Annons

Tavelväggstävling med Absolut Art – Vinn presentkort på 5000 kr

I samarbete med det digitala konstgalleriet Absolut Art arrangerar jag just nu en tavelväggstävling där du har chans att vinna 5000 kr i presentkort att använda i deras webbshop. Absolut Art har tagit fram ett nytt verktyg som gör att man enkelt kan testa olika tavelkombinationer i digitalt format för att snabbt få en överblick hur de olika motiven passar i färg och storleksförhållanden med varandra. Det finns olika miljöer att välja mellan och du kan ändra väggfärg om du vill (på bilden nedan ser du Fogias soffa Tiki). Alla som testar verktyget och sparar en tavelvägg är med och tävlar om presentkortet! Här kan du se de inkomna bidrag och även rösta på din favorit. Tävlingen pågår till den 11 september kl 23.59. Lycka till!
 
Klicka HÄR för att komma till tavelväggsverktyget!
 
Tävlingen är nu avslutad. Vinnare blev ”Allt för konsten” av Wilma!
 

Tävlingsvillkor: Absolut Art and Trendenser.se have teamed up to bring you this Art Wall Design Competition. The wall with the most votes when the competition closes wins a gift card for 5000 sek. Competition ends 2016-09-11 23.59 CET. Ev. Vinstskatt betalas av vinnaren. 
 
Inlägget presenteras i samarbete med Absolut Art och innehåller affiliatelänk

Kommentarer

 • Ellendellen skriver:

  Klart man har tävlat! Vilket grymt verktyg. Enkelt att använda, så bra att få se propotionerna och så inspirerade.

 • Gunilla.M.B skriver:

  Mycket intressant verktyg att testa ! Man kan testa hur bilder och tavlor gör sig på väggarna – och se allt " med nya ögon " – " andra perspektiv " o.s.v.
  Vore himla kul – skulle ge det till min "snickartokige" man på hans födelsedag(snart) !!!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.