Annons

Lookalikes: Mönstrade kuddar

William Morris klassiker har fått ett enormt uppsving de senaste åren i och med de eklektiska och naturinspirerade inredningstrenderna. Hans tapeter och textilier syns snart sagt i varenda inredningsmagasin, i olika konstellationer och former och en av mina favoriter är Willow Bough från 1887, där mönsterrapporten är bildad av löv och grenar från pilträdet. Det kändes därför lite som att se dubbelt när jag fick syn på nyheten Willow från Boel & Jan. Och visst är väl de här lika som bär? 
Bild 1: William Morris Willow Boughs finns som tapet och textil för 864 kr metern
Bild 2: Willow kuddfodral från Boel & Jan 179 kr/ st

Kategorier:

Kommentarer

 • Mirva skriver:

  Sök på "willow" på deras hemsida så kommer det upp 2 helsidor med olika produkter i detta mönster.

 • sara skriver:

  Gick in på sidan via länken som länkade till den kudde som har grönt mönster, klickade in på den med blått mönster och då stod det att den beräknades komma in i slutet på april. 5 min senare (efter att jag kollat runt på sidans andra produkter) kunde man inte hitta kudden med det blåa mönstret. Det är som att den aldrig har funnits… Hmm… Kanske blev det lite hett om öronen? :’)

 • Elin skriver:

  Oj, va sjukt!även namnen väldigt likt ? de olika färgställningarna finns ju oxå, verkligen copy..

 • Piazzan skriver:

  Mönstret har mankunnat köpa i minst 2 år på metervaror i tygaffärer … Sydde själv kuddar till sommarstugan förra året . Påminner men är ändå inte helt likt , dock toppenkvslite på tyget jag köpt /Pernilla

 • Lämna ett svar

  Din e-postadress kommer inte publiceras.

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.