Annons

Mina favoritfynd på Ellos rea

Ellos har startat sin stora sommarrea med upp till 50% rabatt på kläder, skor och inredning och i samarbete med dem tipsar jag om mina rea-favoriter. Mitt bästa rea-knep är att satsa på neutrala klassiker som håller över tid, men som mest rabatteras för att nästa säsongs varor på väg in. Jag gillar också när rean gör det möjligt att lyxa till det på vardagsprodukter. Handdukar och bäddset till exempel. HÄR hittar du en länk till alla varor som är nedsatta. Bäst av allt? Med den här rabattkoden får du ytterligare 25% på alla röda priser inkl. varumärken!* Men bara idag! Erbjudandekod: 335473

1. Bordslampa Norden 

2. Kökshandduk Linda 

3. Lakan i Premium Quality Björkö av bomullspercale  

4. Servett i linvoile 2-pack 

5. Kruka Maj 2-pack 

6.  Home Sax Garden 

7. Ellos Home Pall Dream 

8. Överkast Flossie i vitt linne 260×260 cm Oeko-Tex-certifierat!


*Villkor för rabattkoden som ger 25% på reapriserna

Gäller endast nybeställning på kläder, skor, accessoarer, ”Beauty by Ellos, Sense of Karma och Northern Beauty”, hemtextil, inomhusbelysning, tapeter och mattor med röda priser på Ellos. Max 1 gång/kund. T.o.m. 2016-06-12. Kan ej kombineras med andra erbjudanden. Gäller ej varor märkta ” kampanjpris”.

 

*Inlägget presenteras i samarbete med Ellos

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *