Annons

Fotoskola på Spinneriet 29/11 – Föranmälan krävs

Eftersom det är så många av er läsare som har bett mig om det har jag (äntligen!) ordnat en föreläsning om fotografering i min studio på Spinneriet. Det blir en inspirerande kväll i samarbete med Canon och Scandinavian Photo – för alla som älskar foto, men är ointresserade av teknik. Tisdagen den 29/11 kl 19-21 kommer fotografen Sophie Odelberg och jag att hålla varsin dragning med våra bästa tips till dig som vill bli bättre på att ta bilder. Sophie går igenom de viktigaste sakerna man bör känna till för att kunna behärska en kamera och berättar hur hon jobbar med olika objektiv etc. Jag bjuder sedan på mina personliga foto- och kompositionstips för att skapa finare bilder, men också några enklare redigeringsknep som man kan ha nytta av både i familjens fotoalbum och till sociala medier/instagram.


I biljettpriset ingår smörgås från min favorit-RAW-food restaurang Berit & Elvy samt juice och kaffe/te. Canon och Scandinavian Photo är på plats för att dela ut goodiebags till alla deltagare, ge råd kring olika kameramodeller samt demonstrera och svara på frågor om kringutrustning. Obs! Antalet platser är begränsade och föranmälan krävs. Endast förskottsbetalning. 
Vi kan inte ta emot några kontanter på plats. 

 

När: Tisdagen den 29/11 kl 19-21
Var: 
Trendensers studio på Spinneriet, Lindome 
Pris: 395 kr
Föreläsare: Sophie Odelberg och Frida Ramstedt 
Anmälan: Maila ditt förnamn, efternamn och telefonnummer samt till [email protected] så återkommer vi med mer information om hur du betalar. Kvitto på betald avgift = biljett. Glöm ej att meddela eventuella allergier / specialkost vid anmälan. 

FULLBOKAT! Redan efter 12 timmar var de 50 platserna slutsålda, men nu börjar vi närma oss 150 intresseanmälningar så fler föreläsningstillfällen utlovas. Vi återkommer vi med information om tid och datum för det. TACK för det stora intresset ni visat. Det gör mig både glad och stolt! 


Samarbetspartners: 

Kommentarer

 • Åh snälla, kan Du inte ha "Fotoskolan" i Stockholm också?

 • Caroline skriver:

  Åh, hade jag bott lite närmare hade jag klart deltagit!! Såå spännande! Kram Caroline

 • Anna skriver:

  Åh vad kul! Jag har anmält mig!

 • Minimalisterna skriver:

  Apropå fotokurs. Behöver du tillfälligt avancerad fotoutrustning för att ta fina vinterbilder eller julfoton på barnen? Då ska du testa Hygglo, som Blocket fast du hyr sakerna istället för köper. Läs mer här:
  http://minimalisterna.se/ar-du-hygglo/

 • Monika skriver:

  Så himla glad att jag fick en plats! Längtar redan till tisdag och vad bra att ni kör på kvällstid!

 • Elin skriver:

  Oh så spännande och jag önskar också att du har en sådan dag i Stockholm.

 • Sandra skriver:

  Ååh kom gärna till Stockholm också! Låter som ett helt perfekt upplägg för mig

 • Lisa Isakson skriver:

  Vad roligt! Låter som ett perfekt event! Kollade genast upp tågtider men det går inga tåg tillbaka så sent tyvärr. Jag är också intresserad om ni anordnar detta i Sthlm eller Gbg igen (eller Kalmar som jag bor i, men förstår att den sannolikheten är liten).

 • ingela nilsson skriver:

  Ställer mig som reserv på tisdag 29/11 " biljetter, tack !

 • ingela nilsson skriver:

  Helst 2 biljetter, tack !

 • Emsan skriver:

  Grymt bra upplägg! Tur att det kommer fler tillfällen för det här vill jag inte missa.

 • Sabina skriver:

  Hej Frida!
  Kommer ni att köra fotoskolan igen? Fick ingen plats sist och väntar förhoppningsfullt 🙂

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *