sett i deras sortiment. Jag tycker att det saknas snygg vedförvaring för större mängder ved på marknaden idag.

 • Maria Cervenka skriver:

  1:Tärnsjö läder
  2: vägghängninsanordning där eldningsverktygen kan hänga om man bor trångt. Två versioner, en att hänga på höjden en att hänga på bredden. Vedkorg miniversion av den nuvarande för trångbodda med möjlighet till andra användningsområden.

 • Lars skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Redskap för grillning tex gaffel, pincett, tång.

 • Sara T skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Grillafat, snygg utomhus sopborste att ha framme på uteplatsen!

 • Susanne skriver:

  1.Tärnsjö
  2. Marchallhållare där marchallen kommer ned en bit så det är tänt även när vinden ligger på som det ofta gör vid havet.

 • Hanna b skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Stekhäll ( typ muurikka) med förvaring som går lätt att bära med sig!

 • Mirva skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En snygg eldstad för utomhusbruk. Gärna en sådan "året runt"-variant. Nu drömmer jag vidare.

 • Helena N skriver:

  1. Tärnsjö Garveri
  2. Ytterkrukor i blandade intressanta material och olika storlekar som klarar att stå ute och som man kan skapa dynamiska utemiljöer med.

 • Malin skriver:

  1) Tärnsjö garveri
  2) En förvarings/uppställningsplats för trädgårdredskap. Jag tänker mig antingen en fristående ställning i metall med klykor för krattan, spaden och krokar för de mindre redskapen, alternativt en väggfast ställning att fästa i husväggen. I förlängningen skulle jag också gärna se trädgårdsredskap i linje med Eldvarms stil.

 • Anna skriver:

  Vilken drömvinst, vi flyttar snart till hus med braskamin så detta vore en perfekt julklapp!
  1. Tärnsjö
  2. Till vintern hade jag gärna sett en eldkorg/eldstad, marshallhållare och ljuslyktor. Till sommaren skulle jag vilja ha ett set med tillbehör till grillen. Och varför inte en snygg vedförvaring för utomhusbruk.

 • Johanna H skriver:

  1. Lädret är från Tärnsjö garveri.
  2. Vi skulle gärna se olika grillredskap i samma linje som Emma-settet ovan för det är det finaste någonsin! Som redskap tänker vi alla klassiska ting men även exempelvis halster. Till sommaren sitter vi även ute mycket (om vädret tillåter) och skulle gärna duka fram vackra oljelampor i er design. Till fest Är en dröm att ha eldfacklor på höga ställningar eller en vacker korg så vi kan ha en liten utomhusbrasa!

 • Emma Kitti skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Jag skulle gärna se stora, fina och rejäla ljuslyktor att ha utomhus.

 • Fanny skriver:

  1. Sverige, Tärnsjö garveri.
  2. Det finns inget vackrare än eldkorgar utomhus. Vinter som sommar och det skulle verkligen passa sortimentet. Ett annat tips är ett vackert vedställ för någon vägg utomhus. Något som jag förknippar med att sätta sig framför en brasa är att ha en kopp i handen med något varmt i. Så kanske skulle gjort en fin kopp/ kopphållare i glas och läder som passar att ta med sig ut.
  Ytterligare tips skulle vara en vacker ljuslykta i samma manér som eldvarms eldstadsset. Hade jag köpt direkt.
  Tack trendenser för tipset om Eldvarm! Helt såld!

 • Frida skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Jag drömmer ju om ett framtida utekök och då vill man ju ha snygga redskap som tål att hänga framme för beskådning. Jag föreställer mig både redskap för grillen, men gärna krokar o redskapsställningar som underlättar. Av vad jag sett av eldvarms produkter o design så kan de inte bli annat en snyggt tänker jag. De är precis den stil jag skulle vilja kompletera mitt utekök med.
  Håller tummarna, för detta set har stått på önskelistan ett bra tag i precis de träslaget! Åå drömmen! ?

 • 1) Tärnsjö
  2) En fantastiskt fin askhink eller annat kärl att förvara askan. Svårt att hitta en som är så fin att man vill ha den framme.
  Sommaren behövs fina grillredskap till utomhusgrillen och en ställning att ha de på vid grillen.

 • Anton skriver:

  1. Tärnsjö garveri.
  2. Jag skulle gärna se er snygga design i utomhusprodukter som lämpar sig till alla oss som bor i lägenhet och vill ha en grym balkong. Jag kan se olika lampor eller ljusbehållare som tål väder och vind i Eldvarms sortiment. Eller varför inte en grillvante som faktiskt står pall för värmen samtidigt som den är snygg!

 • Sara Eckberg skriver:

  1. Från Tärnsjö garveri
  2. Grillredskap! Ofta så förskräckligt fula i dagsläget. Ett par snygga grilltänger, stekspadar etc som är tillräckligt snygga för att kunna lägga upp finmiddagen med.

 • Sara Woodrow skriver:

  Åh, vill så sjukt gärna vinna detta fantastiskt vackra eldstadsset. Det är det absolut finaste jag sett ?
  1. Tärnsjö
  2. Till sommaren skulle det passa med en vacker vedsamlare att stå stilig bredvid eldstadsettet och vedkorgen.

 • Åsa skriver:

  1.Tärnsjö
  2. Gärna vedkorgar som går att sätta upp på väggen både för inne och utomhus, i ett format där man kan se vedträna så den inte behöver stå på golvet.
  Vi har tre eldstäder i huset och skulle verkligen behöva snygg förvaring, och med små barn i huset skulle det vara bäst om de gick att sätta upp på väggen.

 • PiaL skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En muurikkahäll i snygg design skulle jag gärna vilja se i sortimentet. Gärna med en matchande eldkorg.

 • Anna Stiller skriver:

  Tärnsjö
  Jag önskar se en snygg och funktionell askhink i sortimentet

 • Karin J skriver:

  1: Tärnsjö
  2: Någon form av eldkorg eller marschaller som även skulle fungera på en balkong, jag bor i lägenhet med stor balkong som skulle vara mysig att använda mer framåt höstkanten.

 • Helena skriver:

  1. Tärnsjö Garveri
  2. En fin eldkorg! (Gärna med bra skydd undertill så den funkar på altanen). Och drömmen hade ju varit matchande ytterkrukor också!
  Annars snygga redskap och tillbehör till grill/eld, med stilren förvaring till dem.

 • Ellen Aguirre skriver:

  1.Tärnsjö
  2. Snygga grillar! Har letat mig fördärvad.

 • Margot skriver:

  1.Tärnsjö
  2. En vacker stor sopkvast som tål att stå utomhus men även ett mindre sop och skyffelset till sommarköket skulle vara fantastiskt.

 • Johanna skriver:

  1. Eldvarms läder kommer ifrån det svenska garveriet Tärnsjö.
  2. Sommar och eld för mig till ljumna sommarnätter, bastubad och en brasa som sprakar i mörkret. Om jag har förstått Eldkvarn rätt så ska elden vara i fokus, eld som i en självklar samlingsplats. Utifrån det är mina idéer:
  – En eldkorg. En eldkorg som är lätt att flytta på, så att den kan användas vare sig det är hemma på altanen eller på klipporna.
  – En vedkorg för utomhusbruk. En korg som antingen kan stå ute för att förvara veden i närheten till eldkorgen, eller en korg som är enkel att bära med sig veden i (från vedbod eller till klipporna).
  – Grillpinnar. Långa i metall. För vad är mysigare än att grilla korv på sommaren?
  – Bastutillbehör. Inte en direkt koppling till eld kanske – men inte långt ifrån. Exempelvis hink, spade, termometer, ryggstöd.

 • Titti skarp skriver:

  1.tärnsjö
  2.eldklot stora och små att ställa eller för upphängning på veranda /altan eller liknande samt så hoppas jag få läsa mer om trädgårdsprydnader som tex rostiga spiror samt vart man kan köpa för det saknas
  hoppas på turen

 • Fredrik skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En väldesignad och snygg vedklyvare

 • Sandra skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Ett vedställ för att ha inomhus där man kan stapla veden snyggt så att det blir en del av hemmets inredning.

 • Karolina skriver:

  1. Från Tärnsjö
  2. En skyffel och sop med långt skaft ??

 • Anna Lundin skriver:

  Tärnsjö Garveri
  Jag skulle gärna se krukor, urnor, och trädgårdsverktyg i sommarsortimentet. I vackra, tunga, naturliga och robusta material som håller för väder och vind.
  Med hopp om en vinst av detta eldstadsset som skulle göra sig fin på vårt landställe i många generationer framåt!
  /Anna

 • Ella skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En riktigt snyggt (och säker) designad askhink. Detta är något jag inte lyckats hitta på marknaden. Vi är fler och fler som har snygga eldstäder inomhus så det borde finnas stort behov.

 • 1) Lädret på Eldvarms produkter kommer ifrån Svenska garveriet Tärnsjö
  2) Jag önskar att se i Eldvarms sommar och utomhus sortiment en portabel eldstad för uteplatsen! Eld är ett så vackert element som tillför extra mys och värme. Drömmen vore å ha en vacker designad eldstad som man enkelt kan placera på sin uteplats. En plats där umgänge och njutning skulle få tillföra livet det där lille extra!

 • Tove skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Fina grillredskap, som så många sagt. Kanske i samarbete med Weber? Förkläde med skinndetaljer. Och en fin utomhusbänk med förvaring för grillkol och andra nödvändigheter!

 • Malin seppänen skriver:

  1)Tärnsjö
  2) en enkel ram som är snygg och stilren för att stapla ved på farstukvisten som rymmer ca 1 kubik

 • Tina K skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. En lite större oljelampa, gärna för golvplacering, som kan förgylla uteplatsen. Eller en riktigt bra grilltång och -gaffel, med ett praktiskt ställ att ha bredvid grillen.

 • Annika skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Allt som hör till sommarens grillning.

 • Linnea skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Jag skulle gärna se ett set med grillredskap – en tång, en grillvante och en gallerborste.

 • Madelen skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Ett stort runt eldfat som man kan göra upp en mysig brasa utomhus. Ser framför mig att man kan sitta runt den med filtar långt in på sommarnätterna och prata, spela gitarr.

 • Ulrika skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Gärna en vedkorg för både inom- och utomhusbruk som är lätt att flytta mellan ute/inne. Gärna så veden är synlig då ved är bland det finaste att inreda med.

 • Mary skriver:

  1) Tärnsjö
  2) En "showel" by Emma Olbers med längre skaft för att få ut askan ur köksspisen i sommartorpet.

 • Linus henriksson skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Hade gärna sett en fin utomhusdusch, vattenkanna, vedkorg och skoskrapa.i

 • Tanja skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Grillredskap och kanske lite annan inredning av skinn, trä och metall tillsammans med nytt material – glas (plädar, ljusstakar, dekoration etc.,)

 • Maria skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Ett snyggt eldfat för utomhusbruk eller snygga grillverktyg i samma stil som övriga, befintliga, produkter!

 • Sanna skriver:

  1. Tärnsjö
  2.Grillpinnar så man kan grilla korv och en massa annat gott på sommaren. Skulle även gärna vilja se grillredskap i form av grilltång, grillvante och gallerborste.
  Kram Sanna

 • Nickan skriver:

  1: Tärnsjö garveri
  2: Flugsmällare hade varit trevligt.

 • Anna Stenberg skriver:

  1 Tärnsjö
  2 En bänk med plats för ved under och snygga grillredskap hängande på sidan.

 • Anna skriver:

  -Tärnsjö
  -En snygg tändare som kan ligga framme på spiselkransen utan att man behöver skämmas?

 • Camilla Waxin skriver:

  1) Tärnsjö
  2) Snygga eldkorgar, kanske med tillbehör så man kan grilla på dem också. Grilltillbehör.

 • JennyÅ skriver:

  1. Lädret kommer från ett garveri i Tärnsjö.
  2. En hög och smal vedkorg med stadigt handtag högst upp! Det skulle vara utmärkt att både bära ved i, men inte minst att ha dom en snygg rumsavdelare till uteplatsen.

 • Ingrid Dahl skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Rejäla men ändå smidiga grillverktyg, det är så svårt att hitta. Passar alla årstider och säsonger, för en god grillmiddag kan aldrig fel sitta.

 • Anonym skriver:

  Tärnsjö
  Jag ser gärna attiraljer kring uteelden
  Tror pizzabakning och matlagning över öppen eld blir större och större,
  Även fina lyktor för marschaller och ljus.

 • Kerstin skriver:

  Tärnsjö
  Tillbehör till utomhusmatlagning, pizzabakning
  Hållare för marschaller, lyktor

 • Kristina J skriver:

  1) Tärnsjö
  2) Snygga rejäla marschallhållare!
  Håller tummarna för vinst! Kaminen ska installeras imorgon!

 • Fredrik skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En produktserie riktad mot utomhusbruk, vid Bbq saknas det ofta en gaffel att peta i glöden med.

 • Jennie H skriver:

  1. Tärnsjö läder
  2. Mitt förslag är en muurikka. Gärna i stilrent utförande med en kombination av gjutjärn och kanske läderbeklädda handtag. Genom att den både kan användas som eldfat och matlagningshäll är den perfekt för trädgården, alla säsonger. Dessutom skulle verktyg, tillbehör osv till den kunna tas fram. Exempelvis en eldfast platta att ha under vid behov och matchande grillverktyg.

 • Ann skriver:

  tärnsjö.
  skulle gärna vilja se ett uthus med en utomhusgrill i tegel

 • Jessica S skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Jag skulle mer än gärna se en kollektion för utomhusbruk. För en tid sedan såg jag exempelvis en rund bordsgrill där man kunde grilla med riktig eld. En sådan skulle nog kunna bli populär. Jag skulle iaf köpa en direkt! 😉

 • Emil skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Grilltillbehör som är snygga och praktiska

 • Tove skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Snygga och gedigna trädgårdsredskap

 • Maria Svensson skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Snygg vedförvaring utomhus som gör att vedförvaringen blir något dekorativt och inte något "som bara är".

 • Emma skriver:

  Tärnsjö
  En eldkorg hade varit fint. Lika mysigt på vintern vid jul som till alla ljumma sommarnätter.

 • Helena skriver:

  1)Tärnsjö
  2) eldkorg

 • Mikaela skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. En snygg, stilren askhink/låda som kombineras som extra sittplats. Självklart med dyna i läder från Tärnsjö garveri!

 • Diaco skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Hade velat se en utomhusgrill i liknande stil som de nuvarande produkterna. Tänk i samma form (fast större) som deras wood basket med ben. Hade varit perfekt för sommarkvällar

 • Vilma h skriver:

  Hej!
  1. Tärnsjö
  2. Jag skulle vilja se stora "smarta" korgar till ved.
  Som är snygga men samtidigt praktiska då önskemålet är att trästickor och bark från veden inte ska åka ut från korgen.

 • Emma L skriver:

  1) Tärnsjö
  2) Ett set med grillredskap, en snygg grillhäll och ett förkläde i skinn. Gärna en trevlig korg för utomhusbruk också.

 • Joachim Elmquist skriver:

  1: Tärnsjö
  2: jag skulle vilja se snygga grillredskap, grilltång, stekspade och en grillvante. Sen kan ni även ta fram ett snyggt förkläde till grillmästaren samt en kapsylöppnare.

 • Louise skriver:

  Tärnsjö garveri
  Maken gillar att laga mat över öppen eld…en vacker muurikka hade gärna fått pryda vår trädgård året om. Så mysigt att omges av värme från elden och doften från grönsaker, örter eller frukt som plockats direkt från det egna trädet eller trädgårdslandet.

 • Marie skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Utomhus helt klart behov att fylla med snygg och rejäl kolgrill, gärna som kan skiftas från traditionellt galler till stekyta a la murikka. Och som tål en hel del väder och vind men ändå är flyttbar för att kunna tas in under vintersäsong.
  Inomhus skulle ett vägghängt set för eldstaden vara väldigt praktiskt då man har aktiva nyfikna småbarn i huset…

 • Mary skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Snygga utemöbler i metall, svensktillverkade, som passar på balkongen. Gärna snygga krukor, avlastningsbord också!

 • Josefin Eriksson skriver:

  1: Tärnsjö
  2: jag föreslår snygga trädgårdsredskap och lövkorgar. Även entrémattor utanför dörren i lämplig metall.

 • Ellinor skriver:

  1. Tärnsjö läder
  2. Grillverktyg

 • Caroline skriver:

  1. Tärnsjö
  2. (Stora maffiga) "Utekrukor" och ett set med trädgårdsredskap

 • Anna skriver:

  Det här är ju en drömvinst för oss som just blivit med kamin. Svar nr 1 är Tärnsjö och på nr 2 svarar jag nog främst grillbestick, men även gärna en stor sopkvast. Och en sak till! Sådana här verktyg som man gör rent grillen med!

 • Barbro skriver:

  1. Tärnsjö läder
  2. ett snyggt avlastningsbord med smarta hängare till alla grillbestick och det man behöver för att ordna en grillfest!

 • Emilie a skriver:

  1. Tärnsjö
  2. en snygg (o säker) askhink

 • Louise skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Jag har under lång tid varit pp jakt efter snygga marschall-hållare. Dels på en ställning men också en lägre variant. Snyggt, fyller en lycka på marknaden och något som alla i hus skulle behöva.

 • Annki Claesson skriver:

  1 Tärnsjö 2 Skulle vara fint med en vacker askspann som man kanske även kan använda ute. En snygg marschall hållare till altanen vore också snyggt.

 • Jelena Mirkovic skriver:

  1: Tärnsjö
  2: En serie produkter kopplat till grillen: grillbestick, läderförkläde, askhink osv. En annan idé är snygga ljushållare till levande ljus i utemiljö och eldkorgar.

 • *************************************************************************
  Hej,
  1) Tärnsjö Garveri
  2) Jag vill se Eldvarm ta fram en fin sopkvast för utomhusbruk (modell piassava). Efterfrågar även en snygg sopborste med uppsamlare/ skyffel för inomhusbruk. Svårt att hitta snygga borstar på marknaden. Tror verkligen att det skulle passa jättebra med ert övriga sortiment.
  Hoppas innerligt att jag vinner! Drömmer om ett Companion set till vår nya braskamin.
  **************************************************************************

 • Sandra skriver:

  1. Tärnsjö garveri!
  2. Snygga grillbestick! Grillredskap, machallhållare, eller egentligen någon form av mellanting mellan machallhållare och eldkotg. Inte för så lite som en machall inte så stort som en eldkorg.

 • Kajsa skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En utomhusgrill/ugn av cortenstål med skorsten som kan pryda trädgårdens uteplats. Som en vedspirs fast för utomhusbruk.
  Hoppas jag vinner, min man har önskat sig dessa eldverktyg i flera år!

 • Önskar mig.
  Tärnsjö
  Snygga grillredskap samt ett eldfat och en snygg enkel grill.

 • Hanna skriver:

  Åh vad jag skulle vilja ge ett sånt här sett tillmin sambo i julklapp, vi kollade på det senast igår!
  1. Lädret kommer från tärnsjö garveri
  2. En större typ 80*80 stort podium med en urgröpning i mitten med möjlighet att elda. Det finns liknande i betong men önskar en svart i metall som skulle passa perfekt mellan loungemöbler på altanen.
  Hoppas på vinst!

 • Anne skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Snygg förvaring för tändbriketter

 • Nina skriver:

  1. Tärnsjö garveri.
  2. Snygga tillbehör till grillningen vore kul! Grillredskap, förkläden och grillbestick. Allt för en lyxig känsla när de vankas grillfest!

 • Linnea skriver:

  1) tärnsjö
  2) grillspett och en snygg grilltång

 • Linnea skriver:

  1 Tärnsjö
  2 Jag skulle gärna se väldesignade trädgårdsredskap. Har letat länge efter en vacker och välfungerande sekatör!

 • Ulrika Månsson skriver:

  Tärnsjö
  Jag skulle vilja ha en fin stövelknekt för hjälp att ta av gummistövlarna efter en härlig stund i trädgårdslandet. Kanske även borste att borsta av lera, möjlighet att hänga upp för torkning/stövelställ. Komplettera med långt skohorn så finns det en komplett skostation ?

 • Charlotte Bladh skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Grillredskap och grillrengöringsverktyg tex stålborste på ställning i samma serie. Klockrent köp för min del!

 • emily skriver:

  1)Tärnsjö
  2)Vackra redskap (tång, sax et c) som hjälper en att binda kransar till midsommarstången och huvuden. Det vore väl härligt!?

 • Emma skriver:

  Från Tärnsjö. Jag önskar faktiskt inga nya produkter alls utan jag är helt nöjd med utbudet som finns. Ibland kan nöjdhet vara nog så bra!

 • Ella skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Snygga och funktionella korgar och papperskorg i metall och läder att ha i hallen för vantar och småsaker samt att pryda arbetsplatsen med

 • karin skriver:

  Tärnsjö garveri.
  Jag saknar snygga krokar som tål att monteras utomhus för appar, borstar och dylikt.

 • Eva Johansson skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. En snygg grill som funkar på en trä-altan. Gärna att den går att kombinera som eldstad. Jag tänker mig en tunna av något slag, där man eldar och när det blir glöd kan man ta fram och lägga på ett galler eller lite fina spett så att man kan grilla korvi "tunnan".

 • Rebecca skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Eldfat för öppen eld med både snygga tillbehör som priset i tävlingen och grillpinnar och andra grillverktyg.

 • Gun skriver:

  Tärnsjö
  En smart sak att varmhålla vis grillen

 • Lisa skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Stilren eldkorg för mörka augustikvällar

 • Maria Lindberg skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Dekorativa eldstäder för utomhusbruk! ?

 • Julia skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En snygg sopkvast att ha utomhus skulle jag uppskatta!

 • Kristin skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Trädgårdsredskap och ställ för dessa: spade, kratta etc

 • Jenny skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Eldkorg, vattenkanna, vattenslang, grillredskap

 • Charlotta skriver:

  1.tärnsjö garveri 2.eldstäder för utebruk som blir bara vackrare med tiden.

 • Lena Axelsson skriver:

  1 Tärnsjö
  2 Grill och grilltillbehör

 • 1. Tärnsjö
  2. Köpte i somras ett eldfat för åretruntbruk utomhus som varit en stor tillgång. Dessvärre är den ganska ful och då letade jag ändå länge och väl. Vore ju därför därför fantastiskt om Eldvarm kunde formge ett riktigt snyggt eldfat så att det inte bara är lågor och glöd man får njuta av.

 • 1. Tärnsjö
  2. Eldstad för utomhusbruk. Grillhalster, grilljärn till öppen eld, grillfat/panna.

 • Emma skriver:

  Drömvinsten! Allt emma Olbers rör blir favoriter hos mig.
  1. Tärnsjö
  2. Eldkorg känns som ett naturligt steg.
  Hade gärna sett en lösning där man kan få se elden fint men även kunna laga lättare mat över elden, typ stor wok-panna…

 • Sanna skriver:

  1: garveriet i Tärnsjö
  2: eldkorgar och maschallhållare i både svart och vitt och i olika storlekar. Snygga robusta grillar som kan stå ute under vintern

 • Sanna Ek skriver:

  Åh vilken drömvinst! 1. Tärnsjö 2. Eldkorg, snyggt ställ för kratta, räfs, borste osv. Och marshallhållare både höga och låga 🙂

 • Lisette skriver:

  Oh!! Vilken tävling! Passar oss perfekt som snart flyttar till ett hus med två öppna spisar.
  1. Tärnsjö
  2. Jag skulle vilja se snygga torkvindor. Gärna i något snyggt träslag och utformat lite annorlunda.

 • Anna s skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Ett snyggt ställ för grillen. Äter i princip ute varje dag under sommar och mycket grillat. Ett ställ för grillbestick och annat som behövs vore bra.

 • Nilla skriver:

  Vilken drömvinst! Denna har jag tittat på länge.
  1. Tärnsjö garveri
  2. Vedställ/Vedförvaring för inomhus. Gärna i samma form och stil som eldstadssetet.
  Sopborste med skyffel för utomhus. Funktionellt men ändå så snyggt att det kan stå framme. En vattenkanna skulle jag också gilla.

 • Sara skriver:

  1,tärnsögarveri
  2, handredskap för trädgården med trä och koppar. Redskap i koppar håller sniglarna på avstånd.
  Vackra grillredskap hade varit fint.

 • Camilla skriver:

  Snyggelisnygg
  Tärnsjö
  Stort eldfat, askhink och snygga krukor for life!

 • Craig skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Eldkorg för kalla sommarkvällar!

 • Lina skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Snygga och gedigna tillbehör till hall och entré; skohorn, papaplyställ och klädborste i läder, tagel och metall!

 • Camilla skriver:

  Hej,
  1.Tärnsjö
  2. Jag skulle vilja önska mig marshallhållare att ha tex vid spabadet när jag fyller 50 år, men har inte hittat några fina. Det tror jag att Eldvarm skulle kunna lyckas med!

 • Math skriver:

  1. Tärnsjä
  2. En vertikal grill eller en snygg grund horisontell grill. Vi bor i ett hus där en har gjort så att kaminen har funktion inne och ute. Ute är det en murad eldstad. Men för att använda den så behövs ngn form av grillinsats, det vill jag ha!

 • Mia skriver:

  Tärnsjö.
  Eldkorg, grillverktyg, grytunderlägg. Pannlappar, förkläden. Blomkrukor skulle vara kul.

 • Hej!
  1 är Tärnsjö Garveri.
  2 är självklar för mig, ett fint vedställ i samma stil som matchar det fina kaminverktygssetet! ?

 • Pauline skriver:

  Tärnsjö
  2, förkläden och grillverktyg

 • Helena skriver:

  1. Tärnsjö Garveri
  2. Skulle gärna se saker till bastun som exempelvis vedkorg som kan stå utanför på bryggan och hink och skopa till vatten. Hade även varit fint med krokar/hängare där man kan hänga sin badrock eller handduk på bastuväggen utanför.

 • Emma skriver:

  1: Tärnsjö garveri
  2: Kan föreställa mig en sittbänk av det nättare slaget med detaljer av skinn.

 • Emma Berg skriver:

  1, Tärnsjö garveri
  2, En snygg muurikka, med värmeskyddande läderhandtag.

 • Katarina skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. En läcker vattenkanna där läderdetaljerna kommer igen. Så snyggt.

 • Malin S skriver:

  1) Tärnsjö
  2) åh ni borde ha en eldkorg, en sådan som man kan elda i utomhus för stämningsljus och värme. Det hade varit finfint att se en sådan i er design.

 • Marie skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En fin arbetsbänk för att kunna stå ute och förbereda mat. Till det verktyg, inklusive en snygg borste/skrapa för att rengöra grillgallret

 • Eva Å. skriver:

  1. Tärnsjö Garveri, i Heby Kommun , kyrkby i Nora Socken.
  2. Fina och praktiska vattenkannor.
  Bänk för tillbehör vid sommarmåltiden, brukar vara ont om plats att ställa allt på.
  En fin och effektiv grill.

 • Sara skriver:

  Tärnsjö
  Trädgårdsredskap med bra/snygg förvaring
  Ett önskemål för att fortsätta inomhusserien är en eldhund till murspis och även en borste med längre skaft och vinklad borstdel för bakugn.

 • Anna skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Finns så mkt men ett snyggt nytt alternativ för oss som fortfarande föredrar kolgrillar hade varit välkommet & ett snyggt grillförkläde till.

 • Sarah skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Riktigt fina grillredskap med läderdetaljer att låta hänga framme på sommaren skulle vara jättefint och passa in bland era övriga produkter! Och gärna också någon fint gnistskydd att ställa grillen på när man som i många hem grillar på trädäck! Jag har letat efter det som en tok men hittar inga på marknaden.

 • Beata Sjöberg skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Trött på att grilla önskar jag en utomhus wokpanna. Min man tänker mycket på säkerheten och drömmer om en snygg och väldesignad vattenhink i hållbar material.

 • Claudia skriver:

  1) Tärnsjö
  2) Stilrena lyktor/ljushållare i lite större storlek, kanske någon fin förvaring för grillredskapen?

 • Tarja skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Ljuslyktor och en eldkorg i större modell vore kanon!

 • 1. Tärnsjö
  2. Pall, vedkorg, eldkorg för utomhusbruk till basu och badtunna.

 • Anna Svensson skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Åh, skulle ni inte kunna göra snygga gnistskydd att lägga på golvet framför eldstaden? Letar men hittar inget snyggt… Ett i er färg lichen skulle ju vara perfekt!

 • Feifei skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Eldvarms fokus på estetik, funktionalitet och hållbarhet skulle verkligen kunna tillämpas på många utomhusprodukter. Grillar, grillredskap, tillbehör till utekök, eldkorgar.. Listan kan göras lång. Men något jag tror skulle göra mig och många andra glada är en snygg förvaringslösning för aska, som man enkelt kan skyffla ner i efter grillkvällen. För de odlingsintresserade kan askan sedan återanvändas som gödningsmedel och insektsmedel – både användbart, hållbart och snyggt, win-win-win liksom =)

 • Elisabeth A skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Blåsbälg med någon innovativ design.

 • Bodil skriver:

  Tärnsjö
  En snygg eldkorg

 • Terese skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Skulle himla gärna vilja ha ett lika stylish kitt som eldstadskittet fast med redskap för blommor inför sommarsäsongen. Som får plats på balkongen med vattenkanna, redskap osv. Samt ett tillhörande blomsterbord som får plats på balkongen. I Eldstads material och stil vore det perfektion!

 • malincatrin skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En eldkorg som inte bara kommer användas för mysiga sommarkvällar när solen gått ner utan även på vintern för ATG grilla lite korv.

 • Frida skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Varför inte snygga brandsläckare och brandfiltar!

 • 1. Tärnsjö
  2. En grill som ersätter den Webergrill som står i var mans trädgård. Kravspecifikation: kunna förvaras ute året om, snygg o bra avställningsyta, praktisk förvaring för grillbestiken, lätta av hänga av locket samt ett galler som kan justeras i höjdled.

 • Emma H skriver:

  1, Tärnsjö
  2, Jag skulle vilja se en bordsgrill/bordseldkorg som man kan samlas kring på svala sommarkvällar. Mysigt och på behörigt avstånd från små nyfikna barnfingrar.
  Kanske man kan göra ett helt bord där grillen/eldkorgen är integrerad i mitten? Snyggt!

 • Sara skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Eftersom man även måste elda på sommaren ibland så skulle en liten tunna till aska varit bra att ha året om. Att använda för att tömma grillen eller när man inte orkar gå ut till komposten varje dag på vintern.

 • MariaUlrika skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Eldfat, för jag tror att det hade blivit riktigt snyggt och funktionellt om det får följa i samma stil som era nuvarande produkter.

 • Maria skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Jag är väldigt förtjust i eldkorgar och tycker att det ger ett pampigt intryck i trädgården. En snygg sådan med inte allt för stora mellanrum så att glöden inte trillar ur skulle jag vilja se i sortimentet!

 • Åsa skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En sluten brandsäker låda för att tömma askan, gärna i kopplat stilutförande med vedkorgen.

 • Anna skriver:

  1 tärnsjö
  2 eldvarms förmåga att kombinera både fin design med hållbarhet på vardagsföremål är ??. Önskar att det skulle finnas en tålig borste i samma stil, den skulle få en självklar plats på vår farstukvis, sommar som vinter!! Även en fin o tålig askhink skulle användas flitigt både ute på sommren och inne på vintern.

 • Malin skriver:

  Heeej !
  1, Tärnsjö
  2, marschall-hållare på pinne – passar både sommar och vinter.
  Galgar och skohorn till hallen som matchar eldredskapen – många har kaminen i hallen och då hålls formspråket fint ihop.

 • Eva skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Jag önskar en utomhuskruka som även kan användas som korg.

 • Violino skriver:

  1.Tärnsjö
  2. En snygg eldkorg önskar jag! De sprider sådan fantastisk värme och så fint sken. Även rejält stora, vackra ljuslyktor. Saknar vedställ för förvaring inomhus, gärna i koppar, min favoritmetall! Eftersom vi har bastu i stugan, skulle jag även önska ett vedställ där, samt även en snygg bastuhink med skopa.
  Stora, rejäla ytterkrukor för utomhusbruk får jag aldrig nog av, så det skulle jag också välkomna i sortimentet!

 • Kristian skriver:

  1) Tärnsjö
  2) Jag skulle gärna se en vacker eldkorg som går att elda i på altanen utan att det skräpas ner överallt. Snygga och praktiska grillredskap i en smart ställning som man enkelt kan flytta med och ställa bredvid grillen oavsett vart i trädgården man grillar. En smidig och snygg picknick-grill!

 • Louise Norén skriver:

  Vilken rolig tävling och vilken supervinst!
  1. Tärnsjö, såklart
  2. För att komplettera det nuvarande sortimentet på ett naturligt sätt tycker jag att man ska fortsätta med "accesoarer" till själva eldstaden. Det jag skulle uppskatta min första sommar i hus är;
  – grilltillbehör för sommarkvällarnas middagar, och
  – vackra underlägg att servera den grillade maten på…
  … pricken över i:et hade även varit ljuslyktor i samma serie!

 • Annica Persson skriver:

  1) Tärnsjö. 2) Jag skulle uppskatta ett lika set för att tända eld, oavsett om det gäller brasan, ljusen i hemmet eller grillen på utsidan. Jag saknar även ett verktyg för att kunna blåsa igång brasan, men har tyvärr tappat namnet på verktyget. Skulle även vilja se om det finns ett företag som kan ta fram en riktigt snygg infravärmare.

 • Christopher L skriver:

  1. tärnsjö
  2. Det viktigaste verktyget för en bra eld är en välfungerande och hållbar yxa. Med läderinfattat handtag och ett snyggt skydd för eggen hade den varit ett bra tillägg till ert sortiment.

 • Jennie K skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. En eldkorg eller eldfat som inte skvätter så mycket aska och kol. Det blir väldigt skräpigt under de eldkorgar vi provat, underlaget under blir fult eller förstört. Jag önskar verkligen en snygg och praktisk eldkorg eller elfat.
  Eldvarm hade också gärna fått ta fram en generös och stilren förvaring till veden utomhus.

 • Carina skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Med era fantastiska material och begåvade designers skulle jag mer än gärna se ett altanset. En stor borste till däcket med läderrem och fin upphängning i järn till väggen. Sedan ett matchande set att borsta av bordet med, innehållande en mindre borste plus skyffel. Det är så ofta man vill borsta där istället för att torka med trasa.

 • Åsa A skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En säker och snygg behållare till aska och en snygg vedkorg.

 • Emelie skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Jag vill ha snygga redskap till grillen och uteköket så man slipper se det tråkiga stöket!

 • tärnsjö
  En bra vedkorg som inre släpper igenom så det blir så skräpigt bar med en liten smidig yxa o fixa småbitar o tända med

 • Bas skriver:

  1. Tannery Tärnsjö
  2. Eldstad

 • Sara skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Kan ingenting om rök och varför den far som den gör eller så, men om det vore möjligt att ta fram en portabel eldstad där röken alltid far rätt upp så skulle jag köpa den direkt! Skulle förresten uppskatta en snygg rök också! Som inte är så stor. Min man brukar röka kött, men rökkåtan är inte ett smycke i trädgården om man säger så…

 • 1. Tärnsjö
  2. Jag älskar verkligen Shovel & Brush och jag skulle kunna se en liknande variant (liknande design), men i en större variant av sopborste och soppskyffel. Dvs som kan stå framme och användas sommar som vinter för att inte endast soppa upp aska utan annat skräp på golvet.

 • Monika Lindh skriver:

  Tärnsjö
  Vackra redskap för skötsel av utemöbler och altan. Dessa piassavakvastar som ruttnar i materialet är inte kul längre.

 • Louise skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En riktigt snygg grill!!

 • Maria K skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En multifunktionell eldkorg. Dels som eldkorg, galler som går att grilla över, eller ett spett som går att snurra över elder. Finns många möjligheter och skulle snyggt komplettera utbudet!

 • Stina skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Jag skulle vilja ha ett komplett snyggt set till trädgården. Snöskyffel, sopborste, vattenkanna, mindre redskap för trädgårdsarbete som sax kratta mm! Så snygga så man vill visa dem istället för att ställa undan jämt!

 • Emma skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En snyggt designad kolgrill med tillbehör som grilltång och pensel. Är så less på alla stora "gasolgrillsmonster" som tronar på altanerna och söker med ljus och lykta efter ett stilfullt alternativ. Sen vet ju alla att kolgrillat blir godast!

 • Marie Nilsson skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Grillverktyg tror jag Eldkvarn skulle göra fantastiska. Lyktor och eldkorgar och varför inte en hel grill. Då behövs ju också förkläde och grytlappar i samma fina serie.

 • Sussie skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Vedeldat badkar för utomhusbruk!

 • Johanna skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Skulle så gärna se grillredskap med de vackra läderdetaljerna som Eldvarm är så bra på och när jag ändå drömmer så vore en vacker grill fantastisk, fast av förklarliga själ utan läder då. Vilket får mig att drömma vidare om en snygg brandsläckare som tål att stå framme. Hoppas, hoppas jag kan få se något av detta framöver.

 • Hannah skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En fin grill för utomhus anvandning skulle va fint.
  God jul i stugan på er!

 • Ana K skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Marschallhållare på pinne, inga låga utan mer ståtlig så jag kan skapa en allé som leder till trädgårsfesten.

 • Joanna skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Trädgårdsredskap! Please!! <3

 • Åsa A skriver:

  1. Det kommer från Tärnsjö garveri.
  2. Det finns en utomhusprodukt där utbudet är enormt likriktat och i stort behov av förnyelse; postlådor. Jag vet, för jag köpte en ny i somras. Här finns en stor marknad, tror jag. Jag skulle gärna ha en postlåda i stilren design från Eldvarm. Lådor för inomhusbruk i flerfamiljshus gärna med läderdetaljer från Tärnsjö!

 • Sofia K skriver:

  1) Tärnsjö garveri
  2) Eldkorgar

 • Victor Lagersten skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Grilltillbehör samt förklädde

 • Petra skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En riktigt snygg eldkorg, marchallhållare och grillbestick.

 • Mikaela skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. En eldkorg med tillhörande grillgaller

 • Lina nilsson skriver:

  1 Tärnsjö
  2 En eldkorg som kan användas likväl som dekoration eller till äppelgrillning till decembers glöggfest.

 • Anna skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Lång snygg tändare med detalj av läder som man naturligtvis ska kunna fylla med gas igen. Snygg blåsbälg med läderdetaljer.

 • Anna skriver:

  Vilken drömvinst!
  1. Tärnsjö garveri
  2. Det vore kalas med grilltillbehör som likt eldsetet är så fina att man alltid kan ha dem framme på display och därmed också alltid nära till hands. Gärna med detaljer i läder. Det skulle vara toppen om det i samma serie fanns en snygg förvaring för kolen/briketterna.

 • Karin skriver:

  1) Tärnsjö
  2) Jag tror de skulle lyckas finfint med att skapa fina, enkla ljuslyktor som jag kan hänga i pergolan vid altanen eller i de gamla äppleträden i trädgården. Kanske går det att använda inomhus också! En snygg hink/kärl för vatten ifall grillen,/eldkorgen tar eld 🙂 är ett annat förslag. Är också förtjust i snygga hinkar/kärl som går att använda till många olika funktioner .

 • Anna M skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Hängmatta – enkel snygg i material som tål att hänga ute hela sommaren☀️

 • Tess skriver:

  1, Tärnsjö
  2, grillverktyg, och en snygg hållare till dem att hänga på grillen.

 • Birgitta skriver:

  1.Tärnsjö 2. En vacker sopkvast med väggfäste för upphängning. Vägghängd blomkruka, marschallhållare/kruka för blommor sommartid eller mindre grönt träd vintertid. Snygg utfällbar list för att hänga galgar för vädring utomhus. Skall kunna låsas med en list så inte galgarna blåser av!

 • Cecilia skriver:

  1. Anrika Tärnsjö garveri
  2. Olika sorters borstar. Marschallhållare. Planteringskärl.

 • Tärnsjö
  Förvaring för grillkolen som ständigt glöms utomhus…

 • Matilda skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En snygg "fire pit" i metall med mönster utskuret så man ser elden igenom. Exempelvis ett naturmotiv.

 • Anonym skriver:

  1. Tärnsjö Garveri
  2. Jag har tänkt länge på att jag skulle vilja ha hålmönstrade marschallhållare. Vintertid skulle det utskurna mönstret kasta ett vackert skuggspel i snön.
  ✨Material: Pulverlackad metall (eller oooh.. mässing!)
  ✨Form: Cylinder (eller samma siluett som vedkorgen, fast mindre diameter)
  ✨Detaljer: Kanske ett par låga ben och ett läderband i nedre delen.
  ✨Mönster: Enkla geometriska former med nordisk känsla, man skulle kunna leta bakåt i historien, t.ex början av 1900-talet efter mönster att inspireras av. Kanske kan man kika på Märta Måås Fjätterströms mattor.
  ✨Designer: Emma Olbers
  ———————
  Min mor och far har precis installerat en öppen spis som de njuter av till fullo, och det skulle kännas fantastiskt fint att kunna ge mina största stöttepelare i livet Emmas fina eldstadsset. Särskilt pappa som är designintresserad skulle bli eld och lågor 😉
  God Jul!

 • Åsa skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. grillverktyg

 • Anna-Lotta skriver:

  1. Tärnsjö Garveri
  2. Jag har tänkt länge på att jag skulle vilja ha hålmönstrade marschallhållare. Vintertid skulle det utskurna mönstret kasta ett vackert skuggspel i snön.
  ✨Material: Pulverlackad metall (eller oooh.. mässing!)
  ✨Form: Cylinder (eller samma siluett som vedkorgen, fast mindre diameter)
  ✨Detaljer: Kanske ett par låga ben och ett läderband i nedre delen.
  ✨Mönster: Enkla geometriska former med nordisk känsla, man skulle kunna leta bakåt i historien, t.ex början av 1900-talet efter mönster att inspireras av. Kanske kan man kika på Märta Måås Fjätterströms mattor.
  ✨Designer: Emma Olbers
  ———————
  Min mor och far har precis installerat en öppen spis som de njuter av till fullo, och det skulle kännas fantastiskt fint att kunna ge mina största stöttepelare i livet Emmas fina eldstadsset. Särskilt pappa som är designintresserad skulle bli eld och lågor 😉
  God Jul!

 • Elin skriver:

  Tärnsjö
  Någon produkt som på vintern kan användas till belysning, levande eller el, men som på sommaren kan användas till exempelvis plantering

 • Charlotte skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En eldstad för utomhusbruk..så man kan få lite hajkkänsla fast med stil. Och kanske ett snyggt kaminskydd, så inte små barn kommer för nära kaminen och bränner sig.

 • Moa skriver:

  – Tärnsjö
  – grillredskap i samma fina design med de vackra läderdetaljerna.

 • Emma skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Saker till utegrillen eller marschallhållare

 • Olle skriver:

  1) Tärnsjö garveri.
  2) Inget. Det kanske räcker med det sortiment ni redan har.

 • Amanda skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En låda att ha utemadrasser i! 😀

 • Ida skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Grillverktyg samt en snygg grill. Som med sin naturliga och jordnära lyster, som ges genom era val av material, kan få de ljumma sommarkvällarna att lysa upp och avnjutas ännu mer.

 • Camilla Wiklund skriver:

  Tärnsjö garveri. Jag skulle gärna se en fin eldkorg och grillredskap

 • Annelie skriver:

  Tärnsjö garveri
  Snygga grilldetaljer. Exempel ett schysst förkläde med möjlighet att hänga grillverktyg på.

 • Anna L skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2.Fler vacker formgivna saker för vår träaltan. Förvaring, dekorativa lösningar

 • Eva L skriver:

  1) Tärnsjö
  2) För att matcha det befintliga sortimentet är mitt förslag tillbehör till utomhusgrillning över öppen eld. Tex fler varianter på vedkorgar, men i lika stilrent format. Grillpinnar att ta med sig.

 • Eva A skriver:

  Tärnsjö.
  Grillredskap känns nära tillhand och skulle vara ett välkommet tillskott till alla standardprodukter inom grill som erbjuds i dagsläget.

 • Nina skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Saker jag saknar både till öppna spisen inne och till grillen ute är en askhink med barnsäkert lock och en snygg(!) påfyllningsbar tändare. Och så skulle såklart en eldkorg och marschallhållaren passat perfekt i ert sortiment!
  God varm jul!

 • Mathilda skriver:

  Det är från Tärnsjö garveri och jag skulle vilja se grillredskap som man kan använda hela sommaren när man grillar och även eldkorgar som man kan ha på balkong och terass.

 • Mattias skriver:

  1. Tärnsjö garveri!
  2. Vetkorg är något jag personligen saknar och som känns som en passande produkt till deras befintliga sortiment!

 • Jeanette skriver:

  Tärnsjöläder.
  En snygg utomhussopborste med långt skaft saknas på marknaden.

 • Lina skriver:

  1.Tjärnsjö garveri
  2. Rejäl och snygg sopkvast för utomhusbruk

 • Clas skriver:

  1.
  Tärnsjö
  2.
  När sommarvarma vindar fläktar och humlor i luften surrat,
  vill jag ha grillgaffel, grilltång och borste med Tärnsjö-läder runt handtaget snurrat.
  Kanske en fin ställning eller box med dessa ting,
  det skulle passa mig som "grillking".
  Och när kvällen är så ljummen och det är dags att drabba samman,
  vill jag ha ett Krocket-spel som ingen annan…
  Tärnsjö-läder runt handtagen virat,
  för bra grepp till ljudet av trubaduren som lirat.
  Sedan önskar jag ljuslyktor i modell större av både metall, läder och Fransk skog.
  Det vore vackert om de större delen av min altan upptog!

 • Lisa skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En bordsgrill/eldstad att ha på bordet utomhus… främst för värme och dekoration men även för lite samkväm som att grilla marshallows… så mysigt på kvällar, året om med lite olika användningsområden…

 • Sofia skriver:

  1. Tärnsjö
  2. När jag var liten hade vi en äppelplockare, en liten korg på ett långt skaft, som man kunde plocka äpplen från äppelträdets högsta grenar med. En sådan skulle jag verkligen behöva. Dessutom hade det varit bra med en ordentlig piasavakvast i sortimentet. Under sommaren så eldar vi ofta ute och grillar kring en stor eld. Då hade det varit bra med någon typ av högt och stort eldskydd som går att "böja" (så som man typ böjer ett grönt kompostgaller).

 • Karin skriver:

  1) Tärnsjö
  2) Grill! En snygg grill som piffar upp altanen och som man inte behöver gömma undan mellan grillmiddagarna!

 • Linda skriver:

  1 Tärnsjö
  2 Ett större barnsäkert kaminskydd

 • Annika Rådlund skriver:

  Tärnsjö Garveri.
  En vacker eldkord med en bricka under.

 • KarinM skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Gillar att ha många ljus tända inne på höst/vinter också skulle vilja ha samma känsla ute på sommaren med ljuslyktor/marschallhållare som går att ha på bordet och i trädgården för att skapa en härlig känsla under sensommarnätterna.
  (Detta är min absoluta drömvinst till vår nya kamin på landet!)

 • Marit E skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Stora eldfat. Vackert både som dekoration och skonsamt mot marken. En portabel lägereldshäll helt enkelt.

 • Marta skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Något jag själv är ute efter är en vedhållare där veden syns tydligt. Vi hade inte plats att bygga in vedförvaring bredvid vår eldstad så vi hade gärna haft någon typ av vedhållare vid sidan av. Även vedförvaring utomhus som är snygg och tål att stå synlig, gärna på eller nära ett trädäck.

 • 1. Tärnsjö (Tärnsjö Garveri)
  2. En större förvarings korg med lock som skyddar grillkol eller ved från regn i svenska sommarnatten.

 • Jennifer skriver:

  Vilken drömvinst!
  1. Tärnsjö garveri
  2. Mina förslag på produkter till sortimentet:
  A) Vi saknar en snygg och praktisk dörrmatta/entrématta i metall att dra av skorna på utanför dörren. Oavsett årstid så följer det alltid med småsten och skräp in.
  Alternativt en snygg skoskrapa i metall med borstar. De vi haft släpper alltid borsten snabbt ifrån, då de är gjorda i röd eller grön plast. I riktig naturborst skulle de hålla betydligt längre, inte slita på skorna lika mycket och åldras vackrare.
  B) Vackra eldkorgar i storlek för vedträn istället för alla de miljöfarliga oljefacklor många använder till julens och vinterns festligheter tycker jag vore fint. Passar förstås lika fint till en sen sommarkväll! Då kunde man kanske även grilla något litet äpple ovanför också.
  C) Till våren och sommaren önskar jag mig ett litet trädgårdsset med trädgårdsredskap i mindre version. En planterspade, liten kultivator och en blomsterlökssättare i samma vackra stil som övriga produkter från Eldvarm. Handtag i trä och allra helst band i det ljuvlig lädret från Tärnsjö, gärna någon form av upphängning till väggen eller så ett läderfodral att vika ihop! Perfekt till trädgården men också till balkongen.
  D) På sommaren grillar åtminstone vi rätt ofta och jag vet att både min man men också min far skulle älska ett ordentligt set med grillredskap. Ett set med tändare, grillvantar i läder och en snygg grilltång i metall vet jag skulle uppskattas. En perfekt julklapp eller farsdagspresent åt någon som gärna tar grillningen ett steg längre!

 • Therese skriver:

  Tärnsjö är platsen
  En nätt lite yxa, vass så att det slår gnistor och skaft mjukt mot huden.

 • Marcus skriver:

  1. Tärnsjö Garveri
  2. Hängmatta i skinn – trädgåtdsmöbler – Terrassvärmare
  Gärna med inslag av naturen.

 • Anna Lind skriver:

  #1. Tärnsjö
  #2. Grillredskab, krukor, klok och snygg förvaring för kallsortering

 • Eva G skriver:

  1) Tärnsjö
  2) Jag hade gärna sett ett vackert eldfat i Eldvarms vackra formspråk

 • Poonam skriver:

  1) Tärnsjö
  2) Sopborste!

 • Michelle skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Fina gnistskydd! Det behövs verkligen sådana i vacker design.

 • Emma S skriver:

  Tärnsjö garveri
  Snygga grillredskap, en eldkorg, Marshall-hållare, sopborste.

 • Markus L skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Alla goda ting är tre? Eller hur var det nu igen..
  För att tända en eld behövs något att starta den med, gärna något så naturligt som möjligt. Det är inte alltid jag har näver till hands. Därför önskar jag en liten och nätt vägghängd vedsplint att ha nära ytterdörren. Sånt vill jag göra utomhus, men ofta glömmer man bort det innan man står där inne och ska lasta kaminen full med ved.
  En snygg yxa eller täljkniv tycker jag också skulle passa sortimentet fint. Ett komplement som rimmar fint ihop med både namnet och övriga produkter.
  När jag tänker på eld, tänker jag av naturliga anledningar även på vatten. En snygg vattenkanna i metall skulle vara trevlig på sommaren. Precis lika snygg som Eldvarms eldredskap för inomhusbruk.

 • Madeleine Frick skriver:

  1) Tärnsjö garveri
  2) Jag skulle gärna vilja se mer utomhusaktivitetstänk för hela familjen, eller hela släkten ska kunna vara med – så jag föreslår en ’bonfire bänk’ med stil!! Givetvis skulle den ha integrerad förvaring av det nödvändigaste; ved, grillspett, renskinn etc. Kan designas hur mysigt och modernt som helst!

 • Joanna skriver:

  1.Tärnsjö
  2.Eldstad/kamin för utomhus vid altan skulle jag vilja se. Önskar mig en variant som man kan ha vid soffgrupp på altan under svala vårdagar, ljumma sommarkvällar, stjärnklara höstkvällar och frostiga vinterdagar. Som inne fast ute…

 • Carola skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Hängare, hyllor, förvaring och trädgårds-
  redskap till växthus.

 • Anki skriver:

  1.Tärnsjö Garveri
  2. En grillkorgoch trädgårdsredskap!

 • Sofia skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Detaljer på samt gärna oxå hela hängmattor.
  Perfekt en sommardag! ?☀️

 • Karin skriver:

  1, Tärnsjö garveri
  2, Trädgårdsredskap. Allt från små spadar att ha i trädgårdslandet till krattor, vattenkanna och skottkärra. Även en fin snöskyffel är efterlängtad.

 • Sara skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Det perfekta vore en bänk i trä med ett hål i sig med en korg gjord av ert fina läder. I denna skulle man kunna förvara kuddar, vedträn eller varför inte plantera en blomma. Sittmöbel och förvaring i ett är alltid en bra kombo! 🙂

 • Karin Rynning skriver:

  1) Tärnsjo
  2) Saknar riktigt snygga grillverktyg och tändare till sommarens grillkvällar, men även snyggt set med sopkvast och skyffel, eller varför inte marchallhållare. Vi har precis köpt vårt drömhus som vi flyttar in i till våren. Alla dessa ting skulle passa utmärkt där inkludive de helt galet snygga eldbesticken som redan nu finns på önskelistan.

 • Caroline skriver:

  1 Tärnsjö
  2 En vacker Blom/ Örtbänk, gärna cirkelformad med lite högre kanter, samt upphöjd. Kan indelas i tex fyra tårtbitar. Varje bit kan planteras i, eller så kan någon "tårtbit" användas som hållare för trädgårdsredskap, prydnadsstenar eller annat. Handtag på sidorna ( för att lätt kunna förflyttas) gärna inlindade i läder.

 • Anna skriver:

  1. Tärnsjö.
  2. En eldvägg bakom/i/mellan glasväggar att ställa bakom ryggen – det är alltid om ryggen jag fryser, även sommarkvällar!

 • Lena skriver:

  Åh. Det där är min julklapp till mig. Tänk att få vinna den…
  1. Tärnsjö
  2. Balkongmöbler i detta snygga formspråk!

 • Madelene skriver:

  1. Tärnsjö
  2. När hela Sverige flyttar ut under sommarhalvåret behöver vi en vacker eldkorg och ett utomhuskök i ert fina formspråk!

 • Lena E skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Grillgaller i olika storlekar som man kan lägga på en öppen eldgrop, betongring eller annan variant av egenhändigt gjord grillplats med handtag av något slag.

 • Anna J skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. En produkt som möjlig gör att man kan sitta kvar ute och prata en sommarkväll i ett ljussken och prata fast det blivit mörkt. En rund ljusstake för kronljus att ställa på bord eller hänga gjord av metall, läder och trä. En fackla med läder handtag som går att flytta runt smidigt för att sedan ställa i ett snyggt ställ. Lätt att flytta och lätt att tända och släcka. Går att använda på vintern med.

 • Martina h skriver:

  Tärnsjö kommer lädret ifrån. Skulle gärna se en utegrill!

 • Maria J skriver:

  Tärnsjö
  Skulle se bra grillredskap, med förvaring till.
  Ex som tillbehören till kaminen, att man hänger upp grejerna sedan är det lätt att lyfta med sig när man ska grilla

 • Katja skriver:

  I särklass det finaste eldstadssetet på marknaden!!
  1. Tärnsjö
  2. Jag installerade precis en kamin och då gjorde sotaren mig uppmärksam på att det måste finnas en asklåda/hink med lock. Det vore därmed en bra produkt att producera eftersom alla behöver en sådan och de kan användas både ute och inne vid alla typer av eldstäder. Viktigt att asklådan har lock, är gjord av obrännbart material, är smidig att lägga ner askan i (t.ex anpassad för spaden i eldstadssetet) har handtag så den är lätt att bära och är enkel att tömma.
  Hoppas ni fått många bra idéer! //Katja

 • Manda skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Ett set med snöskyffel och sopborste som är både vackra att ha stående vid dörren och praktiska att använda. Gärna i hållare så de inte står och kanar mot väggen.

 • Kricken skriver:

  Fantastiska Tärnsjö garveri leverar lädret.
  Jag skulle vilja se en portabel liten eldstad. Är liten allergisk mot vedkorgar. En eldstad man kan ha på altanen som är lite mer stängd än en vedkorg.

 • jessica skriver:

  Tärnsjö
  Grillkorg

 • Sara skriver:

  1. Tärnsjö Garveri
  2. Jag skulle uppskatta snygga grillbestick tänk er Companion set Emma, fast för grillen. I regel finns inte så mycket avställningsytor kring grillen så en ställning där du kan hänga ifrån dig allt vore toppen.

 • Frida skriver:

  Älskar dessa produkter och materialmixen med trä, metall och läder!
  Tärnsjö garvervi är lädret ifrån och i en utomhuskollektion skulle jag gärna se lika snygga grillredskap och stora fina ljuslyktor att tända både sena sommarkvällar när man sitter kvar utomhus och att titta på innefrån vintertid!

 • Frida skriver:

  Älskar dessa produkter och materialmixen med trä, metall och läder!
  Tärnsjö garvervi är lädret ifrån och i en utomhuskollektion skulle jag gärna se lika snygga grillredskap och stora fina ljuslyktor att tända både sena sommarkvällar när man sitter kvar utomhus och att titta på innefrån vintertid!

 • Charlotta skriver:

  1. Tärnsjö
  2. Vi har precis flyttat till hus. De som bodde i huset innan hade ingen utebelysning så nu försöker vi med olika medel att göra mysigt vid entrén. Jag har en ide om att ha en utebrasa men är osäker på hur jag ska bygga den samt hur jag ska få den säker. Jag skulle hemskt gärna bolla lite idéer med er. Tänk er så fint det skulle vara md en liten brasa som brinner som en välkomnande liten brasa.

 • Therese skriver:

  Lädret är från Tärnsjö Garveri.
  Jag önskar en platå, som ett ljusfat men för utomhus och i lite olika höjder. För maschaller, Enjoy candles eller liknande som startar vid skymning.

 • Isabelle skriver:

  1. Tärnsjö Garveri
  2. Snygga grillverktyg ?? Även ett alternativ till eldtunnan, dem är ju så fula men så vackert att elda i, typ en kombination av eldkorg och en tunna.

 • Åsa skriver:

  1. Tärnsjö
  2. På sommaren är det ju främst kol och bricketer som vi sätter fyr på. För bästa glöd rekommenderas att blanda kol och briketter. Men hur snyggt och praktiskt är det att släpa fram två sotiga påsar varje gång? Jag skulle önska en snygg, stor hink med lock som är lätt att bära. I den skulle det rymmas en påse kol och en påse briketter så man kan blanda direkt då man häller i. Perfekt vore det med matchande spade. Kanske går spaden att fästa på hinkens utsida?
  2. När vi flyttade in i vårt hus med kamin var bland det första jag sa till min man: "jag tänker inte ha nåt sånt där fult snidat ställ med fula spadar och skit". De flesta eld-set är ju groteskt fula. Med detta får flytta hem till mig när som helst! Jag vill ju liksom bara smeka det!
  Allt gott!
  Åsa

 • Malin L skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En fin utomhuslykta att ställa på trappen utanför mitt uterum
  Inomhus skulle jag gärna se produkter som skohorn, flugsmällare, sopset etc som kan göra vardagen lite vackrare ?

 • Anna Karin skriver:

  Tärnsjö
  En snygg förvaring till tändblock i samma stil som övrig kollektion.

 • Elin skriver:

  1. Tärnsjö
  2. En fin eldkorg och grillredskap i er design skulle sitta som ett smäck!

 • Jonas skriver:

  Hej
  Tärnsjö
  Marshallhållare men också ett snggt set m grillverktyg till uteplatsen. Allt kommer att användas året runt.

 • Olivia skriver:

  1. Tärnsjö garveri
  2. Snygga trädgårdsredskap, gärna med detaljer i det vackra lädret från Tärnsjö hade varit en dröm! Sedan hade en snyggt designad grill inte heller varit dumt, många av de som finns idag pryder inte direkt sin plats:-) Om man får ge ett tips som inte rör sommar-/uteprodukter är det nästan omöjligt att hitta fina blåsbälgar-så där har ni verkligen en lucka att fylla!

 • Emelie H skriver:

  1.tärnsjö
  2. En snygg eldkorg saknar jag. Med en eldkorg kan man sitta ute runt elden året runt och umgås året runt, njuta av en varm choklad med vispgrädde på vintern och ett glas bubbel på sommaren!

 • Mattias skriver:

  1. Tärnsjö.
  2. En smart väska/behållare som man kan frakta hem sin engångsgrill i. Det är många som bor i lägenhet och som uteslutande använder engångsgrillar när de är på utflykter. Problemet är bara hur man ska ta hand om den släckta grillen. Häller man vatten på blir den geggig. Och utan vatten är den för varm för att kasta i en soptunna. En smart, sot-och värmetålig grej att ta hem den utbrunna grillen i vore kanon. Också för miljön.

 • Ida Löfqvist skriver:

  1. Tärnsjö garveri.
  2. Redskap till grillen/uteköket. Eller ännu hellre snyggt designade möbler till detsamma i naturnära material!

 • Louise skriver:

  1. Tärnsjö
  2. eldkorg och grilltänger mm så man med stil kan grilla ett äpple eller en marshmallow i sommarnattens sken.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *