Annons

Stilige hjem

Istället för Hemnet-godis den här veckan bjuder jag på en länk till danska versionen av ELLE och deras vinjett ”Stilige Hjem” som är en guldgruva av inspiration om du gillar klassisker från dansk design i kombination med mode. Extra plus för mixen av nytt och gammalt och rumslösningar man inte sett sig mätt på. Och för att deras bildgallerier är så lättbläddrade i mobilen. Jag gillar att man liksom fastnar i bilderna och börjar detaljstudera dem.
Inspirerande arbetsrum. Så FINT att ställa skrivbordet i rummet istället för längs väggen, och att ha två stolar mitt emot varandra. Bordet är ett vintagefyndat klaffbord av Borge Mogensen. 
Dessutom lär man sig mycket om äldre dansk design om man zoomar in i deras foton. Här skymtar Mogens Kochs ’Foldestolen’. Och så föll jag för kombinationen av golv och bänkskiva i köket nedan. Så snyggt!  
Foto: bilder lånade från ELLE.dk  

Kategorier:

Kommentarer

 • Emelie skriver:

  Vilka härliga bilder!??

 • Emeli skriver:

  Vart kommer köket ifrån?

 • kikki skriver:

  Snygg bänkskiva, vilket träslag och var kan man köpa den?

 • Emma skriver:

  Hej Frida! Vet du vad det kan tänkas vara för träslag på denna bänksskivan? Jag tycker den ser lite väl ljus ut för att vara vitoljas ek. Vad tror du? 🙂 Tack för en alltid så inspirerande blogg. kram

 • Lämna ett svar

  E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

  Läs mer om Trendensers Personuppgiftspolicy och Cookiepolicy.

  Kommentarer till denna artikel publiceras direkt utan föregående granskning eller annan åtgärd av Trendenser AB. Det innebär att den som kommenterar själv ansvarar för innehållet i kommentaren. Vi uppmanar dig att använda vänlig ton, ett civiliserat språk, uppföra dig väl och följa tillämpliga lagar.