Annons

Sponsrat inlägg: Personlig födelsetavla

I samarbete med Personlig Födelsetavla har jag fotat bilder för att visa deras fina idé dvs att man kan skräddarsy posters som anpassar sig i skala 1:1 till barnets verkliga födelselängd! En perfekt doppresent och minne över hur litet barnet var när det föddes. Ni kanske har sett deras stående motiv som släpptes för några år sedan. Nu inför mors dag har de lanserat ett par nya ”liggande” illustrationer i två varianter. Om du surfar in på deras hemsida kan du skapa och förhandsgranska en egen poster med ditt favoritmotiv. Ett presentkort kanske är en bra sista-minuten-tips? Fram till och med söndag 29/5 får du 10% rabatt på alla födelsetavlor om du anger rabattkoden ”mamma”. 

Inredning i bild: Poster Personlig Födelsetavla pris 600 kr, mått 50*70 cm, ram obehandlad ek 50*70 cm pris 460 kr luftballongslampa Little Eco 799 kr, säng loppisfynd målat med grå kalkfärg, bäddsetträleksaker och turkos grov stickad filt (Woolie) från Little Eco samt rund matta från Ellos

Foto: Frida Ramstedt // Personlig Födelsetavla
 
*Inlägget presenteras i samarbete med Personlig Födelsetavla och innehåller affiliatelänkar

Kommentarer

 • Frida G Svensson skriver:

  vi har en personlig födelsetavla som vi köpte när vår dotter föddes. Men eftersom hon var sjukt stor är motivet och skala 1:1 mest skrämmande! =)

 • Kristina skriver:

  Så fina bilder! 🙂 Gillar dock det första motivet allra bäst med många streck på.

 • Anonym skriver:

  Jag förstår inte poängen med att lämna rabatter på 10% Det gör ju ingen skillnad på priset. Om jag får 20-25% känns det som ett bra pris annars tycker jag det varken gör från eller till. Men det är min ståndpunkt.

 • Hannah skriver:

  Bra med ett liggande motiv ???? Tycker alla fina prints till barnrum annars alltid är stående och det är svårt att inreda med ibland så tummen upp för tiltade posters! ??

 • Mirva skriver:

  Mattan verkar inte finnas på Ellos. ?

 • Anna skriver:

  Vad roligt att det har kommit fler modeller/varianter. Jag har köpt i just doppresent tidigare och gett bort och det har varit väldigt uppskattat.

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *