Annons

Sponsrat inlägg: Testa JABO Studio och vinn presentkort på 10 000 kr

Inför sommaren är det säkert många som funderar på att bygga attefallshus eller förråd. I samarbete med JABO som nyligen lanserat sitt smarta planeringsverktyg JABO Studio har jag fått möjlighet att tävla ut ett presentkort på deras förrådslösningar värde 10 000 kronor! En perfekt grundplåt om du står i startgroparna för ett byggprojekt i sommar! För att delta i tävlingen ska du testa deras digitala konfigurator och skissa fram hur du skulle vilja att ditt nya förråd, lekstuga, friggebod eller attefallshus skulle se ut. Du kan enkelt flytta runt på vägg-, fönster- och dörrmoduler eller lägga till och ta bort detaljer för att anpassa utseendet och funktionerna i byggnaden. De gjorda valen skapar sedan ett beställningsunderlag som kan skrivas ut eller mailas från programmet. Din uppgift blir att beskriva ditt önskade förråd i kommentarsfältet nedan. JABO Studio är gjord för surfplattor och datorer (PC eller Mac), för den med mobiltelefon kommer endast de förvalda exemplen att visas och inga förändringar kan göras. Här hittar du en instruktionsfilm som visar hur man använder konfiguratorn. Du har en vecka på dig, tävlingen stänger 28/5 kl 10.00. Lycka till!
 
TÄVLINGEN ÄR AVSLUTAD: Grattis till Eva West som svarade 2016-05-24 @ 13:39:16

Såhär skulle jag byggt mitt attefallshus, som en kombinerad gäststuga / förråd för surfbrädor på svärföräldrnas lantställe utanför Varberg. 
Foto: JABO Studio 
 
* Inlägget presenteras i samarbete med JABO. Ev vinstskatt betalas av vinnaren.

Kommentarer

 • Marie skriver:

  Hade gärna deltagit i tävlingen och kanske t o m beställt ändå, men känns lite meningslöst när funkistaket inte finns som tillval till Attefallhuset. Väldigt synd för det hade kunnat bli väldigt snyggt.

 • Inga-Maj skriver:

  Jag har drömt om Jabo redan innan dennna tävling,vill så gärna ha en funkismodell 15 kvm inredd som bastu och relax med ett spabad utanför, placerad på baksidan av mitt hus.Jag ger inte upp,någongång kanske drömmen slår in

 • Mikaela skriver:

  Jag, eller snarare mina döttrar på 3 & 5 år hade blivit överlyckliga för en Lekstuga Happy Maxi. Vi har byggt nytt hus & de pratar ständigt om en lekstuga på den för tillfället väldigt oplanerade tomten. Invändigt vill de måla den rosa, blå, silver & guld. Och den ska ha en dörrklocka! Det är mycket viktigt!

 • Sarah skriver:

  Min skulle vilja vinna en Happy Mini det skulle göra min dotter glad!

 • Fru P skriver:

  Vi får ofta besökt av både mina föräldrar och min svärmor vilket i och för sig är väldigt trevligt men ännu trevligare vore ju att då ha en gäststuga så man slipper ha dem inne i huset hela tiden 🙂
  Eftersom vi bor på en gård på landet drömmer vi om en klassisk stuga i stil med Flex 20 fast rödmålad med vita knutar. Eftersom dom ofta besöker oss längre tider skulle den inredas med en mindre toalett, ett pentry och mysig inredning för två personer.

 • Emma skriver:

  Åh….min granne som är arkitekt fick i uppgift att rita upp ett förråd efter mina beskrivningar bara för någon vecka sedan. Precis fått ritningen tillbaka och kommande vecka börjar nog snickaren. Tänk om jag vetat denna möjligheten 🙂

 • Jeg skulle ønske meg et anneks slik at min sønn kunne ha besøk av sine kompiser der…..og jeg fikk være i vår lille stuga som bi bygde selv for 4 år siden, min sønn og jag ?

 • Fam Lindberg skriver:

  Vi drömmer om ett flex funkis inredd som bastu med stora fönster där vi kan sitta och titta ut på snön i vinter. Utanför bygger vi en liten terass med en badtunna. Då kan vi njuta av vår trädgård året om:)

 • Jeanette R skriver:

  Vår stuga ska få kommunalt vatten och avlopp och för att inrymma detta vore en liten Jabo topp. Men om man ändå slår till kanske Attefall räcker till… för gäster att gott sova, det vill jag lova! Tomten är stor så plats finns, bara nu byggbidrag vinns!

 • Christina skriver:

  Jag skulle vilja vinna lekstugan SAGA från JABO målad i vitt
  Ett krypin till barnbarnet alldeles eget och sitt

 • Marlene skriver:

  Ja! Äntligen kanske drömmen om en gäststuga hos mina föräldrar kan bli sann 🙂 De bor i enplansvilla som min sambo tycker blir lite väl intim när man måste gå genom köket för att komma till duschen på morgonkvisten innan man riktigt vaknat. Många fönster och i vitt så det står i stil med huset. Min mosters gamla kamin skulle få stå där så vi kunde använda det året om. Julen är kanske räddad!!

 • Marianne skriver:

  Jag skulle vilja vinna lekstugan Saga till mitt barnbarn. Skulle bli röd med vita knutar och blå dörr.

 • Kristian skriver:

  JABOs förråd är ju ganska dyra men 10 000 kr räcker till Boarp som hade fått bli redskapsbod på landet!

 • Elin skriver:

  Jag och min sambo skulle vilja ha en liten gäststuga hos mina föräldrar som bor på en liten gård. Gäststugan skulle få vara helt faluröd (även knutarna) då det smälter in så bra i naturen runtomkring.
  Inne skulle vi vilja ha ett litet loft där man kan sova, och stora fönster där man kan sitta och blicka ut över skogen, som den lilla gäststugan kommer vara inbäddad i. 🙂
  //Elin

 • Linda skriver:

  Jag hade överraskat min mamma med en liten kombinerad gäststuga/förråd till hennes stuga.
  Hon har länge önskat en liknande byggnad men inte haft tid/kunskap att bygga en. Vore underbart att kunna hjälpa till på traven och i tillägg kunna hälsa på lite oftare framöver! Håller tummarna!

 • Lena skriver:

  Synd att man inte har hus ?

 • Johanna Laxén skriver:

  Kanske kunde det äntligen bli ordning och reda i sommarstugan? Det som saknas är ett förråd för alla saker som är så "bra att ha". Antingen skulle jag vilja ersätta gäststugan med en större kombinerad med förråd eller enbart ett separat förråd.

 • Paulin Mellgren skriver:

  50 mil bort i bil men så värt det!
  Kanske händer det i sommar att vi kan få planera ett eget litet funkis hus på mammas tomt på älskade västkusten i Skärhamn. En vinst skulle göra att vi äntligen tar beslutet att köpa de lilla huset som kommer fyllas med mycket kärlek.
  Hälsningar från Stockholmsfamiljen

 • Linnea skriver:

  Jag skulle vija vinna en Happy Mini till min dotter. Min man ville ge henne en lekstuga men pga omständigheterna hann det aldrig bli verklighet. Det hade varit helt fantastiskt att få genomföra hans dröm….
  //Linnea

 • Linda skriver:

  Jag gillar lekstugan Estelle och tänker att den vore ett fint inslag på tomten!

 • Björn Jonsson skriver:

  Jag vill vinna en lekstuga Maxi,
  så jag kan stå där lite kaxi.
  JABO lekstuga är ett lagomt projekt,
  som kan slutföras utan jäkt.
  Till våren kommer den absolut vara färdig,
  & till lekande barn vara värdig.
  //Björn

 • Erika skriver:

  Vill vinna en lekstuga Saga.
  Drömmer om att kunna ge min dotter liknande somrar som jag själv fått uppleva i lekstugan. Vilka fantastiska minnen!

 • Kristina skriver:

  Vill en lekstuga till min dotter vinna, då skulle jag framstå som en hjältinna!
  //Kristina

 • Linda skriver:

  Sååå passande, precis vad jag behöver…en liten sovstuga (kattfri, då jag är allergisk) på mina föräldrars tomt som bor litet på landet så jag och barnen kan hälsa på oftare. Utmaning med att möblera "kvadratsmart", skulle nyttja volymen…loft, fällbara sängar/bäddsoffa, pyttekokvrå, myshörna, naturmaterial, gammalt porslin, somrigt, utedusch, stoooor altan, matplats ute, hängmatta, krukväxter, örtlåda….DRÖMMEN!

 • Linda skriver:

  …glömde skriva vilken modell jag skulle välja om jag vann….modul Flex??

 • Karin skriver:

  Som de flesta barn önskade jag mig en lekstuga när jag var liten. Ett av mina starkaste minnen är när jag gick ut till mina föräldrar som satt på balkongen och berättade om mina två största önskningar: att jag skulle få en lekstuga och att de skulle sluta röka. Sen dess har de inte rökt. Tyvärr hade mamma aldrig råd att ge mig en lekstuga men istället hittade hon på världens bästa lösning, hon klippte en koja i häcken som hon möblerade och allt! Hon uppfyllde mina önskningar! Så nu vill jag uppfylla hennes önskan om ett förråd (eller hon kanske ändrar sig och hellre vill ha en friggebod eller attefallshus)! Jag vet att hon ville ha ett förråd samtidigt som jag önskade mig en lekstuga men det viktigaste för henne var att uppfylla min önskan och så har det alltid varit. Jag kan inte beskriva hur hon vill att förrådet ska se ut men jag hoppas att jag istället har lyckats beskriva hur hon förtjänar den här vinsten!

 • Jenny skriver:

  Min mamma har en sommarstuga som med alla barn och barnbarn nu är alldeles för liten, så en liten friggebod hade varit perfekt att ha uppe på berget, för att få lite lugn och avskildhet från hela släkten! 🙂
  Jag har valt en Friggebod Flex 15 m² med massa fönster så att ljuset kommer in! En farstu för morgonkaffet och min semester är räddad!
  Håller tummarna!

 • Åsa skriver:

  När vi flyttade in i vårt skruttiga lilla hus för snart 2 år sedan fanns det låååånga att-göra-listor. Med tiden har vi fått acceptera att allt har sin tid. Pengarna och tiden räcker inte till, men det är helt ok! Vi älskar vårt hus, för det är bara vårt:)
  Jag får väl erkänna att jag har bestämt en hel del hur vi ska prioritera. Min man har sedan dag ett pratat om ett förråd till gräsklipparen och cyklarna medan jag tyckt att köket känns som ett viktigare projekt. Jag tror att förrådet är en riktig dröm för honom, motsvarande en walk-in-closet för mig.
  Om jag vann skulle jag med stor glädje meddela min man att det är okej att vi väntar med köksrenoveringen. Att det är hans tur att få bestämma projekt.
  Hur förrådet skulle se ut skulle vi bestämma tillsammans, men jag tänker mig att det ska vara skapligt rymligt och ha två separata ingångar för att underlätta in-och-utforsling av cyklar och redskap. Dubbeldörrar på ena sidan och en enkeldörr. Skulle också välja en takutbyggnad för cykelparkering på sommaren. Förrådet får gärna ha lite funkisstuk med pulpettak. Färgen är jag osäker på. Älskar ju hus och träbyggnader i mintgrönt, men jag tror att min man lägger in sitt veto. Och detta ska ju ändå vara hans drömprojekt, så färgen får jag meddela när han har valt:)
  Härlig tävling! Trevlig sommar:)
  Åsa

 • Marie sandegren skriver:

  Vi har köpt vårat drömhus för ett år sedan så det efterlängtade atterfallshuster har fått stanna vid dagdrömsstadiet än så länge?
  Jag skulle ha byggt ett atterfall flex 20m2. Håller alla mina tummar!!

 • Maria W skriver:

  Här blir det såklart ett atterfallshus i gult och i funkisstil. Jag adderade större fönster på baksidan och satte de förvalda, längre på framsidan, närmare varandra. Sen har jag mest lekt loss i olika stilar – så himla roligt! Min tanke är att investera i ett sådant när barnen blir lite större. Just nu bor vi lite trångt med tre små – men med denna lösning behöver vi inte flytta från mitt älskade hus utan kan skapa ett "hängrum"eller sovrum på gården istället. När barnen, om en massa massa herrans år, är utflugna så kan det nyttjas som gäststuga eller hobbyrum (det där som min sambo muttrar om att han gärna hade velat haft…). Roligt att få drömma loss! Nu ska jag fortsätta att skissa på en lekstuga 🙂 Och hålla tummarna hårt!

 • Marcus Andersson skriver:

  Sökes: Modern, trogen, färgstark. Du trivs när folk hälsar på och att det blir mycket fokus på just dig. Viktigt att du är barnkär, annars är det ingen idé att vi ens försöker. Du ska finnas där dygnet runt.
  Finnes: Medelålders föräldrar med uttråkade barn efter nybyggnation. Vi har letat men ännu inte funnit den rätta. Söker någon att hänga med vid både vardagstillfällen och fest. Mörk eller ljus har ingen betydelse men du får gärna ha former. Så Lekstuga Millie, Låt oss möta framtiden tillsammans.

 • Tess skriver:

  Nybyggt hus- Check
  Altanen klar-Check
  Trädgårdsplattor klart-Check
  Rulla gräs- på gång
  Mur- påbörjad men ej slutförd
  Måla hus klart-Check
  Måla garage- på gång i sommar
  Förråd- Förhoppningsfull
  Ett förråd är det enda som fattas Givarp 9,8 från Jabo skulle verkligen uppskattas.

 • Anna skriver:

  Ett atterfallshus att placera vid älven hos mina föräldrar. Skulle bli använt av alla gäster vi önskar ta med till vårt barndomshem men som kanske vill ha lite privatliv. Vitt och mycket glas för att stå i stil med björkarna och det lugna vattnet.

 • Isabelle skriver:

  Mitt barndomshem är himlen på jorden. Mitt ute på landet, utsikt över sjön och med tomt ner till en skogsälv. Jag hade placerat mitt drömattefallshus (i samma stil som huset; vita väggar svart tak med röd dörr) nere vid älven så man kan njuta av att sitta på farstukvisten med ett glas vin och se älven rinna tyst och lugnt förbi. För att sedan krypa in under täcket med min sambo när kvällskylan drar in. Då hade det nog varit trevligare för oss båda att ta oss dem 60 milen upp från Skåne till dem djupa skogarna i Värmland. Vilken lycka det hade varit att få ett bidrag och därmed ett startskott till detta lilla hus vi har drömt om länge.
  Jag hoppas på det bästa:)

 • Eva West skriver:

  Vi är nio st släktingar som ärvt ett sommarhus i Göteborgs skärgård. Då vi är några till antalet börjar vi få lite ont om plats och en Friggebod på tomten hade verkligen behövts.
  Jag tänker att ett hus i funkisstil som har fönster från golv till tak hade gjort sig perfekt upp på berget så att man kan njuta av den vackra utsikten även inifrån huset. Vidare vill jag bygga ett trädäck runt huset samt utekök och utedusch så att huset kan fungera för sig själv.
  Kanonbra verktyg för oss som är några stycken för då får alla en tydlig bild av hur slutresultatet kan bli. Hade varit fantastiskt med ett litet startskott till detta, hade garanterat skyndat på beslutsprocessen.

 • Håkan Greko skriver:

  Tänk att få vinna ett eget litet hus,
  planerat & byggt för bara mitt bus.
  Gjort helt i trä med egen liten trappa,
  i minsta laget för både Mamma & Pappa.
  De får stå utanför och i fönstret mitt kika,
  se på när jag lagar både mat & fika.
  Oj, vad jag önskar att drömmen blev sann.
  Jag skulle bli så himla glad om jag vann!
  /Lovisa

 • Håkan Greko skriver:

  Glömde skriva att det är Milli Lovisa fått insperationen av ?

 • Annica skriver:

  Skulle vilja bygga en liten stuga till min mamma på hennes tomt som jag och barnen kan bo i under tiden vi är hos henne och hälsar på. Så vi får ett eget krypin. Så de får huset för sig själva. 😀

 • Marielle skriver:

  Med en egen Atterdagsstuga
  Gör det mig inget att själv dammsuga
  På avstånd från föräldrar och tjat
  men lagom promenad till mammas mat.

 • Yvonne Nilsson skriver:

  Småbarnsmamma till tre killar i stort behov utav förråd.
  Cyklar, pulkor, gräsklippare bland mycket mer behöver ett förråd att få husera i, ett stort Ok skulle definitivt lyftas bort från mina axlar så kära Jabo ni som håller alla kär hoppas ni nu ser min vädjan här – att ännu en höst, vinter,vår och sommar slippa ha prylar både här och där – låt dem få ett eget hem! En Friggebod 15 flex funkis skulle då göra susen här!
  Med vänlig hälsning,
  En mor som hoppas på att en gång för alla få ordning och reda!!

 • Elin Hansson skriver:

  Vi har länge pratat om ett förråd som verkligen behövs. (Speciellt då det inte finns plats för bilen i garaget…) Attefallshuset (15m2) med dubbeldörrar och massor av förvaringsmöjligheter, hade hjälpt jättemycket!

 • Pernilla skriver:

  Jag har nu varit inne och byggt min drömprojekt i Jabo Studio, ett verktyg som verkligen är toppen! Drömmen vore att få bygga ett Attefallshus på 25 kvm vid Vänerns strand i våran underbara sommarstuga. Det vore så härligt att familj och vänner kunde komma och stanna så länge de vill. Håller tummarna att detta drömprojekt kan starta kanske redan i sommar med denna startplåt.

 • Vi har länge haft behov att ett förråd att förvara alla trädgårdsredskap, pulkor och cyklar i. Nu ligger allt detta ute året runt och varken vi eller barnen gillar att de förstörs i regn och kyla 🙁
  Tyvärr så har vi alltid fått skjuta fram förråd köpet på grund av ekonomi och andra viktiga saker på huset som haft akut behov av renovering.
  Med detta presentkort så kommer vi ha råd att göra denna investering i år. Ett Svenstorp 10 förråd hade varit toppen 🙂
  Hoppas, hoppas hoppas !!!

 • Caroline skriver:

  Vi har precis köpt en stuga i Björkäng. Det hade varit helt fantastiskt att kunna kombinera ett förråd med sovmöjligheter för vår dotter som nu är tonåring och vill ha sitt eget utrymme.
  Förrådet skulle vara med möjlighet att hänga all kitesurfingutrustning min sambo har som luktar skunk när den är blöt 🙂
  Jag gillar funkisstilen med skjutpartier för mycket ljus och vi hade valt den i svart då den andra stugan ska bli det. vi hade även valt att ha den isolerad då vi kommer att spendera tid där större delen av året. Tanken är sen att ett trädäck med pergola kommer att binda ihop husen. Vi har redan köpt en hängmatta, ett eldfat och fina möbler som är perfekta för avslappning.
  /Caroline, Fredrik, Zoe och hunden Melker

 • Maria skriver:

  Ett vitt somrigt förråd där man kan förvara mannens cyklar så man slipper ha dem inomhus vore helt fantastiskt, vitt, stilrent med fönster och skjutdörr, som Friggebod Flex 15 till utseendet.

 • Helena Andersson skriver:

  Ett Attefallshus till barn & barnbarn, så dom kan känna att dom har ett eget kryp in vid sommarstugan. Då placerar vi det givetvis på höjden och längst ut på tomten så det blir som ett båthus och gäststuga i ett. Attefall 18,4 blir perfekt ute i Roslagen.

 • Anna skriver:

  Om jag vann skulle jag och sonen designa världens häftigaste lekstuga ihop =) Det skulle bli en hemlig polis stuga har han bestämt. Det hade vart en riktig dröm , både för honom och hans mamma =) <3

 • Qaroline skriver:

  Tänk att få ge våra trädgårdsredskap ett hem
  En plats där gräsklippare och cyklar kan trivas
  Där barnvagn och krattor kan få samsas att bo
  Att få bygga ett förråd i modell 1 5
  Så bebis och borr på skötbordet inte måste kivas
  Skulle ge mig och det temporära hemmet tvättstugan ro

 • Joakim H skriver:

  Vi skulle bygga vårt efterlängtade förråd med plats för alla cyklar, skottskärra och gräsklippare.
  Ett grått hus med sadeltak precis som boningshuset. En dubbeldörr för att lätt komma in och ut med allt och med stora ytor för förvaring. Lite snickarglädje hade varit fint, så den där verandan lockar. Kanske göra det till ett litet växthus på sidan av förrådet. Vilken dröm!

 • En fint litet hus att ha svärmor i och kanske andra gäster när huset inte räcker till…

 • Anki skriver:

  Skulle välja Flex Funkis 18,4 att sätta upp utanför mitt hus vid havet. När mina två barn med familjer kommer hem från Stockholm,(60 mil att åka)vore det toppen att dom hade ett "eget" hus att bo i…..

 • trisse skriver:

  En egen Attefallare till alla gäster som kommer och går hos oss under sommaren vore en dröm. En liten bastu borde också få rum. Ett sovloft för barnen som älskar kuddhögar skulle vara en perfekt lekstuga när vädrets makter bråkar. Så enkelt och så snyggt det vore på vår stora tomt.

 • Sofia skriver:

  – Friggebod Flex Funkis 15 –
  Jag skulle göra ett ungdomshak,
  ja, det är en alldeles ypperlig sak.
  När jag själv vill gå i säng,
  Kan mina barn ha ett grymt häng.
  Vi inreder det så det passar både Carl och Anna
  och sedan vill de nog i det lilla huset stanna.
  Här har de frihet och egen tid
  och deras vänner kommer alltid vara välkomna hit.

 • Mattias skriver:

  Vår tålmodiga, härliga dotter som just blivit storasyster och som just nu får stå tillbaka mycket då lillasyster har kolik, skulle vi vilja ge lekstugan Happy Maxi. Jag skulle dock välja att sätta igen väggen mellan de två rummen och istället ha ännu en ingång bakifrån. Det bakre rummet skulle få få agera leksaksförvaring och skydda hinkar och hopprep mot alla mördarsniglar. Älskar lösningen med kioskluckan! Försökte i ritverktyget att addera en takutbyggnad men lyckades inte. Kan bero på sömnbrist:) Im det går skulle det vara bra för att skapa lite skugga för lek på en solig tomt. Vi skulle nog måla den i olika pastellfärger. Min dotter frågade mig för några dagar sedan varför vuxna inte gillar färger. "Jag blir glad av färger" konstaterade hon:)
  Våran stora, lilla tjej skulle bli överlycklig för ett eget krypin där det inte finns bebisskrik.
  Allt gott
  Mattias

 • Annika Nilsson skriver:

  Flex Funkis till mina föräldrars stuga på västkusten! Den skulle bli lyxigare än deras nuvarande stuga! Därför tror jag att föräldrarna får flytta in i den nya fräscha, så får vi som kommer och "våldgästar" husera i gamla stugan och serva med mat! DET är mina föräldrar värda! Och det är ju Mors Dag på söndag också!

 • Charlotte skriver:

  Med nyinflyttat sambo från USA, med mängder av intressen som tar plats, börjar det bli lite trångt i radhuset. På tomten finns en perfekt yta för Friggebod Flex Funkis 15 där hans intressen kan få plats, men också där jag kan ha en vinterträdgård bakom de vackra stora fönsterdörrarna. Blommor i kombination med verktyg och amerikanska basebollkort – en lyckad mix!

 • Jenny skriver:

  Så himla roligt och kunna klicka och ändra så man kan se slutresultatet! Verkligen bra jobbat av Jabo! Annars när man vill ändra eller lägga till extragrejer så får man endast gissa hur resultatet kommer bli.
  Jag hade valt en friggebod flex 6100 på 10kvm.
  Kommer att börja jobba igen efter föräldraledighet i höst och känner att min hund skulle behöva en hundgård de dagar vi är borta samtidigt! Så tillval hundlucka saknar jag!
  Isolering och plåtsats tog jag som tillval. Älskar att måla men med två småttingar finns inte tiden så en röd fasad med foder, dörr, vindskivor och kantbrädor i vitt. Dörr hade jag valt 5142. På ena kortsidan fönster 5088 och på den andra där jag även hoppas på en hundlucka 5086.
  Tycker att dessa fönster blir perfekta så hunden kan se ut!
  Jag hade givetvis fått plats med alla trädgårdsredskap i boden med, eller ska jag välja några kvm större?!

 • Linda Schelin skriver:

  Så kallt i tältet det kan bli, när pappa spar på energi, jag huttrar, fryser, kan inte somna, så ett Rosenlund 15 skulle jag "varmt" välkomna.

 • Rolf Björck skriver:

  Tänk om jag fick på min lott, vinna ett Jabo Flex tjuofem, Skulle kännas som Haga slott, ett kungligt trädgårdsförråd till mitt lilla hem.

 • Ulrika Persson skriver:

  Drömmer om en friggebod att ställa vid svärföräldrarnas sommarstuga.
  Det ligger precis vid havet så en friggebod med de tre skjutbara glasdörrrarna hade varit helt fantastikt.

 • En stuga till lek o bus. I ett eget hus vill jag ge en underbar tjej att ha som sin egen grej. Den finaste SAGAn från mormor

 • Amanda skriver:

  Jag skulle ygga ett förråd till alla uteverktyg, samt använda även som vind. Då vi har stor gård skulle jag bygga en stor, också för att vi har så mycket verktyg. Den skulle vara 25kvm. Då får man nog plats med det mesta! Jag tar den största dörren då vi har stor gräsklippare och andra maskiner som man lätt vill kunna dra ut. Jag tar inget fönster på då jag inte ser att det behövs, inbrottsrisken minskas lite också. Jag tar isolering så inget av det vi lägger in av våra saker som ska sparas tar köldskada, så sätter jag på rännor så vattnet rinner bra. Det blir ett snyggt plåttak på också. färgen blir såklart vit så den matchar huset! Hoppas nu på vinst! 😀

 • Emma T skriver:

  Min kära pappa blir nu pensionär,
  och han älskar att bygga, händig som han är.
  Mamma är rädd att han kommer bli rastlös när han slutar jobba,
  men med denna vinst kan jag för att han ska bygga en gäststuga lobba.
  Han behöver något att sysselsätta sig med och de behöver en gäststuga minsann,
  det skulle vara ett underbart bidrag till ett sådant projekt om jag vann.
  Vi barn och barnbarn skulle då kunna komma och hälsa på lite oftare än nu,
  ja denna vinst vore glädje för hela familjen ju.
  De förtjänar verkligen något fint min pappa och mamma,
  de är underbara – utan dem vore inte livet detsamma <3
  Har mejlat min skiss, vilket smidigt verktyg! Men pappas skiss skulle bli bäst 🙂

 • Lollo Wernäng skriver:

  Jag har en dröm och en vision att bygga massa av dessa hus på min tomt i Åre kommun, där man kan få sitt hus med tillhörande åkermark så man kan odla. Har rent källvatten på marken. Med dessa skutdörrar av glas kan man se djuren som går utanför och känna sig som i ett med naturen. Gärna sätta in en vedkamin för veden finns precis utanför. Hoppas nu på vinst:

 • Anne skriver:

  En Flex Funkis 15 är det som vi behöver till våra trädgårdsmöbler, gräsklippare, snöslunga och annat. Målat till grått med plåttak.

 • Håkan Greko skriver:

  Vem vann tävlingen?

 • Trendenser skriver:

  Jag skriver ut det här så snart JABO hunnit återkoppla. Det är ju många bra svar och motiveringar att läsa igenom 🙂 Bästa hälsningar Frida

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.