Annons

Pinterest EM

Jag känner att juni kommer bli en seg månad för mig som är relativt ointresserad av fotboll. Två kvällar har passerat sedan fotbolls-EM invigdes i Frankrike och jag är redan lite uttråkad och trött på ljudet av en ylande publik från TV’n (förlåt). Men istället för att sura över det tar jag tillfället i akt att hänge mig åt Pinterest. Förhoppningen är att få struktur på mina tankar och idéer för ett par mindre fixa-till-projekt här hemma. Vad jag funderar över för tillfället? Gardiner och Stilleben. Vem vet, kanske finns det fler fotbolls-o-intresserade där ute som behöver hitta alternativ sysselsättning under kommande junikvällar? Här finns en bra kom-igång-guide och här hittar du mina Pinterest-mappar! 
Foto / Bildkälla

Kategorier:

Kommentarer

 • Kristin skriver:

  Har varit lite av en pinterest-o-holic i fem år. Pinterest är typ det bästa som hänt internet!

 • Marit skriver:

  Du är definitivt inte ensam om att hänga framför Pinterest istället för fotbolls-EM! Själv är jag på jakt efter den perfekta ljusgrå soffan och ett soffbord till min nya lägenhet.

 • Helena K skriver:

  Kan bara hålla med men måste också säga att jag uppskattar att din blogg uppdateras så flitigt varje dag. Det är också en alternativ underhållning på kvällarna nu när resten av familjen hänger framför TV’n och andra bloggar har glest mellan inläggen. Keep up the good work!

 • Ida skriver:

  Har du några bra tips på gardinskenor? Vilket märke som är bäst och snyggast?

 • Lund Johanna skriver:

  Jag älskar ju fotboll, men pinterest fungerar utmärkt som underhållning när det är lite segt – eller för att inte bli helt fotbollsknäpp i huvudet.

 • Josefin skriver:

  Tack! Du räddade mig just från ett smärre gardin-haveri. Nu blir det takskenor och perfekt veckade voile-gardiner från golv till tak!

 • Fantastiskt kul att du hittade och delade med dig av min guide. 🙂 Tack så hemskt mycket.

 • Vet du var ifrån gardinskenorna på bilden är i från eller var det finns liknande? Tack!

 • Sara skriver:

  Frida, eller någon annan, har du tips på mörkläggande gardiner i naturmaterial dvs som inte innehåller polyester? Vi ska bo i norrland i några år och jag försöker febrilt hitta lösningar för att stänga ute midnattssolen från sovrummet. Tänker mig takskenor (t.o.m dubbla sådana om det krävs) men det verkar svårt att hitta tillräckligt tjocka tyg som är ekologiska och klarar av att stänga ute ljus. Hjälp!

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *