Annons

20% rabatt på Ellos Homes linneprodukter

På tal om mitt Instagram-konto så brukar jag bjuda på bra erbjudanden där, i samarbete med olika företag. Häromdagen lade jag upp en rabattkod tillsammans med Ellos Home som ger 20% rabatt på alla linneprodukter (gäller även varumärken som Himla, Dirty Linen, Gant Home mfl). Ellos har egentligen inte betalat mig för att skriva om det på bloggen också, men jag tänkte att det inte skadar att påminna här (om ni missat detta). Det är ju säkert många av er läsare som gillar linnelakan eller funderar på att byta gardiner eller köpa nya köks- och badtextilier inför våren och då är det ju dumt att betala fullpris om man kan slippa. Erbjudandet gäller alla produkter du hittar under ellos.se/hem/lin och gäller t o m midnatt ikväll den 27/3 om du anger rabattkoden: 335445 
 
Här är fyra av mina linnefavoriter från Ellos sortiment som jag köpt och betalat själv (och testat i tvättmaskinen flera gånger): Candice linnelakan, Ellos duk i linvoile 349 kr (finns i flera färger) Himlas överkast Hannelin och kökshandduken Sunshine (2-pack). 
 
* Rabattkoden presenteras i samarbete med Ellos.se – Gäller t o m kl. 24.00 den 27/3

Kommentarer

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *